Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Περιοχη λιοσιων ειν αυτο?
Το Ιωαννινων 3 και 3Α (2 στουντελα με τιμη εναρξης τα 30 ευρω)ειναι πισω απο τον σταθμο Λαρισης.
Χοντρικα απεναντι απο το Κωνσταντινουπολεως 166, διαγωνια δεξια  ;)
Εχουν κοκκινη φωτεινη επιγραφη STUDIO. Αν πας κοντα θα τα δεις.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Α την τελυταια εβδομαδα που περασα το προσεξα αυτό αλλα δεν πηγα απο κοντα.

Απο οτι μου εχει πει  παντως αυτη την περιοδο ειναι μονης και λιοσιων, οποτε μαλλον οχι στουντιο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Το google maps δνε το ξέρετε ρε;

Επισκέπτης
τωρα για τις φωτογραφιες..........
η μια ειναι τραβηγμενη ιουνιο
η αλλη ειναι ημερων και τραβηγμενη απο ενα κινιτο τηλ
τιποτα αλλο?

Aπογοήτευση καί συντριβή.Πόνος και οιμωγή!
Το πρωτοπόρο Φ104, το διαστημικό μπουρδέλλο πού όλοι αγαπήσαμε, λατρέψαμε, υμνήσαμε,δοξάσαμε, πληρώσαμε καταρρίπτει έναν ακόμη μύθο του, αυτόν τών  υψηλών
παροχών στόν πελάτη.

....τραβηγμένη από ένα κινιτό....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι δυνατόν τά "κορίτσια" να διαφημίζονται με φωτογραφίες από κινητά;
Πολλάκις έχουμε διαβάσει "....χρυσό μου αύριο η κοπέλλα έχει φωτογράφιση..."
καί άλλα ηχηρά παρόμοια.Κρίμα.
Μετά τίς Σέρβες, Αιγύπτιες κλπ., μετά τίς διπλοβάρδιες καταρρέει και η επιχειρηματική υπεροχή.
Ρε πού πάμε, ρε;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ελα ρε και συ....η αλλη φωτο απλα ειναι απ αυτες που ανεβαζουν μονες τους οι κοπελες στα θρεντ τους οταν συνομιλουν με τους αγαπουληδες τους για να ανεβαζουν την επισκεψιμοτητα....λογικο ειναι να ειναι απο κινητο.....

αλλα κινητο ξεκινητο εγω ξερω να πω οτι οι φωτο δεν λενε ποτε ψεματα ....αυτο δεν ειναι επιχειρημα εκ μερους της αντζελας και κακως το χρησιμοποιει...τουναντιον αυτη η φωτο παιζει να ειναι και η πιο αυθεντικη χωρις φωτοσοπια...και απο μια αποψη μαγκια της κελυς αν εχει τα κοτσια και την βαζει....

τωρα αυτα που λεει ο ακορ σωστα ειναι αλλα νταξει νομιζω ο καθενας παει και βλεπει και απο κοντα τις κοπελες και αν δεν γουσταρει δεν μπαινει....ποιο ειν το προβλημα;η ακριβεια των φωτογραφιων θα ειχε θεμα αν σου φερνανε γουρουνι στο σακι  οπως στα σιτυτουρς.....

τωρα οτι η αγορα λειτουργει ετσι ειναι γνωστο.....και στις διαφημισεις των ψητοπωλειων βλεπεις ζουμερη και λαχταριστη την μπριζολα και πας απο κοντα και τρως την φολα....τεσπα ετσι ειναι.....η διαφημιση ειναι ανεκαθεν συνδεδεμενη και με μια αστραφτερη επικαλυψη ψεματος

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Aπογοήτευση καί συντριβή.Πόνος και οιμωγή!
Το πρωτοπόρο Φ104, το διαστημικό μπουρδέλλο πού όλοι αγαπήσαμε, λατρέψαμε, υμνήσαμε,δοξάσαμε, πληρώσαμε καταρρίπτει έναν ακόμη μύθο του, αυτόν τών  υψηλών
παροχών στόν πελάτη.

....τραβηγμένη από ένα κινιτό....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι δυνατόν τά "κορίτσια" να διαφημίζονται με φωτογραφίες από κινητά;
Πολλάκις έχουμε διαβάσει "....χρυσό μου αύριο η κοπέλλα έχει φωτογράφιση..."
καί άλλα ηχηρά παρόμοια.Κρίμα.
Μετά τίς Σέρβες, Αιγύπτιες κλπ., μετά τίς διπλοβάρδιες καταρρέει και η επιχειρηματική υπεροχή.
Ρε πού πάμε, ρε;
οι φωτο που ηταν απο το κινητο τραβηχτηκαν  σε αλλο στουντιο που δουλευε η κοπελα μην  προτρεχεις  :birdman:

Επισκέπτης
Αντισθένη, χρονιά πολλά και καλά!  καλή χρονιά! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν απάντησες ως όφειλες και έσβησες και το παρακάτω μήνυμα:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τζοκεριξ δεν φτιαχνεις ενα μπλογκ να τα γραφεις αυτα και βαλε το λινκ στην υπογραφη σου;αφου θα στο σβησουν παλι το μηνυμα τι κουραζεσαι; :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ελα ρε και συ....η αλλη φωτο απλα ειναι απ αυτες που ανεβαζουν μονες τους οι κοπελες στα θρεντ τους οταν συνομιλουν με τους αγαπουληδες τους για να ανεβαζουν την επισκεψιμοτητα....λογικο ειναι να ειναι απο κινητο.....

αλλα κινητο ξεκινητο εγω ξερω να πω οτι οι φωτο δεν λενε ποτε ψεματα ....αυτο δεν ειναι επιχειρημα εκ μερους της αντζελας και κακως το χρησιμοποιει...τουναντιον αυτη η φωτο παιζει να ειναι και η πιο αυθεντικη χωρις φωτοσοπια...και απο μια αποψη μαγκια της κελυς αν εχει τα κοτσια και την βαζει....

τωρα αυτα που λεει ο ακορ σωστα ειναι αλλα νταξει νομιζω ο καθενας παει και βλεπει και απο κοντα τις κοπελες και αν δεν γουσταρει δεν μπαινει....ποιο ειν το προβλημα;η ακριβεια των φωτογραφιων θα ειχε θεμα αν σου φερνανε γουρουνι στο σακι  οπως στα σιτυτουρς.....

τωρα οτι η αγορα λειτουργει ετσι ειναι γνωστο.....και στις διαφημισεις των ψητοπωλειων βλεπεις ζουμερη και λαχταριστη την μπριζολα και πας απο κοντα και τρως την φολα....τεσπα ετσι ειναι.....η διαφημιση ειναι ανεκαθεν συνδεδεμενη και με μια αστραφτερη επικαλυψη ψεματος
:rockon: :rockon: :rockon:.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
jockerx δεν ξέρω γιατί νομίζεις ότι πρέπει να απαντήσω σ' αυτά που λες ή να πάρω θέση σε κοκορομαχίες και προσωπικά που έχεις με άλλους. Δε με ενδιαφέρουν - δε με απασχολούν. Όσο για τις κριτικές, κάτι άλλο πέρα απ' το ότι φιλτράρονται και ελέγχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απόλυτα δίκαια για όλους δεν έχω να προσθέσω. Καλή Χρονιά και σε σένα.

Επισκέπτης
jockerx δεν ξέρω γιατί νομίζεις ότι πρέπει να απαντήσω σ' αυτά που λες ή να πάρω θέση σε κοκορομαχίες και προσωπικά που έχεις με άλλους.
Προσωπικά δεν έχω με κανέναν και το ξέρεις.
Δέχθηκα υβριστική και βρώμικη επίθεση από την κλίκα των διαφημιστών επειδή έγραψα οτι οι ιερόδουλες ζητούν κριτικές με αφορμή κριτική του CHEYENNE.
Χωρίς να βρίσω κανέναν, πρώτος εγώ.Ο εκπρόσωπος-στούντιο px75 προκλήθηκε επίμονα και για αρκετές ημέρες από μένα και αρκετούς συναγωνιστές να παρουσιάσει  αποδείξεις για βασανισμούς ιεροδούλων.Φυσικά ΔΕΝ είχε αποδείξεις, έγραφε ψέματα.
Σου ζήτησα να διαγράψεις τα ψέματα και δεν το έκανες.Όφειλες να το κάνεις.

Ο  εκπρόσωπος-στούντιο px75 ψεύδεται πάλι[size=14pt] οτι συστηνόμουν ως κολλητός σου[/size] και ζητούσα εκπτωσούλες από τις κοπέλες στα στουντιο!
Και γράφει οτι σου έστειλε π.μ. με τα -ανύπαρκτα φυσικά - στοιχεία ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για να δημιουργήσει κλίμα οτι λέει αλήθεια.ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΜ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑ ΑΥΤΑ;;;
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ!!!!

Δε με ενδιαφέρουν - δε με απασχολούν.
Σε απασχολούν  ;)

Όσο για τις κριτικές κάτι άλλο πέρα απ' το ότι φιλτράρονται και ελέγχονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απόλυτα δίκαια για όλους δεν έχω να προσθέσω. 
Ξέρεις οτι οι κριτικές του CHEYENNE, του Pitsirikos1, του ICCAROS και αρκετών άλλων έχουν διαφημιστικό σκοπό.

Επισκέπτης
Ξέρεις οτι οι κριτικές του CHEYENNE, του Pitsirikos1, του ICCAROS και αρκετών άλλων έχουν διαφημιστικό σκοπό.
Τύπε,ας πούμε λοιπόν ότι σε συκοφάντησαν αδίκως(δεν παίρνω θέση υπέρ σου ή κατά σου,το ξεκαθαρίζω)
Γράφοντας αυτό εσύ,αν δεν παρουσιάσεις για καθ'έναν από όσους αναγράφεις, στοιχεία που  να τεκμηριώνουν τη θέση σου,δεν συμπεριφέρεσαι κι εσύ ως αυτοί που εγκαλείς;
Παρακαλώ να το εκλάβεις ως απορία κι όχι ως μομφή.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Οκ κατάλαβα. Επειδή δεν έσβησα τα post περί "βασανισμού" έχεις κάπου κολήσει και ψιλο-επιτίθεσαι.  ;)

Δεν θεωρώ σοβαρό το θέμα πραγματικά. Εσύ το θεωρείς σοβαρό; Ότι τί; Ότι πας με σύνεργα βασανισμού και βασανίζεις τις κοπέλες; Ότι φοράς και μαύρη κουκούλα; Αισθάνεσαι ότι πρέπει να απαντήσεις εσύ ή κάποιος άλλος σοβαρά σ' αυτό; Νομίζω οι απαντήσεις καλών συναγωνιστών με φωτός βασανιστηρίων που διακωμωδούσαν το θέμα είναι η καλύτερη προσέγγιση.

Ο px75 είπε κάτι, ναι, αλλά αν σε κάνει να νιώσεις καλύτερα δε δίνω βάση, και ούτε καν απάντησα και στο pm του. Αθώος λοιπόν.  :grin:

Τώρα τα άλλα περί κλίκας διαφημιστών, και ότι μερικών οι κριτικές είναι κακόβουλες, περισσότερο προσβάλλεις συναγωνιστές με προσφορά εδώ και είσαι άδικος.

Επισκέπτης
Τύπε,ας πούμε λοιπόν ότι σε συκοφάντησαν αδίκως(δεν παίρνω θέση υπέρ σου ή κατά σου,το ξεκαθαρίζω)
Γράφοντας αυτό εσύ,αν δεν παρουσιάσεις για καθ'έναν από όσους αναγράφεις, στοιχεία που  να τεκμηριώνουν τη θέση σου,δεν συμπεριφέρεσαι κι εσύ ως αυτοί που εγκαλείς;
Παρακαλώ να το εκλάβεις ως απορία κι όχι ως μομφή.
Όπως είχα αναφέρει πολλάκις σε συζήτηση με τον ίδιο τον Cheyenne, με το να γράφεις κατ' επανάληψιν κριτικές για την ίδια κοπέλα, οδηγείσαι στο να γίνεις διαφημιστής της, άσχετα για ποιον λόγο το κάνεις.

Επισκέπτης
Όπως είχα αναφέρει πολλάκις σε συζήτηση με τον ίδιο τον Cheyenne, με το να γράφεις κατ' επανάληψιν κριτικές για την ίδια κοπέλα, οδηγείσαι στο να γίνεις διαφημιστής της, άσχετα για ποιον λόγο το κάνεις.
Οπότε το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο ;

Επισκέπτης
Ισχύει ακόμα και για 'μενα εφόσον μου γίνει συνήθεια να γράφω συνεχώς για τα στανταράκια μου.

Επισκέπτης
Γιατί βγάζεις στη φόρα προσωπικά μηνύματα;
Απαιτώ να σε κάνουν ban :s&m_3:

Επισκέπτης
Άρα να τους πούμε και μπράβο βρε φίλε γλου; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom