Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Υπάρχει ο nikolaki . Εσύ είσαι ο nikolakis
Την κριτική την έγραψε ο πρώτος...
ναι ρε το ειδα οκΥπάρχει ο nikolaki . Εσύ είσαι ο nikolakis
Συνηθισμενο φαινομενο ;)αρα ηξεραν και δε μιλαγαν ;) τανες ειναι ρε παιδια,δεν ειναι οι γυναικες μας στη τελικη να τις θελουμε μονο για παρτη μας,
Ασχετα με το οτι κανουν μπαμ οτι ειναι υπηρεσιες-μαγαζατορες που απλα αλλαζουν το ονομα της κοπελας και ανεβαζουν κριτικες εχουν και τα δικια τους!Σου λεει ρε αδερφε εχω στα μαγαζια μου την Σονια(μια απο τις καλυτερες επαγγελματιες που κυκλοφορουν εδω και χρονια και για την οποια οταν ειχε πρωτοανοιξει το site γινοταν της μουρλης για παρτη της και δεν ακουγοταν καμια αλλη)...σου εχω Ευα(που ειναι απο τα ωραιοτερα μελαχρινα που κυκλοφορουν στα στουντιο και για την οποια ακουγονται τα καλυτερα αλλα εχουν γραφτει ελαχιστες κριτικες)και την Ναταλι-Εφη Σαρρη για την οποια επισης ακουγονται πολυ καλα λογια για το κρεβατι της αλλα δεν γραφονται σε μορφη κριτικης!!Ε ως εδω και μη παρεκει ειπαν τα Λελακια λοιπον και πηραν την κατασταση στα χερια τουςwww.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7646.msg1095229#msg1095229]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,7646.msg1095229#msg1095229[/url]
Πες τα ρε tresurert μονο που ο dr.vah ειναι κλωνος του Κing Alex και οχι του nikolaki72!!!
Eκτος βεβαια αν ειναι και οι 3 το ιδιο ατομο!!!
Ασε που το copy paste παει συννεφο!!!Που ειστε mods και Αντι?
Eνα και το αυτο...ας πουμε...καλα ολα αυτα..ομορφα και ωραια και ο καθενας εχει τα γουστα του και σεβαστα ειναι παντα.
αλλα το.... "ακριβως απο εξω αφου εχει ανετο παρκινγκ και εφυγα" πως γινεται?
έχω λυθεί στα γέλια με τον "Βασιλιά"...Ρε τον King Lelas...με τις μουφτιες που γραφει ξεχασε κι αυτα που ηξερε
Σόνια είσαι Θεά..., Τρίτη 12 Μάι 2009, στις 10:48
Σημερα περασααπω την Κωνσταντινοπολεως 94 .Μου ανοιξε μια χαρουμενη τσατσα, μου παρουσσειασε την Σονια .
Τελεία και κ ά β λ α . ., Δευτέρα 04 Μάι 2009, στις 12:45
μου παρουσιασε ενα καυλακι πρωτης ταξης που χωρις δευτερη κουβεντα μου ηρθε ταμπλας
1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Για ένα γρήγορο με χύσ*** στο στόμα καλό ήταν, Τετάρτη 13 Μάι 2009, στις 17:59
Γράφτηκε από τον rdeliaris - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 5.8
Εμφάνιση κοπέλας 5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 5.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 6.0
Σήμερα φίλοι συναγωνιστές κατά τις 09:40 επισκέφθηκα το εν λόγω ''σπίτι'' στο οποίο αρκετές φορές έχω βρει κοπέλες που με έχουν ικανοποιήσει αρκετά.Είχα ''σηκωμάρες'' ήταν και κοντα στη δουλειά μου δεν είχα χρόνο και όρεξη για τσάρκα.Άθλιος χώρος και από υγειινή άσε καλίτερα το καλό ήταν ότι έκανα σεφτέ και η κοπέλα ήταν καθαρή.Η κοπέλα ...είχε τα χρονάκια της λεπτούλα με μέτριο ύψος, καστανή από την Βουλγαρία, βυζί κανονικό πεσμένο θα έλεγα, με ωραία όμως επιδερμίδα. Η κοπέλα με 20 € πρόσφερε τις γνωστές υπηρεσίες του σπιτιού ακάποτο τσ****** και με προφύλαξη μου** και κ***.Πλήρωσα ήξερα τι θα πάρω έλα όμως εγώ που ήθελα χύσιμο στο στόμα (χωρίς προφύλαξη βέβαια)γι' αυτό όταν ήρθε στο δωμάτιο τις πρόσφερα 10 € για τελείωμα στο στόμα μετά από μου** και κ*** και το δέχθηκε βεβαίως βεβαίως.Αφού την φίλησα παντού και την χαϊδεψα τις έβαλα τον ''κύριο'' στο μουν* μαζί με γλωσόφυλλο μετά ''κουλούρι'' και όταν έφθασε η ώρα να χ*** έβγαλα το προφυλακτικό περίμενα λιγάκι (να μην τελειώσω αμέσως )και της το έδωσα στο στόμα η οποία τα ρούφηξε όλα το στράγκιξε τον '' κύριο'' και μετά τα έφτυσε στον νιπτήρα. Να ξέρετε σ'αυτό το σπίτι μπωρείς πληρώνοντας τις κοπέλες εξτρα στα δωμάτια να ζητήσετε ''παπάδες'' κυρίως την πρωινή βάρδια που έχει ησηχία.Εγώ πέρασα καλά πήρα αυτά που περίμενα, αν θα ξαναπήγαινα στην ίδια; δεν ξέρω μάλον όχι δεν το μετάνοιωσα όμωσ που πήγα.Στο Πρόσβαση/Parking έβαλα υψηλή βαθμολογία διότι είναι πολύ κοντά στάση ΜΕΤΡΟ (ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ).
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Ημερ/νια επίσκεψης: 13.05.2009
θεωρω τον συναγωνιστη ανθρωπο για αποστολες υψηλου κινδυνου.
η μαλλον καμικαζι......