Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Χάλια ΜΑΡΙΑ, Δευτέρα 25 Μάι 2009, στις 14:18

Γράφτηκε από τον ekkrhktikos  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαρία)
Συνολική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ γραφω συνεχεια κριτικες αλλα εδω πρεπει προς αποφυγη πηγα το πρωι και ειδα ενα ωραιο μωρο με βυζι τουμπανο αλλα τι να το κανεις κουνιετε στο σαλονι και στο δωματιο ο ορισμος της ξεπετας στο χειριστο βαθμο πολυ γρηγορη χωρις συμμετοχη και αν μπορουσαμε να χυσουμε χωρις να μας σηκωθει ακομα καλυτερα μακρια και αλαργα απο το συγκεκριμενο κοριτσι κριμα τα ευρα εφυγα απογοητευμενος αα δεν ειχε και σαπουνι που ζητησα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Μαρία
Ημερ/νια επίσκεψης: 25.05.2009
.
..
...
....
.....
Για να επανελθουμε λιγο στη θεματολογια του θρεντ  :boobies:  :2on1:  :s&m_2: ......
Σχετικα με την κριτικη που παραθετω,έχω μονο να προσθεσω ότι αν ειναι η Μαρια η πολωνη(φυσικη ξανθια με στητες φυσικες βυζαρες),η βαθμολογία για την εμφανιση θεωρω οτι ειναι λαθος μιας και η κοπελα ειναι τουλαχιστον 8αρι,9αρι στην ομορφια και μπορεις να χυσεις και μονο με το θεαμα...
Βεβαια αυτο αντισταθμιζεται στην ''συμμετοχη'' όπου εκει θα μπορουσε να εχει και χαμηλοτερη βαθμολογια απο 3αρι,αφού κι απο διαπιστωση μου σε συνευρεση,δεν της αρεσει αυτο που κανει και το δειχνει.Βέβαια και μετα τη συνευρεση στο σαλονι ειναι δεκτικη σε κουβεντουλα,αλλά στο δωματιο εκτελειται ενα πληρως σιωπηλο εργο  :grin: .

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
παραθέτω μόνο τους τίτλους των κριτικών...

1) Original Ferrari η Roxana, full μηχανές!!!
2) Ρωξάνα...κράττει οι μηχανές

στην μία περίπτωση full... στην άλλη κράττει...

τι έπαθε η κοπέλα?  :think: :think: :think:

Ditis

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0

πρόκειται για την ίδια Roxanna που ειναι και στο 55 μερικές φορές?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
{Η Μεγάλη ..... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Δευτέρα 25 Μάι 2009, στις 11:01
Γράφτηκε από τον johan39Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0
Ήμουν κι εγώ ένας από τους μεγάλους θαυμαστές της ξανθιάς κοπέλας που ακούει στο όνομα Ντάρια.
Την επισκέφθηκα την Παρασκευή ελπίζωντας ότι και αυτή την φορά θα μείνω όχι απλά ικανοποιημένος αλλά εκτασιασμένος όπως και τις 2 προηγούμενες φορές.

Αλλα οταν ειχε περασει καλα δεν σκεφθηκε να γραψει μια κριτικη... :think:

ΣΩΣΤΟΣ ο Αρης....

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Ολοι εχουν διακιωμα μιας ασχημης μερας....

Φτανει να υπαρχει κατανοηση. ποσο μαλλον εαν δεν ειναι η πρωτη φορα και στο παρελθον εχεις περασει καλα.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Δεν ειμαι κλωνος!!  :grin: :grin:
Δεν αναφερομουνα σε σενα!Σε κατι τετοιους αναφερομαι...
Υ.Γ Ξανθια η Ρωξαννα..τα συμπερασματα δικα σας!!

Κουκλί με άρωμα φράουλας, Τρίτη 26 Μάι 2009, στις 11:24
Γράφτηκε από τον taktak19  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Roxana) 
Συνολική βαθμολογία  6.7
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Επίσκεψη στο στούντιο απογευματάκι Δευτέρας. Έπεσα πάνω στην αλλαγή βάρδιας και γι'αυτό περίμενα λίγο. Αφού είδα την κοπέλα πέρασα στο δωμάτιο.
Η Ροξάνα είναι πολύ όμορφη και γλυκιά. Έχει πολύ καλές αναλογίες και ένα πανέμορφο στήθος. Ξανθιά με λευκό και απαλό δέρμα. Ήταν ευχάριστη, με πολλή και καταπληκτική συμμετοχή στο σεξ. Πρόθυμη και αρκετά έμπειρη για την ηλικία της. Προτίμησα το πρόγραμμα των 70 ευρώ και δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Roxana

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
H κριτική σβήστηκε.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
ΣΩΣΤΟΣ ο Αρης....

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Ολοι εχουν διακιωμα μιας ασχημης μερας....

Φτανει να υπαρχει κατανοηση. ποσο μαλλον εαν δεν ειναι η πρωτη φορα και στο παρελθον εχεις περασει καλα.
δεν νομιζω οτι θα δειξεις κατανοηση εαν δεις να εξανεμιζονται ετσι ευκολα τα μαρουλακια σου που με τοσο κοπο εβγαλες και με τοση ανεση στα πηρε η καθε πορνη!!!!! δεν υπαρχει δικαιωμα ασχημης μερας

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.098
Πόντοι
17.085
H κριτική σβήστηκε.
Όπως και σβήστηκαν και άλλες (αρκετές) κλωνοκριτικές για συγκεκριμένα μαγαζιά που έχουν και banner. Κλωνοκριτικές στο site δεν γράφει κανείς διαφημίζεται - δεν διαφημίζεται. Όταν αποδεδειγμένα γίνεται αυτό, κόβονται. Ό,τι γράφουν στο παρόν thread έμπειροι συνάδελφοι δεν πάει χαμένο. ;)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Όπως και σβήστηκαν και άλλες (αρκετές) κλωνοκριτικές για συγκεκριμένα μαγαζιά που έχουν και banner. Κλωνοκριτικές στο site δεν γράφει κανείς διαφημίζεται - δεν διαφημίζεται. Όταν αποδεδειγμένα γίνεται αυτό, κόβονται. Ό,τι γράφουν στο παρόν thread έμπειροι συνάδελφοι δεν πάει χαμένο. ;)
Και πολυ καλα εκανες!!!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.983
Πόντοι
5.235
σωστοςςςςςςςςςςςςς :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

την πρωτη περιπτωση τη συνανταμε στο ανοιχτο πελαγος,
στη δευτερη περιπτωση προφανως βρισκεται on dock :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν νομιζω οτι θα δειξεις κατανοηση εαν δεις να εξανεμιζονται ετσι ευκολα τα μαρουλακια σου που με τοσο κοπο εβγαλες και με τοση ανεση στα πηρε η καθε πορνη!!!!! δεν υπαρχει δικαιωμα ασχημης μερας

Δηλαδη εσυ στην δουλέια σου αποδιδεις παντα το μεγιστο και δεν εχεις ποτε ασχημη μερα?

Και αν εχεις ασχημη μερα το αφεντικο σου σου την κοβει το μισθο σου/ μεροκαματο ?

Γιατι λοιπον αφαιρεις αυτο το δικαιωμα απο τις κοπελες?

Και εαν προκειται ειδικα για καποια με την οποια εχω περασει τις προηγουμενες φορες καλα, την μια φορα που δεν θα ειναι στην μερα της, ΝΑΙ θα δειξω κατανοηση.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Δηλαδη εσυ στην δουλέια σου αποδιδεις παντα το μεγιστο και δεν εχεις ποτε ασχημη μερα?

Και αν εχεις ασχημη μερα το αφεντικο σου σου την κοβει το μισθο σου/ μεροκαματο ?

Ρε σύ μη του τη λές του ανθρώπου !
Αυτός θέλει μηχάνημα τύπου Αυτόματος πωλητής, για να είναι σίγουρος πως με τα λεφτά του θα πέρνει πάντα το ίδιο προϊόν ! Σα κατι δίμετρα ψυγεία της Coca Cola ένα πράμα ?!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

Γιατι λοιπον αφαιρεις αυτο το δικαιωμα απο τις κοπελες?

Και εαν προκειται ειδικα για καποια με την οποια εχω περασει τις προηγουμενες φορες καλα, την μια φορα που δεν θα ειναι στην μερα της, ΝΑΙ θα δειξω κατανοηση.

Σωστοτατος ο CHEYENNE  :rockon: :rockon: :rockon:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!

Επισκέπτης
{Αίσχος!, Τετάρτη 27 Μάι 2009, στις 15:31
Γράφτηκε από τον billy13
Δεν ξερω τι εχει γινει,αλλα μας εχουν φερει ολα τα μπαζα! Μπαινω σημερα το πρωι στο κατω μπουρδελο και βλεπω μια αρκετα ωραια Ρουμανα που κατα τον κυριο επι της εισοδου,κανει 69! Ωραια του λεω,θελω 69 αλλα να ειναι καθαρη! Οκ,μου λεει! Ακουω που βγαινει απο το διπλα δωματιο και καπακι ερχεται σε μενα! Λεω μπορει να μην ηταν σε δωματιο και να ειναι καθαρη! Δεν προλαβαινω να ξαπλωσω και μου το βαζει μεσα στα μουτρα... Παιδια ειμαι 33 ετων και τετοια βρωμα δεν εχω ξαναφαει,πωπω λεω Παναγια μου βοηθησε με!!! Της λεω φτανει-φτανει και μετα απο το σοκ,προσπαθησα να κανω sex...!!! Με τα 1000 ζορια τα καταφερνω να τελειωσω,πλενομαι και φευγω! Με το που ηρθα σπιτι εκανα πλυση στοματος και ντους για να φυγει η αηδια!!! Παιδια σας παρακαλω προσοχη και μακρυα απο τις βρομιαρες,ελεος!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.05.2009}

Ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό.ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.Αν δεν κράτησες το όνομά της περιέγραψέ την εδώ τώρα.
Ποια δούλευε σήμερα πρωί Φυλής 59 κάτω;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
{Αίσχος!, Τετάρτη 27 Μάι 2009, στις 15:31
Γράφτηκε από τον billy13
Δεν ξερω τι εχει γινει,αλλα μας εχουν φερει ολα τα μπαζα! Μπαινω σημερα το πρωι στο κατω μπουρδελο και βλεπω μια αρκετα ωραια Ρουμανα που κατα τον κυριο επι της εισοδου,κανει 69! Ωραια του λεω,θελω 69 αλλα να ειναι καθαρη! Οκ,μου λεει! Ακουω που βγαινει απο το διπλα δωματιο και καπακι ερχεται σε μενα! Λεω μπορει να μην ηταν σε δωματιο και να ειναι καθαρη! Δεν προλαβαινω να ξαπλωσω και μου το βαζει μεσα στα μουτρα... Παιδια ειμαι 33 ετων και τετοια βρωμα δεν εχω ξαναφαει,πωπω λεω Παναγια μου βοηθησε με!!! Της λεω φτανει-φτανει και μετα απο το σοκ,προσπαθησα να κανω sex...!!! Με τα 1000 ζορια τα καταφερνω να τελειωσω,πλενομαι και φευγω! Με το που ηρθα σπιτι εκανα πλυση στοματος και ντους για να φυγει η αηδια!!! Παιδια σας παρακαλω προσοχη και μακρυα απο τις βρομιαρες,ελεος!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.05.2009}

Ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό.ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.Αν δεν κράτησες το όνομά της περιέγραψέ την εδώ τώρα.
Τελικα δεν καταλαβα της εκανες γλυφομουνι η οχι;
καλα ρε παιδια γιατι διαλεγετε τετοια προγραματα
δεν φοβαστε καθολου
τοσο ρισκαδορικοι εισται;
τι να πω
εγω και με καποτο που το χωνω,κανω πλυση μπενταντιν μετα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Έχει μπερδέψει τα σπίτια.Το κάτω είναι το 69Β και μάλλον στην Τάνια αναφέρεται,αυτή είναι Ρουμάνα και δουλεύει πρωινή βάρδια.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Απολυτα σωστος!Με το καποια καπου καποτε εκανε το ταδε δεν βγαινει ακρη και χανεται καθε ουσια του θρεντ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom