Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 700K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ΝΤΑΡΙΑ δεκτα θετικα και αρνητικα σχολι :idiot:α
ναι ρε συ δεν εχω κανενα προβλιμα με αυτα, ο καθενας εχει τη γνωμη του! και με το δικαιο του το παιδι.. ημουν πολυ κουρσαμενη εκεινη την ημερα......ειχαμε πολυ κοσμο....

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616

{Η Μεγάλη ..... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Δευτέρα 25 Μάι 2009, στις 11:01
Γράφτηκε από τον johan39Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0
Ήμουν κι εγώ ένας από τους μεγάλους θαυμαστές της ξανθιάς κοπέλας που ακούει στο όνομα Ντάρια.
Την επισκέφθηκα την Παρασκευή ελπίζωντας ότι και αυτή την φορά θα μείνω όχι απλά ικανοποιημένος αλλά εκτασιασμένος όπως και τις 2 προηγούμενες φορές.

Αλλα οταν ειχε περασει καλα δεν σκεφθηκε να γραψει μια κριτικη... :think:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
{Η Μεγάλη ..... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Δευτέρα 25 Μάι 2009, στις 11:01
Γράφτηκε από τον johan39Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0
Ήμουν κι εγώ ένας από τους μεγάλους θαυμαστές της ξανθιάς κοπέλας που ακούει στο όνομα Ντάρια.
Την επισκέφθηκα την Παρασκευή ελπίζωντας ότι και αυτή την φορά θα μείνω όχι απλά ικανοποιημένος αλλά εκτασιασμένος όπως και τις 2 προηγούμενες φορές.
Να μην πολυλογώ για μένα δεν ήταν το αναμενόμενο τα αρκετά της "μη εδω, μη εκεί, πρόσεχε τα στηθακια μου για να τα χαίρεστε κλπ" με έκαναν και αναίρεσα όλα αυτά που είχα σχηματίσει στο μυαλό μου για το εν λόγω κορίτσι.
Πιστεύω ότι φταίμε κι εμείς που εξυψώνουμε τόσο πολύ κάτι για το οποίο φυσικά πληρώνουμε αδρά και στο κάτω κάτω πρέπει να έχουμε πολύ μα πάρα πολυ καλή εξυπηρέτηση. Δεν αντιλέγω κουκλάρα η κοπέλα, αλλά ως ένα σημείο κι εμείς δίνουμε το γιούρο μας και απαιτούμε να περνάμε καλά.
Συγνώμη για την κακή κριτική μου αλλά έτσι μου βγήκε και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας}

Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο :2funny: :2funny: :2funny:
To σκέφθηκες καλά;.Αμφισβήτισες την Ντάρια; :ak:Η Ντάρια είναι θεσμός αξιοθαύμαστος!!! :woldman:
Οταν φθάνουμε σε επίπεδα εξύμνισης ιεροδούλου τότε καλούμαστε εμείς να προσαρμοστούμε στις επιθυμίες της υμνισθείσας.Ο johan39 ζητάει και συγνώμη ο φουκαράς επειδή αμφισβήτισε την Ντάρια!!!.
Και πού'σαι ακόμα!!!."Ο χρόνος μου τελείωσε","εγώ ούτως η άλλως σε ένα λεπτό φεύγω,έχω σαλόνι":ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!
Ο θαυμασμός είναι το πρώτο στάδιο της αποβλάκωσης.

"Εμείς"... λέει... "δίνουμε τα γιούρο μας...κι απαιτούμε να περνάμε καλά"...

Ώπα ρε...θα σκίσεις κανένα καλτσόν.....

Τι την πέρασες την κοπέλα? Οικόπεδο?..

Αει σιχτιρ πια...σας βαρέθηκα...!!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
"Εμείς"... λέει... "δίνουμε τα γιούρο μας...κι απαιτούμε να περνάμε καλά"...

Ώπα ρε...θα σκίσεις κανένα καλτσόν.....

Τι την πέρασες την κοπέλα? Οικόπεδο?..

Αει σιχτιρ πια...σας βαρέθηκα...!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Σορρυ κιολας αλλα αυτο το θρεντακι δεν ειναι για να εξυμνησουμε την Νταρια και την καθε Νταρια!Αν ηταν ετσι με το που γραφοταν ασχημη κρτιτικη για το οποιοδηποτε μελος-ιεροδουλη θα καναμε τα θεμα πουτανα:Καθε κριτικη δεκτη και δεν διαφωνω αλλα δεν ειδα πουθενα να μπαινει και να διαφωνει η οποιαδηποτε Κατερινα-Κωνσταντινα-Σαμανθα-Παολα στο θρεντ αυτο!!Κρατηστε το καθαρο....καθε Αντρικη Γνωμη Δεκτη...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ναι ρε συ δεν εχω κανενα προβλιμα με αυτα, ο καθενας εχει τη γνωμη του! και με το δικαιο του το παιδι.. ημουν πολυ κουρσαμενη εκεινη την ημερα......ειχαμε πολυ κοσμο....
Έλα βρε κοριτσαρα μου κι εσυ...μη μασάς...άσε να λένε...εμείς ξέρουμε...αυτοί ξέρουν?χαχαχαχ
Άστο να πάει στα κομμάτια..!!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
@Νταρια

οντως εχεις πει την ατακα
"σιγα τα βυζακια για να τα χαιρεστε?"

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Έλα βρε κοριτσαρα μου κι εσυ...μη μασάς...άσε να λένε...εμείς ξέρουμε...αυτοί ξέρουν?χαχαχαχ
Άστο να πάει στα κομμάτια..!!!!
κοριτσι μου οντος εχει δικαιο το παιδι γιατι εκεινη την ημερα ημουν πολυ κουρσαμενη.......

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
@Νταρια

οντως εχεις πει την ατακα
"σιγα τα βυζακια για να τα χαιρεστε?"
κοιταξε να δεις.. αμα εχεις πολυ κοσμο.. και ο καθενας σου ζουμαει τα βιζια και τα παιζει ραδιοφωνο.. δεν αντεχεις καποια στιγμη.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κοιταξε να δεις.. αμα εχεις πολυ κοσμο.. και ο καθενας σου ζουμαει τα βιζια και τα παιζει ραδιοφωνο.. δεν αντεχεις καποια στιγμη.....
χαχαχαχα respect - κορυφαια ατακα !!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Σορρυ κιολας αλλα αυτο το θρεντακι δεν ειναι για να εξυμνησουμε την Νταρια και την καθε Νταρια!Αν ηταν ετσι με το που γραφοταν ασχημη κρτιτικη για το οποιοδηποτε μελος-ιεροδουλη θα καναμε τα θεμα πουτανα:Καθε κριτικη δεκτη και δεν διαφωνω αλλα δεν ειδα πουθενα να μπαινει και να διαφωνει η οποιαδηποτε Κατερινα-Κωνσταντινα-Σαμανθα-Παολα στο θρεντ αυτο!!Κρατηστε το καθαρο....καθε Αντρικη Γνωμη Δεκτη...
Το θέμα ρε πιάτσα...ξέρεις ποιό είναι?
Να σου πω...
Πάντα εδώ...γράφεται μια κριτική...
Όποια και να είναι αυτή...
Αλλά γράφεται πάντα..."κατόπιν εορτής"...αφού έχετε χύσει...
Ε...βέβαια...κι εγώ μετά το χύσιμο...(το δικό μου εννοώ)πάντα θέλω να πατήσω το κουμπάκι να εξαφανιστώ...
Ποτέ όμως δεν έχω δει κριτική...με το παράπονο..ότι "η πουτάνα...δεν μ΄έκανε να χύσω"...
Με πιάνεις???????????.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Το θέμα ρε πιάτσα...ξέρεις ποιό είναι?
Να σου πω...
Πάντα εδώ...γράφεται μια κριτική...
Όποια και να είναι αυτή...
Αλλά γράφεται πάντα..."κατόπιν εορτής"...αφού έχετε χύσει...
Ε...βέβαια...κι εγώ μετά το χύσιμο...πάντα θέλω να πατήσω το κουμπάκι να εξαφανιστώ...
Ποτέ όμως δεν έχω δει κριτική...με το παράπονο..ότι "η πουτάνα...δεν μ΄έκανε να χύσω"...
Με πιάνεις???????????.....
εμενα δε με πειραζει και να μη χυσω, δεν ειναι αυτοσκοπος

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κοριτσι μου οντος εχει δικαιο το παιδι γιατι εκεινη την ημερα ημουν πολυ κουρσαμενη.......
Μπορεί να ήταν κι αυτός κουρασμένος...αυτό δεν μας το είπε...είπε μόνο ότι πλήρωσε και απαιτεί...(μη χέσω)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
αν το θεμα ηταν το χυσιμο... το καναμε και σπιτι μας που ειναι και τζαμπα.... :jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Το θεμα που δημιουργειται εδω ειναι το εξης.
Αν μια κοπελα κουραστει την ωρα της βαρδιας,
δε θα πρεπε να υπαρχει μια αντικαταστατρια,
ωστε κ αυτη να μην κανει αγγαρια ,
κ οι πελατες να ειναι ευχαριστημενοι?

κατι τετοιο θα ηταν επαγγελματικοτερο
απο το να δουλευει μια κοπελα χωρις ορεξη
και να δημιουργει αρνητικο κλιμα για το εκαστοτε μαγαζι.

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σωστα... αυτο λεω κι εγω ενα χρονο τωρα.. αν παιζει ο diogo 90 λεπτα, μετα σερνεται... γιατι να μην εχεις ενα παιχτακι να παιζει στα τελευταια λεπτα και να ειναι ολοι
ευχαριστημενοι, και το "σκοραρισμα" πιο ευκολο ????

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μια αλλη λυση ειναι τεσσερις βαρδιες π.χ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Το θεμα που δημιουργειται εδω ειναι το εξης.
Αν μια κοπελα κουραστει την ωρα της βαρδιας,
δε θα πρεπε να υπαρχει μια αντικαταστατρια,
ωστε κ αυτη να μην κανει αγγαρια ,
κ οι πελατες να ειναι ευχαριστημενοι?

κατι τετοιο θα ηταν επαγγελματικοτερο
απο το να δουλευει μια κοπελα χωρις ορεξη
και να δημιουργει αρνητικο κλιμα για το εκαστοτε μαγαζι.
Ναι...αν δεις ξαφνικά να τρέχει μια κοπέλα με ανοιχτά τα πόδια στην αχαρνών και στο κεφάλι της ν'αναβοσβήνει σταυρός...είναι αυτό που λες....χαχχααχαχαχαχαχ....!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom