Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Το κοριτσι(ο Θεος να το κανει) στο Πιπινου 32 πρεπει να ειναι ευκολα 60αρα!Δεν νομιζω για παραπανω!Δεν ξερω τι κανει μεσα γιατι δεν μου αρεσει να γαμαω ενω κυκλοφορουν γατες τριγυρω και το σπιτι μυριζει αστα να πανε...αλλα θα δωσω δυο ποντους στον ΗΡΩΑ συναγωνιστη!Ο πρωτος ποντος παει στο οτι αντεξε εκει μεσα και μαλιστα εγραψε και κριτικη και ο δευτερος στο οτι οντως η θεια εχει Βυζαρες και ηταν αθλος το οτι καταφερε να τις δει αναμεσα στα γατια που κυκλοφορουν τριγυρω :headbang:
gourmet! :rockon:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
εμεις στο ναυτικο,ενω στις αρχες σαν νεοι κοροιδευαμε...μετα μαθαμε και σεβομαστε τους..ο.υ.κ.αδες  :cool2:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Για εμάς τα δροσερά αγόρια.., Τρίτη 09 Ιούν 2009, στις 20:30
Γράφτηκε από τον allakse_me   -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Είχα καιρό να πάω στην Κορίνα. Πήγα το απογευματάκι και μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός γιατι στο άλλο δωμάτιο υπήρχε κι άλλος πελάτης. Λέω τυχερός γιατί μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα, αν ήθελα και αν φυσικά ήθελε και ο πελάτης στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δέχτηκα με την προϋπόθεση το άλλο παλικάρι να είναι μόνο ενεργητικός. Τον ρώτησε και δέχτηκε. Περιττό να σας πώ οτι έγινε χαμός. Με πήδαγαν για αρκετά λεπτά και μπορώ να πω οτι πραγματικά με έκαναν να νιώσω σαν πραγματική πουτανίτσα. Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο για όσους τους αρέσει ο πούτσος..
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κορίνα

:2funny: :2funny:
Τοσο καιρο εδω μεσα μας επρηζες τα συκωτια οτι θες να τον φας αλλα αλλου πηγες για ταπωμα μπαγασακο!!Χαλαλι σου ομως παρτουζιαρα πουτανιτσα :2on1:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
παντως ειναι τυπος που πηγε με το φρικοπουρο
τον βαζω στην cool list μου και θα τον προτεινω να παιξει στο extreme sommer :2funny:

ρισπεκτ
bowing-036.gif

Πριν κανεναμηνα περασα απλα απέξv και δεν μπορεσα KAN να μπω απο την βρωμα που εβγαινε....

Ο συναγωνιστης οχι μονο μπηκε, αλλα γαμησε και χωρις καθολου αναστολες εγραψε και κρητικη.

Προσπερναω το γουστο τoυ και τον συγχαιρω.

Ειναι ΑΞΙΟΣ......

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Δεν βρίσκω τα κατάλληλα λόγια να εκφραστώ...!!!!!
Μπράβο στην αντοχή του...

ένα RESPECT...!!!! στους άγνωστους στρατιώτες της ηδονής!!!!!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γράφτηκε από τον kazermas   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βαλεντίνα)
Συνολική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Σαββατο προ εκλογων ειπα να ψηφισω την Βαλεντινα που τοσα εχουν γραφτει.Βραδυ γυρω στις 12&30 σε μια σχετικα αδεια Αθηνα το εν λογω μαγαζι εσφιζε απο ζωη.ο τσατσος ευγενεστατος ωα λεει ιστοριες για την παλια Αθηνα.Η Βαλεντινα μια καπως ευσωμη κοπελα αλλα με σφικτο κορμι,μεγαλα βυζια,απαλη επιδερμιδα,πολυ σθμπαθητικη στο πρωσοπο,με Pearcing στη γλωσα και καλα ελληνικα.Η αναμονη στο σαλονι αρκετη το ιδιο και στο δωματιο αλλα τελικα αξιζε!Οταν ηρθε ηθελε πολυ να κανει ενα τσιγαρο γιατι δεν προλαβενε,στη διαρκεια αυτη θταν πολυ ευχαριστη,χαμογελαστη,ομιλιτικοτατη,και σε εκανε να νιωθης οικεια.Στο θεμα τωρα ξεκινησε με φιλια και γλυψηματα παντου εκτος απο το στομα.Περιποιηθηκε αρκετα καλα τις μπαλες,γυρισε σε69 και εβαλε ενα δονητη μεσα της που μου ελεγε να τον κουναω την ωρα που εκεινη εκανε ενα καλο τσιμπουκι,μετα πηρε τον δονητη το εβαλε μαζι με το εργαλειο μου και τα πουφαγε και τα δυο. Ο δονητης ηταν ανοικτος που μαζι με το στομα της εδιναν μια υπεροχη αισθηση.Εχει φοβερα ανοιγματα οπως ειπε κανει PILATES και εβαλε το ενα της ποδι πισω απο το κεφαλι της ωραια σταση!Ρε παιδια γουσταρε πολυ ζουληγμα στα βυζια που την ιδια ωρα εγλυφε και τις ρωγες της,λετα στα 4 λιγα χαστουκια στα κολομερια που τα ζητησε η ιδια και μετα πηρε το ενα χερι μου εβαλε τα δακτυλα στο στομα και τα εγλυφε κανοντας παιχνιδια με το σκουλαρικι της γλωσας καπου εκει καταθεσα.Στον επιλογο μου ειπε,εισαι ωμορφος,καλος στο κρεβατι,Παντρεμενος?ρωτησε,ΟΧΙ!και ΕΞΗΠΝΟΣ!!!Φοβερη,Καληνυκτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Βαλεντίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.06.2009

Ολα καλα και αγια με την κρητικη του συναγωνιστη.

Εχω ομως μια μικρη ενσταση:.

Στις 12:30 το βραδυ της παραμονης των εκλογων στο studio Paradise, δουλευε η ΖΛΑΤΑ και οχι η Βαλενυινα.

Το γεγονος μπορει να το επιβεβαιωσει και ο αγαπητος Pitsirikos που ετυχε να περασουμε μαζι εκεινη την ωρα απο το Paradise.

H Βαλεντινα δουλευε στο 37 μεχρι τις 23:00, και μετα στο δροσοπουλου 95.

φανταζομαι οτι ο συναγωνιστης μπερδεψε την ωρα, η το μερος.....

Δεν θα ηθελα να φανταστω κατι το διαφορετικο......

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Το πιο πιθανό να έπαθε μπέρδεμα γενικό, μια και η Βαλέ- είναι real sex machine !

Επισκέπτης
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Δεν είναι βόας, δεν είναι κροταλίας..., Πέμπτη 11 Ιούν 2009, στις 20:58

Γράφτηκε από τον jockerx   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κάτια)
Συνολική βαθμολογία
3.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
1.0
Πρόσβαση/Parking
3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
1.0
ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΟΤΑΛΙΖΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ΣΙΑΓΟΝΕΣ ΠΡΩΙΝΗ ΤΣΑΤΣΑ ΤΟΥ ΦΥΛΗΣ 71 ΚΑΤΩ!!!
Χαρακτηριστικό της τικ το κτύπημα των σαγονιών μεταξύ τους όταν της μιλάς.ΜΑΚΡΥΑ!!!.Στα ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ χρονομετρημένα ΚΤΥΠΗΣΕ ΠΟΡΤΑ.Το έκανε άλλες ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ με δυνατούς κτύπους.

6/6/2009-πρωϊνή κατάθεση στην Κάτια.Ωραία καστανόξανθη κοπέλα με φυσικά βυζιά.Πάντα βγαίνει στο σαλόνι με ένα αμήχανο μειδίαμα φούριας και λυγισμένα τα χέρια κουνάμενη αριστερά-δεξιά ωσάν να κάνει τζόκιγκ!!!.Η ενδόμυχη σκέψη της;Οτι ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ!!!.
Πήρα το ελεύθερο στοματικό-30ευρώ.Ψυχρή διεκπεραιώτρια.Τυπικά καλή βαθιά πίπα,αρχιδοπιπίλισμα κατόπιν παραγγελίας.Δύο στάσεις κάναμε και στις δύο,"μη, πονάω,σιγά,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ.Αρχίσαμε με ιεραποστολικό.Πριν της τον βάλω έβαλε τα
δάχτυλα περιμετρικά στο μουνί για να εμποδίσει την κανονική διείσδυση.Της έβγαζα τα δάκτυλα από το μουνί,τα ξανάβαζε πάλι αστραπιαία!!!Πρώτη φορά μου έτυχε σε ιεραποστολικό να βάζει η πόρνη τα δάκτυλα για παρεμπόδιση και να παριστάνει οτι πονάει αφού πρώτα είχε βάλει αλοιφή μπροστά μου και ήδη είχε μία ώρα που το "δούλευε"."Σιγά πονάω,σιγά πονάω" τάχαμου τάχατες από την αρχή πριν εκδηλώσω τάση για σφυροκόπημα και ενώ μόλις είχα προλάβει να βάλω το πουτσοκέφαλο στο μουνί.Για να σε αποθαρρύνει και ότι προλάβεις να γαμήσεις μέχρι να κτυπήσει η πόρτα.
Αμέσως βρήκα το κόλπο:Βάζω τα πόδια της στους ώμους μου για να τραβηχτεί φυσικά το χέρι της από το μουνί και ετοιμάζομαι για κανονική διείσδυση και σφυροκόπημα."ΟΧΙ" μου λέει ψυχρά και υπολογιστικά,κατεβάζει τα πόδια της και βάζει πάλι τα δάκτυλά της ως ασπίδα στο μουνί της!!!.

Στο πεντάλεπτο ακριβώς η τσατσά κτύπησε την πόρτα.Το έκανε άλλες δύο φορές με δυνατά απαιτητικά κτυπήματα!!!.Την πρώτη φορά που κτύπησε πήδαγα την Κάτια πισωκολλητό(όρθιος εγώ στην άκρη του κρεβατιού).Κοιτάω το ρολόϊ μου:ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ."Πέντε λεπτά κάναμε μόνο" φωνάζω δυσανασχετώντας.Πρώτη φορά μου έτυχε να γαμάω και συγχρόνως να συνομιλώ με την τσατσά!!!.

Συνέχισα να την πηδάω αλλά είχα ξενερώσει.Ακολούθησαν άλλες δύο φορές εντονότατων κτυπημάτων.Γι'αυτό την έβαλα να μου γλύψει τ'αρχίδια και της είπα να χύσω στα βυζιά της."ΟΧΙ" απάντησε.Της είπα να συνεχίσει το αρχιδογλύψιμο,φυσικά το έκανε,και τράβηξα μια μαλακία ΗΡΕΜΟΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ μόνο και μόνο γιατί τό'χω γκαντεμιά να φεύγω χωρίς να χύσω.

Στην έξοδο έριξα ένα ξεχέσιμο στην τσατσά με υψηλή ένταση φωνής για να με ακούσουν οι υποψήφιοι πελάτες στο σαλόνι.Η οποία χαζοχαμογελούσε ψευτοευγενικά ως δαρμένη κόρη και μου είπε:"ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΙΝΑΙ"

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ,ΒΑΛΤΕ ΦΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eὖγε! Ἡ ὑπηρεσία αὐτὴ εἶναι ἀνεκδιήγητος.

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Γράφτηκε από τον allakse_me    -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Είχα καιρό να πάω στην Κορίνα. Πήγα το απογευματάκι και μπορώ να πω ότι στάθηκα τυχερός γιατι στο άλλο δωμάτιο υπήρχε κι άλλος πελάτης. Λέω τυχερός γιατί μου πρότεινε να κάνουμε παρτούζα, αν ήθελα και αν φυσικά ήθελε και ο πελάτης στο διπλανό δωμάτιο. Εγώ δέχτηκα με την προϋπόθεση το άλλο παλικάρι να είναι μόνο ενεργητικός. Τον ρώτησε και δέχτηκε. Περιττό να σας πώ οτι έγινε χαμός. Με πήδαγαν για αρκετά λεπτά και μπορώ να πω οτι πραγματικά με έκαναν να νιώσω σαν πραγματική πουτανίτσα. Σε γενικές γραμμές αξίζει τον κόπο για όσους τους αρέσει ο πούτσος..
Πληροφορίες Επίσκεψης

:2funny: :2funny:
Τοσο καιρο εδω μεσα μας επρηζες τα συκωτια οτι θες να τον φας αλλα αλλου πηγες για ταπωμα μπαγασακο!!Χαλαλι σου ομως παρτουζιαρα πουτανιτσα :2on1:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Γράφτηκε από τον kazermas   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βαλεντίνα)
Συνολική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Σαββατο προ εκλογων ειπα να ψηφισω την Βαλεντινα που τοσα εχουν γραφτει.Βραδυ γυρω στις 12&30 σε μια σχετικα αδεια Αθηνα το εν λογω μαγαζι εσφιζε απο ζωη.ο τσατσος ευγενεστατος ωα λεει ιστοριες για την παλια Αθηνα.Η Βαλεντινα μια καπως ευσωμη κοπελα αλλα με σφικτο κορμι,μεγαλα βυζια,απαλη επιδερμιδα,πολυ σθμπαθητικη στο πρωσοπο,με Pearcing στη γλωσα και καλα ελληνικα.Η αναμονη στο σαλονι αρκετη το ιδιο και στο δωματιο αλλα τελικα αξιζε!Οταν ηρθε ηθελε πολυ να κανει ενα τσιγαρο γιατι δεν προλαβενε,στη διαρκεια αυτη θταν πολυ ευχαριστη,χαμογελαστη,ομιλιτικοτατη,και σε εκανε να νιωθης οικεια.Στο θεμα τωρα ξεκινησε με φιλια και γλυψηματα παντου εκτος απο το στομα.Περιποιηθηκε αρκετα καλα τις μπαλες,γυρισε σε69 και εβαλε ενα δονητη μεσα της που μου ελεγε να τον κουναω την ωρα που εκεινη εκανε ενα καλο τσιμπουκι,μετα πηρε τον δονητη το εβαλε μαζι με το εργαλειο μου και τα πουφαγε και τα δυο. Ο δονητης ηταν ανοικτος που μαζι με το στομα της εδιναν μια υπεροχη αισθηση.Εχει φοβερα ανοιγματα οπως ειπε κανει PILATES και εβαλε το ενα της ποδι πισω απο το κεφαλι της ωραια σταση!Ρε παιδια γουσταρε πολυ ζουληγμα στα βυζια που την ιδια ωρα εγλυφε και τις ρωγες της,λετα στα 4 λιγα χαστουκια στα κολομερια που τα ζητησε η ιδια και μετα πηρε το ενα χερι μου εβαλε τα δακτυλα στο στομα και τα εγλυφε κανοντας παιχνιδια με το σκουλαρικι της γλωσας καπου εκει καταθεσα.Στον επιλογο μου ειπε,εισαι ωμορφος,καλος στο κρεβατι,Παντρεμενος?ρωτησε,ΟΧΙ!και ΕΞΗΠΝΟΣ!!!Φοβερη,Καληνυκτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Βαλεντίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.06.2009

Ολα καλα και αγια με την κρητικη του συναγωνιστη.

Εχω ομως μια μικρη ενσταση:.

Στις 12:30 το βραδυ της παραμονης των εκλογων στο studio Paradise, δουλευε η ΖΛΑΤΑ και οχι η Βαλενυινα.

Το γεγονος μπορει να το επιβεβαιωσει και ο αγαπητος Pitsirikos που ετυχε να περασουμε μαζι εκεινη την ωρα απο το Paradise.

H Βαλεντινα δουλευε στο 37 μεχρι τις 23:00, και μετα στο δροσοπουλου 95.

φανταζομαι οτι ο συναγωνιστης μπερδεψε την ωρα, η το μερος.....

Δεν θα ηθελα να φανταστω κατι το διαφορετικο......

επιβεβαιώνω...  ;) ;) ;) ;) ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Γράφτηκε από τον allakse_me    -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

εχο ξεροχισι με τουτιν τιν κριτικι !!!!respect!!! :rockon: :rockon:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Γράφτηκε από τον allakse_me    -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Πληροφορίες Επίσκεψης

εχο ξεροχισι με τουτιν τιν κριτικι !!!!respect!!! :rockon: :rockon:

Ρε του αλλάξανε τα φωτα του παιχτη,τι να λεμε τωρα ρε πιτσι???
χαχαχαχαχ

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ρομίνα TOP μουνάρα!!!, Παρασκευή 12 Ιούν 2009, στις 01:11
Γράφτηκε από τον antisthenis  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ρομίνα) 
Συνολική βαθμολογία  8.5
Εμφάνιση κοπέλας  9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Εμφάνιση: κορμί του θανάτου μαυρισμένο με κώλο αψεγάδιαστο και βυζιά όνειρο που μου θύμισαν Karma Rosenberg στο λίιιιιγο μικρότερό τους (οι τσοντοφίλ θα ξέρουν...).
Πρόσωπο ολίγοντι "άγριο" ρουμανικής ομορφιάς, με λακάκια και γαλανά μάτια. Όμορφο χωρίς αμφιβολία.
Μουνί με λαχταριστά κάπως μεγάλα μουνόχειλα για ρουφηχτό γλειφομούνι. Συνολικό πακέτο εντυπωσιακό θα έλεγα. Ανώτερη από πάρα πολλά ct...
(Λεπτομέρεια για πατουσολάγνους: πολύ ωραία δάχτυλα ποδιών.)
Υπηρεσίες: γλείφει all-over και χαϊδεύει παντού με τις βυζάρες της. Τσιμπούκι πολύ καλό χωρίς χέρια + deepthroat + γλείψιμο αρχιδιώνε. Πολύ καλή συμμετοχή με καβλο-ήχους και ψιλο-φιλιά σε λαιμούς κλπ. Η θέα της κωλάρας της στα 4 προκαλεί ιλίγγους.
Μιλάμε για ΤOP επιλογή!
Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω, αλλά το ΤΟP....μάλλον υπερβολικό το βρίσκω ! Στενή λεκάνη ,κρεμασμένες μαυρισμένες μουνοχειλάρες, αλλά πίπα και ιππασία, όντως Ολυμπιακού επιπέδου!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Αξιοπρόσεκτο, Σάββατο 13 Ιούν 2009, στις 00:20
Γράφτηκε από τον hounik   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άντζελα) 
Συνολική βαθμολογία  5.2
Εμφάνιση κοπέλας  5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

απογευματακι,μου εκανε εντυπωση οτι ηταν γεματα τα δωματια,και περασα.καλη συμμετοχη με φιλακια και χαδακια,αρκετα καλη πιπα και γενικα καλη συμμετοχη. αναλογα για τα 25 ευρω που ειναι το κοστος νομιζω οτι ηταν καλα και σιγουρα προτεινεται για την κατηγορια των milf
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Άντζελα
Ημερ/νια επίσκεψης: 12.06.2009

η αντζελα τυπε μου προτεινεται για 1 αντε 2 φορες μονο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
Καλό είναι, για τη διευκόλυνση όλων, να αντιγράφουμε και το link της κριτικής που σχολιάζουμε. Σε κάθε κριτική υπάρχει ένα  Link κριτικής. Το αντιγράφουμε και το βάζουμε εδώ μαζί με το κείμενο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Όπως τα λέγανε..., Κυριακή 14 Ιούν 2009, στις 16:00
Γράφτηκε από τον greengeo  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βίκυ) 
Συνολική βαθμολογία  7.2
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0

Περιπου πριν απο 2 εβδομαδες επισκευτικα και εγω το εν λογο «μαγαζι» για να γνωρισω απο κοντα την εμπειρια του υψηλου στανταρ τσ********.
Για την συμπεριφορα της κοπελας δεν εχω να πω τιποτε παραπανω απο ολα αυτα οπου εχουν υποθει απο ολους τους προηγουμενους συντροφους.
Ειναι γλυκια κοπελα και απο την πρωτη στιγμη νιωθεις ανετα μαζι της.
Αρχισε με φιλακια σε ολο το στηθος και κατεβαινε προς τα κατω.
Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα αποφασισει εαν θα αφηνα να γινει ακα**** αλλα οταν περιποιηθηκε την περιοχη με φιλακια καταληλος, πιανει τον «παιδαρο» και με πολυ αργη κινηση τον περνει στο στομα και μετα απο κανα 2 ανεβοκατεβασματα μου λεει κοιτωντας με, με την χαρακτηριστικη φωνη της. «δεν σε ρωτησα, θελεις να το κανω ετσι ??»....
Καλα λεω τετοια ωρα τετοια λογια. Που να αντεξεις, και να θες δηλαδη, να πεις οχι.
Συνεχισε της λεω....
Με τα απο το κλαρινο περασαμε σε πισοκολλητο και μετα απο πολυ λιγο, μιας και ειχα ηδη ετοιμαστει απο πριν της λεω να τελειωσω με τον τροπο που ξερει καλα.
Και ετσι και εγινε....το προφυλακτικο βγαινει και το υγρο πυρ μεσα στο στομα...και μετα στο νυπτηρα.
Στα μυον για εμενα ειναι η εμφανηση που προτοιμω πολυ τις αδυνατες και οχι τις στρουμπουλες. Αλλα νομιζω πως οποιος περναει αυτη την πορτα ξερει πολυ καλα τη περιμενει και βεβαια δεν το μετανιωνει....
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Βίκυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.05.2009

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Απίθανο..., Κυριακή 14 Ιούν 2009, στις 16:14
Γράφτηκε από τον greengeo  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ζάνα) 
Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0

11 ιουνιου κατα τις 11.00 το πρωι ειπα να επισκεφτω την ζανα για πρωτη φορα για να δοκιμασω ολα αυτα που λενε τοσοι και τοσοι συναγωνηστες.
Μολις περναω μεσα η κυρια μου λεει οτι η κοπελα μεσα ειναι η ζανα και τα σχετικα, και πριν προλαβω να πω οκ (μιας και για αυτη πηγαινα) βγαινει η ζανα και πλησιαζωντας με μου λεει «ελα θα περασουμε καλα...» και τα σχετικα.
Οπα λεω ειμαστε σε καλο δρομο.
Περναω οπως καταλαβαινετε στο μπαμ μπαμ και μετα απο λιγο νασου και η ζανα.
Οτι και να πω εχει υπωθει. Ξερει να συμπεριφέρεται.
Απολυτα αισθησιακά φιλια σε στηθος και σωμα μεχρι να φτασει στην επιμαχη περιοχη το δε τσ****** ξεσκ***** δεν περιγραφετε. Μπαλες και τα σχετικα. Μετα απο λιγο περασαμε σε πισσοκολλητό που δεν άργησε να ερθει το τελος.
Οποτε, απομάκρυνση του προφυλακτικου και καταθεση μεσα στο στομα....
Δικαιωνονται ολα οσα εχουν ειπωθεί για τη ζανα.
Το μονο που με χαλαει καπως ειναι η οχι πολυ εμφάνιση μιας και προτιμώ τις αδυνατες.
η βαθμολογια για την διαθεση της κοπελας θα ηταν μεγαλυτερη εαν δεν ειχα Περιορισμό
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ζάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 11.06.2009

Επισκέπτης
{Γράφτηκε από τον greengeo 
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σαμπρίνα) 
Συνολική βαθμολογία  7.2
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

...απο εδω και περα δεν εχω να πω και πολλα πραγματα μια και ολα γιναν (δυστηχος) με συνοπτικες διαδικασιες.ξεκινημα με κλαρινο χωρις να ειναι και τιποτα ιδιαιτερο.
δεν αργισα να φτασω στην επιθυμητη κατασταση και μετα την λεω πισσοκολλυτο οπου και τελειωσα χωρις μεγαλη καθυστερηση.
στα πολυ μα παρα πολυ αρνητικα ειναι το οτι
α) δεν εβγαλε ουτε το σουτιεν πραγμα που θα απαιτουσα εαν δεν υπηρχε προβλημα χρονου.
β) με το που τελειωσα (καλα καλα εβγαζα ακομα) πεταγετε και φευγει !!!
απαραδεκτο
.
δεν ειπα τιποτα μιας και ηταν η ολοι φαση τετοια και να πεις οτι ειχε δουλεια.φευγωντας την ειδα να κανει τσιγαρακι.
κριμα μιας και εχει πολυ καλο σωμα και θα μπορουσε να αφηνει τελειως αλλες εντυπωσεις.
εαν θα ξαναπηγαινα ? εαν βρεθω στα μεροι και δεν βρω κατι αξιολογο θα εμπαινα αλλα θα ημουν πιο προσεκτικος στο να μην φαω παλι ξεπετα }

"δεν ειπα τιποτα μιας και ηταν η ολοι φαση τετοια":
Μα επειδή η όλη φάση ήταν τέτοια έπρεπε να πεις!!!.
Τι εννοείς;
Εννοείς οτι νόμιζες στην αρχή πως είχε πρόβλημα χρόνου;.Αν το νόμιζες δεν έπρεπε να μπεις.
Πρόβλημα χρόνου που να δικαιολογεί το μη βγάλσιμο του σουτιέν και την πρόωρη φυγή της ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Τα ίδια λένε σε όλους.Οτι τους περιμένει ο επόμενος πελάτης και στον επόμενο οτι τους περιμένει ο μεθεπόμενος και καλά τάχα μου τάχατες για να προλάβουν να τους εξυπηρετήσουν όλους:Οχι γι'αυτές, :2funny: :2funny: :2funny:για τους πελάτες!!! :2funny: :2funny:  :2funny:Και τελικά σε όλους κάνουν ξεπέτες.

Την επόμενη φορά τι θά'κανες για να μην φας ξεπέτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom