Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
αν και δε συνηθιζω να κριτικαρω αλλωνων κριτικες..η τελευταια τελευταιας της ροξανας μου φαινεται καπως..περιεργη.. :S

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αφροδίτη=αδιαφορία στον πελάτη, Τρίτη 02 Ιούν 2009, στις 13:53
Γράφτηκε από τον johnvts  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αφροδίτη) 
Συνολική βαθμολογία  6.0
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί. Τελικά είναι κρίμα ένα τόσο περιποιημένο studio να αδικείται από τις ξενέρωτες κοπέλες. Αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη εντύπωση με την sexy είσοδο στο δωμάτιο κατά τα άλλα σκέτη απογοήτευση. Χειρότερα από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Η ξεπέτα σε όλο της το μεγαλείο. Δεν έχει πεί κανείς σε αυτήν την κοπέλα (Ελληνίδα) ότι πρέπει να τιμά στοιχειωδώς το 50άρικο που πληρώνουμε; Οσον αφορά την υποψία άλλων συναγωνιστών γιά το φύλο της συγκεκριμένης, μάλλον έχουν δίκιο (τρανσ). Η χειρότερη εμπειρία μου στον χώρο. Προσοχή η ίδια δουλευει και στην Τριγγέτα 3.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Αφροδίτη
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.06.2009

Νάτος κι άλλος ,... καλά ρε σείς τι κάνετε στο σάϊτ? Δε διαβάζετε τίποτε ?  :headbang:
Τελικά έχει αποδειχθεί πως ότι και να πουλάς σε μια μεγάλη πόλη πάντα υπάρχει καποιος που θα το αγοράσει,...!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ έχω να κάνω δύο παρατηρήσεις:

1. Γιατι αρνούνται τα δάχτυλα πολλές κοπέλες. Οκ καταλαβαίνω οτι δεν θέλουν με γυμνό δάχτυλο, αλλα αν γίνει χρήση προφυλάκτικού τι έχουν να φοβηθούνε;

2. Γιατι πολλές τράνς δεν το λένε στο σαλόνι. Δεν έχω τίποτα με τις κοπέλες, ούτε και με αυτούς που γουστάρουν την φάση, αλλα υπάρχει πολύς κόσμος που για λόγους ψυχολογικούς δεν θέλει να πάει με τράνς. Καλύτερα είναι να κοροιδέυουν τον κόσμο με κίνδυνο να τις ανακαλύψει κάποιος.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
1. Γιατι αρνούνται τα δάχτυλα πολλές κοπέλες. Οκ καταλαβαίνω οτι δεν θέλουν με γυμνό δάχτυλο, αλλα αν γίνει χρήση προφυλάκτικού τι έχουν να φοβηθούνε;

2. Γιατι πολλές τράνς δεν το λένε στο σαλόνι. Δεν έχω τίποτα με τις κοπέλες, ούτε και με αυτούς που γουστάρουν την φάση, αλλα υπάρχει πολύς κόσμος που για λόγους ψυχολογικούς δεν θέλει να πάει με τράνς. Καλύτερα είναι να κοροιδέυουν τον κόσμο με κίνδυνο να τις ανακαλύψει κάποιος.

1. δε σε "πιανω" τι εννοεις αν γινει χρηση προφυλακτικου; στα δαχτυλα;; μαλακια ειναι..Γιατι αρνουνται; γιατι ρε φιλε εχουν το καθε μαλακα βρωμιαρη που δε ξερουν τι εχει πιασει πριν ή/και το καθε καφρο που δε ξερει πως να το κανει κι ειναι αγαρμπος, τις γδερνει με κανα νυχι κλπ.

2. Εσυ γιατι λες; γιατι ακριβως για τους λογους που ειπες, οι 7-8 στους 10 θα αρνηθουν να μπουν και δε θα πληρωθουν οι κοπελες..

Ωπ κατσε γιατι η Πετρουλα μολις ξεκινησε!!

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Αφροδίτη=αδιαφορία στον πελάτη, Τρίτη 02 Ιούν 2009, στις 13:53
Γράφτηκε από τον johnvts   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αφροδίτη) 
Συνολική βαθμολογία  6.0
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί. Τελικά είναι κρίμα ένα τόσο περιποιημένο studio να αδικείται από τις ξενέρωτες κοπέλες. Αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη εντύπωση με την sexy είσοδο στο δωμάτιο κατά τα άλλα σκέτη απογοήτευση. Χειρότερα από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Η ξεπέτα σε όλο της το μεγαλείο. Δεν έχει πεί κανείς σε αυτήν την κοπέλα (Ελληνίδα) ότι πρέπει να τιμά στοιχειωδώς το 50άρικο που πληρώνουμε; Οσον αφορά την υποψία άλλων συναγωνιστών γιά το φύλο της συγκεκριμένης, μάλλον έχουν δίκιο (τρανσ). Η χειρότερη εμπειρία μου στον χώρο. Προσοχή η ίδια δουλευει και στην Τριγγέτα 3.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Αφροδίτη
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.06.2009

Νάτος κι άλλος ,... καλά ρε σείς τι κάνετε στο σάϊτ? Δε διαβάζετε τίποτε ?  :headbang:
Τελικά έχει αποδειχθεί πως ότι και να πουλάς σε μια μεγάλη πόλη πάντα υπάρχει καποιος που θα το αγοράσει,...!

Ρε παιδιά το έχω πει και εγώ εδώ και καιρό.  Τραβελαρία και απαράδεκτη μαζί.  Πάντα η τσατσά λέει το ποίημα 50 ευρώ απλό, 60 ευρώ 69, 70 ακάποτο, 100 φουλ πρωκτικό και άνεση χρόνου

Επισκέπτης
{Πολύ καλή περίπτωση, Πέμπτη 04 Ιούν 2009, στις 01:19
Γράφτηκε από τον neos  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου
Ρωσίδα, εξαιρετικο κορμι (ακομα καλυτερο τις φωτο), ωραιο προσωπο. Η τουριστρια που θα τη δεις στην παραλια το καλοκαιρι και θα θελεις να της δειξεις τα ελληνικα... αξιοθεατα. Στο δωματιο υπομονετικη, με πολυ καλη συμμετοχη, ανεση χρονου, κανει οτι μπορει για να φτιαξει ατμοσφαιρα. Ερρικα σου ειπα οτι θα ανεβασω κριτικη (ηξερε το σαιτ) και το γεγονος οτι γραφω καλα λογια σημαινει απλα οτι περασα πραγματικα πολυ ομορφα μαζι σου. Θα εβαζα υψηλοτερη βαθμολογια στη συμμετοχη (9), αλλα ειχε μονο μεχρι το 7 (δεν ξερω γιατι). Φιλακια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Έρικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 03.06.2009}

Στείλε της και μία ανθοδέσμη λουλούδια!.Πρέπει να γράφουμε τις κριτικές λεπτομερειακά έτσι ώστε κατά πρώτο λόγο να μορφώσουν γνώμη οι συναγωνιστές (συγκριτικά και κριτικά πάντα ) και όχι για να επικοινωνίσουμε με την κοπέλα.
Ανούσιες κριτικές που δεν προσφέρουν ερεθίσματα για κρίση και επεξεργασία.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Στείλε της και μία ανθοδέσμη λουλούδια!.Πρέπει να γράφουμε τις κριτικές λεπτομερειακά έτσι ώστε κατά πρώτο λόγο να μορφώσουν γνώμη οι συναγωνιστές (συγκριτικά και κριτικά πάντα ) και όχι για να επικοινωνίσουμε με την κοπέλα.
Ανούσιες κριτικές που δεν προσφέρουν ερεθίσματα για κρίση και επεξεργασία.
Σωστος ο γιατρος!!!
Επισης εγω προσωπικα θεωρω ανουσιο εως ασχημο να λεμε στις κοπελες οτι ειμαστε στο site και ακομα χειροτερο να λεμε και ποιοι ειμαστε!!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Επισης εγω προσωπικα θεωρω ανουσιο εως ασχημο να λεμε στις κοπελες οτι ειμαστε στο site και ακομα χειροτερο να λεμε και ποιοι ειμαστε!!!
Σωστά, πολύ πολύ σωστά !
Και επίσης καλό είναι να θυμούνται όλοι οτι οι κοπέλες είναι εκεί για να δουλέψουν και όχι για να βρουν τον έρωτά τους ! Τώρα αν μερικοί τις ερωτεύονται, εντάξυ με γειά τους με χαρά τους και περαστικά, αλλά μη τις ζαλίζουν κιόλας με εξομολογήσεις και ακόμη χειρότερα ανακρίσεις, ή υπονοούμενα για αρνητικές κριτικές.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Σωστος ο γιατρος!!!
το να λες ότι είσαι από το site είναι ανούσιο και άσχημο (εκτός αν θελει κάποιος να κάνει τον έξυπνο και τον μάγκα, που όμως θα καταλάβει αργότερα ότι είναι μεγάλη μαλακία). Και φυσικά δεν χρειάζεται να λέμε ποιοι είμαστε!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
το να λες ότι είσαι από το site είναι ανούσιο και άσχημο (εκτός αν θελει κάποιος να κάνει τον έξυπνο και τον μάγκα, που όμως θα καταλάβει αργότερα ότι είναι μεγάλη μαλακία). Και φυσικά δεν χρειάζεται να λέμε ποιοι είμαστε!!!!  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
εχις π.μ

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Γράφτηκε από τον rdeliaris 

Την Τετάρτη 03/06 κατά τις 12 παρά το μεσημεράκι επισκέφθηκα το εν λόγω ''σπίτι''. Είχα σηκωμάρες και ήθελα ένα στα γρήγορα να αδειάσω.Δεν περίμενα ποότητα και τα λοιπά αλλά αιφνιδιάστικα ευχάριστα. Η κοπέλα με μέτριο ύψος προς το ψηλό, λεπτή έκανε ακάποτο τσ****** και έδινε κα κουλούρι.Συναγωνιστές ήρθε στο δωματίο χωρίς να βιάζεται καθόλου. Την φύλαγα στο στόμα (γλωσσόφυλα) την έγλυφα και έδιειχνε να το ευχαριστιέται, ξέρω μπορεί να προσποιόταν αλλά εμένα με έφταχνε.Την κοπέλα την ευχαριστήθηκα και πιστεύω ότι αυτό μετρά όταν επισκεπτόμασρε τέτοια ''σπίτια''.Όταν την ρώτησα πως την λένε μου είπε Ρουμέρια προφανώς ότι είναι από την Ρουμανία αλλά δεν ήξερε καθόλου ελληνικά ή Αγγλικά.Σχέση απόδοσης /τιμής πολύ καλή συναγωνιστές και ένα τελευταίο το δωμάτιο ήταν αρκετά πιο καθαρό από την άλλη φορα.

δηλ αν καταλαβα καλα η γκομενα γλυφει ελευθερα πουτσες και εσυ τι φιλαγες στο στομα???????
εισαι αρχηγοπουλο ,μπράβο νεε μου :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Με αιφνιδίασε ευχάριστα η μικρή, Σάββατο 06 Ιούν 2009, στις 07:16
Γράφτηκε από τον rdeliaris  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  7.7
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  9.0

Την Τετάρτη 03/06 κατά τις 12 παρά το μεσημεράκι επισκέφθηκα το εν λόγω ''σπίτι''. Είχα σηκωμάρες και ήθελα ένα στα γρήγορα να αδειάσω.Δεν περίμενα ποότητα και τα λοιπά αλλά αιφνιδιάστικα ευχάριστα. Η κοπέλα με μέτριο ύψος προς το ψηλό, λεπτή έκανε ακάποτο τσ****** και έδινε κα κουλούρι.Συναγωνιστές ήρθε στο δωματίο χωρίς να βιάζεται καθόλου. Την φύλαγα στο στόμα (γλωσσόφυλα) την έγλυφα και έδιειχνε να το ευχαριστιέται, ξέρω μπορεί να προσποιόταν αλλά εμένα με έφταχνε.Την κοπέλα την ευχαριστήθηκα και πιστεύω ότι αυτό μετρά όταν επισκεπτόμασρε τέτοια ''σπίτια''.Όταν την ρώτησα πως την λένε μου είπε Ρουμέρια προφανώς ότι είναι από την Ρουμανία αλλά δεν ήξερε καθόλου ελληνικά ή Αγγλικά.Σχέση απόδοσης /τιμής πολύ καλή συναγωνιστές και ένα τελευταίο το δωμάτιο ήταν αρκετά πιο καθαρό από την άλλη φορα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Ημερ/νια επίσκεψης: 03.06.2009

αλλη μια καλη μεταγραφη στο υπεροχο αυτο στουντιο που κανει τα παντα για να ειναι ο πελατης ευχαριστημενος :2funny:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα σε μαλωσω ρε τυπε!!!
Αφου ξερω οτι εισαι φιλελευθερο ατομο,ασε τον θαρραλεο χυστη να απολαυσει ελευθερα το ευρημα του :cheesy: :cheesy:  :pipa1:
ναι ρε δικε μου πλακα του κανω σιγα
στο σπιτι στην κωλο-κυνθους εχει μεγαλη ιστορια στο ακαποτο και στον κωλο
:2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Σπέσιαλ κουλούρι, με προϋπόθεση στολή ΡΒΧΠ!!!, Σάββατο 06 Ιούν 2009, στις 17:34
Γράφτηκε από τον Sauron  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μιμή) 
Συνολική βαθμολογία  6.5
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Μιμη απο Βουλγαρια, οχι πανω απο 20-25 ετων, ξανθια, ψηλη με βυζαρες,μετριο προσωπο.
Ακαποτο ρουφηχτο και οχι αγγαρεια, και αγριο σφυροκοπημα σουφρας χωρις καμια δυσανασχετηση..μαλιστα καποια στιγμη προσπαθωντας να αποφυγω τη βρωμα του σεντονιου, τον εβγαλα απο τη σουφρα και οταν τον ξαναεβαλα μου λεει "εκει ειναι μουνι!" οποτε τον εβαλα ξανα στη σωστη θεση!!
Ο χωρος ομως...ειχα διαβασει πολλα...δεν ειχα παει ποτε..δεν περιμενα αυτο το πραγμα...δεν υπαρχει αυτο το πραγμα!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Μιμή
Ημερ/νια επίσκεψης: 03.06.2009
καποτε ηταν πολυ χειροτερος ο χωρος και η βρωμα που ειχε :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Έλιωσα στο γέλιο με την κριτική!!!

Επισκέπτης
{Μπρέντα πολύ καλή, Σάββατο 06 Ιούν 2009, στις 21:29
Γράφτηκε από τον RoccoSiffredi
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μπρέντα) 
Συνολική βαθμολογία  6.5
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Πρόσβαση/Parking  7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

Για τη Σαμάνθα πήγαινα αλλά έλειπε και βρήκα τη Μπρέντα. Και επειδή όταν είμαι προετοιμασμένος για κάτι δε θέλω να μου το χαλάνε και σε συνδυασμό με το ωραίο προσωπάκι της Μπρέντα μπήκα και δοκίμασα. Η κοπέλα έχει πολύ καλό πρόσωπο και πέρασα πολύ καλά. Επίσης έχει ενα σωματάκι μουρλια με μια μέση δαχτυλίδι. Η συμπεριφορά της κυρίας στην υποδοχή άριστη. Τα μόνα αρνητικά είναι το μικρό δωμάτιο και το γεγονός ότι η κοπέλα έφυγε αμέσως μετα. Σίγουρα θα την ξαναδοκίμαζα}

RoccoSiffredi ,άναψες πούρο Αβάνας και ξέχασες την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ;
Αυτά που γράφεις είναι για post στο forum και όχι για κριτική.
Εχεις γράψει αριθμό κριτικών μικρότερο των πέντε.Αυτό όμως σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις 8 στην εμφάνιση κοπέλας αφού λες οτι:"Η κοπέλα έχει πολύ καλό πρόσωπο και πέρασα πολύ καλά. Επίσης έχει ενα σωματάκι μουρλια με μια μέση δαχτυλίδι".Και να βάλεις 7 στη σχέση απόδοσης/τιμής που έβαλες 6.

Με 6  σχέση απόδοσης/τιμής πέρασες πολύ καλά;

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Το μωρό, Κυριακή 07 Ιούν 2009, στις 13:07

Γράφτηκε από τον zigolo1  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα)
Συνολική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Το πιο πανεμορφο ξανθο μωρο της φυλης ειναι αυτη η δεσποινεις.ο,τι καλυτε-ρο για αντρα που ξερει τι ζηταει απο κοπελα της ζωης του.Περνωντας στο δωματιο και μετα τις χαιρετουρες που γνωριζομασται απο παλια περναμε στο ψητο.Τσιμπουκι δυνατο και απαλο γλυφωντας με τη γλωσσα της σαν παγωτο.Γλυψιμο στης ρωγες της που ειναι πολυ στητες αν και δεν αφηνει και μετα στησιμο στα τεσσερα οπου εκει νιωθεις το μεγαλειο του μουνιου αυτης της γυναικας.Η συμμετοχη της στο γαμησι ειναι συνεχης και το ζεστο μουνι της σε κανει να μην θες να βγεις ποτε μεσα απο αυτο.Τελειωσα απο πανω της σπρωχνοντας οσω πιο δυνατα και γρηγορα μπορουσα και αυτη εδειχνε οτι την ευχαριστουσε.Τελικα Αννουλα εισαι πολυ γλυκια!!! τυχερος οποιος βρισκεται μαζι σου.Μπραβο !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.06.2009
------------
-----------
------------
-----------
-----------
Από τις μεγαλυτερες ξεπετες που υπαρχουν ειναι η Αννουλα του χιονια,μην ψαρωνετε.....
Δεν αφηνει πουθενα αγγιγματα,ουτε καλα καλα στα βυζια....
Μονο στο σαλονι το παιζει καλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom