Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε παιδιά να είμαστε σοβαροί και αντικειμενικοί στις κριτικές μας.Δε μπορεί να βάζουμε στη σάρα της τριγγέτα-ισμήνης-ιπποκράτους-συγγρού 144 βαθμό 8 σε εμφάνιση.Μη τρελλαθούμε τελείως.Στην γλυκιά κοπελίτσα της διπλανής πόρτας δεν βάζουμε 8,αλλά 6 άντε 6,5.8 θα βάλεις σε μία πολύ ωραία γκόμενα,όχι σε μια απλά γλυκιά κοπελίτσα.Βέβαια θα μου πείτε υπάρχει υποκειμενικότητα στο όλο θέμα,αλλά κάπου υπάρχει και ο κοινός μέσος όρος.Εγώ ας πούμε όταν πάω σε στούντιο ξενερώνω να βλέπω κοπέλες σαν τη σάρα και τρελλαίνομαι να βλέπω γυναίκες σαν τη καρολάιν,την άννα τη σέρβα,τη βανέσσα της αθανασίας,τη τζίνα,τη σάρα και την μαρίνα της καρέα.Αυτές τις γυναίκες θέλει ο πολύς λαός γιατί είναι σεξοβόμβες και τα κάνουν όλα.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
ρε παιδιά να είμαστε σοβαροί και αντικειμενικοί στις κριτικές μας.Δε μπορεί να βάζουμε στη σάρα της τριγγέτα-ισμήνης-ιπποκράτους-συγγρού 144 βαθμό 8 σε εμφάνιση.Μη τρελλαθούμε τελείως.Στην γλυκιά κοπελίτσα της διπλανής πόρτας δεν βάζουμε 8,αλλά 6 άντε 6,5.8 θα βάλεις σε μία πολύ ωραία γκόμενα,όχι σε μια απλά γλυκιά κοπελίτσα.Βέβαια θα μου πείτε υπάρχει υποκειμενικότητα στο όλο θέμα,αλλά κάπου υπάρχει και ο κοινός μέσος όρος.Εγώ ας πούμε όταν πάω σε στούντιο ξενερώνω να βλέπω κοπέλες σαν τη σάρα και τρελλαίνομαι να βλέπω γυναίκες σαν τη καρολάιν,την άννα τη σέρβα,τη βανέσσα της αθανασίας,τη τζίνα,τη σάρα και την μαρίνα της καρέα.Αυτές τις γυναίκες θέλει ο πολύς λαός γιατί είναι σεξοβόμβες και τα κάνουν όλα.
καπως ετσι ειναι οπως τα λες αλλα υπαρχει και το υποκειμενικο οπως ειπες...Εμενα δεν μου αρεσει η καθημερινη ενασχοληση με τσοντοφατσες..Αλλοι τρελαινονται με αυτο..Ομως διαφωνω με κατι.Υπαρχει μια μεριδα αρκετα μεγαλη που γουσταρει μια ομορφη κοπελιτσα παρα μια σεξοβομβα (και καλα)

mounelanos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
236
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σάρα
Ημερ/νια επίσκεψης: 22.08.2009-Stratocaster

Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Τζέσικα
Ημερ/νια επίσκεψης: 20.08.2009-Πέμπτη, iggy

Είναι διαφορετικές ημέρες.
Την Πέμπτη 20.08.2009 η Τζέσικα δούλευε στην Ισμήνης;

ειναι προφανες οτι η διαμαχη των συναδελφων δεν υφισταται ημερολογιακα, αφου τελικα μιλανε για διαφορετικες ημερες. Ομως η ουσια των κριτικων ειναι τελειως αντιθετη κι αυτο ειναι αποριας αξιο, η μπορει και υποπτο.
Τελος παντων, κανεις νομιζω δεν μπορει να ετοιμηγορησει για την αντικειμενικοτητα του ενος η του αλλου, ουτε ειμαστε δικαστες, μονο εντυπωσεις δημιουργουνται. Τετοιες διαφορες φερνουν σε αμηχανια τους συμφορουμιτες και ο καθενας σκεφτεται διαφορα. Συναδελφοι, η αντικειμενικοτητα ειναι που κρατα ζωντανο το σαιτ, αν αμφισβητηθει ξανα και ξανα, το σαιτ θα παρει την κατω βολτα, τελικα ειναι λιγη η ενεργεια και λιγος ο χρονος μας, δεν μπορουμε να τον ξοδευουμε για να κανουμε τους ντετεκτιβ, εγω θα περιμενω επομενες κριτικες για να βγαλω καποιο συμπερασμα.Εντωμεταξυ ψυχραιμια. Προσωπικα, απο την αλυσιδα εχω μια κακη και μια καλη εμπειρια. 

Επισκέπτης
Ο iggy δεν σκέφθηκε από την αρχή οτι ο stratocaster μπέρδεψε τις ημερομηνίες.
Όταν όμως εγώ το διασαφήνισα έπρεπε να στηριχθεί σε αυτό και όχι να αναλωθεί πάλι σε παράθεση στοιχείων και περιγραφές.Βγαίνει καθαρός.
Το ερώτημά μου αν στις 20/8/2009 η Τζέσικα ήταν στην Ισμήνης αποτέλεσε υπερθεματισμό.
Το αμφισβητεί κανένας;.Όχι.Στο βαθμό που αμφισβητείται ο καθένας μέσα εδώ, αμφισβητείται και ο iggy.

Πάντως iggy, μπράβο σου που πέρασες εξαιρετικά με την Jammi-Jessy-Τζέσσικα και μάλιστα δύο φορές...
Είσαι ολιγαρκής φαίνεται...                           

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εμμανουέλα μάπα!!!, Δευτέρα 24 Αυγ 2009, στις 23:35

βράδυ παρασκευής (21 8ου) κατα τις 11 πάω γνωρίζοντας ότι δούλευε η Εμμανουε και δεν ειχα μπει τις προάλλες ενώ μαρεσε, ξανθια χρυσό μαυρισμα με πολύ καλό σωματάκι πετιτ σαιζ.... μειον οτι τα πολυ ωραια ζακια ειναι από μπετον ... δεν εχει τσοντα στο δωμάτιο ούτε νυπτίρα, πριν καν αγγιξουμε ο ενας τον αλλο κανει εξηγηση οτι δεν γλυφουμε ζακια και δεν αγγιζουμε νακι...!!!! ωραια λοιπον αντε κομματια να γίνει ... ακουμπαω μπουτι αγγιλώθηκα απο την αξυρισια... καθότι ήθελα να της τον μπήξω το ξεπερναω κιαυτό .... τις λεω παιξτον λίγο να παρει θαρρος ο καημενος... με δυσφορία και απορία (λες και επρεπε να μου σηκωθει με τον που τον κοιταξε) αρχισε .... καποια στιγμη μου λεει : θες να τελειωσεις ετσι η να τον βαλουμε???
εγω δεν το ελαβα το μηνυμα και τις λέω παιξτον και θα τον βαλουμε... βαζει καπο και αρχιζει πιπουλα που ομολογό ήταν το καλύτερο σημείο της. όμως σταματάει στο διλεπτο και μου λεει δεν εχουμε πολυ χρονο να τν βάλουμε ??
μετα κοπών και βασανων τον βαζω και μολις μπήκε χτυπάει την πόρτα η τσατσα... εεεε μου λεει ειδες ??? στα λεγα δεν εχουμε χρονο !!!! λεω κανε υπομονη σε δευτερα τελειωνω
και χυνοντας μου λεει το τελικο καραφλιαστικό....
την αλλη φορα μην αρχισουμε με παιξιμο γιατι χανουμε χρόνο ... κατευθείαν να ξεκινήσουμε , δεν ειναι ωραίο να χτυπάνε την πόρτα!!!!!!! πεφτοντας και οι τελευταιες τριχες κεφαλής που διαθέτω πήρα των οματιων μου και φευγω... αμα με ξαναδεις Εμμανουε γράψε μου ...
απορώ έχει πάει κανεις δευτερη φορά εκει μέσα!???

Ρε παιδιά πάλι την πατάτε με αυτήν την Εμμανουέλα? Πώς πρέπει να σας το πούμε πια ? Είναι απάτη η γυναίκα 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Εμμανουέλα μάπα!!!, Δευτέρα 24 Αυγ 2009, στις 23:35

Ρε παιδιά πάλι την πατάτε με αυτήν την Εμμανουέλα? Πώς πρέπει να σας το πούμε πια ? Είναι απάτη η γυναίκα 

αμαν πια μετά από τόσα ποστ να υπάρχει κόσμος που περνάει με την Εμμανουέλα και την Ξένια...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
2 κριτικές για την Άντζελα του Κασσάνδρας , ούτε ένας δεν μας είπε τί βάρδια δουλεύει. Πρωί ή βράδυ?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945

Επισκέπτης
{Εμμανουέλα μάπα!!!, Δευτέρα 24 Αυγ 2009, στις 23:35
Γράφτηκε από τον Katagavlomenos 
...και χυνοντας μου λεει το τελικο καραφλιαστικό....
την αλλη φορα μην αρχισουμε με παιξιμο γιατι χανουμε χρόνο ... κατευθείαν να ξεκινήσουμε , δεν ειναι ωραίο να χτυπάνε την πόρτα!!!!!!! πεφτοντας και οι τελευταιες τριχες κεφαλής που διαθέτω πήρα των οματιων μου και φευγω... αμα με ξαναδεις Εμμανουε γράψε μου ...
απορώ έχει πάει κανεις δευτερη φορά εκει μέσα!???}

Τρία πουλάκια κάθονταν!!!
Τα φιλότιμα και προνοητικά κορίτσια ξεχωρίζουν!.Αλλά υπάρχουν κάτι πελάτες που δεν το καταλαβαίνουν! :2funny: :2funny: :2funny:
Την επόμενη φορά -που είναι σίγουρη οτι θα πας- προνοεί να βάλει κατ'ευθείαν καπότα σε πεσμένο πούτσο γιατί την κυνηγάει ο χρόνος και η τσατσά.
Όχι για την ίδια, για την "φουκαριάρα την τσατσά".
Έμαθε να δουλεύει τον κόσμο ψιλό γαζί.Σου απέδωσε και ευθύνη οτι ΕΣΥ σπατάλησες τον πολύτιμο χρόνο στο "παίξιμο" για να προλάβει ενδεχόμενη αντίδρασή σου σε βάρος της τσατσάς και της ίδιας.Είχε μια σκασίλα αν είναι η δεν είναι ωραίο να κτυπάει την πόρτα η τσατσά...
Κι όμως αυτή δουλεύει 2,5 χρόνια όσο θυμάμαι.Αθηναϊκή δεξαμενή 5.000.0000 υποψηφίων θυμάτων.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θεωρω καθηκον μου να ανφερω οτι την πληροφορια για την "ευρεση" της Αντζελας απο το studio Κασσανδρας 3, στο ντελλο της Ελλης 3 μου την εδωσε ο μεγιστος Pitsirikos1..

To οικονομικο ωφελος που προκυπτει απο αυτη την πληροφορια ειναι μεγιστο, μιας και το Αντζελακι δεν εχει μειωσει καθολου την ποιοτητα των υπηρεσιων της με την τιμη των 25 ευρω, οταν για τα ιδια πραγματα στο Κασσανδρας θα επρεπε να δωσουμε 80αρι.....

Respect Pitsiriko.

Επισκέπτης
{Δεν..., Τρίτη 25 Αυγ 2009, στις 12:47
Γράφτηκε από τον Kebaaap   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Bικτώρια) 
Συνολική βαθμολογία  6.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0  
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0

Επίσκεψη Δευτέρα απόγευμα γύρω στις 6. Κόσμος μηδέν, μόλις αποχωρούσε συναθλητής με ύφος ψιλοδυσαρέσκειας (όπως θα έκανα και εγώ λίγο αργότερα). Χώρος πολύ καλός (για 9, καθαρός, σφραγισμένη πετσέτα κλπ) και τσατσά τυπική και ευγενική. Στα μειον το ότι βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου - λίγο πριν από φανάρι - και είναι μέγα ξεκάρφωμα γιατί πάντα έχει κίνηση. Το πάρκιν είναι εύκολο στα στενά γύρω γύρω, ακόμα και στο μεγάλο πεζοδρόμιο μπροστά αν δεν έχει κανείς πρόβλημα με αυτό. Εκεί είχε παρκάρει και η Βικτώρια την BMW 5 με τις Πολωνικές πινακίδες. Η εμφάνιση της πολύ καλή όπως ακριβώς την περιγράφει ο okotsa παρακάτω αλλά η συμμετοχή πραγματικά αντίστροφα ανάλογη της εμφάνισης. Δεν φιλάει, δε χαιδεύει, δεν κάνει καλή πίπα, δε σε φτιάχνει, γενικώς ΔΕΝ. Επίσης μιλάει αγγλικά, αλλά τουλάχιστον καλά. Και εγώ, σε αυτή την κοπέλα δεν ξαναπετάω 60αρι. Το βασικό πάντως είναι 50αρι.}

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!! :sleeping:
Με τα  :tired:ψέματα έβγαλε BMW 5 η Βικτώρια!!!.Και που είστε ακόμα!
Kebaaap, τας κεμπάπ τά'κανες!!!
Δεν πήγαινες σε καμμιά ψησταριά να ντερλικώσεις κανένα κεμπααάπ, ήθελες Βικτώρια...
Χοίρος επί σφαγή πήγες και ντερλίκωσε η Βικτώρια!.Όνομα και πράμα!
Τις κριτικές δεν τις είχες διαβάσει; Αδιάβαστος πήγες; :woldman: Επιτρέπεται;

Φανταστείτε τι έχει βγάλει η Ιζαμπέλα που ήταν καλή...εξασφαλίστηκε για μια ολόκληρη ζωή, αν δεν της τά'φαγε ο γκόμενος.

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
{Δεν..., Τρίτη 25 Αυγ 2009, στις 12:47
Γράφτηκε από τον Kebaaap   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Bικτώρια) 
Συνολική βαθμολογία  6.3
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0  
Σχέση απόδοσης/τιμής  4.0

Επίσκεψη Δευτέρα απόγευμα γύρω στις 6. Κόσμος μηδέν, μόλις αποχωρούσε συναθλητής με ύφος ψιλοδυσαρέσκειας (όπως θα έκανα και εγώ λίγο αργότερα). Χώρος πολύ καλός (για 9, καθαρός, σφραγισμένη πετσέτα κλπ) και τσατσά τυπική και ευγενική. Στα μειον το ότι βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου - λίγο πριν από φανάρι - και είναι μέγα ξεκάρφωμα γιατί πάντα έχει κίνηση. Το πάρκιν είναι εύκολο στα στενά γύρω γύρω, ακόμα και στο μεγάλο πεζοδρόμιο μπροστά αν δεν έχει κανείς πρόβλημα με αυτό. Εκεί είχε παρκάρει και η Βικτώρια την BMW 5 με τις Πολωνικές πινακίδες. Η εμφάνιση της πολύ καλή όπως ακριβώς την περιγράφει ο okotsa παρακάτω αλλά η συμμετοχή πραγματικά αντίστροφα ανάλογη της εμφάνισης. Δεν φιλάει, δε χαιδεύει, δεν κάνει καλή πίπα, δε σε φτιάχνει, γενικώς ΔΕΝ. Επίσης μιλάει αγγλικά, αλλά τουλάχιστον καλά. Και εγώ, σε αυτή την κοπέλα δεν ξαναπετάω 60αρι. Το βασικό πάντως είναι 50αρι.}

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ!!! :sleeping:
Με τα  :tired:ψέματα έβγαλε BMW 5 η Βικτώρια!!!.Και που είστε ακόμα!
Kebaaap, τας κεμπάπ τά'κανες!!!
Δεν πήγαινες σε καμμιά ψησταριά να ντερλικώσεις κανένα κεμπααάπ, ήθελες Βικτώρια...
Χοίρος επί σφαγή πήγες και ντερλίκωσε η Βικτώρια!.Όνομα και πράμα!
Τις κριτικές δεν τις είχες διαβάσει; Αδιάβαστος πήγες; :woldman: Επιτρέπεται;

Φανταστείτε τι έχει βγάλει η Ιζαμπέλα που ήταν καλή...εξασφαλίστηκε για μια ολόκληρη ζωή, αν δεν της τά'φαγε ο γκόμενος.
+10000000000000000!ενημερωθειτε συντροφια..Δεν ειναι κακο αλλα ουτε και ντροπη!

Επισκέπτης
ΑΓ.ΠΕΤΡΟΥ 7:
{Μαύρο στη βρομιάρα παλιοκαργιόλα!!!!, Παρασκευή 17 Ιούλ 2009, στις 20:07
Γράφτηκε από τον Jonhy-21   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ναταλί) 
Συνολική βαθμολογία  1.3
Εμφάνιση κοπέλας  2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  2.0
Πρόσβαση/Parking  1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  1.0

εχτες επισκεψη (16-7) περιπου στις 8 το απογευμα

Τι στο διαολο το ηθελα να παω απο περιεργεια στο μπουρδελο αυτο!? Ναταλι η κοπελα που ειχε βαρδια οταν μπηκα. Μαυρομαλλα με κοτσο και με μικρα βυζια. Δε γαμιεται? 20 ευρω ειναι ας μπω αν και δε μου γεμισε και πολυ το ματι απ την αρχη!

Στο δωματιο η παλιοκαριολα με εκανε να μετανιωσω ακομα και για τα 20 ευρω που εδωσα! Απο την αρχη ηταν σαν στραβωμενη και με υφος επιθετικο. Το μπουκιτσι που επιχειρισε ηταν σκετη μαιμουδια! Κοροιδια σκετη συναγωνιστες! Προσπαθησα να την κανω να το βελτιωσει. Αρχιδια. Σε μια φαση με δαγκωσε κιολας η καργιολα. Ναι καλα διαβασατε με δαγκωσε αρκετα δυνατα την ωρα της πιπας [ο θεος να την κανει] και πονεσα λιγο και τραβηχτηκα και τη σταματησα την καριολα! Λεω καμμια κινκια θα ειναι και συνεχιζω για γαμισακι.

οπου στηνεται για ορθιο πισωκολητο με τα χερια της στη μαλακια που ειχε το πανω μερος του κρεβατιου. Αρχιζω το μπασιμο. Στις 3-4 σπρωξιες κανω να πιασω κωλοτρυπα [που φαινοταν δουλεμενη]. Αντεδρασε με ενα επιφωνημα σαν ζωου. Το θεμα ομως ειναι οτι πιανωντας την τρυπα της αναδηθηκε μια ΜΠΟΧΑ ΣΚΑΤΙΛΑΣ σε ολο το δωματιο που με επνιξε!! Φυσικα και μου επεσε! Αηδιασα τη ζωη μου και εβλεπα μονο την εξοδο πια! Αντε να χυσω να τελειωνω ειπα [μαλακια μου] και συνεχισα με σφυροκοπημα. Παλι αντεδρασε και ειπε "οχι τοσο δυνατα". Με τα χιλια ζορια τελειωσα. Νομιζετε οτι τα χειροτερα περασαν?? ΟΧΙ!

βγαζωντας την καποτα ειχε πανω ΑΙΜΑ!! ΝΑΙ ΑΙΜΑ!!! Η καριολα δουλευε με περιοδο η και γω δεν ξερω τι αλλο!!!!!!!
ΔΕΝ θα πω τιποτα αλλο: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ [ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ] ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΡΑ!!!!!}

Νατάλειος εποποιία ανά τα μπουρδέλα!.Όπου βρει πούτσο δαγκάνει!.ΒΑΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
παντως φιλοι μου καλο θα ειναι οσοι διαβαζετε καποιες κριτικες να σημειωνετε στο μυαλο σας καποια πραγματα ωστε να αποφευγονται κακοτοπιες..οι πληροφοριες που δινονται απο συναγωνιστες ειναι καθολα χρησιμες!!!!
ασχετο..στην τελευταια μου κριτικη για Αντζελα απο ελλης ειχα βαλει ψηλοτερη βαθμολογια (οσο μου επιτρεπεται) αλλα η σουμε βγηκε πολυ χαμηλοτερη...γιατι???οχι πως εχει σημασια μια κι οσοι πηραν Αντζελα ξερουν.... :fuck1:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Θεωρω καθηκον μου να ανφερω οτι την πληροφορια για την "ευρεση" της Αντζελας απο το studio Κασσανδρας 3, στο ντελλο της Ελλης 3 μου την εδωσε ο μεγιστος Pitsirikos1..

To οικονομικο ωφελος που προκυπτει απο αυτη την πληροφορια ειναι μεγιστο, μιας και το Αντζελακι δεν εχει μειωσει καθολου την ποιοτητα των υπηρεσιων της με την τιμη των 25 ευρω, οταν για τα ιδια πραγματα στο Κασσανδρας θα επρεπε να δωσουμε 80αρι.....

Respect Pitsiriko.
:* :* :* :* :* :* :*  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
να συμφονησω με τον μεγιστο τσεγιεν..........
υπαρχουνε ρεπορτερ και ρεπορτερ εδω μεσα
αλλα σαν τον μεγιστο πιτσιρικο......

[size=15pt]ΟΥΔΕΙΣ...................[/size]

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ..............

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Να συμπληρώσω και γω φιλε
Δεν κραταει τίποτε για την παρτυ του. Τα μοιράζεται μαζί μας!!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Στα αρχίδια μας τα ψευτοαστέρια, ο pitsirikos είναι αστέρι στη συνείδηση των μελών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom