Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601

τυπε ειναι η γνωστη ιβανα που αρχισε την καριερα της απο αλκαμενους?
ναι αυτη ειναι.το απολυτο ξενερωμα.την ειχα τιμησει παλιοτερα και οι εντυπωσεις ηταν πολυ καλυτερες.δεν ξερω τι να πω.ψυγειο!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι αυτη ειναι.το απολυτο ξενερωμα.την ειχα τιμησει παλιοτερα και οι εντυπωσεις ηταν πολυ καλυτερες.δεν ξερω τι να πω.ψυγειο!!!!
γιαυτο σε ρωτησα τυπε
την ειχα τιμησει και εγω στην αλκαμενους
και ειχα θετικη αποψη γιαυτην

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Τζέσικα) 
Συνολική βαθμολογία  6.0
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Ειναι η 2η φορα που βρεθηκα με τη Τζεσσικα. Την πρωτη φορα ειχα περασει υπεροχα (δες κριτικη Τριγγετα 3), αλλα αυτη τη φορα ηταν ακομη καλυτερα.
Καταρχην 2 στραβα: α) Ο χωρος δεν ειναι καθαρος (μην κανεις το λαθος και χρησιμοποιησεις τις ντουζιερες) και β) το παρκινγκ ( στη Δαφνη εισαι).
Παμε στα καλα τωρα... Η τσατσα ειναι ευγενικη και φιλικη, αλλα τυπικη. Η κοπελλα με το που με ειδε εβαλε πλατυ χαμογελο και με χαιρετησε. Ετσι που νομισα οτι με θυμοταν απο την προηγουμενη φορα. Εντυπωσιασμενος απο την προηγουμενη φορα αποφασισα να περασω, αν και απο τα σχολια των κριτικων εδω, προβληματιστικα μηπως δεν περασω καλα. Τελοσπαντων, γδυθηκα και περιμενα στο δωματιο. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοαργησε να μπει, αλλα οχι οπως την προηγουμενη φορα. Μολις μπηκε, με χαιρετησε και παλι με χαμογελο(?), λιγο σπασμενα(?), και μολις τη ρωτησα τι κανει, χαμογελασε παλι πλατια. Και γδυθηκε γρηγορα γρηγορα. Οπα λεω βιαζεται το κοριτσι... Αλλα το χαβα μου. Σχολιασα οτι εχει και γαμω τα ωραια βυζια και ψηλαφισα το νινακι της. Γουσταρε και με αφησε να τη χαιδευω οπου βρω, ακουγοντας τα σχολια μου για την κορμαρα της. Η αληθεια ειναι οτι εχει, αλλα γουστα ειναι αυτα... Αν με αφηνε ενα βραδυ ολοκληρο εγω θα τη χαιδευα παντου, χωρις να κανω τιποτα. Ειλικρινα και, μαλιστα αγνοησαμε και το κουδουνι που χτυπησε και τους πελατες που ακουστηκαν, αλλο μειον του μαγαζιου. Αλλα συνεχισε να με αφηνει για κανα 3λεπτο τουλαχιστον χωρις να βιαζεται. Αφου καταλαβε οτι θα μας παρει η νυχτα και μου ειχε γινει σαν κολωνα δωρικου ρυθμου, βαζει το κουκουλι και ξεκιναει παιδια τρελλη πιπα σαν να γουσταρε που το βαζει στο στομα. Απο τον καθρεφτη να βλεπω την κολαρα της και να λυσσαω. Μολις το σχολιαζω δωστου και να τον κουναει με χαρη! Ρε μιλαμε μου ειχε ερθει να χυσω πανω στην πιπα! Παρολα αυτα τι βαθια λαρυγγια, τι να πιπιλαει, λες και της αρεσε πραγματικα. Μετα απο αρκετη ωρα, αφου παραξενευτηκα και εγω, με ρωτησε τι σταση θελω. Τη βαζω κατω, αφου τη σηκωσα με τα χερια, και αυτο το εκανα 2η φορα, και της ξεκιναω να της αλλαζω το μπιρ αλλαχ!!! Και να την κοιταω στα ματια και να δειχνει οτι γουσταρει!!Και οχι μονο αυτο, αλλα και οσο πιο εντονα την εσκιζα τοσο πιο πολυ εντονα ανοιγε και τεντωνε τα ποδια της, λες και ηδονιζοταν!!! Τελικα εχυσα χωρις πολυ προσπαθεια, αλλα και παλι ο συνολικος χρονος σεξ σε τετοια μερη για μενα ειχε υπερβει κατα πολυ! Η κοπελλα και παλι με πολυ χαμογελο μου επιασε τη κουβεντα, χωρις να φυγει κατευθειαν, αλλα και αγνοωντας τους πελατες εξω!!! After this are you going to sleep?, με ρωτησε. Πιασαμε λιγο κουβεντουλα, και τελικα χωρισαμε με χαμογελα και ευχαριστιες.
Τι να πω, ισως να εχω βρει το κουμπι της για να περασω καλα, ισως να γουσταρει τη φατσα μου και τη συμπεριφορα μου. Αλλα εχω περασει και τις 2 φορες εξαιρετικα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζέσικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.08.2009

φιλαρακι...Μαλλον μιλας για αλλο ανθρωπο ετσι δεν ειναι???Ω ρε δουλεμα που πεφτει σε καποιες κριτικες!!! :uglystupid: :idiot: :uglystupid: :idiot:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
και ενα ακομα γεγονος που λες μουφες φιλαρακι ειναι οτι το βραδυ σημερα η Τζεσσικα ηταν παλι Τριγγετα και εγω ημουν με την Σαρα (οπου θα γινει και κριτικη) στην Ισμηνης...Συναγωνιστες τα συμπερασματα δικα σας.. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:θελεις παντως δυο ξυλιες Iggy ε???

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Αγαπητοι Κυριοι Moderators καντε κατι please...δεν μπορω να ενημερωσω τον κοσμο του μπουρδελα ετσι για μια κανονικη και πραγματικη κριτικη και εμπειρια..

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον το ιδιο βραδυ πηγα στην Συγγρου 144 και η τσατσα με ενημερωσε οτι αρρωστησε η κοπελλα και πηγε η Βικτωρια στη θεση της. Εγω Βικτωρια με τιποτα δεν παω, την τιμησα 1 φορα με ξεπεταξε 100. Τριγγετα 3 κανεις και γενικα εκανα μια βολτα σε ολα τα μαγαζια γυρω απο Ν.Κοσμο και Καλλιθεα. Και μαλιστα και Αριστοτελους 6 κλειστο, και περασα και απο Ηλια Ηλιου 82,που δεν πηγε η Αννα. Πηγα και σε αλλα 2 ακομη, που αλλαζαν βαρδιες εκεινη την ωρα... 11.30 περιπου ημουν Δαφνη και οντως ηταν αυτη που σου λεω. Η κοπελλα μου ειπε οτι μολις επιασε δουλεια εκει. Δεν ξερω ποια ηταν νωριτερα, αλλα κατι παιχτηκε εκεινο το βραδυ στην Τριγγετοαλυσιδα, οπως και σε καποια αλλα γυρω, γιαυτο και ο καθενας ειδε αλλη. Τωρα, για το πως περασα, εγραψα 2 φορες κριτικη γιατι μου αρεσε και τις 2 φορες που πηγα με αυτη την κοπελλα. Δεν αναγκασα κανενα να με πιστεψει, αλλα αν τυχον παει κανεις και φερθει οπως εγω μπορει και να περασει καλα. Τι να πω, εγραψα κριτικη δεν ειναι απαραιτητο και να συμφωνουν ολοι. Αλλα ΔΕΝ λεω ψεμματα και ΔΕΝ κοροιδευω. Δεν ειναι στον τυπο μου και δεν μ αρεσει. Ουτε προσπαθω να κανω διαφημιση, ουτε εχω σχεση με τα μαγαζια, εκτος απο πελατης.
:grin:

Επισκέπτης

τυπε ειναι η γνωστη ιβανα που αρχισε την καριερα της απο αλκαμενους?

Η Ιβάννα στα 5 λεπτά παραμονής στο δωμάτιο ενώ μόλις είχα αρχίσει να την πηδάω πισωκολλητά και έπαιρνε τέτοια στάση για να μην μπαίνω κανονικά μέσα:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά" γυρνώντας το κεφάλι της προς τα πίσω για να δω τα ξινισμένα μούτρα της.

Και μετά από ένα λεπτό:"Πρέπει να φύγω" με το γνωστό σοβαροφανές υφάκι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η Ιβάννα στα 5 λεπτά παραμονής στο δωμάτιο ενώ μόλις είχα αρχίσει να την πηδάω πισωκολλητά και έπαιρνε τέτοια στάση για να μην μπαίνω κανονικά μέσα:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά" γυρνώντας το κεφάλι της προς τα πίσω για να δω τα ξινισμένα μούτρα της.
χαλασε τοσο πολυ αυτο το κοριτσι!!! :o :o
ρε τι γινεται
μαυρο
μαυρο δαγκωτο τυποι!

Επισκέπτης
Απόλυτε τύπε, η Ιβάννα πλέον είναι τύποις ιερόδουλη!
Ως εκ τούτου κάνε της μια επίσκεψη μήπως εσύ είσαι ο τύπος της και σε προσέξει!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Απόλυτε τύπε, η Ιβάννα πλέον είναι τύποις ιερόδουλη!
Ως εκ τούτου κάνε της μια επίσκεψη μήπως εσύ είσαι ο τύπος της και σε προσέξει!
οχι τυπε μου σας πιστευω
εγω ειχα παει 2 φορες οταν ηταν αλκαμενους και απο τοτε δεν ειχε δειξει καλα στοιχεια
ηρθαμε κυρια μου
σε πληρωσαμε
σε πιστεψαμε
μας κοροιδεψες
με την μουτρα τωρα θα ξαναρθουμε
μαυρο!
μαυρο δαγκωτο!
:2funny: :2funny: :2funny:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601

Και μετά από ένα λεπτό:"Πρέπει να φύγω" με το γνωστό σοβαροφανές υφάκι.
οντως χαλασε αυτο το κοριτσι.παρομοια συμπεριφορα ειχε και με μενα χτες.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Λοιπον το ιδιο βραδυ πηγα στην Συγγρου 144 και η τσατσα με ενημερωσε οτι αρρωστησε η κοπελλα και πηγε η Βικτωρια στη θεση της. Εγω Βικτωρια με τιποτα δεν παω, την τιμησα 1 φορα με ξεπεταξε 100. Τριγγετα 3 κανεις και γενικα εκανα μια βολτα σε ολα τα μαγαζια γυρω απο Ν.Κοσμο και Καλλιθεα. Και μαλιστα και Αριστοτελους 6 κλειστο, και περασα και απο Ηλια Ηλιου 82,που δεν πηγε η Αννα. Πηγα και σε αλλα 2 ακομη, που αλλαζαν βαρδιες εκεινη την ωρα... 11.30 περιπου ημουν Δαφνη και οντως ηταν αυτη που σου λεω. Η κοπελλα μου ειπε οτι μολις επιασε δουλεια εκει. Δεν ξερω ποια ηταν νωριτερα, αλλα κατι παιχτηκε εκεινο το βραδυ στην Τριγγετοαλυσιδα, οπως και σε καποια αλλα γυρω, γιαυτο και ο καθενας ειδε αλλη. Τωρα, για το πως περασα, εγραψα 2 φορες κριτικη γιατι μου αρεσε και τις 2 φορες που πηγα με αυτη την κοπελλα. Δεν αναγκασα κανενα να με πιστεψει, αλλα αν τυχον παει κανεις και φερθει οπως εγω μπορει και να περασει καλα. Τι να πω, εγραψα κριτικη δεν ειναι απαραιτητο και να συμφωνουν ολοι. Αλλα ΔΕΝ λεω ψεμματα και ΔΕΝ κοροιδευω. Δεν ειναι στον τυπο μου και δεν μ αρεσει. Ουτε προσπαθω να κανω διαφημιση, ουτε εχω σχεση με τα μαγαζια, εκτος απο πελατης.
:grin:

Ιggy, οι βαρδιες ειναι παντα συγκεκριμενες...Στις 4 και κατι πηρα τηλ στην Τριγγετα και εκει ηταν η Τζεσσικα...Επειδη δεν ειναι του γουστου μου, κατεληξα να παω στην Ισμηνης οπου ηταν η Σαρα...ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!μας δουλευεις ομαδικως? :think: :rockon: :think:

Επισκέπτης
{Bαρεμάρα, Σάββατο 22 Αυγ 2009, στις 01:04
Γράφτηκε από τον okotsa
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Bικτώρια) 
Συνολική βαθμολογία  5.8
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  6.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

λοιπόν επισκεύθηκα το νέο μαγαζί για να δώ τι παίζει,απογευματάκι κατά τις 6 παρά,καθόλου κόσμος,η κυρία στην υποδοχή ευγενική,η βικτώρια εκ πολωνίας 27 ετών όπως είπε, πολύ ωραία εμφανησιακά ξανθιά με ωραίο στήθος αλλά ψυχρή.στο δωμάτιο ήταν σαν να κάνει αγγαρεία,καμία συμμετοχή και έδειχνε να βαριόταν απίστευτα,καλύτερα να γ..... το ψυγείο μου,τα κλαίω τα 60 ευρώ.σαν χώρος καλός,αρκετά καθαρός με ντουζιέρα και νιπτήρα...
θα ξαναπήγαινα αλλά όχι με τη βικτώρια}

οκότσα,συλλαμβάνεσαι Κώτσος.Θα εξέλθεις της τάξεως και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου...
Γιατί δεν διαβάζεις τα μαθήματά σου Κώτσο παιδί μου;
Πόσες φορές έχουμε αναφερθεί στην Βικτώρια και στην Γερμανική αλυσίδα;
Παπαγαλία τα μαθαίνεις τα μαθήματά σου;
Αποστηθίζοντας τα γραφόμενα των παπαγάλων ομιλούντων την Γερμανικήν;

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
[
οκότσα,συλλαμβάνεσαι Κώτσος.Θα εξέλθεις της τάξεως και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου...
Γιατί δεν διαβάζεις τα μαθήματά σου Κώτσο παιδί μου;
Πόσες φορές έχουμε αναφερθεί στην Βικτώρια και στην Γερμανική αλυσίδα;
Παπαγαλία τα μαθαίνεις τα μαθήματά σου;
Αποστηθίζοντας τα γραφόμενα των παπαγάλων ομιλούντων την Γερμανικήν;

ο φιλος Τζοκερ εχει απολυτο δικιο...Υπαρχουν αρκετες πληροφοριες και ενας νοημων ανθρωπος δεν θα πηγαινε ποτε εκει...Φυσικα υπαρχουν και αλλοι που κανουν ψευτικες κριτικες..Ως ποτε ομως?? :huh: :huh: :huh:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Κριτικη του Αρχοντα Πουτανγαμων για την Αννα την Σερβα..

Πριν 5-6 μέρες πέρασα απόγευμα από αυτό το στούντιο. Βρήκα την Σέρβα Άννα από Διδύμου 18Β. Τα λόγια είναι απλά ΠΕΡΙΤΤΑ. Ποιά Λίντα , ποια Κλαούντια , ποιά Σαμπρίνα ? Όλες οι κοπέλες που θεοποιούσα όλον αυτόν τον καιρό , απλά επανήλθαν στα ανθρώπινα μέτρα τους
Η γυναίκα είναι απλά η κορυφαία ιερόδουλος όλων των εποχών , όλων των χωρών. H κορυφαία που έχει ασκήσει αυτό το επάγγελμα από τα βάθη των αιώνων. Αυτά που γίνονται στο δωμάτιο ξεπερνάνε τα πιο τολμηρά όρια. Μπήκε μέσα και της έκανα φουλ επίθεση στην πόρτα. Ήμουνα τόσο καυλωμένος που δεν μπορούσα να μιλήσω. Άσε που δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχω τόσο μεγάλο όργανο. Η γυναίκα σου μεγαλώνει το όργανο κατά 5 πόντους τουλάχιστον απλά με την παρουσία της . Με άρχισε στην πίπα , ενώ έβγαζε γελάκια και «Ο λα λα» βλέποντας πόσο είχα φτιαχτεί. Και τις μπάλες , τα πάντα όλα Μετά της έκανα γλειφομούνι. Δεν άντεξα στον πειρασμό, ειλικρινά. Αυτό βέβαια δεν ήταν γλειφομούνι , αυτό ήταν κατάδυση σαν τον Ζακ Υβ Κουστώ. Μόνο οι φτέρνες μου ήταν έξω από τη μουνάρα της . Μόνο οι φτέρνες μου δεν αγιάστηκαν από τη θεσπέσια μουνάρα της . Απέκτησα και εγώ την αχίλλειο πτέρνα μου ως δεύτερος Αχιλλέας Εκείνη χτυπιόταν σαν χταπόδι και ούρλιαζε. Μου πέρασε και τα πόδια πάνω από το κεφάλι και άρχισε να τρίβεται. Όταν η καύλα χτύπησε κόκκινο , άρχισα την ...ανάδυση. Πετάχτηκα πάνω με μια κραυγή όπως ο Μαμ-Ρα στους Θάντερκατς όταν μεταμορφωνόταν. Χωρίς βιασύνες την ξαναμπούκωσα.. Μετά ξεκινήσαμε το άγριο σεξ με φωνές και κραυγές. Τέλειωσα σε κάνα τρίλεπτο. Αλλά , και εδώ αρχίζουν τα ωραία, αν και τέλειωσα , σε αντίθεση με τις άλλες κοπέλες δεν σταμάτησα παρά συνέχισα να γαμάω ακόμα πιο δυνατά. Η γυναίκα έχει απλά το κάτι άλλο. Δεν χορταίνεις να τη γαμάς και όταν χύσεις δεν κατεβάζεις στροφές. Βέβαια η άτιμη για μια ακόμη φορά , παραπονέθηκε που τέλειωσα
Συμπερασματικά , πρόκειται για μοναδική εμπειρία. Εμπειρία ΖΩΗΣ. Αν , όπως έγραφα κάποτε, όποιος δεν έχει πάει με τη Λίντα δεν είχε σεξουαλική ζωή, όποιος δεν έχει πάει με την Άννα , να πάει να κόψει το πουλί του. Τέρμα. Δεν περιγράφω άλλο
Οι πολύπαθοι Σέρβοι, μπορεί να βομβαρδίστηκαν , να διαμελίστηκαν και να έχασαν πολλές ανθρώπινες ζωές, αλλά γύρισε ο τροχός και ανταμείφθηκαν από τη ζωή με γυναικάρες όπως η Άννα
Υ.Γ. Είδατε χθες στον τελικό των 100 μέτρων τον Μπολτ με το νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Πριν τον αγώνα προσέξατε κάποιον που κάτι του είπε στο αυτί ? Έμαθα τί του είπε, «Κάνε εσύ παγκόσμιο ρεκόρ και κερδίζεις μια δωρεάν κατάθεση στην Άννα»
Πώς να μην κάνει μετά ρεκόρ ο άνθρωπος??? Και πολύ έκανε... 9.58!! Εγώ θα το έκανα κάτω από 5 δευτερόλεπτα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Άννα η Σέρβα

Κορυφαια κριτικη!!
Hθελα να ανεβασω κι εγω μια αλλα μετα απο ολα αυτα δεν βρισκω τον λογο!
Θα πω μονο πως τετοια πουτανα δεν νομιζω να εχει ξαναερθει στα μερη μας!
Υ.Γ Respect Πουτανγαμων :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ιggy, οι βαρδιες ειναι παντα συγκεκριμενες...Στις 4 και κατι πηρα τηλ στην Τριγγετα και εκει ηταν η Τζεσσικα...Επειδη δεν ειναι του γουστου μου, κατεληξα να παω στην Ισμηνης οπου ηταν η Σαρα...ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!μας δουλευεις ομαδικως? :think: :rockon: :think:
Οτι ειχα να πω το ειπα. Και αν ειχα να δωσω λογο γιατι εγραψα κατι, το εκανα. Αν πιστευεις οτι ψευδομαι με γεια σου με χαρα σου, τι να πω. Λογικο ειναι, αφου δεν γνωριζομαστε. Εγω 1 φορα και τελευταια το ορκιζομαι να ψοφησω οτι εκει ηταν αυτη! Απο εκει και περα ΔΕΝ ξερω. Τζεσσικα μια μετριου αναστηματος με μαυρο μαλλι, πρασινομπλε ματια, αδυνατη, που δηλωνει απο Γερμανια, ενω φαινεται Πολωνεζα !!!  Και τη Σαρα τη Σλοβενα την ξερω. Ειμαι 3000000% σιγουρος για οτι λεω!!!
Δεν εχω λογο να πω ψεμματα σε κανεναν, γιατι και εγω διαβαζω τις κριτικες των αλλων και αν δεν πιστεψω τους ανθρωπους εδω, θα χασω και λεφτα και χρονο και διαθεση και ψυχολογια. Για μενα ειναι επισης σημαντικο! Και γιαυτο ειμαι αλληλεγυος με ολους στο site και με τις αποψεις τους.
Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σάρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.08.2009-Stratocaster

Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζέσικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.08.2009-Πέμπτη, iggy

Είναι διαφορετικές ημέρες.
Την Πέμπτη 20.08.2009 η Τζέσικα δούλευε στην Ισμήνης;

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Στις 20/08 εκανα γυρα στην Τριγγετοαλυσιδα και περιξ (Ν.Κοσμος, Καλλιθεα) κλπ,περιπου γυρω απο τις 10.00 ως τις 11.30 που καταληξα Δαφνη . Αλλα τα περισσοτερα η ειχαν κλεισει πχ αυτο στην Τριγγετα ηταν κλειστο και στη Συγγρου μολις ειχε αλλαξει η κοπελλα με τη Βικτορια. Η τσατσα εκει μου ειπε οτι η προηγουμενη αρρωστησε! Λοιπον, στην Ισμηνης ηταν εκει η Τζεσσικα στις 11.30 και μου ειπε οτι εκεινη την ωρα ημουν ο δευτερος πελατης εκει!!! Ε, τι αλλο να πω! Αμα μου ειπαν ψεμματα, ψεμματα λεω και εγω ρε παιδια, αλλα αυτη που πηδηξα ηταν η Τζεσσικα στην Ισμηνης !!! Δεν γινεται αλλιως!!! Και η Τριγγετα κλειστη!!! Αυτα τα ειδα και τα εκανα με τα ιδια μου τα ματια!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Και αν θελετε σας λεω και ποιες αλλες κοπελλες ηταν και σε αυτα που γυρισα εκεινο το βραδυ!!! Και ποια αλλα ηταν κλειστα!!! Θυμαμαι!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Και οχι μονο με τα ματια!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rolleyes: :rockon: :rockon: :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom