Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Έχει μπερδέψει τα σπίτια.Το κάτω είναι το 69Β και μάλλον στην Τάνια αναφέρεται,αυτή είναι Ρουμάνα και δουλεύει πρωινή βάρδια.
Στο 69β εχει παντα γυναικες ως υπηρεσιες κι οχι αντρα οπως ανεφερε ο συναγωνιστης ;)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
{Αίσχος!, Τετάρτη 27 Μάι 2009, στις 15:31
Γράφτηκε από τον billy13
Δεν ξερω τι εχει γινει,αλλα μας εχουν φερει ολα τα μπαζα! Μπαινω σημερα το πρωι στο κατω μπουρδελο και βλεπω μια αρκετα ωραια Ρουμανα που κατα τον κυριο επι της εισοδου,κανει 69! Ωραια του λεω,θελω 69 αλλα να ειναι καθαρη! Οκ,μου λεει! Ακουω που βγαινει απο το διπλα δωματιο και καπακι ερχεται σε μενα! Λεω μπορει να μην ηταν σε δωματιο και να ειναι καθαρη! Δεν προλαβαινω να ξαπλωσω και μου το βαζει μεσα στα μουτρα... Παιδια ειμαι 33 ετων και τετοια βρωμα δεν εχω ξαναφαει,πωπω λεω Παναγια μου βοηθησε με!!! Της λεω φτανει-φτανει και μετα απο το σοκ,προσπαθησα να κανω sex...!!! Με τα 1000 ζορια τα καταφερνω να τελειωσω,πλενομαι και φευγω! Με το που ηρθα σπιτι εκανα πλυση στοματος και ντους για να φυγει η αηδια!!! Παιδια σας παρακαλω προσοχη και μακρυα απο τις βρομιαρες,ελεος!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.05.2009}

Ξέχασες κάτι πολύ σημαντικό.ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.Αν δεν κράτησες το όνομά της περιέγραψέ την εδώ τώρα.
Ποια δούλευε σήμερα πρωί Φυλής 59 κάτω;
μια φορά κι έναν καιρό...άντε να καταλάβεις τι τρέχει χωρίς όνομα και έστω μια περιγραφούλα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1 στους 5 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Αίσχος!, Τετάρτη 27 Μάι 2009, στις 15:31
Γράφτηκε από τον billy13  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  5.3
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Δεν ξερω τι εχει γινει,αλλα μας εχουν φερει ολα τα μπαζα! Μπαινω σημερα το πρωι στο κατω μπουρδελο και βλεπω μια αρκετα ωραια Ρουμανα που κατα τον κυριο επι της εισοδου,κανει 69! Ωραια του λεω,θελω 69 αλλα να ειναι καθαρη! Οκ,μου λεει! Ακουω που βγαινει απο το διπλα δωματιο και καπακι ερχεται σε μενα! Λεω μπορει να μην ηταν σε δωματιο και να ειναι καθαρη! Δεν προλαβαινω να ξαπλωσω και μου το βαζει μεσα στα μουτρα... Παιδια ειμαι 33 ετων και τετοια βρωμα δεν εχω ξαναφαει,πωπω λεω Παναγια μου βοηθησε με!!! Της λεω φτανει-φτανει και μετα απο το σοκ,προσπαθησα να κανω sex...!!! Με τα 1000 ζορια τα καταφερνω να τελειωσω,πλενομαι και φευγω! Με το που ηρθα σπιτι εκανα πλυση στοματος και ντους για να φυγει η αηδια!!! Παιδια σας παρακαλω προσοχη και μακρυα απο τις βρομιαρες,ελεος!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.05.2009

τυπε μου μαλλον λες ψεματα
το υπεροχο αυτο σκηνικο μπορει να γινει μονο στο μεταξι
πουθενα αλλου :2funny:
καλα ρε δικε μου τελικα της το εγλυψες?
:think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά αφού μύριζε γιατι δεν την έστηλες πίσω και να κάνεις παράπονα;

Επισκέπτης
Οταν σε πιάνει η μπόχα από το μουνί και μάλιστα από την αρχή,την στέλνεις να πλυθεί και αν δεν θέλει απαιτείς τα λεφτά πίσω.

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ρε σεις μην γλυφεται πουτανες κυκλοφορουν αρρωστειες και υπατιτιδα

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Οταν σε πιάνει η μπόχα από το μουνί και μάλιστα από την αρχή,την στέλνεις να πλυθεί και αν δεν θέλει απαιτείς τα λεφτά πίσω.
κατευθείαν τα λεφτά πίσω και ούτε μια ευκαιρία...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Γράφτηκε από τον CHEYENNE  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Συμπερασμα : Ηταν πολυ καλυτερα απο αυτα που φανταζομουνα. Περα απο καθε προσδοκια. Η κοπελα ειναι φτιαγμενη για sex και δειχνει να το απλαμβανει.
Με την πρωτη φορα που την συναντησα, εκτοξευτηκε στο ΤΟΠ 3 των προτιμησεων μου.
Αν και τις επομενες φορες ειναι ετσι ο θρονος θα ειναι δικος της......

Το μονο αρνητικο ηταν οτι.... δεν αντεξα περισσότερο.Την αλλη φορα θα παω προετοιμασμενος.

Η Λιντα ειναι ΠΑΝΤΑ ετσι cheyenne!!!!Το απολυτο οπλο των στουντιο!
Την αλλη φορα ναι,να πας προετοιμασμενος!!!Τωρα ξερεις τι θα σε περιμενει! :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Highlights από την κριτική για την Αλίνα , Φυλής 104
"Τα προκαταρκτικά της χαδια και νάζια αρκετα καβλιάρικα για να ανάψω και να πάρει μπρός το εργαλειο, σιγονταρει με βογγητα και ατακες του στυλ ''ναι ναι γαμαμε κιαλλο μωρο μου''
Σαν εμπειρια ηταν γαματη και μαλλον θα την ξαναπροτιμησω και για 2ο γύρο."
Βλέπω το μωρό μας βελτιώνεται . Εγώ πιστεύω σε αυτήν . Άμα θέλει μπορεί να βάλει πολλές κάτω. Είναι πάρα πολύ πρόθυμη και δεκτική. Δεν δυσανασχετεί καθόλου, απλά θέλει λίγο προσοχή το attitude της , που όπως διαβάζω το έχει βελτιώσει.
Μπράβο κοπέλα μου, Άντζελα δώσ'της ένα φιλάκι από μένα!  :-*
Λογικά εντός του Ιουνίου θα τιμηθεί, καθώς ήδη καταρτίστηκε ο πορνοπροϋπολογισμός και βρίσκεται μέσα στις προσεχείς εμφανίσεις μου :tooth:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Γράφτηκε από τον CHEYENNE   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Συμπερασμα : Ηταν πολυ καλυτερα απο αυτα που φανταζομουνα. Περα απο καθε προσδοκια. Η κοπελα ειναι φτιαγμενη για sex και δειχνει να το απλαμβανει.

Το μονο αρνητικο ηταν οτι.... δεν αντεξα περισσότερο.Την αλλη φορα θα παω προετοιμασμενος.

Την αλλη φορα ναι,να πας προετοιμασμενος!!!Τωρα ξερεις τι θα σε περιμενει! :2funny:
Όπως τα λές Spoon!!! Λίντα =  sexομηνχανή!!!!

Απλά να ξέρουν όλοι να πηγαίνουν προετοιμασμένοι πριν...  :cum:  :cum: :cum:

Επισκέπτης

Τ-Σ-Ε-Χ-(Ρ)-Α, Παρασκευή 29 Μάι 2009, στις 09:29
Γράφτηκε από τον Nerd 25  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές
Εγώ προσωπικά;......Μωρέ να μου ξεραθεί το χέρι, το πόδι και οτιδήποτε άλλο μου περισσεύει αν θα ξαναπήγαινα μαζί της. Δε θα το τολμούσα που να με πληρώναν όχι να της τα σκάσω και από πάνω. ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΡΑ!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 25.05.2009

Αν είναι η γνωστή Χριστίνα  από Αχαρνών 85 σού 'κατσε λαχείο!!!
ΚΑΝΟΝΑΣ:Οταν ακούς την πόρνη να σου λέει "μήπως θά'πρεπε να το αφήσουμε" ,όχι με ελαφρά η δυνατά πηδηματάκια :happy:,ΒΕΓΓΟΣ=ΤΡΟΧΑΔΗΝ!!!.Εννοείτε οτι σου δίνει τα λεφτά.

Η αργή εκσπερμάτωση είναι πρόβλημα για τις πουτάνες,"όχι πρόβλημά σου".Πρέπει να πηγαίνεις με τις γνωστές κορυφαίες από υπηρεσίες πουτάνες και όχι με την πρώτη τυχούσα.Βέβαια αυτά τα ξέρεις,τα κατάλαβες αλλά κατόπιν εορτής.

Επισκέπτης
Αν είναι η γνωστή Χριστίνα  από Αχαρνών 85 σού 'κατσε λαχείο!!!

Ἄν καὶ τίποτε δὲν ἀποκλείεται, ἡ συνέχισις ἐξασκήσεως τοῦ ἐπαγγέλματος ὑπὸ τῆς συγκεκριμένης θὰ ἀποτελεῖ ἔκπληξιν α΄ μεγέθους.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Γράφτηκε από τον CHEYENNE   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ !!!!!!

:grin:  :grin:  :grin:  :grin:  :grin:

Ευχαριστω δημοσια εσενα και τον Pitsiriko για τις πληροφοριες σας

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616

ειναι αυτη που δουλευε παλια στο λελας??

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω χθες την πρωτογνωρισα.

Νομιζω ομως πως ειναι η ιδια.

Περισσότερα ξερει ο spoon & o Pitsirikos.

Επισκέπτης
Ἄν καὶ τίποτε δὲν ἀποκλείεται, ἡ συνέχισις ἐξασκήσεως τοῦ ἐπαγγέλματος ὑπὸ τῆς συγκεκριμένης θὰ ἀποτελεῖ ἔκπληξιν α΄ μεγέθους.
Και η Ρουσλάνα από Αχαρνών 85 δεν δουλεύει Ιάκχου;
Στην αθηναϊκή δεξαμενή πελατών μην εκπλαγείς αν παραμείνει η Χριστίνα.Είναι τεράστιος ο κύκλος και πάντα θα βρίσκονται ανυποψίαστοι πρώτοι τύχοντες.

Είδες;Της έκατσε μια χαρά της καργιόλας!!!:100 ευρώ ξεκούραστα χωρίς να γαμηθεί πραγματικά για 10 λεπτά.Μαθαίνουν την ψυχολογία της λούφας και τα βήματα προσαρμογής του πελάτη στην αποθάρρυνση για να γαμήσει."ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ-ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ".Ετσι σκέφτονται οι συγκεκριμένες σκατοκαργιόλες!!!.Τύπου Ναταλί-Κολωνού 30Β.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666

Επισκέπτης
Και η Ρουσλάνα από Αχαρνών 85 δεν δουλεύει Ιάκχου;
Στην αθηναϊκή δεξαμενή πελατών μην εκπλαγείς αν παραμείνει η Χριστίνα.Είναι τεράστιος ο κύκλος και πάντα θα βρίσκονται ανυποψίαστοι πρώτοι τύχοντες.

Είδες;Της έκατσε μια χαρά της καργιόλας!!!:100 ευρώ ξεκούραστα χωρίς να γαμηθεί πραγματικά για 10 λεπτά.Μαθαίνουν την ψυχολογία της λούφας και τα βήματα προσαρμογής του πελάτη στην αποθάρρυνση για να γαμήσει."ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ-ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ".Ετσι σκέφτονται οι συγκεκριμένες σκατοκαργιόλες!!!.Τύπου Ναταλί-Κολωνού 30Β.

Ἀδικία διὰ τὰς ἀληθῶς φιλοτίμους - αἱ ὁποῖαι ὑπάρχουν.

Ὁ προσδιορισμὸς τοῦ μεγέθους τῆς πελατείας τῶν πορνείων θὰ ὁδηγήσῃ μόνον εἰς εἰκασίας. Αἱ μόναι αἱ ὁποῖαι ἡμποροῦν νὰ μᾶς διαφωτίσουν εἶναι αἱ ἐλάχισται ἐργαζόμεναι αἱ ὁποῖαι συζητοῦν τὰ ἐπαγγελματικὰ των. Ἐκ τοποθετήσεων τῆς ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 διαφαίνεται ἀνισορροπία προσφορᾶς - ζητήσεως ὑπηρεσιῶν ἱεροδούλου μὲ ὑπερέχουσα τὴν προσφοράν.

Ἑνημερωτικῶς πάντως ἐχθὲς εἰς 10 πορνεῖα περιοχῆς Φυλῆς ὅλαι αἱ ἐργαζόμεναι ἦσαν νεώταται καὶ ἐμφανισιακῶς ἄνω τοῦ μέσου ὄρου. Ἀπὸ ἐπιδόσεις... ἄλλον θέμα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ἀδικία διὰ τὰς ἀληθῶς φιλοτίμους - αἱ ὁποῖαι ὑπάρχουν.

Ὁ προσδιορισμὸς τοῦ μεγέθους τῆς πελατείας τῶν πορνείων θὰ ὁδηγήσῃ μόνον εἰς εἰκασίας. Αἱ μόναι αἱ ὁποῖαι ἡμποροῦν νὰ μᾶς διαφωτίσουν εἶναι αἱ ἐλάχισται ἐργαζόμεναι αἱ ὁποῖαι συζητοῦν τὰ ἐπαγγελματικὰ των. Ἐκ τοποθετήσεων τῆς ΚΑΤΕΡΙΝΑ69 διαφαίνεται ἀνισορροπία προσφορᾶς - ζητήσεως ὑπηρεσιῶν ἱεροδούλου μὲ ὑπερέχουσα τὴν προσφοράν.

Ἑνημερωτικῶς πάντως ἐχθὲς εἰς 10 πορνεῖα περιοχῆς Φυλῆς ὅλαι αἱ ἐργαζόμεναι ἦσαν νεώταται καὶ ἐμφανισιακῶς ἄνω τοῦ μέσου ὄρου. Ἀπὸ ἐπιδόσεις... ἄλλον θέμα.

Το ζητουμενο και το επιθυμητον ειναι να υπαρχει συνδιασμος και των δυο......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom