Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 692K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Τώρα για τα ακάποτα που διαλαλλάει ο επόμενος κριτής-ντελάλης άσε είναι μερικοί φαίνεται που γουστάρουν να αποκτήσουν και να μεταδόσουν  HPV κά παράσημα...  :headbang:
Καλά, από HPV υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις και καποτομένα....

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Επίσης παρατήρηση σε μια κριτική του συναγωνιστή whowho για το Δροσοπούλου 97 . To "γάλακτος" το έγραψα για την Κλαούντια και όχι για την Μισέλ  :grin: Πάντως και η Μισέλ είναι γάλακτος και μούναρος. Μόνο που είναι λίγο ψόφια... :-

όντως ψόφια, αν είχε και διάθεση θα είχε και γεμάτο σαλόνι...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
0 στους 0 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Kάνε με Kιμ(ους) κάνε με Κιμ(ά), Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 10:15

Γράφτηκε από τον master.ioannis   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κιμ) 
Συνολική βαθμολογία  8.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  8.0

Πολύ καλή εμφάνιση. H υπηρεσία ευγενέστατη αναλυτικά το πρόγραμμα. Πληρώνων εισητήριο κατεβαίνω στοι κάτω δωμάτιο και περιμένω τη μάχιμη κιμ. το όπλο γυαλισμένο και καθαρό. καλή πίπα με καραμέλωμα @@ και τριψίματα σε όλο το σώμα. στάση πισωκολλητού και άγριο σφυροκόπημα μέχρι να έρθει το τέλος. στα πλην αν και δεν με χάλασε το μικρό στήθος. κορμί ωραίο, κώλος πρώτος, γενικα μια πολύ ωραία παρουσία με άριστη συννενόηση. στα συν κουβεντούλα μετα και τρομερές αποκαλύψεις σχετικά με τις ερωτικές διαθέσεις συναδέλφων. άκουσα πράγματα και θαύματα και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. φυσικά ταπεινή μου γνώμη καλύθτερα θα ήταν να τα κρατάνε για τον εαυτό τους οι κοπέλες τις όποιες ιδιαιτερότητες έχει ο καθένας στο κρεβάτι παρα να ανοιγουν ολόκληρη κουβέντα για αυτά τα θέματα.θα την ξανατιμήσω κάποια στιγμή σίγουρα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κιμ
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.07.2009

Mην ψαρωνεις φιλε κασσετα βαζει και παιζει!!!Σε ολους τα ιδια λεει!!!

Εχεις δικιο παντως γιατι υπαρχουν αρκετες που τα συζητανε κανονικοτατα με αλλους (και ονομαστικα κιολας) το τι γινεται με τους πελατες τους!!!

Επισκέπτης
Πολλαὶ ἱερόδουλαι σχολιάζουν δυσμενῶς τὸν προηγούμενον πελάτην εἰς τὸν ἐπόμενον. Ἐντὸς 10 λεπτῶν καὶ ὁ ἐπόμενος καθίσταται προηγούμενος.

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Το να σχολιασει καποια κοπελα τον προηγουμενο ανωνυμα δεν τρεχει και τιποτα!!!Αφου δεν τον ξερει ο αλλος ουτε που θα τον δει ποτε!!!Οχι βεβαια οτι ειμαι και συμφωνος αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που η κοπελα σχολιαζει στον γκομενο της ή στο μαγαζι ή ακομα και σε φιλο της τον ταδε και τον ταδε ο οποιος γνωριζεται με αυτα τα προσωπα!Αυτο ειναι το χειροτερο απ'ολα!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Το να σχολιασει καποια κοπελα τον προηγουμενο ανωνυμα δεν τρεχει και τιποτα!!!Αφου δεν τον ξερει ο αλλος ουτε που θα τον δει ποτε!!!Οχι βεβαια οτι ειμαι και συμφωνος αλλα υπαρχουν και περιπτωσεις που η κοπελα σχολιαζει στον γκομενο της ή στο μαγαζι ή ακομα και σε φιλο της τον ταδε και τον ταδε ο οποιος γνωριζεται με αυτα τα προσωπα!Αυτο ειναι το χειροτερο απ'ολα!!!
καλα δεν επαθα και ψυχολογικο τραυμα απο ολη την κουβεντα που ειχα με την κιμ. απλα το θεωρησα λιγο τραβηγμενο και ενοχλητικο.

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
Πολλαὶ ἱερόδουλαι σχολιάζουν δυσμενῶς τὸν προηγούμενον πελάτην εἰς τὸν ἐπόμενον. Ἐντὸς 10 λεπτῶν καὶ ὁ ἐπόμενος καθίσταται προηγούμενος.
ειναι αυτο που λενε για να γινεις ηγουμενος θα πρεπει να σε γαμη***** ο προηγουμενος???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.465
Πόντοι
5.595
Mην ψαρωνεις φιλε κασσετα βαζει και παιζει!!!Σε ολους τα ιδια λεει!!!
+1000
Stadar σου ειπε...  ''Μουρω μου εισουν ο καλυτερος... Εντω ερχοντε και ντεν γαμαει κανεις...''
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κασσετα... οπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω..!!!

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
+1000
Stadar σου ειπε...  ''Μουρω μου εισουν ο καλυτερος... Εντω ερχοντε και ντεν γαμαει κανεις...''
καργα τετοιες μαλακιες ελεγε..... και το κορυφαιο οτι δεν μπορουσε να παρει τα ποδια της μετα.... και πως θα συνεχισω???? ειχα κατουρηθει στα γελια

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
+1000
"Τι κανει ο Hercules?"
"Πω πω τι πουτσος ειναι αυτος"
:2funny: :2funny: :2funny:
Και μετα το γαμησι:
"Δεν μπορω να περπατησω,με ξεθεωσες,τι γαμησι ηταν αυτο?Τυχερη η κοπελα σου"
Οι υπολοιποι την εχουν μικρη και δεν γαμανε και τετοια!!! :jerking:

Υ.Γ. Παρ'ολα αυτα γαμιεται σαν σκυλα η ατιμη!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.465
Πόντοι
5.595
Κατι πρεπει να της κανουμε ομως..  δεν γινεται να λεει σε ολους τις ιδιες παπαριες..
κ να νομιζει οτι την πιστευουμε κιολας.... :idiot:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Πάολα = αίσχος, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 10:08
Γράφτηκε από τον master.ioannis   -  www.bourdela.tv/content/view/1708/224/#jreview_8766]Link κριτικής[/url]   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Πάολα) 
Συνολική βαθμολογία  8.0
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Πρόσβαση/Parking  8.0

Mπήκα μέσα και όταν άκουσα πάολα σκέφτηκα"δεν έχω πάρει την miss bou" και έτσι το χέρι μου έκανε την αυτόματη κίνηση του 50άρικου. για υπηρεσίες κτλ δεν γράφω τίποτα . τα γνωστά. AIΣXOΣ και πάλι AIΣXOΣ. χαχαχαχα μην ψαρώνετε.......... τα πάντα όλα η κοπέλα. πολύ φιλική στο σεξ πάνω πολύ μαστόρισσα. δίκαια πιστεύω κατέχει το τίτλο. μετά το σέξ κουβεντούλα γενικά και αόριστα, ευχαριστίες αμφίδρομες και δρόμο για το σπίτι. AIΣXOΣ συνάδελφοι, AIΣXOΣ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Πάολα
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.07.2009

Είπα κι εγώ,...επιτέλους και μια αρνητική κριτική για την Πάολα,...!...Αλλά αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά,...! Εμένα πάντως η Παολίτσα άν και μ έχει περιποιηθεί κατάλληλα, δεν μ έχει ξετρελλάνει...Γούστα είναι αυτά.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Kάνε με Kιμ(ους) κάνε με Κιμ(ά), Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 10:15
Γράφτηκε από τον master.ioannis   -  www.bourdela.tv/content/view/499/224/#jreview_8767]Link κριτικής[/url]   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κιμ) 
Συνολική βαθμολογία  8.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Πρόσβαση/Parking  10.0

Πολύ καλή εμφάνιση. H υπηρεσία ευγενέστατη αναλυτικά το πρόγραμμα. Πληρώνων εισητήριο κατεβαίνω στοι κάτω δωμάτιο και περιμένω τη μάχιμη κιμ. το όπλο γυαλισμένο και καθαρό. καλή πίπα με καραμέλωμα @@ και τριψίματα σε όλο το σώμα. στάση πισωκολλητού και άγριο σφυροκόπημα μέχρι να έρθει το τέλος. στα πλην αν και δεν με χάλασε το μικρό στήθος. κορμί ωραίο, κώλος πρώτος, γενικα μια πολύ ωραία παρουσία με άριστη συννενόηση. στα συν κουβεντούλα μετα και τρομερές αποκαλύψεις σχετικά με τις ερωτικές διαθέσεις συναδέλφων. άκουσα πράγματα και θαύματα και έμεινα με ανοιχτό το στόμα. φυσικά ταπεινή μου γνώμη καλύθτερα θα ήταν να τα κρατάνε για τον εαυτό τους οι κοπέλες τις όποιες ιδιαιτερότητες έχει ο καθένας στο κρεβάτι παρα να ανοιγουν ολόκληρη κουβέντα για αυτά τα θέματα.
θα την ξανατιμήσω κάποια στιγμή σίγουρα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κιμ
Ημερ/νια επίσκεψης: 14.07.2009
Δε λέω, έχεις ένα δίκιο, αλλά αν δεν πούνε για τα γαμισιάτικα, τί άλλο να πούνε τα κορίτσια, ...αυτό ξέρουν αυτό εμπιστεύονται  :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Eύα, μπορείς και καλύτερα, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 01:37

Γράφτηκε από τον tse2000B   -  www.bourdela.tv/content/view/627/224/#jreview_8762]Link κριτικής[/url]   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Eύα)
Συνολική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Kυριακή ώρα 11:00.Ύστερα από αποχή αρκετών μηνών είπα να δω και γω αυτό το στούντιο?;Mπαίνω μέσα και δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από μπουρδέλο(Πήγαινα συνήθως στην Διδύμου 8 α,β)
Τέλος πάντων μια και ήμουν μόνος μου είπα να δοκιμάσω την κοπέλα ονόματι Εύα, αρκετά στρουμπουλή για όποιον αρέσκεται στο έιδος.Παίρνω απλό πρόγραμμα και αρχίζει το παιχνίδι
πάω να της πιάσω τα βυζιά αχ πονάω μου λέειου παίρνει πίπα χρησιμοποιώντας άτεχνα τα δόντια της, σταμάτα πονάω της λέω.Με καβαλάει μετά αυτή και μετά από καναδύο στάσεις ιεραποστολικό και πλάϊ τελειώνω.Στα συν ότι η τσατσά προσφέρει αναψυκτικό.Θα το ξανασκεφτόμουν να πήγαινα στην ίδια, ίσως πάω στην βάρδια της Κλαούντια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Eύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 12.07.2009

μου κάνει εντύπωση, γιατι την Ευα την έχω πάρει τουλάχιστον πέντε φορές και ούτε άτεχνη πίπα κάνει, ούτε παραπονιέται οτι πονάει και τέτοια...

Επισκέπτης

Ὁ κῦκλος μας, ἀγαπητέ, δὲν εἶναι καὶ τόσον εὑρύς.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Eύα, μπορείς και καλύτερα, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 01:37

Γράφτηκε από τον tse2000B   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Eύα)
Συνολική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Kυριακή ώρα 11:00.Ύστερα από αποχή αρκετών μηνών είπα να δω και γω αυτό το στούντιο?;Mπαίνω μέσα και δεν βλέπω μεγάλη διαφορά από μπουρδέλο(Πήγαινα συνήθως στην Διδύμου 8 α,β)
Τέλος πάντων μια και ήμουν μόνος μου είπα να δοκιμάσω την κοπέλα ονόματι Εύα, αρκετά στρουμπουλή για όποιον αρέσκεται στο έιδος.Παίρνω απλό πρόγραμμα και αρχίζει το παιχνίδι
πάω να της πιάσω τα βυζιά αχ πονάω μου λέειου παίρνει πίπα χρησιμοποιώντας άτεχνα τα δόντια της, σταμάτα πονάω της λέω.Με καβαλάει μετά αυτή και μετά από καναδύο στάσεις ιεραποστολικό και πλάϊ τελειώνω.Στα συν ότι η τσατσά προσφέρει αναψυκτικό.Θα το ξανασκεφτόμουν να πήγαινα στην ίδια, ίσως πάω στην βάρδια της Κλαούντια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Eύα
Ημερ/νια επίσκεψης: 12.07.2009

μου κάνει εντύπωση, γιατι την Ευα την έχω πάρει τουλάχιστον πέντε φορές και ούτε άτεχνη πίπα κάνει, ούτε παραπονιέται οτι πονάει και τέτοια...

η ευα και σε εμενα μου εβγαλε ενα '' χτυπα οσο θελεις δεν ποναω '' ειναι πολυ καλυ σε αυτο που κανει και μονο με 40 ευρω , διοτο εχει σημασια και αυτο . . .

Επισκέπτης
Απίστευτη περίπτωση !, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 23:42
Γράφτηκε από τον kostas_gal
(Σόνια) 
{...Μόλις πέσαμε στο κρεβάτι ήρθε από πάνω μου και με έβαλε ανάμεσα στο στήθος της και αυτό το "ισπανικό" ομολογώ ότι με ... ψάρωσε. Πολύ καλή πίπα με τέτοιο γλύψιμο που κόντευε να με κάνει να τελειώσω στο στόμα της. Εκεί την σταμάτησα και της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Εκεί με άρχισε σε μια ιππασία super που βέβαια με έκανε να τελειώσω σε ελάχιστα λεπτά, παρόλο που δεν είχε βιασύνες.
Η εντύπωση που μου έκανε ? Σίγουρα θα ξαναπάω πολλές φορές γιατί ενθουσιάστηκα. Ρώτησα και μου είπε η Σόνια ότι είναι εκεί κάθε μέρα 5-12.}

Αν τελειώνεις σε 3-5 λεπτά έχει καλώς.Διαφορετικά ετοιμάσου για ξεπέτα στις προσεχείς σου επισκέψεις.
Η Σόνια-Αλκιβιάδου 16Γ είναι η Ναταλί-Κολωνού 30β και Μελίνα-Αγαθουπόλεως 54 (με τις LCD TV,πριν από καιρό δούλευε εκεί)
.Όπου και να δουλέψει κάνει τα ίδια:Την πρώτη φορά είναι καλή και μετά αρχίζει τα ξενέρωτα.Διάβασε:

ΝΑΤΑΛΙ:ΠΑΡΑΔΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ-Ξεπέτα τρίλεπτου και εις υγεία, Κυριακή 22 Μάρ 2009, στις 16:45
Γράφτηκε από τον jockerx   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

{...Μπαίνει στο δωμάτιο βουβή και κατευθύνεται με την καπότα στον πούτσο.Την διακόπτω και της λέω να σηκωθεί πρώτα με χαδάκια.Μου απαντά οτι δεν έχουμε πολύ χρόνο.
Προσαρμόζομαι στην γνώριμη σε όλους περίπτωση της κακής αντιεπαγγελματία πουτάνας και βάζω σε εφαρμογή τα συνήθη δικά μου ετοιμοπόλεμα σχέδια για τέτοιες περιπτώσεις:Σκέπτομαι μια μουνάρα συμφοιτήτριά μου,καβλώνω και βάζω την καπότα εγώ.Ούτε λόγος βέβαια για προκαταρκτικά και γλύψιμο αρχιδιών.Φυσικά την στήνω στα τέσσερα να μην την βλέπω την ΠΑΡΑΔΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και της σφυροκοπώ το μουνί ανελέητα απολαμβάνοντας την ηδονή της ανταπόδοσης στα ίσα του σπασίματος που μου έκανε."Δεν θα μου τα φας τζάμπα τα λεφτά " σκεπτόμουνα.
Στο τρίλεπτο απάνω μου λέει "πρέπει να χύσεις"."Κάναμε ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ" της λέω χρονομετρημένα.Φοράω πάντα το ρολόϊ μου κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης και κρατώ χρόνο για τον "φόβο των Ιουδαίων".Μου απαντά:"ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ".
Περιθώρια για να προβάλλω εύλογο δικαιωματικά αντίλογο δεν είχα (οτι στα μπουρδέλα είναι 7 με 10 λεπτά) γιατί κουβέντα στη κουβέντα δεν γαμάς,μιλάς και ξενερώνεις πιο πολύ.
Την καπάκωσα λοιπόν πιάνοντάς της τις σιλικόνες για να την ακινητοποιήσω μπας και φύγει,της έσπρωξα τον πούτσο όλο μέσα στο μουνί και συνέχισα το εκδικητικό μου έργο φαντασιώντας την ξεκωλιάρα συμφοιτήτριά μου για να χύσω ενώ περίμενα την επόμενη αντίδρασή της.
Ετυχε να χύσω τη στιγμή ακριβώς που η σπασαρχίδω έλεγε πάλι με δυσαρέσκεια οτι πρέπει να φύγει:ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ!!!
Αν ήταν να σκέπτομαι την συμφοιτήτριά μου ΤΡΑΒΑΓΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΠΙΤΙ!!!...}
Όνομα κοπέλας: Ναταλί
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.03.2009

Επισκέπτης
Έχασες έναν πελάτη κέρδισες έναν φίλο..., Τετάρτη 15 Ιούλ 2009, στις 15:44
Γράφτηκε από τον anoixtomyalos
www.bourdela.tv/content/view/1708/224/#jreview_8753]Link κριτικής[/url]
{..ειχαμε μια πολυ ομορφη κουβεντουλα και αναφερθηκαμε και σε 2-3 φιλους και κοινους γνωστους και δημιουργηθηκε μια ωραια φιλικη ατμοσφαιρα. Αλλα αυτο δεν ειναι παντα καλο... Ηταν ολοφανερο οτι επιρρεαστικα πολυ απο την μη καυλωτικη συζητηση και το διασκεδασαμε και αυτο. Στο παρασυνθημα τωρα, τεχνικα ειναι αρτια η γυναικα. Το κατεχει απολυτα. Εχει ιδιαιτερη υπομονη, ακομα και με τους φιλους ;-D. Συνησταται ανεπιφυλακτα και οποιος δεν βαλει το δαχτυλο στο... μελι και δεν ρουφιξει αυτες τις 2 υπεροχες φυσικοτατες βυζαρες ας κανει μια διαγραφη του λογαριασμου του απο το site. Επαναλαμβανω ομως οτι σε μενα ειχε μια αλλη επιδραση η φιλικη της σταση και η απολυτα επικοινωνιακη της συμπεριφορα. Αλλα σιγουρα θα ξανατιμηθει μετα τσουρεκιου απο τον Τερκενλη. Κάστανο παρακαλω και προσοχη. Ενα μικρο κοματακι την ημερα, οκ? Τα φιλια μου φιλεναδακι και τα λεμε}

Την ένοιωσες ως πλατωνική φιλενάδα και δεν την γάμησες!!!

Έτσι κάνουν οι φίλοι;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom