Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Ax Iggy..Εχασες..Σημερα το απογευμα ηταν εκει και η Ναομι Καμπελ σαν Milf...Και οχι μονο με τα ματια!!!
Ax Iggy..Εχασες..Σημερα το απογευμα ηταν εκει και η Ναομι Καμπελ σαν Milf...Και οχι μονο με τα ματια!!!
καπως ετσι ειναι οπως τα λες αλλα υπαρχει και το υποκειμενικο οπως ειπες...Εμενα δεν μου αρεσει η καθημερινη ενασχοληση με τσοντοφατσες..Αλλοι τρελαινονται με αυτο..Ομως διαφωνω με κατι.Υπαρχει μια μεριδα αρκετα μεγαλη που γουσταρει μια ομορφη κοπελιτσα παρα μια σεξοβομβα (και καλα)ρε παιδιά να είμαστε σοβαροί και αντικειμενικοί στις κριτικές μας.Δε μπορεί να βάζουμε στη σάρα της τριγγέτα-ισμήνης-ιπποκράτους-συγγρού 144 βαθμό 8 σε εμφάνιση.Μη τρελλαθούμε τελείως.Στην γλυκιά κοπελίτσα της διπλανής πόρτας δεν βάζουμε 8,αλλά 6 άντε 6,5.8 θα βάλεις σε μία πολύ ωραία γκόμενα,όχι σε μια απλά γλυκιά κοπελίτσα.Βέβαια θα μου πείτε υπάρχει υποκειμενικότητα στο όλο θέμα,αλλά κάπου υπάρχει και ο κοινός μέσος όρος.Εγώ ας πούμε όταν πάω σε στούντιο ξενερώνω να βλέπω κοπέλες σαν τη σάρα και τρελλαίνομαι να βλέπω γυναίκες σαν τη καρολάιν,την άννα τη σέρβα,τη βανέσσα της αθανασίας,τη τζίνα,τη σάρα και την μαρίνα της καρέα.Αυτές τις γυναίκες θέλει ο πολύς λαός γιατί είναι σεξοβόμβες και τα κάνουν όλα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σάρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.08.2009-Stratocaster
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζέσικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.08.2009-Πέμπτη, iggy
Είναι διαφορετικές ημέρες.
Την Πέμπτη 20.08.2009 η Τζέσικα δούλευε στην Ισμήνης;
Εμμανουέλα μάπα!!!, Δευτέρα 24 Αυγ 2009, στις 23:35
Ρε παιδιά πάλι την πατάτε με αυτήν την Εμμανουέλα? Πώς πρέπει να σας το πούμε πια ? Είναι απάτη η γυναίκα
αν εννοεις στο Ελλης 3,φιλε μου σημερα 12 με 2 το μεσημερι ηταν εκει παντως.....2 κριτικές για την Άντζελα του Κασσάνδρας , ούτε ένας δεν μας είπε τί βάρδια δουλεύει. Πρωί ή βράδυ?
+10000000000000000!ενημερωθειτε συντροφια..Δεν ειναι κακο αλλα ουτε και ντροπη!{Δεν..., Τρίτη 25 Αυγ 2009, στις 12:47
Γράφτηκε από τον Kebaaap - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Bικτώρια)
Συνολική βαθμολογία 6.3
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 3.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 4.0
Επίσκεψη Δευτέρα απόγευμα γύρω στις 6. Κόσμος μηδέν, μόλις αποχωρούσε συναθλητής με ύφος ψιλοδυσαρέσκειας (όπως θα έκανα και εγώ λίγο αργότερα). Χώρος πολύ καλός (για 9, καθαρός, σφραγισμένη πετσέτα κλπ) και τσατσά τυπική και ευγενική. Στα μειον το ότι βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου - λίγο πριν από φανάρι - και είναι μέγα ξεκάρφωμα γιατί πάντα έχει κίνηση. Το πάρκιν είναι εύκολο στα στενά γύρω γύρω, ακόμα και στο μεγάλο πεζοδρόμιο μπροστά αν δεν έχει κανείς πρόβλημα με αυτό. Εκεί είχε παρκάρει και η Βικτώρια την BMW 5 με τις Πολωνικές πινακίδες. Η εμφάνιση της πολύ καλή όπως ακριβώς την περιγράφει ο okotsa παρακάτω αλλά η συμμετοχή πραγματικά αντίστροφα ανάλογη της εμφάνισης. Δεν φιλάει, δε χαιδεύει, δεν κάνει καλή πίπα, δε σε φτιάχνει, γενικώς ΔΕΝ. Επίσης μιλάει αγγλικά, αλλά τουλάχιστον καλά. Και εγώ, σε αυτή την κοπέλα δεν ξαναπετάω 60αρι. Το βασικό πάντως είναι 50αρι.}
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!!
Με τα ψέματα έβγαλε BMW 5 η Βικτώρια!!!.Και που είστε ακόμα!
Kebaaap, τας κεμπάπ τά'κανες!!!
Δεν πήγαινες σε καμμιά ψησταριά να ντερλικώσεις κανένα κεμπααάπ, ήθελες Βικτώρια...
Χοίρος επί σφαγή πήγες και ντερλίκωσε η Βικτώρια!.Όνομα και πράμα!
Τις κριτικές δεν τις είχες διαβάσει; Αδιάβαστος πήγες; Επιτρέπεται;
Φανταστείτε τι έχει βγάλει η Ιζαμπέλα που ήταν καλή...εξασφαλίστηκε για μια ολόκληρη ζωή, αν δεν της τά'φαγε ο γκόμενος.
Θεωρω καθηκον μου να ανφερω οτι την πληροφορια για την "ευρεση" της Αντζελας απο το studio Κασσανδρας 3, στο ντελλο της Ελλης 3 μου την εδωσε ο μεγιστος Pitsirikos1..
To οικονομικο ωφελος που προκυπτει απο αυτη την πληροφορια ειναι μεγιστο, μιας και το Αντζελακι δεν εχει μειωσει καθολου την ποιοτητα των υπηρεσιων της με την τιμη των 25 ευρω, οταν για τα ιδια πραγματα στο Κασσανδρας θα επρεπε να δωσουμε 80αρι.....
Respect Pitsiriko.
Να συμπληρώσω και γω φιλενα συμφονησω με τον μεγιστο τσεγιεν..........
υπαρχουνε ρεπορτερ και ρεπορτερ εδω μεσα
αλλα σαν τον μεγιστο πιτσιρικο......
[size=15pt]ΟΥΔΕΙΣ...................[/size]
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ..............
Στα αρχίδια μας τα ψευτοαστέρια, ο pitsirikos είναι αστέρι στη συνείδηση των μελών.να συμφονησω με τον μεγιστο τσεγιεν..........
υπαρχουνε ρεπορτερ και ρεπορτερ εδω μεσα
αλλα σαν τον μεγιστο πιτσιρικο......
[size=15pt]ΟΥΔΕΙΣ...................[/size]
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ..............