Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Υπέροχο μωρό μου, Τρίτη 02 Ιούν 2009, στις 11:44

Γράφτηκε από τον gigas87   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κάρλα)
Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Χθες πρωί κατάθεση στην Καρλα. Είχα κάνα μήνα και παραπάνω να πάω. Ψηλή 1,85 ατέλειωτη, με τεράστιες βυζάρες. Όταν στέκεται γυμνή στο κρεβάτι κυριολεκτικά κολλάζει και δεσπότη. Πολύ εύθυμη και χαμογελαστή , πολύ καλή πίπα και περιποίηση των όρχεων, αφήνει ελεύθερα πιασίματα και γλειψίματα . Πήρα το πρόγραμμα των 60 ευρώ με 69 και εκεί τα είδα όλα. Πεντακάθαρη (ίσως η πιο καθαρή κοπέλα που έχω δει). Τέλειωσα μέσα της σε κανονική στάση . Στο τέλος συζητήσαμε για αρκετή ώρα . Κανένα ίχνος βιασύνης ,αν και είχε κόσμο το μαγαζί. Όλα τελεια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κάρλα
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.06.2009

Δεν θα μπω στη διαδικασια, για το πως περασε ο συναγωνιστης  gigas87  αλλα ειμαι σιγουρος, οτι μιαλει για αλλη κοπελα, ή υπαρχει συνονυμια...

Πριν λιγο γυρισα απο στουντιοτσαρκα και ειδα την Καρλα στο Ιππωνακτος 14. Καμια σχεση με την κοπελα που αναφερει ο φιλος gigas87  . Η περιγραφη του stefanoss83 ταιριαζει 100% με την Καρλα που ειδα.

Επαναλαμβανω οτι προσωπικα δεν εχω αποψη για τις υπηρεσιες. Παντως ο φιλος που περασε απο την παρεα καλα περασε....

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Παντως ο φιλος που περασε απο την παρεα καλα περασε....[/b][/color]

Εκτος αν υπαρχουν 2 Καρλες, το βυζαρες κι 1.85 ειναι ασχετο και παει για αλλη μαλλον. Θα ανεβει συντομα κριτικη.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Τι έπαθε;, Δευτέρα 20 Ιούλ 2009, στις 14:35

Γράφτηκε από τον bourdeliaris184   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βανέσσα) 
Συνολική βαθμολογία  6.5
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

Την Βανεσα την ξερω απο το Φυλης που ητανε παλια. Ακομα και τωρα παραμενει κουκλα. Μλαχρινη, με ωραιο αδυνατο σωμα. Δινω τα 20 και παω σαν προβατο στη σφαγη. Ωραιο το δωματιο και καθαρο. Ερχεται η Βανεσα και η εικονα αντικαβλωτικη τελειως. Σερνοταν, βαριοταν που ζουσε. Πιπα αγγαρεια και οταν της ειπα να αλλαξουμε στασεις στραβωνε. Με τα χιλια ζορια τελειωσα με μαλακια και εφυγα. Τι επαθε; Δεν ξερω αν θα της εδινα 2η ευκαιρια μετα απο αυτο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Βανέσσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.07.2009

Δεν ειναι τιποτα αυτο φιλε!!!!Παλι καλα να λες που σε τελειωσε!!! :2funny:
Εγω την εχω πετυχει σε πολυ χειροτερη μερα!!! :S

Επισκέπτης
Ἡ Βανέσσα ἔχει ἐξωστρεφὴν καὶ κυκλοθυμικὴν ἰδιοσυγκρασίαν καὶ ἐνδέχεται νὰ μὴν ἀποδώσῃ τὰ δέοντα, μολονότι τοιοῦτον τι δὲν ἔχει ἐτι παρατηρηθεῖ εἰς ἡμᾶς.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ευτυχως καποιοι κανουν ρεπορταζ σαν τον φιλο καραμαν7 απο θεσσαλονικη για να μην την παταν κι αλλοι..καλη κριτικη και η συγκεκριμενη (γιαννα)να φαει ακυρα για να συμμορφωθει..καλα λεω χιλιες φορες σε γνωστες δοκιμασμενες...και αυτες παλι τις αναπληρωματικες που τις βρισκουν κι ολες προβληματικες ειναι?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Tιμη και Δοξα στην Ρεπαντζου την Κριστυ!!
Τοσο χαμηλη βαθμολογια δεν νομιζω να εχει συγκεντρωσει αλλη στην πολυχρονη ιστορια του bourdela :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Tιμη και Δοξα στην Ρεπαντζου την Κριστυ!!
Τοσο χαμηλη βαθμολογια δεν νομιζω να εχει συγκεντρωσει αλλη στην πολυχρονη ιστορια του bourdela :rockon:
Και φαντασου δεν εχουνε παει ακομα μερικοι!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Ασχετο αλλα ρε FRM αφου ειναι ασχημη, αχαρη και ανοστη γιατι μπηκες? :think:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Υ.Γ.Ασχετο αλλα ρε FRM αφου ειναι ασχημη, αχαρη και ανοστη γιατι μπηκες? :think:
Aυτο σκεφτηκα κι εγω!
Ο συγκεκριμενος οποια θελει να μαυρισει βαζει προσβαση παρκινγκ 2 και στα ιδια στουντιο με αλλες κοπελες βαζει παλι στο παρκινγκ 8 και 9!!
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ζάνα...τα πάντα όλα!!!, Σάββατο 18 Ιούλ 2009, στις 11:15
Γράφτηκε από τον nsbowler   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

.............

Σημ. Στη περγραφη βαλτε φωνη Αλεφαντου!

Ελα τωρα μωρε, τι να λεμε τωρα μωρε. Τι να μας πουν απο τα στουντια τωρα μωρε οι αμπαλλες. πατε σκορπατε τα φραγκα σας στις ασχετες μωρε! Εδω μιλαμε για σεντρε φο, καθαροαιμο,δυνατο, μπουκαρει στα δωματια δυνατα, προστυχα, εχει θρασος στη πιπα στη κρεβατοπεριοχη, εχει αντοχες, πλεμονια και κολομαγουλα δυνατα, παιζει μυαλομενα στην αμυνα στο πισωκολλητο, κανει σωστες καθετες γλειψειες στα μπαλλακια και οταν της κανουν τη χυσοσεντρα σωστα, δε παιζει να το χασει το γκολακι! Τι να λεμε λεμε τωρα....τα παντα ολα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Ζάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 17.07.2009

:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μεγαλε
:2funny:
Σκέψου αδελφέ να ήταν και στον ανθό της νιότης της!!  :2funny:

Επισκέπτης
Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η, Κυριακή 19 Ιούλ 2009, στις 21:37
Γράφτηκε από τον stefanoss83  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - 
Με την κριτική αυτή θέλω να στηλιτεύσω τη συμπεριφορά της Κάρλας και όχι την διαχρονική αξία του εν λόγω στούντιο. Είμαι χρόνια μόνιμος και πιστός πελάτης, από την πρώτη μέρα που άνοιξαν εδώ και 5 χρόνια. Έχω περάσει αξέχαστες στιγμές με πάρα πολλές κοπέλες και πάντα έμενα ευχαριστημένος. Ωστόσο τη συγκριμένη φορά, που είμαι σίγουρος ότι αποτελεί εξαίρεση για το μαγαζί βάσει εμπειρίας, είναι αξιοκατάκριτη. Επίσης, γράφω τα λόγια αυτά γιατί είδα κριτική για την ίδια κοπέλα και είτε υπάρχει συνωνυμία με άλλη εργαζόμενη, είτε ο gigas87 είναι εντελώς άπειρως και η κριτική του είναι άκρως αποπροσανοτιλιστική. Η Κάρλα λοιπόν είναι μία νέα κοπέλα, υπερβολικά αδύνατη με πάρα πολύ μικρό στήθος (2άρι), καμία σχέση δηλαδή εμφανησιακά με εκείνο που περιγράφεται στη παρακάτω κριτική. Στο μαγαζί δεν υπήρχε κανένα άλλος εκείνη την ώρα (ούτε σε δωμάτιο, ούτε στην αίθουσα αναμονής). Μπαίνει στο δωμάτιο μου και χωρίς να πει μία κουβέντα, πάει να περάσει τον σκούφο, φυσικά ήταν αδύνατο να μπει ορθώς όταν τον έχω ακόμα γαριδάκι. Της λέω: Κάτσε να το κάνω εγώ, και δώστου να το παίζω. Αν ήταν έτσι κοπέλα μου όμως καθόμουν και σπίτι. Η πίπα, απλώς κακή. Ενώ παράλληλα δεν άφηνε πιασίματα πουθενά εκτός από το στήθος. Καμία άλλη περιποίηση, ούτε ένα χάδι, ούτε ένα φιλί, ούτε γλύψιμο όρχεων, ούτε μία λέξη, ούτε ένα βογγητό. Μόλις τελειώνει μου λέει: Έλα να με πάρεις στα τέσσερα. Κάπου εκεί εξοργίστηκα με την εξόφθαλμη διάθεση της για "ξεπέτα". Κάναμε βιαστικά ένα ιεραποστολικό, στη συνέχεια λίγο στα 4 και την έδιωξα ευγενικά χωρίς να τελειώσω, λέγοντάς της πως απλά είμαι κουρασμένος και δεν έχω διάθεση. Συμπερασματικά, 5 λεπτά - 50 ευρώ, η Κάρλα...  και στα παραπάνω να προσθέσω ότι έβαλε μία οκά λιπαντικό με αποτέλεσμα και στα 3 λεπτά της συνεύρεσής μας να μην αισθανομαι τίποτα, χώρια του ότι ήταν σαν κομοδίνο καθόλι την τεράστια χρονική σεξουαλική μας συνεύρεση. Όλα τα παραπάνω τα ανέφερα στην Κυρία Καίτη, που πάντα προσπαθεί για το καλύτερο του πελάτη της ωστόσο η Κάρλα είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η. Τέτοιοι εργαζόμενοι χαλάνε το πρόσωπο και τη φήμη ενός εξαιρετικού στούντιο.

Γιατί της είπες ψέματα οτι φταις εσύ;
Από την αρχή κατά την εκδήλωση κάθε "σπασίματος" από μεριάς της έπρεπε να την διορθώνεις και να μην την ανέχεσαι καθιστώντας της συνείδηση οτι φταίει αυτή.
Αν δεν συμορφωνόταν έπρεπε να πεις:"Είμαι χρόνια πελάτης εδώ,τέτοιο πράγμα δεν μου έχει ξανασυμβεί!!!.Κράτα κορίτσι μου τα 10 εύρω για τα "ψέματα"-κι αυτά τα κλαίω-και δώσε μου τα 40 να φύγω ήσυχα και ωραία.
Κακομαθαίνουν επειδή δεν μιλάνε οι πελάτες,σκέφθονται:"Α.. ωραία 50 ευρώ σε 5 λεπτά χωρίς να κάνω τίποτα" και τα ίδια κάνουν και στον επόμενο.

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Γράφτηκε από τον greengeo

επισκεψη βραδυ κατα τις 10.00 και οπως ειπα και στον τιτλο ειναι μια περιπτωση για να καταλαβουμε την αξια του 10€. ο λογος οπου ειπα να μπω ηταν το καπως προστυχο που μου εβγαζε η κοπελα απο την μια και απο την αλλη το οτι ειχα να παω καιρο σε σπιτι και λεω οτι οπου και να παω θα ειμαι γρηγορος οποτε.....(παλι καλα που τελειωσα)
πολυ συνωπτικα, ο χωρος χαλια, η πιπα πολυ χειροτερη απο την που κανει κανει κοριτσοπουλο για πρωτη φορα, η δε πραξη ειναι σαν να συνεργαζεσε με δημοσιο υπαληλο που σε 2 χρονια βγαινει σε συνταξη.βεβαια ευκολα μπορει να τα φανταστει κανεις ολα αυτα μιας και
οταν ακους 10€.
δεν αξιζει να το δοκιμασει κανεις μιας και δεν εχεις κατι που να αξιζει.
καλη συνεχεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ανννα

τι 10 ευρω ρε φιλε? υπαρχει μπουρδελο στο οποιο το γαμησι να κοστιζει 10 ευρω?

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Εύα: Το ΕΠΟΣ..., Πέμπτη 23 Ιούλ 2009, στις 07:52

Γράφτηκε από τον Womanaholic   

Επίσκεψη Τετάρτη 22 Ιουλίου, ώρα 3:00 μετά τα μεσάνυχτα, νυχτερινή βάρδια η Εύα. Ισχύουν όλα όσα έγραψα στην τελευταία κριτική μου, η μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα πήρα το full πρόγραμμα με 100 ευρώ. Αρχή με χάδια, φιλάκια & γλειψίματα σε όλο το σώμα. Στη συνέχεια η γνωστή αχόρταγη πίπα της Εύας, γλείφοντας & τα αρχίδια, προσοχή: Όταν χρησιμοποιεί δόντια στο πουτσοκέφαλο μπορεί να χύσεις στη στιγμή. Συνέχεια με ένα ικανοποιητικότατο γλειφομούνι. Μετά ποδομαλακία με τα υπέροχα πατουσάκια της & στη συνέχεια ισπανικό καθιστή, ξαπλωμένη & αυτή από πάνω. Κατόπιν περνάμε στο ψητό με ιεραποστολικό, πισωκολλητό & αυτή από πάνω όπου άφηνε χούφτωμα στις βυζάρες αδιαμαρτύρητα. Τέλος πήρα τον κώλο της σε 4 (!) στάσεις, στα 4, στο πλάι, αυτή από πάνω με τα βυζιά της με τις υπέροχες ρώγες μες τα μούτρα μου & τέλος αυτή από πάνω με την πλάτη της γυρισμένη σ' εμένα όπου μου είπε ότι πονάει πολύ αλλά τελικά μου έκανε το χατήρι... Τέλος πίπα & χύσιμο χωρίς καπότα στις βυζάρες της, την έλουσα για τα καλά... Τέλος κουβεντούλα & φιλάκι κλασσικά & μπήκε ΑΜΕΣΩΣ στην ντουζιέρα να πλυθεί. Παίδες δεν ξέρω αν με έχει συμπαθήσει προσωπικά αλλά αυτή η γκόμενα κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ό,τι της ζητήσω αδιαμαρτύρητα! Λεπτομέρεια: Στο full πρόγραμμα μου είπε πολύ ευγενικά ότι δεν μπορώ να τελειώσω στο πρόσωπό της λόγω μέικ-απ, αλλά αν την επόμενη φορά θελήσω να της πω πριν μπει στο δωμάτιο να βγάλει το μέικ-απ & μετά το χύσιμο στη μούρη θα είναι Ο.Κ. Εύα respect, όλα τα λεφτά γι' αυτό το απίστευτο GFE!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Eύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.07.2009

καλα ποτε μου δεν καταλαβα αυτους που κανουν γλυφομουνια στις τανες.. :badair: :new_shocked:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γράφτηκε από τον greengeo

επισκεψη βραδυ κατα τις 10.00 και οπως ειπα και στον τιτλο ειναι μια περιπτωση για να καταλαβουμε την αξια του 10€. ο λογος οπου ειπα να μπω ηταν το καπως προστυχο που μου εβγαζε η κοπελα απο την μια και απο την αλλη το οτι ειχα να παω καιρο σε σπιτι και λεω οτι οπου και να παω θα ειμαι γρηγορος οποτε.....(παλι καλα που τελειωσα)
πολυ συνωπτικα, ο χωρος χαλια, η πιπα πολυ χειροτερη απο την που κανει κανει κοριτσοπουλο για πρωτη φορα, η δε πραξη ειναι σαν να συνεργαζεσε με δημοσιο υπαληλο που σε 2 χρονια βγαινει σε συνταξη.βεβαια ευκολα μπορει να τα φανταστει κανεις ολα αυτα μιας και
οταν ακους 10€.
δεν αξιζει να το δοκιμασει κανεις μιας και δεν εχεις κατι που να αξιζει.
καλη συνεχεια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ανννα

τι 10 ευρω ρε φιλε? υπαρχει μπουρδελο στο οποιο το γαμησι να κοστιζει 10 ευρω?
υπαρχουν 3 στο μεταξι τυπε μου
για αυτο που γραφει ο τυπος πιο πανω η κοπελα ειναι μια αλβανιδα(ετσι την εκοψα) που κανει τα κλασσικα για 10 ευρ,σαν εμφανιση ειναι μετρια αλλα σου βγαζει μια βαρεμαρα πριν ακομα μπεις στο δωματιο,αν κατσεις και περιμενεις να βγει απτο δωματιο ακους τι λενε μεσα αφου οι τοιχοι στο μπουρδελο αυτο ειναι ανυπαρκτοι :2funny:
ολο μη και μη και τελειωνε ακους
οποτε καταλαβαινεις τι σε περιμενει και φευγεις

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχουν 3 στο μεταξι τυπε μου
για αυτο που γραφει ο τυπος πιο πανω η κοπελα ειναι μια αλβανιδα(ετσι την εκοψα) που κανει τα κλασσικα για 10 ευρ,σαν εμφανιση ειναι μετρια αλλα σου βγαζει μια βαρεμαρα πριν ακομα μπεις στο δωματιο,αν κατσεις και περιμενεις να βγει απτο δωματιο ακους τι λενε μεσα αφου οι τοιχοι στο μπουρδελο αυτο ειναι ανυπαρκτοι :2funny:
ολο μη και μη και τελειωνε ακους
οποτε καταλαβαινεις τι σε περιμενει και φευγεις
τυπε την πατησες και εσυ εκει?

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΖΕΣΣΙΚΑΣ :2funny: :2funny: :2funny:

Γκομενος νο1
MotorcycleBoy μελος απο 12/07/09
2 κριτικες σε θησεως και σπυρου πατση
για ποια αλλη για τη τζεσσικα :2funny:
13 post τα 12 για ποια αλλη για τη τζεσσικα :2funny:

Γκομενος νο 2
Ola9 μελος απο 22/07/09
1 κριτικη για μ.αλεξανδρου για ποια αλλη για τη τζεσσικα :2funny:
1 post για ποια αλλη για τη τζεσσικα :2funny:

μονο που ο γκομενος νο 2 Ola9 μπερδευτηκε και χρησιμοποιησε για mail στο προφιλ του το motorcycleboy@freemail.gr δηλ το nick του γκομενου νο1  :2funny: :2funny: :2funny:

υπερβολικα τραβηγμενο για ναναι συμπτωση  :jerking:

κριμα γιατι η κοπελιτσα ειναι και αξιολογη, περισσοτερη ζημια της κανεις ετσι φιλε παρα καλο

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΤΖΕΣΣΙΚΑΣ :2funny: :2funny: :2funny:

Γκομενος νο1
MotorcycleBoy μελος απο 12/07/09
2 κριτικες σε θησεως και σπυρου πατση
για ποια αλλη για τη τζεσσικα :2funny:
13 post τα 12 για ποια αλλη για τη τζεσσικα :2funny:

Γκομενος νο 2
Ola9 μελος απο 22/07/09
1 κριτικη για μ.αλεξανδρου για ποια αλλη για τη τζεσσικα :2funny:
1 post για ποια αλλη για τη τζεσσικα :2funny:

μονο που ο γκομενος νο 2 Ola9 μπερδευτηκε και χρησιμοποιησε για mail στο προφιλ του το motorcycleboy@freemail.gr δηλ το nick του γκομενου νο1  :2funny: :2funny: :2funny:

υπερβολικα τραβηγμενο για ναναι συμπτωση  :jerking:

κριμα γιατι η κοπελιτσα ειναι και αξιολογη, περισσοτερη ζημια της κανεις ετσι φιλε παρα καλο

καλα τι ειδες ρε φιλε...οι μοντ να τα βλεπουν και να πεσουν οι αναλογες ποινες...αβανταδοροι τελος!

Επισκέπτης
Επιπρόσθετο οπτικοακουστικό σχόλιο για την Βικτώρια-Φυλής 109 κάτω

Επισκέπτης
Ένα πρώτο χέρι,..τό ΄ριξα δε λέω..., Σάββατο 25 Ιούλ 2009, στις 00:49
Γράφτηκε από τον tsiboukios    - Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σύλβια) 
Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

{...Ερχεται το Σύλβια το βλέπω , δεν ενθουσίαζομαι,(Ξανθό μιλφ 30+, ευρωπαίκών προδιαγραφών -)αλλά μου λέει η τσα2 ισπανική και χύσιμο στα βυζά με 60 ! Ας πάω λέω αν και απο εμφάνιση πιο κοντα στο 5,5 είναι με στήθος φυσικό 3 παρα τέταρτο ή παρα είκοσι, δε θυμάμαι ακριβώς. Μπαίνει μιλαμε άθλια αγγλικά τύπου :
-me Sylvia you name ?
-I name Xaris
-Poland (μου λέει)
-Athens λέω
και απαντάει ως εξής: καπότα στο στόμα, περιτύλιγμα γρήγορα και πίπα. Βαριεστημένα βασικά, αλλά για κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου να τον εξαφανιζει , να τον χτυπάει με τη γλώσσα να τον παίρνει με καύλα και μαστοριά και μετα ξανα βαριεστημένα. Ενα στυλ σα να μου λέει κοίτα ρε μαλάκα τι ξέρω να κάνω αμα θέλω, αλλά δε στο κάνω (ή για να μου τη σπάσει ή το πιο πιθανό, για να πάω άλλη φορά και να παραγγείλω πίπα με απ όλα). Τεοσπάων, πηδηματάκι τύπικ μ αυτήν απο πάνω, οπου κι εκεί μου έδειξε τι μπορεί να κάνει ,αλλά δεν το κάνει, ιεραπο-, στα 4 και όσο περνάει η ώρα τη βλέπω και έχει αρχίσει το count down,...μετράει το χρόνο για να φύγει δηλ. Καλά λέω έτσι δε χύνω με τίποτα !
Φέρε τα βυζιά μωρό μου να στα χύσω, (λέω)
Μα λέει πλήρωσες για μασάζ
Βυζά ! Χύσω ! (λέω)- τώρα για κουβέντα είμαστε ?
ΜΟυ στήνεται με το μαλί πίσω (να μη το βρέξω) και μου γυρίζει τον ένα βύζο καταπάνω στο μπεο. Τον παίζω το μπέο και ρίχνω μιά ριπή που πήρε σεντόνια, μαξιλάρια, καναπέδες, κρεβάτια, (Θυμίζει κάτι αυτό ε ?)σαγόνι, μάτι, μάγουλο,...το μαλλί τελικά το γλύτωσε !
Oh good fubbrik λέει και μου ζυγίζει τα @@ με τη παλάμη .
Της άρεσε το χύσιμο ? το βρήκε μπόλικο ? στα @@ μου κι αν της άρεσε κι αν δεν της άρεσε !
Ι have a better load but not for you dear λέω
Δε κατάλαβε με χαζοίταξε πήρε τα σώβράκά της στο χέρι και βγήκε ξεβρακουά, είπε δεν είπε γειά, δε θυμάμαι.
Τώρα 60 για να τοΝ παίξω αφ εαυτού και να πυροβολήσω ένα βυζί, ένα σαγόνι, ένα μάγουλο και το μισό δωμάτιο δεν είναι και πολύ βάλιου, ...δε συμφωνειτε ?
Αν θα ξαναπήγαινα ? Μα φυσικά ΟΧΙ...}

tsiboukios, σε επαναφέρω στην τάξη!!! :woldman:.Δεν είναι κάθε φορά Χριστούγεννα στην Γερμανική αλυσίδα για να βρίσκεις Κριστίν.Και για την Κριστίν δεν είσαι σίγουρος με μία φορά.Τήρησε το εμπάργκο και σπάσε το επιλεκτικά για εξαιρετικές περιπτώσεις.

Δάσκαλε που δίδασκες...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Jocker,
δε ξέρεις πόσο δίκιο έχεις ρε γμτ ,...είμαι αδικιολόγητος , αλλά η θεά της κάβλας μ έβαλε χτές να παίξω τυφλόμυγα,....κι έφαγα τα μούτρα μου...
Πάντως ομολόγησα τη μαλακία μου και για άλλη μια φορά το συμπέρασμα είναι το ίδιο : Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς (δηλαδή κατ εξάιρεση μπορεί να κάτσει κατι καλό στην αλυσίδα, αλλά κατά κανόνα ,...ξεπετουά)

Τουλάστιχον να γλυτώσει κανένας ανυποψίαστος ,...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom