Απίστευτη περίπτωση !, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 23:42
Γράφτηκε από τον kostas_gal
(Σόνια)
{...Μόλις πέσαμε στο κρεβάτι ήρθε από πάνω μου και με έβαλε ανάμεσα στο στήθος της και αυτό το "ισπανικό" ομολογώ ότι με ... ψάρωσε. Πολύ καλή πίπα με τέτοιο γλύψιμο που κόντευε να με κάνει να τελειώσω στο στόμα της. Εκεί την σταμάτησα και της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Εκεί με άρχισε σε μια ιππασία super που βέβαια με έκανε να τελειώσω σε ελάχιστα λεπτά, παρόλο που δεν είχε βιασύνες.
Η εντύπωση που μου έκανε ? Σίγουρα θα ξαναπάω πολλές φορές γιατί ενθουσιάστηκα. Ρώτησα και μου είπε η Σόνια ότι είναι εκεί κάθε μέρα 5-12.}
Αν τελειώνεις σε 3-5 λεπτά έχει καλώς.Διαφορετικά ετοιμάσου για ξεπέτα στις προσεχείς σου επισκέψεις.
Η Σόνια-Αλκιβιάδου 16Γ είναι η Ναταλί-Κολωνού 30β και Μελίνα-Αγαθουπόλεως 54 (με τις LCD TV,πριν από καιρό δούλευε εκεί).Όπου και να δουλέψει κάνει τα ίδια:Την πρώτη φορά είναι καλή και μετά αρχίζει τα ξενέρωτα.Διάβασε:
ΝΑΤΑΛΙ:ΠΑΡΑΔΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-Ξεπέτα τρίλεπτου και εις υγεία, Κυριακή 22 Μάρ 2009, στις 16:45
Γράφτηκε από τον jockerx - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
{...Μπαίνει στο δωμάτιο βουβή και κατευθύνεται με την καπότα στον πούτσο.Την διακόπτω και της λέω να σηκωθεί πρώτα με χαδάκια.Μου απαντά οτι δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Προσαρμόζομαι στην γνώριμη σε όλους περίπτωση της κακής αντιεπαγγελματία πουτάνας και βάζω σε εφαρμογή τα συνήθη δικά μου ετοιμοπόλεμα σχέδια για τέτοιες περιπτώσεις:Σκέπτομαι μια μουνάρα συμφοιτήτριά μου,καβλώνω και βάζω την καπότα εγώ.Ούτε λόγος βέβαια για προκαταρκτικά και γλύψιμο αρχιδιών.Φυσικά την στήνω στα τέσσερα να μην την βλέπω την ΠΑΡΑΔΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και της σφυροκοπώ το μουνί ανελέητα απολαμβάνοντας την ηδονή της ανταπόδοσης στα ίσα του σπασίματος που μου έκανε."Δεν θα μου τα φας τζάμπα τα λεφτά " σκεπτόμουνα.
Στο τρίλεπτο απάνω μου λέει "πρέπει να χύσεις"."Κάναμε ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ" της λέω χρονομετρημένα.Φοράω πάντα το ρολόϊ μου κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης και κρατώ χρόνο για τον "φόβο των Ιουδαίων".Μου απαντά:"ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ".
Περιθώρια για να προβάλλω εύλογο δικαιωματικά αντίλογο δεν είχα (οτι στα μπουρδέλα είναι 7 με 10 λεπτά) γιατί κουβέντα στη κουβέντα δεν γαμάς,μιλάς και ξενερώνεις πιο πολύ.
Την καπάκωσα λοιπόν πιάνοντάς της τις σιλικόνες για να την ακινητοποιήσω μπας και φύγει,της έσπρωξα τον πούτσο όλο μέσα στο μουνί και συνέχισα το εκδικητικό μου έργο φαντασιώντας την ξεκωλιάρα συμφοιτήτριά μου για να χύσω ενώ περίμενα την επόμενη αντίδρασή της.
Ετυχε να χύσω τη στιγμή ακριβώς που η σπασαρχίδω έλεγε πάλι με δυσαρέσκεια οτι πρέπει να φύγει:ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ!!!
Αν ήταν να σκέπτομαι την συμφοιτήτριά μου ΤΡΑΒΑΓΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΠΙΤΙ!!!...}
Όνομα κοπέλας: Ναταλί
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.03.2009