Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μέτρια, Πέμπτη 18 Ιούν 2009, στις 23:34
Γράφτηκε από τον ateleiotos

Συνολική βαθμολογία  4.5
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  4.0

Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Μεσημεριανη επισκεψη στο εν λογω "σπιτι".
Κατερινα (μαλλον εκ Ρωσσιας), 40-45 ετων πολυ καλο κορμι για την ηλικια της, καλο, στητο προς το μεγαλο στηθος, ξανθο κοντο μαλλι.
Σχεδον βαριεστημενη η υπηρεσια, δηλωνε με Εικοσι Ευρω ακαποτη πιπα, 69, Ισπανικο κτλ. που τελικως τιποτα δεν ισχυε μεσα στο δωματιο (Για ολα υπηρχε ταριφα + 10 Ευρω μεσα σε αυτο!).
Ανιαρη πιπα, στησιμο

Σε κοροϊδεύουν και κάθεσαι;Τέτοιες πρακτικές δεν πρέπει να περνάνε σε μας. :police:

Επρεπε να της πεις οτι η τσατσα σου είπε άλλα, "τα 20 ευρώ για να φύγω"
Πρώτα τίθεται θέμα προσωπικό.
Μετά αφού σε κοροϊδεύουν μία φορά γιατί να μην το επαναλάβουν;Λογικά σκεπτόμενος.Και το επανέλαβε η πόρνη στην πράξη: "Ανιαρη πιπα, στησιμο"-Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0
Και βέβαια τίθεται θέμα συλλογικό γιατί βλέποντας οτι περνάει αυτή η τακτική θα κοροϊδέψουν και άλλους.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
Άπαιχτο μωρό..., Τετάρτη 17 Ιούν 2009, στις 12:37
Γράφτηκε από τον amjik   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  -   
Προσπαθώντας να βρώ δροσιά στην ζεστη Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα, έκανα επιδρομή στο στούντιο της Αγ.Μελετίου.
Στην υποδοχή, ευγενέστατη τσατσά και επί τω έργω η Ζλάτα.
Ζλάτα εστί μία ψηλοκάπουλη φοραδίτσα βορειοανατολικής προελεύσεως, ξανθιά με σιλικονάτα βυζιά που κολάζουνε και άγιο.
Διάλεξα το πρόγραμμα "Σεξ σόου" με 70 ευρώπουλα...
Το θέμα της ξανθιάς φοράδας να παίζει με τον πλαστικό φίλο και το νινί της ήταν όντως ερεθιστικό.Ακολούθησε ένα πολύ πολύ καλό στοματικό με deep throat και επιμελέστατη περιποίηση των α@@@διων. Συνέχισα με έναν καταπληκτικό πισωκολητό που μου επέτρεπε να έχω πλήρη θέα των καλλιγράμμων καπουλιών της τα οποία τίμησα και με ελαφρά μπατσάκια τα οποία δειχνει να τα απολαμβάνει και με το οποίο κατέθεσα κιόλας.
Όνομα κοπέλας: Ζλάτα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.06.2009

Από πότε η Ζλάτα γλύφει αρχίδια;
το μαρουλι αγορι μου..... ξερης τι εστι μαρουλι;;;;

Επισκέπτης
Λόλα υπέροχη και κούκλα, Παρασκευή 19 Ιούν 2009, στις 05:15
Γράφτηκε από τον BILLY19833
καλημερα φιλοι....σημερα ειχα παει για μπανακι στη θαλασσα μετα για κατι ουζακια κ οτα κατα τισ 12 τα μεσανυχτα πηγα στο σπιτι κ ακανα ενα ντουζακι με πιασαν ορεξουλες κ καθωσ χωρισα προσφατα ειπα να παω μετα απο πολλα χρονια σε ενα τετοιο μερος εφτασα κατα τις 1 απο κατω παρκαρισμα κ ανεβηκα.ωραιοσ καθαροσ χωροσ κ ευγενικη τσατσα,βλεπω την λολα κοντουλα ωραιο σωματακι πανεμορφο προσωπακι κ εκατσα αλλα γιακακη μου τυχη ειχα τοσο αγχοσ λεσ κ πηγαινα πρωτη φορα με γυναικα.μπαινει στο δωματιο ηταν πολθ γλυκεια με ωραια γλυψηματα κ πολυ καθαρη,το μουνακι τησ ηταν υπεροχο τα αλλα δεν θα τα πω γιατι ειναι προσωπικα.παντωσ για μενα αξιζε ηραν υπεροχη.οι βαθμοι ποθ εβαλα ηταν οι υψηλοτεροι που με αφησαν να βαλω.γεια χαρα μαγκες κ ελπιζω να βοηθησα

Δεν βοηθάς καθόλου!
Σιγά τα προσωπικά που έχεις με μία εκδιδόμενη!!!
Γράφτα όλα στο forum σε στενό μπουρδελειακό κύκλο και μεις δεν θα τα πούμε πουθενά!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Λόλα υπέροχη και κούκλα, Παρασκευή 19 Ιούν 2009, στις 05:15
Γράφτηκε από τον BILLY19833
καλημερα φιλοι....σημερα ειχα παει για μπανακι στη θαλασσα μετα για κατι ουζακια κ οτα κατα τισ 12 τα μεσανυχτα πηγα στο σπιτι κ ακανα ενα ντουζακι με πιασαν ορεξουλες κ καθωσ χωρισα προσφατα ειπα να παω μετα απο πολλα χρονια σε ενα τετοιο μερος εφτασα κατα τις 1 απο κατω παρκαρισμα κ ανεβηκα.ωραιοσ καθαροσ χωροσ κ ευγενικη τσατσα,βλεπω την λολα κοντουλα ωραιο σωματακι πανεμορφο προσωπακι κ εκατσα αλλα γιακακη μου τυχη ειχα τοσο αγχοσ λεσ κ πηγαινα πρωτη φορα με γυναικα.μπαινει στο δωματιο ηταν πολθ γλυκεια με ωραια γλυψηματα κ πολυ καθαρη,το μουνακι τησ ηταν υπεροχο τα αλλα δεν θα τα πω γιατι ειναι προσωπικα.παντωσ για μενα αξιζε ηραν υπεροχη.οι βαθμοι ποθ εβαλα ηταν οι υψηλοτεροι που με αφησαν να βαλω.γεια χαρα μαγκες κ ελπιζω να βοηθησα

Δεν βοηθάς καθόλου!
Σιγά τα προσωπικά που έχεις με μία εκδιδόμενη!!!
Γράφτα όλα στο forum σε στενό μπουρδελειακό κύκλο και μεις δεν θα τα πούμε πουθενά!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Την εχω δοκιμάσει κι εγω διαβαζοντας καποιες καλες κριτικες αλλα δε μ'αρεσε, 1.50 με 0 στηθος και ολα προσποιητα στο κρεβατι.

Επισκέπτης
Στο studio-Βούρβαχη είχα ρωτήσει την Λόλα αν κάνει γλυψίματα από τη μέση και κάτω και μου είχε πει "όχι".Ενώ προηγουμένως  της είχα επισημάνει οτι κάνω πάντα το μπάνιο μου στο δωμάτιο.

Επισκέπτης
Κριστίν, Κυριακή 21 Ιούν 2009, στις 13:37
Γράφτηκε από τον devilgr

Συνολική βαθμολογία  6.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0

Κατά τις 2.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από μια εξαιρετική βραδιά με φίλους και με καλή διάθεση, πέρασα από το εν λόγω στούντιο. 5η-6η φορά πελάτης, έχοντας τις περισσότερες φορές περάσει καλά (ιδίως με Σάντρα και Μαρία), περίμενα υπομονετικά περίπου 20 λεπτά για να κάνει περατζάδα το μωρό. Το μωρό ήταν τελικά μια 32-35άρα, με πυροκόκκινο μαλλί, με γλυκό πρόσωπο και καλό αέρα, και ίσως ήταν αυτό που μου έκανε κλικ. Οι λοιποί 2-3 συναγωνιστές την έκαναν, εγώ έμεινα και πήρα το φουλ πρόγραμμα (μασάζ, sex show, 69, σεξ στα 100 ευρώ).
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο, μιλούσε άνετα και ευγενικά, ξεκίνησε ένα καλό χαδο-μασάζ (πιο πολύ χάδι) και εκεί σταμάτησε το όνειρο! Στο sex show, αν και έκανε καλό καβάλημα και έπαιζε με το δονητή της (ξεκαθάρισε ότι δεν ακουμπάω δονητή!), στην προσπάθεια να τη φιλήσω στο στήθος (2άρι, λίγο πεσμένο, με μεγάλη ρώγα) με έκανε πέρα γιατί δεν έχουν γάλα και ερεθίζεται (πφφφφ) και στο 69 δεν επέτρεπε καν το άγγιγμα (με γλώσσα, στόμα κλπ) στην περιοχή της. Το κατάπιαμε... Γύρισε στα 4, ξεκίνησε το γαμήσι χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή αν και ένιωθα την υγράδα της (ωραία αίσθηση) στα μπαλάκια μου.

Αλλάξαμε στάση, αλλά άρχισαν τα "οχι έτσι", "οχι τα πόδια ψηλά"... και σηκώθηκα, έβγαλα την καπότα και πήγα προς τα ρούχα μου. - Τι συμβαίνει; -Ξενέρωσα... -You have small fantasy -Ι am not here to make my dreams come true, goodnight. Και έληξε η ιστορία πολιτισμένα... Ελεγα να μη γράψω τίποτα, αλλά αυτό το σάιτ φτιάχτηκε και για τις αρνητικές κριτικές. Λοιπόν, ας το δει το θέμα ο ιδιοκτήτης

Στα παπάρια του τού ιδιοκτήτη!.Τρύπες βουλώνουν στις βάρδιες όπως μπορούν με όποιες μπορούν.Και εις υγείαν η αχανής πελατειακά Αθήνα.Εις υγείαν τα κορόϊδα!

Η σωστή όσο και δύσκολη για κείνη την ώρα αντίδραση πρέπει να είναι:
Oh baby don't tell me "not and not",I'm here to fuck,you bring me down,if you don't want το go on, keep 20-30 euro for your service and give me back the rest amount.
Αν σου πει "O.K. go on" της λες:"So don't get me out of my mind and be a nice girl"

Είναι δύσκολο για τον άντρα να λειτουργίσει τόσο ψύχραιμα και σχεδιασμένα εκείνη την κρίσιμη ώρα.Οταν δουλεύει το κάτω κεφάλι,το πάνω αδρανεί.Είναι όμως θέμα εγωϊσμού να μην σου φάει όλα τα λεφτά η κοπέλα και τελικά ζήτημα αυτοεκπαίδευσης να αντιδράς πλέον ενστικτωδώς έτσι.
Και μίλαμε για πρόγραμμα 100 ευρώ!!!.Ακουσον άκουσον!!!.Πεταμένα λεφτά γιατί όλοι κάνουνε το ίδιο:Δεν μιλάνε και φεύγουνε.Kαι οι καργιόλες καλομαθαίνουν και κάνουν τα ίδια και στους επόμενους.Και ας μην βγει κανένας να πει οτι "εμένα το επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να ζητήσω τα λεφτά πίσω και δεν γίνομαι εγώ γύφτος"

Αμα θες devilgr διευκρίνησε τον διάλογο στα αγγλικά που έκανες με την κοπέλα γιατί δεν βγαίνει νόημα όπως το έγραψες.

Επισκέπτης
Μαρία κρίμα και είναι όμορφη, Δευτέρα 06 Απρ 2009, στις 03:00
Γράφτηκε από τον spiderdom 
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  4.0
Πρόσβαση/Parking  7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  1.0

ομορφη ειναι αθωα δειχνει τι ψυχη εχουν τα15 σκεφτηκα και περασα.ο χωρος τετοιος που και οι πακιστανοι τον συχαινονται.Η μαρια απο βουλγαρια γυρω στα 2ο με 22 αδυνατη με μαυρο μαλι καβλιαρικα ματια μικρο βυζι και κολο εχει δυο τατουαζ ενα στο ποδι και ενα στο χερι.πιπα για σεμιναριο πως να ξεκαβλωσετε το πελατη,και επειδη δεν ειχα βγαλει τα ρουχα μου κουμπωσα το φερμουαρ της ειπα να ξαπλωσει ανοιξα τη πορτα και βγηκα.ο τσατσος απορησε δεν του εχει ξανατυχει ο πελατης να βγει και η κοπελα να ειναι μεσα.Ηταν γυρω στις 2 το βραδυ και οι συναγωνιστες που ηταν στο σαλονι παθανε.Ακολουθησε η κοπελα βριζωντας στα βουλγαρικα και πηρε απαντηση στα ελληνικα,ολοι φυγανε γελωντας και οτσατσος κουναγε το κεφαλι του.ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗ ΦΟΛΑ

Ορθότατη ενέργεια για να την ξεφτιλήσεις στους συναγωνιστές και στον τσάτσο.Επρέπε να ζητήσεις τα 10 ευρώ πίσω.Τίποτα δεν είχε κάνει ουσιαστικά στο κρεβάτι,ούτε τα ρούχα σου δεν είχες βγάλει,είχες όλα τα στοιχεία για να τα ζητήσεις.

Αυτό το μπουρδέλο ανακαινίστηκε εν τω μεταξύ γι'αυτό ο pitsilistis βάζει 9 στην καθαριότητα;

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Κριστίν, Κυριακή 21 Ιούν 2009, στις 13:37
Γράφτηκε από τον devilgr

Συνολική βαθμολογία  6.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0

Κατά τις 2.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, μετά από μια εξαιρετική βραδιά με φίλους και με καλή διάθεση, πέρασα από το εν λόγω στούντιο. 5η-6η φορά πελάτης, έχοντας τις περισσότερες φορές περάσει καλά (ιδίως με Σάντρα και Μαρία), περίμενα υπομονετικά περίπου 20 λεπτά για να κάνει περατζάδα το μωρό. Το μωρό ήταν τελικά μια 32-35άρα, με πυροκόκκινο μαλλί, με γλυκό πρόσωπο και καλό αέρα, και ίσως ήταν αυτό που μου έκανε κλικ. Οι λοιποί 2-3 συναγωνιστές την έκαναν, εγώ έμεινα και πήρα το φουλ πρόγραμμα (μασάζ, sex show, 69, σεξ στα 100 ευρώ).
Η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο, μιλούσε άνετα και ευγενικά, ξεκίνησε ένα καλό χαδο-μασάζ (πιο πολύ χάδι) και εκεί σταμάτησε το όνειρο! Στο sex show, αν και έκανε καλό καβάλημα και έπαιζε με το δονητή της (ξεκαθάρισε ότι δεν ακουμπάω δονητή!), στην προσπάθεια να τη φιλήσω στο στήθος (2άρι, λίγο πεσμένο, με μεγάλη ρώγα) με έκανε πέρα γιατί δεν έχουν γάλα και ερεθίζεται (πφφφφ) και στο 69 δεν επέτρεπε καν το άγγιγμα (με γλώσσα, στόμα κλπ) στην περιοχή της. Το κατάπιαμε... Γύρισε στα 4, ξεκίνησε το γαμήσι χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή αν και ένιωθα την υγράδα της (ωραία αίσθηση) στα μπαλάκια μου.

Αλλάξαμε στάση, αλλά άρχισαν τα "οχι έτσι", "οχι τα πόδια ψηλά"... και σηκώθηκα, έβγαλα την καπότα και πήγα προς τα ρούχα μου. - Τι συμβαίνει; -Ξενέρωσα... -You have small fantasy -Ι am not here to make my dreams come true, goodnight. Και έληξε η ιστορία πολιτισμένα... Ελεγα να μη γράψω τίποτα, αλλά αυτό το σάιτ φτιάχτηκε και για τις αρνητικές κριτικές. Λοιπόν, ας το δει το θέμα ο ιδιοκτήτης

Στα παπάρια του τού ιδιοκτήτη!.Τρύπες βουλώνουν στις βάρδιες όπως μπορούν με όποιες μπορούν.Και εις υγείαν η αχανής πελατειακά Αθήνα.Εις υγείαν τα κορόϊδα!

Η σωστή όσο και δύσκολη για κείνη την ώρα αντίδραση πρέπει να είναι:
Oh baby don't tell me "not and not",I'm here to fuck,you bring me down,if you don't want το go on, keep 20-30 euro for your service and give me back the rest amount.
Αν σου πει "O.K. go on" της λες:"So don't get me out of my mind and be a nice girl"

Είναι δύσκολο για τον άντρα να λειτουργίσει τόσο ψύχραιμα και σχεδιασμένα εκείνη την κρίσιμη ώρα.Οταν δουλεύει το κάτω κεφάλι,το πάνω αδρανεί.Είναι όμως θέμα εγωϊσμού να μην σου φάει όλα τα λεφτά η κοπέλα και τελικά ζήτημα αυτοεκπαίδευσης να αντιδράς πλέον ενστικτωδώς έτσι.
Και μίλαμε για πρόγραμμα 100 ευρώ!!!.Ακουσον άκουσον!!!.Πεταμένα λεφτά γιατί όλοι κάνουνε το ίδιο:Δεν μιλάνε και φεύγουνε.Kαι οι καργιόλες καλομαθαίνουν και κάνουν τα ίδια και στους επόμενους.Και ας μην βγει κανένας να πει οτι "εμένα το επίπεδό μου δεν μου επιτρέπει να ζητήσω τα λεφτά πίσω και δεν γίνομαι εγώ γύφτος"

Συμφωνώ απόλυτα.  Την κράζεις άγρια μέσα στο δωμάτιο, στο σαλόνι μπροστά σε τσάτσο και πελάτες αλλά και άγρια μπροστά στα χιλιάδες μέλη του σιτε.!  Μόνο έτσι καταλαβαίνουνε αλλιώς θα σε πουν και μαλάκα από μέσα τους και οι επόμενοι θα φάνε ξενέρα :tickedoff:Αμα θες devilgr διευκρίνησε τον διάλογο στα αγγλικά που έκανες με την κοπέλα γιατί δεν βγαίνει νόημα όπως το έγραψες.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Διευκρινηση: στη κριτικη μου προς Μαριζα, αναφερω στο τελος για το τελειωμα σε "κωλαρα", δεν ηταν πρωκτικο, κανονικο ηταν. Θυμομουν τη θεα και μπερδευτηκα  :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Διευκρινηση: στη κριτικη μου προς Μαριζα, αναφερω στο τελος για το τελειωμα σε "κωλαρα", δεν ηταν πρωκτικο, κανονικο ηταν. Θυμομουν τη θεα και μπερδευτηκα  :grin:
καλό δείγμα που μπερδεύτηκες ,...σημαίνει οτι καλοπέρασες ,...σε καταλαβαίνω απόλυτα :cheesy:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
καλό δείγμα που μπερδεύτηκες ,...σημαίνει οτι καλοπέρασες ,...σε καταλαβαίνω απόλυτα :cheesy:

πραγματι καλοπερασα, εδω ξεχασα στο "ειτε" κι αλλα να βαλω  :grin:

Καυλα ηταν το μωρο τσιμπουκιε.  :knockinb: :knockinb:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Νάνσυ: Απίστευτο μωρό, τρομερή συμμετοχή, Τρίτη 23 Ιούν 2009, στις 13:03
Γράφτηκε από τον neos  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νάνσυ) 
Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Ειναι απο τις γυναικες, που ακομα και στιγμιαια να τις δεις στο δρομο, θα τις θυμασαι για παντα. Ποσο μαλλον, αν πας μαζι τους.. Η ομορφιά της σου κοβει την ανασα. Η συμμετοχη της σε "στελνει". Αν και δεν εχω εμπειρια στο αθλημα των "οικων", αυτη η "γνωριμια" θα μου μεινει αξεχαστη. Ο μονος λογος να μην περασεις στο δωματιο, ειναι να "μασησεις" απο την ομορφια της. Οπως ενας ανδρας που καθεται στο μπαρ και δεν φλερταρει την πολυ ωραια γυναικα, γιατι τον "τρομαζει" η ομορφια της. "Σιγα μην παει μαζι μου, τοσοι θα της την πεφτουν καθημερινα" θα σκεφτει. Στη συγκεκριμενη περιπτωση αρκει να δωσεις το αντιτιμο, που σιγουρα ειναι value for money. Στην εμφανιση και τη συμμετοχη θα εβαζα 10', ενω υψηλοτερη θα ηταν και η βαθμολογια του χωρου και της συμπεριφορας του τσατσου, αλλα επειδη δεν εχω συμπληρωσει τις καταχωρησεις που απαιτουνται, δεν μπορω να βαλω πανω απο 7 (κανονες του σαιτ). Νανσυ θα προσπαθησω να τηρησω αυτο που μου ειπες.. Ν.

Ρε αγόρι μου, μπράβο και καλά έκανες και πέρασες καλά ,αλλά η κριτική σου είναι γενική αοριστολογία ! Δε κατάλαβα γιατί θα πρέπει η όχι να δοκιμάσω τη Νάνσυ,...? Μήπως επειδή εσένα σου άρεσε? Κάνε μια κριτική και γράψε, τι και πως και ποση ώρα και με ποιό τρόπο,...κλπ, αλλιώς όλο αυτό είναι τιποτολογία,...Φιλικά για να ενημερωνόμαστε κι όχι να λέμε, τώρα τι μας λέει αυτός ...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Φαινεται πως τηρησε αυτο που του ειπε η Νανσυ αλλα μαλλον δεν το εκανε καλα ;)

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φαινεται πως τηρησε αυτο που του ειπε η Νανσυ αλλα μαλλον δεν το εκανε καλα ;)

...φαίνετε η Νανσούλα συνεχίζει να δίνει οδήγίες, αλλά πάντα πέφτει σε λάθος άτομα,... :grin:

Επισκέπτης
[Μέτρια Έλενα, Τετάρτη 24 Ιούν 2009, στις 01:09
Γράφτηκε από τον seducer   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  6.7
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0

Σχέση απόδοσης/τιμής  5.0

{..μπήκε η Έλενα: ψηλή, λεπτή με καστανόξανθα μαλλιά καρέ, τατουάζ λουλούδι στο δεξί μπράτσο, καλό στήθος αλλά άσχημο κώλο (που για εμένα είναι σημαντικότερος από το στήθος).
Επίσης να πω ότι (κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα) δεν έχει ωραίο πρόσωπο.
Μου λέει να ξαπλώσω αλλά εμένα μου αρέσει να είμαι όρθιος στο κρεβάτι και να μου παίρνει πίπα η γυναίκα, κάτι με το οποίο σχεδόν όλες οι κοπέλες δεν έχουν πρόβλημα.
Της το λέω αλλά αυτή επιμένει - δεύτερο γαμώτο λέω από μέσα μου και ξαπλώνω.
Άρχισε το γλύψιμο με έναν τρόπο σαν αυτόματο πρόγραμμα - εμένα δεν μου αρέσει να με γλύφουν από πάνω μέχρι κάτω.
Το χειρότερο όμως είναι ότι ήταν απρόσεκτη: σχεδόν έγλυφε το πουτσοκέφαλο! Που πας κυρά μου;
Δεν ξέρεις τι σημαίνει αφροδίσια νοσήματα;
Η συγκεκριμένη υποτίθεται δεν κάνει ακάποτο αλλά ούτε και εγώ της ζήτησα.
Μετά έβαλε το προφυλακτικό και ησύχασα κάπως. Ανέβηκε από πάνω αλλά εμένα η αγαπημένη μου στάση είναι στα 4. Της το είπα, έσκυψε και ξεκινήσαμε.
Τρίτο γαμώτο:Δεν είναι για σφυροκόπημα στο πισωκολλητό - έσκυβε ή σήκωνε τον κώλο της ψηλά και δεν μπορούσα να σπρώξω - την διόρθωσα αρκετές φορές μέχρι να κάτσει σε μια σωστή θέση να μπορέσω να χύσω.
Δεν σκοπεύω να ξαναπάω.}

Όνομα κοπέλας: Έλενα
]

Πριν αρχίσει το αυτομάτο πρόγραμμα σου έκανε ευθυγράμμιση σώματος τραβώντάς σε από τα πόδια; :thumbsup:
Είναι χαρακτηριστική η ακρίβεια με την οποία επαναλαμβάνει τα ίδια πράγματα κάθε φορά.

Στην σκέψη οτι πριν έγλυφε τα αρχίδια του κάθε βρωμιάρη Ασιάτη,ΣΙΧΑΘΗΚΑ!!!
Στην αρχή δεν ήξερα οτι δέχεται όλες τις φυλές.Οταν το είδα και αυτό σταμάτησα
.Ηδη ήμουν "ψημένος" να σταματήσω γιατί ήθελε πάντα να κάνει κουμάντο αυτή επαναλαμβάνοντας μονότονα και με ακριβεία ρομπότ τα ίδια και τα ίδια.Καμμιά διαφοροποίηση,καμμιά πρωτοτυπία.Και όταν της έπιανα τα μαλλιά,μου την έσπαγε κτυπώντας συνέχεια το χέρι μου και λέγοντάς μου "όχι τα μαλλιά"
Και ενώ στο ιεραποστολικό είχε καλή συμμετοχή και φτιαχνόμουνα,στο πισωκολλητό δυσανασχετούσε πάντα. 
Στο πισωκολλητό κάνει όπως τα είπες.Αποφεύγει το σφυροκόπημα εφαρμόζοντας τα γνωστά κόλπα:
1."έσκυβε ή σήκωνε τον κώλο της ψηλά και δεν μπορούσα να σπρώξω"
2."Την γυρνάω πισωκολλητό οπότε αγκιστρώνει το πόδι της στο δικό μου με σκοπό να ακινητοποιήσει τον πούτσο μου μέσα στο μουνί της για να μην παλινδρομεί:το γνωστό κόλπο.Οσοι βάζουν τη φαντασία τους να οργιάσει αυταπατώνται οτι γαμάνε-σφυροκοπάνε."
3.Οταν τραβιέσαι πίσω να βγεις από το μουνί για να ξαναμπείς,κάνει την ίδια κίνηση με τη λεκάνη της και η Ελενα για να μην βγει ο πούτσος από το μουνί και να μοιωθεί έως μηδενισθεί η διαδρομή παλινδρόμησης.

Αυτό που μου άρεσε στην αρχή στην Ελενα και είχα πάει κάποιες φορές είναι η τρέλα της και ο αυθορμητισμός της.Αποδείχθηκε όμως οτι αυτή η τρέλα είναι μονοσήμαντη,ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη μόνο προς εκείνα που η ίδια θέλει.

Αντε παπαγαλάκια,ετοιμάστε πάλι μια θριαμβευτική κριτική για την Ελενα ως αντιστάθμισμα στην κακή και ψηφίστέ την με αστρονομικά νούμερα. :2funny: :2funny: :2funny:

van_norden

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνησω και γω για την ελενα...ολα τα κουνηματα της ειναι εντελως ψευτικα και αυτοματοποιημενα...μια φορα την εχω παρει στο φυλης 134...μαλιστα οταν την ειχα δει στο σαλονι μου κουνηθηκε καλα καλα και με καυλωσε ...δε μπηκα ομως και μετα απο 20 λεπτα γυρισα και εδωσα λεφτα στην τσατσα και μπηκα κατευθειαν δωματιο κι οταν ηρθε μου λεει "ποσο καιρο εχω να σε δω μωρο μου?"!......δεν ειχα μεινει δυσσαρεστημενος βεβαια...ισως και να ξαναπηγαινα...κανει καλη περιποιηση...καθεται πολυ ωρα στο δωματιο και δε βιαζεται...πεντακαθαρη παντως οπως διαβαζω σε μερικες κριτικες δε τη θεωρω...νομιζω το πιο εκνευριστικο ειναι οτι υποτιμα τη νοημοσυνη του πελατη...προσπαθει να σε κανει να νιωσεις οτι σε γουσταρει για να πηγαινεις συνεχεια...και δεν πρεπει να την αφηνεις να κουνιεται στο γαμησι γιατι κανει ολα αυτα τα κολπα...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν μπορώ να μην αναφέρω την άψογη απο κάθε αποψη www.bourdela.tv/content/view/2156/224/#jreview_8341] κριτική[/url] του  μέγιστου CHEYENNE για την Σόνια. :thumbsup:

Eυχαριστω πολυ.

Απλα προσπαθω να βοηθαω τους συναγωνιστες μου με τις κρητικες που γραφω.

Ας μην ξεχναμε οτι αυτος ειναι ο σκοπος των κρητικων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom