Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Ναι...αν δεις ξαφνικά να τρέχει μια κοπέλα με ανοιχτά τα πόδια στην αχαρνών και στο κεφάλι της ν'αναβοσβήνει σταυρός...είναι αυτό που λες....χαχχααχαχαχαχαχ....!!!!
μια να εξυπηρετει ολο το λεκανοπεδιο!
φανταστικη ιδεα το βρισκω!!
θα ειναι φοβερο happening!! :2funny: :2funny: :2funny:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μπορεί να ήταν κι αυτός κουρασμένος...αυτό δεν μας το είπε...είπε μόνο ότι πλήρωσε και απαιτεί...(μη χέσω)
αυτος που πληρωνει δεν απαιτει κοπελια?βρισκεις κατι υπερβολικο σε αυτο?

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το θεμα που δημιουργειται εδω ειναι το εξης.
Αν μια κοπελα κουραστει την ωρα της βαρδιας,
δε θα πρεπε να υπαρχει μια αντικαταστατρια,
ωστε κ αυτη να μην κανει αγγαρια ,
κ οι πελατες να ειναι ευχαριστημενοι?

κατι τετοιο θα ηταν επαγγελματικοτερο
απο το να δουλευει μια κοπελα χωρις ορεξη
και να δημιουργει αρνητικο κλιμα για το εκαστοτε μαγαζι.
ειναι πολυ σωστο αυτο που λες.. αλλα μερικες φορες δεν ειναι τοσο ευκολο να βρεις μια κοπελα που μπορει να ερθει αμεσως >:( >:( >:(

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
προσφατα μια κοπελα του χωρου μου εκμυστηρευτηκε οτι της εχει τυχει να επιστρεψει χρηματα συναγωνιστων χωρις να προσφερει υπηρεσιες βεβαια επειδη δεν ηταν καλα.....ποσες το κανουν αυτο???

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
μηπως το παρακανουμε λιγο εδω?
ενταξει, ενας φιλος πετυχε τη νταρια μια μερα ντεφορμε... θα συμβει... κι εμενα μ εχει παρει ο υπνος στη δουλεια και εγινα ρομπα  :dancing: :dancing:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ναι...βρίσκω κάτι το υπερβολικό...αν βγάζατε την μαρμελάδα από τ'αυτιά...και ακούγατε τι κάνει η κοπέλα στο δωμάτιο πριν την πηδήξετε και πόσο κοστίζει αυτό που προσφέρει...δεν θα κάνατε μετά σαν γύφτοι...τα αεροπλανικά είναι για το τσίρκο...χρόνια τ'ακούω...."Αχ Κατερίνα μου...άμα μου κάνεις αυτό...θα με κάνεις πελάτη"...

Ρε...δε γαμιόμαστε λέω εγώ?

Τα λέω έξω από τα δόντια...κι άμα σας αρέσει...!!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
θα ειχες απολυτο δικιο κατερινα, αν ησουν υδραυλικος και σου ζητουσαν ν αλλαξεις τις ασφαλειες στον πινακα...
αλλα η υπηρεσια που προσφερεις εσυ ειναι ελαστικη, και το κυριοτερο ειναι βασισμενη στη συμπεριφορα σου
παραδειγμα, με την επιθετικη συμπεριφορα που εχεισ τωρα, δε πα να κανεις ολο  το καμα σουτρα... δεν εχει να λεει
ο καθενας μπορει να ζηταει οτι θελει, κι εσυ να δινεις μονο οτι θελεις... το να εισαι επιθετικη ειναι αστοχο

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αστην τωρα, εχει συγχιστει ,
σκεφτεται μην της τυχει να ειναι αναπληρωματικη... :2funny: :2funny: :2funny:

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ναι...βρίσκω κάτι το υπερβολικό...αν βγάζατε την μαρμελάδα από τ'αυτιά...και ακούγατε τι κάνει η κοπέλα στο δωμάτιο πριν την πηδήξετε και πόσο κοστίζει αυτό που προσφέρει...δεν θα κάνατε μετά σαν γύφτοι...τα αεροπλανικά είναι για το τσίρκο...χρόνια τ'ακούω...."Αχ Κατερίνα μου...άμα μου κάνεις αυτό...θα με κάνεις πελάτη"...

Ρε...δε γαμιόμαστε λέω εγώ?

Τα λέω έξω από τα δόντια...κι άμα σας αρέσει...!!!
συμφωνοι η δουλεια σας ειναι δυσκολη ..αλλα υποτιθεται οτι ειναι επιλογη σας η κανω λαθος?προσωπικα σεβομαι ολες τις κοπελες και δεν ζηταω παπαδες αλλα με τα χρηματα που δινω εχω την στοιχειωδη προσδοκια-απαιτηση να κανει οτι ειναι δυνατον να με ικανοποιησει...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Καποια πραγματα ναι τα απαιτησει, καποια αλλα δεν ειναι παταω ενα κουμπι και γινεται και δεν ειναι αυτοσκοπος, συμφωνω με τον Ιμπλις.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
θα ειχες απολυτο δικιο κατερινα, αν ησουν υδραυλικος και σου ζητουσαν ν αλλαξεις τις ασφαλειες στον πινακα...
αλλα η υπηρεσια που προσφερεις εσυ ειναι ελαστικη, και το κυριοτερο ειναι βασισμενη στη συμπεριφορα σου
παραδειγμα, με την επιθετικη συμπεριφορα που εχεισ τωρα, δε πα να κανεις ολο  το καμα σουτρα... δεν εχει να λεει
ο καθενας μπορει να ζηταει οτι θελει, κι εσυ να δινεις μονο οτι θελεις... το να εισαι επιθετικη ειναι αστοχο
Ματάκια μου...εμένα...με ξέρουν και οι πέτρες...ξέρω τι λέω...και γιατί το λέω...δεν είναι ανάγκη εδώ στο σάιτ να δείξω καλή συμπεριφορά...εδώ δεν κάνουμε κρεβάτι ... συζήτηση κάνουμε...είμαι παλιά...γιου αντερστεντ μι?

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παντως η ατακα σου     Αει σιχτιρ πια...σας βαρέθηκα...!!!!!   δεν κανει καλο στο προφιλ σου ως επαγγελματιας αν εισαι ενεργο μελος του χωρου παντα...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
συμφωνοι η δουλεια σας ειναι δυσκολη ..αλλα υποτιθεται οτι ειναι επιλογη σας η κανω λαθος?προσωπικα σεβομαι ολες τις κοπελες και δεν ζηταω παπαδες αλλα με τα χρηματα που δινω εχω την στοιχειωδη προσδοκια-απαιτηση να κανει οτι ειναι δυνατον να με ικανοποιησει...
Εγώ πάντως...εκτός από πίπες...φτιάχνω και πίτες...σε κάλυψα?   χαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οκ...αη αντερσταντ γιου... αφου δειχνεις καλη συμπεριφορα μονο οταν "ειναι αναγκη", εγω παω πασο...
δεν αμφιβαλω οτι εισαι χρονια στο χωρο, και οτι κανεις ζημια η οτιδηποτε τετοιο η οτι ξερεις τι λες γενικα...
κακο δεν ακει ν ακους και καμια αλλη γνωμη

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
οκ...αη αντερσταντ γιου... αφου δειχνεις καλη συμπεριφορα μονο οταν "ειναι αναγκη", εγω παω πασο...
δεν αμφιβαλω οτι εισαι χρονια στο χωρο, και οτι κανεις ζημια η οτιδηποτε τετοιο η οτι ξερεις τι λες γενικα...
κακο δεν ακει ν ακους και καμια αλλη γνωμη

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Αν, αντικειμενικα, δεις απο μερους της βαριεστημαρα κλπ και δε τελειωσεις, τοτε ναι, να παραπονεθεις. Δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες ομως, μου χει τυχει πρωτο ονομα και δε με καταφερνε με τιποτα, οκ δε τα βαψε και μαυρα αλλα ηθελε να το καταφερει και το καταλαβαινες, 10+ λεπτα ειχα κατσει παραπανω αλλα δεν. Μονο συγνωμη που δε μου ζητησε μετα. Τη δευτερη φορα το θυμοταν και με ξεζουμισε..

Τι θελω να πω, μην εισαι απολυτος..προσωπικα θεωρω οτι ειναι αναλογως τη κοπελα και τι κανει εκεινη την ωρα. Το χυσιμο, οχι, δεν ειναι αυτοσκοπος και προυποθεση. Οτι οφειλει να προσπαθησει να σε καταφερει, ναι κι εγω κι ολοι νομιζω το θελουμε. Γνωμη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom