Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Η θεά 'Ηρα, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 14:39

Γράφτηκε από τον ug1411   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ήρα)
Συνολική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
12.00 το μεσημερι επισκεφτηκα το εν λογω ιδρυμα.Αφου η ευγενικη υπηρεσια με καλοσωρισε μου παρουσιασε τη ΘΕΑ ΗΡΑ.Την Ειρηνη της Σερβιων που την εψαχνα πολυ καιρο.Ανεβηκα στον οροφο στο στρογγυλο κρεββατι που μολις ειχε ετοιμασει και περιμενα τον προηγουμενο να τελειωσει.Μετα απο ενα τεταρτο μπηκε η ΘΕΑ.Πεταει τις βυζαρες της (φυσικες οχι σιλικονατες)και αρχιζει με ισπανικο καταπληκτικο που μου τον εκανε πυραυλο.Στη συνεχεια σκουφο και αρχιζει δυνατη πιπα απ' αυτη που σε παει στο παραδεισο.Αφου την σταματησα ερχεται απο πανω και αφου τον χωνω αρχιζει το σφυροκοπημα με θεα τις βυζαρες να πηγαινοερχονται,γλυψιμο στα βυζια και μετα γυρισμα στα τεσσερα και το μουνι να κλανει απο το αγριο γαμησι.Αφου την ξεκωλιασα για κανενα δεκαλεπτο και δεν εχυνα βγαζει το σκουφο και ξανα ισπανικη μεχρι που τελειωσα κανοντας μουσκεμα τις τελειες βυζαρες της.Χαλαλι σου ΗΡΑ τα 80 ευρω.Συντομα θα σε ξανατιμησω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Ήρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.07.2009

Μπορουμε να το διευκρινησουμε λιγο αυτο ?

Επισκέπτης
Θα γίνω πελατάκι της, Τρίτη 28 Ιούλ 2009, στις 18:05
Γράφτηκε από τον aplamouareseitosite   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Κυριακή βράδυ, ήμουν εκεί, βρήκα αμέσως πάρκινγκ, εξ' ού και το 10άρι. cha2 .. κυρία !! Σκάει μύτη Βικτώρια ΚΑΙ Μ' ΑΡΕΣΕΙ... ( άριστα ) Πληρώνω orthodox double time και απόλαυσα αυτό που φαντασιωνόμουν ( όχι τίποτα ιδιαίτερο ), αλλά το στύλ της γυναίκας που μ' αρέσει..!!! Ομορφη, σλάβα με συμμετοχή και "τιμημένη" εργασία, κουβεντούλα στ' αγγλικά ( μιά χαρά , απλά δεν κατάλαβε τι σημαίνει mediterranian style !!! ) . Μην κουράζω, ούτε θα πώ τα του κρεβατιού στα fora. Πάντως ήταν η 2η φορά που μου άρεσε σε στούντιο. Η προηγούμενη 1η, ήταν πρίν 3 χρόνια !!! Οι ενδιάμεσες επισκέψεις ήταν απογοητευτικές.. :-((( Πάντως με την οργάνωση που έχουν πλέον τα studios, βλέπεις στα sites φωτό'ς των κοριτσιών, καθώς και τις βάρδιες, διαβάζεις ( καλή ώρα ) και τις κριτικές των συναγωνιστών και γενικά ξέρεις τι σε περιμένει.. Πάς διαβασμένος !!! Πάντως με την Βικτώρια μιά χαρά. Εύγε της. θα γίνω πελατάκι της..!!!

aplamouareseitosite, εδώ τα λέμε fora παρτίδα όλα!!!
Οι αόριστες γενικόλογες κριτικές κουράζουν.
Διαβάζουμε ( καλή ώρα ) τις κριτικές των συναγωνιστών  για να ξέρουμε τι μας περιμένει;;;  Πάμε διαβασμένοι;;; Μόνο αν λέμε τα του κρεβατιού fora  παρτίδα.
'Οπως εσύ διαβάζεις στις κριτικές των άλλων τα του κρεβατιού fora παρτίδα και πας διαβασμένος έτσι γράψε τα -fora παρτίδα- και στις δικές σου κριτικές.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΑΝΝΕΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.
1. Μόνιμα κεφαλαία δεν επιτρέπονται.
2. Μέχρι να διευκρινιστεί το θέμα αφαιρέθηκε η κριτική.

Επισκέπτης
Simpatico Fast Food, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 16:31
Γράφτηκε από τον styleman32  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βικτώρια) 
Συνολική βαθμολογία  5.2
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0

Ωρα 04:00 Τρίτη 28/7 προς Τετάρτη. Είχα καιρό να παω σε μπορδέλο και με ξένισε λίγο το περιβάλλον. Είδα την Βικτώρια και μου έκανε κάτι (αν και δεν γουστάρω ξανθές) πλήρωσα full προγραμμα και χώθηκα...Ωραίο σώμα και καλή πίπα εν πρώτοις..μετά fast food...αλλάξαμε μερικές στάσεις και στο τέλος μου είπε να "τελειώσω" γιατί έχω καθυστερήσει...πράγμα που έκανα...Ξέρω 'γω μήπως δεν κάνω για αυτά τα "μερη"?

Μην αναρωτιέσαι...Να είσαι βέβαιος! :headbang:
100 ευρώ έδωσες για κώλο;
Πόσο χρόνο έμεινε περίπου στο δωμάτιο;

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Βικτώρια είσαι το κάτι άλλο, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 21:45
Γράφτηκε από τον hotman32   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Χτες βραδυ βγηκαμε βολτα για ποτο στο Γκαζι με ενα φιλαρακι. Μου λεει ο φιλος μου μετα το ποτο: Παμε μια βολτα στα στουντιο της περιοχης; Περάσαμε απο κάποια studio αλλα δεν ειχε τιποτα της προκοπης. Ειχαμε απογοητευτει και φευγοντας λεμε ας παμε να δουμε το Σπυρου Πατση 40. Εκει εχει παντα ωραιες κοπελες. Μας υποδεχτηκε μια πολυ ευγενικη τσατσα και μας ειπε οτι τωρα γινεται αλλαγη βαρδιας, να περιμενουμε να δουμε την καινουρια κοπελα. Μετα απο λιγα λεπτα βγηκε μια δίμετρη ξανθια πανεμορφη κουκλαρα. Μειναμε αφωνοι απο τα καλη της και το φιδισιο κορμι της. Φυσικα περασαμε και οι δυο (οχι στο ιδιο δωματιο). Ηρθε πρωτα σε μενα. Γελαστη, μιλησαμε λιγο και μετα αρχισαμε τα παιχνιδια. Αυτο το κοριτσι..να το χαιδευεις μονο φτανει. Ξεκινησε με το sex show και αρχισε να μου κανει τα ωραια παιχνιδια της. Αρχισα να την χαιδευω και με ξετρελανε. Τι γυναικα ειναι αυτη θεε μου σκεφτηκα. Δεν χορταινα να της γλυφω το μουνακι. Που ηταν κρυμμενο αυτο το πλασμα? Με καβαλησε και αρχισε να κουναει το κωλαρακι της σε ρυθμους καυλωτικους. Δεν αργισα να καταθεσω ενω εκεινη αναστεναζε βαθια με μεγαλη ευχαριστηση. Ο φιλος μου οταν βγηκαμε παραμιλουσε...."Ρε...τι πλασμα ειναι αυτο"..μου έλεγε. Οσες φορες εχω παει σε αυτο το μαγαζι παντα πανεμορφες κοπελες βρισκω. Βικτωρια περιμενω την Παρακευη που δουλευεις να ερθω. Θελω να ειμαι ο πρωτος παλι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Βικτώρια
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.07.2009

.................................................................................

Φρίντα είσαι άγγελος, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 22:04
Γράφτηκε από τον hotman32   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δευτερα βραδυ. Είμουν με τον κολλητο μου και πηγαμε στο studio Παρασιου 36 αφου ειχαμε ακουσει οτι αλλαξε ιδιοκτητη και εχει γινει πολυ ωραια ανακαινιση και φερανε πολυ ωραιες κοπελες. Ανεβηκαμε πανω και μας υποδεχτηκε μια πολυ γλυκια κυρια. Μας ειπε για την Φριντα και το προγραμμα της. Ασυζητητη περασαμε και οι δυο. Πρωτα πηγε στον φιλο μου. Μετα απο αναμονη 20 λεπτων ηρθε και σε μενα. Εντωμεταξυ εγω ειχα γινει τουρμπο απ την τσοντα που εδειχνε στο δωματιο. Με πολυ γλυκο χαμογελο, ηρθε, με φιλησε σαν να ηταν η γκομενα μου. Ψηλη με ωραιο σωμα (χωρις κυταρριτιδα) μια κουκλα. Ξεκινησαμε με μια ωραιοτατη ισπανικη πιπα και προχωρησαμε στο υπολοιπο προγραμμα οπου κοντεψα να ξεχασω και πως με λενε. Συναγωνιστες..σας την συστηνω ανεπιφυλακτα την Φριντα την ερωτιαρα. Φριντα περασα τοσο ωραια που θα σε ξαναψαξω συντομα μωρο μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Φρίντα
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.07.2009
.....................................................................................

Να πω ότι τα δύο "ιδρύματα" είναι συνεργαζόμενα...τα υπόλοιπα δικά σας...

Βρείτε τις 9 διαφορές μεταξύ των δύο κριτικών...

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Βικτώρια είσαι το κάτι άλλο, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 21:45

Χτες βραδυ βγηκαμε βολτα για ποτο στο Γκαζι με ενα φιλαρακι. Μου λεει ο φιλος μου μετα το ποτο: Παμε μια βολτα στα στουντιο της περιοχης; Περάσαμε απο κάποια studio αλλα δεν ειχε τιποτα της προκοπης. Ειχαμε απογοητευτει και φευγοντας λεμε ας παμε να δουμε το Σπυρου Πατση 40. Εκει εχει παντα ωραιες κοπελες. Μας υποδεχτηκε μια πολυ ευγενικη τσατσα και μας ειπε οτι τωρα γινεται αλλαγη βαρδιας, να περιμενουμε να δουμε την καινουρια κοπελα. Μετα απο λιγα λεπτα βγηκε μια δίμετρη ξανθια πανεμορφη κουκλαρα. Μειναμε αφωνοι απο τα καλη της και το φιδισιο κορμι της. Φυσικα περασαμε και οι δυο (οχι στο ιδιο δωματιο). Ηρθε πρωτα σε μενα. Γελαστη, μιλησαμε λιγο και μετα αρχισαμε τα παιχνιδια. Αυτο το κοριτσι..να το χαιδευεις μονο φτανει. Ξεκινησε με το sex show και αρχισε να μου κανει τα ωραια παιχνιδια της. Αρχισα να την χαιδευω και με ξετρελανε. Τι γυναικα ειναι αυτη θεε μου σκεφτηκα. Δεν χορταινα να της γλυφω το μουνακι. Που ηταν κρυμμενο αυτο το πλασμα? Με καβαλησε και αρχισε να κουναει το κωλαρακι της σε ρυθμους καυλωτικους. Δεν αργισα να καταθεσω ενω εκεινη αναστεναζε βαθια με μεγαλη ευχαριστηση. Ο φιλος μου οταν βγηκαμε παραμιλουσε...."Ρε...τι πλασμα ειναι αυτο"..μου έλεγε. Οσες φορες εχω παει σε αυτο το μαγαζι παντα πανεμορφες κοπελες βρισκω. Βικτωρια περιμενω την Παρακευη που δουλευεις να ερθω. Θελω να ειμαι ο πρωτος παλι.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Βικτώρια
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.07.2009

.................................................................................

Φρίντα είσαι άγγελος, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 22:04

Δευτερα βραδυ. Είμουν με τον κολλητο μου και πηγαμε στο studio Παρασιου 36 αφου ειχαμε ακουσει οτι αλλαξε ιδιοκτητη και εχει γινει πολυ ωραια ανακαινιση και φερανε πολυ ωραιες κοπελες. Ανεβηκαμε πανω και μας υποδεχτηκε μια πολυ γλυκια κυρια. Μας ειπε για την Φριντα και το προγραμμα της. Ασυζητητη περασαμε και οι δυο. Πρωτα πηγε στον φιλο μου. Μετα απο αναμονη 20 λεπτων ηρθε και σε μενα. Εντωμεταξυ εγω ειχα γινει τουρμπο απ την τσοντα που εδειχνε στο δωματιο. Με πολυ γλυκο χαμογελο, ηρθε, με φιλησε σαν να ηταν η γκομενα μου. Ψηλη με ωραιο σωμα (χωρις κυταρριτιδα) μια κουκλα. Ξεκινησαμε με μια ωραιοτατη ισπανικη πιπα και προχωρησαμε στο υπολοιπο προγραμμα οπου κοντεψα να ξεχασω και πως με λενε. Συναγωνιστες..σας την συστηνω ανεπιφυλακτα την Φριντα την ερωτιαρα. Φριντα περασα τοσο ωραια που θα σε ξαναψαξω συντομα μωρο μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Φρίντα
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.07.2009
.....................................................................................

Να πω ότι τα δύο "ιδρύματα" είναι συνεργαζόμενα...τα υπόλοιπα δικά σας...

Βρείτε τις 9 διαφορές μεταξύ των δύο κριτικών...
Με πρόλαβες φιλε Pitsirikos1, οι 2 κριτικες του hotman32 βρωμανε απο χιλιομετρα
μακρια οτι ειναι ψευτικες, απο χρηστη με 0 μηνηματα, μονο 2 κριτικες, για κοπελες απο στουντια ομιλο και με εκφρασεις του στιλ "Εκει εχει παντα ωραιες κοπελες", "Συναγωνιστες..σας την συστηνω ανεπιφυλακτα την Φριντα την ερωτιαρα" κλπ ..

μαζανε οι κατσικες ταραμα? να προσεχουνε οι απειροι και να μην τη πατανε

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γράφτηκε από τον zakynthos  για το Πειραιως 193-  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κλεοπάτρα) 
πηγα σημερα για πρωτη φορα στο συγκεκριμενο μαγαζακι κατα τις 14.00 εκατσα στο σαλονι ευτυχος δεν ειχε κοσμο με πηγε στο δωματιο η τσατσα καθαρο με ντουζ κ καθαρη πετσετα κ μετα απο 5 λεπτα ηρθε η κλεοπατρα ωραια κοπελα κουκλα με ωραιο βυζακι κ κωλαρακι χωρις να πει τιποτα με ξαπλωσε μου εβαλε το σκουφακι κ αρχισε να με γλιφει κ να μου περνει π..α μετα απο λιγο εκατσε στα 4 φοβερη εικονα κ αρχισα να την περνω μολις τελειωσαμε ντυθηκε κ εφυγε.καλη εμπειρια αλλα ψιλοβιαστικη η κουκλα θελουν λιγη βελτιωση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Κλεοπάτρα

Μιας και σκοπευω να την τιμησω την Κλεοπατρα και το εχω ψαξει το θεματακι ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν κανει πρωκτικο!!Zakynthos αν εισαι μεσα διευκρινησε το μηπως δεν μου τα πανε καλα :)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
2 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Για έμπειρους και για αυτούς που έχουν θάρρος, Τετάρτη 08 Απρ 2009, στις 20:25

Γράφτηκε από τον dann1234   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Πρόσβαση/Parking
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.0
Καταρχήν πρέπει να σας πώ την πατέντα που έχουν στο μπουρδελάκι αυτό. τα 2 δωμάτια έχουν ένα κοινό aircondition και μοιράζονται και το ίδο φώς. πΩς γίνεται αυτό. έχουν ένα τεράστιο άνοιγμα στην γωνία στο ταβάνι και το άνοιγμα επικοινωνεί με το κάθε δωμάτιο. για οικονομία ότι πρέπει.στο ψητό τώρα. [size=10pt][size=10pt]μη εχγειρισμένη κοπέλα με τεράστια κανονικά βυζιά[/size][/size]. Πίπα του ενός λεπτού μόνο και μετά πήδημα απο κώλο φυσικά. το αρνητικό ότι έιχε βάλει πολύ κρέμα και ήτανε σαν να γαμ*** αέρα. το θετικό ότι δεν βιάζεται.θα ξαναπήγαινε αλλά όχι με την ίδια. για εμπειρία πάντως και μια φορά καλό αλλά ακριβό. 30 ευρο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης: 25.03.2009

:uglystupid: :uglystupid:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
:2funny: :2funny:
Το διαβασαμε κι αυτο!!Παμε για αλλα τωρα

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ρε τι γίνεται με το st paradise!!!!
Χαμόοοοοός.
Σχεδόν κάθε μέρα κάποιος γράφει και πολύ θετική κριτική.  :headbang:
Μπράβο, έχει εξελιχθει μάλλον πολύ το κατάστημα.
Πάντως εγώ που πήγα και δοκίμασα μια φορά την διευθύντρια δεν ξετρελάθηκα κιόλας, νορμάλ ίσα στη βάση καταστάσεις....  :think: στη φυλής πχ έχει τύχει να περάσω και πολύ καλλίτερα.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Χαμόοοοοός.
Πάντως εγώ που πήγα και δοκίμασα μια φορά την διευθύντρια δεν ξετρελάθηκα κιόλας, νορμάλ ίσα στη βάση καταστάσεις....  :think: στη φυλής πχ έχει τύχει να περάσω και πολύ καλλίτερα.
Προσυπογράφω και εγω ακριβως τα ιδια με εσενα συναγωνιστη...Μια φορα εχω παει και εγω και εχω ίδια γνωμη.
Απλώς δεν ηθελα να γραψω και τιποτα,γιατι ειναι παρα πολυ ευγενικη και η κοπελα και η τσατσα,και να σε κερασουν να πιεις σου λενε πριν μπεις....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.042
Πόντοι
12.056
Χαμόοοοοός.

Ολα τα νεα μελη πρεπει να περασουν απο την ΝΤΑΡΙΑ  ;)

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
γουστα ειναι αυτα...
και εννοειται οτι εχω αντιθετη γνωμη....

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Η καλύτερη της Φυλής, Παρασκευή 31 Ιούλ 2009, στις 12:59
Γράφτηκε από τον zigolo1  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα) 
Συνολική βαθμολογία  8.3
Εμφάνιση κοπέλας  10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Εχθες βραδακι επισκεφτηκα την Αννα.Μολις την ειδα περασα χωρις να το σκεφτω.Ειναι παντα η ιδια,ομορφη ξανθια αφου γνωριζομαστε απο παλια,απο την εποχη που ητανε σε στουντιο.Ειπε οτι με 50 γιουρια εχει γυμνο τσιμπουκι,σταση 69,και κωλαρακι,που το ζηταν πολυ.Τωρα που δεν εχουμε πολυ δουλεια τα κανουμε ολα να δουλεψουμε.Χωρις σκεψη λεω ναι επειδη την εχω δοκιμασει πολλες φορες σε στουντιο.Ξεκινησε πεοχηλια πολυ απαλα μεχρι ο πουτσος μου εβγαζε φωτιες.Το εβαλε στο μουνακι της και χτυπιωταν σαν αλογο σε κουρσα.Μετα φωναζωντας οτι μου αρεσει, το εβαλε στην στενη κωλαρα της που την ενοιωθα πολυ σφιχτη.Αφου ξεσκιστηκε στα βογγητα μετα εκανε εξιντα εννια οπου η γλωσσα μου εγλυφε το ζεστο μουνι της.Τελος την πιανω απο πισω και ανοιγωντας τα κωλωμερια της την γαμαγα σαν τρελος απο την καυλα που μου ειχε ερθει.Τελειωσα στην κωλοτρυπιδα της νιωθωντας πολυ τυχερος που την πηρα απο πισω μετα απο χρονια,αφου εχουν και αναδουλεια οποιος προλαβει προλαβε.Θα ξαναρθω συντομα κοπελια τωρα που γυρναει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 30.07.2009

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;      Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Ξεκινησε να δινει κωλαρακι η Αννουλα?Ο Μαρκαριαν τσατσος δεν αναφερει τιποτα ο μπιχλιαρης

Επισκέπτης
{Γράφτηκε από τον PIATSAS   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  1.0

Στο καλο Αλισια και να μας γραφεις μιας κι απο οτι μου ειπες θα πας διακοπες!Ευχομαι ολοψυχα ομως να μην ξαναγυρισεις τον Σεπτεμβρη οπως απειλησες οτι θα πραξεις!!Τι σου φταινε οι ερμοι οι Ελληνες να κλαινε τα λεφτουδακια τους!Κατσε σπιτακι σου καλυτερα και λιμαρε και λιγο τα νυχακια σου για να μπορεις να βαζεις την καποτα(σε οποιον ατυχο σε παρει)...οχι τιποτα αλλο αλλα ειναι μαλακια να λες στον πελατη να την φορεσει αυτος επειδη εσυ εχεις μακρια νυχια και φοβασαι μην χαλασεις το αψογο κατα τα αλλα μανικιουρ σου!!Α και κατι αλλο που μαλλον ξεχασανε να σε ενημερωσουν...αυτο το πραγμα που εχει χαμηλα ο ανδρας με δυο μπαλακια να το συνοδευουν λεγεται πουλι και θελει φροντιδα κι οχι ξεριζωμα απο τα χερακια σου!Ενταξει κοριτσι μου?Αντε κανε τα μπανακια σου τωρα κανε τις διακοπουλες σου μονο επελεξε καποιο αλλο επαγγελμα αν τυχον μας ξαναρθεις!!Ανοιξε ενα νυχαδικο και ολα θα πανε καλα θα το δεις!!!Οκ τσιγγανορουμανα μου που το παιζεις και Ιταλιδα??}
Ανεπίτρεπτο για την εμπειρία σου λαμβανομένου υπ'όψη οτι έχεις να κάνεις με την αμαρτωλή Γερμανική αλυσίδα!!!.Τέτοιες κάβλες είχες;
Ενημέρωσες την τσατσά; Αν και στου κουφού την πόρτα...

Επισκέπτης
Το' πα και το 'κανα, Παρασκευή 31 Ιούλ 2009, στις 11:43
Γράφτηκε από τον aplamouareseitosite  
(Βικτώρια) 
..τελικά εγώ τό'πα και τό'κανα.. έγινα πελατάκι της.. Δεν ξέρω για τους άλλους συναγωνιστές, αλλά εμένα η Βικτώρια μ' αρέσει, όπερ και εντός 3ημέρου επανέκαμψα δριμύτερος..!! φυσικά και με θυμήθηκε, φυσικά και πέρασα " αξιοπρεπέστατα", οπότε θα με ξαναδεί !!! κι' εγώ αυτήν. Για τα δικά μου γούστα είναι" γλυκιά και τριανταφυλλένια".. στην κυριολεξία. Βέβαια αφήνω "φούλ πακέτο", αλλά ότι δίνεις - παίρνεις σ' αυτή την ζωή. Συνιστάται είτε για αρχάριους GFE, είτε για μπουχτισμένους κάποιας ηλικίας ( like me ), που τους αρέσουν οι ξανθές σλαβόφατσες. Οι άλλοι που σας αρέσουν PSE και μεσογειακές , ψάξτε για κάτι άλλο. Αμεσα υπολογίζω να γευτώ Μάρτα και Κάτια, του ιδίου ομίλου, οπότε θα επανέλθω με κριτική και εκλογή ρόστερ από τις εν λόγω τρείς ( Βικ. Μαρτ.Κατ. )..!!

Εύγε παιδί μου!!! Χαρακτηρίζεσαι από συνέπεια λόγων και έργων!!!
Να επανέλθεις με κριτική και εκλογές,πάρε μικρόφωνα,ντουντούκες και κάνε και προεκλογική συγκέντρωση:"ΑΚΟΥΣΑΤΕ,ΑΚΟΥΣΑΤΕ, ΠΕΛΑΤΑΚΙΑΑΑΑ,ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟΟΟΟΟ!!!

"Βέβαια αφήνω "φούλ πακέτο", αλλά ότι δίνεις - παίρνεις σ' αυτή την ζωή."
Το πιάσατε το μήνυμα παίδες; Να είστε γεναιόδωροι στην Γερμανική αλυσίδα!!!
Μην παραπονιέστε μετά!!!.Το κατάστημα είναι επιπέδου!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Αντισθένη, είναι η δεύτερη περί ανέμων και υδάτων χωρίς περιγραφή πράξεων κριτική του aplamouareseitosite  

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Ανεπίτρεπτο για την εμπειρία σου λαμβανομένου υπ'όψη οτι έχεις να κάνεις με την αμαρτωλή Γερμανική αλυσίδα!!!.Τέτοιες κάβλες είχες;
Ενημέρωσες την τσατσά; Αν και στου κουφού την πόρτα...
Στην αλυσιδα αυτη...πριν φαω την φολα με την μανικιουριστ...οποτε ειχα μπει ειχα περασει απο πολυ καλα(Ντοριν και Τατιανα) εως παρα πολυ καλα(Σιμονα και Ναντια)!Στην συγκεκριμενη περιπτωση οντως εκανα μαλακια μιας κι υπερισχυσε το κατω κεφαλι(βλ μελαμψη μελαχρινη με κορμαρα και ματαρες) ενω το γαμημενο το πανω μου ελεγε να παρω ευθεια την Χαμοστερνας για Φραντζη(Ηρα)!Καλα να παθω!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom