vrilissou36
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το χθεσινο προγραμμα περιλαμβανε την ΑΝΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ...
ΚΑΙ ΣΤΙΣ 24.07 ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΗΤΑΝ Η ΛΑΟΥΡΑ ΚΑΙ Η ΡΟΥΣΛΑΝΑ..
το χθεσινο προγραμμα περιλαμβανε την ΑΝΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ...
1. Μόνιμα κεφαλαία δεν επιτρέπονται.ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΑΝΝΕΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.
Με πρόλαβες φιλε Pitsirikos1, οι 2 κριτικες του hotman32 βρωμανε απο χιλιομετραΒικτώρια είσαι το κάτι άλλο, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 21:45
Γράφτηκε από τον hotman32 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Χτες βραδυ βγηκαμε βολτα για ποτο στο Γκαζι με ενα φιλαρακι. Μου λεει ο φιλος μου μετα το ποτο: Παμε μια βολτα στα στουντιο της περιοχης; Περάσαμε απο κάποια studio αλλα δεν ειχε τιποτα της προκοπης. Ειχαμε απογοητευτει και φευγοντας λεμε ας παμε να δουμε το Σπυρου Πατση 40. Εκει εχει παντα ωραιες κοπελες. Μας υποδεχτηκε μια πολυ ευγενικη τσατσα και μας ειπε οτι τωρα γινεται αλλαγη βαρδιας, να περιμενουμε να δουμε την καινουρια κοπελα. Μετα απο λιγα λεπτα βγηκε μια δίμετρη ξανθια πανεμορφη κουκλαρα. Μειναμε αφωνοι απο τα καλη της και το φιδισιο κορμι της. Φυσικα περασαμε και οι δυο (οχι στο ιδιο δωματιο). Ηρθε πρωτα σε μενα. Γελαστη, μιλησαμε λιγο και μετα αρχισαμε τα παιχνιδια. Αυτο το κοριτσι..να το χαιδευεις μονο φτανει. Ξεκινησε με το sex show και αρχισε να μου κανει τα ωραια παιχνιδια της. Αρχισα να την χαιδευω και με ξετρελανε. Τι γυναικα ειναι αυτη θεε μου σκεφτηκα. Δεν χορταινα να της γλυφω το μουνακι. Που ηταν κρυμμενο αυτο το πλασμα? Με καβαλησε και αρχισε να κουναει το κωλαρακι της σε ρυθμους καυλωτικους. Δεν αργισα να καταθεσω ενω εκεινη αναστεναζε βαθια με μεγαλη ευχαριστηση. Ο φιλος μου οταν βγηκαμε παραμιλουσε...."Ρε...τι πλασμα ειναι αυτο"..μου έλεγε. Οσες φορες εχω παει σε αυτο το μαγαζι παντα πανεμορφες κοπελες βρισκω. Βικτωρια περιμενω την Παρακευη που δουλευεις να ερθω. Θελω να ειμαι ο πρωτος παλι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Βικτώρια
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.07.2009
.................................................................................
Φρίντα είσαι άγγελος, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 22:04
Γράφτηκε από τον hotman32 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Δευτερα βραδυ. Είμουν με τον κολλητο μου και πηγαμε στο studio Παρασιου 36 αφου ειχαμε ακουσει οτι αλλαξε ιδιοκτητη και εχει γινει πολυ ωραια ανακαινιση και φερανε πολυ ωραιες κοπελες. Ανεβηκαμε πανω και μας υποδεχτηκε μια πολυ γλυκια κυρια. Μας ειπε για την Φριντα και το προγραμμα της. Ασυζητητη περασαμε και οι δυο. Πρωτα πηγε στον φιλο μου. Μετα απο αναμονη 20 λεπτων ηρθε και σε μενα. Εντωμεταξυ εγω ειχα γινει τουρμπο απ την τσοντα που εδειχνε στο δωματιο. Με πολυ γλυκο χαμογελο, ηρθε, με φιλησε σαν να ηταν η γκομενα μου. Ψηλη με ωραιο σωμα (χωρις κυταρριτιδα) μια κουκλα. Ξεκινησαμε με μια ωραιοτατη ισπανικη πιπα και προχωρησαμε στο υπολοιπο προγραμμα οπου κοντεψα να ξεχασω και πως με λενε. Συναγωνιστες..σας την συστηνω ανεπιφυλακτα την Φριντα την ερωτιαρα. Φριντα περασα τοσο ωραια που θα σε ξαναψαξω συντομα μωρο μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Φρίντα
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.07.2009
.....................................................................................
Να πω ότι τα δύο "ιδρύματα" είναι συνεργαζόμενα...τα υπόλοιπα δικά σας...
Βρείτε τις 9 διαφορές μεταξύ των δύο κριτικών...
Προσυπογράφω και εγω ακριβως τα ιδια με εσενα συναγωνιστη...Μια φορα εχω παει και εγω και εχω ίδια γνωμη.Ρε τι γίνεται με το st paradise!!!!
Χαμόοοοοός.
Σχεδόν κάθε μέρα κάποιος γράφει και πολύ θετική κριτική.
Μπράβο, έχει εξελιχθει μάλλον πολύ το κατάστημα.
Πάντως εγώ που πήγα και δοκίμασα μια φορά την διευθύντρια δεν ξετρελάθηκα κιόλας, νορμάλ ίσα στη βάση καταστάσεις.... στη φυλής πχ έχει τύχει να περάσω και πολύ καλλίτερα.
Ρε τι γίνεται με το st paradise!!!!
Χαμόοοοοός.
Σχεδόν κάθε μέρα κάποιος γράφει και πολύ θετική κριτική.
Μπράβο, έχει εξελιχθει μάλλον πολύ το κατάστημα.
Πάντως εγώ που πήγα και δοκίμασα μια φορά την διευθύντρια δεν ξετρελάθηκα κιόλας, νορμάλ ίσα στη βάση καταστάσεις.... στη φυλής πχ έχει τύχει να περάσω και πολύ καλλίτερα.
Ολα τα νεα μελη πρεπει να περασουν απο την ΝΤΑΡΙΑ ;)
γουστα ειναι αυτα...Πάντως εγώ που πήγα και δοκίμασα μια φορά την διευθύντρια δεν ξετρελάθηκα κιόλας, νορμάλ ίσα στη βάση καταστάσεις.... στη φυλής πχ έχει τύχει να περάσω και πολύ καλλίτερα.
Γιαπωνέζε....εμάς τους ταλαίπωρους γιατί δεν μας ενημερώνεις?
Στην αλυσιδα αυτη...πριν φαω την φολα με την μανικιουριστ...οποτε ειχα μπει ειχα περασει απο πολυ καλα(Ντοριν και Τατιανα) εως παρα πολυ καλα(Σιμονα και Ναντια)!Στην συγκεκριμενη περιπτωση οντως εκανα μαλακια μιας κι υπερισχυσε το κατω κεφαλι(βλ μελαμψη μελαχρινη με κορμαρα και ματαρες) ενω το γαμημενο το πανω μου ελεγε να παρω ευθεια την Χαμοστερνας για Φραντζη(Ηρα)!Καλα να παθω!!Ανεπίτρεπτο για την εμπειρία σου λαμβανομένου υπ'όψη οτι έχεις να κάνεις με την αμαρτωλή Γερμανική αλυσίδα!!!.Τέτοιες κάβλες είχες;
Ενημέρωσες την τσατσά; Αν και στου κουφού την πόρτα...