Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ἐννοεῖται. Ἀπλῶς ἐπισημαίνω ὅτι πλέον δὲν εἶναι νοητόν νά ἐργασθῇ ἱερόδουλος εἰς τόν "πυρήναν" τοῦ ἀγοραίου ἔρωτος τῶν Ἀθηνῶν χωρίς νά εἶναι ἐμφανίσιμος.

Επισκέπτης

{@?>&~**!|"?+()(!, Σάββατο 30 Μάι 2009, στις 15:16
Γράφτηκε από τον tsiboukios
Φτου γμτ κι άλλο 50ρι πεταμένο κι αλλος χαμένος χρόνος !Τι γκαντεμια τελευταία γμτ!
Βίβιαν = ξανθό, ξερακιανό με τατού στη μέση πίσω (το πιο καυλωτικό σημείο -το τατού όχι το πισω σύστημα που ήταν μέτριο), έρχεται στο σαλόνι , χαμογελάει και ξενερώνω (άσχημο χαμόγελο). Τώρα λόγω που βαριόμονα να τρέχω και να ψάχνω λέω δε γαμιέ ας κάνω ένα τέστ ντράιβ.
Ερχεται μέσα μετά απο λίγο κι αρχίζει με ένα ελαφρύ ξύσιμο σε στήθος και γύρω απο πουτσάρχιδοσύστημα, αμέσως μετά βάζει καπό- και αρχίζει πίπα.
Καλή λέω για να δούμε τι θα δούμε,...Τι να δούμε ? Κράταγε το πούτσο τον έγλυφε πάνω πάνω και μετά τον κοίταγε για λίγο και ξανά μανά το ίδιο. Καλά ρε πούστη μου πρώτη φορα βλέπει σηκωμένο πούτσο και το κοιτάει καλά καλά καθε τρεις και λίγο ? Ούτε deep ούτε @@ ούτε τίποτε ! πάνω-πάνω ίσα το κεφάλι δλδ, και κοίταγμα ! Μου την έδωσε!!! Οση ώρα αυτη κοιτάει το πούτσο μου και στα διαλείματα πιπιλάει το κεφάλι λέω δε τις πιάνω το κολαράκι που ήταν και σφιχτο. Το πιάνω λοιπόν και έχω την αίσθηση που έχει το σμιριδόπανο. Αγρια τρίχα, κοντή αλλά άγρια σε όλο το κολομέρι, το δέρμα της μια αίσθηση χάρτινη και άγρια. Αυτη καποια στιγμή μάλλον θεώρησε οτι με έχει φτιάξει καλά και ρωτάει πως θές ? Της λέω κατσε πάνω και καααααάθεται! Κάθεται δε κουνιέται κάθεται. Γυρνα πίσω λέω τουλάχιστο να βλέπω το τατου να μη σε βλέπω παλιόφατσα να μου χαζοχαμογελάς και σπρώχνω .Σπρώχνω αλλά έχει τη μέση άκίνητη και τη πλάτη σηκωμένη έτσι που δε μ αφήνει να πηδήσω . Σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή να την αφήσω και να φύγω αλλά δεν το κάνω (κακώς). Τη βάζω ιεραποστολικά και τη πηδάω κι αρχίζει να γουστάρει και ρε φίλε μου δε μ αρέσει που καυλώνει με χαλάει (ενω συνήθως όσες φορές έχει τύχει να γουστάρει κι η γκόμενα φτιάχνομαι κι εγώ περισσότερο). Τη γυρίζω στα 4, σκέφτομαι αλλά και άλλες, και μισο-καταθέτω. Φεύγω! Η τσα2 με ρωτάει πως ήταν κλπ, δεν έχω διάθεση να πώ ούτε γειά! Μην ακούσω ή διαβάσω καμιά καλή κριτική απο κανένα γιατι θα είναι βαλτή. Η γυναίκα δε κανει για στούντιο για Φυλής με 15 Ευρά μπορεί. Κι άμα κανένας τη βρεί όμορφη κι αρχίσει και γράφει θετικά να ξέρετε οτι τσοπαναρέος είναι και το μόνο θηλυκο που έχει χαϊδέψει είναι καμιά προβατίνα.}

Κατά τις 12:00 σήμερα πέρασα και την είδα.Φτυστή με μια ευγενέστατη χαμογελαστή τσατσά που εκ περιτροπής δουλεύει Φυλής 59 πάνω.Στην νεότερη έκδοσή της.Αφού μου ήρθε να ρωτήσω αν είναι η κόρη της!!! :2funny:.Οχι αυτή που είναι υπηρεσία τώρα Φυλής 59 πάνω.
Φυσικά δεν μπήκα γιατί πλέον δεν ρισκάρω.Ούτως η άλλως δεν μ'άρεσε ως εμφάνιση.Επρεπε να ενημερώσεις την τσατσά για να της βάλει χέρι.Η οποία επέμενε:"γιατί δεν περνάς; είναι πολύ καλή!"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Αξίζει αυτό το κορίτσι πολλά, Σάββατο 30 Μάι 2009, στις 16:09
Γράφτηκε από τον nib21  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Συνολική βαθμολογία  5.8
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Καλό κομμάτι από Βουλγαρία δουλεύει εκεί 1 εβδομάδα.
Ψιλό κορίτσι ,βυζάκι Ν2 καλό όχι σιλικόνη ωραία ρόγα , πεταχτό κωλαράκι, κάστανο.
Φιλάκια όπου θέλεις πιπίλισμα ρώγας και ρούφηγμα, χάϊδεμα στο καλοξυρισμένο μουνάκι της και δακτυλάκι και στις δυο τρυπούλες της , ακουμπάς χωρίς λάστιχο τον πούτσο σου στα μπούτια της , σκύβει όρθια και της παίζεις το μουνάκι της όπως γουστάρεις.
Καλή και χορταστική πίπα.
Γαμάς άνετα όπως θέλεις όσο θέλεις και η γκόμενα το πάει όπως το πας λες και είναι γκόμενα σου.
Όταν χύσεις δεν σε αφήνει να βγεις το συνεχίζει αυτή για λίγο για πάρτη της.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Ημερ/νια επίσκεψης: 29.05.2009

πολυ ενδιαφερον

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
{@?>&~**!|"?+()(!, Σάββατο 30 Μάι 2009, στις 15:16
Γράφτηκε από τον tsiboukios
Φτου γμτ κι άλλο 50ρι πεταμένο κι αλλος χαμένος χρόνος !Τι γκαντεμια τελευταία γμτ!
Βίβιαν = ξανθό, ξερακιανό με τατού στη μέση πίσω (το πιο καυλωτικό σημείο -το τατού όχι το πισω σύστημα που ήταν μέτριο), έρχεται στο σαλόνι , χαμογελάει και ξενερώνω (άσχημο χαμόγελο). Τώρα λόγω που βαριόμονα να τρέχω και να ψάχνω λέω δε γαμιέ ας κάνω ένα τέστ ντράιβ.
Ερχεται μέσα μετά απο λίγο κι αρχίζει με ένα ελαφρύ ξύσιμο σε στήθος και γύρω απο πουτσάρχιδοσύστημα, αμέσως μετά βάζει καπό- και αρχίζει πίπα.
Καλή λέω για να δούμε τι θα δούμε,...Τι να δούμε ? Κράταγε το πούτσο τον έγλυφε πάνω πάνω και μετά τον κοίταγε για λίγο και ξανά μανά το ίδιο. Καλά ρε πούστη μου πρώτη φορα βλέπει σηκωμένο πούτσο και το κοιτάει καλά καλά καθε τρεις και λίγο ? Ούτε deep ούτε @@ ούτε τίποτε ! πάνω-πάνω ίσα το κεφάλι δλδ, και κοίταγμα ! Μου την έδωσε!!! Οση ώρα αυτη κοιτάει το πούτσο μου και στα διαλείματα πιπιλάει το κεφάλι λέω δε τις πιάνω το κολαράκι που ήταν και σφιχτο. Το πιάνω λοιπόν και έχω την αίσθηση που έχει το σμιριδόπανο. Αγρια τρίχα, κοντή αλλά άγρια σε όλο το κολομέρι, το δέρμα της μια αίσθηση χάρτινη και άγρια. Αυτη καποια στιγμή μάλλον θεώρησε οτι με έχει φτιάξει καλά και ρωτάει πως θές ? Της λέω κατσε πάνω και καααααάθεται! Κάθεται δε κουνιέται κάθεται. Γυρνα πίσω λέω τουλάχιστο να βλέπω το τατου να μη σε βλέπω παλιόφατσα να μου χαζοχαμογελάς και σπρώχνω .Σπρώχνω αλλά έχει τη μέση άκίνητη και τη πλάτη σηκωμένη έτσι που δε μ αφήνει να πηδήσω . Σκέφτομαι εκείνη τη στιγμή να την αφήσω και να φύγω αλλά δεν το κάνω (κακώς). Τη βάζω ιεραποστολικά και τη πηδάω κι αρχίζει να γουστάρει και ρε φίλε μου δε μ αρέσει που καυλώνει με χαλάει (ενω συνήθως όσες φορές έχει τύχει να γουστάρει κι η γκόμενα φτιάχνομαι κι εγώ περισσότερο). Τη γυρίζω στα 4, σκέφτομαι αλλά και άλλες, και μισο-καταθέτω. Φεύγω! Η τσα2 με ρωτάει πως ήταν κλπ, δεν έχω διάθεση να πώ ούτε γειά! Μην ακούσω ή διαβάσω καμιά καλή κριτική απο κανένα γιατι θα είναι βαλτή. Η γυναίκα δε κανει για στούντιο για Φυλής με 15 Ευρά μπορεί. Κι άμα κανένας τη βρεί όμορφη κι αρχίσει και γράφει θετικά να ξέρετε οτι τσοπαναρέος είναι και το μόνο θηλυκο που έχει χαϊδέψει είναι καμιά προβατίνα.}

Κατά τις 12:00 σήμερα πέρασα και την είδα.Φτυστή με μια ευγενέστατη χαμογελαστή τσατσά που εκ περιτροπής δουλεύει Φυλής 59 πάνω.Στην νεότερη έκδοσή της.Αφού μου ήρθε να ρωτήσω αν είναι η κόρη της!!! :2funny:.Οχι αυτή που είναι υπηρεσία τώρα Φυλής 59 πάνω.
Φυσικά δεν μπήκα γιατί πλέον δεν ρισκάρω.Ούτως η άλλως δεν μ'άρεσε ως εμφάνιση.Επρεπε να ενημερώσεις την τσατσά για να της βάλει χέρι.Η οποία επέμενε:"γιατί δεν περνάς; είναι πολύ καλή!"

σόρυ φίλος αλλα για μένα δικαιούσαι μια κίτρινη καρτούλα. Αν η γκόμενα ήταν χάλια εμφανισιακά και σε ξενέρωσε απο το σαλόνι τότε γιατι πέρασες; Επειδή βαριόσουν να πάς αλλού; Λυπάμαι αλλα με το συμπάθειο τα ήθελε και ο κώλος σου.
Και γενικά απο όσο περέγραψες στο δωμάτιο δεν ήταν τελείως χάλια, αλλα σε ξενέρωσε γιατι δεν σε άρεσε σε θέμα εμφάνισης. Οκ δεκτό, αλλα αυτό που με ψιλοενόχλησε και στο λέγω χωρίς παρεξήγηση είναι το τελευταίο κομμάτι της κριτηκής σου. Δηλαδή αν για οποιοδήποτε λόγω κάποιος γουστάρει την συγκεκριμένη γκόμενα και περάσει καλά μαζί της είναι τσοπάνης; Και γενικά όσοι γουστάρουν μπάζα είναι άσχετοι; Κάτσε ρε φίλος, γούστα είναι αυτά!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
σόρυ φίλος αλλα για μένα δικαιούσαι μια κίτρινη καρτούλα. Αν η γκόμενα ήταν χάλια εμφανισιακά και σε ξενέρωσε απο το σαλόνι τότε γιατι πέρασες; Επειδή βαριόσουν να πάς αλλού; Λυπάμαι αλλα με το συμπάθειο τα ήθελε και ο κώλος σου.
Και γενικά απο όσο περέγραψες στο δωμάτιο δεν ήταν τελείως χάλια, αλλα σε ξενέρωσε γιατι δεν σε άρεσε σε θέμα εμφάνισης. Οκ δεκτό, αλλα αυτό που με ψιλοενόχλησε και στο λέγω χωρίς παρεξήγηση είναι το τελευταίο κομμάτι της κριτηκής σου. Δηλαδή αν για οποιοδήποτε λόγω κάποιος γουστάρει την συγκεκριμένη γκόμενα και περάσει καλά μαζί της είναι τσοπάνης; Και γενικά όσοι γουστάρουν μπάζα είναι άσχετοι; Κάτσε ρε φίλος, γούστα είναι αυτά!
αλλο ενα τρανο παραδειγμα του γιατι δεν πρεπει να πηγαινουμε..αδιαβαστοι..

Επισκέπτης
Ἀδικία διὰ τὰς ἀληθῶς φιλοτίμους - αἱ ὁποῖαι ὑπάρχουν.

Ὁ προσδιορισμὸς τοῦ μεγέθους τῆς πελατείας τῶν πορνείων θὰ ὁδηγήσῃ μόνον εἰς εἰκασίας. Αἱ μόναι αἱ ὁποῖαι ἡμποροῦν νὰ μᾶς διαφωτίσουν εἶναι αἱ ἐλάχισται ἐργαζόμεναι αἱ ὁποῖαι συζητοῦν τὰ ἐπαγγελματικὰ των. Ἐκ τοποθετήσεων τῆς ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 διαφαίνεται ἀνισορροπία προσφορᾶς - ζητήσεως ὑπηρεσιῶν ἱεροδούλου μὲ ὑπερέχουσα τὴν προσφοράν.

Ἑνημερωτικῶς πάντως ἐχθὲς εἰς 10 πορνεῖα περιοχῆς Φυλῆς ὅλαι αἱ ἐργαζόμεναι ἦσαν νεώταται καὶ ἐμφανισιακῶς ἄνω τοῦ μέσου ὄρου. Ἀπὸ ἐπιδόσεις... ἄλλον θέμα.
Προσδιόρισα το μέγεθος της εν δυνάμει πελατείας στην Αθήνα.Η προσφορά υπηρεσιών είναι μεγάλη αλλά πόσοι πάνε διαβασμένοι;.Παροικούντες και διερχόμενοι.Πόρνες σαν την Εμμανουέλα-Αχαρνών 106 συνεχίζουν να εργάζονται βασιζόμενες προφανώς στους πολλούς ανυποψίαστους που μπαίνουν κρίνοντας από την εμφάνιση.Στην επαρχία την Χριστίνα-Αχαρνών 85 θα την είχαν πάρει με τις πέτρες.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αγάπη ..από την Ρωσία με αγάπη ...007, Σάββατο 30 Μάι 2009, στις 21:22

Γράφτηκε από τον customer   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αγάπη)
Συνολική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Σαββάτο 30/5 απόγευμα γύρω στις 7.00 κατέβηκα τα σκαλάκια και κάθισα στο σαλονάκι. Σε λίγο εμφανίστηκε η Αγάπη όπως μου συστήθηκε και κάθισε στην διπλανή καρέκλα για να μου παρουσιάσει τις υπηρεσίες του καταστήματος. Με ρώτησε αν ήταν η πρώτη μου επίσκεψη και απάντησα αρνητικά. Στην συνέχεια κατέθεσα τα 25€ στην κυρία η οποία με οδήγησε στο δωμάτιο το οποίο ήταν καθαρό και φρεσκοβαμμένο και με κεράκια για διακόσμηση…Ετοιμάστηκα και σε λίγο εμφανίστηκε η Αγάπη. Δεν μπορείς να την πεις μικρούλα αλλά δεν είναι και κανένα πουρό. Ξάπλωσε δίπλα μου καθάρισε τα χέρια και ειδικά τα δάκτυλα με μωρομάντηλο και στη συνέχεια μετά από ένα μασάζ για χαλάρωση προχώρησε σε ισπανικό και μου πρότεινε ελεύθερο στοματικό το οποίο δεν δέχθηκα και μου έβαλε το προφυλακτικό με το στόμα συνοδευόμενο με χαδάκια και φιλιά στην γύρω περιοχή. Στην συνέχεια με ρώτησε πως προτιμούσα και της ζήτησα και πέρασε από κάτω( βλέπε Ιεραποστολικό..) με ελεύθερα τα χέρια και ειδικά τα καθαρά μου δάκτυλα..Ήταν διατεθειμένη και για άλλες στάσεις όμως κάποιος είχε διαφορετική γνώμη και τελείωσε σχετικά γρήγορα. .Με ευχαρίστησε και έφυγε. Άψογη ούτε δήθεν ούτε ψέματα. Αξιοπρεπέστατη και έντιμη στις υπηρεσίες της καιτα άξιζε τα 25€ 100%.Σίγουρα θα επανέλθω σύντομα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Αγάπη

Οι συγκεκριμενη λεπτομερεια που περιγραφει ο συναγωνιστης σε συνδισμο με το ονομα με παραπεμπουν στην γνωστη Αγαπη που δουλευε Τροφωνιου, Διδυμου, Φωκαιας κλπ.

Τι λενε οι εμπειροτεροι ?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Όνομα κοπέλας: Αγάπη

Η συγκεκριμενη λεπτομερεια που περιγραφει ο συναγωνιστης σε συνδιασμο με το ονομα με παραπεμπουν στην γνωστη Αγαπη που δουλευε Τροφωνιου, Διδυμου, Φωκαιας κλπ.

H ιδια ειναι συναγωνιστη ;)

Ditis

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εξαιρετική, έτσι απλά, Δευτέρα 01 Ιούν 2009, στις 08:08
Γράφτηκε από τον gdn  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές
........................
Υ.Γ. η χαμηλή βαθμολογία στην κατηγορία "συμπεριφορά τσατσάς" οφείλεται στο ότι απλά δεν ήταν εκεί για να μπορώ να κρίνω

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: έλιωσα στο γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: RESPECT!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Το ζητουμενο και το επιθυμητον ειναι να υπαρχει συνδιασμος και των δυο......
Xαχαχαχαχ....έτσι έτσι...εσείς ψάχνετε για καλές τάνες...κι εμείς για καλούς πελάτες...
Σαν να ψάχνεις...στο σεντς γωνία...χαχαχαχαχαχ....!!!!

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Xαχαχαχαχ....έτσι έτσι...εσείς ψάχνετε για καλές τάνες...κι εμείς για καλούς πελάτες...

Η διαφορά είναι ότι ο κακός πελάτης θα σε πληρώσει ενώ η κακιά κοπέλα δεν θα σου δώσει πίσω τα λεφτά!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Μά(για) ->κλάμματα τα studio, Δευτέρα 01 Ιούν 2009, στις 15:01
Γράφτηκε από τον JohnMullins2005  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μάγια) 
Συνολική βαθμολογία  5.7
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Αν και το εν λόγω studio έχει φιλοξενήσει δυνατές αμαζόνες πολύ δυνατές στο κρεβάτι, κοπέλες σαν την Μάγια που εκφράζουν δυσαρέσκεια αν τους ζητήσεις να αλλάξεις 1 στάση με αγενή τρόπο πρέπει να τρώνε μαύρο , να γυρίζουν στην πατρίδα τους. Μας έχουν βρει μαλάκες , τουλάχιστον τους έμπειρους Έλληνες καυλιάριδες και έρχονται να πλουτίσουν εις βάρος της δικιάς μας ηδονής. Η ποιότητα των υπηρεσιών έχει φτάσει στο ναδίρ. Οι πειραματισμοί τέλος γι αυτό τα κορίτσια που εξηγούνται σωστά πρέπει να επιβιώσουν ενώ οι υπόλοιπες να πάνε στην πατρίδα τους. Το βασικό πρόγραμμα των 50 euro είναι κοροιδία , ενώ τα υπόλοιπα ακόμα μεγαλύτερη.Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός οτι στα studio της αλυσίδας έχει παρεισφρήσει trans (Αφροδίτη) που το παρουσιάζουν σαν 100% γυναίκα..δεν χρειάζεται να συνεχίσω για το σεβασμό τους στον πελάτη.

Όταν σε άλλες χώρες με τα ίδια και λιγότερα λεφτά απολαμβάνεις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για 1 ώρα, προτιμώ να ασχολήθώ με τα ταξίδια αναψυχής.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Μάγια
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.06.2009

Τάχουμε ξαναπεί για τη συγκεκριμένη αλυσίδα,ξανά και ξανά, ...αλλά τίποτα!... ΕΚΕΙ !

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Ποτέ ξανά στη Τζέσικα, Δευτέρα 01 Ιούν 2009, στις 20:35
Γράφτηκε από τον Dragonetti  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Είδα πως ήταν η Τζέσικα βάρδια κι αποφάσισα να πάω.Πήγα γύρω στις 2 τα ξημερώματα!Χτυπώ κουδούνι κανείς!Χτυπησα συνολικά 3 φορές σε διάστημα 4 λεπτών καλύτερα να είχα φύγει!
Ξύπνησα τσατσά και κοπέλα!Όμορφη σε εμφάνιση πάγος σε service.
Mε κοιτούσε με βλέμα lost in space!Της λεώ έχω κάτι πάνω μου?Όχι απλά ακόμη κοιμάμαι!
[glow=red,2,300]Στο τέλος άφησε και μια κλανιά και βρώμισε το δωμάτιο :([/glow]
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζέσικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.05.2009

Fucking unbelievable!  :headbang:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δεν μας εξήγησε αν ήταν τζούφια και απλά ακούστηκε ή αν ήταν αθόρυβη και μύρισε...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Η διαφορά είναι ότι ο κακός πελάτης θα σε πληρώσει ενώ η κακιά κοπέλα δεν θα σου δώσει πίσω τα λεφτά!

Χχαχαχαχ...άκου...η διαφορά..ο κακός πελάτης "θα το πληρώσει"..τότε θα γίνει κακιά η κοπέλα...
...και "θα τον πληρώσει"...
χαχαχαχαχ....!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

Aμα ψαχνεις και ρωτας βρισκεις και στο σεντς γωνια.....

Δεν ειναι λιγες οι κοπελες που τιμανε τα χρηματα που παιρνουν. Κια μια απο αυτες εισαι και εσυ. Αυτες ειναι που θα επιβιωσουν κιολας.

Οσο για το καλυτερους πελατες?
Μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου.

Παντα δειχνω σεβασμο στις ιεροδουλες και ευτυχως τις περισσότερες φορες τον εχω εισπραξει και εγω.

Μεχρι στιγμης η "σχεση μου" με τον κλαδο σας ειναι αριστη (και απο τιε δυο πλευρες απ΄οτι μου εχουν πει αρκετες συναδελφοι σου).....

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Aμα ψαχνεις και ρωτας βρισκεις και στο σεντς γωνια.....

Δεν ειναι λιγες οι κοπελες που τιμανε τα χρηματα που παιρνουν. Κια μια απο αυτες εισαι και εσυ. Αυτες ειναι που θα επιβιωσουν κιολας.

Οσο για το καλυτερους πελατες?
Μπορω να μιλησω μονο για τον εαυτο μου.

Παντα δειχνω σεβασμο στις ιεροδουλες και ευτυχως τις περισσότερες φορες τον εχω εισπραξει και εγω.

Μεχρι στιγμης η "σχεση μου" με τον κλαδο σας ειναι αριστη (και απο τιε δυο πλευρες απ΄οτι μου εχουν πει αρκετες συναδελφοι σου).....
Το σέβομαι αυτό που λες...και σ'ευχαριστώ...
Αλλά για κοίτα γύρω σου...δεν είσαι ο ΕΝΑΣ...ούτε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ...που θα μπορούσε να είσαι βέβαια....

Με πολύ εκτίμηση για τους υπόλοιπους...
                        Κατερίνα..

Επισκέπτης
{Ποτέ ξανά στη Τζέσικα, Δευτέρα 01 Ιούν 2009, στις 20:35
Γράφτηκε από τον Dragonetti

Είδα πως ήταν η Τζέσικα βάρδια κι αποφάσισα να πάω.Πήγα γύρω στις 2 τα ξημερώματα!Χτυπώ κουδούνι κανείς!Χτυπησα συνολικά 3 φορές σε διάστημα 4 λεπτών καλύτερα να είχα φύγει!
Ξύπνησα τσατσά και κοπέλα!Όμορφη σε εμφάνιση πάγος σε service.
Mε κοιτούσε με βλέμα lost in space!Της λεώ έχω κάτι πάνω μου?Όχι απλά ακόμη κοιμάμαι!
Στο τέλος άφησε και μια κλανιά και βρώμισε το δωμάτιο
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.05.2009}

{Τζέσικα λάθος, Δευτέρα 01 Ιούν 2009, στις 12:54
Γράφτηκε από τον g.s.m.arena

Πηγα στο γνωστο σε περισσοτερους στουντιο διαβασα για τζεσικα λεω βουρ απο εμφανιση ομορφη αλλα απο υπηρεσιες βαριοταν την ζωη της καθολου ορεξη πιπα ετσι και ετσι και στο σεξ καθοταν και κοιταγε καμια συμμετοχη δυστυχως
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζέσικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 30.05.2009}

Οποιος αμελεί τα μαθήματά του και πάει αδιάβαστος αυτά παθαίνει :2funny: :2funny: :2funny:.Οπως λέει και tsiboukios.
Παράθεση πρόσφατου post μου επί του προκειμένου:

{Jammie! Όχι κάτι το σπουδαίο!, Τρίτη 31 Μάρ 2009, στις 21:38
Γράφτηκε από τον aficio
Η jammie είναι μια μελαχρινή μετρίου ύψους Γερμανιδούλα.Αγέλαστη ... αδιάφορη πρόθυμη όμως να εκτελέσει εντολές. Δεν ανήκει σε αυτές που θες να επισκεφθείς ξανά.. αλλά για μια φορά δεν είναι άσχημα ειδικά για Πάτρα όπου υπάρχει έλλειψη.
Ημερ/νια επίσκεψης: 05.03.2009}

Με αφορμή την τελευταία κριτική για Ιζαμπέλα-Πάτρα είδα την κριτική για Jammie.Η Jammie-Jessica-Jessi (ίδια κοπέλα) ήταν στην Αθήνα,πήγε στην Πάτρα και επέστρεψε στην Αθήνα.
Ιδία πείρα επιβάλλει να πω τα εξής:Ψυχρή,αδιάφορη,αγέλαστη,προσχηματικά παριστάνουσα την πρόθυμη να εκτελέσει εντολές."ΟΧΙ φιλί στο μάγουλο-ΟΧΙ δάκτυλο στο μουνί-ΟΧΙ γλυψίματα-ΟΧΙ γλύψιμο στ'αρχίδια.Απέφευγε την "εκτέλεση εντολών" παριστάνοντας οτι δεν καταλαβαίνει Ελληνικά.Αδιαφορούσε για τις επιθυμίες μου όταν τις διατύπωνα στα Αγγλικά.Επιστρατεύοντας την "νοηματική γλώσσα"(χειρονομίες) σε συνδιασμό με Αγγλικά,πάλι αδιαφορούσε και δεν έκανε τίποτα.Είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι με το σουτιέν και την κυλότα και με κύταζε με φανερή την πρόθεση λούφας και κατασπάλησης χρόνου.ΓΝΩΣΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ:"Δεν του προσφέρω εγώ,άσε αυτόν να πάρει την πρωτοβουλία και ότι και όσο λουφάρω!!!".Αυτά συνέβηκαν στο πρόγραμμα των 90 ΕΥΡΩ.Στο τέλος καταλάβαινε μια χαρά την τσατσά που της μίλαγε στα Ελληνικά!!!.

Δηλαδή σε κλάνει μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!

Της γνωστής γερμανικής οικογένειας Klanin:Ισμήνης-Ιπποκράτους-Συγγρού-Τριγγέτα.

dolofonos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
jockerx έχεις απόλυτο δίκιο για τα συγκεκριμένα κουτούκια. Δεν ξέρω πως την έχουν δει... :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom