Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Smellmyfetish

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ντάξει άνθρωποι είμαστε κανουμε κανα λαθάκι που κ που.
Ήμαρτον

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ντάξει άνθρωποι είμαστε κανουμε κανα λαθάκι που κ που.
Ήμαρτον
Δεν ειναι καλυτερα φιλε μου τωρα που διευκρηνιστηκε το θεμα και φανηκε οτι εισαι "καθαρος" ?
Δυστυχως εχουν παρατηρηθει φαινομενα ψευτικων και επι του πονηρου κριτικων....
Η παρατηρηση μου ηταν εντελως καλοπροεραιτη και δεν σε κατηγορησα για κατι.

Απλα μου δημιουργηθηκαν αποριες τις οποιες αναεφερα.

Καλο πιστευω σου εκανα, απο το να μην ελεγα τιποτα και να πλανοντουσαν αμφιβολιες...

Αντε, ισως γραψω και εγω σημερα κριτικη για την Βαλεντινα, μιας και περασες τοσο καλα. ελπιζωντας σε αναλογη εμπειρια.... :grin:

Να εισαι καλα.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

(link κριτικής: )
Εμμανουέλα...Μέτρια πράγματα, Κυριακή 28 Ιούν 2009, στις 02:33

Γράφτηκε από τον Paparov   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Εμανουέλα)

Επισκέφτηκα το εν λόγω studio σήμερα, λίγο μετά τις 12. Δούλευε η Εμμανούελα, την οποία ομολογουμένως βρήκα πολύ όμορφη και σε συνδυασμό με το πολύ γλυκό χαμόγελό της, παρακινήθηκα να τιμήσω. Το δωμάτιο ήταν καθαρότατο και δεν έχω κανένα παράπονο από τον χώρο τον οποίο βρήκα πολύ καλό. Στο ψητό τώρα...Αφού μου τον έπαιξε λίγο(κάπως άτσαλα είναι η αλήθεια), άρχισε το κλαρίνο. Η πίπα της δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό,αλλά επειδή με είχαν χτυπήσει οι κάβλες στο κεφάλι μετά από κανά δύο λεπτά της ζήτησα να ανέβει από πάνω για να μην χύσω. Τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα σε αυτή τη στάση, αφού γαμιόταν δυνατά πάνω στον πούτσο μου και έβγαζε και κάποια βογγητά(εμφανώς προσποιητά)ή έλεγε φράσεις όπως "ναι μωρό μου" και τα συναφή.Τελικά δεν άντεξα και ο ψωλοζωμός μου άρχισε να ρέει.Ήθελα να την πάρω και στα 4 για να έχω θέα τον πολυ ωραίο κώλο της αλλά με πρόλαβαν οι κάβλες μου.Με χάλασε το γεγονός ότι η κοπέλα φαινόταν ότι ήταν λιγάκι βιαστική,ενώ εκεί που μιλούσαμε μου λέει ότι περιμένουν και άλλοι και δεν έχουμε πολλά να πούμε(λες και ήθελα να συζητήσουμε για το κυπριακό).Κρίνοντας από αυτά που λένε άλλοι συναγωνιστές μπορώ να πω ότι μου φέρθηκε καλά κιόλας.Οverall, συγκρίνοντας την Εμμανουέλα με άλλες κοπέλες του συγκεκριμένου μαγαζιού θα μπορούσα να πω ότι είναι πολύ μέτρια.Ενώ είναι πάρα πολύ fuckable η συμπεριφορά της επιδέχεται μεγάλης βελτίωσης.Αν πάτε στο συγκεκριμένο στούντιο καλύτερα να καταθέσετε για κάποια άλλη κοπέλα.

Μεγάλε, εξεπλάγην διαβάζοντας την κριτική σου. Πριν κανω κλικ να τη διαβάσω ήμουν σχεδον σίγουρος ότι θα ηταν άσχημη, καθότι η εν λόγω κυρία έχει επιδειξει άσχημη συμπεριφορα σε πολλους συναγωνιστές.... Νομίζω ότι σταθηκες τυχερος και ευτυχώς που δεν σε άφησε να τα πείτε γιατι αν τα λέγατε μάλλον θα σε ξενέρωνε....   :2funny:
Πολύ φιλικά,

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Kopernikos_x

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια. Το πρωι εγραψα μια κριτικη για την Κωσταντινα που πηρα χθες στο Σολωμου 32. Αλλα δεν την βλέπω στις κεντρικες κριτικες. Μορει να μου πει καποιος γιατί δεν την βλέπω? Ευχαριστω.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Κοπέρνικε μάλλον δεν στην έχουν εγκρίνει ακόμα.Φίλε πεταλούδα δεν είχα διαβάσει τις κριτικές πριν πάω στο συγκεκριμένο στούντιο και τιμήσω την Εμμανουέλα.Μόλις γύρισα και διάβασα μερικές κριτικές σκέφτηκα ότι μάλλον ήμουν κωλόφαρδος!Φαινόταν βιαστική αλλά ήταν αρκετά φιλική μαζί μου.Όσο για την κουβέντα ευτυχώς που δεν πιάσαμε την πάρλα γιατί μπορεί όντως να με ξενέρωνε!Πάντως δύσκολα θα την ξαναέπαιρνα(εκτός αν με πιάσει οξεία καυλίτιδα όπως χθες!)Έχω βάλει στο μάτι ένα άλλο ωραίο petite γκομενάκι στο μαγαζί αυτό.Όταν καταθέσω για πάρτη του θα γράψω την κριτική μου!Καλά γαμήσια συναγωνιστές :knockinb: :knockinb: :rockon:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Κοπέρνικε μάλλον δεν στην έχουν εγκρίνει ακόμα.Φίλε πεταλούδα δεν είχα διαβάσει τις κριτικές πριν πάω στο συγκεκριμένο στούντιο και τιμήσω την Εμμανουέλα.Μόλις γύρισα και διάβασα μερικές κριτικές σκέφτηκα ότι μάλλον ήμουν κωλόφαρδος!Φαινόταν βιαστική αλλά ήταν αρκετά φιλική μαζί μου.Όσο για την κουβέντα ευτυχώς που δεν πιάσαμε την πάρλα γιατί μπορεί όντως να με ξενέρωνε!Πάντως δύσκολα θα την ξαναέπαιρνα(εκτός αν με πιάσει οξεία καυλίτιδα όπως χθες!)Έχω βάλει στο μάτι ένα άλλο ωραίο petite γκομενάκι στο μαγαζί αυτό.Όταν καταθέσω για πάρτη του θα γράψω την κριτική μου!Καλά γαμήσια συναγωνιστές :knockinb: :knockinb: :rockon:

Φίλε Paparov, το εν λόγω μαγαζί φέρνει ωραία μωρά και με καλές υπηρεσίες, η μόνη που πάντα στο παρελθον μου την έσπαγε ήταν η Εμμανουέλα....

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε μου δεν διαφωνώ ως προς αυτά που αναφέρεις.Αν είχα διαβάσει τις κριτικές πριν ίσως να μην το δοκίμαζα καθόλου να καταθέσω για την Εμμανουέλα.Απλά ήταν το χαμόγελο της ήταν και η ομορφιά της και λέω δεν μπορεί,θα είναι πολύ καλή.Δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα αλλά σίγουρα δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό.Αλλά συγκρίνοντας την εμπειρία μου με αυτά που μου είπε ο αδερφός μου για το petite γκομενάκι που είχε τιμήσει Παρασκευή βράδυ στο ίδιο μαγαζί,ένιωσα λίγο ψιλομαλάκας.Δεν συγκράτησα και το όνομα της εν λόγω καυλίτσας γαμώτο.

