να διορθωσω τον τιτλο,
Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όσους δεν ψάχνουν μοντέλα,
Τρίτη 01 Σεπ 2009, στις 19:27
Γράφτηκε από τον gekzy
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Βίκυ)
Συνολική βαθμολογία 7.3
Εμφάνιση κοπέλας 6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Χθες το βραδυ κατα τις 11 ........
Της ειπα οτι εχω μαθει για αυτη απο το site και χαμογελασε. Επεσε ολη πανω μου με φιλαγε στο στηθος μου στις ρωγες μου στην κοιλια μου και κατεβηκε πιο κατω. Επαιξε με τις μπαλες μου κατεβηκε πιο κατω γλειφοντας την κολ...ιδα μου
Καλά κάνω και ποτέ δεν μιλώ σε καμμιά για site και τετοια!!!
Άσε κινδυνεύω να μου γλυψει καμια κολ...ιδα μου η να μου βάλει και κανένα κολ....χτυλο????
Σε 5 λεπτα ημουνα ετοιμος να της τα δωσω αλλα την σταματησα και την εβαλα να κατσει επανω μου οπου και κει ηταν αψογη. Κατεβηκε και εκατσε στα τεσσερα κι εγω της σφυροκοπαγα το νιμου της μεχρι που δεν αντεξα. Σηκωθηκα ορθιος στο κρεβατι εκεινη στα γονατα και μετα ξεκινησε ενα ακαποτο ολο χαρη και μαεστρια. τον πηρε στο στομα της και τον αδειασε τελειως μεχρι την τελευταια σταγονα στην κυριολεξια. Τον εβγαλε και πηγε και πλυθηκε σχολαστικα στον νιπτηρα. Την ευχαριστησα και την ρωτησα μεχρι τι ωρα δουλευει και μου ειπε οτι
ημουνα ο τελευταιος για σημερα Οχι απλα αξιζει το 20αρικο ειναι αψογη. ...........
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Βίκυ
Ημερ/νια επίσκεψης: 31.08.2009
Ο φίλος ήταν ο τελευταίος "τυχερούλης" ακάποτος πάντως η κόρη πλύθηκε όπως λέει σχολαστικα στον νιπτηρα με το AVA για να είναι καθαρή για τον αυριανό αφού ήπιε ττις βιταμίνες της!!!!!
συνισταται σε οσους αρεσουν οι χοντρες καζακστανες καθαριστριες (Χ.Κ.Κ)