Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν ψάχνουν μοντέλα,

Τρίτη 01 Σεπ 2009, στις 19:27
Γράφτηκε από τον gekzy 
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βίκυ) 
Συνολική βαθμολογία  7.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  7.0

Χθες το βραδυ κατα τις 11 ........
Της ειπα οτι εχω μαθει για αυτη απο το site και χαμογελασε. Επεσε ολη πανω μου με φιλαγε στο στηθος μου στις ρωγες μου στην κοιλια μου και κατεβηκε πιο κατω. Επαιξε με τις μπαλες μου κατεβηκε πιο κατω γλειφοντας την κολ...ιδα μου

Καλά κάνω και ποτέ δεν μιλώ σε καμμιά για site και τετοια!!!
Άσε κινδυνεύω να μου γλυψει καμια κολ...ιδα μου η να μου βάλει και κανένα κολ....χτυλο????

Σε 5 λεπτα ημουνα ετοιμος να της τα δωσω αλλα την σταματησα και την εβαλα να κατσει επανω μου οπου και κει ηταν αψογη. Κατεβηκε και εκατσε στα τεσσερα κι εγω της σφυροκοπαγα το νιμου της μεχρι που δεν αντεξα. Σηκωθηκα ορθιος στο κρεβατι εκεινη στα γονατα και μετα ξεκινησε ενα ακαποτο ολο χαρη και μαεστρια. τον πηρε στο στομα της και τον αδειασε τελειως μεχρι την τελευταια σταγονα στην κυριολεξια. Τον εβγαλε και πηγε και πλυθηκε σχολαστικα στον νιπτηρα. Την ευχαριστησα και την ρωτησα μεχρι τι ωρα δουλευει και μου ειπε οτι
ημουνα ο τελευταιος για σημερα Οχι απλα αξιζει το 20αρικο ειναι αψογη. ...........
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Βίκυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 31.08.2009

Ο φίλος ήταν ο τελευταίος "τυχερούλης" ακάποτος πάντως η κόρη πλύθηκε όπως λέει σχολαστικα στον νιπτηρα με το AVA για να είναι καθαρή για τον αυριανό αφού ήπιε ττις βιταμίνες της!!!!!  :2funny:  :headbang:
να διορθωσω τον τιτλο,
συνισταται σε οσους αρεσουν οι χοντρες καζακστανες καθαριστριες (Χ.Κ.Κ)

xaouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
10
2 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν ψάχνουν μοντέλα, Τρίτη 01 Σεπ 2009, στις 19:27

Γράφτηκε από τον gekzy  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Χθες το βραδυ κατα τις 11 αφου εκανα το μπανακι μου ειπα να παω να επισκεφθω τη βιλυ που τοσα και τοσα εχω διαβασει εδω μεσα. Μπηκα στο αμαξι και κατα τις 12 παρα ειμαι στο γνωστο υπογειο της Διδυμου. Βγαινει η τσατσα με την Βικυ μου την παρουσιαζει και νασου σε ενα λεπτο στο αρκετα καθαρο δωματιο. Σε κανα δεκαλεπτο μπαινει και η Βικυ. Ευγενεστατη χαμογελαστη και τρυφερη. Της ειπα οτι εχω μαθει για αυτη απο το site και χαμογελασε. Επεσε ολη πανω μου με φιλαγε στο στηθος μου στις ρωγες μου στην κοιλια μου και κατεβηκε πιο κατω. Επαιξε με τις μπαλες μου κατεβηκε πιο κατω γλειφοντας την κολ...ιδα μου και μετα ξεκινησε ενα ακαποτο ολο χαρη και μαεστρια. Σε 5 λεπτα ημουνα ετοιμος να της τα δωσω αλλα την σταματησα και την εβαλα να κατσει επανω μου οπου και κει ηταν αψογη. Κατεβηκε και εκατσε στα τεσσερα κι εγω της σφυροκοπαγα το νιμου της μεχρι που δεν αντεξα. Σηκωθηκα ορθιος στο κρεβατι εκεινη στα γονατα τον πηρε στο στομα της και τον αδειασε τελειως μεχρι την τελευταια σταγονα στην κυριολεξια. Τον εβγαλε και πηγε και πλυθηκε σχολαστικα στον νιπτηρα. Την ευχαριστησα και την ρωτησα μεχρι τι ωρα δουλευει και μου ειπε οτι ημουνα ο τελευταιος για σημερα. Οχι απλα αξιζει το 20αρικο ειναι αψογη. Αν ψαχνετε για μοντελο μην πατε αλλα αν ψαχνετε για μια κυρια σε ολα της με αψογη συμπεριφορα και να περασετε πολυ καλα τοτε μην αργειτε..... Ακομα δεν μπορω να βαθμολογησω παραπανω γι αυτο και εχω δωσει χαμηλη βαθμολογηια στη συμμετοχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ενα θα πω.Το βικακι ειναι σταθερη αξια.Παντα ευγενικη και με καλες υπηρεσιες που τιμανε το 20 με το παραπανω.

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
5 στους 5 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Κίκι ούτε για Μεταξουργείο, Τρίτη 01 Σεπ 2009, στις 23:39

Γράφτηκε από τον cima   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Κίκι) 
Συνολική βαθμολογία  4.7
Εμφάνιση κοπέλας  7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  5.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  3.0

Πήγα σήμερα το απόγευμα στη Φυλής όλα κλειστά και έτσι πέρασα από τη Δροσοπούλου αφού και το λέλας ήταν κλειστό. Είδα την κοπέλα, καλό σώμα μαυρισμένη, κόκκινα μαλιά βαμμένα, χαμογελαστή η τσατσά φιλική, είπε ότι ήταν γερμανίδα, αλλά δεν μπαίνω εύκολα σε στούντιο με κοπέλα που δεν ξέρω.

Ξαναπέρασα από Φυλής πάλι κλειστά μετά από δύο ώρες, βαρέθηκα και ξαναπήγα στο στούντιο. Έδωσα τα λεφτά, ανέβηκα στο δωμάτιο και είδα ότι τα άλλα δύο δωμάτια ήταν κατειλημμένα. Η κοπέλα ανέβηκε μαζί με μένα, οπότε περίμενα να τελειώσει από τα αλλα δύο δωμάτια. Ούτε δέκα λεπτά δεν πέρασαν και ήρθε στο δωμάτιο οπότε καταλαβαίνει κάποιος το μέγεθος της ξεπέτας, τύφλα να'χει όχι η Φυλής αλλά το Μεταξουργείο. Κατευθείαν προφυλακτικό σε πεσμένο πούτσο, προκαταρκτικά μηδέν, πίπα ίσα να σηκωθεί και πάμε για ιεραποστολικό.

Μόλις βγάζει το σουτιέν και πάω να πλησιάσω τα βυζιά της, μου κάνει όχι φιλιά, έχω πρόβλημα. Αυτό ήταν, τα παίρνω, σηκώνομαι, ντύνομαι, βγαίνω έξω, ενώ το ίδιο σφαίρα είχε σηκωθεί και είχε βγει έξω πρώτη συτή. Πάω στην τσατσά, της λέω τι έγινε, αυτή άρχιζε τα δικά της σε σπαστά ελληνικά και η τσατσά να λέει τις γνωστές μαλακίες, η κοπέλα δεν έχει πρόβλημα με κανέναν, είσαι ο πρώτος που κάνει φασαρία, αυτή να λέει εσύ έφυγες απ'το δωμάτιο, η κοπέλα κάθεται πολύ ώρα.

Της λέω είναι χάλια η κοπέλα, αυτά δεν γίνονται ούτε στα μπουρδέλα. Να μου λέει έκανε πίπα και γαμήσι και δεν δίνει λεφτά πίσω, της λέω φέρτα λεφτά πίσω, μου λέει λίγο το΄χεις που πήρε την πούτσα στο στόμα, μόνο αυτό είναι 40 ευρώ. Της λέω τι λες ρε με δουλεύεις, δεν φεύγω αν δε μου δώσεις τουλάχιστον τα μισά, μου λέει θα έρθει ο φύλακας, της λέω και γω θα φέρω την αστυνομία και μου λέει η αστυνομία προστατεύει την κοπέλα και εσένα θα πάνε μέσα. Της λέω θα το δούμε και κάνω να βγω από την πόρτα και έρχεται πισω μου τρέχοντας και μου λέει εγώ δεν μαλώνω ποτέ με τ'αγόρια και μου΄δωσε τα μισά λεφτά πίσω δηλαδή τα 25 ευρώ. Της είπα ότι όλοι θα μάθουν πόσο σκατά είναι η κοπέλα και το μαγαζί για να μην ξαναπατήσει κανείς. Η Κίκι μπορεί να εμφανίζεται και ως Χριστίνα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Κίκι
Ημερ/νια επίσκεψης: 01.09.2009

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;       Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή

Παιδες αυτη πρεπει να ειναι η ιδια Κίκη απο το Βριλησσου 36 και Ηλ.Ηλιου παλιοτερα για οσους την θυμουνται απο εκει!!!
Αφηστε που τραβελοφερνει πολυ κιολας!!! :think:
Η εν λογω Κικι/Κριστιν ειναι οντως MILF Γερμανιδα-και οχι τραβελι-εχει κανει περασμα και απο Ρεμουνδου/Αθανασιας 3 και τωρα ειναι σταθερα-νομιζω- δυο φορες την εβδομαδα στην Ηλια Ηλιου. Τιποτα το ιδιαιτερο, απο πλευρας αποδοσης, οντως εχει μια ευαισθησια στις μεγαλες ρωγες της (και μικρα κρεμαστα βυζια !) και γι'αυτο δεν αφηνει χερι εκει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η εν λογω Κικι/Κριστιν ειναι οντως MILF Γερμανιδα-και οχι τραβελι-εχει κανει περασμα και απο Ρεμουνδου/Αθανασιας 3 και τωρα ειναι σταθερα-νομιζω- δυο φορες την εβδομαδα στην Ηλια Ηλιου. Τιποτα το ιδιαιτερο, απο πλευρας αποδοσης, οντως εχει μια ευαισθησια στις μεγαλες ρωγες της (και μικρα κρεμαστα βυζια !) και γι'αυτο δεν αφηνει χερι εκει.
μαυρο!
μαυρο δαγκωτο!

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
1 στους 1 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Ναταλί πολύ καλή, Δευτέρα 31 Αυγ 2009, στις 15:37

Γράφτηκε από τον hungrytool   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ναταλί)
Συνολική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Πρόσβαση/Parking
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.0
Κυριακη πρωι 30/08/09.Ψιλη, ξανθια, με κοντο καρε μαλι, ομορφη ανατολικης κατασκευης και προελευσης.
Νομιζω οτι μου ειπε Ναταλι το ονομα της.Ξεκινισε με γλυψημο στα @@ και γυμνο στοματικο και ηταν
φανταστικη ,με κοιτουσε ταυτοχρονα οπως στις τσοντες.Της ειπα φτανει γιατι το τελος ηταν κοντα ,και ελα να το κανουμε απο πισω αμεσος εκατσε στα 4 και εβαλε κρεμα, και με το χερι της μου
τον εβαλε στον κολο της μετα απο 2 λεπτα τελειωσα ενταξει της λεω ,και προς εκπληξη μου μου τον πιανει και μου βγαζει το προφυλακτικο.Παρα πολυ καλη θα ξαναπαω ειναι πρωινα.25 € εχει το πρωκτικο αλλα αγαπημενοι μου συνμουρδελιαριδες αξιζει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Ναταλί

ΜΑΥΡΟ και μακριά. Ψεύτικη κριτική.
Μόνο στην πρόσβαση parking μπορούσε να βάλει 10  :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
2 στους 2 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν ψάχνουν μοντέλα, Τρίτη 01 Σεπ 2009, στις 19:27

Γράφτηκε από τον gekzy   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Χθες το βραδυ κατα τις 11 αφου εκανα το μπανακι μου ειπα να παω να επισκεφθω τη βιλυ που τοσα και τοσα εχω διαβασει εδω μεσα. Μπηκα στο αμαξι και κατα τις 12 παρα ειμαι στο γνωστο υπογειο της Διδυμου. Βγαινει η τσατσα με την Βικυ μου την παρουσιαζει και νασου σε ενα λεπτο στο αρκετα καθαρο δωματιο. Σε κανα δεκαλεπτο μπαινει και η Βικυ. Ευγενεστατη χαμογελαστη και τρυφερη. Της ειπα οτι εχω μαθει για αυτη απο το site και χαμογελασε. Επεσε ολη πανω μου με φιλαγε στο στηθος μου στις ρωγες μου στην κοιλια μου και κατεβηκε πιο κατω. Επαιξε με τις μπαλες μου κατεβηκε πιο κατω γλειφοντας την κολ...ιδα μου και μετα ξεκινησε ενα ακαποτο ολο χαρη και μαεστρια. Σε 5 λεπτα ημουνα ετοιμος να της τα δωσω αλλα την σταματησα και την εβαλα να κατσει επανω μου οπου και κει ηταν αψογη. Κατεβηκε και εκατσε στα τεσσερα κι εγω της σφυροκοπαγα το νιμου της μεχρι που δεν αντεξα. Σηκωθηκα ορθιος στο κρεβατι εκεινη στα γονατα τον πηρε στο στομα της και τον αδειασε τελειως μεχρι την τελευταια σταγονα στην κυριολεξια. Τον εβγαλε και πηγε και πλυθηκε σχολαστικα στον νιπτηρα. Την ευχαριστησα και την ρωτησα μεχρι τι ωρα δουλευει και μου ειπε οτι ημουνα ο τελευταιος για σημερα. Οχι απλα αξιζει το 20αρικο ειναι αψογη. Αν ψαχνετε για μοντελο μην πατε αλλα αν ψαχνετε για μια κυρια σε ολα της με αψογη συμπεριφορα και να περασετε πολυ καλα τοτε μην αργειτε..... Ακομα δεν μπορω να βαθμολογησω παραπανω γι αυτο και εχω δωσει χαμηλη βαθμολογηια στη συμμετοχη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ενα θα πω.Το βικακι ειναι σταθερη αξια.Παντα ευγενικη και με καλες υπηρεσιες που τιμανε το 20 με το παραπανω.

ρε φίλε καλά όλα αυτά. Αλλα δεν σκευτικές οτι πρίν σου πάρει το ακάποτο τσιμπούκι θα έγλυφε και τις κολοτρυπίδες άλλων 10-20 ή 30 ατόμων που θα πέρασαν εκείνη την ημέρα (δεν ξέρω αν βάζει μέσα πακιστανούς-μάυρούς κ.α.).

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Κλασικό κόπο για να μην κουράζονται (λες και 20 ευρώ είναι λίγα εδώ επίσκεψη σε γιατρό είναι 30 με 15 χρόνια διάβασμα!!).  Το ίδιο μου είχε κάνει μαύρη στην Λεωνίδου πριν χρόνια
Πλάτη γυρνάει και λάστιχο κατευθείαν-επιεικώς απαράδεκτο.  Α το δεύτερο κόλπο είναι να έρθουν ανάμεσα από τα πόδια σου και να βάλουν λάστιχο ενώ καν δεν σε έχουν αγγίξει βλ.Κολωνού μεριά.  Και στις δύο περιπτώσεις δεν την αγγίζεις πουθενά, δεν νιώθεις ούτε ελάχιστη ηδονή και κλαις το μεροκάματο-και την γαμημένη ψυχολογία για όλην την μέρα
Η λύση είναι αυτή που έκανε το φιλαράκι (μια παρέα είμαστε).  Δεύτερη λύση με το που την δεις να το κάνει αυτό τις λές
-τί πας να κάνεις? (αν δεν χαμπαριάζει ελληνικά της λες εεε)
-την βάζεις να σου την παίξει και να πιάνεις και λίγο και μετά τα κλασικά
-αν θες την τιμωρείς κιόλας την βάζεις ιεραποστολικό και μετά βάζεις όλη την δύναμη σου΄(τσατσιά αλλά ΔΕΝ καταλαβαίνουν αλλιώς)
-Επαναλαμβάνω δεν είναι μόνο το πεταμένο 20ρι αλλά και όλη μέρα έχεις χάλια ψυχολογία

Καθεται με πλατη προς τα εμενα για να μην την ενοχλω(?) και ξεκιναει μια ρηχη και βαρετη πιπα.Πιο πολυ τα χερια εβαζε,παρα το στομα...
Μετα απο λιγα δευτερα,της είπα να γυρίσει προς τα εμενα για να βλεπω το προσωπο της,οσο θα κανει πιπα.
Στην προσπαθεια της να ερθει αναμεσα στα ποδια μου για να συνεχισει την πιπα,ανεβηκε ολοκληρη πανω στο μπουτι μου και σφαδαξα στον πονο.Με κοιταξε με ενα αμηχανο βλεμμα απλως...
Εν τω μεταξυ εγω καταφερα να μην μου πεσει μετα απο ολα αυτα.Μετα απο λιγη πιπα της κανω νοημα να ξαπλωσει για ιεραποστολικο.Τον βαζω για λιγη ωρα,ενω της λεω να μου φιλησει τον λαιμο ή να κανει κατι τελος παντων,μου λεει ''οχι''.εν τω μεταξυ ενω τον εβαζα σιγα εδειχνε να ποναει λιγο και στραβομουτσουνιαζε.

xaouk

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
10
3 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

Μπιάνκο Νέρο, Τετάρτη 02 Σεπ 2009, στις 13:25

Γράφτηκε από τον xaouk  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Οι αθηναιοι επεστρεψαν και φανηκε.Δυσκολο παρκαρισμα στην περιοχη.Τι να κανουμε που επρεπε να παω στον ΟΓΑ ομως?Αγροτης μονος ψαχνει και μπουρμπουτσαλα.Την Σολωμου την θυμομουν με μπουρδελακια και το μονο που βρηκα ηταν το 32.Αξιζε να ριξω μια ματια.Στο κατω δεν μου αρεσε και πηγα πανω.Το στυλ μου.Μια μιλφ κοτα, αφρατουλα, χαμογελαστη που εδινε και κωλο.Τα σκαω και το κοκορακι πηγε στο κλουβακι.Συμπαθητικο κλουβι.Η Μπιανκα ειναι θεικο μιλφ.Μελαχρινο με βυζαρες.Μπαινει και μας εκανε,εμενα και το κοκορι μου,να νιωσουμε ανετα.Μετα ξεκινησε φιλια, χαδια,με αφηνε να βαζω δαχτυλα,να χουφτωνω,να φιλαω.Ανατριχιασα απο τη καβλα αγροτακια μου.Αλλαξαμε στασεις ορθιοι, πλαγιαστοι,πισωκολλητο,ιεραποστολικο αλλα το καλυτερο ητατν το κωλαρακι.Τον πηρε μεσα της και σε πισοκωλλητο αλλα και ιεραποστολικα.εχυσα με το κοκορι υπερηφανο και ικανοποιημενο.δεν βιαζοταν καθολου και εδειχνε να το χαιρετε.Αν θελησω να ξανασπειρω θα την εχω στο μυαλο μου.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ
Όνομα κοπέλας: Μπιάνκα
Ημερ/νια επίσκεψης: 03.06.2009

Αν γινεται καποιος να διορθωσει την ημερομηνια επισκεψης εχει περαστει λαθος.Η επισκεψη εγινε τη δευτερα που περασε.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ναταλί-Μια όαση στη Διδύμου, Παρασκευή 04 Σεπ 2009, στις 12:49
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
Επίσκεψη στην ακάποτη οδό διδυμου τεταρτη 26 αυγουστου αργα το μεσημερι(πρωινη βαρδια).
Η ευγενική τσατσα μου παρουσιασε την ναταλί ή ναταλία...
Ξανθιά κοπελα με καρε μαλλι και μετριο υψος,γυρω στα 30κατι την εκανα,αλλά αρκετα καλο κορμι που δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο πιο νεαρες κοπελες ωραια βυζια και ωραια προστυχη φατσα με ομορφα ματια.
Αφού εκανα μια βολτα στην περιοχη επεστρεψα και κατεθεσα τον μπλε οβολό μου(20 ευρω).Με +5 ευρω παρεχει και κωλο,αλλά δεν ενδιαφερομουν υστερα απο την κιντερ εκπληξη που μου ειχε βγαλει ο προηγουμενος κωλος που ειχα παρει.
Έπαιζε κ' τσοντουλα στο δωματιο.Μολις ηρθε η ναταλυ μετα τις συστασεις μας(ρωσσιδα ειναι ειπε),επιδοθηκε σε πολυ καυλωτικη ακαποτη πιπα(μεσα στο 20αρι)+με τρομερο ρουφηγμα αρχιδιων.
Συνεχεια για αρκετη ωρα σε 3 ή 4 στασεις με πολυ καβλιαρικη συμμετοχη απο μερους της και ρουφηγματα σε λαιμο,αυτια κτλ...
Επειτα απο παροτρυνση της να καταθεσω,εβαλα γκαζια,εβγαλα καποτα και εκτοξευσα το υγρο μου στη γλωσσα της όπου με εγλειφε ωσπου να στραγγιξω.Δεν τα καταπιε παντως,τα εφτυσε σε χαρτοπετσετα.
Υπηρεσίες λοιπον πολλων περισσοτερων χρηματων σε στουντιο(κανα 100ρι),με μονο 20-25 ευρω.Το μονο μειων ο όχι και τόσο καθαρος χωρος.

Προφανώς Ακόρεστε πήγες στο δίπλα σπίτι. Στο 18Β υπόγειο. Αυτό έχει τηλεόραση με τσοντούλα. Και σε αυτό δουλεύει το  πρωί η Ναταλί

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Ναταλί-Μια όαση στη Διδύμου, Παρασκευή 04 Σεπ 2009, στις 12:49
Γράφτηκε από τον Ακόρεστος  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές
Επίσκεψη στην ακάποτη οδό διδυμου τεταρτη 26 αυγουστου αργα το μεσημερι(πρωινη βαρδια).
Η ευγενική τσατσα μου παρουσιασε την ναταλί ή ναταλία...
Ξανθιά κοπελα με καρε μαλλι και μετριο υψος,γυρω στα 30κατι την εκανα,αλλά αρκετα καλο κορμι που δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα απο πιο νεαρες κοπελες ωραια βυζια και ωραια προστυχη φατσα με ομορφα ματια.
Αφού εκανα μια βολτα στην περιοχη επεστρεψα και κατεθεσα τον μπλε οβολό μου(20 ευρω).Με +5 ευρω παρεχει και κωλο,αλλά δεν ενδιαφερομουν υστερα απο την κιντερ εκπληξη που μου ειχε βγαλει ο προηγουμενος κωλος που ειχα παρει.
Έπαιζε κ' τσοντουλα στο δωματιο.Μολις ηρθε η ναταλυ μετα τις συστασεις μας(ρωσσιδα ειναι ειπε),επιδοθηκε σε πολυ καυλωτικη ακαποτη πιπα(μεσα στο 20αρι)+με τρομερο ρουφηγμα αρχιδιων.
Συνεχεια για αρκετη ωρα σε 3 ή 4 στασεις με πολυ καβλιαρικη συμμετοχη απο μερους της και ρουφηγματα σε λαιμο,αυτια κτλ...
Επειτα απο παροτρυνση της να καταθεσω,εβαλα γκαζια,εβγαλα καποτα και εκτοξευσα το υγρο μου στη γλωσσα της όπου με εγλειφε ωσπου να στραγγιξω.Δεν τα καταπιε παντως,τα εφτυσε σε χαρτοπετσετα.
Υπηρεσίες λοιπον πολλων περισσοτερων χρηματων σε στουντιο(κανα 100ρι),με μονο 20-25 ευρω.Το μονο μειων ο όχι και τόσο καθαρος χωρος.

Προφανώς Ακόρεστε πήγες στο δίπλα σπίτι. Στο 18Β υπόγειο. Αυτό έχει τηλεόραση με τσοντούλα. Και σε αυτό δουλεύει το  πρωί η Ναταλί

xmmmmmmmm.........
H Αλήθεια ειναι ότι δεν ειμαι απολυτως σιγουρος ποιο απο τα 2 ηταν.Είχα την αμφιβολια.Ευχαριστώ για την επισημανση,μάλλον εχεις δικιο  ;) .Είμαι ακόμα νεος στις κριτικες.Θα παρω τον αερα  :grin:
Η ουσία παντως ειναι ότι η κοπελα τα αξιζει τα λεφτα της και πολλα παραπανω και αξιζει για να περασει καποιος πολυ καλα μαζι της  :)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
xmmmmmmmm.........
H Αλήθεια ειναι ότι δεν ειμαι απολυτως σιγουρος ποιο απο τα 2 ηταν.Είχα την αμφιβολια.Ευχαριστώ για την επισημανση,μάλλον εχεις δικιο  ;) .Είμαι ακόμα νεος στις κριτικες.Θα παρω τον αερα  :grin:
Η ουσία παντως ειναι ότι η κοπελα τα αξιζει τα λεφτα της και πολλα παραπανω και αξιζει για να περασει καποιος πολυ καλα μαζι της  :)

σε ποια περιοχη βρισκεται η διδυμου 18 ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
σε ποια περιοχη βρισκεται η διδυμου 18 ?
Κάθετη της φυλης ειναι η διδυμου.Μετά το μπουρδελακι που εχει στο φυλης 40 ανεβαινεις τη φυλης και στο πρωτο στενο στριβεις αριστερα.
Για το διδυμου 18 βγαινεις στην αχαρνων και περνας στην απεναντι πλευρα του δρομου εκει ειναι μαζεμενα 4 μπουρδελακια διπλα μεταξυ τους κι ειναι και τα διδυμου με το νουμερο 18...

Για καλυτερη κατανοηση μπορεις να κοιταξεις και το χαρτη...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Ntaria

Μέλος