Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
{Γράφτηκε από τον mariath 
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άντζελα) 
Ημουν στην περιοχη και εκανα μια τσαρκα στα μαγαζια,
καταληγοντας στο στουτιο φυλης 104 στις 10.6.09 ωρα 1,και
χτυπησα,μου ανοιξε η κυρια Ρουλα,οπως παντα ευγενικη σωστη υπερεσια,την ξερω απο [παγρατ] πετιχα να δουλευει η ΑΝΖΕΛΑ ΜΟΥΝΑΡΑ...
Θυμομουν της κριτικε συναγωνιστων της Αζελα.
Ειπα να δοκιμασω... Η κοπελα στο δωματ με καλυτερες διαθεσης,ευγενεστατη και να σε ευχαρισησει...
Ο χωρος καθαρος και ωραιο περιβαλων...
...Θα ξαναπαω συντομα...}

Λιτά,αφαιρετικά και ανορθόγραφα!
Είναι αυτό που λέμε νοηματική αφαίρεση!
Αυτή η κριτική πήρε έγκριση για δημοσίευση.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Respect στον ΤιτανοΤεραστιο mariath!! :rockon:

Γράφτηκε από τον mariath   

Μερα μεσημερι πινω καφεδακει στο γαζι.
Ξαφνικα θυμαμαι εναν φιλο που μου ειχε πει οτι εχει κοποια Μαρια στο Μεγαλου Αλεξανδρου 133
Αποφασιζω να παω για δω αν ειναι η Μαρια απο ΠΑΓΡΤΙ.
Πηγα στο studio και ρωταω στην υπηρεσια αν δουλευη?"Μαρια" μου ειπαι καφε πεμπτη πρωι.
Πετυχα να δουλευει Ρενατα,ξανθια μα μεγαλο στηθος,δεν νομιζω να ειναι πανω απο 30 ειναι 1,72 λεω. :2funny: :2funny:
Πολη συμμετοχη,αρχιζει να με χαιδευει σε ολλο το σωμα μετα καλη πιπα,στην συνεχεια ανεβηκα εγω απο πανω ενιωθα οτι με χτυπαγε ρεθμα απο την ηδονη και τη διεγερση και ετσι μεχρι τελος,,δεν αντεξα,,Αξιζει,,
Πληροφορίες Επίσκεψης

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Respect στον ΤιτανοΤεραστιο mariath!! :rockon:

Γράφτηκε από τον mariath   

Μερα μεσημερι πινω καφεδακει στο γαζι.
Ξαφνικα θυμαμαι εναν φιλο που μου ειχε πει οτι εχει κοποια Μαρια στο Μεγαλου Αλεξανδρου 133
Αποφασιζω να παω για δω αν ειναι η Μαρια απο ΠΑΓΡΤΙ.
Πηγα στο studio και ρωταω στην υπηρεσια αν δουλευη?"Μαρια" μου ειπαι καφε πεμπτη πρωι.
Πετυχα να δουλευει Ρενατα,ξανθια μα μεγαλο στηθος,δεν νομιζω να ειναι πανω απο 30 ειναι 1,72 λεω. :2funny: :2funny:
Πολη συμμετοχη,αρχιζει να με χαιδευει σε ολλο το σωμα μετα καλη πιπα,στην συνεχεια ανεβηκα εγω απο πανω ενιωθα οτι με χτυπαγε ρεθμα απο την ηδονη και τη διεγερση και ετσι μεχρι τελος,,δεν αντεξα,,Αξιζει,,
Πληροφορίες Επίσκεψης

μορφη  :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

ANNA....Θα πάω να ζήσω στο Βελιγράδι...Τέλος!!!, Τρίτη 16 Ιούν 2009, στις 16:54
Γράφτηκε από τον fidaki o diamantis  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα) 
Συνολική βαθμολογία  7.7
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Επισκεφτηκα το χωρο σημερα στις 15&10 κ μετα απο ευχαριστη κουβεντουλα με την γνωστη μου θεια ερχεται η Αννα.
Πολυ φρεσκο κοριτσι γυρω στο 1,70 με ξανθο καρε μαλλακι,απιστευτο στηθος,τρομερη πισω κινηση,πανεμορφο προσωπο χειλαρες...μα πανω απ'ολα χορευε κ χαμογελουσε (πραγμα που δεν συνανταμε συχνα)...Τρελοκομειο λεω παιρνω φουλ προγραμμα(100e) κ ανεβαινω.
Πριν ερθει την ακουω διπλα που εκανε το ντουζακι της(πολυ θετικο αυτο για μενα)
Οταν ηρθε εγινε με λιγα λογια πανικος-τα παντα ολα...Οτι ηθελα...εβλεπα αυτο το πανεμορφο πλασματακι να ανταποκρινεται τοσο χαριτωμενα κ αισθησιακα ταυτοχρονα που ουτε οι γκομενες μας δεν το κανουν.
...Για να μην γινω κουραστικος θα πω απλα οτι ηταν μια απο τις καλυτερες επισκεψεις μου κ απλα επιβεβαιωθηκε η αποψη μου οτι οι Σερβες ανηκουν στις τοπ 3 γυναικειες ρατσες...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 16.06.2009

ειδες τι βγαζει η σερβια τυπε :rockon:

Συνημμένα

• SerbianGirl.jpg
    SerbianGirl.jpg
    64,1 KB · Εμφανίσεις: 30

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
φιλε,εσυ που εκανες την κριτικη για λιλυ στην ιπποκρατους 144 αν λες οτι η λιλυ ηταν το πιο VFM 50ρικο που εχεις παρει σε στουντιο πρέπει να κοιταξεις να εμπλουτισεις το ροστερ σου και να μην εισαι τόσο ενθουσιώδης επειδη τελειωσες μεσα στη ποτα σε στουντιο γιατι περα του οτι σε διαβαζουν πολλοι που ξερουν τί εστί ποια σε προσωπικό επίπεδο υπηρεσιων,εμφανισης κλπ...,σε διαβαζουν και αλλα παιδια που δεν γνωριζουν πολλα και πηγαινοντας εκει ή αλλου διαβαζοντας τετοιες κριτικές απογοητεύονται οικτρα απο το αποτελεσμα.Αδερφε μην εντυπωσιαζεσαι με καμμια τοσο πολυ.Πολυ λιγες πραγματικα 15 χρονια στις πουτανες με εχουν προσωπικα ικανοποιησει σε πολύ καλό βαθμό.Σε καμμια περιπτωση δε σε θιγω,απλα θελω να δωσω την πραγματικη διασταση των πραγματων για το καλο ολων μας.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
φιλε,εσυ που εκανες την κριτικη για λιλυ στην ιπποκρατους 144 αν λες οτι η λιλυ ηταν το πιο VFM 50ρικο που εχεις παρει σε στουντιο πρέπει να κοιταξεις να εμπλουτισεις το ροστερ σου και να μην εισαι τόσο ενθουσιώδης επειδη τελειωσες μεσα στη ποτα σε στουντιο γιατι περα του οτι σε διαβαζουν πολλοι που ξερουν τί εστί ποια σε προσωπικό επίπεδο υπηρεσιων,εμφανισης κλπ...,σε διαβαζουν και αλλα παιδια που δεν γνωριζουν πολλα και πηγαινοντας εκει ή αλλου διαβαζοντας τετοιες κριτικές απογοητεύονται οικτρα απο το αποτελεσμα.Αδερφε μην εντυπωσιαζεσαι με καμμια τοσο πολυ.Πολυ λιγες πραγματικα 15 χρονια στις πουτανες με εχουν προσωπικα ικανοποιησει σε πολύ καλό βαθμό.Σε καμμια περιπτωση δε σε θιγω,απλα θελω να δωσω την πραγματικη διασταση των πραγματων για το καλο ολων μας.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Pathos για τα τεμαχια....Κοιτα να δεις..Γραφω λιγο αλλά παραυτα γαμαω πολυ σε οικους και οχι μονο εδω..Εχω βγει εξω (Αγγλια και Ολλανδια) για σπουδες οπου και εκει εκανα το σπορ..Απλα με το να ανταπαντας στο οτιδηποτε γραφω το μονο που θα καταφερεις ειναι να τσακωθουμε πραγμα που δεν θελω με τιποτα και για κανενα λογο..Εγραψα την αποψη μου..Πραγμα υποκειμενικο και οσο μπορουσα την εθεσα με αντικειμενικα κριτηρια ως κριτικη της εν λογω κοπελας. Οσο αφορα για το 15 χρονια μπουρδελιαρης δεν μου λεει τιποτα. Στην δουλεια που κανω (δεν θα αναφερθω τι) πολλα παιδια εμειναν στασιμα 30 χρονια (δεν ειναι πλεον παιδια οπως καταλαβαινεις) και καποιοι αλλοι προχωρησαν ..αρα αστο η εμπειρια δεν ειναι απολυτα συσχετισμενη με την ηλικια. Ο καθενας μας ειναι ελευθερος να γραφει οτι θελει και να εκφραζεται οπως θελει (ακομα ειμαστε δημοκρατικο πολιτευμα νομιζω)
Καλα να περνας :sunglasses: :sunglasses:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Pathos για τα τεμαχια....Κοιτα να δεις..Γραφω λιγο αλλά παραυτα γαμαω πολυ σε οικους και οχι μονο εδω..Εχω βγει εξω (Αγγλια και Ολλανδια) για σπουδες οπου και εκει εκανα το σπορ..Απλα με το να ανταπαντας στο οτιδηποτε γραφω το μονο που θα καταφερεις ειναι να τσακωθουμε πραγμα που δεν θελω με τιποτα και για κανενα λογο..Εγραψα την αποψη μου..Πραγμα υποκειμενικο και οσο μπορουσα την εθεσα με αντικειμενικα κριτηρια ως κριτικη της εν λογω κοπελας. Οσο αφορα για το 15 χρονια μπουρδελιαρης δεν μου λεει τιποτα. Στην δουλεια που κανω (δεν θα αναφερθω τι) πολλα παιδια εμειναν στασιμα 30 χρονια (δεν ειναι πλεον παιδια οπως καταλαβαινεις) και καποιοι αλλοι προχωρησαν ..αρα αστο η εμπειρια δεν ειναι απολυτα συσχετισμενη με την ηλικια. Ο καθενας μας ειναι ελευθερος να γραφει οτι θελει και να εκφραζεται οπως θελει (ακομα ειμαστε δημοκρατικο πολιτευμα νομιζω)
Καλα να περνας :sunglasses: :sunglasses:

δε διαφωνω με αυτα που λες,αλλα ρωτα ποσοι απο αυτους που εχουν μπει με τη λιλη μεσα στο δωματιο εμειναν απλά ευχαριστημενοι(πολλω δε μαλλον VFM).AΠο εκει θα καταλαβεις τί εννοώ.Να σαι καλα

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Μπορει να εκατσα σε καλη της μερα..δεν ξερω για τα αλλα παιδια. Το πως συμπεριφερεται ο καθενας σε μια τετοια γυναικα διαφερει και απο αυτο επιρεαζεται απο οτι εχω καταλαβει πολυ η συμπεριφορα της (εκτος απο τα κομωδινα που δεν αλλαζουν με τιποτα και εκκεινες που πια εχουν βαρεθει)...Αξιζει κατ'εμε μια δοκιμη.Και εσυ να εισαι καλα φιλε Pathos

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μπορει να εκατσα σε καλη της μερα..δεν ξερω για τα αλλα παιδια. Το πως συμπεριφερεται ο καθενας σε μια τετοια γυναικα διαφερει και απο αυτο επιρεαζεται απο οτι εχω καταλαβει πολυ η συμπεριφορα της (εκτος απο τα κομωδινα που δεν αλλαζουν με τιποτα και εκκεινες που πια εχουν βαρεθει)...Αξιζει κατ'εμε μια δοκιμη.Και εσυ να εισαι καλα φιλε Pathos

ρε παιδι μου αν ρωτησεις ας πουμε 100 ατομα που πηγαν με τη σαρα και τη μαρινα π.χ.του καρεα ή την λίντα και τη σόνια πιο παλια απο λέλας ή την καριολαιν της τριγγετα,οι 95 θα σουν πουν VFM και οι 5 θα σου πουν μετρια,χαλια,οχι καλη κλπ...Με τις γυναικες τυπου λιλη,νορα,μαγια κλπ..απο τους 100 οι 10 θα σου πουν περασα καλα,αλλοι 30 θα σου πουν απλα ενα οκ,αλλοι 30 θα σου πουν ψιλοσκατα και αλλοι 20 θα σου πουν ετσι και ετσι.Καταλαβες τωρα τη διαφορα αυτου που σου ειπα πριν?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ρε παιδι μου αν ρωτησεις ας πουμε 100 ατομα που πηγαν με τη σαρα και τη μαρινα π.χ.του καρεα ή την λίντα και τη σόνια πιο παλια απο λέλας ή την καριολαιν της τριγγετα,οι 95 θα σουν πουν VFM και οι 5 θα σου πουν μετρια,χαλια,οχι καλη κλπ...Με τις γυναικες τυπου λιλη,νορα,μαγια κλπ..απο τους 100 οι 10 θα σου πουν περασα καλα,αλλοι 30 θα σου πουν απλα ενα οκ,αλλοι 30 θα σου πουν ψιλοσκατα και αλλοι 20 θα σου πουν καλυτερα να επαιρνα λαχεια.Καταλαβες τωρα τη διαφορα αυτου που σου ειπα πριν?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
...Να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα του pathos και να προσθέσω οτι εκτός απο την κριτική του φίλου stratocaster, υπάρχουν κι άλλες κριτικές για την συγκεκριμένη, ...οχι και τόσο καλές-έως χάλια θα ελεγα ! ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Πολωνικό Μ113, Τρίτη 16 Ιούν 2009, στις 21:00

Γράφτηκε από τον FANTOM12

Όταν ανακοινώθηκε το tour για τις 2 πολωνές από το Best Europe Models
επέλεξα την Greta γιατί είχε όμορφο και συμπαθητικό πρόσωπο και παρότι είχε χαμηλότερη βαθμολογία από τους γάλλους και δεν έκανε anal.
Με προβλημάτιζε και το γεγονός ότι η Nicol σε καμιά φώτο δεν έδειχνε καθαρά το πρόσωπο, λέω τι διάολο ούτε με το photoshop φτιάχνεται;
Τέλος πάντων την είδα χθες στο hotel που πήγα για την Greta, δεν είδα καθαρά πρόσωπο καθώς απομακρύνονταν από μένα , αλλά το έμπειρο μάτι μου την αναγνώρισε από μακριά.
Θα πρέπει να σας πω ότι ήταν ωραία ντυμένη και έτσι όπως κουνιόταν πάνω στα ψηλοτάκουνα την χάζευαν όλοι οι παραβρισκόμενοι.
Τέλος πάντων με «έφτιαξε» αυτό που είδα και είπα να την επισκεφτώ παρόλο που έχω συνεχή κανονισμένα ραντεβού για τις επόμενες 7 μέρες.
Ηλικιακά πρέπει να είναι μια πενταετία μεγαλύτερη από την Greta μια και την «έκοψα» 30αρα, με πρόσωπο ένα κλικ πιο κάτω , αλλά στο σώμα όταν την βλέπεις όρθια δείχνει πιο sexy μια και έχει πιο στενή μέση και δεν κρέμονται τα βυζιά της που είναι μεγάλα σιλικονούχα και δεν ενδείκνυνται για παιχνίδια, αλλά έτσι είναι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Τα αγγλικά της δεν είναι καλά αλλά μπορείς να συνεννοηθείς, το service της είναι πάρα πολύ καλό και κομπλέ καθώς με 70 € ξεσκίζεις και την δουλεμένη κωλοτρυπίδα της.
Στην Greta έγραψα ότι μάλλον θεωρεί ότι τα βυζιά της είναι το δυνατό της «όπλο» και τα χρησιμοποιεί όσο μπορεί, στην Nicol το δυνατό της «όπλο» είναι ο κώλος της και το ξέρει και αυτή. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να το ζητήσεις και να παρακαλάς και να λες μα το γράφει και στο site το προτείνει από μόνη της.
Είναι έξυπνες οι πολωνές ξέρουν που υστερούν και που υπερτερούν.
Στους λάτρεις της πίσω τρύπας προτείνεται ανεπιφύλακτα.
[size=20pt]Επειδή όπως κάρφωνε το δονητή στον κώλο μου[/size] θύμισε την συμπατριώτισσα της την Agata στο review της οποίας είχα βάλει τίτλο, πολωνικό μεταχειρισμένο άρμα μάχης , θα βάλω και σε αυτή έναν σχετικό τίτλο μια και έχουν πολλές ομοιότητες,
Οπότε το ελαφρύ άρμα μάχης της ταιριάζει «γάντι» και απ΄ότι θυμάμαι που μας έλεγαν στον στρατό αρκετά χρόνια πριν στη Ελλάδα έχουμε πολλά Μ113.

προς FANTOM12:
ρε συναγωνιστή βάλε και κανένα κόμμα ή τελέια (άνω)
γιατί απο την συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να γίνει ευκολα παρεξήγηση και να μην καταλάβουμε σε ποιανού τον κώλο μπήκε ο δονητης.... :S

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Μόνικα, Τετάρτη 17 Ιούν 2009, στις 08:59
Γράφτηκε από τον ax9  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μόνικα)

Συνολική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0

Χθεσινή επίσκεψη στην Μόνικα. Ωραία κοπέλα, ψηλή (1.80 είπε) με ωραίο κώλο και κανονικό βυζί (σιλικόνη). Καλή συμμετοχή στο γαμήσι με μόνο μειονέκτημα ότι η πίπα της δεν διαρκεί πολλή ώρα. Τιμή 50 €.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Μόνικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 17.06.2009

link:
Συγγνώμη...  :idiot: :idiot: :idiot: κριτική ονομάζεται αυτό? πιο αφαιρετική δεν μπορούσε να γίνει? εγω τι πρέπει να καταλάβω από αυτό?  :think: :think: :think: :think: :think:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πολωνικό Μ113, Τρίτη 16 Ιούν 2009, στις 21:00

Γράφτηκε από τον FANTOM12

Όταν ανακοινώθηκε το tour για τις 2 πολωνές από το Best Europe Models
επέλεξα την Greta γιατί είχε όμορφο και συμπαθητικό πρόσωπο και παρότι είχε χαμηλότερη βαθμολογία από τους γάλλους και δεν έκανε anal.
Με προβλημάτιζε και το γεγονός ότι η Nicol σε καμιά φώτο δεν έδειχνε καθαρά το πρόσωπο, λέω τι διάολο ούτε με το photoshop φτιάχνεται;
Τέλος πάντων την είδα χθες στο hotel που πήγα για την Greta, δεν είδα καθαρά πρόσωπο καθώς απομακρύνονταν από μένα , αλλά το έμπειρο μάτι μου την αναγνώρισε από μακριά.
Θα πρέπει να σας πω ότι ήταν ωραία ντυμένη και έτσι όπως κουνιόταν πάνω στα ψηλοτάκουνα την χάζευαν όλοι οι παραβρισκόμενοι.
Τέλος πάντων με «έφτιαξε» αυτό που είδα και είπα να την επισκεφτώ παρόλο που έχω συνεχή κανονισμένα ραντεβού για τις επόμενες 7 μέρες.
Ηλικιακά πρέπει να είναι μια πενταετία μεγαλύτερη από την Greta μια και την «έκοψα» 30αρα, με πρόσωπο ένα κλικ πιο κάτω , αλλά στο σώμα όταν την βλέπεις όρθια δείχνει πιο sexy μια και έχει πιο στενή μέση και δεν κρέμονται τα βυζιά της που είναι μεγάλα σιλικονούχα και δεν ενδείκνυνται για παιχνίδια, αλλά έτσι είναι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Τα αγγλικά της δεν είναι καλά αλλά μπορείς να συνεννοηθείς, το service της είναι πάρα πολύ καλό και κομπλέ καθώς με 70 € ξεσκίζεις και την δουλεμένη κωλοτρυπίδα της.
Στην Greta έγραψα ότι μάλλον θεωρεί ότι τα βυζιά της είναι το δυνατό της «όπλο» και τα χρησιμοποιεί όσο μπορεί, στην Nicol το δυνατό της «όπλο» είναι ο κώλος της και το ξέρει και αυτή. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν χρειάζεται να το ζητήσεις και να παρακαλάς και να λες μα το γράφει και στο site το προτείνει από μόνη της.
Είναι έξυπνες οι πολωνές ξέρουν που υστερούν και που υπερτερούν.
Στους λάτρεις της πίσω τρύπας προτείνεται ανεπιφύλακτα.
[size=20pt]Επειδή όπως κάρφωνε το δονητή στον κώλο μου[/size] θύμισε την συμπατριώτισσα της την Agata στο review της οποίας είχα βάλει τίτλο, πολωνικό μεταχειρισμένο άρμα μάχης , θα βάλω και σε αυτή έναν σχετικό τίτλο μια και έχουν πολλές ομοιότητες,
Οπότε το ελαφρύ άρμα μάχης της ταιριάζει «γάντι» και απ΄ότι θυμάμαι που μας έλεγαν στον στρατό αρκετά χρόνια πριν στη Ελλάδα έχουμε πολλά Μ113.

προς FANTOM12:
ρε συναγωνιστή βάλε και κανένα κόμμα ή τελέια (άνω)
γιατί απο την συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να γίνει ευκολα παρεξήγηση και να μην καταλάβουμε σε ποιανού τον κώλο μπήκε ο δονητης.... :S
σεμνααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Άπαιχτο μωρό..., Τετάρτη 17 Ιούν 2009, στις 12:37
Γράφτηκε από τον amjik   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  -   
Προσπαθώντας να βρώ δροσιά στην ζεστη Αθήνα την Κυριακή το απόγευμα, έκανα επιδρομή στο στούντιο της Αγ.Μελετίου.
Στην υποδοχή, ευγενέστατη τσατσά και επί τω έργω η Ζλάτα.
Ζλάτα εστί μία ψηλοκάπουλη φοραδίτσα βορειοανατολικής προελεύσεως, ξανθιά με σιλικονάτα βυζιά που κολάζουνε και άγιο.
Διάλεξα το πρόγραμμα "Σεξ σόου" με 70 ευρώπουλα...
Το θέμα της ξανθιάς φοράδας να παίζει με τον πλαστικό φίλο και το νινί της ήταν όντως ερεθιστικό.Ακολούθησε ένα πολύ πολύ καλό στοματικό με deep throat και επιμελέστατη περιποίηση των α@@@διων. Συνέχισα με έναν καταπληκτικό πισωκολητό που μου επέτρεπε να έχω πλήρη θέα των καλλιγράμμων καπουλιών της τα οποία τίμησα και με ελαφρά μπατσάκια τα οποία δειχνει να τα απολαμβάνει και με το οποίο κατέθεσα κιόλας.
Όνομα κοπέλας: Ζλάτα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.06.2009

Από πότε η Ζλάτα γλύφει αρχίδια;

Επισκέπτης
Γράφτηκε από τον gekzy
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Μια το μεσημερι και ο δρομος μου με εβγαλε στο μαγαζι που ειναι η Ζανα που τοσα και τοσα εχω διαβασει εδω μεσα. Μιας και λατρης των ωριμων κυριων εψαχνα την ευκαιρια εδω και μερες να παω να την επισκεφθω.
Ανοιξα την πορτα και με υποδεχθηκε η ευγενικη τσατσα. "θα περασεις?'" με ρωτησε? "Η Ζανα ειναι" μου λεει και να σου βγαινει απο πισω της. Ψηλη, αρχοντισσα, περιποιημενη, με τα ψηλοτακουνα της,
το αραχνουφαντο κορμακι της με κορδονι απο πισω. Μου σκαει ενα χαμογελο ολο νοημα και της λεω "Φυσικα και θα περασω" . Μεχρι να γδυθω να τη στο δωματιο. Της ειπα για ολα αυτα που γραφονται εδω μεσα και της αρεσε πολυ."Με λενε η βασιλισσα της πιπας" μου ειπε και χαμογελασε.Ξεκινησε με χαδια και φιλια παντου και με φοβερα γλωσσοφιλα.Τον πηρε ολο μεσα στο στομα της και ξεκινησε το απιστευτο τσ....... ενω εγω της εγλειφα το πεντακαθαρο μου..... της. Η γυναικα δεν παιζεται. Μετα αρχιζε να με γλυφει στα αρ....... και κατεβηκε πιο κατω στην κο......ιδα μου. Με τρελανε.Μετα ανεβαινει επανω μου μου γυρναει την πλατη της και ξεκιναει ενα δυνατο ροντεο ολο χαρη. Της χτυπαγα με λυσσα τα κολ.....ερια καμια δεκαρια φορες μεχρι που μου ζητησε ευγενικοτατα να κανω πιο σιγα γιατι την ποναγα. Μετα με βαζει στα γονατα στο κρεβατι και αφου εβγαλε το λαστιχο ξεκινησε την τελειωτικη πι.... Σε ενα με δυο λεπτα της τα εδωσα ολα στο στομα και μου τον αφησε μετα απο ενα λεπτο οταν βεβαιωθηκε οτι μου τα ειχε παρει ολα. Σηκωθηκε, πλυθηκε με σαπουνι μπροστα μου παντου (στομα και μ....) και μου ειπε οτι ειναι καθε πρωι εδω και οτι για μερικες ημερες θα ειναι και απογευματα στο διπλανο μαγαζι γιατι θα φυγει η κοπελα για την πατριδα της και θα κανει την βαρδια της η Ζανα. ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΙΑΣΤΙΚΗ, ΤΕΛΕΙΑ.
Μ Π Ρ Α Β Ο Ζ Α Ν Α

"{Ψηλη, αρχοντισσα, περιποιημενη, ...}".
Nαι... σαν την Λωξάντρα στην ομώνυμη τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος.
Πέρνα και από το Λοιμωδών μια βόλτα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Ζάνα-Καιρός να βγεις στη σύνταξη, Τετάρτη 17 Ιούν 2009, στις 22:43
Γράφτηκε από τον panpan09  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ζάνα) 
Συνολική βαθμολογία  4.7
Εμφάνιση κοπέλας  3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  2.0

Κυριακη απογευμα,μετα απο προτροπη φιλου ειπα να τιμησω την Ζανα.Η αληθεια ειναι οτι ειχα ακουσει πολλα καλα λογια,αλλα δεν εκανα το βημα, γιατι δεν μου ελεγε κατι.Η εμφανιση της ειναι κατω του μετριου,οσο για την πιπα της δεν εχω να πω τιποτα.Απλως ειναι ιεροσυλια να την συγκρινουμε με την Βικυ.Σιχαθηκα οσο τιποτααλλο την ζωη μου εκεινη την στιγμη.Ειδικα οταν αρχισε τα φιλακια και τα γλειψειματα.Η πιπα ηταν αισχος.Το πισοκολλητο ηταν μια τραυματικη εμπειρια,δεν κοιτουσα την Ζανα,κοιτουσα τον τοιχο.Μου προτεινε να τελειωσω στο στομα της,κατι το οποιο το αρνηθηκα φυσικα.Τα κλαιω τα λεφτα μου.Συμβουλη?Μακρια.
Βεβαια ο φιλος μου για να με ηρεμησει, μετα με κερασε μπυρες για να πνιξω τον πονο μου.Ηταν το λιγοτερο που μπορουσε να κανει.
Με το που γυρισα σπιτι μπηκα κατω απο το ντους για αρκετη ωρα.Νομιζω οτι το παθημα μου εγινε μαθημα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ζάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.06.2009

τυπε σιγουρα πηγες στην σωστη? :2funny:η ζανα φημιζεται για την πιπα της

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ο Μάγκας του Βοτανικού, Τετάρτη 17 Ιούν 2009, στις 18:47

Γράφτηκε από τον Tiger90  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
4.0
H κοπελα ομολογουμενος ποιο ομορφη απο τις φωτογραφιες εαν εξαιρεσει κανεις τα απαραδεκτα φρυδια τατουαζ που θυμιζουν μασκαρα τις αποκριες και τα ολιγα σπυρακια στο προσωπο εχει πολυ ομορφο σωμα γυμνασμενο και γλυκα ματακια.Στις υπηρεσιες τωρα μας τα χαλασε και μαλιστα παρα πολυ ενω φαινοταν πολλα υποσχομενη, στην πιπα καθε φορα που τον εγλυφε ειχε και μια μαντιλα και σκουπιζε το πουτσοκεφαλο την ρωτησα τι κανει εκει και μου λεει οτι ειχαν μεινει καποια νερα απο το ντους που ειχα κανει και της χαλαγαν την γευση..Με εστειλε τελειως της ζητησα να το σταματησει μα αυτη το χαβα της ειπα να μην δωσω σημασια και ετσι την εστησα στα 4 η κοπελα εντελως ατονη με σχεδον μηδενικη συμμετοχη που κοντεψε να μου πεσει αφου δεν μπορουσε να με φτιαξει εκεινη της σκαω χαστουκια στα κωλομαγουλα γιατι μου αρεσουν και αυτη γυρναει στραβωμενη και κατι μου λεει στην μητρικη της γλωσσα,οταν την ρωτησα τι ειπε αρχιζε να με βριζει στα αγγλικα τετοιο βρωμοστομα ουτε νταλικερης ειλικρινα απαραδεκτη συμπεριφορα εαν υπηρχε βαθμολογια -20 για την συμπεριφορα της θα την ειχε παρει ανετα.Τελικα εφυγα τσαντισμενος χωρις να της πω κουβεντα.Aπαραδεκτο service απαραδεκτη συμπεριφορα
Πληροφορίες Συνάντησης Citytour
Ημερ/νία συνάντησης: 16.06.2009
Διάρκεια συνάντησης: 1 ώρα
Κόστος συνάντησης: 250 Ευρώ
Incall-Outcall: Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης: Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου: Καλή
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;: Όχι
Υπηρεσίες Κοπέλας Citytour
Τήρηση αναφερόμενων υπηρεσιών: Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
A-level (πρωκτικό): Όχι
Πεολειχία: Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση: Στο σώμα

λιγο μπερδεμενα μας τα λες...
αφου δε σ αρεσε γιατι δεν εφυγες?
λογικη αντιδραση της να σε βρισει οταν αρχισες να της τραβας χαστουκια,
το pse θελει ψησιμο, δεν ειναι βαρατε βιολιτζιδες...
εντωμεταξυ η ιδια βγηκε πριν και
ειπε πως η κριτικη ειναι ψευτικη,
καθως της αρεσει το pse ,
και το εχει στο προγραμμα...
καποιο λακο εχει η φαβα...
αν και απο τη συγκεκριμενη
ολα να τα περιμενει πια κανεις...
ατιμη Βιολετα-Τσιγκολελετα,
τι μας εχεις κανειιιιιιιιιι λεμεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom