Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
παντως η ατακα σου     Αει σιχτιρ πια...σας βαρέθηκα...!!!!!   δεν κανει καλο στο προφιλ σου ως επαγγελματιας αν εισαι ενεργο μελος του χωρου παντα...
Κι εσείς...αφού μας γαμάτε καλά-καλά και ξεκαβλώσετε...μετά φτύνετε...αυτό σε χάλασε?

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Αν, αντικειμενικα, δεις απο μερους της βαριεστημαρα κλπ και δε τελειωσεις, τοτε ναι, να παραπονεθεις. Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες ομως, μου χει τυχει πρωτο ονομα και δε με καταφερνε με τιποτα, οκ δε τα βαψε και μαυρα αλλα ηθελε να το καταφερει και το καταλαβαινες, 10+ λεπτα ειχα κατσει παραπανω αλλα δεν. Μονο συγνωμη που δε μου ζητησε μετα. Τη δευτερη φορα το θυμοταν και με ξεζουμισε..

Τι θελω να πω, μην εισαι απολυτος..προσωπικα θεωρω οτι ειναι αναλογως τη κοπελα και τι κανει εκεινη την ωρα. Το χυσιμο, οχι, δεν ειναι αυτοσκοπος και προυποθεση. Οτι οφειλει να προσπαθησει να σε καταφερει, ναι κι εγω κι ολοι νομιζω το θελουμε. Γνωμη μου.
μαζι σου το χυσιμο δεν ειναι αυτοσκοπος αλλα η διαδρομη ας πουμε..και μενα μου χει τυχει να μην με καταφερνει καποια αλλα να κανει οτι ειναι δυνατον χωρις να κοιταζει ρολογια και να στραβωνει..απολυτος δεν ειμαι ποτε..πολλα πραγματα ειναι σχετικα σε αυτο το χωρο..
και δεν ειναι ντροπη μια κοπελα αν στο τελος της βαρδιας π.χ. ειναι πτωμα και δεν τη παλευει αλλο να αρνηθει εναν πελατη προκειμενου να κανει μισες δουλειες εγω θα το εκτιμουσα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Να σου κάνω ότι θες πασά μου εσένα...χαχαχαχαχαχ....!!!!
στιφαδο εχω καιρο να φαω... :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
και δεν ειναι ντροπη μια κοπελα αν στο τελος της βαρδιας π.χ. ειναι πτωμα και δεν τη παλευει αλλο να αρνηθει εναν πελατη προκειμενου να κανει μισες δουλειες εγω θα το εκτιμουσα...

Δε σε αδικω, ντροπη δεν ειναι..τωρα "παραμεσα" δε ξερω τι γινεται κι αν μπορει να επιτυχει κατι τετοιο..Τωρα αν μπορει..να..σε κατι τετοια φαινεται ο επαγγελματισμος..

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
:offtopic: αφηστε τα φαγητα..Εγω θελω απο Στελιο Παρλιαρο σουφλε σοκολατα. Καθε Σαββατο στις 18:00.  :grin:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Δε σε αδικω, ντροπη δεν ειναι..τωρα "παραμεσα" δε ξερω τι γινεται κι αν μπορει να επιτυχει κατι τετοιο..Τωρα αν μπορει..να..σε κατι τετοια φαινεται ο επαγγελματισμος..
αι γεια σου...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ρε σεις...έπιασα την κουβέντα εδώ...και άφησα το "ούφουτου" ορφανό...πάω....

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Εχουν πολυ γελιο τα μαγαζια οταν βαζουν κλωνους να γραφουν κριτικες :grin: :grin:
Μην τσακωνεστε γλυκες αλυσιδουλες μου ολες θα ρωξανοπαρετε!!

Δεν ειμαι κλωνος!!  :grin: :grin:

Ενταξει δεν ειναι περιεργο οτι υπηρξε καποια πελατεια γρηγορη..Κορμι εχει, GFE ειναι, τα γλωσσο βεβαια δεν ειναι μες στο προγραμμα. Υπηρχε η περιεργεια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom