Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μαριάννα-Φυλής 80 και πρότινος Πιπίνου 65

{Μαριάννα, ή αλλιώς βιαστικοθοδώρα, Πέμπτη 14 Μάι 2009, στις 00:53
Γράφτηκε από τον ploughman  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  5.0
Πήγα λοιπόν και γω απόψε να δω τα κάλλη της Βουλγάρας,ορμώμενος από τα σχόλια των προηγούμενων συναγωνιστών.Και δεν είχαν καθόλου άδικο.Η κοπέλα είναι πολύ καλή εμφανισιακά,με τρομερά φυσικότατα βυζιά(τώρα,4αρια 4,5αρια μικρή σημασία έχει,αφού είναι ούτως ή αλλέως απίστευτα!)και γενικότερα καμπύλες που σατανίζουν.Όμως μέχρι εκεί.Μέσα στο δωμάτιο είναι το ακριβώς αντίθετο,μιλώντας για υπηρεσίες.Τρομερής διάρκειας πίπα-μόλις 10"!!!Και να φανταστείτε ότι με +10€ ζήτησα ελ.στ. το οποίο ήταν "παίξιμο" με την γλώσσα στην κορυφή για περίπου 5"-6" και μετά μια-δυο ψευτομπουκώματα και τέλος!!!Το "ισπανικό της δε,αέρας πέρασε ο "μάγκας" ανάμεσα από τα 2 υπέροχα βυζιά της!
Το καλλίτερο πάντως σημείο ήταν η ιππασία,όπου και κατέθεσα.Απίστευτη θέα οι υπέροχες βυζάρες,τις οποίες απέφευγε να με αφήσει να γλύψω,όμως κάτι έγινε,ωραία και ερεθιστικά βογγητά,όμως τελειώνοντας ξεκαβάλησε κάπως βιαστικά.Και δεν είχε κόσμο έξω ρε γμτ μου!
Φεύγοντας από το δωμάτιο θέλησε να με "κανακέψει" λέγοντάς μου στα Αγγλικά(αφού από Ελληνικά δεν σκαμπάζει και πολλά)ότι έχω huge dick και ότι I broke her pussy!........
Εγώ δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω,αν και από εμφάνιση η τύπισσα σκίζει.}

Μαριάννα,Τι γίνεται στο Αιγαίο; :2funny: :2funny: :2funny:

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
...
Ξεκινησε να δινει κωλαρακι η Αννουλα?Ο Μαρκαριαν τσατσος δεν αναφερει τιποτα ο μπιχλιαρης
Όταν είχα ρωτήσει εγώ μου είχε πει για 100!
Ή με κόψανε :bigdick: ή "έπεσε" η ταρίφα.

palios_episkeptis

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα λαι καλο μηνα!Σαν μελος ειμαι νεος, μολις χθες γραφτηκα, αλλα σας παρακολουθω σαν επισκεπτης απο το 2007. Χθες εγραψα μια κριτικη, η πρωτη μου για μια απο τις αγαπημενες μου κοπελες που πηγα χθες μαλιστα αλλα δεν την βλεπω πουθενα. Εκανα κατι λαθος?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Καλημερα λαι καλο μηνα!Σαν μελος ειμαι νεος, μολις χθες γραφτηκα, αλλα σας παρακολουθω σαν επισκεπτης απο το 2007. Χθες εγραψα μια κριτικη, η πρωτη μου για μια απο τις αγαπημενες μου κοπελες που πηγα χθες μαλιστα αλλα δεν την βλεπω πουθενα. Εκανα κατι λαθος?
Μόλις ξυπνήσει ο Αντισθένης θα την προσθέσει. Don't worry ! :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Ρε τι γίνεται με το st paradise!!!!
Χαμόοοοοός.
Σχεδόν κάθε μέρα κάποιος γράφει και πολύ θετική κριτική.  :headbang:
Μπράβο, έχει εξελιχθει μάλλον πολύ το κατάστημα.
Πάντως εγώ που πήγα και δοκίμασα μια φορά την διευθύντρια δεν ξετρελάθηκα κιόλας, νορμάλ ίσα στη βάση καταστάσεις....  :think: στη φυλής πχ έχει τύχει να περάσω και πολύ καλλίτερα.

μη γινεσαι κακουλις ...καφτε.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Η καλύτερη της Φυλής, Παρασκευή 31 Ιούλ 2009, στις 12:59
Γράφτηκε από τον zigolo1  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 100 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα) 
Συνολική βαθμολογία  8.3
Εμφάνιση κοπέλας  10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Εχθες βραδακι επισκεφτηκα την Αννα.Μολις την ειδα περασα χωρις να το σκεφτω.Ειναι παντα η ιδια,ομορφη ξανθια αφου γνωριζομαστε απο παλια,απο την εποχη που ητανε σε στουντιο.Ειπε οτι με 50 γιουρια εχει γυμνο τσιμπουκι,σταση 69,και κωλαρακι,που το ζηταν πολυ.Τωρα που δεν εχουμε πολυ δουλεια τα κανουμε ολα να δουλεψουμε.Χωρις σκεψη λεω ναι επειδη την εχω δοκιμασει πολλες φορες σε στουντιο.Ξεκινησε πεοχηλια πολυ απαλα μεχρι ο πουτσος μου εβγαζε φωτιες.Το εβαλε στο μουνακι της και χτυπιωταν σαν αλογο σε κουρσα.Μετα φωναζωντας οτι μου αρεσει, το εβαλε στην στενη κωλαρα της που την ενοιωθα πολυ σφιχτη.Αφου ξεσκιστηκε στα βογγητα μετα εκανε εξιντα εννια οπου η γλωσσα μου εγλυφε το ζεστο μουνι της.Τελος την πιανω απο πισω και ανοιγωντας τα κωλωμερια της την γαμαγα σαν τρελος απο την καυλα που μου ειχε ερθει.Τελειωσα στην κωλοτρυπιδα της νιωθωντας πολυ τυχερος που την πηρα απο πισω μετα απο χρονια,αφου εχουν και αναδουλεια οποιος προλαβει προλαβε.Θα ξαναρθω συντομα κοπελια τωρα που γυρναει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Άννα
Ημερ/νια επίσκεψης: 30.07.2009

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;      Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Ξεκινησε να δινει κωλαρακι η Αννουλα?Ο Μαρκαριαν τσατσος δεν αναφερει τιποτα ο μπιχλιαρης
Ενδιαφέρουσα περίπτωση. Και ακάποτο ???? Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος συναγωνιστής ?
Πόσο πάει ? Όλα αυτά μαζί στο 50άρικο ? :think:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γράφτηκε από τον nikolas9 
Kαλή τσατσά χάλια Νικόλ

ψιλοκαλη φαινεται στο σαλονι .μπαινει μεσα μια διεκπαιρεωτικη πιπα και οταν επιανα λιγο τα βυζια της μου λεει πιο σιγα πρωτη ξενερα γιατι απλα τα αγκιζα.Μετα λιγο απο πανω και τη γυρισα απο πισω
γιατι σκεφτηκα οτι θα χω πιο ωραια θεα . Λαθος, ωραια θεα αλλα με καθοδηγηση αφου δεν ηθελε να της αγκιζω τα βυζια και μετα μου ειπε οχι τοσο δυνατα τσαντιστικα και εφυγα.η τσατσα δεν ηθελε να μου δωσει πισω τα λεφτα και μετα της ειπα πως θα γραψω χαλια κριτικη και τοτε μου τα δωσε .αυτα

Tην κριτικη σου την περιμενα
με την υπηρεσια που τοσο τα βρηκες εχω σκωτωθει απο χθες για τον απλουστατο λογο οτι σου εδωσε και τα λεφτα πισω.
η κοπέλα εχει σημαδι στις ρωγες της απο τις δαγκωνιες σου
ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να τη δαγκωσεις, αυτα να τα κανεις στη γυναικα σου/κοπέλα σου
ενω κατω ποναει γιατι εισαι τοσο μεγαλος <<εραστης>> που το εβγαγες ολο εξω και το ξανεβαζες με δυναμη και οταν σου ζητησες ευγενικα να σταματησεις της απαντησες και ολο θρασος "δε θα μου μαθεις πως θα το κανω"
οσο για τα λεφτα σου απο τι στιγμη που ειχες την κοπέλα 15 με 17 λεπτα στο δοματιο αλλαζοντας 3 στασεις (απο πανω,πλαγια και πισωκολλητα) δε δικαιουσε πισω οχι τα 40ε αλλα ουτε 1 λεπτο.
αν νομιζεις ματια μου οτι η δυναμη που σου δινει αυτο το σαιτ με το να γραψεις μια κριτικη μπορει να σε κανει να φερεσε με τοσο ανανδρο τροπο σε μια γυναικα που απλα κανει αυτΗ τη δουλεια την επομενη φορα ελα να δαγκωσεις εμενα και να δεις για ποτε θα φυγεις πετωντας.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Kαλή τσατσά χάλια Νικόλ

ψιλοκαλη φαινεται στο σαλονι .μπαινει μεσα μια διεκπαιρεωτικη πιπα και οταν επιανα λιγο τα βυζια της μου λεει πιο σιγα πρωτη ξενερα γιατι απλα τα αγκιζα.Μετα λιγο απο πανω και τη γυρισα απο πισω
γιατι σκεφτηκα οτι θα χω πιο ωραια θεα . Λαθος, ωραια θεα αλλα με καθοδηγηση αφου δεν ηθελε να της αγκιζω τα βυζια και μετα μου ειπε οχι τοσο δυνατα τσαντιστικα και εφυγα.η τσατσα δεν ηθελε να μου δωσει πισω τα λεφτα και μετα της ειπα πως θα γραψω χαλια κριτικη και τοτε μου τα δωσε .αυτα

με την υπηρεσια που τοσο τα βρηκες εχω σκωτωθει απο χθες για τον απλουστατο λογο οτι σου εδωσε και τα λεφτα πισω.
ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να τη δαγκωσεις, αυτα να τα κανεις στη γυναικα σου/κοπέλα σου
ενω κατω ποναει γιατι εισαι τοσο μεγαλος <<εραστης>> που το εβγαγες ολο εξω και το ξανεβαζες με δυναμη και οταν σου ζητησες ευγενικα να σταματησεις της απαντησες και ολο θρασος "δε θα μου μαθεις πως θα το κανω"
οσο για τα λεφτα σου απο τι στιγμη που ειχες την κοπέλα 15 με 17 λεπτα στο δοματιο αλλαζοντας 3 στασεις (απο πανω,πλαγια και πισωκολλητα) δε δικαιουσε πισω οχι τα 40ε αλλα ουτε 1 λεπτο.
αν νομιζεις ματια μου οτι η δυναμη που σου δινει αυτο το σαιτ με το να γραψεις μια κριτικη μπορει να σε κανει να φερεσε με τοσο ανανδρο τροπο σε μια γυναικα που απλα κανει αυτΗ τη δουλεια την επομενη φορα ελα να δαγκωσεις εμενα και να δεις για ποτε θα φυγεις πετωντας.
Παίρνω αφορμή από αυτό που είπε η Άντζελα και θέλω να πω κάποιες σκέψεις σχετικά με τις κριτικές... Οι κριτικές ενώ ξεκίνησαν σαν ένα "όπλο" για τους μαχητές του αγοραίου έρωτα, για πλήρη ενημέρωση των πεπραγμένων με μια κοπέλα στο δωμάτιο και αποφυγή τσάμπα 50ρικου (και βάλε...) , έχουν αρχίσει να παίρνουν λάθος τροπή. Χρησιμοποιούνται από πολλούς σαν μέσο "εκβίασμου" και "εμμεσου εκφοβισμού" των γυναικών ή σαν μέσο προμοταρίσματος συγκεκριμένων κοπελών - μαγαζιών από διάφορους γνωστούς-αγνώστους κάτι που είναι απαράδεκτο. Δε λέω ότι φταίει κάποιος από τα σάιτ (ίσα ίσα ένα μεγάλο μπράβο για το μεράκι τους...), αλλά για μαια ακόμα φορά αποδεικνύουμε σαν λαός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή χρήση κάποιων "αγαθών". Έχουμε αρρωστημένη νοοτροπία Πάνω απ'όλα είμαστε παρτάκηδες  :-

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Παίρνω αφορμή από αυτό που είπε η Άντζελα και θέλω να πω κάποιες σκέψεις σχετικά με τις κριτικές... Οι κριτικές ενώ ξεκίνησαν σαν ένα "όπλο" για τους μαχητές του αγοραίου έρωτα, για πλήρη ενημέρωση των πεπραγμένων με μια κοπέλα στο δωμάτιο και αποφυγή τσάμπα 50ρικου (και βάλε...) , έχουν αρχίσει να παίρνουν λάθος τροπή. Χρησιμοποιούνται από πολλούς σαν μέσο "εκβίασμου" και "εμμεσου εκφοβισμού" των γυναικών ή σαν μέσο προμοταρίσματος συγκεκριμένων κοπελών - μαγαζιών από διάφορους γνωστούς-αγνώστους κάτι που είναι απαράδεκτο. Δε λέω ότι φταίει κάποιος από τα σάιτ (ίσα ίσα ένα μεγάλο μπράβο για το μεράκι τους...), αλλά για μαια ακόμα φορά αποδεικνύουμε σαν λαός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή χρήση κάποιων "αγαθών". Έχουμε αρρωστημένη νοοτροπία Πάνω απ'όλα είμαστε παρτάκηδες   :-
απλα....αψογος  :thumbsup:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Άλλη μια "ξεπέτα", Παρασκευή 31 Ιούλ 2009, στις 10:27

Γράφτηκε από τον rozkrotalias  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Νικόλ)
Συνολική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Πολύ μέτριο εμφανισιακά γκομενάκι (που στο σαλόνι μου φάνηκε πολύ καλύτερη από ότι είναι πραγματικά). Δεν είναι μπουρούχα απλά είναι μία μετριότητα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Στο δωμάτιο ήρθε με διάθεση να με ξεπετάξει. Το θέμα δεν είναι μόνο αυτό αλλά το ότι η γκόμενα δεν το "έχει" (π.χ. και η Πάολα (Βριλλησού 36) σε ξεπετάει αλλά τουλάχιστον σε κάνει πύραυλο). Βαριεστημένη και άγαρμπη μου προσέφερε μόνο τις βασικές υπηρεσίες των μπουρδέλων της Φυλής και αυτές μετριότατες.... (φυσικά ούτε και από f.f. ξέρει....)
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Νικόλ
Ημερ/νια επίσκεψης: 30.07.2009

Σε αυτή την κριτικη εγω νομιζω ότι επιβεβαιώνεται πως η συγκεκριμενη κοπελα δεν ειναι και τοσο καλη όσο την παρουσιαζετε(δουλεια σας ειναι βεβαια και καλα κανετε).Και άρα μπορεί και να εχουν βαση αυτα που λεγονται στην τελευταια κριτικη απο τον nikos...
Ωραίες και οι διθυραμβικες κριτικες και η διαφημιση ολημερίς,αλλά νομιζω οτι καθενας εχει το δικαιωμα να καταθεσει την εμπειρια του χωρις λογοκρισια απο το σαιτ,όπως και ορθά εγινε.Και πρεπει και εσεις στο στουντιο να δεχεστε όλες τις κριτικες,εφόσον δεν ειναι ψευτικες.

Υγ. Βεβαια ο nikos υπεπεσε σε ατοπημα.Αφού ειπε ότι εαν δεν του δωσουν τα λεγτα πισω θα βαλει κακη κριτικη και τα πηρε τα λεφτα του,δεν επραξε αντρίκια αφου αθετησε τον λογο του....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Σε αυτή την κριτικη εγω νομιζω ότι επιβεβαιώνεται πως η συγκεκριμενη κοπελα δεν ειναι και τοσο καλη όσο την παρουσιαζετε(δουλεια σας ειναι βεβαια και καλα κανετε).Και άρα μπορεί και να εχουν βαση αυτα που λεγονται στην τελευταια κριτικη απο τον nikos...
Ωραίες και οι διθυραμβικες κριτικες και η διαφημιση ολημερίς,αλλά νομιζω οτι καθενας εχει το δικαιωμα να καταθεσει την εμπειρια του χωρις λογοκρισια απο το σαιτ,όπως και ορθά εγινε.Και πρεπει και εσεις στο στουντιο να δεχεστε όλες τις κριτικες,εφόσον δεν ειναι ψευτικες.

Υγ. Βεβαια ο nikos υπεπεσε σε ατοπημα.Αφού ειπε ότι εαν δεν του δωσουν τα λεγτα πισω θα βαλει κακη κριτικη και τα πηρε τα λεφτα του,δεν επραξε αντρίκια αφου αθετησε τον λογο του....

δεν λεει κατι αυτο αγαπη μου γλυκεια,
υπαρχουν κι αλλες κριτικες που λενε οτι η κοπέλα ειναι καλη
το αν ειναι αλλωστε καποια καλη σε αυτη τη δουλεια ειναι και καθαρα θεμα υποκειμενικο.
απο κει και περα, καλη η κακή κανενας δεν εχει το δικαιωμα ουτε να δαγκωνει, ουτε να κανει ερωτα με τροπο φορερα επιπονο για την κοπέλα αλλα ουτε και να απειλει με κριτικες
στο θεμα της κοπέλα τωρα, εγω αν ημουν στη θεση της (οπως και πολλες αλλες κοπέλες νομιζω) αν καποιος μου δαγκωνε το στηθος σε σημειο να εχω σημερα μελανια-σημαδι θα τον παραταγα επιτοπου και θα εφευγα απ το δωματιο, η Νικολ οχι μονο δεν το εκανε αλλα εκατσε και του εκανε και 3 στασεις :-

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
45
Πόντοι
5.760
Kαλή τσατσά χάλια Νικόλ

Τα μαγαζια σας ονομαζονται Οικοι Ανοχης γιατι ανεχεστε να κανετε ερωτα με τον καθενα. Ειναι η δουλεια σας να ανεχεστε τις "παραξενιες" του καθε αντρα. Τωρα αν αυτα περι δαγκωνιων ειναι αληθεια ο συγκεκριμενος νομιζω βγηκε εξω απο το ορια του "ανεχομαι". Οσο για την επιστροφη των χρηματων το βρισκω πολυ λαθος απο μερους σας απ΄τη στιγμη που ο πελατης μπηκε μεσα και αρχισε να κανει σεξ ..

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν λεει κατι αυτο αγαπη μου γλυκεια,
υπαρχουν κι αλλες κριτικες που λενε οτι η κοπέλα ειναι καλη
το αν ειναι αλλωστε καποια καλη σε αυτη τη δουλεια ειναι και καθαρα θεμα υποκειμενικο.
απο κει και περα, καλη η κακή κανενας δεν εχει το δικαιωμα ουτε να δαγκωνει, ουτε να κανει ερωτα με τροπο φορερα επιπονο για την κοπέλα αλλα ουτε και να απειλει με κριτικες
στο θεμα της κοπέλα τωρα, εγω αν ημουν στη θεση της (οπως και πολλες αλλες κοπέλες νομιζω) αν καποιος μου δαγκωνε το στηθος σε σημειο να εχω σημερα μελανια-σημαδι θα τον παραταγα επιτοπου και θα εφευγα απ το δωματιο, η Νικολ οχι μονο δεν το εκανε αλλα εκατσε και του εκανε και 3 στασεις :-

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:
ενταξει αλλα εσεις του γυρισατε τα λεφτα του......Αυτό δειχνει ότι δεν υπαρχει σωστη νοοτροπια.το θεμα δεν ειναι οι κριτικες,αλλά να περναει ο αλλος καλα σεβομενος φυσικα τις κοπελες.
Βρηκε πατημα και επραξε κι αυτος.......
Τωρα για τις δαγκωνιες,δεν μπορει να αποδειχτει αν ισχυει ή οχι....Για αυτο καθενας μπορει να διαβασει τις κριτικες,να δοκιμασει κι αν του αρεσει ξαναπαει....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γνωμη ενος παλιου στο σπορ:1)να σεβεστε τις κοπελες γιατι κι αυτες δουλευουν δεν ειναι ζωα,ετσι θα φεροσασταν στην γκομενα σας;
2)αλιμονο αν αρχισουμε εκβιασμους με την χρηση του σαιτ ως μεσου πιεσης...αμαν και ελεος πια με τις κριτικες που πολλες παιζει ναναι και μαιμου...δεν εχουν τοσο ισχυ πια μην νομιζετε πχ εγω για μια κοπελα που την ξερω  καλα παρασυρομαι νομιζετε απο την παπαρια που θα γραψει ο καθενας;μην μπαινετε με αυτην την νοοτρπια στα δωματια...
3)θα παραδεχτω ως μαγκα αυτον που οπως εγω σε αντιστοιχες ασχημες περιπτωσεις σηκωνομαι και φευγω  περηφανα οταν η εξυπηρετηση ειναι φαουλ(αν ειναι πραγματι οχι να εχω τρελες απαιτησεις ε;)και τους λεω εισαι χαλια δεν μπορω να λειτουργησω μαζι σου...και παω διπλα και γαμαω και δεν ξαναπαταω ποτε...τωρα μικροτητες δεν τις κανω...και στην τελικη τον χρονο τον καταναλωσα και θα πληρωσω οπως και με αλλες υπηρεσιες σε αυτην την κοινωνια που τις πληρωνουμε κι ας μην ειναι οπως τις θελουμε πχ ενα αθλιο εστιατοριο κλπ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Kαλή τσατσά χάλια Νικόλ

Καλά ξηγιέσαι :thumbsup:
Τουλάχιστον κανείς ως τώρα δεν εχει πεί οτι η συγκεκριμένη κοπέλα δεν αφήνει πιάσιμο βυζιών.

Παίρνω αφορμή από αυτό που είπε η Άντζελα και θέλω να πω κάποιες σκέψεις σχετικά με τις κριτικές... Οι κριτικές ενώ ξεκίνησαν σαν ένα "όπλο" για τους μαχητές του αγοραίου έρωτα, για πλήρη ενημέρωση των πεπραγμένων με μια κοπέλα στο δωμάτιο και αποφυγή τσάμπα 50ρικου (και βάλε...) , έχουν αρχίσει να παίρνουν λάθος τροπή. Χρησιμοποιούνται από πολλούς σαν μέσο "εκβίασμου" και "εμμεσου εκφοβισμού" των γυναικών ή σαν μέσο προμοταρίσματος συγκεκριμένων κοπελών - μαγαζιών από διάφορους γνωστούς-αγνώστους κάτι που είναι απαράδεκτο. Δε λέω ότι φταίει κάποιος από τα σάιτ (ίσα ίσα ένα μεγάλο μπράβο για το μεράκι τους...), αλλά για μαια ακόμα φορά αποδεικνύουμε σαν λαός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε σωστή χρήση κάποιων "αγαθών". Έχουμε αρρωστημένη νοοτροπία Πάνω απ'όλα είμαστε παρτάκηδες   :-
Πολύ σωστά φίλε Πουτανγαμών .
Όποιος το παίζει μέλος και εδώ και οπουδήποτε  και συγχρόνως "κριτικός" και εκβιάζει η προσπαθεί για καλλίτερες υπηρεσίες ειναι τουλάχιστον ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΞ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΕΑ.
Μαγκιά είναι να πάει κάποιος και χωρίς να το ξέρει η κοπέλα να γράψει κριτική καλή η κακή για την ενημέρωση τον υπολοίπων, και όχι να ξερογλείφεται 'η να απειλεί ο κάθε μαλακοβιτσόζος...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μπορεί κάποιος συναγωνιστής που επισκέφτηκε εκείνη την περίοδο την κοπέλα να επιβεβαιώσει αν υπάρχουν δαγκωνιές, αν ισχύει είνα απαράδεκτο. Δε μπορούν να καταλάβουν μερικοί ότι δεν πάνε με την κοπέλα τους, είτε πρόκειται για 15 ευρώ, είτε πρόκειται για 250;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Όποιος το παίζει μέλος και εδώ και οπουδήποτε  και συγχρόνως "κριτικός" και εκβιάζει η προσπαθεί για καλλίτερες υπηρεσίες ειναι τουλάχιστον ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΞ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΕΑ.
Μαγκιά είναι να πάει κάποιος και χωρίς να το ξέρει η κοπέλα να γράψει κριτική καλή η κακή για την ενημέρωση τον υπολοίπων, και όχι να ξερογλείφεται 'η να απειλεί ο κάθε μαλακοβιτσόζος...
Θα συμφωνησω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επανηλειμενα εχω πει οτι το νοημα των κριτικων ειναι η βοηθεια και τα συμπερασματα που μας παρεχουν ετσι ωστε να βοηθιομαστε τοσο στο να επιλεγουμε καλες "περιπτωσεις", οσο και για να αποφευγουμε τις "κακοτοπιες".

Απο οσες κοπελες εχω παει , ΜΟΝΟ 3 γνωριζουν το nickname μου και κατα συνεπεια το ποιος ειμαι,και αυτο μετα απο συναντησεις που εχει τυχει να γινουν εκτος δουλειας.

Πολλες φορες οταν με ρωτανε για το site, κανω τον ανηξερο, ετσι ωστε να μου παρασχεθουν οι πραγματικες υπηρεσιες που προσφερει η καθε κοπελα.

Μονο ετσι, τρωγοντας βεβαια και τις αναλογες "φολες" θα ειμαστε σε θεση να γραψουμε κριτικη που θα εχει νοημα.
Και το νοημα της κριτικης ειναι η βοηθεια προς τον συναγωνιστη.....

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Θα το πω ακόμη μια φορά και ας γίνω κουραστικός.

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα να μην μας γνωρίζουν ούτε οι κοπέλες ούτε οποιο(α)σδήποτε άλλος(η) στο χώρο του αγοραίου έρωτα ότι συμμετέχουμε στο σάϊτ.

Εκτιμώ ότι τις περισσότερες φορές δεν (μας) βγαίνει σε "καλό"

υστερόγραφο :

Προσωπική μου άποψη είναι ότι χρήσιμες πληροφορίες (δηλαδή ποιά επαγγελματίας αξίζει και ποιά δεν αξίζει) προκύπτουν από τις ημερήσιες ενημερώσεις

Δεν γράφω πλέον στις κριτικές δεδομένου ότι είναι προσβάσιμο σημείο και στους επισκέπτες (πράγμα το οποίο μου είναι σχετικά μη ..."αποδεκτό") 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom