"Και εγω το ιδιο κανω φιλοι μου ωσπου μια μερα συνειδητοποιω οτι με ξερει ολοκληρο το μαγαζι!!!(και δεν μιλαω μονο για ενα μαγαζι!Στην πορεια βγηκε και 2ο)
Μιλαμε τωρα για τα παντα!!!Νικ, κανονικο ονομα,τι δουλεια κανω,τι αμαξι οδηγαω και τετοια!!!"
δεν ειναι οτι δεν καταλαβα,καταλαβα καλα τι ειπες και τι εννοεις.απλα δε περιμενα να εχουν συμβει τετοια πραγματα,μου προκαλει καποια μικρη εστω εκπληξη.φυσικα δε σε αμφισβητω.χωρις να σε ξερω,παρακολουθω συχνα τα οσα γραφεις και σε εχω χαρακτηρισει σοβαρο μελος και βασικο πυλωνα στα θεματα που αφορουν το...hobby μας.
οσο αφορα τη μαιρα,επειδη μου φανηκε αστερακι απο την πρωτη φορα,λιγο περιεργο τετοιο service για φυλης και επισης λιγο αλλοπροσαλη,δοκιμασα 3 φορες και μετα ανεβασα κριτικη,ωστε να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω.για να βοηθησω οσο δυνατον περισσοτερο,για πρωτη φορα και παιρνοντας ρισκο(εκανα κατι που δεν συνηθιζεται στις κριτικες νομιζω)...εδωσα και κατι σαν οδηγιες χρησης,ωστε συνχομπιστες να περασουν καλα οπως περασα και εγω μαζι της. το χερι μου στη φωτια για τη μαιρα και τη καθε μαιρα δε μπορω να το βαλω ομως οπως καταλαβαινεις,θα ηταν αστειο.
για το φιλαρακι σου τι να πω? δεν εχω ιδεα τι εκανε η δεν εκανε.αυτο που μπορω να κανω,ειναι αν θελεις και εσυ,να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες των "συνευρεσεων"...να δωσω ισως περισσοτερες οδηγιες χρησης και αν πιασει επιασε.ολα αυτα μεσω πμ ομως,μη γινουμε πιο χυδαιοι "δημοσια"
αυτα προς το παρον και στη διαθεση σου φιλε