Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εγώ νομίζω οτι τους ενδιαφέρουν μόνο τα θετικά σχόλια ....τα αρνητικά δεν τα παραδέχονται ....
μην το λες, εμενα πιο πολυ εντιαφερουν τα αρνητικα.. δλδ μαθαινω τι να ΜΗΝ κανω στο δωματιο...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μην το λες, εμενα πιο πολυ εντιαφερουν τα αρνητικα.. δλδ μαθαινω τι να ΜΗΝ κανω στο δωματιο...
Τι να ΜΗΝ κανεις ?
Πιστευω οτι παραπανω κανει μια κοπελα, καλυτερα ειναι.....

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Τι να ΜΗΝ κανεις ?
Πιστευω οτι παραπανω κανει μια κοπελα, καλυτερα ειναι.....
να ΜΗΝ δειχνω αν ειμαι κουρασμενη, να ΜΗΝ κανω μουτρα αν μου ζητανε κατι περιεργο και τετοια.......

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
να ΜΗΝ δειχνω αν ειμαι κουρασμενη, να ΜΗΝ κανω μουτρα αν μου ζητανε κατι περιεργο και τετοια.......
Αααααα τωρα καταλαβα.

Παντως αν εισαι κουρασμενη, μην υπερβαλεις κιολας.
Δεν θελουμε να αμς παθεις και τιποτα.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αααααα τωρα καταλαβα.

Παντως αν εισαι κουρασμενη, μην υπερβαλεις κιολας.
Δεν θελουμε να αμς παθεις και τιποτα.
δεν θα παθω τπτ εγω μωρακι μου :2funny: :2funny: :2funny: ειδες το προγραμα για την αλλη εβδομαδα??? :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
δεν θα παθω τπτ εγω μωρακι μου :2funny: :2funny: :2funny: ειδες το προγραμα για την αλλη εβδομαδα??? :grin: :grin: :grin:
Μια πεταχτη ματιά.
Απ΄οσο θυμαμαι γυρναει η Κατερινα με τις special υπηρεσιες.....

Εσυ απ΄οτι βλεπω μειωνεις τις παρουσίες σου.....

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μια πεταχτη ματιά.
Απ΄οσο θυμαμαι γυρναει η Κατερινα με τις special υπηρεσιες.....

Εσυ απ΄οτι βλεπω μειωνεις τις παρουσίες σου.....
ναι ερχεται η Κατερινουλα μας... και εγω παιρνω συνταξη :grin:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
βλεπω ολο και περισσοτεροι ανακαλυπτετε το Μελινακι... :sunglasses:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ρε παιδια, οι κοπελες διαβαζουν τις κριτικες μας?
οσες ξερουν ελληνικα...
διαβαζουν διαβαζουν :grin: :grin: :grin:
Μια πολή καλή μέθοδος εκμάθησης της Ελληνικής, για τα ξενόφερτα κορίτσια μας και όχι μόνο!!!

litsa.com

Ιερόδουλη
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Like
42
Διαβαζουν τις κριτικες και οσες θελουν να γινουν σωστες διορθωνονται.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.004
Πόντοι
22.785
[size=20pt]Δώστε ΑΣΤΕΡΙ στον Pitsiriko1...............[/size]

προσπαθη οσο κανενας στην ενημερωση...........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν ξερω εαν "φταινε" οι κριτικες αλλα σε καποιες κοπελες (για αυτες τουλαχιστον που εχω γραψει και ξερω) με τρανταχτο παραδειγμα στην Μελινα τωρα τελευταια, εχω δει αισθητη βελτιωση.

Μακαρι να ειναι παντα ετσι, μιας και ενας απο τους λογους "υπαρξης" των κριτκων ειναι να μαθαινουν οι κοπελες (αυτες που ενδιαφερονται τουλαχιστον) που υστεριυν και να βελτιωνονται....

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Γράφτηκε από τον palm  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

καλησπερα σε ολους τους γνωστους αγνωστους λατρεις του στουντιο ηταν κυριακη 22/8 θυμαμαι και ειπα να επισκεφτω το γνωστο στουντιο στην ηληου 82 ηξερα πως εκει εργαζοταν η αννα που ειχα περασει καλα πιο παλια αλλα δεν ηξερα αν θα την πετυχω τελικα μπηκα μεσα ο χορος οπωσ παντα τελειος καθαρος και πολυ ατμοσφαιρικος λοιπον μετα απο λιγο βγηκε η τσατσα μαλλον καινουργια διοτι δεν πολυ επιασε τα ελληνικα μου το μονο μειον και μετα βγηκε η αννα που δεν το περιμενα να την πετυχω τελικα βγηκε η αννα και με ανελαβε αμεσως παιδια ειχε μαυρισει και ηταν καυλα σκετη μπηκα μεσα προθυμη οπως παντα και ευγενικη με τρελανε παλι οπως και πριν καιρο παιδια η κοπελα δεν παιζεται ξερει τι θελω και μου το δινει με την μια πιστευω πωσ δεν υπαρχει αλλη πιο καλη απο αυτην εντωμεταξυ εχει ανοιξει αλλη πορτα απο πισω πολυ καλη και πιο διακριτικη και μου αρεσε πιο πολυ απο την παλια αυτα απο μενα τα αλλα θα τα ανακαλυψετε μονοι σας αννουλα δεν παιζεσαι κουκλα μου
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Άννα

Ρε μπας κι εισαι εσυ ο κυριος Φολ(ι)ας?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γράφτηκε από τον palm   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου

καλησπερα σε ολους τους γνωστους αγνωστους λατρεις του στουντιο ηταν κυριακη 22/8 θυμαμαι και ειπα να επισκεφτω το γνωστο στουντιο στην ηληου 82 ηξερα πως εκει εργαζοταν η αννα που ειχα περασει καλα πιο παλια αλλα δεν ηξερα αν θα την πετυχω τελικα μπηκα μεσα ο χορος οπωσ παντα τελειος καθαρος και πολυ ατμοσφαιρικος λοιπον μετα απο λιγο βγηκε η τσατσα μαλλον καινουργια διοτι δεν πολυ επιασε τα ελληνικα μου το μονο μειον και μετα βγηκε η αννα που δεν το περιμενα να την πετυχω τελικα βγηκε η αννα και με ανελαβε αμεσως παιδια ειχε μαυρισει και ηταν καυλα σκετη μπηκα μεσα προθυμη οπως παντα και ευγενικη με τρελανε παλι οπως και πριν καιρο παιδια η κοπελα δεν παιζεται ξερει τι θελω και μου το δινει με την μια πιστευω πωσ δεν υπαρχει αλλη πιο καλη απο αυτην εντωμεταξυ εχει ανοιξει αλλη πορτα απο πισω πολυ καλη και πιο διακριτικη και μου αρεσε πιο πολυ απο την παλια αυτα απο μενα τα αλλα θα τα ανακαλυψετε μονοι σας αννουλα δεν παιζεσαι κουκλα μου
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69
Όνομα κοπέλας: Άννα

Ρε μπας κι εισαι εσυ ο κυριος Φολ(ι)ας?
Έλα ρε πιάτσας!!! Δεν πρόσεξα αρχικά το : Γράφτηκε από τον....
Και κόντεψα να πάθω!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως ο γράφων πρεπει νάναι πολύ καλός στην στενογραφία!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Αν επιτρεπόταν θα έβαζα 10!!!!!!!!!!!, Δευτέρα 31 Αυγ 2009, στις 17:12
Γράφτηκε από τον alexpapad
Συνολική βαθμολογία 7.7
Μετα απο ολα αυτα που διαβασα πειρα την αποφαση να παω και εγω.Τι να πω γιαυτο τον μουναρο προσπαθησα αλλες 2 φορες να παω να την βρω αλλα τζιφος την 3 φορα τα καταφερα κυριακη μεσημερη καθολου κοσμος και επιτελους την γευτικα και εγω ειναι οπως τα λενε
αν μπορουσα θα της εβαζα 10 σε ολα πηρα το προγραμα 110 ευρω με σεχ σοου ακαποτο και φυσικα πρωκτικο, ξεκινησαμε με γλωσοφιλα γιατι μου την επεσε αγρια που εγω δεν θα το εκανα ποτε σε χωρους σαν αυτους αλλα τι να κανω δεν μπορουσα να αντισταθω,πολυ καλη πιπα χωρις χερια που εξαφανισε τον πουτσο μου στ στομα της αλαξαμε πολλες στασης χωρης βιασινη και τελικα καθησε με την ομορφη τριπουλα στο καυλη μου που ηταν και ολα τα λεφτα το ευχαριστιθηκε τοσο που ανατριχιασε ολο το κορμη της και τελιωσαμε μαζι μετα απο κανενα 25 λεπτο,οπως μου ειπε αργοτερα ειχε να τελιωση απο πισω πανω απο 1 μηνα
και οτι για κανενα 2 ωρες δεν θα εχει αρκετες δυναμεις να δουλεψη οπως πρεπει γιαυτο ας με σηνχωρεσουν οι επομενοι αν δεν ηταν αρκετα αποδοτικη.

αυτα λοιπον οσα μπορο να περιγραψω με λογια γιατι αν δεν το ζησης δεν περιγραφετε και δεν το λεει καποιος που γαμαει σε μπουρδελα αλα καποιος που δουλευη νηχτα 15 χρονια στο μπαρ σε μεγαλο γνωστο club της αθηνας και εχω φαει αρκετα καλα μουνια που δεν πιανουν μια μπροστα της.
μπραβο σου αννουλα μου και νασε σιγουρη θα σε ξανατιμισω σηντομα φιλακια!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Άννα η Σέρβα
Ημερ/νια επίσκεψης: 30.08.2009

ρε φιλαρακι sorry κιολς αλλα το πιστευεις αυτο που γραφεις???τι να πω αν συνεβη και μαγκια σου..αλλα χλωμο ρε φιλε.... :dancing:

galder

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
49
Πόντοι
1
Αν επιτρεπόταν θα έβαζα 10!!!!!!!!!!!, Δευτέρα 31 Αυγ 2009, στις 17:12
Γράφτηκε από τον alexpapad
Συνολική βαθμολογία 7.7
Μετα απο ολα αυτα που διαβασα πειρα την αποφαση να παω και εγω.Τι να πω γιαυτο τον μουναρο προσπαθησα αλλες 2 φορες να παω να την βρω αλλα τζιφος την 3 φορα τα καταφερα κυριακη μεσημερη καθολου κοσμος και επιτελους την γευτικα και εγω ειναι οπως τα λενε
αν μπορουσα θα της εβαζα 10 σε ολα πηρα το προγραμα 110 ευρω με σεχ σοου ακαποτο και φυσικα πρωκτικο, ξεκινησαμε με γλωσοφιλα γιατι μου την επεσε αγρια που εγω δεν θα το εκανα ποτε σε χωρους σαν αυτους αλλα τι να κανω δεν μπορουσα να αντισταθω,πολυ καλη πιπα χωρις χερια που εξαφανισε τον πουτσο μου στ στομα της αλαξαμε πολλες στασης χωρης βιασινη και τελικα καθησε με την ομορφη τριπουλα στο καυλη μου που ηταν και ολα τα λεφτα το ευχαριστιθηκε τοσο που ανατριχιασε ολο το κορμη της και τελιωσαμε μαζι μετα απο κανενα 25 λεπτο,οπως μου ειπε αργοτερα ειχε να τελιωση απο πισω πανω απο 1 μηνα
και οτι για κανενα 2 ωρες δεν θα εχει αρκετες δυναμεις να δουλεψη οπως πρεπει γιαυτο ας με σηνχωρεσουν οι επομενοι αν δεν ηταν αρκετα αποδοτικη
.
αυτα λοιπον οσα μπορο να περιγραψω με λογια γιατι αν δεν το ζησης δεν περιγραφετε και δεν το λεει καποιος που γαμαει σε μπουρδελα αλα καποιος που δουλευη νηχτα 15 χρονια στο μπαρ σε μεγαλο γνωστο club της αθηνας και εχω φαει αρκετα καλα μουνια που δεν πιανουν μια μπροστα της.
μπραβο σου αννουλα μου και νασε σιγουρη θα σε ξανατιμισω σηντομα φιλακια!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Άννα η Σέρβα
Ημερ/νια επίσκεψης: 30.08.2009
Καλα μιλαμε πονεσαν τα νεφρα μου απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny:Ο τυπος ειναι απο αλλον πλανητη.Τι Χανς Κριστιαν Αντερσεν ,Αισωπος και μαλακιες αυτος τους αφηνει ολους πισω τελευταιους και καταιδρωμενους.Ρε τους τρωει για πρωινο λεμε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom