Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το μωρό, Κυριακή 07 Ιούν 2009, στις 13:07

Γράφτηκε από τον zigolo1   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα)
Συνολική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Το πιο πανεμορφο ξανθο μωρο της φυλης ειναι αυτη η δεσποινεις.ο,τι καλυτε-ρο για αντρα που ξερει τι ζηταει απο κοπελα της ζωης του.Περνωντας στο δωματιο και μετα τις χαιρετουρες που γνωριζομασται απο παλια περναμε στο ψητο.Τσιμπουκι δυνατο και απαλο γλυφωντας με τη γλωσσα της σαν παγωτο.Γλυψιμο στης ρωγες της που ειναι πολυ στητες αν και δεν αφηνει και μετα στησιμο στα τεσσερα οπου εκει νιωθεις το μεγαλειο του μουνιου αυτης της γυναικας.Η συμμετοχη της στο γαμησι ειναι συνεχης και το ζεστο μουνι της σε κανει να μην θες να βγεις ποτε μεσα απο αυτο.Τελειωσα απο πανω της σπρωχνοντας οσω πιο δυνατα και γρηγορα μπορουσα και αυτη εδειχνε οτι την ευχαριστουσε.Τελικα Αννουλα εισαι πολυ γλυκια!!! τυχερος οποιος βρισκεται μαζι σου.Μπραβο !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 06.06.2009
------------
-----------
------------
-----------
-----------
Από τις μεγαλυτερες ξεπετες που υπαρχουν ειναι η Αννουλα του χιονια,μην ψαρωνετε.....
Δεν αφηνει πουθενα αγγιγματα,ουτε καλα καλα στα βυζια....
Μονο στο σαλονι το παιζει καλη.
και ο ζιγκολος τι λεει? :think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπορεί αν έχει μετοχές στην εταιρία...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
1. δε σε "πιανω" τι εννοεις αν γινει χρηση προφυλακτικου; στα δαχτυλα;; μαλακια ειναι..Γιατι αρνουνται; γιατι ρε φιλε εχουν το καθε μαλακα βρωμιαρη που δε ξερουν τι εχει πιασει πριν ή/και το καθε καφρο που δε ξερει πως να το κανει κι ειναι αγαρμπος, τις γδερνει με κανα νυχι κλπ.

2. Εσυ γιατι λες; γιατι ακριβως για τους λογους που ειπες, οι 7-8 στους 10 θα αρνηθουν να μπουν και δε θα πληρωθουν οι κοπελες..

Ωπ κατσε γιατι η Πετρουλα μολις ξεκινησε!!

@lucky_strike που στη τελευταια του κριτικη αναρωτιεται για " Ήθελα να δω αν θα με αφήσει να δαχτυλοσκοπήσω. Δε με άφησε. Αδυνατώ να καταλάβω το λόγο εγώ προσωπικά."

Οπως το αντιλαμβανομαι κι εχω γραψει, μπορει να "παιζει" το παραπανω που εχω γραψει. Απο κει και περα..δε ξερω. Μπορεις να ρωτησεις ο ιδιος εργαζομενες εδω..

Υ.Γ. Οπου λεω "γιατι ρε φιλε εχουν το καθε μαλακα βρωμιαρη που δε ξερουν τι εχει πιασει πριν" κλπ, μιλαω πολυ γενικα και πως, ισως, το βλεπουν εκεινες ή/και η ΒΑλεντινα στο προκειμενη περιπτωση. Δεν εννοω καποιον ετσι;

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
Λάνα αξίζεις τα λεφτά σου, Δευτέρα 08 Ιούν 2009, στις 15:35

Γράφτηκε από τον maximq1  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λάνα)
Συνολική βαθμολογία
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Πρώτη φορά πήρα την Λάνα μετά απο την επιστροφή της απο Ρωσία και μετά την ανακαίνιση του studio.
Όλα ανανεομένα και η Λάνα πιό νέα! Ας μην ξεχνάμε ότι η κοπέλα έχει περάσει τα 45. κάτι έκανε εκεί στην πατρίδα της. Μεγάλη συμετοχή και δεν κοιτά να σε ξεπετάξει, με τους χορούς της, τα νάζια της, γενικά μία όμορφη ερωτική διάθεση που σου διμιουργεί αυτό το milf, λόγω και της εμπειρίας της βέβαια! Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα ειδικά για λάτρεις των milf!!! Πιστεύω θα περάσεται καλλά. Ο χώρος ανακαινισμένος πρόσφατα πολύ καθαρός. Βαθμολογώ το parking με 10 γιατί έχω μηχανή.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • Sex show
Όνομα κοπέλας: Λάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 08.06.2009
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; yes    no
Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Βιολέτα η θεά!!!!, Δευτέρα 08 Ιούν 2009, στις 08:53

Γράφτηκε από τον ginos69  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  -

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βιολέτα)
Συνολική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
6.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Μετά άπω έξοδο με τους φίλους μου, αποφάσισα να περάσω να γνωρίσω το καινούργιο κορίτσι που έμαθα από έναν φίλο μου, τι βιολέτα. Μπαίνω μέσα και η ευγενική υπηρεσία μου παρουσιάζει το κορίτσι. Το μωρό βγαίνει χαμογελαστή. Όπα λέω, σήμερα θα περάσουμε καλά… πληρώνω το 50’αρη για δοκιμασία και μπαίνω στο δωμάτιο. Αρκετά καθαρό, θα έλεγα. Η βιολέτα με αποδέχτηκε με ένα πολύ γλυκό «καλησπέρα». Ευγενέστατη κοπέλα, θα έλεγα. Και αρχίζει το παιχνίδι. ..
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα το κορίτσι άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά. Σίγουρα θα ξαναπάω.

Χαιρω πολυ χαιροπουλος και αλλα λογια να αγαπιομαστε και στους 2 σας
πατε που πατε γραφτε καμια κριτικη της προκοπης (περιγραφη κοπελας+επιδοσεις δωματιου) να ξερουμε που βαδιζουμε

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Βιολέτα η θεά!!!!, Δευτέρα 08 Ιούν 2009, στις 08:53
Γράφτηκε από τον ginos69  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - 

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βιολέτα) 
Συνολική βαθμολογία  6.5
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Μετά άπω έξοδο με τους φίλους μου, αποφάσισα να περάσω να γνωρίσω το καινούργιο κορίτσι που έμαθα από έναν φίλο μου, τι βιολέτα. Μπαίνω μέσα και η ευγενική υπηρεσία μου παρουσιάζει το κορίτσι. Το μωρό βγαίνει χαμογελαστή. Όπα λέω, σήμερα θα περάσουμε καλά… πληρώνω το 50’αρη για δοκιμασία και μπαίνω στο δωμάτιο. Αρκετά καθαρό, θα έλεγα. Η βιολέτα με αποδέχτηκε με ένα πολύ γλυκό «καλησπέρα». Ευγενέστατη κοπέλα, θα έλεγα. Και αρχίζει το παιχνίδι. ..
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Σίγουρα το κορίτσι άξιζε και με το παραπάνω τα λεφτά. Σίγουρα θα ξαναπάω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Βιολέτα
Ημερ/νια επίσκεψης: 04.06.2009

Τι να σου πω ρε φίλε μετά απο τέτοια ενημέρωση, πράγματι η Βιολέτα ΘΕΑ είναι ! Με τέτοιο παιχνίδι, πώς να μην είναι !
Τι παιχνίδι ? Παιχνιδάρα  !!!! Ουτε η Μάντσεστερ τέτοια μπάλα !

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Τι να σου πω ρε φίλε μετά απο τέτοια ενημέρωση, πράγματι η Βιολέτα ΘΕΑ είναι ! Με τέτοιο παιχνίδι, πώς να μην είναι !
Τι παιχνίδι ? Παιχνιδάρα  !!!! Ουτε η Μάντσεστερ τέτοια μπάλα !
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Γελάς ε ?
Τι να πω ρε γμτ, ώρες ώρες με πιάνει το σοβαρό μου, αλλά ευτυχώς υπαρχει κόσμος που δε σ αφήνει να σοβαρευτεις όσο κι αν προσπαθεις !  :tooth:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Γελάς ε ?
Τι να πω ρε γμτ, ώρες ώρες με πιάνει το σοβαρό μου, αλλά ευτυχώς υπαρχει κόσμος που δε σ αφήνει να σοβαρευτεις όσο κι αν προσπαθεις !  :tooth:
μόνο για γέλια είναι...
αρχίζω και σκέφτομαι το ρητό: καλύτερα να μασας παρά να μιλάς!!!!

λέω να το εφαρμόσω... αλλά δύσκολο μου φαινεται!  :2funny: :2funny: :2funny:

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Έρρικα πολύ ωραία αλλά!!, Τρίτη 09 Ιούν 2009, στις 03:22
Γράφτηκε από τον RedBlue30  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

[glow=red,2,300]Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0[/glow]

Με έπιασαν οι καύλες βραδιάτικα και είπα να επισκεφτώ το λεγόμενο studio μιας και άκουσα καλές κριτικές γί αυτό!
Βάρδια είχε η Έρρικα! Πολύ ωραία κοπέλα μελαχρινή( solarium full) με ωραία βυζακιά και σώμα και φορούσε ένα διχτυωτό καλσόν σκέτη καύλα.
Πήρα το πρόγραμμα τον 80 euro με στάση 69 και μπήκα στο δωμάτιο.
Σε 2 λεπτά μπήκε και αυτή ! όλα καλά μονο που δε μιλούσε καθόλου Αγγλικά λόγο το ότι ήταν από Ουγγαρία αλλα και με την στάση 69 είχαμε ένα μεγάλο πρόβλημα καθαριότητας!
[glow=red,2,300]Με λίγα λόγια ψιλοβρομουσε κατρουλιλα[/glow] :))) ασχετα με αυτό όλα τα αλλα ήταν πολύ!
[glow=red,2,300]Θα την ξαναεπισκεφτώ[/glow] αλλα δε θα πάρω σίγουρα το πρόγραμμα με την στάση 69 !
ακόμα κάνω πλύσεις με Listerin :))

Και της έβαλες 7 και θα την ξαναεπισκεφτείς κιόλας;

Αφού δεν σε έκλασε, όπως η Τζέσικα κάποιον άλλον συναγωνιστή, μικρό το κακό, ε;  :headbang:

Επισκέπτης
-------------------------------------------------------------------------------------------
1 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Έλενα. Νικήτρια καί των Ευρωεκλογών!!!!!!!, Τρίτη 09 Ιούν 2009, στις 00:37

Γράφτηκε από τον TEGE   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Έλενα)
Συνολική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
10.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Μετά την ψήφο μου στους "Οικολόγους-Πράσινους", πέρασα από την Έλενα, την πόρνη που κατατάσω στις ΣΤΑΘΕΡΕΣ/ΑΞΙΕΣ. Ήταν απόγευμα και η ευγενέστατη κυρία στην υπηρεσία, με καλησπέρισε. Με θυμόταν και μου είπε πως εργάζετε η Έλενα. Πλήρωσα το 20άρι και πέρασα στο δωμάτιο. Η Έλενα είναι ένα όμορφο, ψηλό γλυκό κορίτσι, που τώρα έχει τατουάζ (τριαντάφυλλο)στο δεξί μπράτσο. Όταν μπήκε στο δωμάτιο -δεν με είχε δει στο σαλόνι- με θυμόταν και καταχάρηκε. Το γαμήσι με αυτή την κοπέλα, είναι μακράν το καλύτερο. Γλύψιμο, φιλιά παντού. Όχι ακάποτο τσιμπούκι, δεν κάνει. Γλύφει μπάλες και κορμό οργάνου, αλλά πριν το όργανο "χαθεί" στο στόμα και το λάρυγγά της, έχει φορεθεί καπότα. Στο 69 νομίζω πως το καθαρό γλυκόμουνό της έχυσε! Μετά από αρκετό άγριο γαμήσι, σε ιεραποστολική στάση, έχυσα κι εγώ. Έμεινα μέσα της κάμποσο και το ευχαριστήθικα. Συναγωνιστές, η Έλενα είναι ο ορισμός της ΣΩΣΤΗΣ πόρνης. Σέβεται τον πελάτη και τιμά όσο καμμιά άλλη, το 20ευρω. Το ίδιο να κάνουμε κι εμείς. Να επιλέγουμε τις Ά Ξ Ι Ε Σ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Έλενα
Ημερ/νια επίσκεψης: 07.06.2009
-------------------------------------------------------------------------------------------

Ἄειντε πᾶλι τὸ ἴδιο βιολί...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Τo χειρότερο γαμήσι της ζωής μου, Τρίτη 09 Ιούν 2009, στις 15:18

Γράφτηκε από τον sps1989  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
αφου ειχα ακουσει τοσα για την χριστινα απο δω ειπα να την επισκεφτω να δω αν ολα αυτα ισχυουν . τελικα πηγα γυρω στις και την ειδα παρολο που δεν ηταν ιδιαιτερα ομορφη κοπελα ουτε ειχε μεγαλο βυζι ειπα ας τη γαμησω τα σκαω μπαινω στο δωματιο μετα απο λιγο μπαινει η χριστινα μεσα βιαστικη βιαστικη και αρχισε να μου γλειφει αθλια το μπουτσο(χειροτερο τσιμπουκι εβερ) και τα αρχιδια για περιπου 30'' και επεμενε οτι δεν μπορει αλλο .τελοσπαντων μετα τη πηρα απο πισω και στη συνεχεια απο πανω κατα τη διαρκεια ολων αυτων ηταν νευριασμενη και δε μιλαγε ουτε βογγαγε καθολου και οταν τελειωσα με ιεραποστολικο σηκωθηκε και εφυγε χωρις να πει ουτε ενα γεια με λιγα λογια για μενα ειναι η χειροτερη πουτανα και δεν θατη συστηνα σε κανεναν δε φτανει που ηταν μπαζολα φεροταν και αντιεπαγγελματικα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 04.06.2009

δεν έχω λόγω να αμφισβητήσω την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ κριτηκή του φίλου, αλλα επείδη είμαι συχνότατος πελάτης της Χριστηνούλας, απο τότε που πρωτοξεκίνησε, έχω να δηλώσω οτι δεν την έχω δεί ποτέ έτσι. Πιθανών να την πέτυχες σε άσχημη μέρα ή δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω. Εγώ όποτε πάω είναι γλυκήτατη και πολύ εξυπηρετική. Θα σου πρότεινα να την ξαναδοκιμάσεις.

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Τη χριστινα την πρωτοπηρα τετοια εποχη το 2006 οταν δουλευε στο 65 πανω...απο τοτε μεχρι σημερα οσες φορες εχω παει ηταν
καβλιαρα χαμογελαστη και με επαγγελματικη συμπεριφορα...ποτε δεν εκλαψα λεφτα με τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Τη χριστινα την πρωτοπηρα τετοια εποχη το 2006 οταν δουλευε στο 65 πανω...απο τοτε μεχρι σημερα οσες φορες εχω παει ηταν
καβλιαρα χαμογελαστη και με επαγγελματικη συμπεριφορα...ποτε δεν εκλαψα λεφτα με τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ.

:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:  Σωστοοοοοςςς ! ! !  :thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Eντάξει , ούτε εγώ θα πω "έκλαψα λεφτά", αλλά κάποιες μέρες δεν ξέρω τί την πιάνει...  Άσε που κρατάει απουσιολόγιο και σου τη λέει αν έχεις καιρό να πας (σε εμένα τουλάχιστον). Εγώ την προτιμούσα στα στούντιο. Είχαμε πιάσει και την κουβέντα μια φορά μετά το σεξ και μου έλεγε απίστευτα πράγματα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Γι' αυτούς που γουστάρουν grannies, Τετάρτη 10 Ιούν 2009, στις 02:49
Γράφτηκε από τον bgeorgi  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  4.5
Εμφάνιση κοπέλας  3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

επίσκεψη χθές το πρωί, περίπου στις 12...το μπουρδελάκι είναι βγαλμένο απο άλλη εποχή...μόνο για αυτούς που γουστάρουν 50άρες...Η για την ηλικία της στέκεται καλά με μεγάλο στήθος και πολύ φιλική στο κρεβάτι και επίσης είναι ελληνίδα...πίπα ακάποτη και τιμή 25 ευρώ...αν δν σας αρέσουν οι πολύ ώριμες ούτε απ' εξω...Εγώ ήθελα να το κάνω για την εμπείρια αλλά δν νομίζω να ξαναπάω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Ημερ/νια επίσκεψης: 09.06.2009

ρε τυπε αυτο που μυριζει γατιλα και σουρχεται να ξερασεις ειναι?

που εχει μεσα μια γρια σαν την νυφη του δρακουλα?

dekaoxto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Γι' αυτούς που γουστάρουν grannies, Τετάρτη 10 Ιούν 2009, στις 02:49
Γράφτηκε από τον bgeorgi   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  4.5
Εμφάνιση κοπέλας  3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  4.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

επίσκεψη χθές το πρωί, περίπου στις 12...το μπουρδελάκι είναι βγαλμένο απο άλλη εποχή...μόνο για αυτούς που γουστάρουν 50άρες...Η για την ηλικία της στέκεται καλά με μεγάλο στήθος και πολύ φιλική στο κρεβάτι και επίσης είναι ελληνίδα...πίπα ακάποτη και τιμή 25 ευρώ...αν δν σας αρέσουν οι πολύ ώριμες ούτε απ' εξω...Εγώ ήθελα να το κάνω για την εμπείρια αλλά δν νομίζω να ξαναπάω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Ημερ/νια επίσκεψης: 09.06.2009

ρε τυπε αυτο που μυριζει γατιλα και σουρχεται να ξερασεις ειναι?

που εχει μεσα μια γρια σαν την νυφη του δρακουλα?
Ο Χριστος κι η Παναγιααααα!!!! :o :o :o :o :o

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
5ο  Χρονων..........................  ???????????????????????????????????  Τι να πω εγω τωρα ?????  Κατι λιγα ενσυμα της λοιπουν για συνταξη.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Το κοριτσι(ο Θεος να το κανει) στο Πιπινου 32 πρεπει να ειναι ευκολα 60αρα!Δεν νομιζω για παραπανω!Δεν ξερω τι κανει μεσα γιατι δεν μου αρεσει να γαμαω ενω κυκλοφορουν γατες τριγυρω και το σπιτι μυριζει αστα να πανε...αλλα θα δωσω δυο ποντους στον ΗΡΩΑ συναγωνιστη!Ο πρωτος ποντος παει στο οτι αντεξε εκει μεσα και μαλιστα εγραψε και κριτικη και ο δευτερος στο οτι οντως η θεια εχει Βυζαρες και ηταν αθλος το οτι καταφερε να τις δει αναμεσα στα γατια που κυκλοφορουν τριγυρω :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το κοριτσι(ο Θεος να το κανει) στο Πιπινου 32 πρεπει να ειναι ευκολα 60αρα!Δεν νομιζω για παραπανω!Δεν ξερω τι κανει μεσα γιατι δεν μου αρεσει να γαμαω ενω κυκλοφορουν γατες τριγυρω και το σπιτι μυριζει αστα να πανε...αλλα θα δωσω δυο ποντους στον ΗΡΩΑ συναγωνιστη!Ο πρωτος ποντος παει στο οτι αντεξε εκει μεσα και μαλιστα εγραψε και κριτικη και ο δευτερος στο οτι οντως η θεια εχει Βυζαρες και ηταν αθλος το οτι καταφερε να τις δει αναμεσα στα γατια που κυκλοφορουν τριγυρω :headbang:
αυτο ειναι τελικα τυπε?
σωστα τα λεω?
τελικα ειχα αδικο δεν ειναι σαν την νυφη του δρακουλα
ειναι σαν την corpse bride
:2funny:

Συνημμένα

• Corpse-Bride.jpg
    Corpse-Bride.jpg
    13,7 KB · Εμφανίσεις: 20
  • cbreview2.jpg
    cbreview2.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 21

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παντως ειναι τυπος που πηγε με το φρικοπουρο
τον βαζω στην cool list μου και θα τον προτεινω να παιξει στο extreme sommer :2funny:

ρισπεκτ
bowing-036.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom