Επισκέπτης
Ἐννοεῖται. Ἀπλῶς ἐπισημαίνω ὅτι πλέον δὲν εἶναι νοητόν νά ἐργασθῇ ἱερόδουλος εἰς τόν "πυρήναν" τοῦ ἀγοραίου ἔρωτος τῶν Ἀθηνῶν χωρίς νά εἶναι ἐμφανίσιμος.
{@?>&~**!|"?+()(!, Σάββατο 30 Μάι 2009, στις 15:16
Γράφτηκε από τον tsiboukios
Φτου γμτ κι άλλο 50ρι πεταμένο κι αλλος χαμένος χρόνος !Τι γκαντεμια τελευταία γμτ!
Βίβιαν = ξανθό, ξερακιανό με τατού στη μέση πίσω (το πιο καυλωτικό σημείο -το τατού όχι το πισω σύστημα που ήταν μέτριο), έρχεται στο σαλόνι , χαμογελάει και ξενερώνω (άσχημο χαμόγελο). Τώρα λόγω που βαριόμονα να τρέχω και να ψάχνω λέω δε γαμιέ ας κάνω ένα τέστ ντράιβ.
Ερχεται μέσα μετά απο λίγο κι αρχίζει με ένα ελαφρύ ξύσιμο σε στήθος και γύρω απο πουτσάρχιδοσύστημα, αμέσως μετά βάζει καπό- και αρχίζει πίπα.
Καλή λέω για να δούμε τι θα δούμε,...Τι να δούμε ? Κράταγε το πούτσο τον έγλυφε πάνω πάνω και μετά τον κοίταγε για λίγο και ξανά μανά το ίδιο. Καλά ρε πούστη μου πρώτη φορα βλέπει σηκωμένο πούτσο και το κοιτάει καλά καλά καθε τρεις και λίγο ? Ούτε deep ούτε @@ ούτε τίποτε ! πάνω-πάνω ίσα το κεφάλι δλδ, και κοίταγμα ! Μου την έδωσε!!! Οση ώρα αυτη κοιτάει το πούτσο μου και στα διαλείματα πιπιλάει το κεφάλι λέω δε τις πιάνω το κολαράκι που ήταν και σφιχτο. Το πιάνω λοιπόν και έχω την αίσθηση που έχει το σμιριδόπανο. Αγρια τρίχα, κοντή αλλά άγρια σε όλο το κολομέρι, το δέρμα της μια αίσθηση χάρτινη και άγρια. Αυτη καποια στιγμή μάλλον θεώρησε οτι με έχει φτιάξει καλά και ρωτάει πως θές ? Της λέω κατσε πάνω και καααααάθεται! Κάθεται δε κουνιέται κάθεται. Γυρνα πίσω λέω τουλάχιστο να βλέπω το τατου να μη σε βλέπω παλιόφατσα να μου χαζοχαμογελάς και σπρώχνω .Σπρώχνω αλλά έχει τη μέση άκίνητη και τη πλάτη σηκωμένη έτσι που δε μ αφήνει να πηδήσω . Σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή να την αφήσω και να φύγω αλλά δεν το κάνω (κακώς). Τη βάζω ιεραποστολικά και τη πηδάω κι αρχίζει να γουστάρει και ρε φίλε μου δε μ αρέσει που καυλώνει με χαλάει (ενω συνήθως όσες φορές έχει τύχει να γουστάρει κι η γκόμενα φτιάχνομαι κι εγώ περισσότερο). Τη γυρίζω στα 4, σκέφτομαι αλλά και άλλες, και μισο-καταθέτω. Φεύγω! Η τσα2 με ρωτάει πως ήταν κλπ, δεν έχω διάθεση να πώ ούτε γειά! Μην ακούσω ή διαβάσω καμιά καλή κριτική απο κανένα γιατι θα είναι βαλτή. Η γυναίκα δε κανει για στούντιο για Φυλής με 15 Ευρά μπορεί. Κι άμα κανένας τη βρεί όμορφη κι αρχίσει και γράφει θετικά να ξέρετε οτι τσοπαναρέος είναι και το μόνο θηλυκο που έχει χαϊδέψει είναι καμιά προβατίνα.}
Κατά τις 12:00 σήμερα πέρασα και την είδα.Φτυστή με μια ευγενέστατη χαμογελαστή τσατσά που εκ περιτροπής δουλεύει Φυλής 59 πάνω.Στην νεότερη έκδοσή της.Αφού μου ήρθε να ρωτήσω αν είναι η κόρη της!!! .Οχι αυτή που είναι υπηρεσία τώρα Φυλής 59 πάνω.
Φυσικά δεν μπήκα γιατί πλέον δεν ρισκάρω.Ούτως η άλλως δεν μ'άρεσε ως εμφάνιση.Επρεπε να ενημερώσεις την τσατσά για να της βάλει χέρι.Η οποία επέμενε:"γιατί δεν περνάς; είναι πολύ καλή!"
αλλο ενα τρανο παραδειγμα του γιατι δεν πρεπει να πηγαινουμε..αδιαβαστοι..σόρυ φίλος αλλα για μένα δικαιούσαι μια κίτρινη καρτούλα. Αν η γκόμενα ήταν χάλια εμφανισιακά και σε ξενέρωσε απο το σαλόνι τότε γιατι πέρασες; Επειδή βαριόσουν να πάς αλλού; Λυπάμαι αλλα με το συμπάθειο τα ήθελε και ο κώλος σου.
Και γενικά απο όσο περέγραψες στο δωμάτιο δεν ήταν τελείως χάλια, αλλα σε ξενέρωσε γιατι δεν σε άρεσε σε θέμα εμφάνισης. Οκ δεκτό, αλλα αυτό που με ψιλοενόχλησε και στο λέγω χωρίς παρεξήγηση είναι το τελευταίο κομμάτι της κριτηκής σου. Δηλαδή αν για οποιοδήποτε λόγω κάποιος γουστάρει την συγκεκριμένη γκόμενα και περάσει καλά μαζί της είναι τσοπάνης; Και γενικά όσοι γουστάρουν μπάζα είναι άσχετοι; Κάτσε ρε φίλος, γούστα είναι αυτά!
Προσδιόρισα το μέγεθος της εν δυνάμει πελατείας στην Αθήνα.Η προσφορά υπηρεσιών είναι μεγάλη αλλά πόσοι πάνε διαβασμένοι;.Παροικούντες και διερχόμενοι.Πόρνες σαν την Εμμανουέλα-Αχαρνών 106 συνεχίζουν να εργάζονται βασιζόμενες προφανώς στους πολλούς ανυποψίαστους που μπαίνουν κρίνοντας από την εμφάνιση.Στην επαρχία την Χριστίνα-Αχαρνών 85 θα την είχαν πάρει με τις πέτρες.Ἀδικία διὰ τὰς ἀληθῶς φιλοτίμους - αἱ ὁποῖαι ὑπάρχουν.
Ὁ προσδιορισμὸς τοῦ μεγέθους τῆς πελατείας τῶν πορνείων θὰ ὁδηγήσῃ μόνον εἰς εἰκασίας. Αἱ μόναι αἱ ὁποῖαι ἡμποροῦν νὰ μᾶς διαφωτίσουν εἶναι αἱ ἐλάχισται ἐργαζόμεναι αἱ ὁποῖαι συζητοῦν τὰ ἐπαγγελματικὰ των. Ἐκ τοποθετήσεων τῆς ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 διαφαίνεται ἀνισορροπία προσφορᾶς - ζητήσεως ὑπηρεσιῶν ἱεροδούλου μὲ ὑπερέχουσα τὴν προσφοράν.
Ἑνημερωτικῶς πάντως ἐχθὲς εἰς 10 πορνεῖα περιοχῆς Φυλῆς ὅλαι αἱ ἐργαζόμεναι ἦσαν νεώταται καὶ ἐμφανισιακῶς ἄνω τοῦ μέσου ὄρου. Ἀπὸ ἐπιδόσεις... ἄλλον θέμα.
H ιδια ειναι συναγωνιστη ;)Όνομα κοπέλας: Αγάπη
Η συγκεκριμενη λεπτομερεια που περιγραφει ο συναγωνιστης σε συνδιασμο με το ονομα με παραπεμπουν στην γνωστη Αγαπη που δουλευε Τροφωνιου, Διδυμου, Φωκαιας κλπ.
Xαχαχαχαχ....έτσι έτσι...εσείς ψάχνετε για καλές τάνες...κι εμείς για καλούς πελάτες...Το ζητουμενο και το επιθυμητον ειναι να υπαρχει συνδιασμος και των δυο......
Xαχαχαχαχ....έτσι έτσι...εσείς ψάχνετε για καλές τάνες...κι εμείς για καλούς πελάτες...
Σαν να ψάχνεις...στο σεντς γωνία...χαχαχαχαχαχ....!!!!
Η διαφορά είναι ότι ο κακός πελάτης θα σε πληρώσει ενώ η κακιά κοπέλα δεν θα σου δώσει πίσω τα λεφτά!
Ποτέ ξανά στη Τζέσικα, Δευτέρα 01 Ιούν 2009, στις 20:35
Γράφτηκε από τον Dragonetti - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 100 αξιολογητές
Είδα πως ήταν η Τζέσικα βάρδια κι αποφάσισα να πάω.Πήγα γύρω στις 2 τα ξημερώματα!Χτυπώ κουδούνι κανείς!Χτυπησα συνολικά 3 φορές σε διάστημα 4 λεπτών καλύτερα να είχα φύγει!
Ξύπνησα τσατσά και κοπέλα!Όμορφη σε εμφάνιση πάγος σε service.
Mε κοιτούσε με βλέμα lost in space!Της λεώ έχω κάτι πάνω μου?Όχι απλά ακόμη κοιμάμαι!
[glow=red,2,300]Στο τέλος άφησε και μια κλανιά και βρώμισε το δωμάτιο [/glow]
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζέσικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.05.2009
Η διαφορά είναι ότι ο κακός πελάτης θα σε πληρώσει ενώ η κακιά κοπέλα δεν θα σου δώσει πίσω τα λεφτά!
Xαχαχαχαχ....έτσι έτσι...εσείς ψάχνετε για καλές τάνες...κι εμείς για καλούς πελάτες...
Σαν να ψάχνεις...στο σεντς γωνία...χαχαχαχαχαχ....!!!!
Το σέβομαι αυτό που λες...και σ'ευχαριστώ...Aμα ψαχνεις και ρωτας βρισκεις και στο σεντς γωνια.....
Δεν ειναι λιγες οι κοπελες που τιμανε τα χρηματα που παιρνουν. Κια μια απο αυτες εισαι και εσυ. Αυτες ειναι που θα επιβιωσουν κιολας.
Οσο για το καλυτερους πελατες?
Μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου.
Παντα δειχνω σεβασμο στις ιεροδουλες και ευτυχως τις περισσότερες φορες τον εχω εισπραξει και εγω.
Μεχρι στιγμης η "σχεση μου" με τον κλαδο σας ειναι αριστη (και απο τιε δυο πλευρες απ΄οτι μου εχουν πει αρκετες συναδελφοι σου).....