Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Από πότε η Κατερίνα που δουλεύει τώρα στο 200 πρώην Αγ.Πέτρου κάνει αυταρχικό;Όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά ας μην πατάμε τα κουμπιά χωρίς να ξέρουμε...
Ο φίλος που έγραψε κριτική για την Κατερίνα,είχε παράπονο ότι μασάει τσίχλα.Να έχει δίκιο μασάει τσίχλα.Προσωπικά προτιμώ να μυρίζει δυόσμο παρά βρωμοτσίγαρο!!!

Επισκέπτης
{Η στύση άργησε μια ώρα!, Παρασκευή 14 Αυγ 2009, στις 12:23
Γράφτηκε από τον sxoinobaths 
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Καρολάιν) 

{...Είδα τις φωτο της Κάρολαϊν κ έπαθα πλάκα..!
Κ αποφάσισα να κατέβω από Θεσσαλονίκη για να τη δω κ από κοντά..!Ξύπνησα εκείνο το πρωί της Δευτέρας, μετά από ένα αρκετά έντονο ΣΚ στη Χαλκιδική μ' αγωνία να δω στο σάϊτ το νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα της Κάρολαϊν κ το αν θα μπορούσα να τη συναντήσω πριν φύγει για διακοπές..!
Τελικά το πρόγραμμα βγήκε κατά τις 11 το πρωί κ έλεγε ότι εκείνη τη μέρα στο Συγγρού 144 από τις 8 το βράδυ.. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω για Αθήνα..!
Μετά από ένα αρκετά κουραστικό ταξίδι κ λόγω της ζέστης, έφθασα απογευματάκι στην Αθήνα, όχι σε πολλή καλή κατάσταση κ με μια μικρή διάρροια..!......
...Μετά από λίγο μπήκε στο σαλόνι με τα καυλωτικά εσώρουχα της κ χαιρέτησε μ' ένα λιγάκι αφ' υψηλού υφάκι..! Εγώ πάντως τα 'χα δει όλα..!
Λέω στη τσατσά θα πάρω το απλό για αρχή..!
....
Εγώ πάντως, κ απ' την κούραση κ απ' την αναμονή μέχρι να 'ρθει, κ απ' το άγχος μου, γιατί δεν είμαι κ πολύ έμπειρος σ' αυτά.....
Της λέω "Ήρθα από Θεσσαλονίκη για να σε δω κ από κοντά..!".
-"You're crazy!", μ' απαντά..! Πράγμα που μάλλον ισχύει, γιατί άντε να πηδήξεις μετά απ΄' όλη αυτήν την ταλαιπωρία..!
Είναι αλήθεια, ότι είχε αυτό το υφάκι κ ένα τουπέ, κ η πίπα που έκανε ήταν πολλή μέτρια,
πολλή αργή κ με τα χεριά, ότι πρέπει για να σε πάρει ο ύπνος..! Στην αρχή, έλεγα πάλι καλά γιατί δε θα τελειώσω στο δίλεπτο, αλλά μετά από λίγο, άρχισα να χάνω κ τη στύση που είχα...
Αυτό όπως είναι φυσικό με άγχωσε ακόμα περισσότερο, κ τελικά όσο κ αν προσπάθησα, δεν μπόρεσα να συνέλθω μέσα στο δεκάλεπτο..
Απόλαυσα τουλάχιστον όσο μπορούσα αυτή τη θεϊκή κορμάρα, που μακάρι να δινε κ γλωσσόφιλα..!
Κατά τη γνώμη μου πάντως, όταν έχεις μια τέτοια γκομενάρα δίπλα σου, δεν χρειάζεσαι κολπάκια κ βοήθεια, αλλά πρέπει να 'σαι προετοιμασμένος να πάρεις εσύ τον έλεγχο της κατάστασης, για να την πηδήξεις κ να περάσεις καλά.. Εγώ κόμπλαρα πάντως μπροστά σ' ένα τέτοιο μούναρο, που δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου κ δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω..!
Ελπίζω την επόμενη φορά να 'μαι πιο προετοιμασμένος γι 'αυτό που θ' αντιμετωπίσω κ σε καλύτερη κατάσταση..!
Κ καθώς ήμουν ήδη στο δρόμο της επιστροφής για Θεσ/νίκη, μετά από καμιά ώρα, κ ενώ είχα χαλαρώσει κάπως, η στύση μου επανήλθε..!}

Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη ευχήσου νά'ναι μακρύς δρόμος...
Λαιστρυγόνες και κύκλωπες μην φοβηθείς.
Την ψωνισμένη με τουπέ πουτάνα σκέψου που δεν έχει την "ευγενή καλοσύνη" να σου πάρει μια καλή πίπα μετά απ'όλα αυτά που τράβηξες για να την δεις γιατί
όσο την ανεβάζεις και την εξυμνείς τόσο καβαλάει το καλάμι και σε φτύνει!!!

Ο θαυμασμός είναι το πρώτο στάδιο της ψυχοπνευματικής υποδούλωσης.Αντί να της πεις και να επιμείνεις να σου κάνει σωστή πίπα, καθόσουν και χάζευες την "θεά" δεχόμενος παθητικά αυτά που έκανε.Γιατί πιστεύεις οτι θα έπρεπε να σου σηκωθεί χωρίς βοήθεια και κολπάκια.
Παρ'όλο που ήσουν κουρασμένος από μεγάλο ταξίδι και αναμονή για την "ΝΤΙΒΑ" και είχες πάθει διάρροια καθ'οδόν.Με την γκομενάρα φίλη σου να ήσουνα πολύ πιθανόν να χρειαζόσουνα
βοήθεια και κολπάκια μετά από τέτοια ταλαιπωρία,πόσο μάλλον με την πουτάνα που το μυαλό της είναι στον χρόνο,στο χρήμα και στον επόμενο πελάτη που περιμένει στο άλλο δωμάτιο.

Πλάκα μας κάνεις η είσαι μαλάκας;

Όταν ξαναβγείς στον πηγαιμό για την Ιθάκη
πάρε βουλοκέρι μαζί σου,θα σου χρειαστεί
τη στιγμή που οι Ερινύες προσπαθήσουν υποδόρια
να σαγηνεύσουν τ'αυτιά και την ψυχή σου...
Και πρόσεξε, ο προορισμός δεν είναι αυτοσκοπός,
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕΤΡΑΕΙ...

Πέρα από όλα αυτά στο σεξ δεν υπάρχουν πρέπει.Γουστάρεις να γαμάς θεόμουνο και να στα κάνει όλα.ΤΕΛΟΣ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κι εμενα με προβληματισαν οι δυο του τελευταιες κριτικες του συναγωνιστη...(δες και αυτην απο μαντυ απο σαλονικη φριξου9)ταινιες τρομου η μια,ταξιδι στα κυθηρα η αλλη...α ρε σχοινοβατη τι τραβας;....δεν πιστευω να μας δουλευεις ε;για να τρως μονο εσυ καλα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Εδώ μέσα είναι πολλά καλά παιδιά μορφωμένα με κάποια ευγένεια ,είναι και μερικοί που δεν καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν και τι θέλουν να γράψουν, είναι και μερικοί ΣΤΟΚΟΙ ανορθόγραφοι αγράμματοι ( απαλήπσουν!!!!) είναι και πολλοί ηλίθιοι που θέλουν θεραπεία. Μια μικρή χαρούμενη κοινωνία. Ας είναι όλοι καλά. Ολοι όμως έχουν εναν υπολογιστή! Ανάθεμα την ώρα και τον πωλητή τον ΜΑΛΑΚΑ  που τους τον πούλαγε. SERAPIS

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εδώ μέσα είναι πολλά καλά παιδιά μορφωμένα με κάποια ευγένεια ,είναι και μερικοί που δεν καταλαβαίνεις τι θέλουν να πουν και τι θέλουν να γράψουν, είναι και μερικοί ΣΤΟΚΟΙ ανορθόγραφοι αγράμματοι ( απαλήπσουν!!!!) είναι και πολλοί ηλίθιοι που θέλουν θεραπεία. Μια μικρή χαρούμενη κοινωνία. Ας είναι όλοι καλά. Ολοι όμως έχουν εναν υπολογιστή! Ανάθεμα την ώρα και τον πωλητή τον ΜΑΛΑΚΑ  που τους τον πούλαγε. SERAPIS
διαβασες κατι συγκεκριμενο που σε χαλασε;να σου δωσω εγω λινκ με κριτικες απο νταβαδες στανταρ στην σαλονικη να φριξεις φιλε....
αν βγαλεις ακρη γραψε μου..Υπηρεσίες κοπέλας και συμπεριφορά τσατσάς χάλια, Σάββατο 01 Αυγ 2009, στις 01:58
Γράφτηκε από τον Maanekyggen  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  -

Επισκέπτης
{Αχ Αμαλία...η ασθένεια σου ΔΕΝ έγινε χρονία!, Σάββατο 15 Αυγ 2009, στις 20:46
Γράφτηκε από τον PIATSAS  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 10 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Αμαλία) 
Συνολική βαθμολογία  6.0
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  10.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  2.0

Καθυστερημενη κριτικη για την παρτουζιαρα Αμαλια

Για οσους δεν την ξερουν ειναι μια χυμωδης ξανθια με 2-2,5αρι στηθος,γλυκο προσωπο με ομορφα ματια και στρουμπουλο κωλο!Συνηθως δουλευει στην απογευματινη βαρδια στον εν λογω οικο
Στο ψητο...
Ενω στο σαλονι κανει παπαδες...πιανει αρχιδια,τριβεται,κανει μαλαγανιες κλπ στο δωματιο ειναι το απολυτο πτωμα!Την πηρα δυο φορες για να σιγουρευτω και το πορισμα ειναι το εξης...
Καλο χρυσο παιδι η Αμαλια με το χαμογελο και το χαβαλε της στα εκτος δωματιου αλλα με το που μπαινει στα ενδωτερα μεταμορφωνεται σε μια στυγνη επαγγελματια του 3λεπτου δηλ..καποτα σε πεσμενο πουτσο,μετριο τσιμπουκι και αντε βαλτο σε δυο στασεις να τελειωνουμε!Φοβερα τυπικη δεν συστεινεται...
Υ.Γ Πολυ καλος ανθρωπος η κοντουλα υπηρεσια με το καρε της αξιζει το 10αρι οπως και δηποτε}

Τζέκυλ και Χάϊντ η Αμαλία...διπρόσωπη.Ίσως γι'αυτό της πάει μόνο η παρτούζα κατά τα γραφόμενα.Οι δύο επιβήτορες στην παρτούζα απασχολούν κάθε ένα από τα δύο κομμάτια της προσωπικότητάς της και επέρχεται ισοζύγιο-ισορροπία :2funny:.Κουβέντες του πρωϊνού καφέ :coffee: βέβαια...
PIATSAS,εφόσον είχες ιδία κακή εμπειρία επαληθευόμενη και από κακές αναφορές στο σάϊτ δεν έπρεπε να πας δεύτερη φορά τουλάχιστον μόνος.Πάρε ένα φίλο σου και πηδήχτε την παρτούζα για να ολοκληρώσουμε το πορτραίτο της Αμαλίας.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βραζιλιάνικη κωλάρα!, Κυριακή 16 Αυγ 2009, στις 00:03
Γράφτηκε από τον Interceptor  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Λάουρα)

Συνολική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0

Επισκεύτηκα σήμερα κατά τις 21:00 το εν λόγω studio. Στην υποδοχή η τσατσά ευγενέστατη αλλά εξηγεί τα προγράμματα μόνον αν ρωτήσεις.Περίμενα κανένα 10' στο σαλόνι μέχρι να εμφανιστεί η κοπέλα (Λάουρα από Βραζιλία). Εμφανισιακά μέτριο ανάστημα,μελαχρινή με μιρκό βυζί,μέτριο πρόσωπο αλλά κλασσική βραζιλιάνικη κωλάρα!!Ελάχιστα Ελληνικά,συννενόηση εις την Αγγλικήν. Επέλξα το πρόγραμμα των 80Ε με sex show.Συναγωνιστές μην κάνετε το λάθος και πάρτε sex show διότι πολύ απλά η κοπέλα δεν ξέρει καν τι να κάνει(κι αυτό μετά που έσταξα 80Ε).Γι'αποζημίωση μου είπε θα μου αφιερώσει περισσότερη ώρα στο σεξ..όπως και έπραξε. Στα προκαταρκτικά φιλάκια στο στήθος και κοιλιά,χαδάκια κλπ μέχρι να σηκωθεί το κτήνος.Μετά ανάσκελα αυτή και τον έτριβα γρήγορα στο μουνάκι της(της αρέσει). Μπαίνει το λάστιχο και αρχίζει πίπα, απ'τις καλύτερες που έχω δει.Ακολουθεί στάση με αυτή απο πάνω με γυρισμένη την πλάτη προς τα μένα.Εκεί απόλαυσα θέα..το απίστευτο σοκολατί ημισφαίρια!! Μου είπε πως ήθελε ν'αναλάβω τα 'ινία' κι έτσι γυρίσαμε σε πισωκολλητό,όπου όντως φάνηκε να απολαμβάνει, αν και στο τέλος είπε οτι πρέπει να τελειώνουμε. Μετά από κανένα 5' κατάθεσα στο μουνάκι της το βαρύ φορτίο (απολαυστικότατο χύσιμο παιδιά...)Πιστεύω οτι το πρόγραμμα των 50Ε που απλά περιλαμβάνει περισσότερη ώρα είναι το καλύτερο για την Λάουρα. Είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να βαθμολογήσω πάνω από 7 :-(
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Sex show
Όνομα κοπέλας: Λάουρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 15.08.2009

πολυ καλα γραμμενη απο τον συναγωνιστη και με συμπυκνωμενα στοιχεια γνωσης κριτικη για μας που δεν εχουμε δοκιμασει την λαουρα...

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310
Μια φορά στα 5 χρόνια !!!, Κυριακή 16 Αυγ 2009, στις 11:52
Γράφτηκε από τον tresurert

Θα εβαζα 9 για την Αννουλα Και 9 στο service γιατι 10 θα της βαλω την επομενη φορα που θα της παρω και το κουλουρι !!
Λοιπον με διαφορα αυτη την στιγμη ειναι το Νο 1 !!!
Παιζει τα καλα CT στα ισια για να μην πω οτι πολλα τα αφηνει και Km πισω !!!
Εμφανιση Τουμπανο με τα ολα του !!
Service GFE - PSE - Oral Without - Cum in mouth -DFK και οτι αλλο κανετε κεφι ζητατε αμα σας βασταει.
Τα παντα ολα η Αnna !!!
Μου εφερε πισω θυμησες απο μια αλλη Σερβα που ειχα παρτηδες και η μονη διαφορα που ειχαν ηταν ενα n !!!
Dobre Anna !!!

καλα τοσο καλη ειναι αυτη η αννα η σερβα; και μιας και δεν αναφερει ο συναγωνιστης, ολα αυτα που αναφερει σε ποιο προγραμμα δινονται; επισης αναφερει και DFK. δινει και φιλια δηλαδη η αννουλα;

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
καλα τοσο καλη ειναι αυτη η αννα η σερβα; και μιας και δεν αναφερει ο συναγωνιστης, ολα αυτα που αναφερει σε ποιο προγραμμα δινονται; επισης αναφερει και DFK. δινει και φιλια δηλαδη η αννουλα;
Δεν ειναι απλα καλη!Ειναι η καλυτερη που κυκλοφορει με διαφορα!!Τα φιλια παιζουν και στο απλο προγραμμα

Επισκέπτης
{Αστέρι στο κρεβάτι!, Πέμπτη 13 Αυγ 2009, στις 17:12
Γράφτηκε από τον okana
(Κατερίνα) 

πρωι σημερα πεμπτης 12 και ειπα να επισκεφτώ για αλλη μια και τελευταια φόρα το συκεκριμενο σπιτακι λογο της προηγουμενης φορας που ειχα παει και η κυρια στο κρεβατι μασουσε τσιχλα και ξενερωσα τελειως.λοιπον μπαινο μεσα λεω τα παραπονα μου στην κηρια στην εισοδο και μου λεει δεν θα το μετανιωσεις αυτη τη φορα πιστεψε με.βγαινει η κοπελα την βλεπω αλλα οχι και τιποτα παιδαρος ασ πουμε αλλα μια πανεμορφη ΡΩΣΙΔΑ στο ονομα κατερινα ,απλα ενα ωραίο παιδι με ωραίο χαμόγελο και πολη λιγο κοιλίτσα.παω στο δωματιο και περιμενω και να το το μωρό σκαει μύτη συμβουλευομενο απο την κύρια τα παράπονα που ειχα κανει.παιδες ενα θα σας πω αρχίζει ενα γλύψιμο απο κατο μπαλακια τα παντα ρόγες ακομα και την @@πιδα σου γλυφή που λεει ο λογος αφου σε μια στιγμη πηγα να καταθεσω εκει στο γλύψιμο,τσιμπούκι τελειο βαθύ υγρό και με μπόλικο σαλακι ,αφου της λεω μωρό ανεβα απο πανω μου γιατη δεν αντέχω άλλο,ε και εκει τη να σας πω ρε παιδιά η γυναίκα ητανε επαγγελματίας μεσα στην ορεξη να ανεβει απο πάνω μου και να μου κάνει κατι κολπα με τη μέση που δεν άντεξα και τελείωσα.ξέχασα να σας πω οτι ειναι 30 χρονών και πολλή ευδιαθετη...
σαφως και θα ξαναπάω και γρήγορα!
ειμαι στο αθλημα πολλα χρονια η κατερινα ειναι ολα τα λεφτα!!}

okana, πρόσεξε τα νοηματικά ολισθήματά σου.Ξελαμπίκαρε...
Φυσικά ούτε αυταρχικό κάνει όπως σωστά σε διόρθωσε ο imaginas.gr.

Επισκέπτης
Από πότε η Κατερίνα που δουλεύει τώρα στο 200 πρώην Αγ.Πέτρου κάνει αυταρχικό;Όχι ότι με ενδιαφέρει αλλά ας μην πατάμε τα κουμπιά χωρίς να ξέρουμε...
Ο φίλος που έγραψε κριτική για την Κατερίνα,είχε παράπονο ότι μασάει τσίχλα.Να έχει δίκιο μασάει τσίχλα.Προσωπικά προτιμώ να μυρίζει δυόσμο παρά βρωμοτσίγαρο!!!
Δίκιο έχεις για την αναπνοή της,καπνίζει, αλλά πέρα από αυτό θα έπρεπε να κάνει πλύση στόματος με στοματικό διάλυμα μετά από κάθε πελάτη.Πούτανα που κάνει τα γλυψίματα της Κατερίνας ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΥΣΗ ΣΤΟΜΑΤΟΣ.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Μπορεί και να κάνει.Πάντως στην Αγ.Πέτρου που ήταν ανέβαινε τακτικά μετά από πελάτη στο μπάνιο.Ακόμα και πριν πάρει τον πρώτο πελάτη.Η κοπέλα είναι καθαρή.Εντάξει δεν την έχω σκανάρει για μικρόβια!
Ο τελευταίος φίλος λέει ότι είναι λιγομίλητη.Λάθος,με την κοπέλα μπορείς να μιλήσεις όση ώρα θέλεις.Και απαντάει πρόθυμα σε ερωτήσεις.Και είναι 29 ετών όπως μου έχει πει η ίδια.Αν δεν έχει αναθεωρήσει,τον Οκτώβριο σταματάει τη δουλειά.Έτσι μου είχε πει 2 φορές.Έχω να πάω καιρό και δεν ξέρω.Θα επιχειρήσω να την επισκεφτώ την εβδομάδα που έρχεται.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
την τσέκαρα σήμερα και έγραψα και κριτική. Αρκετα καλή, και πολύ εξυπηρετική. Εμεινα ικανοποιημένος. Επίσης για μικρόβια δεν φοβάμαι αφού έχω μαζί μου αντισηπτικό τζέλ με το οποίο καθαρίζο το μηχάνημα μετά απο κάθε χρήση (τσούζει λίγο αλλα αξίζει)!!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
την τσέκαρα σήμερα και έγραψα και κριτική. Αρκετα καλή, και πολύ εξυπηρετική. Εμεινα ικανοποιημένος. Επίσης για μικρόβια δεν φοβάμαι αφού έχω μαζί μου αντισηπτικό τζέλ με το οποίο καθαρίζο το μηχάνημα μετά απο κάθε χρήση (τσούζει λίγο αλλα αξίζει)!!

Ποιο τζελ χρησιμοποιείς;

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
όποιο βρίσκο στο φαρμακείο.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Άννα, παραδίδω ιδιαίτερα!!!, Τρίτη 18 Αυγ 2009, στις 00:31
Γράφτηκε από τον kazermas  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα η Σέρβα) 
Συνολική βαθμολογία  9.3
Εμφάνιση κοπέλας  10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  8.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Εχω καιρο να γραψω κριτικη,αλλα τωρα πρεπει [ειμουν κι εγω στην ΑΝΝΑ]Κυριακη απογευμα 7¨30το ακουσα στο ραδιο μεσα στο studio.Ευτυχως μονο 2 συναγωνιστες πριν απο εμενα και φυσικα γεματα δωματια.Το studio καθαρο,μικρο,συμπαθητικα διακοσμημενο,αλλα προχειρη κατασκευη,ακους τα παντα οταν η Αννα ειναι μεσα και κανει παρασταση,αυτο βεβαια βοηθαει να περναει και η ωρα,ακουγοντας τον αγωνα ζωντανα.Η τσα2 γελανε και τα μουστακια της με τοση δουλεια που ξεχναει να πει το προγραμμα, και λεει μονο ειναι η Αννα.Δεν θα περιγραψω εμφανισιακα την Αννα υπαρχουν φωτο στο banner του studio και ολοι μπορουμε να κρινουμε.Μπαινοντας στο δωματιο η τσα2 μου λεει πιο προγραμμα θελεις,λεω δινω 100Ε και λεω θελω χρονο.Οταν ηρθε η Αννα,μονο ο ΠΟΥΤΑΝΓΑΜΩΝ [πιο κατω]θα μπορουσε να περιγραψει το καλα τι μπορει να κανει καποιος εχοντας την Αννα στο δωματιο.Η κοπελα ειναι pse gfe abs esp mtv cbr vfm xtz wrr gsxrr gpz bbking και αλλα πολλα.Παντα τετοια κοριτσαρα μου. ΥΓ Να περασουν απο εκει καποιες αλλες να παρουν ιδιετερα μαθηματα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Άννα η Σέρβα
Ημερ/νια επίσκεψης: 16.08.2009

Με ΠΕΘΑΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
{Σαμπρίνα 25% εκπτώσεις, προλάβετε...., Τρίτη 18 Αυγ 2009, στις 02:10
Γράφτηκε από τον ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ 
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σαμπρίνα) 
Η Σαμπρινα ειναι οπως οι γυναικες που βλεπουμε στον δρομο και απο μεσα μας λεμε, ε ρε και να την ειχα γυναικα, γκομενα.. κλ. Που μονο αν γινοταν ενα θαυμα θα μπορουσες να ξαπλωσεις μαζι τους... Φαντασιωση με σαρκα και οστα. Κουκλα στο προσωπο, και στο σωμα ΘΕΑ... Ευγενεστατη, ψυχουλα με ολη την σημασια της λεξης. Την ειχα "παρει" καποιες φορες παλαιοτερα και ηταν πολυ συνεργασιμη. Τωρα πλεον και με 15euro!!!!! στο εν λογω οικημα, γινεται αναρπαστη. Το δωματιο αρκετα καθαρο (ειδ' αλλως δεν μπαινω..),και η κυρια της υποδοχης καλη. Ξεκινησε με χαδακια,φιλακια και οταν "ετοιμαστηκα" πιπα αργη. Μονο στα τεσσερα προλαβα να παρω και τελειωσα, επειδη και η πισω "θεα" ειναι καταπληκτικη. Το μονο δυσαρεστο για 'μενα, ειναι το οτι δουλευει πρωι. Χθες τυχαια την πετυχα απογευμα επειδη εκανε διπλοβαρδια.}

Πριν από 20 μέρες περίπου είχα δει εκεί την Σαμπρίνα από Φυλής 59.Προφανώς γι'αυτήν μιλάς.
Οι κριτικές της στου Φυλής 59 προβληματίζουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε μου η αννα ειναι κατι χρονια σε αυτο το σπιτι
μου συμβαινει κατι περιεργο
εχω περασει πρωι,μεσημερι,βραδυ
οποτε και να παω μου βγαινει ο γνωστος τσατσος με τα γυαλια,μου λεει ακριβως τα ιδια,μετα βγαινει η αννα μου λεει ακριβως τα ιδια,φοραει παντα ενα μαυρο κοντο σαν νυχτικο,της λεω ακριβως τα ιδια και φευγω
μερικες φορες νομιζω οτι ζω την ημερα της μορμοτας δικε μου
καταρα!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

τυπε γαμησετα,οταν βαζει πολυ κρεμα ειναι αερογαμια η φαση
καλυτερα να παρεις ενα σωληναριο κρεμας απτο φαρμακειο,να του κανεις μια τρυπα και να γαμησεις αυτο,πιο πολλα θα καταλαβεις μου φαινεται :2funny: :2funny: :2funny:

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0

τυπε μου η αννα ειναι κατι χρονια σε αυτο το σπιτι
μου συμβαινει κατι περιεργο
εχω περασει πρωι,μεσημερι,βραδυ
οποτε και να παω μου βγαινει ο γνωστος τσατσος με τα γυαλια,μου λεει ακριβως τα ιδια,μετα βγαινει η αννα μου λεει ακριβως τα ιδια,φοραει παντα ενα μαυρο κοντο σαν νυχτικο,της λεω ακριβως τα ιδια και φευγω
μερικες φορες νομιζω οτι ζω την ημερα της μορμοτας δικε μου
καταρα!
τυπε μου βαζετε να παιζει και οι τρεις σας την ιδια την κασετα δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom