Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
Κουταλόπαιδο μην λες πολλά γιατί όποιος τα λέει,τα λούζεται!!! :hammer:
Τα εχω λουστει πολλακις γιατρε μου, γι'αυτο και το ριχνω στο χαβαλε!!! ;)
Εσυ που με εχεις ψυχολογισει θα επρεπε να το'χεις καταλαβει!!! :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μαύρο στη βρομιάρα παλιοκαργιόλα!!!!, Παρασκευή 17 Ιούλ 2009, στις 20:07
Γράφτηκε από τον Jonhy-21   -  www.bourdela.tv/content/view/441/225/#jreview_8805]Link κριτικής[/url] -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ναταλί) 
Συνολική βαθμολογία  1.3
Εμφάνιση κοπέλας  2.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  2.0
Πρόσβαση/Parking  1.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  1.0

εχτες επισκεψη (16-7) περιπου στις 8 το απογευμα

Τι στο διαολο το ηθελα να παω απο περιεργεια στο μπουρδελο αυτο!? Ναταλι η κοπελα που ειχε βαρδια οταν μπηκα. Μαυρομαλλα με κοτσο και με μικρα βυζια. Δε γαμιεται? 20 ευρω ειναι ας μπω αν και δε μου γεμισε και πολυ το ματι απ την αρχη!

Στο δωματιο η παλιοκαριολα με εκανε να μετανιωσω ακομα και για τα 20 ευρω που εδωσα! Απο την αρχη ηταν σαν στραβωμενη και με υφος επιθετικο. Το μπουκιτσι που επιχειρισε ηταν σκετη μαιμουδια! Κοροιδια σκετη συναγωνιστες! Προσπαθησα να την κανω να το βελτιωσει. Αρχιδια. Σε μια φαση με δαγκωσε κιολας η καργιολα. Ναι καλα διαβασατε με δαγκωσε αρκετα δυνατα την ωρα της πιπας [ο θεος να την κανει] και πονεσα λιγο και τραβηχτηκα και τη σταματησα την καριολα! Λεω καμμια κινκια θα ειναι και συνεχιζω για γαμισακι.

οπου στηνεται για ορθιο πισωκολητο με τα χερια της στη μαλακια που ειχε το πανω μερος του κρεβατιου. Αρχιζω το μπασιμο. Στις 3-4 σπρωξιες κανω να πιασω κωλοτρυπα [που φαινοταν δουλεμενη]. Αντεδρασε με ενα επιφωνημα σαν ζωου. Το θεμα ομως ειναι οτι πιανωντας την τρυπα της αναδηθηκε μια ΜΠΟΧΑ ΣΚΑΤΙΛΑΣ σε ολο το δωματιο που με επνιξε!! Φυσικα και μου επεσε! Αηδιασα τη ζωη μου και εβλεπα μονο την εξοδο πια! Αντε να χυσω να τελειωνω ειπα [μαλακια μου] και συνεχισα με σφυροκοπημα. Παλι αντεδρασε και ειπε "οχι τοσο δυνατα". Με τα χιλια ζορια τελειωσα. Νομιζετε οτι τα χειροτερα περασαν?? ΟΧΙ!

βγαζωντας την καποτα ειχε πανω ΑΙΜΑ!! ΝΑΙ ΑΙΜΑ!!! Η καριολα δουλευε με περιοδο η και γω δεν ξερω τι αλλο!!!!!!!
ΔΕΝ θα πω τιποτα αλλο: ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ [ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ] ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΩΡΑ!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Ναταλί
Ημερ/νια επίσκεψης: 16.07.2009

ο κωλος ειναι βρωμικο πραγμα τυπε μου
και η σκατιλα ειναι ενα σκηνικο που εχουμε ζησει ολοι
:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τα εχω λουστει πολλακις γιατρε μου, γι'αυτο και το ριχνω στο χαβαλε!!! ;)
Εσυ που με εχεις ψυχολογισει θα επρεπε να το'χεις καταλαβει!!! :grin:
Χαβαλέ κάνω και γω κουτάλι μου...με αφετηρία κοινά βιώματα καθ'όλα σοβαρά.
Το "αστείο" και το "σοβαρό" είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.Άρρηκτα δεμένα σε διαλεκτική σχέση οπού το ένα γεννάει το άλλο,το αστείο είναι σοβαρό και το σοβαρό είναι  αστείο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
.Πολυ καλη η κριτικη του maanesκygen,αν και για την συγκεκριμενη κοπελα εχω προβληματιστει κι εγω αν πρεπει να καταθεσω..μαλλον απο οσα ακουω οχι τελικα

Επισκέπτης
{Επίσκεψη στο στούντιο μεσημεριανή ώρα 15/07/09, όπου η ευγενέστατη ρεσεψιονίστ με ενημερώνει ότι δουλεύει η Σίντυ. Έχοντας τσεκάρει τις κριτικές των συναδέλφων δίνω 60 ευρώ και περνάω στο δωμάτιο, αφού πρώτα έκανα ένα ντουζάκι για φρεσκάρισμα.
Μετά από 5 λεπτάκια μπαίνει η Σίντυ και μένω κάγκελο. Πρόκειται για κοπελάρα 1.75, μελαχρινά μακριά μαλλιά, χαμογελαστή,με κορμί λαμπάδα και στήθος φυσικό για σεμινάριο 3+. Οι υπηρεσίες, απλά θα πω ότι αποκόμισα την αίσθηση ότι πρωταγωνιστούσαμε σε ονειρεμένη σκηνή ποιοτικού κινηματογράφου, με εναλλαγές αργού και γρήγορου ρυθμού, στάσεων και ηχητικών εφέ με στερεοφωνική απόδοση.Αυτό που έμεινε από τη φάση είναι ότι σίγουρα θα την επισκεφθώ ξανά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.}

Βάλανε ντουζιέρες στου Κων/λεως 94;

toronaga,για το σενάριο της ταινίας δεν μας είπες τίποτα:Αναλυτική εξέλιξη δράσης.
Τα stereo και τα DOLBY SURROUD σε μαράνανε!!!

Επισκέπτης
Λάουρα η τρελοκοτσιδού!, Δευτέρα 06 Ιούλ 2009, στις 00:15
Γράφτηκε από τον machinehead 7 

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός οτι η Λάουρα-Δροσοπούλου 95 λέει ξεδιάντροπα στο σαλόνι οτι "είναι μόνο για 7 λεπτά".Δώστε 50 ευρώ για 7 λεπτά!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ζάνα...τα πάντα όλα!!!, Σάββατο 18 Ιούλ 2009, στις 11:15
Γράφτηκε από τον nsbowler  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 500 αξιολογητές

Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ζάνα) 
Συνολική βαθμολογία  8.3
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  10.0
Πρόσβαση/Parking  5.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  10.0

Σημ. Στη περγραφη βαλτε φωνη Αλεφαντου!

Ελα τωρα μωρε, τι να λεμε τωρα μωρε. Τι να μας πουν απο τα στουντια τωρα μωρε οι αμπαλλες. πατε σκορπατε τα φραγκα σας στις ασχετες μωρε! Εδω μιλαμε για σεντρε φο, καθαροαιμο,δυνατο, μπουκαρει στα δωματια δυνατα, προστυχα, εχει θρασος στη πιπα στη κρεβατοπεριοχη, εχει αντοχες, πλεμονια και κολομαγουλα δυνατα, παιζει μυαλομενα στην αμυνα στο πισωκολλητο, κανει σωστες καθετες γλειψειες στα μπαλλακια και οταν της κανουν τη χυσοσεντρα σωστα, δε παιζει να το χασει το γκολακι! Τι να λεμε λεμε τωρα....τα παντα ολα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Στάση 69 • «Ισπανικό»
Όνομα κοπέλας: Ζάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 17.07.2009

:2funny: :2funny: :2funny:
τυπε μεγαλε
:2funny:

Επισκέπτης
Sonia, το ΜΙΛΦΑΚΙ απ' το ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ, Σάββατο 18 Ιούλ 2009, στις 03:01
Γράφτηκε από τον psolaras78  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Σόνια) 
Συνολική βαθμολογία  6.7
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

Εκει εμφανιστηκε με υφος΄΄ειμαι μια ψωλου τουριστρια΄΄σαν σε πασαρελα ενα ξανθο μιλφακι με βυζους Νο4(ισως λεω κ λιγο)κ καυλε πακετο γενικα,για 15ευρω περασα κ αφου ειπαμε κανα 2 κουβεντες,δηλωσε Ρωσιδα,Σονια στο ονομα κ ξεκινησε μια φοβερη τσιμπουκα.Μετα ιεραποστολικο οπου χωρις ελεος καρφωνα κ οταν της ζητησα να γυρισει στα 4 να την σφυροκοπησω(οπως τελικα εγινε)μου ειπε ''σου δινω 1 λεπτο να χυσεις''.
''Θα σου χυσω τη μουναρα σε λιγοτερο''Εκει της αλλαξα τον αδοξαστο κ τα ψιλοπηρε(κομπρεσερ).Αει γαμησου ψωλουμπα.Για 15αρια κ για τον πεουλα το Μεταξι για μενα πλεον τελος. Τσιμπηστε χαμηλες βαθμολογιες τωρα κ παρτε τα @@ μου.Το ξερω οτι δεν πηγα σε στουντιο για να μεινω κανα 10λεπτο κ εκει. Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 17.07

ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ!!!
Που ακούστηκε να δώσεις 50 ευρώ για 10 λεπτά στο στούντιο!!!
psolaras78 είσαι έμπειρος,θέλω να πιστεύω οτι σου ξέφυγε!!!
Πες-πες καλόμαθαν οι πουτάνες και τα μαγαζιά...
Αν περνάνε στην συνείδηση τη δική μας έστω και εν τη ρήμη του λόγου οι ξεπετατζίδικοι χρονικοί περιορισμοί των στούντιο,Αντιο Πουτάνα ζώη!!!
Όπως έλεγε ο Γκαίμπελς:"Πες-πες,κάτι θα μείνει..."
ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ ΦΡΑΣΗ!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
{Επίσκεψη στο στούντιο μεσημεριανή ώρα 15/07/09, όπου η ευγενέστατη ρεσεψιονίστ με ενημερώνει ότι δουλεύει η Σίντυ. Έχοντας τσεκάρει τις κριτικές των συναδέλφων δίνω 60 ευρώ και περνάω στο δωμάτιο, αφού πρώτα έκανα ένα ντουζάκι για φρεσκάρισμα.
Μετά από 5 λεπτάκια μπαίνει η Σίντυ και μένω κάγκελο. Πρόκειται για κοπελάρα 1.75, μελαχρινά μακριά μαλλιά, χαμογελαστή,με κορμί λαμπάδα και στήθος φυσικό για σεμινάριο 3+. Οι υπηρεσίες, απλά θα πω ότι αποκόμισα την αίσθηση ότι πρωταγωνιστούσαμε σε ονειρεμένη σκηνή ποιοτικού κινηματογράφου, με εναλλαγές αργού και γρήγορου ρυθμού, στάσεων και ηχητικών εφέ με στερεοφωνική απόδοση.Αυτό που έμεινε από τη φάση είναι ότι σίγουρα θα την επισκεφθώ ξανά και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.}

Βάλανε ντουζιέρες στου Κων/λεως 94;

toronaga,για το σενάριο της ταινίας δεν μας είπες τίποτα:Αναλυτική εξέλιξη δράσης.
Τα stereo και τα DOLBY SURROUD σε μαράνανε!!!
Μπορει να λεει ψεματα αλλα τα λεει ωραια ο μπαγασας :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Sonia, το ΜΙΛΦΑΚΙ απ' το ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΣΤΑΝ, Σάββατο 18 Ιούλ 2009, στις 03:01
Γράφτηκε από τον psolaras78   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 50 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία  6.7
Εμφάνιση κοπέλας  6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας  6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου  5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου  7.0
Πρόσβαση/Parking  10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής  6.0

Εκει εμφανιστηκε με υφος΄΄ειμαι μια ψωλου τουριστρια΄΄σαν σε πασαρελα ενα ξανθο μιλφακι με βυζους Νο4(ισως λεω κ λιγο)κ καυλε πακετο γενικα,για 15ευρω περασα κ αφου ειπαμε κανα 2 κουβεντες,δηλωσε Ρωσιδα,Σονια στο ονομα κ ξεκινησε μια φοβερη τσιμπουκα.Μετα ιεραποστολικο οπου χωρις ελεος καρφωνα κ οταν της ζητησα να γυρισει στα 4 να την σφυροκοπησω(οπως τελικα εγινε)μου ειπε ''σου δινω 1 λεπτο να χυσεις''.
''Θα σου χυσω τη μουναρα σε λιγοτερο''Εκει της αλλαξα τον αδοξαστο κ τα ψιλοπηρε(κομπρεσερ).Αει γαμησου ψωλουμπα.Για 15αρια κ για τον πεουλα το Μεταξι για μενα πλεον τελος. Τσιμπηστε χαμηλες βαθμολογιες τωρα κ παρτε τα @@ μου.Το ξερω οτι δεν πηγα σε στουντιο για να μεινω κανα 10λεπτο κ εκει. Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας: Σόνια
Ημερ/νια επίσκεψης: 17.07

ΗΜΑΡΤΟΝ!!! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΑ!!!
Που ακούστηκε να δώσεις 50 ευρώ για 10 λεπτά στο στούντιο!!!
psolaras78 είσαι έμπειρος,θέλω να πιστεύω οτι σου ξέφυγε!!!
Πες-πες καλόμαθαν οι πουτάνες και τα μαγαζιά...
Αν περνάνε στην συνείδηση τη δική μας έστω και εν τη ρήμη του λόγου οι ξεπετατζίδικοι χρονικοί περιορισμοί των στούντιο,Αντιο Πουτάνα ζώη!!!
Όπως έλεγε ο Γκαίμπελς:"Πες-πες,κάτι θα μείνει..."
ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΘΕΝΗ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ ΦΡΑΣΗ!!!
Το εγραψα για την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩΝ ΞΕΚΩΛΩΝ που ρουφανε την πουτσα κ συναμα το 50αρι σαν νερακι...Το μιλφακι Σονια μου ειπε πως δεν καλεσα σε γραφειο ή σε στουντιο(επειδη την γαμουσα με διαρκεια καλα)
Να ανακαλεσω τι?Οτι ειναι κακομαθημενες κτλ?Σηκωσε μια πετρα απο το δρομο.Και θα σου απαντησει ΝΑΙ,η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ απο πολλα ξεκωλακια ειναι αραλικι,ηλιος,βουτιες στη θαλασσα,ασταΚΟΚΟμακαροναδες,κ να γαμησουμε τον αμοιρο πελατη.Ευτυχως που υπαρχουν κ ΤΙΜΙΑ ΞΕΚΩΛΑ :rockon:

Beowulf

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
66
Πόντοι
1
Απίστευτη περίπτωση !, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 23:42

Γράφτηκε από τον kostas_gal  -  Link κριτικής  -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία 7.0
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Ηπείρου και λέω ας κάνω και μια βόλτα από τα γνωστά στέκια της Αλκιβιάδου. Είχα διαβάσει ότι στο 16Γ η Σόνια είναι το αστέρι της περιοχής και αποφάσισα να τσεκάρω.
Αφού βγήκε έξω ο κορίτσαρος με πολύ ωραίο στήθος, άπαιχτο πρόσωπο, είπα να δοκιμάσω και στο δωμάτιο. Μόλις πέσαμε στο κρεβάτι ήρθε από πάνω μου και με έβαλε ανάμεσα στο στήθος της και αυτό το "ισπανικό" ομολογώ ότι με ... ψάρωσε. Πολύ καλή πίπα με τέτοιο γλύψιμο που κόντευε να με κάνει να τελειώσω στο στόμα της. Εκεί την σταμάτησα και της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Εκεί με άρχισε σε μια ιππασία super που βέβαια με έκανε να τελειώσω σε ελάχιστα λεπτά, παρόλο που δεν είχε βιασύνες.
Η εντύπωση που μου έκανε ? Σίγουρα θα ξαναπάω πολλές φορές γιατί ενθουσιάστηκα. Ρώτησα και μου είπε η Σόνια ότι είναι εκεί κάθε μέρα 5-12.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
Απίστευτη περίπτωση !, Πέμπτη 16 Ιούλ 2009, στις 23:42

Γράφτηκε από τον kostas_gal   -  Link κριτικής   -  Δες όλες τις κριτικές μου  - Στους Top 1000 αξιολογητές

Συνολική βαθμολογία 7.0
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0

Πέρασα σήμερα το απόγευμα από Ηπείρου και λέω ας κάνω και μια βόλτα από τα γνωστά στέκια της Αλκιβιάδου. Είχα διαβάσει ότι στο 16Γ η Σόνια είναι το αστέρι της περιοχής και αποφάσισα να τσεκάρω.
Αφού βγήκε έξω ο κορίτσαρος με πολύ ωραίο στήθος, άπαιχτο πρόσωπο, είπα να δοκιμάσω και στο δωμάτιο. Μόλις πέσαμε στο κρεβάτι ήρθε από πάνω μου και με έβαλε ανάμεσα στο στήθος της και αυτό το "ισπανικό" ομολογώ ότι με ... ψάρωσε. Πολύ καλή πίπα με τέτοιο γλύψιμο που κόντευε να με κάνει να τελειώσω στο στόμα της. Εκεί την σταμάτησα και της ζήτησα να ανέβει από πάνω. Εκεί με άρχισε σε μια ιππασία super που βέβαια με έκανε να τελειώσω σε ελάχιστα λεπτά, παρόλο που δεν είχε βιασύνες.
Η εντύπωση που μου έκανε ? Σίγουρα θα ξαναπάω πολλές φορές γιατί ενθουσιάστηκα. Ρώτησα και μου είπε η Σόνια ότι είναι εκεί κάθε μέρα 5-12.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

γιατι το λες αυτο?ψευτικη κρητική?

Επισκέπτης
Το εγραψα για την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩΝ ΞΕΚΩΛΩΝ που ρουφανε την πουτσα κ συναμα το 50αρι σαν νερακι...Το μιλφακι Σονια μου ειπε πως δεν καλεσα σε γραφειο ή σε στουντιο(επειδη την γαμουσα με διαρκεια καλα)
Να ανακαλεσω τι?Οτι ειναι κακομαθημενες κτλ?Σηκωσε μια πετρα απο το δρομο.Και θα σου απαντησει ΝΑΙ,η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ απο πολλα ξεκωλακια ειναι αραλικι,ηλιος,βουτιες στη θαλασσα,ασταΚΟΚΟμακαροναδες,κ να γαμησουμε τον αμοιρο πελατη.Ευτυχως που υπαρχουν κ ΤΙΜΙΑ ΞΕΚΩΛΑ :rockon:
Στην αναπτυγμένη διατύπωση-ερμηνεία της φράσης σου περιγράφεις την πραγματικότητα.
Είμαι βέβαιος οτι αυτό εννοούσες από την αρχή.
Καλό είναι να διασαφηνίζονται τέτοια θέματα για να μην τα παρερμηνεύσουν κάποιοι που παθητικά θα αποδεχθούν το δεκάλεπτο στο στούντιο.
Πετραδάκι-πετραδάκι κτίστηκε η νοοτροπία της ξεπέτας επειδή οι περισσότεροι πελάτες δεν μιλάνε και αποδέχονται παθητικά. 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βλεποντας τις κριτικες απο σαλονικη θυμηθηκα ενα παλιο καλο τεμαχιο την ρενατα .οντως καλη μιλφ περιπτωση με πολυ μετρια εμφανιση αλλα καλο γαμησι..δυνατο..νομιζα οτι ειχε αποσυρθει..κατι μου λεγε η τσατσα τον γεναρη που την πηρα τελευταια φορα οταν ειχε φυγει η δαναη απο εκει οτι παιζει ναναι και δικο της το μαγαζι...τεσπα εδινε νομιζω και κωλαρακι τοτε.για την αλλη κριτικη για την ναντια τι να πω μου ειχε αφησει καλυτερες εντυπωσεις προσωπικα ..κριμα αν χαλασε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom