tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
,...δεν διαφωνώ, απλά ζηλεύω,...
θέλω κι εγώ να χημικοπηδήσω !
,...δεν διαφωνώ, απλά ζηλεύω,...
Του Μεντελέγιεφ ! ΠΟυτάνα Ρωσία τι μας κάνεις,...!
Ήμαρτον γαμώ τη πουτάνα μου! .Εδώ μέσα γίνονται (Χ)ΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ!!!,...δεν διαφωνώ, απλά ζηλεύω,...
Του Μεντελέγιεφ ! ΠΟυτάνα Ρωσία τι μας κάνεις,...!
η Μελισσα ηταν τελικα,ειχε γινει ενημερωση για την αλλαγη εδω:Μελίσσα-στάζει μελι!, Τρίτη 14 Ιούλ 2009, στις 13:14
Γράφτηκε από τον dolofonos - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Από χθες μου είχε καρφωθεί να πάω να δω την Μελίσσα, αφού κανείς δεν ήξερε τίποτα για κεινην. Μηχανάκι, κράνος και εμπρός...ευτυχώς είμαι 15 λεπτά μακρυά απο κει γιατί δεν άντεξα την ζέστη! Το αφήνω ακριβώς από κάτω και ανεβαίνω όλος περιέργεια! Η τσατσα με θυμήθηκε μάλλον από την τελευαταια φορά και με υποδεχτηκε με χαμόγελο. Η Μελίσσα μου άρεσε πάρα πολύ! Δεν είναι πολυ ψηλή, αλλά εχει πολυ ωραίο στυλ, με στήθος πλουσιο, κωλαρακι-λουκουμακι και γενικα μια ομορφη παρουσία! Για το δωμάτιο δίνω 50. Ο χώρος δεν άλλαξε, καθαρός και τακτοποιημένος.
Όταν ηρθε η Μελίσσα ξάπλωσε δίπλα μου. Προκαταρκτικά πολύ καλά με φιλιά στο στήθος και το λαιμό. Η πίπα της αρκετά καλή με περιθώρια να γίνει ακόμα καλύτερη! Στο σεξ όμως με αποζημίωσε. Πολύ ορεξάτη αλλάξαμε στασεις, πισωκολλητο, ιεραποστολικό, ιππάσία εκ μέρους της όπου κατέθεσα!
Η περιέργεια αυτή τη φορά δεν σκότωσε τη γάτα αλλά μάλλον την έκανε να περάσει πολύ καλά!!! Μακάρι το κορίτσι να μην χαθεί γιατί είναι ιδιαίτερα ωραίο και καλό σε αυτό που κάνει!
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μελίσσα)
Όνομα κοπέλας: Μελίσσα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.07.2009
Η Μελισσα δεν ηταν στο προγραμμα του paradise ουτε σημερα αλλα ουτε και χθες
πως την πηρες
η Μελισσα ηταν τελικα,ειχε γινει ενημερωση για την αλλαγη εδω:
Με πρόλαβες μεγάλε αρχηγέ μου.Xάλια χάλια χάλια, Τρίτη 14 Ιούλ 2009, στις 14:37
Γράφτηκε από τον ilias__ - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ζάνα)
Συνολική βαθμολογία 3.5
Εμφάνιση κοπέλας 3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 4.0
Πρόσβαση/Parking 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0
αφού διάβασα τις κριτικές των υπολοιπων ηπα να δοκιμάσω και γω τις υπηρεσίες τις ζάννας παρόλο που είδα ο μ****** την εμφάνιση τις που ήταν αίσχος ηπα να μπω τι το θελα πίπα αίσχος όλο δόντια χρησιμοποιούσε που δεν μου άρεσε καθόλου και σε συνδυασμό με τι ασχιμοφατσα τις άστα να πάνε η κοπέλα πάντως ήταν πρόθυμη δεν μπορώ να πω αλλα δεν είναι του γούστου μου και δεν θα ξαναπάω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ζάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.07.2009
δεν μας τα λες καλα τυπε μου
η ζανα φημιζεται για την πιπα της
μηπως πηρες καμια αλλη?
Το προγραμα ειχε αλλαξει ;) ετσι την πηρα!Η Μελισσα δεν ηταν στο προγραμμα του paradise ουτε σημερα αλλα ουτε και χθες
πως την πηρες