apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειναι η γνωστη ιβανα που αρχισε την καριερα της απο αλκαμενους?
ναι αυτη ειναι.το απολυτο ξενερωμα.την ειχα τιμησει παλιοτερα και οι εντυπωσεις ηταν πολυ καλυτερες.δεν ξερω τι να πω.ψυγειο!!!!
γιαυτο σε ρωτησα τυπεναι αυτη ειναι.το απολυτο ξενερωμα.την ειχα τιμησει παλιοτερα και οι εντυπωσεις ηταν πολυ καλυτερες.δεν ξερω τι να πω.ψυγειο!!!!
ναι αυτη ειναι.το απολυτο ξενερωμα.την ειχα τιμησει παλιοτερα και οι εντυπωσεις ηταν πολυ καλυτερες.δεν ξερω τι να πω.ψυγειο!!!!
χαλασε τοσο πολυ αυτο το κοριτσι!!! :o :oΗ Ιβάννα στα 5 λεπτά παραμονής στο δωμάτιο ενώ μόλις είχα αρχίσει να την πηδάω πισωκολλητά και έπαιρνε τέτοια στάση για να μην μπαίνω κανονικά μέσα:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά" γυρνώντας το κεφάλι της προς τα πίσω για να δω τα ξινισμένα μούτρα της.
οχι τυπε μου σας πιστευωΑπόλυτε τύπε, η Ιβάννα πλέον είναι τύποις ιερόδουλη!
Ως εκ τούτου κάνε της μια επίσκεψη μήπως εσύ είσαι ο τύπος της και σε προσέξει!
οντως χαλασε αυτο το κοριτσι.παρομοια συμπεριφορα ειχε και με μενα χτες.Η Ιβάννα στα 5 λεπτά παραμονής στο δωμάτιο ενώ μόλις είχα αρχίσει να την πηδάω πισωκολλητά και έπαιρνε τέτοια στάση για να μην μπαίνω κανονικά μέσα:
"Μην ξεχνάς μωρό μου οτι πλήρωσες για 5-7 λεπτά" γυρνώντας το κεφάλι της προς τα πίσω για να δω τα ξινισμένα μούτρα της.
Και μετά από ένα λεπτό:"Πρέπει να φύγω" με το γνωστό σοβαροφανές υφάκι.
Λοιπον το ιδιο βραδυ πηγα στην Συγγρου 144 και η τσατσα με ενημερωσε οτι αρρωστησε η κοπελλα και πηγε η Βικτωρια στη θεση της. Εγω Βικτωρια με τιποτα δεν παω, την τιμησα 1 φορα με ξεπεταξε 100. Τριγγετα 3 κανεις και γενικα εκανα μια βολτα σε ολα τα μαγαζια γυρω απο Ν.Κοσμο και Καλλιθεα. Και μαλιστα και Αριστοτελους 6 κλειστο, και περασα και απο Ηλια Ηλιου 82,που δεν πηγε η Αννα. Πηγα και σε αλλα 2 ακομη, που αλλαζαν βαρδιες εκεινη την ωρα... 11.30 περιπου ημουν Δαφνη και οντως ηταν αυτη που σου λεω. Η κοπελλα μου ειπε οτι μολις επιασε δουλεια εκει. Δεν ξερω ποια ηταν νωριτερα, αλλα κατι παιχτηκε εκεινο το βραδυ στην Τριγγετοαλυσιδα, οπως και σε καποια αλλα γυρω, γιαυτο και ο καθενας ειδε αλλη. Τωρα, για το πως περασα, εγραψα 2 φορες κριτικη γιατι μου αρεσε και τις 2 φορες που πηγα με αυτη την κοπελλα. Δεν αναγκασα κανενα να με πιστεψει, αλλα αν τυχον παει κανεις και φερθει οπως εγω μπορει και να περασει καλα. Τι να πω, εγραψα κριτικη δεν ειναι απαραιτητο και να συμφωνουν ολοι. Αλλα ΔΕΝ λεω ψεμματα και ΔΕΝ κοροιδευω. Δεν ειναι στον τυπο μου και δεν μ αρεσει. Ουτε προσπαθω να κανω διαφημιση, ουτε εχω σχεση με τα μαγαζια, εκτος απο πελατης.
[
οκότσα,συλλαμβάνεσαι Κώτσος.Θα εξέλθεις της τάξεως και τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου...
Γιατί δεν διαβάζεις τα μαθήματά σου Κώτσο παιδί μου;
Πόσες φορές έχουμε αναφερθεί στην Βικτώρια και στην Γερμανική αλυσίδα;
Παπαγαλία τα μαθαίνεις τα μαθήματά σου;
Αποστηθίζοντας τα γραφόμενα των παπαγάλων ομιλούντων την Γερμανικήν;
Οτι ειχα να πω το ειπα. Και αν ειχα να δωσω λογο γιατι εγραψα κατι, το εκανα. Αν πιστευεις οτι ψευδομαι με γεια σου με χαρα σου, τι να πω. Λογικο ειναι, αφου δεν γνωριζομαστε. Εγω 1 φορα και τελευταια το ορκιζομαι να ψοφησω οτι εκει ηταν αυτη! Απο εκει και περα ΔΕΝ ξερω. Τζεσσικα μια μετριου αναστηματος με μαυρο μαλλι, πρασινομπλε ματια, αδυνατη, που δηλωνει απο Γερμανια, ενω φαινεται Πολωνεζα !!! Και τη Σαρα τη Σλοβενα την ξερω. Ειμαι 3000000% σιγουρος για οτι λεω!!!Ιggy, οι βαρδιες ειναι παντα συγκεκριμενες...Στις 4 και κατι πηρα τηλ στην Τριγγετα και εκει ηταν η Τζεσσικα...Επειδη δεν ειναι του γουστου μου, κατεληξα να παω στην Ισμηνης οπου ηταν η Σαρα...ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!μας δουλευεις ομαδικως?