Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν θελω να στο παιξω εξυπνος.
Πολλες φορες η ιδαι κοπελα μπορει να ειναι διαφορετικη απο μερα σε μερα.
Ενδεχομενως να ησουν ατυχος και να επεσες σε μια κακη της μερα, αντιθετα απο εμενα που ενδεχομενως να ημουν τυχερος και να περασα καλυτερα.

Χωρις να θελω να περιαυτολογησω απο τον Μαρτιο εχω παει σε 15 studio και εχω συνατησει τουλαχιστον 25 κοπελες
Υπαρχουν διαφορες. θελει λιγο ψαξιμο η ολη υποθεση.

15*50 (minimum) = 750 ευρω.  με special προγραμμα ξεπερνας τα 1000

τρως τα λεφτα στις πουτανες ;) μαγκια σου αν γουσταρεις.

ελπιζω να μην καπνιζεις.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καμμια καλή πρόταση για αυριο απόγευα στη Φυλής;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Σοφία: Μετρία!, Τσατσά: Απάτη!, Παρασκευή 03 Ιούλ 2009, στις 02:09
(link κριτικής: )

Γράφτηκε από τον seducer

Επίσκεψη απόγευμα Παρασκευής 26/06, πήγα καυλωμένος για το κωλαράκι της Σοφίας.
Παρκάρισμα σχετικά εύκολο δύο τετράγωνα κοντά.

1) Το σαλόνι καθαρό, είχε και τσόντα.
Έχοντας δει στο site τους τις τιμές (πρωκτικό: 80Ε) πάω με τα 80Ε στο χέρι να μπω...
...ξέρετε μου λέει η τσατσά: Το πρωκτικό κάνει 90Ε!
Μα (λέω), στη σελίδα σας λέτε 80!
Αυτή η κοπέλα μου λέει παίρνει 90 γιατί κάνει φουλ πρόγραμμα με 69 κλπ!
Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για 69 κλπ αλλά μόνο για πρωκτικό, της λέω.
Ε,.. τόσο κάνει μου λέει: 90Ε!
Για εμένα αυτή δεν είναι συμπεριφορά επαγγελματιών που σέβονται τον πελάτη τους.
Είναι Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η! Τέτοιο ληστρικό τρόπο σκέψης ούτε σε μπουρδέλα του 15ευρου!
Το πάνω μου κεφάλι μου έλεγε να τη διαολοστείλω αλλά κέρδισε το κάτω και μπήκα αφού έδωσα 90Ε τελικά.

2) Στο δωμάτιο, η κοπέλα είναι καστανόξανθη μετρίου αναστήματος έχει καλό σώμα και καλή συμπεριφορά πράγμα που μου αναπτέρωσε το ηθικό.
Στα συν: η καθαριότητα αφού σπάνια βλέπεις κοπέλα να απολυμαίνει τα χέρια της ΑΦΟΥ μπει στο δωμάτιο.
Μπράβο εδώ και σε αυτόν/αυτήν που είχε την ιδέα να βάλει dispenser απολυμαντικού δίπλα στο κρεβάτι - δεν το έχω ξαναδεί και πιστεύω θα έπρεπε να ήταν υποχρεωτικό!
Άρχισε με πίπα η οποία ήταν καλή αλλά δεν την άφησα και πολύ λόγω... βιασύνης!
Είχα δώσει 90Ε και δεν ήθελα να με μισοτελειώσει με πίπα!
Στήθηκε στα 4 και μπήκα στο μουνί πρώτα για λίπανση. Μέχρι εδώ όλα καλά, με πολύ καλή συμμετοχή από μέρους της.

Έχοντας τελειώσει με τα ορεκτικά πάω για το κυρίως πιάτο: της λέω να ξαπλώσει μπρούμυτα.
...και τότε έφαγα την απόλυτη ξενέρα!
Η καμπύλες του κώλου της εξαφανίστηκαν και έγινε ένα τετράγωνο πράγμα!
Είχε σφίξει τόσο πολύ τα κωλομέρια της που δεν φαινότανε η τρύπα.
Άρχισα να σπρώχνω αλλά με χάλαγε που ένιωθα περισσότερο τα κωλομέρια της παρά την τρύπα της.
Ένιωθα σαν να μου παίρναν ισπανική με κωλομέρια αντί να γαμάω κώλο!
Άσε που από το σφίξιμο καταλάβαινα ότι ζοριζότανε και το προφυλακτικό!
Τι έγινε της λέω καλή μου; για πρωκτικό πλήρωσα.
Την έχεις μεγάλη λέει (το γνωστό παραμύθι).
Αν δεν ήμουν τόσο καυλωμένος λόγω στέρησης θα μου είχε πέσει.
Τεσπα, συνέχισα και προς το τέλος άρχισε λίγο να χαλαρώνει και να νιώθω ότι γαμάω και λίγο κώλο.
3) Έχυσα, η κοπέλα σηκώθηκε, καθαρίστηκε πολύ καλά και έφυγε αφού με χαιρέτησε.
Έφυγα και εγώ (ρίχνοντας ένα φάσκελο) αποφασισμένος να μην ξαναπάω.
Λεφτά δίνουμε ρε πούστη, όχι μαλακίες!

Ματακια μου γλυκα ειλικρινα συγνωμη για την παρεξηγηση , αν φταιει καποιος φταιω μονο εγω και κανενας αλλος και αυτο γιατι δεν ενημερωσα οπως θα επρεπε την σελιδα μας για το συγκεκριμενο προγραμμα με τις Σοφια και Νικολ
Και οι 2 κοπέλες προσφαιρουν το πρωκτικο με 90ε
εγω και η Ευα το κανουμε με 80
Αν και θα επρεπε η υπηρεσια να σε ειχε περασει στο δωματιο με 80ε οπως τους εχω πει να κανουν για οσους δεν εχουν τα 90 και παλι το λαθος εξακολουθει να ειναι δικο μου.
Το προβλημα ειναι κουκλι μου οτι η καθε κοπέλα βαζει και απαιτει και τις τιμες της αφου στην ουσια αυτη δινει το σωμα της και καπου προσπαθουμε να συμβιβασουμε τη κατασταση με μια μεση λυση-τιμη.
Αν ψαξεις λιγο στα μαγαζια ή και ακομα εδω στα στουντιο θα δεις οτι η Σοφια αλλου που δουλευει το πρωκτικο το πληρωνεται 120ε οποτε λογικο ειναι η κοπέλα να μην ηταν ευχαριστημενη με τα 80 που ειναι η τιμη του μαγαζιου αλλα να ζητησε 90 που ειναι κατι που το δεχτηκαμε και εμεις σαν μαγαζι.
Γιαυτο το κομματι και μονο πραγματικα συγνωμη για την οποια αμελεια μου να ενημερωσω τη σελιδα μας και το μονο που μπορω να κανω για να στο ανταποδωσω ειναι την επομενη φορα που θα πας στο μαγαζι αφου πρωτα μας συγχωρεσεις και μας δωσεις μια 2η ευκαιρια ειναι σε οποιοδηποτε προγραμμα διαλεξεις με οποιαδηποτε κοπέλα να πληρωσεις την μιση τιμη.
Οσο για το δωματιο απ οτι ξερω και απ οτι μιλαω με διαφορους πελατες εχει γενικα ενα καλο δωματιο η κοπέλα ,το τι εγινε μαζι σου δεν το ξερω γιαυτο και σε ρωτησα στο πμ ποτε ακριβος πηγες για να βγαλω μια ακρη ρωτωντας και την ιδια απλα αν οντως εχεις μεγαλο οργανο οπως σου ειπε η κοπέλα ειναι λογικο καπου να μαζευτει ειδικα στο πρωκτικο.

και παλι συγνωμη
περιμενω την απαντηση σου
και ενημερωσε με για οτιδηποτε
πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:
Αντζελα :smitten:

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Άντζελα άψογη όπως πάντα....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

ελπιζω να μην καπνιζεις.

Δεν καπινιζω, και ολα ηταν 50αρικα....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102

ελπιζω να μην καπνιζεις.

αυτο ειναι πολυ ακυρο φιλε μου...!!!δεν σκεφτεσαι ποτε ετσι και για τιποτα...σκεφτεσαι παντα την στιγμη..δεν εδωσε 750 ευρωπαικα ντουκου,....τα εδωσε σταδιακα που δεν φαινοντε...

ολοι μας αν κατσουμε και σκεφτουμε το συνολο σε οτιδηποτε δεν θα πιστευουμε στο αποτελεσμα(με εμενα αυτο συμβαινει στα σουβλακια και στις εκδρομες με τον παο!!!)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.076
Πόντοι
42.697

Ας όψεται η κάβλα, Παρασκευή 03 Ιούλ 2009, στις 16:58
Γράφτηκε από τον analprison   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αλεξάνδρα) 
Συνολική βαθμολογία  4.8
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

ξυπναω σημερα,ντυνομαι,μπανιαριζομαι ειναι η μερα μου.εχω interview σε μια εταιρεία marketing στην λ.αλεξανδρας.για καλη μου(κακη) τυχη βρίσκω parking κοντα στομπουδελακι αυτο...δεν γαμει λεω αστο τωρα, παω για interview μπορει να το δω μετα.μην τα πολυλογώ στην εταιρεια αυτη βγαινει μια milfαρα αλλο πραγμα..τι στρινγκ,τι βυζια,τι σωμα ειμαι ετοιμος να την βγαλω και να την παιζω.τελειώνω απο κει και φευγω σφαιρα στο ''μαγαζι'' βγαινει η κοπελα(αλεξανδρα) αλλα ετσι οπως ημουνα εγω γαμαγα και πίθηκο.μπαινω. μετριο δωματιο.ερχεται η κοπελα αρχιζει μια αρκετα καλη πιπα θα ελεγα αλλα μετα το απολυτο μηδεν.απο πανω εγω τπτ.κομοδινο.αντε στα 4 για τελειωνουμε.βασικα σε ολο το πηδημα φανταζομουνα την milfαρα..ας μην ημουνα καβλωμενος και ουτε μια στο εκατομμυριο δεν θα εμπαινα...ας όψεται η καβλα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Αλεξάνδρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 03.07.2009

Ρεσπέκτ στον συναγωνιστή!
Η Αλεξ'ανδρα έιναι όντως ψιλομπάζο και βαρίεται τη ζωή της στο δωμάτιο.
Κρίμα γιατί αυτό είναι ιστορικό μπουρδελάκι και απο εκεί έχουν περάσει πριν χρόνια  φοβερές γυναίκες...

Ρεσπέκτ στον analprison γιατί και εγώ έτσι έχω θολώσει άπειρες φορές, με αποτέλεσμα μετά να πηγάινω στα κουτουρού και να καταθέτω σε κάτι απίστευτα μπάζαμ, μόνο και μόνο για να αδειάσω και να μου φύγει η κάβλα απο τους πειραζμούς που βλέπουμε κάθε ημέρα στο δρόμο, στη δουλειά κτλ....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
παρόμοιο μου έχει συμβεί και εμένα πιο παλιά. Απλά άφησα την φαντασία μου να με ταξιδέψει στα μιλφοπόδια μιας καθηγήτριας μου και τελείωσα αμέσως!

Επισκέπτης
Νικόλ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ... Τσατσά για ξύλο, Σάββατο 04 Ιούλ 2009, στις 04:22
Γράφτηκε από τον SOUTZ  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  4.2
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  3.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Μαγκες, χωρις υπερβολη ηταν η χειροτερη επισκεψη που εχω κανει ποτε σε σπιτι τα τελευταια 5 χρονια (και κανω συχνα!) Η ωρα 3:30 και ειμασταν μονοι. Η τσατσα με το που με βλεπει αρχιζει το τροπαριο βαριεστημενα και μολις κανω να μπω σκαει ελαφρο χαμογελο. μολις ομως κανω και βγαζω 40€ για το απλο βγαζει μια ξυνιλα και λεει" Αααα 40 εεε? το απλο δηλαδη?" Ναι μωρη χαμ...ρα το απλο γιατι??? σου παει λιγο? η μετα τις 12 εχεις διπλη ταριφα?
Τεσπα δινω τοπο στην οργη και μπαινω. Επειδη ηταν ερημια βλεπω το ρολοι για να δω ποση ωρα θα κανει να ερθει η κοπελα. η αληθεια ειναι οτι ηρθε σε 3 λεπτα. Η διαθεση απο την αρχη την μαζευαμε απο το πατωμα. πες γιατι ηταν αργα, πες γιατι ηταν και το πρωι δεν ξερω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!! δινω τα λεφτα μου, αυτη διαλεξε αυτη τη δουλεια, να την κανει καλα. η εστω να υποκρινεται οτι περναει καλα. οταν τα παιρνει ειναι καλα? και βγαζει σε 1 μηνα οσα βγαζω εγω και πολλοι αλλοι σε 4?
Λεω τεσπα και παλι και παω να πιασω λιγο για να ξυπνησει και ο Παντελης.
Μηηηη... λεει. οχι δαχτυλα Που??? στο κωλομαγουλο οχι??? αν ειναι δυνατον!!!
η μονη ατακα που ελεγε συνεχεια ηταν " αχχχχχχχχχ... αχχχχχχχχχχχχ... αχχχχχχχχχχ..."μιλαμε με καυλωσε οχι αστεια!!!
πιπα χειροτερη και απο playmobil και αμεσως την γυρνω στα 4 μπας και ρεφαρω την χασουρα.
Παιδες, η κρεμα ξεχυλιζε απο το μουνι της!!!!!
ΧΑΛΙΑ!!!!
καλυτερα μαλακια να εκανα και να με κοιταζε!!!
στα 6 λεπτα ειχε φυγει χωρις καν να ντυθει!!!
αφου ο τελευταιος διαλογος στο δωματιο ηταν:
- ενταξει αγαπη μου? (Νικολ)
- Γεια... (εγω) για να μην της ριξω παναγια!!

Δεν ξαναπαταω ουτε που να μου το χαριζανε το 40αρικο.

Μαυρο στις αρπαχτρες. να ξεροσταλλαξουν!

Η μήνι του Αγίου Παντελεήμονος ιατρού-θεραπευτή να καθοδηγήσει την "ράβδο" του :priest: πίπτουσα στο πρόσωπο της παρεκλίνουσας ιερόδουλης καθιστώντας την πειθήνιο όργανο των αντρών!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γράφτηκε από τον erotiaris30 

Κυριακη βραδυ και οι πολλες καυλες με οδηγησαν στο γκαζι στην οδο Ιακχου 7 που μου ειχε μιλησει ενας φιλος μου με τα καλυτερα λογια. Το περιβαλλον ηταν ομορφο και καθαρο, η υπερεσια ηταν πολυ ευγενικη και με λιγα λογια που ειχα να κανουν με το προγραμμα της κοπελας μου εμφανισε κατι που δεν πιστευα στα ματια μου, η Σιλβια μου λεει! Η γκομενα ηταν σαν να ειχε βγει απο το PLAYBOY, ψυλη, μελαχρηνη, ενα απιστεφτο στηθος και ενα προσωπο γεματο υποσχεσεις! Περασα μια απο τις ομορφοτερες κυριακες, το προτεινω!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σύλβια

Αφου την προτεινεις Ερωτιαρη τοτε να τρεξουμε ολοι!!
Αυριο ομως που ειναι Κυριακη :grin:

kazermas

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
17
Like
75
Πόντοι
10
Eτσι πιστευω και εγω....
Παιδια μαλον μπερδεψα την ημερομηνια ηταν Σαββατο βραδυ προς Κυριακη 12&30 δλδ 07/06/09 στο studio δροσοπουλου 95 στο δωματιο με την κουνουπιερα,δεν υπαρχει προθεση παραπλανησης,αν παλι κανω λαθος παρακαλω διορθωστε.Ευχαριστω!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Extreme sports στο Κολοκυνθούς 38. Η συγκεκριμένη κοπελούδα ανετα θα μπορουσε να συμμετάσχει σε επεισόδιο του Extreme Sommer.

Καλό κωλάκι, Σάββατο 04 Ιούλ 2009, στις 22:49

Γράφτηκε από τον kolokopeas   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστιάνα)
Συνολική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Πρωί γύρω στις 11:00, επειδή είχα ακούσει πολλά για το σπίτι, πέρασα να δω. Η Χριστιάνα, από Ρουμανία, μελαχροινό όμορφο κοριτσάκι (κρίμα που δουλεύει σε αυτήν την βρωμιά) αδύνατη για τα γούστα μου. Πέρασα όμως επειδή έδινε κώλο. Στα θετικά τα γλωσσόφιλα που δίνει το πουτανάκι, που με κάβλωσαν αμέσως. Ακάποτο τσιμπούκι, τίποτα το ιδιαίτερο, μετά καπότα και στο μουνί. Σκέφτομαι τι να την βάλω στα τέσσερα με τόσο μικρά κωλομέρια και της το χώνω στο κωλάκι ιεραποστολικά, το ένιωθα να μπαίνει πόντο πόντο, ωραίο συναίσθημα. Της γάμαγα τον κώλο και ταυτόχρονα της έδινα γλωσσόφιλα. Έχυσα μέσα στην κάβλα και την ικανοποίηση. Αν δεν ήταν βρωμιάρικο το μαγαζί πιστεύω πως θα άξιζε τον κόπο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Χριστιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.07.2009

Μπράβο στον φίλο που δείχνει τον δρόμο!!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

μιλάμε πάντα για αυτό το μαγαζί:

URL]]

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/412_Kolokinthous38_1229476880.jpg[/img[/URL]]

ειναι σαν να μπαινεις σε μαγαζι με παλαια ανταλλακτικα αυτοκινητων... :S

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/stories/jreviews/412_Kolokinthous38_1229476880.jpg[/img[/URL]]

ειναι σαν να μπαινεις σε μαγαζι με παλαια ανταλλακτικα αυτοκινητων... :S
[/quote]
Εγώ προσωπικά σε τέτοιο μαγαζί να με πληρώνεις δεν μπαίνω!!! ;D
Να μου έρθει και κανένας σοβάς στο κεφάλι!!! :D
Ο Παρθενώνας πιο καλή σκεπή έχει!!! :2funny: :2funny: :2funny:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Extreme sports στο Κολοκυνθούς 38. Η συγκεκριμένη κοπελούδα ανετα θα μπορουσε να συμμετάσχει σε επεισόδιο του Extreme Sommer.

Καλό κωλάκι, Σάββατο 04 Ιούλ 2009, στις 22:49

Γράφτηκε από τον kolokopeas   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστιάνα)
Συνολική βαθμολογία
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Πρωί γύρω στις 11:00, επειδή είχα ακούσει πολλά για το σπίτι, πέρασα να δω. Η Χριστιάνα, από Ρουμανία, μελαχροινό όμορφο κοριτσάκι (κρίμα που δουλεύει σε αυτήν την βρωμιά) αδύνατη για τα γούστα μου. Πέρασα όμως επειδή έδινε κώλο. Στα θετικά τα γλωσσόφιλα που δίνει το πουτανάκι, που με κάβλωσαν αμέσως. Ακάποτο τσιμπούκι, τίποτα το ιδιαίτερο, μετά καπότα και στο μουνί. Σκέφτομαι τι να την βάλω στα τέσσερα με τόσο μικρά κωλομέρια και της το χώνω στο κωλάκι ιεραποστολικά, το ένιωθα να μπαίνει πόντο πόντο, ωραίο συναίσθημα. Της γάμαγα τον κώλο και ταυτόχρονα της έδινα γλωσσόφιλα. Έχυσα μέσα στην κάβλα και την ικανοποίηση. Αν δεν ήταν βρωμιάρικο το μαγαζί πιστεύω πως θα άξιζε τον κόπο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Χριστιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 02.07.2009

[/quote]αξιος ο τυπος
ο καθε μπουρδελιαρης που σεβεται τον θεσμο πρεπει να περασει απτο υπεροχο αυτο στουντιο
μπραβο και παλι μπραβο
:headbang3:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Γλωσσόφιλα... ακάποτα...στο μαγαζί αυτό ?

Τι να πουν και οι μουρλοί σε κάτι ντοκυμαντέρ που έχει ο ΣΚΑΙ που κοιμούνται μαζι με σκορπιούς, ταίζουν κροκόδειλους, κολυμπάνε δίπλα σε καρχαρίες κτλ. κτλ. δεν κλάνουν μία μπροστά στον άξιο συναγωνιστή.
Δύναμη λέμε  :rockon: :rockon: :rockon:

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
πολύ cult αυτό το Κολοκυνθούς 38
Μόλις είδα τη φωτογραφία έπαθα
Αυτές οι λαμαρίνες είναι όλα τα λεφτά

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
πολύ cult αυτό το Κολοκυνθούς 38
Μόλις είδα τη φωτογραφία έπαθα
Αυτές οι λαμαρίνες είναι όλα τα λεφτά
βλεποντας την φωτογραφία αναρωτιέμαι την θα γίνει αν την ώρα που είναι κανείς μεσα στο δωμάτιο γυμνός
γίνει κανά 6- 7 ρίχτερ ?????
Μεγάλο ρίσκο!!! + τα ακάποτα+ γλωσσόφυλα οθεός να μας βοηθάει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom