Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 691K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Οποιος γυρναει μαθαινει οποτε ακου να δεις τι γινεται Cheyenne...
Παιζουν πολλα καλοπαιδα που χρησιμοποιουν το site λεγοντας ειμαι ο ταδε ο παραταδε και θα σου γραψω καλη κριτικη αλλα θελω απο σενα Και να μου το κατεβασεις στο 40αρικο Και να παιξει και 69 Και ισπανικη και και και!!Κι απο την στιγμη που η κοπελα και με το δικιο της αρνηθει κατι μεσα στο δωματιο τοτε κουνια που την κουναγε...εξου και πολλες φορες οι βαθμολογιες ειναι περιεργες!Η λογικη του οτι ειμαι το ταδε νικ στο σαιτ βασικα με βρισκει αντιθετο και προσωπικα το εχω πει μονο σε δυο κοπελες τις οποιες τιμησα κι αυτο γιατι συμμετειχαν στο site κι ειχαμε ανταλλαξει και μια δυο κουβεντες και για τις οποιες ουδεποτε ανεβασα οποιαδηποτε κριτικη!Αν το καθε τσουτσεκακι παει και ζηταει παπαδες επειδη ειναι το ταδε μελος ο ZeroTolerance,ο Πουτανγαμων κι ο Kokolongos τι θα επρεπε να κανουν?Να γαμανε τζαμπα με το που λενε το νικ τους?
στα τοσα χρονια που παω στα ιδρυματα ποτε δεν ελεγα το κανονικο μου ονομα..παντα ειμουνα ο νικος η ο κωστας. ε και αυτες δε λενε το κανονικο τους οποτε πατσι ειμαστε:) απο τοτε που ξεκινησα να γραφω καμια ενημερωση και κριτικη, λεω το κανονικο μου ονομα ,ποτε το νικος η κωστας παλλι,και φυσικα αν το φερει η κουβεντα ...δε ξερω τιποτα απο νετ και κομπιουτερς,ωστε να μη υπαρξει εκμεταλλευση απο καμια πλευρα......οπως λενε ψεματα οι κοπελες για το ονομα τους,ετσι θα νομιζουν οτι λεω και εγω σε αυτες...ω τι ειρωνια :grin:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
στα τοσα χρονια που παω στα ιδρυματα ποτε δεν ελεγα το κανονικο μου ονομα..παντα ειμουνα ο νικος η ο κωστας. ε και αυτες δε λενε το κανονικο τους οποτε πατσι ειμαστε:) απο τοτε που ξεκινησα να γραφω καμια ενημερωση και κριτικη, λεω το κανονικο μου ονομα ,ποτε το νικος η κωστας παλλι,και φυσικα αν το φερει η κουβεντα ...δε ξερω τιποτα απο νετ και κομπιουτερς,ωστε να μη υπαρξει εκμεταλλευση απο καμια πλευρα......οπως λενε ψεματα οι κοπελες για το ονομα τους,ετσι θα νομιζουν οτι λεω και εγω σε αυτες...ω τι ειρωνια :grin:
Και εγω το ιδιο κανω φιλοι μου ωσπου μια μερα συνειδητοποιω οτι με ξερει ολοκληρο το μαγαζι!!!(και δεν μιλαω μονο για ενα μαγαζι!Στην πορεια βγηκε και 2ο)
Μιλαμε τωρα για τα παντα!!!Νικ, κανονικο ονομα,τι δουλεια κανω,τι αμαξι οδηγαω και τετοια!!!
Λετε να ξερουν και το password μου και να μπαινουν ως spoon? :2funny:
Δε βαριεσαι!Μαλλον απο εμενα ξεκινησε η φαση που δεν προσεξα τις παρεες μου απο εδω μεσα!
Και αυτο ειναι η συμβουλη μου προς εσας!!! ;)

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Και εγω το ιδιο κανω φιλοι μου ωσπου μια μερα συνειδητοποιω οτι με ξερει ολοκληρο το μαγαζι!!!(και δεν μιλαω μονο για ενα μαγαζι!Στην πορεια βγηκε και 2ο)
Μιλαμε τωρα για τα παντα!!!Νικ, κανονικο ονομα,τι δουλεια κανω,τι αμαξι οδηγαω και τετοια!!!
Λετε να ξερουν και το password μου και να μπαινουν ως spoon? :2funny:
Δε βαριεσαι!Μαλλον απο εμενα ξεκινησε η φαση που δεν προσεξα τις παρεες μου απο εδω μεσα!
Και αυτο ειναι η συμβουλη μου προς εσας!!! ;)
:think: :think: :think:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
3ο τεστ ντραιβ στη μαιρα και αφου εδοκιμασθει επιτυχως και τις 3 φορες εχουμε και λεμε :

καταρχην η ξανθια κυρια υποδοχης ειναι ευγενεστατη.
μαιρα απο βουλγαρια,καπου 25 χρονων,ξανθο κοντο μαλι,υψος 1-60-1,65,καλο σωμα ,σφιχτο κορμι,αβυζη ομως,τσιγγανακι αλλα οχι σκουροχρωμο,πολυ εκφυλο υφακι. δε μιλαει ελληνικα(λιγες λεξεις μονο) ουτε αγγλικα,οποτε συννενοηση "μπουρμπουτσαλα".ξερει ρωσσικα και βουλγαρικα, οποιος τα μιλα ειναι ατου ισως. ξεκινηστε μαζι της μαλακα,τρυφερα,ευγενικα...αυξηστε στροφες και απαιτησεις....,με τροπο ομως.εκει που "κλωτσαει" θα σας το δειξει με ωραιο τροπο ,αν δε καταλαβετε θα σας τη πει,ειναι τυπακι το κοριτσι(αλα βανεσα καπως).αφου κανετε πισω για λιγο ξανατολμηστε...κοκ.
η κοπελα αξιζει και δινει πολλα.....εδω κολαει το "τα παντα ολα μιλαμε".σε αποτομες και αγαρμπες κινησεις...αρπαζεται.με ρεγουλο ομως, αφηνει να κανεις πραγματα που σπανια κανουν στη φυλης και αλλου...;)αν σας αρεσει εμφανισιακα,μεσα αξιζει και με το παραπανω.γνησιο ταλεντο για κρεβατι.επισης ειναι στενη..και νιωθει αληθινα.με +10 ευρω κανει μασαζ αλλα δεν αξιζει,δε το κατεχει καθολου. για τους καμικαζι με - +10 αν θυμαμαι καλα - ακαποτα και 69ρια(θεος φυλαξη....).τα δωματια ευρυχωρα σαν σε στουντιο.οποιος επιασε το νοημα(σιγα το δυσκολο) περναει τζαμι μαζι της !!!

Να σαι καλα Nikospeiraias που με εβγαλες απο τον κοπο να ανεβασω κριτικη γιατι αν ανεβαζα τα ιδια ακριβως θα εγραφα :) Την ξαναπηρα σημερα το απογευματακι(3η φορα κι εγω) κι οντως το κοριτσι εχει συμπεριφορα που σπανια συναντας καπου!!Ειναι τυπακι η Μαιρα :thumbsup:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Να σαι καλα Nikospeiraias που με εβγαλες απο τον κοπο να ανεβασω κριτικη γιατι αν ανεβαζα τα ιδια ακριβως θα εγραφα :) Την ξαναπηρα σημερα το απογευματακι(3η φορα κι εγω) κι οντως το κοριτσι εχει συμπεριφορα που σπανια συναντας καπου!!Ειναι τυπακι η Μαιρα :thumbsup:
για να λεμε την αληθεια,ειναι δικη σου ανακαλυψη η λεγαμενη,εγω απλα ετυχε να μπω για τεστ ντραιβ πρωτος και οντως το ενστικτο σου ειχε απολυτο δικιο ;) αν σου τυχει παλι κατι αντιστοιχο,δοκιμαζω ευχαριστως :rockon:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
για να λεμε την αληθεια,ειναι δικη σου ανακαλυψη η λεγαμενη,εγω απλα ετυχε να μπω για τεστ ντραιβ πρωτος και οντως το ενστικτο σου ειχε απολυτο δικιο ;) αν σου τυχει παλι κατι αντιστοιχο,δοκιμαζω ευχαριστως :rockon:
Μακαρι να βρεθουν και αλλα τετοια κοριτσια ;) Ειναι σπανια περιπτωση η συγκεκριμενη :rockon:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Tι δεν καταλαβες φιλε μου?

Υ.Γ. Καποιος φιλος μου γυρισε τωρα απο Μάιρα και δεν ξετρελαθηκε!!!
Τι δεν εκανε καλα!
Ρωταω γιατι σας εμπιστευομαι αλλα και απο την αλλη και ο φιλος μου ειναι αλανακος!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
0 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Ζάνα το πρώτο τσιμ*****, Παρασκευή 22 Μάι 2009, στις 18:31
Γράφτηκε από τον rdeliaris   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ζάνα) 
Συνολική βαθμολογία  6.3
Εμφάνιση κοπέλας  5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Χθες 21 Μαϊου επισκέφθηκα κι εγώ την περίφημη Ζάνα. Η κοπέλα (milf) είναι πολύ καλή επαγγελματίας ότι γράφουν και οι προηγούμενοι συναγωνιστές αυτά θα ήθελα να γράψω κι εγώ. Σε ρουφάει σε στραγγίζει ρε παιδιά τι τσιμπου** είνα αυτό. Όλοι πρέπει να περάσουν από την Ζάνα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ζάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 21.05.2009

αργησες κατι χρονια να πας τυπε μου
ομως ποτε δεν ειναι αργα για την ζανα
αξιος
αξιος
:2funny: :2funny: :2funny:
:rockon: :rockon: :rockon:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Tι δεν καταλαβες φιλε μου?

Υ.Γ. Καποιος φιλος μου γυρισε τωρα απο Μάιρα και δεν ξετρελαθηκε!!!
Τι δεν εκανε καλα!
Ρωταω γιατι σας εμπιστευομαι αλλα και απο την αλλη και ο φιλος μου ειναι αλανακος!!!
"Και εγω το ιδιο κανω φιλοι μου ωσπου μια μερα συνειδητοποιω οτι με ξερει ολοκληρο το μαγαζι!!!(και δεν μιλαω μονο για ενα μαγαζι!Στην πορεια βγηκε και 2ο)
Μιλαμε τωρα για τα παντα!!!Νικ, κανονικο ονομα,τι δουλεια κανω,τι αμαξι οδηγαω και τετοια!!!"

δεν ειναι οτι δεν καταλαβα,καταλαβα καλα τι ειπες και τι εννοεις.απλα δε περιμενα να εχουν συμβει τετοια πραγματα,μου προκαλει καποια μικρη εστω εκπληξη.φυσικα δε σε αμφισβητω.χωρις να σε ξερω,παρακολουθω συχνα τα οσα γραφεις και σε εχω χαρακτηρισει σοβαρο μελος και βασικο πυλωνα στα θεματα που αφορουν το...hobby μας.

οσο αφορα τη μαιρα,επειδη μου φανηκε αστερακι απο την πρωτη φορα,λιγο περιεργο τετοιο service για φυλης και επισης λιγο αλλοπροσαλη,δοκιμασα 3 φορες και μετα ανεβασα κριτικη,ωστε να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω.για να βοηθησω οσο δυνατον περισσοτερο,για πρωτη φορα και παιρνοντας ρισκο(εκανα κατι που δεν συνηθιζεται στις κριτικες νομιζω)...εδωσα και κατι σαν οδηγιες χρησης,ωστε συνχομπιστες να περασουν καλα οπως περασα και εγω μαζι της. το χερι μου στη φωτια για τη μαιρα και τη καθε μαιρα δε μπορω να το βαλω ομως οπως καταλαβαινεις,θα ηταν αστειο.
για το φιλαρακι σου τι να πω? δεν εχω ιδεα τι εκανε η δεν εκανε.αυτο που μπορω να κανω,ειναι αν θελεις και εσυ,να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες των "συνευρεσεων"...να δωσω ισως περισσοτερες οδηγιες χρησης και αν πιασει επιασε.ολα αυτα μεσω πμ ομως,μη γινουμε πιο χυδαιοι "δημοσια" :) αυτα προς το παρον και στη διαθεση σου φιλε :)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
"Και εγω το ιδιο κανω φιλοι μου ωσπου μια μερα συνειδητοποιω οτι με ξερει ολοκληρο το μαγαζι!!!(και δεν μιλαω μονο για ενα μαγαζι!Στην πορεια βγηκε και 2ο)
Μιλαμε τωρα για τα παντα!!!Νικ, κανονικο ονομα,τι δουλεια κανω,τι αμαξι οδηγαω και τετοια!!!"

δεν ειναι οτι δεν καταλαβα,καταλαβα καλα τι ειπες και τι εννοεις.απλα δε περιμενα να εχουν συμβει τετοια πραγματα,μου προκαλει καποια μικρη εστω εκπληξη.φυσικα δε σε αμφισβητω.χωρις να σε ξερω,παρακολουθω συχνα τα οσα γραφεις και σε εχω χαρακτηρισει σοβαρο μελος και βασικο πυλωνα στα θεματα που αφορουν το...hobby μας.

οσο αφορα τη μαιρα,επειδη μου φανηκε αστερακι απο την πρωτη φορα,λιγο περιεργο τετοιο service για φυλης και επισης λιγο αλλοπροσαλη,δοκιμασα 3 φορες και μετα ανεβασα κριτικη,ωστε να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος μπορω.για να βοηθησω οσο δυνατον περισσοτερο,για πρωτη φορα και παιρνοντας ρισκο(εκανα κατι που δεν συνηθιζεται στις κριτικες νομιζω)...εδωσα και κατι σαν οδηγιες χρησης,ωστε συνχομπιστες να περασουν καλα οπως περασα και εγω μαζι της. το χερι μου στη φωτια για τη μαιρα και τη καθε μαιρα δε μπορω να το βαλω ομως οπως καταλαβαινεις,θα ηταν αστειο.
για το φιλαρακι σου τι να πω? δεν εχω ιδεα τι εκανε η δεν εκανε.αυτο που μπορω να κανω,ειναι αν θελεις και εσυ,να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες των "συνευρεσεων"...να δωσω ισως περισσοτερες οδηγιες χρησης και αν πιασει επιασε.ολα αυτα μεσω πμ ομως,μη γινουμε πιο χυδαιοι "δημοσια" :) αυτα προς το παρον και στη διαθεση σου φιλε :)
Thanks!!! ;)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.304
Πόντοι
12.056
Γράφτηκε από τον kauliarogatos  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Γιάνκα) 
Συνολική βαθμολογία  5.5
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Κατάθεση στο καλύτερο μπουρδελο του Μεταξι πρωί του Σαββάτου. Μπουκάρω μέσα, αράζω στο καναπέ και πετάγεται από το δωμάτιο ένα κοριτσάκι μελαχρινό, με ωραίο κωλαράκι, μικρό βυζί αλλά ξυνισμένη φάτσα. Πέρασε πιο γρήγορα και από τον Σουμάχερ λέμε. Αν και το μπουρδελιάρικο λογισμικό μου επεξεργάστηκε τα δεδομένα και με απέτρεψε από ενδεχόμενη κατάθεση ο ηρακλέους πήρε πρωτοβουλία και έδωσε διαταγή για κατάθεση . Δίνω το 20ρι, παίρνω τα ρέστα και μπαίνω στο πολύ προσεγμένο δώμα. Αραζω χαζεύοντας την απαράδεκτη τσόντα και μετά από κανά 5λεπτο εμαφνίζεται το τεμάχιο. Τη ρωτάω πως τη λένε γιάνκα η μπιάνκα μου είπε, και με τη μια μου περνάει τη καπότα χωρίς να μου έχει σηκωθεί και αρχίζει την πιο ρηχη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Σαν να μου τσίμπαγε το πούτσο κότα. Τεσπα μου μισοσηκώνεται και μου λέει έλα επάνω. Η καριόλα να μην ανοίγει τα πόδια της καλά με αποτέλεσμα να μπαίνει μόνο το πουτσοκέφαλο. Έτσι είσαι μωρή λέω, της πιάνω τα πόδια χωρίς να το περιμένει της τα ανοίγω και ταουφ όλος μέσα. Πεταχτήκαν τα μάτια της σαν κουρκουμπίνια. Έλα στα 4 της λέω μετά από λίγο, τίποτα αυτή δε στρόφαρε, Στα τέσσερα επιμένω εγώ. Πισουκουλητου μου λέει? Αυτή είσαι απαντάω. Γυρνάει και πάλι δε στήνεται καλά να μην μπορώ να καρφώνω όπως θέλω. Την ξαναπιάνω και τη στήνω όπως βόλευε εμένα και αρχίζω το σφυροκόπημα, ωραίο κώλο είχε ρε παιδιά. Βέβαια αυτή αμέτοχη, της τον δίνω κανά τρίλεπτο και χύνω (τι άλλο να έκανα δηλαδή). Φεύγει λέγοντας ένα γεια και εγώ απο μέσα μου ένα άντε γαμήσου. Η κοπέλα αν και αρκετά όμορφη και πιτσιρίκα ουσιαστικά σε ξενερώνει και πρέπει να συμμορφωθεί. Μπορεί να είναι νεα στο επάγγελμα αλλά και έτσι δεν επιτρεπεται τετοια ξινιλα. Α δε με αφηνε να χουφτωνω κιολας
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Γιάνκα
Ημερ/νια επίσκεψης: 23.05.2009

Εδωσες 20ρικο και πηρες ρεστα??
Εκανε μειωση τιμων η Κατερινα??? :think: :think:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Γράφτηκε από τον kauliarogatos   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Γιάνκα) 
Συνολική βαθμολογία  5.5
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Κατάθεση στο καλύτερο μπουρδελο του Μεταξι πρωί του Σαββάτου. Μπουκάρω μέσα, αράζω στο καναπέ και πετάγεται από το δωμάτιο ένα κοριτσάκι μελαχρινό, με ωραίο κωλαράκι, μικρό βυζί αλλά ξυνισμένη φάτσα. Πέρασε πιο γρήγορα και από τον Σουμάχερ λέμε. Αν και το μπουρδελιάρικο λογισμικό μου επεξεργάστηκε τα δεδομένα και με απέτρεψε από ενδεχόμενη κατάθεση ο ηρακλέους πήρε πρωτοβουλία και έδωσε διαταγή για κατάθεση . Δίνω το 20ρι, παίρνω τα ρέστα και μπαίνω στο πολύ προσεγμένο δώμα. Αραζω χαζεύοντας την απαράδεκτη τσόντα και μετά από κανά 5λεπτο εμαφνίζεται το τεμάχιο. Τη ρωτάω πως τη λένε γιάνκα η μπιάνκα μου είπε, και με τη μια μου περνάει τη καπότα χωρίς να μου έχει σηκωθεί και αρχίζει την πιο ρηχη πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Σαν να μου τσίμπαγε το πούτσο κότα. Τεσπα μου μισοσηκώνεται και μου λέει έλα επάνω. Η καριόλα να μην ανοίγει τα πόδια της καλά με αποτέλεσμα να μπαίνει μόνο το πουτσοκέφαλο. Έτσι είσαι μωρή λέω, της πιάνω τα πόδια χωρίς να το περιμένει της τα ανοίγω και ταουφ όλος μέσα. Πεταχτήκαν τα μάτια της σαν κουρκουμπίνια. Έλα στα 4 της λέω μετά από λίγο, τίποτα αυτή δε στρόφαρε, Στα τέσσερα επιμένω εγώ. Πισουκουλητου μου λέει? Αυτή είσαι απαντάω. Γυρνάει και πάλι δε στήνεται καλά να μην μπορώ να καρφώνω όπως θέλω. Την ξαναπιάνω και τη στήνω όπως βόλευε εμένα και αρχίζω το σφυροκόπημα, ωραίο κώλο είχε ρε παιδιά. Βέβαια αυτή αμέτοχη, της τον δίνω κανά τρίλεπτο και χύνω (τι άλλο να έκανα δηλαδή). Φεύγει λέγοντας ένα γεια και εγώ απο μέσα μου ένα άντε γαμήσου. Η κοπέλα αν και αρκετά όμορφη και πιτσιρίκα ουσιαστικά σε ξενερώνει και πρέπει να συμμορφωθεί. Μπορεί να είναι νεα στο επάγγελμα αλλά και έτσι δεν επιτρεπεται τετοια ξινιλα. Α δε με αφηνε να χουφτωνω κιολας
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Γιάνκα
Ημερ/νια επίσκεψης: 23.05.2009

Εδωσες 20ρικο και πηρες ρεστα??
Εκανε μειωση τιμων η Κατερινα??? :think: :think:
Μάγκα έχεις δίκιο, τεράστιο λάθος μου τώρα το είδα ήταν στο 30Β, ας διαγράψουν ή ας διορθώσουν την κριτική οι mods γιατί δε γουστάρω παρεξηγήσεις ούτε να υπάρξει υποψία παραπληροφόρησης από μεριάς μου. Συγνώμη

Επισκέπτης
{ Ρωξάνα...κράττει οι μηχανές, Δευτέρα 25 Μάι 2009, στις 01:17
Γράφτηκε από τον asasa528
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Roxana) 
Οι ενδιαφέρουσες φωτο της κοπέλλας, αλλά και τα ποικίλα σχόλια των συναθλητών μου κίνησαν την περιέργεια.
Προσωπική μου άποψη, ότι δεν πρόκειται για μοντέλο.
Βέβαια αν την δεις στο δρόμο με κολλάν και στενό τοπ, μάλλον θα κολλήσεις και δεν θα προλάβεις να φτάσεις στη φάτσα, όπου δε λέει και πολλά.
Το καλύτερο της σημείο, μάλλον είναι το σφιχτό κολλάκι της, που θα έσκιζες ευχαρίστως-αν το έδινε. Χωρίς να μπορείς να παραλήψεις και το τούμπανο φυσικό στήθος της,με μέτρια ρώγα, όπου λόγω ηλικίας στέκει στο ύψος του και αξίζει να το χαρείς.
Θερμά φιλιά στο κορμί στα προκαταρκτικά, επίσης στα συν.
Στην πράξη δεν τρελλάθηκα κιόλας.
Πίπα μέτρια χωρίς @@.
Ανεβαίνοντας από πάνω δεν έπιασε ρυθμό, αφού είχε κρατημένες τις μηχανές και απέφευγε την πλήρη διείσδυση. Το ίδιο διαπίστωσα και στο πισωκολλητό όπου η στάση της, δεν ήταν η τούρλα που είχα στο μυαλό μου για την κολλάρα της!Όταν την είχα από κάτω νομίζω ότι ήταν το καλύτερο, όπου η κατάσταση ελέγχεται και κατευθύνεται ευκολότερα-βοηθάει ο σωματότυπός της.
Ίσως να ήταν και ξεγουνιασμένη, γιατί από ότι είδα δεν πήγαν και λίγοι συναγωνιστές, εκείνη την ημέρα...
Σε γενικές γραμμές για μένα ήταν μια μέτρια φάτσα με αξιοπρόσεκτες καμπύλες και καλή συμπεριφορά αλλά...
Πάντως δεν τα κλαις νομίζω για μία φορά.
Υ.Γ: Αξίζει η θέα της τουρλωμένης κωλάρας της στον απέναντι καθρέφτη, κατά τη διάρκεια πίπας. Κρίμα όμως πάνω που πάιρνεις μπροστά...κράττει οι μηχανές }

Ανέβασε τον πήχυ των απαιτήσεών σου.Οταν η κοπέλα αποφεύγει την διείσδυση και κάνει πίπα μέτρια χωρίς @@,τα κλαις τα λεφτά σου.

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ρε παιδιά αυτές οι κριτικές για τη Ροξάνα είναι τελείως , μα τελείως, αντιφατικές. Άσε που ξαφνικά σαν να έσκασαν πολλές μαζί . Περίεργο  :think:
να σου είμαι ειλικρινής έπαθα πλάκα όταν είδα όλες τις κριτικές που ακολούθησαν μετά...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
να σου είμαι ειλικρινής έπαθα πλάκα όταν είδα όλες τις κριτικές που ακολούθησαν μετά...
Εχουν πολυ γελιο τα μαγαζια οταν βαζουν κλωνους να γραφουν κριτικες :grin: :grin:
Μην τσακωνεστε γλυκες αλυσιδουλες μου ολες θα ρωξανοπαρετε!!

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Ρωξάννα εδώ... Ρωξάννα εκεί... τι στο δι@ολο έπαθαν όλοι!!!!????? είναι μην γίνει η αρχή... :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
{Η Μεγάλη ..... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Δευτέρα 25 Μάι 2009, στις 11:01
Γράφτηκε από τον johan39Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0
Ήμουν κι εγώ ένας από τους μεγάλους θαυμαστές της ξανθιάς κοπέλας που ακούει στο όνομα Ντάρια.
Την επισκέφθηκα την Παρασκευή ελπίζωντας ότι και αυτή την φορά θα μείνω όχι απλά ικανοποιημένος αλλά εκτασιασμένος όπως και τις 2 προηγούμενες φορές.
Να μην πολυλογώ για μένα δεν ήταν το αναμενόμενο τα αρκετά της "μη εδω, μη εκεί, πρόσεχε τα στηθακια μου για να τα χαίρεστε κλπ" με έκαναν και αναίρεσα όλα αυτά που είχα σχηματίσει στο μυαλό μου για το εν λόγω κορίτσι.
Πιστεύω ότι φταίμε κι εμείς που εξυψώνουμε τόσο πολύ κάτι για το οποίο φυσικά πληρώνουμε αδρά και στο κάτω κάτω πρέπει να έχουμε πολύ μα πάρα πολυ καλή εξυπηρέτηση. Δεν αντιλέγω κουκλάρα η κοπέλα, αλλά ως ένα σημείο κι εμείς δίνουμε το γιούρο μας και απαιτούμε να περνάμε καλά.
Συγνώμη για την κακή κριτική μου αλλά έτσι μου βγήκε και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας}

Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο :2funny: :2funny: :2funny:
To σκέφθηκες καλά;.Αμφισβήτισες την Ντάρια; :ak:Η Ντάρια είναι θεσμός αξιοθαύμαστος!!! :woldman:
Οταν φθάνουμε σε επίπεδα εξύμνισης ιεροδούλου τότε καλούμαστε εμείς να προσαρμοστούμε στις επιθυμίες της υμνισθείσας.Ο johan39 ζητάει και συγνώμη ο φουκαράς επειδή αμφισβήτισε την Ντάρια!!!.
Και πού'σαι ακόμα!!!."Ο χρόνος μου τελείωσε","εγώ ούτως η άλλως σε ένα λεπτό φεύγω,έχω σαλόνι":ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!
Ο θαυμασμός είναι το πρώτο στάδιο της αποβλάκωσης.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
{Η Μεγάλη ..... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, Δευτέρα 25 Μάι 2009, στις 11:01
Γράφτηκε από τον johan39Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0
Ήμουν κι εγώ ένας από τους μεγάλους θαυμαστές της ξανθιάς κοπέλας που ακούει στο όνομα Ντάρια.
Την επισκέφθηκα την Παρασκευή ελπίζωντας ότι και αυτή την φορά θα μείνω όχι απλά ικανοποιημένος αλλά εκτασιασμένος όπως και τις 2 προηγούμενες φορές.
Να μην πολυλογώ για μένα δεν ήταν το αναμενόμενο τα αρκετά της "μη εδω, μη εκεί, πρόσεχε τα στηθακια μου για να τα χαίρεστε κλπ" με έκαναν και αναίρεσα όλα αυτά που είχα σχηματίσει στο μυαλό μου για το εν λόγω κορίτσι.
Πιστεύω ότι φταίμε κι εμείς που εξυψώνουμε τόσο πολύ κάτι για το οποίο φυσικά πληρώνουμε αδρά και στο κάτω κάτω πρέπει να έχουμε πολύ μα πάρα πολυ καλή εξυπηρέτηση. Δεν αντιλέγω κουκλάρα η κοπέλα, αλλά ως ένα σημείο κι εμείς δίνουμε το γιούρο μας και απαιτούμε να περνάμε καλά.
Συγνώμη για την κακή κριτική μου αλλά έτσι μου βγήκε και θέλησα να την μοιραστώ μαζί σας}

Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο :2funny: :2funny: :2funny:
To σκέφθηκες καλά;.Αμφισβήτισες την Ντάρια; :ak:Η Ντάρια είναι θεσμός αξιοθαύμαστος!!! :woldman:
Οταν φθάνουμε σε επίπεδα εξύμνισης ιεροδούλου τότε καλούμαστε εμείς να προσαρμοστούμε στις επιθυμίες της υμνισθείσας.Ο johan39 ζητάει και συγνώμη ο φουκαράς επειδή αμφισβήτισε την Ντάρια!!!.
Και πού'σαι ακόμα!!!."Ο χρόνος μου τελείωσε","εγώ ούτως η άλλως σε ένα λεπτό φεύγω,έχω σαλόνι":ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ!!!
Ο θαυμασμός είναι το πρώτο στάδιο της αποβλάκωσης.
χχεχεχεχεχε αντε να εχω και εγω μια ασχιμη κριτικη :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom