Smellmyfetish
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ντάξει άνθρωποι είμαστε κανουμε κανα λαθάκι που κ που.
Ήμαρτον
Ήμαρτον
Δεν ειναι καλυτερα φιλε μου τωρα που διευκρηνιστηκε το θεμα και φανηκε οτι εισαι "καθαρος" ?Ντάξει άνθρωποι είμαστε κανουμε κανα λαθάκι που κ που.
Ήμαρτον
Κοπέρνικε μάλλον δεν στην έχουν εγκρίνει ακόμα.Φίλε πεταλούδα δεν είχα διαβάσει τις κριτικές πριν πάω στο συγκεκριμένο στούντιο και τιμήσω την Εμμανουέλα.Μόλις γύρισα και διάβασα μερικές κριτικές σκέφτηκα ότι μάλλον ήμουν κωλόφαρδος!Φαινόταν βιαστική αλλά ήταν αρκετά φιλική μαζί μου.Όσο για την κουβέντα ευτυχώς που δεν πιάσαμε την πάρλα γιατί μπορεί όντως να με ξενέρωνε!Πάντως δύσκολα θα την ξαναέπαιρνα(εκτός αν με πιάσει οξεία καυλίτιδα όπως χθες!)Έχω βάλει στο μάτι ένα άλλο ωραίο petite γκομενάκι στο μαγαζί αυτό.Όταν καταθέσω για πάρτη του θα γράψω την κριτική μου!Καλά γαμήσια συναγωνιστές
Από το πρωί την εχω στειλει γι αυτο ρωταω. Υπομονη τοτε.Κοπέρνικε μάλλον δεν στην έχουν εγκρίνει ακόμα.Φίλε πεταλούδα δεν είχα διαβάσει τις κριτικές πριν πάω στο συγκεκριμένο στούντιο και τιμήσω την Εμμανουέλα.Μόλις γύρισα και διάβασα μερικές κριτικές σκέφτηκα ότι μάλλον ήμουν κωλόφαρδος!Φαινόταν βιαστική αλλά ήταν αρκετά φιλική μαζί μου.Όσο για την κουβέντα ευτυχώς που δεν πιάσαμε την πάρλα γιατί μπορεί όντως να με ξενέρωνε!Πάντως δύσκολα θα την ξαναέπαιρνα(εκτός αν με πιάσει οξεία καυλίτιδα όπως χθες!)Έχω βάλει στο μάτι ένα άλλο ωραίο petite γκομενάκι στο μαγαζί αυτό.Όταν καταθέσω για πάρτη του θα γράψω την κριτική μου!Καλά γαμήσια συναγωνιστές
Όντως ευφάνταστος τίτλος!!!!!!!!!!Μεγάλε τι τίτλος είναι αυτός ? Λύθηκα από τα γέλια....
φιλε σε δυο μονο στουντιο εχεις παει. αν πας και σε αλλα ισως η γνωμη σου αλλαξει.Βαλεντίνα - Καλό μήνα, Τετάρτη 01 Ιούλ 2009, στις 20:51
Γράφτηκε από τον CHEYENNE - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 10 αξιολογητές [...]
εγω παντως δυσσαρεστημενος ειχα φυγει απ την καρολινα στο αγιου μελετιου οπου για το απλο προγραμμα επαιρνε 50 κι οχι 40 οπως οι υπολοιπες...και τη θεωρω πολυ ψωναρα...και γενικα μου φαινονται υπερβολικα τα τοσο εγκωμιαστικα σχολια για πολλα απ τα κοριτσια(λαουρα,ζλατα,μικαελα,παολα) απο δροσοπουλου και αγιου μελετιου(σ αυτα τα στουντιο εχω παει μονο...) και εκτος απ την αλινα παντα ενιωθα φευγοντας οτι δεν αξιζε για τα 50-60 ευρω που εδινα...στη φυλης δε πολλες φορες μενω πολυ πιο ευχαριστημενος και απ τις υπηρεσιες και απ τα κοριτσια...και δεν εννοω αναλογικα με τα λεφτα που δινω...
Στην περίπτωση που τα έχει η γλώσσα του πελάτη, κρίμα την καυμένη την κοπέλλα και στον δυστυχή επόμενο μουνογλύφτη!Παιδια θελω να πω κατι γενικο.
Διαβαζω σε πολλες κριτικες οτι πολλοι κανανε γλυφομουνι στη κοπελα και ητανε "πεντακαθαρη".
Δηλαδη αν η κοπελα εχει χλαμυδια ή ουρεοπλασμα ή η καλλιεργια ουρων της δειχνει 10 μικροβια πως ακριβως το καταλαβαινετε? με τη γλωσσα?
εχει κανενας γλωσσα που ειναι σαν μικροβιολογικο εργαστηριο?
Αν με το "πεντακαθαρη" εννουμε οτι δεν βρωμαει απο την απλυσια τοτε οκ, αλλα μερικοι το διαβαζουνε και νομιζουνε οτι η κοπελα ειναι "πεντακαθαρη" απο αρρωστιες που δεν ειναι αληθεια παντα.
Παιδια θελω να πω κατι γενικο.
Διαβαζω σε πολλες κριτικες οτι πολλοι κανανε γλυφομουνι στη κοπελα και ητανε "πεντακαθαρη".
Δηλαδη αν η κοπελα εχει χλαμυδια ή ουρεοπλασμα ή η καλλιεργια ουρων της δειχνει 10 μικροβια πως ακριβως το καταλαβαινετε? με τη γλωσσα?
εχει κανενας γλωσσα που ειναι σαν μικροβιολογικο εργαστηριο?
Αν με το "πεντακαθαρη" εννουμε οτι δεν βρωμαει απο την απλυσια τοτε οκ, αλλα μερικοι το διαβαζουνε και νομιζουνε οτι η κοπελα ειναι "πεντακαθαρη" απο αρρωστιες που δεν ειναι αληθεια παντα.
Βαλεντίνα - Καλό μήνα, Τετάρτη 01 Ιούλ 2009, στις 20:51
Γράφτηκε από τον CHEYENNE - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 10 αξιολογητές [...]
εγω παντως δυσσαρεστημενος ειχα φυγει απ την καρολινα στο αγιου μελετιου οπου για το απλο προγραμμα επαιρνε 50 κι οχι 40 οπως οι υπολοιπες...και τη θεωρω πολυ ψωναρα...και γενικα μου φαινονται υπερβολικα τα τοσο εγκωμιαστικα σχολια για πολλα απ τα κοριτσια(λαουρα,ζλατα,μικαελα,παολα) απο δροσοπουλου και αγιου μελετιου(σ αυτα τα στουντιο εχω παει μονο...) και εκτος απ την αλινα παντα ενιωθα φευγοντας οτι δεν αξιζε για τα 50-60 ευρω που εδινα...στη φυλης δε πολλες φορες μενω πολυ πιο ευχαριστημενος και απ τις υπηρεσιες και απ τα κοριτσια...και δεν εννοω αναλογικα με τα λεφτα που δινω...