Έβλεπε τηλεόραση!!!!!!!!!!, Τετάρτη 29 Ιούλ 2009, στις 17:46
Γράφτηκε από τον hallskiss - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ναταλί)
Συνολική βαθμολογία 5.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 5.0
Πρόσβαση/Parking 9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0
Επισκεψη στις 6 το απογευμα.
Το παρκινγκ ευκολο.
Μετα απο μια μικρη ερευνα αγορας της περιοχης, μπηκα και στο εν λογω στουντιο.
Η τσατσα ευγενης αλλα με ξενερωσε οτι οσο περιμενα να δω την κοπελα δεν μπορουσα να κανω ενα τσιγαρο.... ακομα και στα στουντιο ρε γμτ???
Η τσατσα λοιπον με υφος ταχα μεγαλε ειμαι με το μερος σου και δεν σου λεο πιπες αλλα το πουτανακι ειναι πολυ πρωτο γιατι το δουλευο πολυ καιρο και ολοι μου λενε τα καλυτερα κλπ κλπ πιπες....και οτι κανει σεξ σοου αλλα δεν αξιζει να το παρεις σαν προγραμμα γιατι δεν λεει και πολλα, αλλα να παρεις το ισπανικο γιατι εχει μεγαλα βυζια κι αξιζει.....και τετοιες πιπες και καλα να ψαρωσεις οτι κοιταει και το συμφερον σου.....αυτα με χαλανε. Να γαμησω αμα γουσταρω 8ελω οχι να γινουμε φιλοι, γι'αυτο μη μου το παιζεις......
Η γκομενα ειναι μπανικη. Ειναι γυρω στα 30-35, σπασμενη φατσα. Ειναι στο 1,65 με ξανθο μαλλι βαμμενο και με εξτενσιον, ο βυζος μεγαλος κατ'ευθειαν απο την κοιλαδα της σιλικονης ( στο δεξι βυζι πιανεις ευκολα και το εμφυτευμα!!!) ωραιος κωλος, μικρος, και ωραιο ποδι. Βασικα το ποδι και ο κωλος με καυλωσανε πανω της και ειπα να μπω.
Πηρα το απλο προγραμμα 50 ευρω, και ευτυχως που δεν πληρωσα για περισσοτερα.
Ξαπλωμενος οπως ειμουν ηρθε κι εκατσε καβαλα μου, και εκει στεκοτανε ακουνητη κι αμηλητη και περιμενε να φτιαχτω μονος μου. Καπου καπου εκανε και κατι αχ αχ και μονο που δεν γελασα απο την ψευτια τους. Εγω βεβαια στ'αρχιδια μου.....σφιξιμο βυζους και κωλο και μετα απο λιγο μου σηκωθηκε. Τοτε αποφασισε να μου κανει μια πιπα...που ....με διαφορα.....εμοιαζε......με την χειροτερη πιπα που μου εχουν κανει. Και φυσικα δεν περιλαμβανω μεσα τις επαγγελματιες. Κατι γκομενακια που ειχα μου ειχαν ετσι χαλια πιπα σαν κι αυτη.
Την σταματησα γρηγορα απο την πιπα και την εβαλα ιεραποστολο. Εκει, εγινε το φοβερο!!! Εγω την πηδαγα κι αυτη προσπαθουσε να βλεπει την τηλεοραση, το βιντεο που επαιζε. Κι οταν την γυρναγα λιγο αριστερα δεξια για πλαγιαστο γαμησι, αυτη προσπαθουσε να δει την τηλεοραση!!!!! Κι οταν εμπαινα λιγο μπροστα, εκανε λιγο πιο κει για να βλεπει!!!!! Να βλεπει τι??? Το βιντεο??? Παρ'το μωρη μαλακο μετα και δες το 3,000 φορες. Την ωρα που εισαι με πελατη πας να το δεις??
Φυσικα με χαλασε, αλλα το αγγουρι μου ακομα σκληρο.....ετσι....την γυρισα κι εγω στα τεσσερα, και μαλιστα, με φορα να βλεπει τηλεοραση ανετα!!!!! Εκει την κοπανισα πολυ δυνατα, τοσο που ηθελε να σταματησω μην τυχον και σπασει δηθεν η καποτα. Φυσικα και δεν σταματησα.....την κοπανησα αρκετη ωρα ετσι.....κι ετσι την εχυσα κιολας...και μαλιστα....αφου την εχυσα συνεχισα να την κοπαναω λιγο ακομη....ετσι...για γουστο μου.
Με το που τελειωσα, γρηγορα γρηγορα ντυθηκε, και εξαφανιστηκε.
Πεταξα την καποτα σε ενα σκουπιδοτενεκε που ειχε το δωματιο, σκουπιστηκα με κατι μωρομαντηλα, δεν μπορεσα να πλυνω λιγο τα χερια μου διοτι ο νυπτηρας απλα δεν υπηρχε στο δωματιο....ντυθηκα, και πριν φυγω, φωναζω την τσατσα στην πορτα και της λεω ορθα κοφτα: πες στην κοπελα οταν δουλευει να μην κοιταει τηλεοραση. Κι εφυγα. Φυσικα, ξερεις αυτη, με αυτο που της ειπα, στενοχωρηθηκε τοσο πολυ που το βραδυ δεν πρεπει να εφαγε. Ωστοσο, γουσταρα να της την πω, ετσι, θα με χαλαγε να φυγω και να με περνα πολυ μαλακα. Τωρα θα μου πεις μαλακας εισαι γιατι το 50αρικο το εδωσες. Σωστο! Ομως, ετσι για το ονορε ειπα την τελευταια λεξη!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ναταλί
Ημερ/νια επίσκεψης: 24.07.2009
ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 7 ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Η ΑΝΝΕΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ.