You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 689K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.949
- Πόντοι
- 5.235
Συγχαρητηρια φιλε PIATSAS για την παρατηρητικοτητα σου!Kι οχι μονο αυτο αλλα μεσα σε ενα μηνα ξεχασε οτι εχει ξαναγραψει για την Ευα!Μαλλον μπερδευτηκε μωρε
μελαχρινή μακριά μαύρα μαλλιά με πολύ ωραία κορμί και πρόσωπο που έφερνε περισσότερο σε μεσογειακή ομορφιά (άγρια γκόμενα για πολλά γαμήσια)…. και όντως έτσι ήταν… πολύ καλά προκαταρτικά , γλειψίματα παντού ,παιχνίδια με το στήθος της, και ένα γαμήσι σε όλες τις στάσεις …. Το μόνο που μπορώ να πω ότι δεν μου άρεσε ήταν στο πισωκολλητό όπου είχε πάρει τέτοια στάση και με εμπόδιζε να μπω όλος μέσα …… άλλα σε γενικές γραμμές το ευχαριστήθηκα
Όνομα κοπέλας: Εύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 30.03.2009
πηγα χθες το βραδυ και βρηκα ενα μικρο κουκλακι που η ευγενεστατη τσατσα μου την συστησε ως Εύα . μου ειπε τα προγραμματα το απλο 50ε,το 69 60ε,και το αυταρχικο 70ε,και σεχ show 70ε πηρα το απλο για να δοκιμασω το μικρο και
Ημερ/νια επίσκεψης: 03.05.2009
οφειλω να ομολογησω πως διαβαζω κριτικες χωρις να παρατηρω τετοιου ειδους λεπτομερειες!
Επισκέπτης
Παράθεση κριτικής από exatmisas:
{...ΑΝΝΑ = ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
Στα πολύ πολύ αρνητικά, την βραδυά της επίσκεψής μου βλέπω γρήγορα την λεγάμενη, στην αρχή μου άρεσε, σκάω 50άρικο, και ενώ έρχεται στο δωμάτιο, διαπιστώνω πως είναι τρανσέξουαλ περιωπής! Καλοφτιαγμένος, καλοβαλμένος 35άρης χειρουργημένος τράβελος.
Στα πολύ αρνητικά, η συμπεριφορά της τσατσάς, που όταν την ρώτησα αν είναι γυναίκα ή τρανσέξουαλ, μου είπε με πολύ ψεύτικα λόγια: "εεε, γυναίκα, γυναίκα είναι!"
...πραγματικά εντυπωσιακότατος τρανσέξουαλ με όμορφο πρόσωπο και ωραίες αναλογίες.
Όνομα κοπέλας: Άννα}
exatmisas,Θησέως 35 πριν δύο χρόνια πήδηξα μια Άννα που τώρα την βρήκα στην αλυσίδα Αριστοτέλους-Ηλία Ηλιού.Δώσε λεπτομερή περιγραφή (πρόσωπο-σώμα) για να καταλάβω αν είναι η ίδια.
{...ΑΝΝΑ = ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
Στα πολύ πολύ αρνητικά, την βραδυά της επίσκεψής μου βλέπω γρήγορα την λεγάμενη, στην αρχή μου άρεσε, σκάω 50άρικο, και ενώ έρχεται στο δωμάτιο, διαπιστώνω πως είναι τρανσέξουαλ περιωπής! Καλοφτιαγμένος, καλοβαλμένος 35άρης χειρουργημένος τράβελος.
Στα πολύ αρνητικά, η συμπεριφορά της τσατσάς, που όταν την ρώτησα αν είναι γυναίκα ή τρανσέξουαλ, μου είπε με πολύ ψεύτικα λόγια: "εεε, γυναίκα, γυναίκα είναι!"
...πραγματικά εντυπωσιακότατος τρανσέξουαλ με όμορφο πρόσωπο και ωραίες αναλογίες.
Όνομα κοπέλας: Άννα}
exatmisas,Θησέως 35 πριν δύο χρόνια πήδηξα μια Άννα που τώρα την βρήκα στην αλυσίδα Αριστοτέλους-Ηλία Ηλιού.Δώσε λεπτομερή περιγραφή (πρόσωπο-σώμα) για να καταλάβω αν είναι η ίδια.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
0 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
[size=20pt]Θα ξαναπάω το βράδυ[/size], Δευτέρα 04 Μάι 2009, στις 12:35
Γράφτηκε από τον King_Alex - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Εύα)
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
πηγα χθες το βραδυ και βρηκα ενα μικρο κουκλακι που η ευγενεστατη τσατσα μου την συστησε ως Εύα . μου ειπε τα προγραμματα το απλο 50ε,το 69 60ε,και το αυταρχικο 70ε,και σεχ show 70ε.πηρα το απλο για να δοκιμασω το μικρο και εξεπλαγειν απο το χαμογελο την διαθεση και την ορεξη, το ενιωθε και το ηθελε τρελα.περασα υπεροχα...εφυγα με το αρωμα και την σκεψη της στο μυαλο μου σημερα θα ξαναπαω το βραδυ, ανεπηφυλαχτα να το επισκεφτητε λεει το νινι,και αριστη εξυπηρετηση της τσατσας με εγκαρδιες καληνυχτες,βγηκα πηρα το εργαλιο μου ακριβως απο εξω αφου εχει ανετο παρκινγκ και εφυγα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή
Τελικα ξαναπηγες το βραδυ δεν μας ειπες!!!
[size=20pt]Θα ξαναπάω το βράδυ[/size], Δευτέρα 04 Μάι 2009, στις 12:35
Γράφτηκε από τον King_Alex - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Εύα)
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
πηγα χθες το βραδυ και βρηκα ενα μικρο κουκλακι που η ευγενεστατη τσατσα μου την συστησε ως Εύα . μου ειπε τα προγραμματα το απλο 50ε,το 69 60ε,και το αυταρχικο 70ε,και σεχ show 70ε.πηρα το απλο για να δοκιμασω το μικρο και εξεπλαγειν απο το χαμογελο την διαθεση και την ορεξη, το ενιωθε και το ηθελε τρελα.περασα υπεροχα...εφυγα με το αρωμα και την σκεψη της στο μυαλο μου σημερα θα ξαναπαω το βραδυ, ανεπηφυλαχτα να το επισκεφτητε λεει το νινι,και αριστη εξυπηρετηση της τσατσας με εγκαρδιες καληνυχτες,βγηκα πηρα το εργαλιο μου ακριβως απο εξω αφου εχει ανετο παρκινγκ και εφυγα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Τελικα ξαναπηγες το βραδυ δεν μας ειπες!!!
Πανέμορφος χώρος, δυσάρεστη εμπειρία, Τρίτη 05 Μάι 2009, στις 00:03
Γράφτηκε από τον exatmisas - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα)
Συνολική βαθμολογία
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
3.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Για οσους δεν ξερουν ή δεν το έχουν πάρει χαμπάρι:
ΑΝΝΑ = ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ
Ο χώρος είναι πολύ καθαρός και πολύ περιποιημένος. Σχετικά εύκολα βρίσκεις πάρκινγκ τις βραδυνές ώρες.
Για όλους εσάς που δεν σας πειράζει να πηγαίνετε με κοριτσάκια που γεννήθηκαν αγοράκια, η Άννα είναι ο άνθρωπός σας, πραγματικά εντυπωσιακότατος τρανσέξουαλ με όμορφο πρόσωπο και ωραίες αναλογίες.
Για εμάς που θέλουμε να πηγαίνουμε με κοριτσάκια που έχουν γεννηθεί κοριτσάκια, αφήστε να ψάξουμε την ηδονή κάπου αλλού...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 05.05.2009
μου κάνει εντύπωση που ο φίλος συμπουρδελιάρης, δεν ανέφερε την ποιότητα των υπηρεσιών τις κοπέλας αλλα στάθηκε μόνο σε αυτό το γεγονος. Οκ έχει δίκιο, αμα δεν γουστάρει αλλα έπρεπε να είχε γράψει κάτι τίς παραπάνω.
Επισκέπτης
Σωστός.Να μας πει εδώ στον σχολιασμό για τις υπηρεσίες της Άννας και να απαντήσει στο ερώτημα που διατύπωσα σε προηγούμενο post:
Αν είναι η ίδια και είναι τράβελος, μιλάμε για παρά πολύ πετυχημένη εγχείριση.
Ας δώσει λεπτομερή περιγραφή για να ενημερωθούν όλοι οι συναγωνιστές και να προσέχουν!!!
Αν είναι η ίδια και είναι τράβελος, μιλάμε για παρά πολύ πετυχημένη εγχείριση.
Ας δώσει λεπτομερή περιγραφή για να ενημερωθούν όλοι οι συναγωνιστές και να προσέχουν!!!
tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Αφού δεν ακούτε δεν διαβάζετε καλά να πάθετε !
Τόχουμε πεί ξανά και ξανά η συγκεκριμένη αλυσίδα δεν προσφέρει τα απαιτούμενα και κατά καιρούς σου σερβίρει και σύκο αντί για φυστίκι... !
Τόχουμε πεί ξανά και ξανά η συγκεκριμένη αλυσίδα δεν προσφέρει τα απαιτούμενα και κατά καιρούς σου σερβίρει και σύκο αντί για φυστίκι... !
Poutaniaris_xl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
όντως η συγκεκριμένη αλυσίδα φέρνει περίεργα εμπορεύματα... αλλά έχω διαπιστώσει, μετά λύπης, πως και αλλού αρχίζουν τα ίδια!Αφού δεν ακούτε δεν διαβάζετε καλά να πάθετε !
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Εχεις δικιο σε αυτο!!!όντως η συγκεκριμένη αλυσίδα φέρνει περίεργα εμπορεύματα... αλλά έχω διαπιστώσει, μετά λύπης, πως και αλλού αρχίζουν τα ίδια!
Εχει γινει της μοδας τελευταια να μας πασαρουν το 3ο φυλλο στα στουντιο!!!
Poutaniaris_xl
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
θέλει προσοχή... εκεί που δεν το περιμένεις τυχαίνει!Εχεις δικιο σε αυτο!!!
Εχει γινει της μοδας τελευταια να μας πασαρουν το 3ο φυλλο στα στουντιο!!!
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Kυριο χαρακτηριστικο τους οτι δυσκολα αναγνωριζονται(εχει γινει φοβερη δουλεια),δηλωνουν Ελληνιδες Θεσσαλονικιες σχεδον ολες(για να δικαιολογηθει η μπασα φωνη...λες κι οι Σαλονικιες μιλανε ολες σαν τον Βασιλη Καρρα )και παντα σαλοναρουν με πολυ χαμηλοτερο φωτισμο απο οτι οι υπολοιπες!!Εχει γινει της μοδας τελευταια να μας πασαρουν το 3ο φυλλο στα στουντιο!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Σόνια-κάβλα, Τετάρτη 06 Μάι 2009, στις 12:53
Γράφτηκε από τον nikolaki72 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σόνια)
Συνολική βαθμολογία 9.0
Εμφάνιση κοπέλας 10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 10.0
Πρόσβαση/Parking 9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 8.0
γεια σασ φιλοι του σεξ...τι να κανω και εγω..διαβασα στο ιντερνετ για την πολυδιαφημισμενη σονια.ειπα να παω και εγω για να εχω μια αποψη..αχ.....ευτυχωσ βρηκα γρηγορα παρκινγκ.μπηκα μεσα και μια γλυκεια τσατσα μου ειπε τισ τιμεσ και το προγραμμα.διαλεξα το 60.εδωσα τα λεφτα και με περασε σε δωματιο.ωραιοσ χρωματισμοσ στο δωματιο.περιμενα και να σου η σονια.επαθα πλακα.τι παιδι ειναι αυτο?γλυκεια και ευγενικη και το πιο σημαντικο επαγγελματιασ.με περιποιηθηκε και με αφησε να τελειωσω με ολη την δυναμη που μου ειχε μεινει.βγηκα με ενα χαμογελο του πολυ ευχαριστημενου πελατη.θα ξαναπαω σιγουρα.ειχαν δικιο.τωρα και εγω μπορω να λεω οτι πηγα στην σονια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Φιλε nikolaki72 οχι οτι βρισκω καιμια υπερβολη στην κριτικη σου,μια χαρα ειναι αλλα εχεις αλλες 5 οι οποιες ολες ειναι απο τον ιδιο ομιλο!!!
Εχω λοιπον 2 αποριες!!
1. Εισαι πελατης του ομιλου τοσο καιρο και δεν ειχες παει ποτε στη Νο 1 κοπελα τους?
2. Σε αλλα μαγαζια δεν πατας καθολου?
Γράφτηκε από τον nikolaki72 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 500 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 9.0
Εμφάνιση κοπέλας 10.0
Πρόσβαση/Parking 9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 8.0
γεια σασ φιλοι του σεξ...τι να κανω και εγω..διαβασα στο ιντερνετ για την πολυδιαφημισμενη σονια.ειπα να παω και εγω για να εχω μια αποψη..αχ.....ευτυχωσ βρηκα γρηγορα παρκινγκ.μπηκα μεσα και μια γλυκεια τσατσα μου ειπε τισ τιμεσ και το προγραμμα.διαλεξα το 60.εδωσα τα λεφτα και με περασε σε δωματιο.ωραιοσ χρωματισμοσ στο δωματιο.περιμενα και να σου η σονια.επαθα πλακα.τι παιδι ειναι αυτο?γλυκεια και ευγενικη και το πιο σημαντικο επαγγελματιασ.με περιποιηθηκε και με αφησε να τελειωσω με ολη την δυναμη που μου ειχε μεινει.βγηκα με ενα χαμογελο του πολυ ευχαριστημενου πελατη.θα ξαναπαω σιγουρα.ειχαν δικιο.τωρα και εγω μπορω να λεω οτι πηγα στην σονια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Φιλε nikolaki72 οχι οτι βρισκω καιμια υπερβολη στην κριτικη σου,μια χαρα ειναι αλλα εχεις αλλες 5 οι οποιες ολες ειναι απο τον ιδιο ομιλο!!!
Εχω λοιπον 2 αποριες!!
1. Εισαι πελατης του ομιλου τοσο καιρο και δεν ειχες παει ποτε στη Νο 1 κοπελα τους?
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Έλα μωρέ λεπτομέρειες...Φιλε nikolaki72 οχι οτι βρισκω καιμια υπερβολη στην κριτικη σου,μια χαρα ειναι αλλα εχεις αλλες 5 οι οποιες ολες ειναι απο τον ιδιο ομιλο!!!
Εχω λοιπον 2 αποριες!!
Επισκέπτης
Kυριο χαρακτηριστικο τους οτι δυσκολα αναγνωριζονται(εχει γινει φοβερη δουλεια),δηλωνουν Ελληνιδες Θεσσαλονικιες σχεδον ολες(για να δικαιολογηθει η μπασα φωνη...λες κι οι Σαλονικιες μιλανε ολες σαν τον Βασιλη Καρρα )και παντα σαλοναρουν με πολυ χαμηλοτερο φωτισμο απο οτι οι υπολοιπες!!
Ὤχχχ... καὶ ἑνίοτε ξεχνῶ τὰ ὀμματοϋάλιὰ μου!
Επισκέπτης
Ὤχχχ... καὶ ἑνίοτε ξεχνῶ τὰ ὀμματοϋάλιὰ μου!
Να έχεις πάντα συνοδό έμπειρο συναγωνιστή!!!.Το οποίο απ'ότι διαβάζω ήδη γίνεται.
Επισκέπτης
Οι βλάκες πιστεύουν οτι είναι έξυπνοι και θα πιάσουν βλάκες τους άλλους.Οι άνθρωποι του ομίλου υποτιμάνε την νοημοσύνη μας.
Εχω λοιπον 2 αποριες!!
Επισκέπτης
Eἶναι ἔμπειρος μὲν... συνομήλικος δέ
Να έχεις πάντα συνοδό έμπειρο συναγωνιστή!!!.Το οποίο απ'ότι διαβάζω ήδη γίνεται.
Επισκέπτης
Δεν πιστεύω αυτός να έχει ανάγκη ματογυάλιων;Συνομήλικος ων.Ούτως η άλλως μια δεύτερη γνώμη είναι πάντα χρήσιμη.
Εγω έχω και μια άλλη απορία0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Συνολική βαθμολογία 9.0
Εμφάνιση κοπέλας 10.0
Πρόσβαση/Parking 9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 8.0
Πληροφορίες Επίσκεψης
Εχω λοιπον 2 αποριες!!
Αφου διάβασες στο internet όταν την είδες σου φάνηκε ίδια ?
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε μαγγες εγω δεν εχω παει ποτε στην σονια και δεν εχω γραψει ποτε κριτικη
τι στο διαλο?υπαρχει και αλλος?
τι στο διαλο?υπαρχει και αλλος?
Παρόμοια θέματα