Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 689K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
να συμφονησω με τον μεγιστο τσεγιεν..........
υπαρχουνε ρεπορτερ και ρεπορτερ εδω μεσα
αλλα σαν τον μεγιστο πιτσιρικο......

[size=15pt]ΟΥΔΕΙΣ...................[/size]

ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΙΜΗΜΕΝΟΥ..............

Εχω την τυχη να τον γνωριζω προσωπικα.
Ειναι και γαμω τα παιδια, και μεγας γνωστης του αντικειμενου.
Εχω μαθει παρα πολλα απο αυτον....

Rexpect Pitsirikos

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Σόνια, πάρτα όλα, Πέμπτη 27 Αυγ 2009, στις 18:27
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος
Στη συνεχεια δυνατο σεξ σε αρκετες στασεις και πολυ ωραια [size=12pt]γλωσσοφιλα[/size],φιλια σε λαιμους αυτια εκατερωθεν κτλ.Στη διεισδυση δυσκολευομουν καποια στιγμη γιατι ηταν πολυ στεγνη,και φοβηθηκα κιολας μην σπασει και η καποτα,ευτυχως ολα καλα.
Στη συνεχεια εβγαλα την καποτα και τα

Η Σόνια κάνει και τέτοια ? Μπράβο ?  ;) 

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
Λατσε να δοσω και εγω κανενα !!! :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• ____[1].jpg
    ____[1].jpg
    23,3 KB · Εμφανίσεις: 29

lex80

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
53
Like
3
Πόντοι
2.310

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.418
Πόντοι
12.056
Χριστίνα για τέλειο αυταρχικό..., Σάββατο 29 Αυγ 2009, στις 01:11
Γράφτηκε από τον enas11  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα) 
Συνολική βαθμολογία  7.7
Εμφάνιση κοπέλας  8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Η γνωστη χριστινα κανει το καλυτερο πιστευω αυταρχικο προγραμμα στην πολη μας αυτην την στιγμη απο οσες εχω δοκιμασει κατα καιρους.Το πληρωνεις 150 ευρω αλλα αξιζει και απο χρονο και απο υπηρεσιες.Μπηκε καυλιαρα και αγρια στο δωματιο,εγω ξαπλα γυμνος στο κρεβατι.Ερχεται πανω μου και μου φερνει τις πατουσες της στο προσωπο μου.τις γλειφω και αυτη με χτυπαει ελαφρα στα μουτρα.Ερχεται προς τα μενα και με δενει με το λουρακι της στην συνεχεια σαν υπακουο σκυλακι.Αρχιζει να με τσιμπουκωνει με μανια αφου περνα την καποτα με το στομα της και στα δυο δαχτυλα του αλλου της χεριου περνα μια καποτα και μου βαζει φοβερο κωλοδαχτυλο.τελεια καυλα...Ο πουτσος εχει γινει πετρα.Φοραει το στραπον της και με γυριζει στα τεσσερα.Το βαζει δυνατα ολο μεσα και αρχιζει να με γαμαει δυνατα,ενω τραβα το λουρακι και παταει με την πατουσα της το προσωπο μου κατω.Γυριζουμε και σε κλασικη σταση και εκει με τις βυζαρες της στο στομα συνεχιζει να με ξεσκιζει με δυναμη απο τον κωλο.Ειναι πολυ καλη σε αυτο και φαινεται να το απολαμβανει και η ιδια..Αφου δεν αντεχω αλλο και πριν χυσω απο την καυλα και ενω που και που τσιμπουκωνει τον πουτσο μου και μετα με αφηνει να τον παιζω εγω βγαζει το στραπον αφηνει μεσα μου τον δονητη και ανεβαινει πανω μου...κουνιεται φοβερα πανω στον πουτσο μου μεχρι να χυσουμε κι οι δυο...Γαμησι απο τα λιγα.Οσοι πιστοι του αυταρχικου προσελθετε,η κοπελα ειναι σεξουαλικος δυναμιτης και ξερει τι να κανει και πως να σας κανει να χυσετε μεχρι την τελευταια σταγονα.Ειναι και μουναρος εμφανισιακα και ριχνει και ωραιες σφαλιαρες και λεει μπολικα βρισιδια την ωρα που σε γαμαει αν το ζητησεις.Εμπειρια που σου μενει!Αν μπορουσα θα ταν ολα δεκαρια στην βαθμολογια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.08.2009

To απολυτο respect στον Μεγα Μυστη  :rockon: :rockon: :rockon: :fuck2:

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
οχι τυπε μου σας πιστευω
εγω ειχα παει 2 φορες οταν ηταν αλκαμενους και απο τοτε δεν ειχε δειξει καλα στοιχεια
ηρθαμε κυρια μου
σε πληρωσαμε
σε πιστεψαμε
μας κοροιδεψες
με την μουτρα τωρα θα ξαναρθουμε
μαυρο!
μαυρο δαγκωτο!
:2funny: :2funny: :2funny:
για την ιβανα σαν επαγγελματια την κριτικη μου την διαβασατε.σαν ανθρωπος μου εκανε καλη εντυπωση.και αυτο μετα απο e-mail που μου εστειλε στο site.τι μου λεει δεν σας ενδιαφερει,αλλα καταλαβα οτι ειναι καλο κοριτσι.μπορει να την ξανατιμησω,αλλα τουλαχιστον ανεβηκε στην εκτιμηση μου.......

peripatitis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια, οι κοπελες διαβαζουν τις κριτικες μας?

panpan09

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
30
Like
0
Πόντοι
601
ρε παιδια, οι κοπελες διαβαζουν τις κριτικες μας?
για την ιβανα δεν το ηξερα,αλλα ξερω αλλες κοπελες που διαβαζουν και μαλιστα τις παιρνουν υποψιν τους πολυ σοβαρα.

peripatitis

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Το ρωταω γιατι ειδα μια ασχημη κριτικη για Μικαελα ενω εμενα μου συμπεριφερθηκε καλα.Αν τις διαβαζουν και διορθωνονται καλο.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
πολυ καλο αυτο νομιζω τουλαχιστον να γινονται καλυτερες μεσα απο τις παρατηρησεις μας.
εγώ νομίζω οτι τους ενδιαφέρουν μόνο τα θετικά σχόλια ....τα αρνητικά δεν τα παραδέχονται ....

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Το ρωταω γιατι ειδα μια ασχημη κριτικη για Μικαελα ενω εμενα μου συμπεριφερθηκε καλα.Αν τις διαβαζουν και διορθωνονται καλο.
Εγω πσντως ξενερωσα απιστευτα......
Μπορεις να διαβασεις κριτικη μου προσφατη για το φυλης134α,όπου και εργαζεται η σωστη μιχαελα που σεβεται τον πελατη και ειναι αψογη σε ολα...

Η μιχαελα του κασσανδρας,ειναι για κλωτσιες λεμε.....
Δεν ξερω αν παιζει ρολο ότι πηρες το μεγαλο προγραμμα,αλλά εμενα ουτε να τον βαλω καλα καλα δεν με αφηνε,όπως θα διαβασες στην κριτικη μου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα ηθελα να διευκρινησω οτι η ημερομηνια επισκεψης στην κριτικη μου για την  Μελινα στο Κασσανδρας 3 εγινε την 29/8 και οχι 23/8 οπως απο λαθος εχω γραψει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom