Επισκέπτης
Ρώσικη ρουλέτα είναι η πουτάνα...Στο εγγύς μέλλον, όχι. Στο απώτερο ίσως. Προηγούνται άλλες τώρα...
Δεν κάνει για λοταρία αυτή Πουτανγαμών!
Ρώσικη ρουλέτα είναι η πουτάνα...Στο εγγύς μέλλον, όχι. Στο απώτερο ίσως. Προηγούνται άλλες τώρα...
Κουταλόπαιδο μην λες πολλά γιατί όποιος τα λέει,τα λούζεται!!!Μετα θα εχω ολοκληρωθει σαν ατομο!!!
Τα εχω λουστει πολλακις γιατρε μου, γι'αυτο και το ριχνω στο χαβαλε!!! ;)Κουταλόπαιδο μην λες πολλά γιατί όποιος τα λέει,τα λούζεται!!!
Χαβαλέ κάνω και γω κουτάλι μου...με αφετηρία κοινά βιώματα καθ'όλα σοβαρά.Τα εχω λουστει πολλακις γιατρε μου, γι'αυτο και το ριχνω στο χαβαλε!!! ;)
Εσυ που με εχεις ψυχολογισει θα επρεπε να το'χεις καταλαβει!!!
Μπορει να λεει ψεματα αλλα τα λεει ωραια ο μπαγασας{Επίσκεψη στο στούντιο μεσημεριανή ώρα 15/07/09, όπου η ευγενέστατη ρεσεψιονίστ με ενημερώνει ότι δουλεύει η Σίντυ. Έχοντας τσεκάρει τις κριτικές των συναδέλφων δίνω 60 ευρώ και περνάω στο δωμάτιο, αφού πρώτα έκανα ένα ντουζάκι για φρεσκάρισμα.
Μετά από 5 λεπτάκια μπαίνει η Σίντυ και μένω κάγκελο. Πρόκειται για κοπελάρα 1.75, μελαχρινά μακριά μαλλιά, χαμογελαστή,με κορμί λαμπάδα και στήθος φυσικό για σεμινάριο 3+. Οι υπηρεσίες, απλά θα πω ότι αποκόμισα την αίσθηση ότι πρωταγωνιστούσαμε σε ονειρεμένη σκηνή ποιοτικού κινηματογράφου, με εναλλαγές αργού και γρήγορου ρυθμού, στάσεων και ηχητικών εφέ με στερεοφωνική απόδοση.Αυτό που έμεινε από τη φάση είναι ότι σίγουρα θα την επισκεφθώ ξανά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.}
Βάλανε ντουζιέρες στου Κων/λεως 94;
toronaga,για το σενάριο της ταινίας δεν μας είπες τίποτα:Αναλυτική εξέλιξη δράσης.
Τα stereo και τα DOLBY SURROUD σε μαράνανε!!!
Το εγραψα για την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩΝ ΞΕΚΩΛΩΝ που ρουφανε την πουτσα κ συναμα το 50αρι σαν νερακι...Το μιλφακι Σονια μου ειπε πως δεν καλεσα σε γραφειο ή σε στουντιο(επειδη την γαμουσα με διαρκεια καλα)Sonia, το ΜΙΛΦΑΚΙ απ' το ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ, Σάββατο 18 Ιούλ 2009, στις 03:01
Γράφτηκε από τον psolaras78 - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 50 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σόνια)
Συνολική βαθμολογία 6.7
Εμφάνιση κοπέλας 6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 6.0
Εκει εμφανιστηκε με υφος΄΄ειμαι μια ψωλου τουριστρια΄΄σαν σε πασαρελα ενα ξανθο μιλφακι με βυζους Νο4(ισως λεω κ λιγο)κ καυλε πακετο γενικα,για 15ευρω περασα κ αφου ειπαμε κανα 2 κουβεντες,δηλωσε Ρωσιδα,Σονια στο ονομα κ ξεκινησε μια φοβερη τσιμπουκα.Μετα ιεραποστολικο οπου χωρις ελεος καρφωνα κ οταν της ζητησα να γυρισει στα 4 να την σφυροκοπησω(οπως τελικα εγινε)μου ειπε ''σου δινω 1 λεπτο να χυσεις''.
''Θα σου χυσω τη μουναρα σε λιγοτερο''Εκει της αλλαξα τον αδοξαστο κ τα ψιλοπηρε(κομπρεσερ).Αει γαμησου ψωλουμπα.Για 15αρια κ για τον πεουλα το Μεταξι για μενα πλεον τελος. Τσιμπηστε χαμηλες βαθμολογιες τωρα κ παρτε τα @@ μου.Το ξερω οτι δεν πηγα σε στουντιο για να μεινω κανα 10λεπτο κ εκει. Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 17.07
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ!!!
Που ακούστηκε να δώσεις 50 ευρώ για 10 λεπτά στο στούντιο!!!
psolaras78 είσαι έμπειρος,θέλω να πιστεύω οτι σου ξέφυγε!!!
Πες-πες καλόμαθαν οι πουτάνες και τα μαγαζιά...
Αν περνάνε στην συνείδηση τη δική μας έστω και εν τη ρήμη του λόγου οι ξεπετατζίδικοι χρονικοί περιορισμοί των στούντιο,Αντιο Πουτάνα ζώη!!!
Όπως έλεγε ο Γκαίμπελς:"Πες-πες,κάτι θα μείνει..."
ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ ΦΡΑΣΗ!!!
Απίστευτη περίπτωση !, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 23:42
Γράφτηκε από τον kostas_gal - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σόνια)
Συνολική βαθμολογία 7.0
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Ηπείρου και λέω ας κάνω και μια βόλτα από τα γνωστά στέκια της Αλκιβιάδου. Είχα διαβάσει ότι στο 16Γ η Σόνια είναι το αστέρι της περιοχής και αποφάσισα να τσεκάρω.
Αφού βγήκε έξω ο κορίτσαρος με πολύ ωραίο στήθος, άπαιχτο πρόσωπο, είπα να δοκιμάσω και στο δωμάτιο. Μόλις πέσαμε στο κρεβάτι ήρθε από πάνω μου και με έβαλε ανάμεσα στο στήθος της και αυτό το "ισπανικό" ομολογώ ότι με ... ψάρωσε. Πολύ καλή πίπα με τέτοιο γλύψιμο που κόντευε να με κάνει να τελειώσω στο στόμα της. Εκεί την σταμάτησα και της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Εκεί με άρχισε σε μια ιππασία super που βέβαια με έκανε να τελειώσω σε ελάχιστα λεπτά, παρόλο που δεν είχε βιασύνες.
Η εντύπωση που μου έκανε ? Σίγουρα θα ξαναπάω πολλές φορές γιατί ενθουσιάστηκα. Ρώτησα και μου είπε η Σόνια ότι είναι εκεί κάθε μέρα 5-12.
Στην αναπτυγμένη διατύπωση-ερμηνεία της φράσης σου περιγράφεις την πραγματικότητα.Το εγραψα για την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩΝ ΞΕΚΩΛΩΝ που ρουφανε την πουτσα κ συναμα το 50αρι σαν νερακι...Το μιλφακι Σονια μου ειπε πως δεν καλεσα σε γραφειο ή σε στουντιο(επειδη την γαμουσα με διαρκεια καλα)
Να ανακαλεσω τι?Οτι ειναι κακομαθημενες κτλ?Σηκωσε μια πετρα απο το δρομο.Και θα σου απαντησει ΝΑΙ,η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ απο πολλα ξεκωλακια ειναι αραλικι,ηλιος,βουτιες στη θαλασσα,ασταΚΟΚΟμακαροναδες,κ να γαμησουμε τον αμοιρο πελατη.Ευτυχως που υπαρχουν κ ΤΙΜΙΑ ΞΕΚΩΛΑ
γιατι το λες αυτο?ψευτικη κρητική?
Φυσικά και είναι ψευτική. Δεν είναι γραμένη απο πελάτη.
Εχεις άλλη γνώμη?
μην μου αγριευεις...ρωτησα...