Kopernikos_x

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Από το πρωί την εχω στειλει γι αυτο ρωταω. Υπομονη τοτε.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
link:
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Νάνσυ-υπηρεσίες Φυλής, Δευτέρα 29 Ιούν 2009, στις 01:10
Γράφτηκε από τον ussr   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νάνσυ)

Συνολική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0

Kαλησπερα αποφασισα να γραψω κριτικη σημερα για την Νανσυ μετα την συνναντηση που ειχα την προηγουμενη Δευτερα(ηταν η δευτερη φορά μιας και ηθελα να της δωσω και μια δευτερη ευκαιρια) οι υπηρεσιες που προσφερει η κοπελα ειναι κατω του μετρίου, ωραιο κορμι (παρολη την ουλή στο στομαχι) αλλα δεν το εχει, προφυλακτικο με το καλημερα,στησιμο στα τεσσερα και τελος. Όταν στον συγκεκριμένο χωρο δουλευουν Σαμανθα και Παολα δυστυχως οι συγκρισεις ειναι αναμενώμενες τα 50€ ειναι πολλά για τις υπηρεσίες της. Για Σαμανθα Παολα δεν εχω γραψει κριτικη το θεωρω απλώς περιτό, απο τις κορυφαίες στον χωρο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Νάνσυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.06.2009

...

Αφού εδώ τα λέμε και τα ξαναλέμε...γιατί σας αρέσει να βαράτε το κεφάλι σας στο τοίχο?  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

υ.γ. Μου αρέσει ο τίτλος της κριτικής!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Δώρο γενεθλίων στον εαυτό μου, Δευτέρα 29 Ιούν 2009, στις 05:20
Γράφτηκε από τον poto84   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

κατεβηκα στην περιοχη για την αγαπημενη μου λαρισσα.ηθελα να κανω ενα δωρο στον εαυτο μου για τα γενεθλια μου και τι καλυτερο απο την επισημη αγαπημενη ουκρανεζα.η οποια ομως ελειπες..και γι αυτο ανηορισα προς την βουλγαρα πριγκηπισσα.το μωρο με θυμηθηκε απο τις προηγουμενες φορες.ηρθε στο δωματιο.γδυθηκε.με ειδε καπως κουρασμενο και με ρωτησε γιατι.της ειπα οτι εχω γενεθλια και θελω αυτη να ναι το δωρο μου και γελαγε.αρχισε την εκπληκτικη πιπα της ενω εγω χουφτωνα το τελειο δερμα του κορμιου της.η πιπα και μονο μ εστειλε στα ουρανια.ανεβηκε πανω και σε μικρο χρονικο διαστημα με στραγκηξε μενοντας βιδωμενη με το πουτσο μου μεσα της.αλλη μια πολυ καλη εμπειρια.ημουν ετοιμος να την παρω και β γυρο για λιγο περισσοτερο σφυροκοπημα που το αξιζει τετοια κουκλαρα αλλα συγκρατηθηκα

Χρόνια Πολλά ρε μάγκα!! Να τα εκατοστήσεις!! :rockon:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Παιδια θελω να πω κατι γενικο.
Διαβαζω σε πολλες κριτικες οτι πολλοι κανανε γλυφομουνι στη κοπελα και ητανε "πεντακαθαρη".
Δηλαδη αν η κοπελα εχει χλαμυδια ή ουρεοπλασμα ή η καλλιεργια ουρων της δειχνει 10 μικροβια πως ακριβως το καταλαβαινετε? με τη γλωσσα?
εχει κανενας γλωσσα που ειναι σαν μικροβιολογικο εργαστηριο?
Αν με το "πεντακαθαρη" εννουμε οτι δεν βρωμαει απο την απλυσια τοτε οκ, αλλα μερικοι το διαβαζουνε και νομιζουνε οτι η κοπελα ειναι "πεντακαθαρη" απο αρρωστιες που δεν ειναι αληθεια παντα.

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]Εύα Βασταβυζάροβα,[/size][/size][/size] Δευτέρα 29 Ιούν 2009, στις 20:57
Γράφτηκε από τον χχχχχ   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Για την ημερομηνία δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί έχει περάσει πάνω από μία εβδομάδα. Πάντως ήμουν ο πρώτος πελάτης και ήταν νυχτερινή βάρδια ενώ το καινούργιο studio στο Νο 4 δεν είχε ακόμα ανοίξει.
Ήταν η δεύτερη φορά που θα έπαιρνα την Εύα και ο κύριος λόγος ήταν οι βυζάρες της. Βέβαια η δουλειά είναι πολύ καλή και η σιλικόνη δεν φαίνεται εύκολα. Ένα ακόμα στοιχείο που θυμήθηκα ήταν ότι δεν είχε γραφτεί στο πρόγραμμα (ήταν κενό) και πήρα τηλέφωνο. Περίμενα από έξω στο αυτοκίνητο και μόλις μπήκε ανέβηκα μια βόλτα στο επάνω και στη συνέχεια κατέβηκα.
Πλήρωσα 80€ για ελεύθερο στοματικό και 69.
Μόλις μπήκε χωρίς προκαταρκτικά πέρασε κατευθείαν στο κλαρίνο και μετά από 1-2 λεπτά την εφερα σε στάση 69. Έδειχνε ότι ερεθιζόταν αρκετά. Σιγά σιγά δέχτηκε και δακτυλάκι ενώ να σημειώσω ότι μοσχοβολούσε.
Η πίπα της δεν ήταν βαθιά και μετά από 10 περίπου λεπτά σταμάτησε και απολάμβανε το τι της έκανα.
Έτσι την γύρισα ανάσκελα και συνέχισα να την γλείφω μέχρι που έφτασε. Αυτό ειχε γίνει και την προηγούμενη φορά μόνο που τότε καθυστέρησε να μου βάλει το προφυλακτικό και ψιλοξενέρωσα.
Τώρα όμως το έβαλα μόνος μου και συνέχισα με τα πόδια της στους ώμους μου.
Δυσανασχετούσε όμως γιατί ήταν πολύ ερεθισμένη και έτσι τραβήχτηκα έβγαλα το προφυλακτικό και την έλουσα στις μπάλες. Μάλιστα μέρος της αρχική βολή την βρήκε στο μάγουλο.
Χαμογέλασε, σηκώθηκε, της έδωσα μωρομάντηλα, πήρε τα ρούχα της και γυμνή βγήκε από το δωμάτιο χωρίς να πει κουβέντα παρά μόνο χαμογελαστά είπε "γεια".
Δεν ξέρω αν την πείραξε πάντως δεν είπε κουβέντα. Σκέφτομαι να ξαναπάω.

Μεγάλε τι τίτλος είναι αυτός ? Λύθηκα από τα γέλια.... :2funny: :2funny: :2funny:
:rockon:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Γυναίκα με όλη τη σημασία της έννοιας, Τρίτη 30 Ιούν 2009, στις 20:59
Γράφτηκε από τον gismo1972   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Αγαπητοί συναγωνιστές καλησπέρα,

Αυτή τη φορά η κριτική μου δεν θα αφορά την σεξουαλική μου εμπειρία με την Καρολίνα. Στο παρελθόν έχω συναντηθεί μαζί της και το σεξ μαζί της ήταν φανταστικό. Εξάλλου αυτό το γεγονός έχει ήδη αναφερθεί λεπτομερώς και από άλλους συναγωνιστές.

Έτσι η σημερινή κριτική αφορά την «κοινωνική» συναναστροφή μαζί της. Τη συνάντησα χτες για 1 ώρα στο δωμάτιό της. Τι να πω τώρα...
Αυτή η γυναίκα είναι εκπληκτική, είναι πολύ διασκεδαστικό να είσαι μαζί της. Η κοινωνικότητά της είναι εξαιρετική, και διαθέτει την καλώς εννοούμενη τρέλα. Είναι άτομο θετικό, γεμάτη ενέργεια και αρκετά οξυδερκής.
Εντυπωσιάστηκα σε μέγιστο βαθμό από το καλό της γούστο, αφού ήταν ντυμένη πολύ κομψά, περιποιημένη χωρίς υπερβολές και άκρως ελκυστική. Φορούσε ένα πολύ όμορφο μαύρο φόρεμα καθώς και ψηλοτάκουνες γόβες οι οποίες ήταν πολύ σέξυ.
Φανταστείτε κάποιος να έχει τη δυνατότητα να περάσει μαζί της 1 ή 2 ημέρες ή ακόμα και περισσότερες μέρες σε κάποιο ελληνικό νησί. Πιστεύω ότι θα ήταν η υπέρτατη καλοπέραση.

Εφόσον είναι τόσο καλή στο κοινωνικό μέρος, φανταστείτε πως θα είναι στις ιδιαίτερες ιδιωτικές στιγμές.
Θεωρώ γενικά ότι το καλό σεξ με γυναίκες σαν την Καρολίνα είναι ένα πράγμα θεσπέσιο αλλά δεν είναι από μόνο αρκετό. Όταν όμως συνοδεύεται και από άλλες αρετές, τις ποίες διαθέτει απλόχερα η Καρολίνα, τότε γίνεται κάτι ανεπανάληπτο και μοναδικό.

Συνοψίζοντας θα έλεγα, ότι προτείνω ανεπιφύλακτα την Καρολίνα αφού μαζί της θα περάσετε κάτι παραπάνω από εξαιρετικά από όλες τις απόψεις.

ΥΓ: αν το σύστημα βαθμολόγησης μου επέτρεπε θα έβαζα υψηλότερους βαθμούς
Εμφάνιση (πρόσωπο)9
Εμφάνιση (σώμα) 9
Γενική συμπεριφορά 10
Επικοινωνία 10
Σχέση απόδοσης/τιμής 9.5

Πάντως στις φωτογραφίες η κοπέλα, πέρα από τ οτι φαίνεται να είναι όμορφη, πρέπει να είναι και αρκετα στυλάτη, κάτι που μετράει πολύ νομίζω....

Επισκέπτης
{Πλάκα μας κάνεις ρε Νέλη;, Τετάρτη 01 Ιούλ 2009, στις 15:20
Γράφτηκε από τον van_norden  Στους Top 500 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία  6.2
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  5.0

1/7 πρωι η επισκεψη...πετυχα τη νελλυ την ξανθια με το τατου στη μεση απο το 71 το κατω...την ειχα παρει αλλες 2 φορες στο 71...μια την καθαρα δευτερα και μια πριν κανα μηνα...και τις 2 ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος...παααρα πολυ ομως!και επειδη δεν ειχα ορεξη να ρισκαρω ειπα να ξαναμπω αν και δεν τρελαινομουν...απλα επειδη θεωρουσα στανταρ οτι θα μεινω ικανοποιημενος...καλα μιλαμε τετοια ξενερα δε τη φανταζομουν με τιποτα!...}

Δυο φορές την πήδηξα.Την πρώτη πριν δύο χρόνια περίπου όταν έκανε βάρδιες στου Φυλής 71 πάνω με την Μιλένα.Πρωί η Μι-νέλλη (σου λέγανε για να μπερδευτείς και να νομίσεις οτι είναι η Μιλένα) και απόγευμα-prime zone η Μιλένα.Παράκληση και υπόσχεση από την τσατσά οτι και η Νέλλη είναι καλή και θα σε περιποιηθεί περισσότερο χρόνο τώρα που είναι πρωί.Πρώτος πελάτης ήμουνα.
Ευτυχώς ήμουνα σε ώρα εργασίας-είχα μαζί μου στον χαρτοφύλακα και έντυπα αιτήσεων!!!
Εκανα αίτηση,κτύπαγα σφραγίδα και η Νέλλη υπάκουε τυπικά.Αφού πρωτά την είχα αποτρέψει να βάλει την καπότα από την αρχή σε πεσμένο πούτσο.Ψύχρααα! Αγγαρεία!.Φυσικά βάζει την καπότα λανθασμένα όπως οι περισσότερες και αρχίζει η γραφειοκρατική διεκπεραίωση.Κτυπάει την πόρτα η τσατσά και η Νέλλη ψυχρά και απαθέστατα,λες και είναι μόνη της στο δωμάτιο ντύνεται και φεύγει!!!.
Δύο χρόνια μετά δεν την θυμήθηκα Φυλής 71 κάτω με promoter την Ευα-άλλο χτένισμα,είχε κάνει και πλαστική.
Καλύτερη από την πρώτη φορά αλλά πάλι τυπική με μια σοβαροφάνεια του σκεπτικού:"Αντε να τον ξεπετάξουμε κι αυτόν".
"Νεκρές" σιωπές του Αγγελόπουλου.

Οταν ακούμε λοιπόν την Ευα στο σαλόνι για πίπες τρελές και τό'να και τ'άλλο ας προσέχουμε όσο και αν μας φτιάχνει η Ευα.

van_norden

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
Βαλεντίνα - Καλό μήνα, Τετάρτη 01 Ιούλ 2009, στις 20:51
Γράφτηκε από τον CHEYENNE  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές [...]

εγω  παντως δυσσαρεστημενος ειχα φυγει απ την καρολινα στο αγιου μελετιου οπου για το απλο προγραμμα επαιρνε 50 κι οχι 40 οπως οι υπολοιπες...και τη θεωρω πολυ ψωναρα...και γενικα μου φαινονται υπερβολικα τα  τοσο εγκωμιαστικα σχολια για πολλα απ τα κοριτσια(λαουρα,ζλατα,μικαελα,παολα) απο δροσοπουλου και αγιου μελετιου(σ αυτα τα στουντιο εχω παει μονο...) και εκτος απ την αλινα παντα ενιωθα φευγοντας οτι δεν αξιζε για τα 50-60 ευρω που εδινα...στη φυλης δε πολλες φορες μενω πολυ πιο ευχαριστημενος και απ τις υπηρεσιες και απ τα κοριτσια...και δεν εννοω αναλογικα με τα λεφτα που δινω...

redlight

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γράφτηκε από τον CHEYENNE   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές [...]

εγω  παντως δυσσαρεστημενος ειχα φυγει απ την καρολινα στο αγιου μελετιου οπου για το απλο προγραμμα επαιρνε 50 κι οχι 40 οπως οι υπολοιπες...και τη θεωρω πολυ ψωναρα...και γενικα μου φαινονται υπερβολικα τα  τοσο εγκωμιαστικα σχολια για πολλα απ τα κοριτσια(λαουρα,ζλατα,μικαελα,παολα) απο δροσοπουλου και αγιου μελετιου(σ αυτα τα στουντιο εχω παει μονο...) και εκτος απ την αλινα παντα ενιωθα φευγοντας οτι δεν αξιζε για τα 50-60 ευρω που εδινα...στη φυλης δε πολλες φορες μενω πολυ πιο ευχαριστημενος και απ τις υπηρεσιες και απ τα κοριτσια...και δεν εννοω αναλογικα με τα λεφτα που δινω...
φιλε σε δυο μονο στουντιο εχεις παει. αν πας και σε αλλα ισως η γνωμη σου αλλαξει.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Διαβαζω σε πολλες κριτικες οτι πολλοι κανανε γλυφομουνι στη κοπελα και ητανε "πεντακαθαρη".
Δηλαδη αν η κοπελα εχει χλαμυδια ή ουρεοπλασμα ή η καλλιεργια ουρων της δειχνει 10 μικροβια πως ακριβως το καταλαβαινετε? με τη γλωσσα?
Αν με το "πεντακαθαρη" εννουμε οτι δεν βρωμαει απο την απλυσια τοτε οκ, αλλα μερικοι το διαβαζουνε και νομιζουνε οτι η κοπελα ειναι "πεντακαθαρη" απο αρρωστιες που δεν ειναι αληθεια παντα.
:think: Στην περίπτωση που τα έχει η γλώσσα του πελάτη, κρίμα την καυμένη την κοπέλλα και στον δυστυχή επόμενο μουνογλύφτη!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

νομίζω οτι άν έχει ουρεόπλασμα φαίνεται γιατι θα βγάζει κάποιο υγρό.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γράφτηκε από τον CHEYENNE   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές [...]

Δεν θελω να στο παιξω εξυπνος.
Πολλες φορες η ιδια κοπελα μπορει να ειναι διαφορετικη απο μερα σε μερα.
Ενδεχομενως να ησουν ατυχος και να επεσες σε μια κακη της μερα, αντιθετα απο εμενα που πιθανπον να ημουν τυχερος και να περασα καλυτερα.

Χωρις να θελω να περιαυτολογησω απο τον Μαρτιο εχω παει σε 15 studio και εχω συνατησει τουλαχιστον 25 κοπελες
Υπαρχουν διαφορες. θελει λιγο ψαξιμο η ολη υποθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom