Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Πρώτες και καλές εντυπώσεις, Πέμπτη 14 Μάι 2009, στις 17:01
Γράφτηκε από τον scorpio16673 
Συνολική βαθμολογία  6.2
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

Ειμαι καινουργιο μελος και εχοντας διαβασει για το συγκεκριμένο χωρο ο οποίος εχει και προσφορά για συγκεκριμένες ωρες, αποφάσισα να τον επισκεφθώ.
Πολύ όμορφος, καθαρός και προσεγμένος χώρος. Ευγενική η τσατσά. Οταν εμφανιστηκε η κοπέλλα ήρθε μου συστηθηκε ευγενικά, χωρις να βιάζεται να κρυφτει πίσω απο την κουρτίνα.
Ειχε βαρδια η Τινα, το ήξερα απο την ιστοσελίδα και γιαυτό πήγα. Οι φωτο την αδικούν. Ειναι πολύ πιο όμορφη στο πρόσωπο, προσχαρη και ευγενική. Συμμετεχει και δεν βιάζεται. Το μονο αρνητικό στο σώμα της ειναι το στηθος της που ειναι πλαδαρό.
Γενικά πολύ καλή εντύπωση. Αν οι τιμές παραμεινουν στα 30 - εστω και μονο για happy hours - θα ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 13.05.2009

Ποιες φωτογραφίες της Τίνας στο studio Paradise;

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
+1 Το έχουμε ξαναπεί τραβελαρία μεγάλη η Αφροδίτη (αλλά πάει να το κρύψει με μακριά μαλλιά ριγμένα στο πρόσωπο, δεν μιλάει στο σαλόνι-βάζει την τσατσά να τα λέει, κερνάει ποτάκι-Ούρσους αν θυμάμαι καλά, καλός γνωστός την είχε πατήσει, με το που μπήκε μέσα της είχε διαφορά από κανονική γυναίκα) :P

Πιστοποιημένο trans μετά δοκιμής:Βουλιαγμένης 83 πριν πάρει μεταγραφή για την αλυσίδα.
Είναι φανερή η πρόθεση της ιδιοκτησίας της αλυσίδας η του περιβάλλοντος να στηρίξουν δύο εργαζόμενες που δικαίως βάλλονται.

Αν τα αστέρια εκεί μέσα είναι  :2funny: :2funny: :2funny:η Αφροδίτη και η  ενίοτε υστερικιά Μάντυ("εγκο σε ενα λεπτο φευγκο")  :2funny: :2funny: :2funny:  ψωνίσατε από σβέρκο!!!

Επισκέπτης
και πως καταλαβαινεις αμα ειναι κανονικη?εμενα μου τυχε να πηδηξω εγχειρισμενη και δεν καταλαβα χρηστο......πως το καταλαβαινεις?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ολοι καταψηφιζουν τις κριτικες μ!!!
γιατι?

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Πιστοποιημένο trans μετά δοκιμής:Βουλιαγμένης 83 πριν πάρει μεταγραφή για την αλυσίδα.
Είναι φανερή η πρόθεση της ιδιοκτησίας της αλυσίδας η του περιβάλλοντος να στηρίξουν δύο εργαζόμενες που δικαίως βάλλονται.
Θες το πιστευεις θες οχι αλλα μονο η Καρολινα(ψευτοπορνοσταρ) και η Αφροδιτη(τρανς) δουλευουν φουλ απο την αλυσιδα!
Υ.Γ Για Μαντυ καπου ειδα οτι βγαζει το παντεσπανι της στην Θεσσαλονικη

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Διαφέρει η είσοδος μέσα της.  Είναι διαφορετική (όπως είπα ΔΕΝ έχω μπει εγώ αλλά αξιόπιστο άτομο με χρόνια στο χώρο που μου το είπε, άλλωστε η Αφροδίτη-''Βασίλης'' κάνει μπαμ {πλάτες, ύψος, στυλ ακόμα και ρούχα που κρύβουν το κορμί και αφήνει κάρτες με το νούμερο της στο σαλονάκι συνήθως} στυλ Κορίνας στο Βουλιαγμένης 68 με εμβόλιο στρατού στο μπράτσο!)

και πως καταλαβαινεις αμα ειναι κανονικη?εμενα μου τυχε να πηδηξω εγχειρισμενη και δεν καταλαβα χρηστο......πως το καταλαβαινεις?

Επισκέπτης
Θες το πιστευεις θες οχι αλλα μονο η Καρολινα(ψευτοπορνοσταρ) και η Αφροδιτη(τρανς) δουλευουν φουλ απο την αλυσιδα!
Υ.Γ Για Μαντυ καπου ειδα οτι βγαζει το παντεσπανι της στην Θεσσαλονικη
Δεν έχω λόγο να σε αμφισβητίσω.Κάνεις τις βόλτες σου και βλέπεις.
Η Μάντυ εξοστρακίστηκε για να βάλει μυαλό :2funny: :2funny: :2funny:και κάποια στιγμή θα επιστρέψει για να καλύψει κενά του Αθηναϊκού προγράμματος :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γράφτηκε από τον FRM   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ρομίνα) 
Συνολική βαθμολογία  7.0
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  9.0

Επικεψη Παρασκευή βράδυ.
Η Ρομινα γυρω στα 25 με φυσικό στηθος 4αρι με μικρή πτώση.Πρόσωπο και κορμί μέτρια.
Πιπα καλή όχι εξαιρετική και ικανοποιητική περιποίηση στη @@ περιοχή. Στο sex θελει αρκετή δουλειά, χωρις πρωτοβουλίες και με διάθεση "αντε να τελειώνουμε". Για τους λάτρεις των μεγάλων φυσικών (προς το παρόν) βυζιών αξιζει.... αλλά μεχρι εκεί.
Και το σπάσιμο .... κουβαλάει τη κρέμα μαζί της για να βάλει μετά το 69.
Ηθελα να ήξερα τι σοι καινούργια μόδα είναι αυτή..........?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Ρομίνα

Συναγωνιστη FRM αν η Ρομινα ειναι 6αρι στην εμφανιση και στο κορμι ειναι μετρια τοτε πες μας που υπαρχουν καλυτερες(εξαιρειται το Καρεα 30) να παμε στα καπακια!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
2 στους 3 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Χάιντυ δεν αξίζει μία, Τετάρτη 20 Μάι 2009, στις 12:18
Γράφτηκε από τον didiscote   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χάιντυ)  
Συνολική βαθμολογία  6.0
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Χθες βραδυ κατα τις 22:00 μπηκα στο εν λογω στουντιο και βγαινει η κοπελα.Απο εμφανιση να μην την αδικουμε ειναι πολυ καλλη με φυσικο 3++ στηθος με το οποιο κανει ωραιο ισπινικο και μπορεις να τελειωσεις πανω της στα 60.Κατα τα αλλα πιπα μετρια εως ανυπαρκτη και συμμετοχη στο απολυτο μηδεν!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Χάιντυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 19.05.2009

- Δε τα χουμε πει επανειλημμένα περι της αλυσίδας? Δε διαβάζετε δεν ενημερώνεστε δεν ακούτε ,...καλά να πάθετε !

Επισκέπτης
Kριτική για Ναταλί-Λ.Καραγιάννη του stelios76:

Σημερα ο δρομος με εβγαλε στο εν λογω στουντιο, η τσατσα παντα ευγενεστατη με ενημερωσε για την Ναταλι την οποια και γνωριζω αρκετα καλα εδω και καιρο.Αυτο το κοριτσι σε κανει να νιωθεις οτι εχεις την κοπελα σου,ειναι προθυμη για ολα και παντα χαμογελαστη, καθαρη, και κουκλα για τα γουστα μου παντα...Παντος διαβασα μια κριτικη που με ενοχλησε για την εν λογω κοπελα.Συναγονηστες οι κοπελες ειναι ανθρωποι με ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ αναλογως τον πελατη και πως αυτος της φερετε... για αυτο λιγο μεγαλοψυχια δεν βλαπτει!!!

Να μην σε ενοχλεί καθόλου!!!.Ο αδερφός της είσαι η ο γκόμενός της; :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατί βιάζεσαι να προεξοφλήσεις ότι φταίει ο συναγωνιστής envyme79 που έγραψε την ενοχλητική κριτική;.Ο άντρας είναι άνθρωπος με ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ αναλόγως την επαγγελματία κοπέλα και όπως αυτή του φέρεται...Οπως πολύ σωστά είπες και "οι κοπελες ειναι ανθρωποι με ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ αναλογως τον πελατη και πως αυτος της φερετε..."
Αλλά ισχύουν και τα δύο!!!.Σε αυτή την μοναδική κάθε φορά διαδραστική σχέση πελάτη-πουτάνας,τρίτοι μη συμμετέχοντες δεν δύνανται να εξάγουν απόλυτη κρίση υπέρ του ενός η του άλλου.Και κάθε απολυτότητα είναι ή βλακώδης ή ύποπτη.Αν είσαι αγαθά σκεπτόμενος μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.
Εκτός και αν ξέρεις οτι ο envyme79 φέρθηκε άσχημα στην Ναταλί.Σου είπε κάτι τέτοιο η Ναταλί;

envyme79,Δεύρο έξω και εξηγήσου:Φέρθηκες άσχημα στην Ναταλί;

Επισκέπτης

- Δε τα χουμε πει επανειλημμένα περι της αλυσίδας? Δε διαβάζετε δεν ενημερώνεστε δεν ακούτε ,...καλά να πάθετε !
Μου θύμισες τον Νίκο Αναστόπουλο!!! :2funny:
Κρίμα γιατί η μικρή Ολλανδέζα ήταν πειρασμός!!!.

Haidy get back,get back to where you once belong!!!(το Holland).Λέμε κακά λόγια για να συνέλθει και να βάλει μυαλό :2funny: :2funny: :2funny:όπως η Μάντυ :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γράφτηκε από τον FRM   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ρομίνα) 
Συνολική βαθμολογία  7.0
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  9.0

Επικεψη Παρασκευή βράδυ.
Η Ρομινα γυρω στα 25 με φυσικό στηθος 4αρι με μικρή πτώση.Πρόσωπο και κορμί μέτρια.
Πιπα καλή όχι εξαιρετική και ικανοποιητική περιποίηση στη @@ περιοχή. Στο sex θελει αρκετή δουλειά, χωρις πρωτοβουλίες και με διάθεση "αντε να τελειώνουμε". Για τους λάτρεις των μεγάλων φυσικών (προς το παρόν) βυζιών αξιζει.... αλλά μεχρι εκεί.
Και το σπάσιμο .... κουβαλάει τη κρέμα μαζί της για να βάλει μετά το 69.
Ηθελα να ήξερα τι σοι καινούργια μόδα είναι αυτή..........?
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Ρομίνα

Συναγωνιστη FRM αν η Ρομινα ειναι 6αρι στην εμφανιση και στο κορμι ειναι μετρια τοτε πες μας που υπαρχουν καλυτερες(εξαιρειται το Καρεα 30) να παμε στα καπακια!!

Συμφωνω με τον συναγωνιστη PIATSA.

Για την Ρομινα εχω προσωπικη αποψη.
Στις υπηρεσιες μπορει να βελτιωθει, αλλα απο εμφανιση ειναι super.....

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οποιος γυρναει μαθαινει οποτε ακου να δεις τι γινεται Cheyenne...
Παιζουν πολλα καλοπαιδα που χρησιμοποιουν το site λεγοντας ειμαι ο ταδε ο παραταδε και θα σου γραψω καλη κριτικη αλλα θελω απο σενα Και να μου το κατεβασεις στο 40αρικο Και να παιξει και 69 Και ισπανικη και και και!!Κι απο την στιγμη που η κοπελα και με το δικιο της αρνηθει κατι μεσα στο δωματιο τοτε κουνια που την κουναγε...εξου και πολλες φορες οι βαθμολογιες ειναι περιεργες!Η λογικη του οτι ειμαι το ταδε νικ στο σαιτ βασικα με βρισκει αντιθετο και προσωπικα το εχω πει μονο σε δυο κοπελες τις οποιες τιμησα κι αυτο γιατι συμμετειχαν στο site κι ειχαμε ανταλλαξει και μια δυο κουβεντες και για τις οποιες ουδεποτε ανεβασα οποιαδηποτε κριτικη!Αν το καθε τσουτσεκακι παει και ζηταει παπαδες επειδη ειναι το ταδε μελος ο ZeroTolerance,ο Πουτανγαμων κι ο Kokolongos τι θα επρεπε να κανουν?Να γαμανε τζαμπα με το που λενε το νικ τους?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Οποτε εχω αναφερει το site σε κοπελλα ειναι ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ την συνευρεση.
Και μονο σε 2 κοπελες εχω "αποκαλυψει" την ταυτοτητα μου, και παραδεχτηκαν οτι με γνωριζουν μιας και ειχαμε ανταλλαξει μερικα posts και pm.

Και ο λογος ειναι οτι θελω να ειναι ο "ευατος τους" στο δωματιο και οχι να μου δειξουν αλλο προσωπο.

Οσοι δεν εχουν καταλαβει οτι οι κρητικες ειναι για να ΒΟΗΘΙΟMΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, και να αποφευγουμε τις "κακοτοπιες" καλυτερα να μην γραφουν κρητικες.

Ειναι ανηθικο, οπως και σε αλλους τομεις της ζωης μας , να προσποιουμαστε οτι ειμαστε καποιοι αλλοι, για δικο μας ωφελος, οποιο και εαν ειναι αυτο.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Οσοι δεν εχουν καταλαβει οτι οι κρητικες ειναι για να ΒΟΗΘΙΟMΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, και να αποφευγουμε τις "κακοτοπιες" καλυτερα να μην γραφουν κρητικες.
Συμφωνω κι υπερεπαυξανω!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Οποιος γυρναει μαθαινει οποτε ακου να δεις τι γινεται Cheyenne...
Παιζουν πολλα καλοπαιδα που χρησιμοποιουν το site λεγοντας ειμαι ο ταδε ο παραταδε και θα σου γραψω καλη κριτικη αλλα θελω απο σενα Και να μου το κατεβασεις στο 40αρικο Και να παιξει και 69 Και ισπανικη και και και!!Κι απο την στιγμη που η κοπελα και με το δικιο της αρνηθει κατι μεσα στο δωματιο τοτε κουνια που την κουναγε...εξου και πολλες φορες οι βαθμολογιες ειναι περιεργες!Η λογικη του οτι ειμαι το ταδε νικ στο σαιτ βασικα με βρισκει αντιθετο και προσωπικα το εχω πει μονο σε δυο κοπελες τις οποιες τιμησα κι αυτο γιατι συμμετειχαν στο site κι ειχαμε ανταλλαξει και μια δυο κουβεντες και για τις οποιες ουδεποτε ανεβασα οποιαδηποτε κριτικη!Αν το καθε τσουτσεκακι παει και ζηταει παπαδες επειδη ειναι το ταδε μελος ο ZeroTolerance,ο Πουτανγαμων κι ο Kokolongos τι θα επρεπε να κανουν?Να γαμανε τζαμπα με το που λενε το νικ τους?
σωστη τοποθετηση

Επισκέπτης
{Βρήκα τον χαμένο θησαυρό!!! Την πανέμορφη Roxana (Real Sweet Angel), Παρασκευή 22 Μάι 2009, στις 02:25
Γράφτηκε από τον serious man
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ρωξάννη) 

Σήμερα βράδυ περίπου 1130 ΠΈΜΠΤΗ 21 ΜΑΙΟΥ,πέρασα από το στούντιο GEISHA.Μέ μεγάλη μου χαρά πληροφορήθηκα από τήν ευγενέστατη υπηρεσία.οτι δούλευε η Ροξάνα!Μόλις βγήκε στό σαλόνι,έπαθα πλάκα,φόραγε όπως συνήθως πολύ ακριβά καί μοντέρνα ρούχα,αρκετά SEXY,KAI έχει ένα απίθανο- new look-.Αμέσως πέρασα στό πεντακάθαρο,με εντυπωσιακό decor,δώμάτιο.Μέσα τό κορίτσι είναι τό κάτι αλλο.Φοβερές εναλλαγές,τρυφερά χάδια καί φιλάκια.μέ μία νέα μέθοδο απόλαυσης τού στοματικού,πού σε τρελαίνει.δέν βιάζεται καθόλου καί καλα κάνει,πραγματικά τιμάει τά χρήματα που κερδίζει.Η βαθμολογία πού βάζω είναι η πραγματική και αληθινή δεδομένου ότι τό κορίτσι αξίζει πολλά!! Πολύ σύντομα θά τήν τιμήσω καί πάλι.ΠΑΙΔΙΑ μήν χάσετε νά γνωρίσετε τον πραγματικό SWEET ANGEL επί τής γής.}

Νέα μέθοδος απόλαυσης στοματικού!!! :pipa1:

Do you speak seriously,serious man?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom