Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.901
Πόντοι
9.275
Αν επιτρεπόταν θα έβαζα 10!!!!!!!!!!!, Δευτέρα 31 Αυγ 2009, στις 17:12
Γράφτηκε από τον alexpapad
Συνολική βαθμολογία 7.7
..............
ρε φιλαρακι sorry κιολς αλλα το πιστευεις αυτο που γραφεις???τι να πω αν συνεβη και μαγκια σου..αλλα χλωμο ρε φιλε.... :dancing:
Βρε Παλικάρια γιατί παραξενεύεστε; Αυτή δεν είναι η δουλειά της κάθε Αξιας Πουτάνας;
Να σε κάνει να ζεις ένα ΜΥΘΟ, ότι δηλαδή είσαι ο ένας και μοναδικός, και κανένας άλλος δεν πηδάει σαν και σένα!!!

Μπράβο της κοπέλας εφόσον το κατάφερε και ο φίλος μας πέρασε υπέροχα... Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο;

Απλά το ζήτημα είναι να μην τα πιστεύουμε κιόλας, γιατί όλα είναι μέρος της δουλειάς.

Άντε και στα επόμενα...

miden

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ώρα της Δ.Ε.Θ., Δευτέρα 31 Αυγ 2009, στις 18:44
Γράφτηκε από τον Novoselac  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Μαρία η Θεσσαλονικιά)

Συνολική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0

Με την Μαρία γνωριστήκαμε παλιότερα, νομίζω στην Βουλιαγμένης σε ενα μαγαζι, και από τοότε οποτε την πετυχω την τιμω. Νταρντανικο πλασμα, με πολυ καλες υπηρεσιες μια και σε αφηνει να κανεις και πεντε κινησεις παραπανω χωρις μη και οχι και δεν μπορω, οποτε περνας καλα μαζι της. Ετσι εγινε και σημερα που εμαθα πως ειναι στα Εξαρχεια, πραγμα που με χαλασε λιγακι γιατι παρκαρεις στου διαλου το κερατο. Με το που μπηκα εβγαινε ενας συναγωνιστης , μοναχοι μας ειμασταν, χρονο θα ειχαμε, περασα. Σαν ξεκινησαμε ειχαμε μπολικα φιλια και χαδια, ανορθωση στα ουρανια και μετα σκουφακι για τα περαιτερω. Πιπα καλη με ρουφηγματα και βαθος, χωρις χερια και χωρις δοντια,παίξιμο ανάμεσα στα βυζιά και καβαλημα για ιππασια . Γυρισμα σε ιεραποστολικο και με τα ποδια στην αναταση βαθεια μπασιματα για καμποση ωρα. Καταθεση σε πισωκολλητο , γιατι ετσι μΕ αρεσει. Το τιμα το πενηνταρικο και με το παραπανω και σου δινει , εμενα τουλαχιστον , την αισθηση οτι δεν σε βλεπει μοναχα σα χρημα. Τσατσα και καθαριοτητα χωρου μια χαρα , αλλα το παρκαρισμα χεσε μεσα. Και καλα στο πηγαινε, αλλα στο ελα δυσκολα τα πραματα γιατι μεγαλωσε το μουλαρι. Μαρακι θα τα ξαναπουμε μετα την Εκθεση.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Μαρία η Θεσσαλονικιά
Ημερ/νια επίσκεψης: 31.08.2009

τελικά γράφει και ο Καραμανλής κριτικές?

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Γράφτηκε από τον alexpapad  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Άννα η Σέρβα)
Συνολική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
7.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Μετα απο ολα αυτα που διαβασα πειρα την αποφαση να παω και εγω.Τι να πω γιαυτο τον μουναρο προσπαθησα αλλες 2 φορες να παω να την βρω αλλα τζιφος την 3 φορα τα καταφερα κυριακη μεσημερη καθολου κοσμος και επιτελους την γευτικα και εγω ειναι οπως τα λενε
αν μπορουσα θα της εβαζα 10 σε ολα πηρα το προγραμα 110 ευρω με σεχ σοου ακαποτο και φυσικα πρωκτικο, ξεκινησαμε με γλωσοφιλα γιατι μου την επεσε αγρια που εγω δεν θα το εκανα ποτε σε χωρους σαν αυτους αλλα τι να κανω δεν μπορουσα να αντισταθω,πολυ καλη πιπα χωρις χερια που εξαφανισε τον πουτσο μου στ στομα της αλαξαμε πολλες στασης χωρης βιασινη και τελικα καθησε με την ομορφη τριπουλα στο καυλη μου που ηταν και ολα τα λεφτα το ευχαριστιθηκε τοσο που ανατριχιασε ολο το κορμη της και τελιωσαμε μαζι μετα απο κανενα 25 λεπτο,οπως μου ειπε αργοτερα ειχε να τελιωση απο πισω πανω απο 1 μηνα
και οτι για κανενα 2 ωρες δεν θα εχει αρκετες δυναμεις να δουλεψη οπως πρεπει γιαυτο ας με σηνχωρεσουν οι επομενοι αν δεν ηταν αρκετα αποδοτικη.
αυτα λοιπον οσα μπορο να περιγραψω με λογια γιατι αν δεν το ζησης δεν περιγραφετε και δεν το λεει καποιος που γαμαει σε μπουρδελα αλα καποιος που δουλευη νηχτα 15 χρονια στο μπαρ σε μεγαλο γνωστο club της αθηνας και εχω φαει αρκετα καλα μουνια που δεν πιανουν μια μπροστα της.
μπραβο σου αννουλα μου και νασε σιγουρη θα σε ξανατιμισω σηντομα φιλακια!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Sex show
Όνομα κοπέλας: Άννα η Σέρβα
Ημερ/νια επίσκεψης: 30.08.2009

Δηλαδή αυτά που λέει κάποιος που δουλεύει νύχτα μετράνε περισσότερο απο αυτά που λέει κάποιος που γαμάει σε μπουρδέλα η και σε μπουρδέλα ? I rest my case !

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065

Μαριλένα - Αστέρι!!!, Τρίτη 01 Σεπ 2009, στις 18:00

Γράφτηκε από τον chris71 

Ηλία Ηλιού 82, άψογο!
Η οδός των αισθήσεων, προτινόμενο! Εάν θέλετε να περάσετε πραγματικά καλά, ελάτε στη Μαριλένα!
Διαβάστε τη δική μού εμπειρία, η οποία είναι εντελώς αντίθετη με αυτή που είχε γράψει ο φίλος CIVIL111 παρακάτω (γούστα είναι αυτά, έτσι;). Και να ξέρετε ότι άμα δεν δοκιμάσετε μην βγάλετε συμπεράσματα, μια δοκιμή θα σας πείσει που λέμε...Λοιπόν, την Παρασκευή που μας πέρασε κατά το βραδάκι στις 9, επισκέφτηκα το studio στο Νέο Κόσμο (Ηλία Ηλιού 82), χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε μια κυρία η οποία και με πήγε ευγενέστατα (και με το χαμόγελο στο στόμα) στο σαλόνι. Με το που είπε το πρόγραμμα το οποίο είχε πολλές επιλογές, βγήκε και η Μαριλένα...Τί να σας πω παιδιά; κορίτσι χάρμα οφθαλμών (ρίξτε μια ματια στις φωτό της κοπέλας για να πάρετε γραμμή για το τι κορίτσαρο μιλάω!). Χωρίς δεύτερη σκέψη διάλεξα πρόγραμμα και σφαίρα στο δωμάτιο...Μετά από λίγο ήρθε και η Μαριλένα, ένα μελαχρινάκι πανέμορφο, όλο νάζι και τσαχπινιά, σκέτη απόλαυση...
Παιδία έσβυσα, πέθανα, και τώρα ζω γι'αυτή την ωραία οπτασία, την Μαριλένα!!
Τα πολλά λόγια ειναι φτώχια παιδιά, να πάτε και δεν θα χάσετε, 20/20 δαγκωτό που λέμε!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Μαριλένα
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.08.2009

Eισαι και διακριτικος παναθεμα σε :grin: :grin:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
χαχαχαχα
Μας έκανε και γελάσαμε ο chris71. Μπράβο, αγόρι μου

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
φαινεται εχει 2 μαριλενες εκει :jerking: εμενα μαλλον μου ετυχε η μαριλενα νο2(ναι αυτη στις φωτος) που ειναι εντελως μπαζακι και παντελως ασχετη μεσα!!! απο τα χειροτερα 50ρικα ever :headbang: :headbang: :headbang: αρε chris 71 τι ευχες εχεις να φας απο τα μελη του σαιτ για την πολυτιμη βοηθεια σου προς τα μελη.... :grin:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
φαινεται εχει 2 μαριλενες εκει :jerking: εμενα μαλλον μου ετυχε η μαριλενα νο2(ναι αυτη στις φωτος) που ειναι εντελως μπαζακι και παντελως ασχετη μεσα!!! απο τα χειροτερα 50ρικα ever :headbang: :headbang: :headbang: αρε chris 71 τι ευχες εχεις να φας απο τα μελη του σαιτ για την πολυτιμη βοηθεια σου προς τα μελη.... :grin:

Με το που είπε το πρόγραμμα το οποίο είχε πολλές επιλογές

Το κορίτσι προσφέρει ελεύθερο χαμόγελο, επιτρέπει κουβέντα και λέει και καληνύχτα χωρίς προφυλακτικό.

Η οδός των αισθήσεων

Ειδικά της οσμής! Το πόσο βρομάει ο κάδος που είναι έξω από την είσοδο, δε λέγεται, ρε παιδί μου  :rockon: :rockon: :rockon:

επισκέφτηκα το studio στο Νέο Κόσμο (Ηλία Ηλιού 82)  :s&m_3: :s&m_3:
Η επανάληψη είναι μητέρα της μάθησης! Μην το ξεχάσετε, βρεθείτε στον Νέο Κόσμο κι αρχίσετε να ψάχνετε τη Φυλής. Προσοχή!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945

και επειδη ειμαστε καλα παιδια με φουλ κατανοηση,αμα ειναι να κανονισουμε να βαλουμε ρεφενε(χαλαλι σου ρε παιδαρε) ολοι μας να το παρεις το κοριτσι,να ησυχασεις και εσυ και ησυχασουμε και εμεις ;)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
:2funny: :2funny: :2funny:
Γαμώ τα γέλια η κατάσταση. Ανακάλυψαν οι γαμαζάτορες-προπαγανδιστές το site και άρχισαν να διαλαλούν την πραμάτια τους με ψεύτικες κριτικές. Περιμένω να δω τι θα κάνουν όταν διαπιστώσουν ότι διθυραμβικές κριτικές από μη "βαθμοφόρα" μέλη προκαλούν γέλιο και τίποτ'άλλο. Θα βάλουν χάκερς να βρουν κωδικούς από τα μεγάλα κεφάλια εδώ μέσα και θα αρχίσουν τις πλαστοπροσωπίες! :2funny: :2funny: :2funny: Να δω τον Varnalis να γράφει για το καλό τσιμπούκι της Τιτίκας με 10 ευρώ και τον Πουτανγαμών να εξυμνεί το κωλαράκι της προαναφερθείσας Μαριλένας και τι στον κόσμο!!!

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175

και επειδη ειμαστε καλα παιδια με φουλ κατανοηση,αμα ειναι να κανονισουμε να βαλουμε ρεφενε(χαλαλι σου ρε παιδαρε) ολοι μας να το παρεις το κοριτσι,να ησυχασεις και εσυ και ησυχασουμε και εμεις ;)

ρε αμα δεν ξερει να γαμιεται δε πα να βαλεις και 1000 ατομα να γραφουν .....!!!!!!

εκτος αν εκανε "εντατικα μαθηματα".... :zfuck:  :lheel: :2on1: :fuck1: :pipa2::pipa3:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
δεν εχουν μαθει φαινεται την ιστοριουλα που μας λεγανε στο δημοτικο, με το βοσκοπουλο και το λυκο,που κοροιδευε τους συγχωριανους του..και τελικα οταν οντως εμφανιστηκε ο λυκος τη πατησε ο ψευτακος.ετσι και εδω με τις ψευτοκριτικες γενικα, θα φερουνε κανα αστερακι καποια στιγμη και δε θα παταμε ουτε να το δουμε

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν ψάχνουν μοντέλα,

Τρίτη 01 Σεπ 2009, στις 19:27
Γράφτηκε από τον gekzy 
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βίκυ) 
Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Χθες το βραδυ κατα τις 11 ........
Της ειπα οτι εχω μαθει για αυτη απο το site και χαμογελασε. Επεσε ολη πανω μου με φιλαγε στο στηθος μου στις ρωγες μου στην κοιλια μου και κατεβηκε πιο κατω. Επαιξε με τις μπαλες μου κατεβηκε πιο κατω γλειφοντας την κολ...ιδα μου

Καλά κάνω και ποτέ δεν μιλώ σε καμμιά για site και τετοια!!!
Άσε κινδυνεύω να μου γλυψει καμια κολ...ιδα μου η να μου βάλει και κανένα κολ....χτυλο????

Σε 5 λεπτα ημουνα ετοιμος να της τα δωσω αλλα την σταματησα και την εβαλα να κατσει επανω μου οπου και κει ηταν αψογη. Κατεβηκε και εκατσε στα τεσσερα κι εγω της σφυροκοπαγα το νιμου της μεχρι που δεν αντεξα. Σηκωθηκα ορθιος στο κρεβατι εκεινη στα γονατα και μετα ξεκινησε ενα ακαποτο ολο χαρη και μαεστρια. τον πηρε στο στομα της και τον αδειασε τελειως μεχρι την τελευταια σταγονα στην κυριολεξια. Τον εβγαλε και πηγε και πλυθηκε σχολαστικα στον νιπτηρα. Την ευχαριστησα και την ρωτησα μεχρι τι ωρα δουλευει και μου ειπε οτι
ημουνα ο τελευταιος για σημερα Οχι απλα αξιζει το 20αρικο ειναι αψογη. ...........
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Βίκυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 31.08.2009

Ο φίλος ήταν ο τελευταίος "τυχερούλης" ακάποτος πάντως η κόρη πλύθηκε όπως λέει σχολαστικα στον νιπτηρα με το AVA για να είναι καθαρή για τον αυριανό αφού ήπιε ττις βιταμίνες της!!!!!  :2funny:  :headbang:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Κίκι ούτε για Μεταξουργείο, Τρίτη 01 Σεπ 2009, στις 23:39

Γράφτηκε από τον cima  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κίκι)
Συνολική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
5.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Πήγα σήμερα το απόγευμα στη Φυλής όλα κλειστά και έτσι πέρασα από τη Δροσοπούλου αφού και το λέλας ήταν κλειστό. Είδα την κοπέλα, καλό σώμα μαυρισμένη, κόκκινα μαλιά βαμμένα, χαμογελαστή η τσατσά φιλική, είπε ότι ήταν γερμανίδα, αλλά δεν μπαίνω εύκολα σε στούντιο με κοπέλα που δεν ξέρω.

Ξαναπέρασα από Φυλής πάλι κλειστά μετά από δύο ώρες, βαρέθηκα και ξαναπήγα στο στούντιο. Έδωσα τα λεφτά, ανέβηκα στο δωμάτιο και είδα ότι τα άλλα δύο δωμάτια ήταν κατειλημμένα. Η κοπέλα ανέβηκε μαζί με μένα, οπότε περίμενα να τελειώσει από τα αλλα δύο δωμάτια. Ούτε δέκα λεπτά δεν πέρασαν και ήρθε στο δωμάτιο οπότε καταλαβαίνει κάποιος το μέγεθος της ξεπέτας, τύφλα να'χει όχι η Φυλής αλλά το Μεταξουργείο. Κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο, προκαταρκτικά μηδέν, πίπα ίσα να σηκωθεί και πάμε για ιεραποστολικό.

Μόλις βγάζει το σουτιέν και πάω να πλησιάσω τα βυζιά της, μου κάνει όχι φιλιά, έχω πρόβλημα. Αυτό ήταν, τα παίρνω, σηκώνομαι, ντύνομαι, βγαίνω έξω, ενώ το ίδιο σφαίρα είχε σηκωθεί και είχε βγει έξω πρώτη συτή. Πάω στην τσατσά, της λέω τι έγινε, αυτή άρχιζε τα δικά της σε σπαστά ελληνικά και η τσατσά να λέει τις γνωστές μαλακίες, η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα με κανέναν, είσαι ο πρώτος που κάνει φασαρία, αυτή να λέει εσύ έφυγες απ'το δωμάτιο, η κοπέλα κάθεται πολύ ώρα.

Της λέω είναι χάλια η κοπέλα, αυτά δεν γίνονται ούτε στα μπουρδέλα. Να μου λέει έκανε πίπα και γαμήσι και δεν δίνει λεφτά πίσω, της λέω φέρτα λεφτά πίσω, μου λέει λίγο το΄χεις που πήρε την πούτσα στο στόμα, μόνο αυτό είναι 40 ευρώ. Της λέω τι λες ρε με δουλεύεις, δεν φεύγω αν δε μου δώσεις τουλάχιστον τα μισά, μου λέει θα έρθει ο φύλακας, της λέω και γω θα φέρω την αστυνομία και μου λέει η αστυνομία προστατεύει την κοπέλα και εσένα θα πάνε μέσα. Της λέω θα το δούμε και κάνω να βγω από την πόρτα και έρχεται πισω μου τρέχοντας και μου λέει εγώ δεν μαλώνω ποτέ με τ'αγόρια και μου΄δωσε τα μισά λεφτά πίσω δηλαδή τα 25 ευρώ. Της είπα ότι όλοι θα μάθουν πόσο σκατά είναι η κοπέλα και το μαγαζί για να μην ξαναπατήσει κανείς. Η Κίκι μπορεί να εμφανίζεται και ως Χριστίνα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κίκι
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.09.2009

κάποιοι ζήσανε κορυφαίες στιγμές στο "Έρως"...

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Οι Γερμανίδες φημίζονται για την ψυχρότητα τους.  Μακριά από αυτές- πού είναι η Μιλένα-Σλοβένα, πχ Ντενίζα-Τσέχα, και χιλιάδες άλλες αφανείς μεν αλλά άξιες που το λέει το αίμα τους

Γράφτηκε από τον cima   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
5.0
Πρόσβαση/Parking
5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
3.0
Πήγα σήμερα το απόγευμα στη Φυλής όλα κλειστά και έτσι πέρασα από τη Δροσοπούλου αφού και το λέλας ήταν κλειστό. Είδα την κοπέλα, καλό σώμα μαυρισμένη, κόκκινα μαλιά βαμμένα, χαμογελαστή η τσατσά φιλική, είπε ότι ήταν γερμανίδα, αλλά δεν μπαίνω εύκολα σε στούντιο με κοπέλα που δεν ξέρω.

Ξαναπέρασα από Φυλής πάλι κλειστά μετά από δύο ώρες, βαρέθηκα και ξαναπήγα στο στούντιο. Έδωσα τα λεφτά, ανέβηκα στο δωμάτιο και είδα ότι τα άλλα δύο δωμάτια ήταν κατειλημμένα. Η κοπέλα ανέβηκε μαζί με μένα, οπότε περίμενα να τελειώσει από τα αλλα δύο δωμάτια. Ούτε δέκα λεπτά δεν πέρασαν και ήρθε στο δωμάτιο οπότε καταλαβαίνει κάποιος το μέγεθος της ξεπέτας, τύφλα να'χει όχι η Φυλής αλλά το Μεταξουργείο. Κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο, προκαταρκτικά μηδέν, πίπα ίσα να σηκωθεί και πάμε για ιεραποστολικό.

Μόλις βγάζει το σουτιέν και πάω να πλησιάσω τα βυζιά της, μου κάνει όχι φιλιά, έχω πρόβλημα. Αυτό ήταν, τα παίρνω, σηκώνομαι, ντύνομαι, βγαίνω έξω, ενώ το ίδιο σφαίρα είχε σηκωθεί και είχε βγει έξω πρώτη συτή. Πάω στην τσατσά, της λέω τι έγινε, αυτή άρχιζε τα δικά της σε σπαστά ελληνικά και η τσατσά να λέει τις γνωστές μαλακίες, η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα με κανέναν, είσαι ο πρώτος που κάνει φασαρία, αυτή να λέει εσύ έφυγες απ'το δωμάτιο, η κοπέλα κάθεται πολύ ώρα.

Της λέω είναι χάλια η κοπέλα, αυτά δεν γίνονται ούτε στα μπουρδέλα. Να μου λέει έκανε πίπα και γαμήσι και δεν δίνει λεφτά πίσω, της λέω φέρτα λεφτά πίσω, μου λέει λίγο το΄χεις που πήρε την πούτσα στο στόμα, μόνο αυτό είναι 40 ευρώ. Της λέω τι λες ρε με δουλεύεις, δεν φεύγω αν δε μου δώσεις τουλάχιστον τα μισά, μου λέει θα έρθει ο φύλακας, της λέω και γω θα φέρω την αστυνομία και μου λέει η αστυνομία προστατεύει την κοπέλα και εσένα θα πάνε μέσα. Της λέω θα το δούμε και κάνω να βγω από την πόρτα και έρχεται πισω μου τρέχοντας και μου λέει εγώ δεν μαλώνω ποτέ με τ'αγόρια και μου΄δωσε τα μισά λεφτά πίσω δηλαδή τα 25 ευρώ. Της είπα ότι όλοι θα μάθουν πόσο σκατά είναι η κοπέλα και το μαγαζί για να μην ξαναπατήσει κανείς. Η Κίκι μπορεί να εμφανίζεται και ως Χριστίνα
Πληροφορίες Επίσκεψης

κάποιοι ζήσανε κορυφαίες στιγμές στο "Έρως"...

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
5 στους 5 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Γράφτηκε από τον cima  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία  4.7
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Πληροφορίες Επίσκεψης

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;      Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Παιδες αυτη πρεπει να ειναι η ιδια Κίκη απο το Βριλησσου 36 και Ηλ.Ηλιου παλιοτερα για οσους την θυμουνται απο εκει!!!
Αφηστε που τραβελοφερνει πολυ κιολας!!! :think:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι η κοπέλα έχει παρουσιάσει αλματώδη πρόοδο τους τελευταίους μήνες στην "τεχνική" της. Και για να λέμε και του στραβού το δίκιο, με τέτοιο σώμα και πρόσωπο μπορούμε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε τυχόν άλλα ...φαλτσοσφυρίγματα.

Για να δώσω κι'ένα tip πάντως, εάν της μιλήσετε στη μητρική της γλώσσα, τότε η διάθεση της βελτιώνεται αυτόματα. ;)
Να μάθω Ρουμάνικα δηλαδή για να  :knockinb: ????

Εμένα εντύπωση μου κάνει πάντως πως οι περισσότερες κριτικές της είναι κάπως "χλιαρές" όσον αφορά τις υπηρεσίες της...
τι να την κάνεις αν είναι μουνάρα με δύο υπέροχα  :tits: αλλά με συμπεριφορά επίπλου? Η Ρομίνα θα μπορούσε κάλλιστα για μένα να συναγωνιστεί την Άννα την Σέρβα, αν έφτιαχνε τις υπηρεσίες της...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
43
Like
688
Πόντοι
6.755
Να μάθω Ρουμάνικα δηλαδή για να  :knockinb: ????

Εμένα εντύπωση μου κάνει πάντως πως οι περισσότερες κριτικές της είναι κάπως "χλιαρές" όσον αφορά τις υπηρεσίες της...
τι να την κάνεις αν είναι μουνάρα με δύο υπέροχα  :tits: αλλά με συμπεριφορά επίπλου? Η Ρομίνα θα μπορούσε κάλλιστα για μένα να συναγωνιστεί την Άννα την Σέρβα, αν έφτιαχνε τις υπηρεσίες της...
Καποια πραγματα φαινονται απο την αρχη συναγωνηστη η κοπελα δεν ανηκει στα βαρια χαρτια κριμα παντως

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Καποια πραγματα φαινονται απο την αρχη συναγωνηστη η κοπελα δεν ανηκει στα βαρια χαρτια κριμα παντως
Αν θυμάμαι καλά είχε ξεκινήσει δυναμικά (βλ. κριτική Piatsa) αλλά από κει και πέρα ή σήκωσε τον αμανέ ή βαρέθηκε... κρίμα γιατί από κορμί διαθέτει καλό...  ;)

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Το πρόβλημα δεν είναι η συμπεριφορά επίπλου. Αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι φεύγει σχεδόν αμέσως μόλις τελειώσει κατά τ'άλλα είναι φιλότιμη κοπέλα, ενώ αν την πετύχεις στις καλές της είναι πολύ ευχάριστη.

Το πρόβλημα είναι ότι έχει μέτρια τεχνική και είναι άγαρμπη. Έχει βελτιωθεί όπως είπα σημαντικά αλλά και πάλι απέχει παρασάγγας από ...βιρτουόζες της μπάλλας τύπου Πάολα, Ντάρια, κλπ.  
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom