Χριστίνα για τέλειο αυταρχικό..., Σάββατο 29 Αυγ 2009, στις 01:11
Γράφτηκε από τον enas11 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Χριστίνα)
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Η γνωστη χριστινα κανει το καλυτερο πιστευω αυταρχικο προγραμμα στην πολη μας αυτην την στιγμη απο οσες εχω δοκιμασει κατα καιρους.Το πληρωνεις 150 ευρω αλλα αξιζει και απο χρονο και απο υπηρεσιες.Μπηκε καυλιαρα και αγρια στο δωματιο,εγω ξαπλα γυμνος στο κρεβατι.Ερχεται πανω μου και μου φερνει τις πατουσες της στο προσωπο μου.τις γλειφω και αυτη με χτυπαει ελαφρα στα μουτρα.Ερχεται προς τα μενα και με δενει με το λουρακι της στην συνεχεια σαν υπακουο σκυλακι.Αρχιζει να με τσιμπουκωνει με μανια αφου περνα την καποτα με το στομα της και στα δυο δαχτυλα του αλλου της χεριου περνα μια καποτα και μου βαζει φοβερο κωλοδαχτυλο.τελεια καυλα...Ο πουτσος εχει γινει πετρα.Φοραει το στραπον της και με γυριζει στα τεσσερα.Το βαζει δυνατα ολο μεσα και αρχιζει να με γαμαει δυνατα,ενω τραβα το λουρακι και παταει με την πατουσα της το προσωπο μου κατω.Γυριζουμε και σε κλασικη σταση και εκει με τις βυζαρες της στο στομα συνεχιζει να με ξεσκιζει με δυναμη απο τον κωλο.Ειναι πολυ καλη σε αυτο και φαινεται να το απολαμβανει και η ιδια..Αφου δεν αντεχω αλλο και πριν χυσω απο την καυλα και ενω που και που τσιμπουκωνει τον πουτσο μου και μετα με αφηνει να τον παιζω εγω βγαζει το στραπον αφηνει μεσα μου τον δονητη και ανεβαινει πανω μου...κουνιεται φοβερα πανω στον πουτσο μου μεχρι να χυσουμε κι οι δυο...Γαμησι απο τα λιγα.Οσοι πιστοι του αυταρχικου προσελθετε,η κοπελα ειναι σεξουαλικος δυναμιτης και ξερει τι να κανει και πως να σας κανει να χυσετε μεχρι την τελευταια σταγονα.Ειναι και μουναρος εμφανισιακα και ριχνει και ωραιες σφαλιαρες και λεει μπολικα βρισιδια την ωρα που σε γαμαει αν το ζητησεις.Εμπειρια που σου μενει!Αν μπορουσα θα ταν ολα δεκαρια στην βαθμολογια
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Χριστίνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 28.08.2009
To απολυτο respect στον Μεγα Μυστη