siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
αν και δε συνηθιζω να κριτικαρω αλλωνων κριτικες..η τελευταια τελευταιας της ροξανας μου φαινεται καπως..περιεργη.. :S
1. Γιατι αρνούνται τα δάχτυλα πολλές κοπέλες. Οκ καταλαβαίνω οτι δεν θέλουν με γυμνό δάχτυλο, αλλα αν γίνει χρήση προφυλάκτικού τι έχουν να φοβηθούνε;
2. Γιατι πολλές τράνς δεν το λένε στο σαλόνι. Δεν έχω τίποτα με τις κοπέλες, ούτε και με αυτούς που γουστάρουν την φάση, αλλα υπάρχει πολύς κόσμος που για λόγους ψυχολογικούς δεν θέλει να πάει με τράνς. Καλύτερα είναι να κοροιδέυουν τον κόσμο με κίνδυνο να τις ανακαλύψει κάποιος.
Αφροδίτη=αδιαφορία στον πελάτη, Τρίτη 02 Ιούν 2009, στις 13:53
Γράφτηκε από τον johnvts - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αφροδίτη)
Συνολική βαθμολογία 6.0
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 3.0
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο εν λόγω μαγαζί. Τελικά είναι κρίμα ένα τόσο περιποιημένο studio να αδικείται από τις ξενέρωτες κοπέλες. Αν εξαιρέσει κανείς την πρώτη εντύπωση με την sexy είσοδο στο δωμάτιο κατά τα άλλα σκέτη απογοήτευση. Χειρότερα από τα μπουρδέλα του Μεταξουργείου. Η ξεπέτα σε όλο της το μεγαλείο. Δεν έχει πεί κανείς σε αυτήν την κοπέλα (Ελληνίδα) ότι πρέπει να τιμά στοιχειωδώς το 50άρικο που πληρώνουμε; Οσον αφορά την υποψία άλλων συναγωνιστών γιά το φύλο της συγκεκριμένης, μάλλον έχουν δίκιο (τρανσ). Η χειρότερη εμπειρία μου στον χώρο. Προσοχή η ίδια δουλευει και στην Τριγγέτα 3.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Αφροδίτη
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.06.2009
Νάτος κι άλλος ,... καλά ρε σείς τι κάνετε στο σάϊτ? Δε διαβάζετε τίποτε ?
Τελικά έχει αποδειχθεί πως ότι και να πουλάς σε μια μεγάλη πόλη πάντα υπάρχει καποιος που θα το αγοράσει,...!
Σωστος ο γιατρος!!!Στείλε της και μία ανθοδέσμη λουλούδια!.Πρέπει να γράφουμε τις κριτικές λεπτομερειακά έτσι ώστε κατά πρώτο λόγο να μορφώσουν γνώμη οι συναγωνιστές (συγκριτικά και κριτικά πάντα ) και όχι για να επικοινωνίσουμε με την κοπέλα.
Ανούσιες κριτικές που δεν προσφέρουν ερεθίσματα για κρίση και επεξεργασία.
Σωστά, πολύ πολύ σωστά !Επισης εγω προσωπικα θεωρω ανουσιο εως ασχημο να λεμε στις κοπελες οτι ειμαστε στο site και ακομα χειροτερο να λεμε και ποιοι ειμαστε!!!
το να λες ότι είσαι από το site είναι ανούσιο και άσχημο (εκτός αν θελει κάποιος να κάνει τον έξυπνο και τον μάγκα, που όμως θα καταλάβει αργότερα ότι είναι μεγάλη μαλακία). Και φυσικά δεν χρειάζεται να λέμε ποιοι είμαστε!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)Σωστος ο γιατρος!!!
Επισης εγω προσωπικα θεωρω ανουσιο εως ασχημο να λεμε στις κοπελες οτι ειμαστε στο site και ακομα χειροτερο να λεμε και ποιοι ειμαστε!!!
εχις π.μτο να λες ότι είσαι από το site είναι ανούσιο και άσχημο (εκτός αν θελει κάποιος να κάνει τον έξυπνο και τον μάγκα, που όμως θα καταλάβει αργότερα ότι είναι μεγάλη μαλακία). Και φυσικά δεν χρειάζεται να λέμε ποιοι είμαστε!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;)
οχι ρε μονο με αυτον τα εκανε αυταδηλ αν καταλαβα καλα η γκομενα γλυφει ελευθερα πουτσες και εσυ τι φιλαγες στο στομα???????
εισαι αρχηγοπουλο ,μπράβο νεε μου
οχι ρε μονο με αυτον τα εκανε αυτα
ναι ρε δικε μου πλακα του κανω σιγαΘα σε μαλωσω ρε τυπε!!!
Αφου ξερω οτι εισαι φιλελευθερο ατομο,ασε τον θαρραλεο χυστη να απολαυσει ελευθερα το ευρημα του
RoccoSiffredi ,άναψες πούρο Αβάνας και ξέχασες την ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ;
Αυτά που γράφεις είναι για post στο forum και όχι για κριτική.