Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έχασες έναν πελάτη κέρδισες έναν φίλο..., Τετάρτη 15 Ιούλ 2009, στις 15:44
Γράφτηκε από τον anoixtomyalos

Την ένοιωσες ως πλατωνική φιλενάδα και δεν την γάμησες!!!

Έτσι κάνουν οι φίλοι;;;

Επετρεψε μου να απαντησω εγω για λογαριασμο του anoixtomyalou μιας και εχουμε συζητησει το ολο θεμα...
Εχει τυχει και εχω γνωρισει προσωπικα την Παολα και εκτος δουλειας αφου ηδη ειχαμε γνωριστει και "επαγγελματικα".
Εχει τυχει να βρεθουμε στο ιδιο τραπεζι, να πιουμε ενα ποτηρι κρασι με παρεα, παραπανω απο μια φορα και η ολη φαση πλέον, σε δυσκολευει να ξαναπας στο μαγαζι.Δεν σου βγαινει.

Ετσι τουλαχιστον εχω νοιωσει εγω , καπως ετσι και ο anoixtomyalos.

Σαφως δεν εχουν ολοι τον ιδιο χαρακτηρα. Σε εμας ετσι προεκυψε...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Προσωπικα αισθανομαι ασχημα να την δω πλεον επαγγελματικα μιας και εχουμε γινει , κατα καποιο τροπο, φιλοι.

Ουτε και αυτη , φανταζομαι, θα αισθανοταν ανετα.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Απίστευτη περίπτωση !, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 23:42
Γράφτηκε από τον kostas_gal
(Σόνια) 
{...Μόλις πέσαμε στο κρεβάτι ήρθε από πάνω μου και με έβαλε ανάμεσα στο στήθος της και αυτό το "ισπανικό" ομολογώ ότι με ... ψάρωσε. Πολύ καλή πίπα με τέτοιο γλύψιμο που κόντευε να με κάνει να τελειώσω στο στόμα της. Εκεί την σταμάτησα και της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Εκεί με άρχισε σε μια ιππασία super που βέβαια με έκανε να τελειώσω σε ελάχιστα λεπτά, παρόλο που δεν είχε βιασύνες.
Η εντύπωση που μου έκανε ? Σίγουρα θα ξαναπάω πολλές φορές γιατί ενθουσιάστηκα. Ρώτησα και μου είπε η Σόνια ότι είναι εκεί κάθε μέρα 5-12.}

Αν τελειώνεις σε 3-5 λεπτά έχει καλώς.Διαφορετικά ετοιμάσου για ξεπέτα στις προσεχείς σου επισκέψεις.
Η Σόνια-Αλκιβιάδου 16Γ είναι η Ναταλί-Κολωνού 30β και Μελίνα-Αγαθουπόλεως 54 (με τις LCD TV,πριν από καιρό δούλευε εκεί)
.Όπου και να δουλέψει κάνει τα ίδια:Την πρώτη φορά είναι καλή και μετά αρχίζει τα ξενέρωτα.Διάβασε:

ΝΑΤΑΛΙ:ΠΑΡΑΔΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-Ξεπέτα τρίλεπτου και εις υγεία, Κυριακή 22 Μάρ 2009, στις 16:45
Γράφτηκε από τον jockerx  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

{...Μπαίνει στο δωμάτιο βουβή και κατευθύνεται με την καπότα στον πούτσο.Την διακόπτω και της λέω να σηκωθεί πρώτα με χαδάκια.Μου απαντά οτι δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Προσαρμόζομαι στην γνώριμη σε όλους περίπτωση της κακής αντιεπαγγελματία πουτάνας και βάζω σε εφαρμογή τα συνήθη δικά μου ετοιμοπόλεμα σχέδια για τέτοιες περιπτώσεις:Σκέπτομαι μια μουνάρα συμφοιτήτριά μου,καβλώνω και βάζω την καπότα εγώ.Ούτε λόγος βέβαια για προκαταρκτικά και γλύψιμο αρχιδιών.Φυσικά την στήνω στα τέσσερα να μην την βλέπω την ΠΑΡΑΔΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και της σφυροκοπώ το μουνί ανελέητα απολαμβάνοντας την ηδονή της ανταπόδοσης στα ίσα του σπασίματος που μου έκανε."Δεν θα μου τα φας τζάμπα τα λεφτά " σκεπτόμουνα.
Στο τρίλεπτο απάνω μου λέει "πρέπει να χύσεις"."Κάναμε ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ" της λέω χρονομετρημένα.Φοράω πάντα το ρολόϊ μου κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης και κρατώ χρόνο για τον "φόβο των Ιουδαίων".Μου απαντά:"ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ".
Περιθώρια για να προβάλλω εύλογο δικαιωματικά αντίλογο δεν είχα (οτι στα μπουρδέλα είναι 7 με 10 λεπτά) γιατί κουβέντα στη κουβέντα δεν γαμάς,μιλάς και ξενερώνεις πιο πολύ.
Την καπάκωσα λοιπόν πιάνοντάς της τις σιλικόνες για να την ακινητοποιήσω μπας και φύγει,της έσπρωξα τον πούτσο όλο μέσα στο μουνί και συνέχισα το εκδικητικό μου έργο φαντασιώντας την ξεκωλιάρα συμφοιτήτριά μου για να χύσω ενώ περίμενα την επόμενη αντίδρασή της.
Ετυχε να χύσω τη στιγμή ακριβώς που η σπασαρχίδω έλεγε πάλι με δυσαρέσκεια οτι πρέπει να φύγει:ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ!!!
Αν ήταν να σκέπτομαι την συμφοιτήτριά μου ΤΡΑΒΑΓΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΠΙΤΙ!!!...}
Όνομα κοπέλας: Ναταλί
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.03.2009
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Eίσαι άρχοντας!!!!! Τα λόγια περιττεύουν!!!
Σου πληρώνω κατάθεση στην Σάσα-Πάολα που λένε ότι είναι κυκλοθυμική και αρπάζεται με τους πελάτες. Αρκεί να βλέπω από κάποια γωνία..Μάξιμουμ σε τρία λεπτά θα έχουν πέσει τα πρώτα μπουκέτα
:2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Σου πληρώνω κατάθεση στην Σάσα-Πάολα που λένε ότι είναι κυκλοθυμική και αρπάζεται με τους πελάτες. Αρκεί να βλέπω από κάποια γωνία..Μάξιμουμ σε τρία λεπτά θα έχουν πέσει τα πρώτα μπουκέτα
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Tα μπουκετα θα ξεκινησουν απο το σαλονι με την καριολα τσατσα!!!! :priest: :priest: :priest:
Γιατρε ετοιμασου για 2 γυρους!!!

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Απλά υπέροχη, Παρασκευή 17 Ιούλ 2009, στις 12:57

Γράφτηκε από τον toronaga   -  www.bourdela.tv/content/view/2156/224/#jreview_8797]Link κριτικής[/url] - Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία 7.3
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Επίσκεψη στο στούντιο μεσημεριανή ώρα 15/07/09, όπου η ευγενέστατη ρεσεψιονίστ με ενημερώνει ότι δουλεύει η Σίντυ. Έχοντας τσεκάρει τις κριτικές των συναδέλφων δίνω 60 ευρώ και περνάω στο δωμάτιο, αφού πρώτα έκανα ένα ντουζάκι για φρεσκάρισμα.
Μετά από 5 λεπτάκια μπαίνει η Σίντυ και μένω κάγκελο. Πρόκειται για κοπελάρα 1.75, μελαχρινά μακριά μαλλιά, χαμογελαστή,με κορμί λαμπάδα και στήθος φυσικό για σεμινάριο 3+. Οι υπηρεσίες, απλά θα πω ότι αποκόμισα την αίσθηση ότι πρωταγωνιστούσαμε σε ονειρεμένη σκηνή ποιοτικού κινηματογράφου, με εναλλαγές αργού και γρήγορου ρυθμού, στάσεων και ηχητικών εφέ με στερεοφωνική απόδοση.
Αυτό που έμεινε από τη φάση είναι ότι σίγουρα θα την επισκεφθώ ξανά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σίντυ)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σίντυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.07.2009
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;       
Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστη

toronaga η Σονια ποτε επιστρεφει? :think:

Επισκέπτης
Έχεις πάει με τη Σάσα-Πάολα  Πουτανγαμών;

Επισκέπτης
spoon:{Tα μπουκετα θα ξεκινησουν απο το σαλονι με την καριολα τσατσα!!!! :priest: :priest: :priest:
Γιατρε ετοιμασου για 2 γυρους!!}

Αυτά ισχύουν για τους άψητους και αιφνιδιαζόμενους από τέτοιες ψυχωσικές συμπεριφορές.
spoon πήγες με την Σάσα-Πάολα;.Αν πήγες πες μας την εμπειρία σου. 

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
spoon:{Tα μπουκετα θα ξεκινησουν απο το σαλονι με την καριολα τσατσα!!!! :priest: :priest: :priest:
Γιατρε ετοιμασου για 2 γυρους!!}

Αυτά ισχύουν για τους άψητους και αιφνιδιαζόμενους από τέτοιες ψυχωσικές συμπεριφορές.
spoon πήγες με την Σάσα-Πάολα;.Αν πήγες πες μας την εμπειρία σου. 

Σωστα....για εσενα πλεον ειναι καθημερινοτητα!!! :2funny:
Πλακα κανω doc!!!!

Ναι εχω παει 2 φορες και ειχα την τυχη να την δω και απο την καλη αλλα και απο την αν αναποδη!!!(Για παλια μιλαω,οχι τωρα)
Τη μια μου ηρθε να την καρυδωσω :s&m_3: και την αλλη το ευχαριστηθηκα με το παραπανω!!!Λες και πηδαγα αλλη γυναικα! :S Αβυσσος η ψυχη της ιεροδουλης!!! :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Σωστα....για εσενα πλεον ειναι καθημερινοτητα!!! :2funny:
Πλακα κανω doc!!!!

Ναι εχω παει 2 φορες και ειχα την τυχη να την δω και απο την καλη αλλα και απο την αν αναποδη!!!(Για παλια μιλαω,οχι τωρα)
Τη μια μου ηρθε να την καρυδωσω :s&m_3: και την αλλη το ευχαριστηθηκα με το παραπανω!!!Λες και πηδαγα αλλη γυναικα! :S Αβυσσος η ψυχη της ιεροδουλης!!! :2funny:
Φαντάσου σκηνικό, ο δόκτορας να πάει στην εν λόγω κοπέλα. Να σκάσει μύτη αυτή με την καπότα ανά χείρας , να πάει να την βάλει στραβά, να είναι τίγκα στις κρέμες το μουνί της , να του πει "Έχεις μόνο 10 λεπτά" , και στο τρίλεπτο να βαρέσει η τσατσά την πόρτα
Τί Βεζούβιος , και Αίτνα ...  Θα έρθει άρον άρον η ειρηνευτική δύναμη Κοσόβου για να καλμάρει τον δόκτορα!  :2funny:

Επισκέπτης
Στην άσχημη φορά σε έβρισε η καργιόλα;

Επισκέπτης
{Παράθεση από: jockerx:
Έχεις πάει με τη Σάσα-Πάολα  Πουτανγαμών;}

"Όχι"

Σκοπεύεις να δοκιμάσεις;

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Παράθεση από: jockerx στις σήμερα στις 17:03
Έχεις πάει με τη Σάσα-Πάολα  Πουτανγαμών;

Όχι

Σκοπεύεις να δοκιμάσεις;
Στο εγγύς μέλλον, όχι. Στο απώτερο ίσως. Προηγούνται άλλες τώρα...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Φαντάσου σκηνικό, ο δόκτορας να πάει στην εν λόγω κοπέλα. Να σκάσει μύτη αυτή με την καπότα ανά χείρας , να πάει να την βάλει στραβά, να είναι τίγκα στις κρέμες το μουνί της , να του πει "Έχεις μόνο 10 λεπτά" , και στο τρίλεπτο να βαρέσει η τσατσά την πόρτα
Τί Βεζούβιος , και Αίτνα ...  Θα έρθει άρον άρον η ειρηνευτική δύναμη Κοσόβου για να καλμάρει τον δόκτορα!  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μετα θα εχω ολοκληρωθει σαν ατομο!!!

Συμβουλη....αμα την δειτε καπως,μην κανετε το αστειο να απλωσετε χερι στη σιλικονη!!! :headbang:
www.imageshack.gr/view.php?file=g13trmk1df5le6i86qvv.jpg] [/URL]

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Στην άσχημη φορά σε έβρισε η καργιόλα;
Οχι!!!!
Απλα δεν σηκωνε και πολλα πολλα!!!Η μυτη ειχε φτασει στο ταβανι!Αν δεν ηταν για την πιπα της θα την ειχα διωξει!!!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Με το ζορι το κανουνε ρε γμτ????? Χαρη μαs κανουνε?????

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616

Απογοήτευση..., Παρασκευή 17 Ιούλ 2009, στις 11:42
Γράφτηκε από τον pozuelo   -  www.bourdela.tv/content/view/511/224/#jreview_8793]Link κριτικής[/url]   - 

Συνολική βαθμολογία  6.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  4.0

... περιμενω κανα τεταρτο κ οταν ερχεται η σειρα μου ανεβαινω πανω και παιρνω το φουλ με τα 100...Περιμενω στο δωματιο κανα 10λεπτο και ερχεται...Μετα το μασαζ (που της εκανα...) ξεκιναει τα φιλια παντου, γλυφει τα @@ και λιγο τη μπανανα, βαζει το σκουφακι και 3εκιναει μια σχετικα καλη πιπα... μετα λεω κατσε τωρα να σε γλυψω και εγω...Απο πανω φορουσε ενα διχτυοτο οπψς στς φωτος,το οποιο δεν εβγαλε τελειως, απλα το κατεβασε...το στριγκακι στην αρχη απλα το τραβηξε λιγο!!! κ μονο οταν της το ζητησα το εβγαλε....Ξεκιναμε λοιπον κανονικα και παρατηρω οτι δεν υπαρχει ουσιαστικη συμμετοχη απο την κοπελα...ουτε χαδια, ουτε ελεγε τιποτα για να σε φτιαξει λιγο.. Μετα απο κανα 5λεπτο περιπου μ ρωταει αν θελω στα 4, της λεω οτι θα της πω εγω οταν ειναι η ωρα, ωστοσο αυτη επιμενει κ στο τελος σταματαει κ καθεται στα 4!!!Εκει ξενερωνω τελειως, γιατι στα 4 1ον δεν μου αρεσει, κ 2ον τελειωνω πολυ ευκολα...Της λεω οτι δεν αντεχω πολυ, δεν το καταλαβαινει και συνεχιζουμε... Οντως με τετοιο ξενερωμα που εφαγα τελειωσα σε κατι λιγοτερο απο 1 λεπτο...Της το λεω και η κοπελα ετοιμαζεται ωραια και καλα, με ρωταει αν θα παω πουθενα αλλου κ φευγει...Ουτε που καθισε καθολου οταν τελειωσαμε, ουτε εδειξε γενικα σωστη συμπεριφορα...Δεν μπορω να την αδικησω γιατι κανει μια δυσκολη δουλεια κ μπορει να ηταν κουρασμενη, αλλα οταν δινεις τοσα λεφτα περιμενεις κ αναλογη αντιμετωπιση... Ελπιζω αυτο να ηταν ενα μεμονομενο περιστατικο γιατι αν συνεχισει ετσι δεν την βλεπω καλα, οταν μαζι της δουλεουν η λολα, η αλινα, η λαουρα και φυσικα η βαλεντινα (πρωην καρολινα)...Ουτε λιγη φωνη, ουτε δονητη, ουτε 69, ουτε ισπανικο και στο συνολο πιο πολυ ωρα περιμενα παρα εκανα...Δεν προκειται να την ξανατιμησω γιατι ουτε στο μεταξουργειο δεν 8α επιτρεποταν τετοια αντιδραση...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Sex show
Όνομα κοπέλας: Μαρλέν
Ημερ/νια επίσκεψης: 16.07.2009

φΆΟΥΛ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑς ΠΡΏΤΗ ΦΟΡΆ ΜΑΖΊ ΤΗς ΣΚΑς 100! φΆΟΥΛ ΔΙΚΌ ΤΗς ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΊΜΗΣΕ ΤΗ 100ΆΡΑ ΌΠΩς ΈΠΡΕΠΕ! φΆΟΥΛ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΝΑ ΨΆΧΝΕΙς ΔΙΚΙΟΛΟΓΊΕς! αΜΆ ΕΊΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΈ- ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΈΧΕΙ ΝΑ ΠΕΊ ΚΟΊΤΑ ΔΕ ΠΑΊΖΩ ΓΙΑ 100 ΣΉΜΕΡΑ ...ΑΜΑ ΘΈΤΕ ΜΕ 50 ΓΙΑΤΊ ΤΆ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom