δεν καλυφθηκα πληρως!!!Εγώ πάντως...εκτός από πίπες...φτιάχνω και πίτες...σε κάλυψα? χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
λεγε ολα τα φαγητα που ξερεις να φτιαξεις!!!
δεν καλυφθηκα πληρως!!!Εγώ πάντως...εκτός από πίπες...φτιάχνω και πίτες...σε κάλυψα? χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Κι εσείς...αφού μας γαμάτε καλά-καλά και ξεκαβλώσετε...μετά φτύνετε...αυτό σε χάλασε?παντως η ατακα σου Αει σιχτιρ πια...σας βαρέθηκα...!!!!! δεν κανει καλο στο προφιλ σου ως επαγγελματιας αν εισαι ενεργο μελος του χωρου παντα...
δεν καλυφθηκα πληρως!!!
...μετά φτύνετε...
γυρω στα 14000 , μαζι με τους κλωνους!!!ρε μπαγασα Ιμπλις, 10000 μηνυματα κοντα;;;;
Να σου κάνω ότι θες πασά μου εσένα...χαχαχαχαχαχ....!!!!δεν καλυφθηκα πληρως!!!
μονο εγω καταλαβαινω κατερινικα?κατσε γιατι εχω χασει επεισοδιο..Πως/τι φτυνουν;;
μαζι σου το χυσιμο δεν ειναι αυτοσκοπος αλλα η διαδρομη ας πουμε..και μενα μου χει τυχει να μην με καταφερνει καποια αλλα να κανει οτι ειναι δυνατον χωρις να κοιταζει ρολογια και να στραβωνει..απολυτος δεν ειμαι ποτε..πολλα πραγματα ειναι σχετικα σε αυτο το χωρο..Αν, αντικειμενικα, δεις απο μερους της βαριεστημαρα κλπ και δε τελειωσεις, τοτε ναι, να παραπονεθεις. Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες ομως, μου χει τυχει πρωτο ονομα και δε με καταφερνε με τιποτα, οκ δε τα βαψε και μαυρα αλλα ηθελε να το καταφερει και το καταλαβαινες, 10+ λεπτα ειχα κατσει παραπανω αλλα δεν. Μονο συγνωμη που δε μου ζητησε μετα. Τη δευτερη φορα το θυμοταν και με ξεζουμισε..
Τι θελω να πω, μην εισαι απολυτος..προσωπικα θεωρω οτι ειναι αναλογως τη κοπελα και τι κανει εκεινη την ωρα. Το χυσιμο, οχι, δεν ειναι αυτοσκοπος και προυποθεση. Οτι οφειλει να προσπαθησει να σε καταφερει, ναι κι εγω κι ολοι νομιζω το θελουμε. Γνωμη μου.
στιφαδο εχω καιρο να φαω...Να σου κάνω ότι θες πασά μου εσένα...χαχαχαχαχαχ....!!!!
"Οξεία Κατερινίαση" ????μονο εγω καταλαβαινω κατερινικα?
και γω που δεν εχασα επιεσοδιο δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω ακριβως...ποιος φτυνει ποιον?κατσε γιατι εχω χασει επεισοδιο..Πως/τι φτυνουν;;
φτυσιμο εννοεις μια αρνητικη κριτικη?Κι εσείς...αφού μας γαμάτε καλά-καλά και ξεκαβλώσετε...μετά φτύνετε...αυτό σε χάλασε?
στιφαδο εχω καιρο να φαω...
http://[URL unfurl="true"]www.hobby.gr/shop/images/7325.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μέσα...αλλά ποιός καθαρίζει τα κρεμμυδάκια πασάκο μου?
και δεν ειναι ντροπη μια κοπελα αν στο τελος της βαρδιας π.χ. ειναι πτωμα και δεν τη παλευει αλλο να αρνηθει εναν πελατη προκειμενου να κανει μισες δουλειες εγω θα το εκτιμουσα...
προφανως..."Οξεία Κατερινίαση" ????
Χαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
Έφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....!!!! χαχχαχαχαχ...αφηστε τα φαγητα..Εγω θελω απο Στελιο Παρλιαρο σουφλε σοκολατα. Καθε Σαββατο στις 18:00.
αι γεια σου...Δε σε αδικω, ντροπη δεν ειναι..τωρα "παραμεσα" δε ξερω τι γινεται κι αν μπορει να επιτυχει κατι τετοιο..Τωρα αν μπορει..να..σε κατι τετοια φαινεται ο επαγγελματισμος..
Εχουν πολυ γελιο τα μαγαζια οταν βαζουν κλωνους να γραφουν κριτικες
Μην τσακωνεστε γλυκες αλυσιδουλες μου ολες θα ρωξανοπαρετε!!