Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 699K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τύπε,ας πούμε λοιπόν ότι σε συκοφάντησαν αδίκως(δεν παίρνω θέση υπέρ σου ή κατά σου,το ξεκαθαρίζω)
Γράφοντας αυτό εσύ,αν δεν παρουσιάσεις για καθ'έναν από όσους αναγράφεις, στοιχεία που  να τεκμηριώνουν τη θέση σου,δεν συμπεριφέρεσαι κι εσύ ως αυτοί που εγκαλείς;
Παρακαλώ να το εκλάβεις ως απορία κι όχι ως μομφή.
Επαναλαμβανόμενες κριτικές για την ίδια κοπέλα καθίστανται διαφημιστικές εκ των πραγμάτων.

Επισκέπτης
Να μην τσινάνε τότε άμα τους λέμε την αλήθεια κατάμουτρα ;)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Ξέρεις οτι οι κριτικές του CHEYENNE, του Pitsirikos1, του ICCAROS και αρκετών άλλων έχουν διαφημιστικό σκοπό.

[/quote]

Να λοιπόν που έγινα και διαφημιστής. Και ο antisthenis .... ξέρει ότι διαφημίζω. Δεν το σχολιάζω ούτε θα βάλω emoticon καθώς δεν θέλω να το υποβαθμίσω αλλα να μείνω στην ουσία.

Θα απαντούσα με πμ αλλά επειδή μπορεί να έχουν και άλλοι τις ίδιες ....απορίες:
1) Δεν γνωριζόμαστε με ΚΑΝΕΝΑ απο τα μέλη του site, ούτε καν εξόψεως, ούτε σε παρτυ, γιορτές κτλ.,.... . Με κάποιες στουντιογυναίκες να ξέρουν το nickname μου. Λογικό δεν είναι άμα έχω παει 10άδες φορές? Λέτε να πήγα τζαμπα? Όχι, καθόλου.
2) Όταν γράφω μια θετική κριτική δεν είμαι διαφημιστής (έτσι όπως το εννοούν κάποιοι). Πάντα αναζητώ την ώρα την συνάντησης τα θετικά vibes, πληρώνω, θέλω να περάσω καλά, και όχι να μου χαλάσουν την ημέρα ή να χάσω τα λεφτά μου. Εάν η «Α» στο στοματικό δεν μού τον χτύπησε στα μάγουλα της ή η «Β» δεν έκανε deep throat βγάζοντας και τη γλώσσα της για να μού τα γλέιψει είναι μικρολεπτομέρεια προσωπικά ούτε καν το προσέχω. Και δεν θα μπω στο να συγκρίνω την Α με την Β. Βασικά στοιχεία για την καθεμιά θα γράψω.
3) Είμαι ευγενής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι διαφημιστής.
4) Δεν έχω ζητήσει ποτέ χρήματα και ούτε πρόκειται, ούτε ευγενικά, ούτε τα απαίτησα ως προϋπόθεση για να γραψω καλή κριτική. Και πολύ περισσότερο προφανώς δεν πήρα ποτέ χρήματα. Το ξέρουν αν μη τι άλλο οι επαγγελματίες.
5) Τα καλά στοιχεία που γράφω είναι τις περισσότερες φορές αντικειμενικά, άμα πας δηλαδή θα τα δεις. Μπορεί να υπάρχουν καποια στοιχεία που κάποιοι να τα θεωρούν αρνητικά, ενώ εγώ όχι. Το γράφω. Π.χ. το στουντιο φροντισμένο αλλά το κτιριο παλιό.
6) Έχω γράψει στις κριτικές μου και έχω πει προφορικά στις υπηρεσίες ότι οι τιμές είναι υψηλές (έτσι όπως το κρινουμε εμείς σαν πελάτες, δεν ξέρω τα κοστολόγια τους εγώ μίλησα για λογαριασμό μας). Το έχω πει και σε μια ιδιοκτήτρια που έτυχε να γνωρίσω επιτόπου, μπορεί να διαφωνούμε αλλά αυτό είναι άσχετο. Επίσης, έχω υποστηρίξει ότι μπορεί να γίνει marketing-τιμολογιακή πολιτική τύπου frequent flyer κ.α. Υπάρχουν τρόποι, γίνεται Αυτό δεν θεωρώ ότι είναι μεμπτό. Ούτε υπάρχει καποια ειδική ατομική εύνοια, οι ίδιοι κανόνες ισχύουν για όλους που τους πληρούν.
7) Από την ώρα που χτυπώ το κουδούνι σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι πρέπει να πληρώνουμε κανονικά και ως πελάτες όλοι μας. Είναι επαγγελματίες και τα κορίτσια και τα στούντιο και δεν ξετρελάθηκαν από τα νιάτα μου και την ομορφιά μου.
8) Διαφωνώ με την άποψη ότι εάν γράφεις για μια κοπέλα πολλές φορές είσαι διαφημιστής της. Παίζουμε με τις λέξεις. Δηλ. εάν γράψω 1 κριτική και είναι και καλή τί είμαι? Διαφημιστής. Εάν είναι κακή? Δυσφημιστής. Ή μήπως η 1 δεν πιάνεται? Σε πόσες ξεκινώ να είμαι διαφημιστής? Γραφω αυτά που ζω και πάντα την αλήθεια. Οι συναντήσεις μου κατά κανόνα είναι θετικές, αυτό οφείλεται στην κοπέλα και σε μένα, από τον τρόπο δηλαδή που προσεγγίζω την εμπειρία αυτή. Έχει σχέση με τη διάθεση, τη θέληση, το χαρατήρα, την ωριμότητα. Πάντως προσωπικά για να μην κουράζω τους αναγνωστες και επειδή δεν με γοήτευε (γραφω ερασιτεχνικα, επειδή γουστάρω και χωρίς υποχρέωση!) δεν έχω γράψει κάθε φορά που επισκέφθηκα κανονικά και ως ΠΕΛΑΤΗΣ τα στανταρ μου. Στο 10% των επισκέψεων θεωρείται .....διαφήμιση?
9) Έχει τύχει να μην γράψω αρνητικές κριτικές κάποιες φορές. Δεν το ήθελα. ‘Αλλες φορές έγραψα αλλά ήμουν ευγενικός. Είχε έννοια να βρίσω? Μα τον ευατό μου θα υποβάθμιζα και όχι τους άλλους.
10) Σας φαίνεται απίστευτο? Μού έχουν κοπεί κριτικές. Κι ας μην έκανα ποτέ το διαφημιστή.
Ας το κλείσω εδώ και ας μην το παρακάνω, όποιος θέλει κάτι ας στείλει πμ. Προτείνω να σκεφτούμε τί ακριβώς σημαίνει διαφήμιση (με την κυριολεκτική της έννοια η λέξη) και τί περιεχόμενο τής προσδίδει ο καθένας από εμάς.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310

Ξέρεις οτι οι κριτικές του CHEYENNE, του Pitsirikos1, του ICCAROS και αρκετών άλλων έχουν διαφημιστικό σκοπό.

[/quote]

όρισε μου ποιές ΔΕΝ είναι διαφημστικές

όρισε μου ποιες ΔΕΝ έχουν διαφημιστικό σκοπό

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
jockerx

Γιατί λες στον antisthenis ότι "Ξέρεις ...ότι έχουν διαφημιστικό σκοπό"

Πώς ξέρεις ότι έχουν διαφημσιτικό σκοπό? Τί στοιχεία έχεις?
Πώς ξέρεις ότι το ξέρει ο antisthenis?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
όρισε μου ποιές ΔΕΝ είναι διαφημστικές

όρισε μου ποιες ΔΕΝ έχουν διαφημιστικό σκοπό
οι δικες μου τυπε ....ειναι οι μονες οριτζιναλε...... ;) :grin:

επι της ουσιας μην κουραζεσαι....δεν θα σου απαντησει κανεις γιατι πολυ απλα οι κοντρες που υπαρχουν εχουν βαθος και παρασκηνιο

εγω εκεινο που παρατηρω ειναι οτι καποιος λεει κατι που διαπιστωνει πιθανως ο καθε μεσος αναγνωστης για εναν συναγωνιστη και η απαντηση που παιρνει ειναι απο τον αμεσα θιγομενο  καθολα ευγενικη και εντος των προβλεπομενων οριων καθωσπρεπισμου ενω καποιοι αλλοι(τσιρακια,καλοθελητες; δηθεν φιλοι;) μπαινουν στην μεση και πετανε αλλου τυπου υπονοουμενα και μπηχτες για τον πρωτο......

βεβαια καλα να παθει και ο πρωτος γιατι ειναι κουτσομπολης θα μου πεις και ποιος του ειπε να κοιτα ξενες καμπουρες;....

στην τελικη ολοι κρινομαστε,ολοι εχουμε νοημοσυνη,οσοι ειναι αφελεις δεν πειραζει (μακαριοι οι πτωχι τω πνευματι ειπε ο ιησους) και οι υπολοιποι δεν χρειαζομαστε ουτε μεσσιες,ουτε σωτηρες ουτε φαρους αληθειας να μας καθοδηγουν με πατερναλιστικες συμπεριφορες.....

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
οι δικες μου τυπε ....ειναι οι μονες οριτζιναλε...... ;) :grin:

επι της ουσιας μην κουραζεσαι....δεν θα σου απαντησει κανεις γιατι πολυ απλα οι κοντρες που υπαρχουν εχουν βαθος και παρασκηνιο

εγω εκεινο που παρατηρω ειναι οτι καποιος λεει κατι που διαπιστωνει πιθανως ο καθε μεσος αναγνωστης για εναν συναγωνιστη και η απαντηση που παιρνει ειναι απο τον αμεσα θιγομενο  καθολα ευγενικη και εντος των προβλεπομενων οριων καθωσπρεπισμου ενω καποιοι αλλοι(τσιρακια,καλοθελητες; δηθεν φιλοι;) μπαινουν στην μεση και πετανε αλλου τυπου υπονοουμενα και μπηχτες για τον πρωτο......

βεβαια καλα να παθει και ο πρωτος γιατι ειναι κουτσομπολης θα μου πεις και ποιος του ειπε να κοιτα ξενες καμπουρες;....

στην τελικη ολοι κρινομαστε,ολοι εχουμε νοημοσυνη,οσοι ειναι αφελεις δεν πειραζει (μακαριοι οι πτωχι τω πνευματι ειπε ο ιησους) και οι υπολοιποι δεν χρειαζομαστε ουτε μεσσιες,ουτε σωτηρες ουτε φαρους αληθειας να μας καθοδηγουν με πατερναλιστικες συμπεριφορες.....

Έλα όμως που δεν υπάρχει κανένα βάθος και καμιά κόντρα μεμ μένα, που δεν έχω με κανένα σχέση, ούτε έχω τσιράκια, ούτε απαντάνε για την παρτη μου.κτλ......  Με πήρε όμως η μπάλα.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Με αυτά και με αυτά θα μού αυξήσετε και τα μηνύματα και θα με αναβαθμίσετε σε ....ανώτερο μέλος  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν και εχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
δεν πειραζει ρε παιξε μπαλιτσα...... :grin: :grin:

προτιμότερο δεν είναι να δουλεύω (όσο υπάρχει δουλειά), να μού τρωνε χρονο και χρήμα οι γυναίκες? και άντε και να γράφω τα σχτεικά??

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
υπό την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα τριγύρω.....

Επισκέπτης
Έτσι...

ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ
.
Πολύ θόρυβος για τις κριτικές.
Το πρόβλημα δεν είναι βέβαια η υποκειμενικότητα αλλά οι μούφες: Κριτικές κατά παραγγελία ή κωλογλειφτικές. Θα συμφωνήσω με τον GL (που τον εγκέφαλό του οξυγονώνει επαρκώς -κατά τα φαινόμενα- ο αέρας της εξοχής) στο γεγονός ότι και οι κριτές κρίνονται. Μερικές φορές κάποιες κριτικές είναι τόσο μούφα που, όπως τα σκατά, βρωμάνε από μακρυά. Άλλες είναι πιο συγκαλυμμένες που αφήνουν αμφιβολία για τις προθέσεις τους.

Γενικά το site, παρά την ονομασία του, είναι site προβολής των στούντιο. Οι διαφημίσεις τους καταλαμβάνουν αρκετό χώρο της οθόνης. Τα μπουρδέλα, αν και , όπως νομίζω, ενδιαφέρουν τα περισσότερα μέλη, έρχονται εκ των πραγμάτων σε δεύτερη θέση, με αιχμή την ημερήσια ενημέρωση και το σχολιασμό κριτικών. Τα στούντιο εκτός από τις διαφημίσεις, έχουν εκτενές support από νήματα για συγκεκριμένα στούντιο και εργαζόμενες. Το νήμα της ημερήσιας ενημέρωσης των στούντιο ανήκει πρωτίστως στις τσατσάδες και την Ανάρτηση Ημερήσιων Βαρδιών. Παρεμβάλλονται, κάπου-κάπου, ερωτησο-απαντησούλες και άλλα ψιλά.
Οι μούφες κριτικές αποτελούν ένα μόνο τμήμα αυτού του support. Το γεγονός ότι έχει λάβει κάποια έκταση το θέμα, οφείλεται στο ότι πολλοί ασπάζονται αυτή τη διαπίστωση. Δεν θα κάνω το κριτή άλλων μελών (σε 1-2 περιπτώσεις το έκανα, για κραχτές περιπτώσεις). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Προσωπικά δύσκολα θα εμπιστευόμουν γνώμες ατόμων, που δεν γνωρίζω προσωπικά, και που αναφύονται στα φόρουμ ως εντρυφούντες στα σαλόνια των στούντιο και χαριεντίζονται με τις κολλητές τους τσατσάδες και το προσωπικό. Πόσο μάλλον διάφορα «πετ» των πορνείων που εμπίπτουν σε κατά συρροή «έρωτες» με τις εργαζόμενες, και άλλα εμπριμέ. Δεν λέω ότι  οι παραπάνω είναι εξ ορισμού δόλιοι, αλλά ποιος είναι αντικειμενικός με τους «κολλητούς» του, έτσι που να φτάνει στο σημείο ακόμα και να τους εκθέτει αν είναι απαραίτητο (ο πιθανότερο είναι να υποβαθμίσει ή να αποσιωπήσει τα αρνητικά). Και σίγουρα δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο καλάθι.

Η κατάσταση δεν σώζεται. Θα σωζόταν αν υπήρχε site, χωρίς διαφήμιση, με έλεγχο των μελών, με μπαν κατόπιν κοινής συμφωνίας ικανού αριθμού μελών και χωρίς της παρέμβαση της κάθε κυρα-Λίτσας, κυρά-Γκλίτσας, κυρ-Αγγέλως και κυρα-Βαγγέλως.
Ευτυχώς κάποια απόπειρα για διάβρωση της ενημέρωσης των μπουρδέλων, εξοβελίστηκε κακήν κακώς.
Προσωπικά συμμετέχω στο site λόγω της ύπαρξης κάποιων μελών που καταθέτουν το μεράκι τους και σέβονται τα υπόλοιπα μέλη. Που έχουν στυλ και προσωπικότητα και δίνουν χρώμα στο θέμα τους. Που μιλάνε σαν φίλος προς φίλο. Και ας παραφέρονται, και ας υπερβάλλουν κάποιοες φορές. Έτσι είναι οι φίλοι, έτσι είμαι και εγώ. Δεν είναι λίγα αυτά τα μέλη. Και η δουλειά αυτών των μελών είναι, κατά τη γνώμη μου, που φέρνει και κρατάει κόσμο στο site. Από το έργο αυτών των συναθλητών, κοιτάζουν οι τσατσάδες, οι περικοκλάδες τους και τα πετ τους να τραβήξουν κόσμο στο μαγαζάκι τους. Προσωπικά τα στούντιο ελάχιστα έως καθόλου με αποσχολούν. Τα ct το ίδιο και χειρότερα.
Οι κοινοί χώροι, όπως τα φόρουμ, έχουν τα καλά και τα κακά τους, τους καλούς και τους κακούς τους. Και η πιάτσα (με τη καλή και την κακή έννοια) το ίδιο.
Ο καθένας, λοιπόν, ας βάλει το μυαλουδάκι του να δουλέψει. Τα κορόιδα δεν ελλειψαν ποτέ. Εσείς δεν χρειάζεται να είστε ένα από αυτά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ. Το ξαδερφάκι Joppino, έπειτα από το έντονο ενδιαφέρον για το B's Advanced Membership, ανακοίνωσε ότι δεν δέχεται συμμετοχές ηλιθιών, χοντροκομένων και χυδαίων μελών. Αυτοί, είπε, δεν έχουν μέλλον.  :2funny:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.858
Πόντοι
46.232
+100!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

• Like
Αντιδράσεις: viator

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
JOPINO          et al.

1) Εάν κάποιος είναι ευνοημένος των στουντο, γιατί θεωρείς ότι θα τύχει κακής μεταχείρισης αλλά δεν θα το γράψει? ΔΕΝ θα τύχει ΠΟΤΕ κακής. Θα τον έχουν στα ώπα-ωπα, οπότε πάντα θα γράφει αλήθεια: την δική του υποκειμενική.
2) Η ερώτηση είναι πώς ξεχωρίζεις τις μούφα κριτικές? για στουντιο, για μπουρδέλα, για οτιδήποτε. Αυτή δεν είναι σε θέση ποτέ και κανείς να την απαντήσει. Πώς μπορεί να ξέρει εάν εγώ ή εσύ ή οποιοσδήποτε δεν είναι ο πραγματικός διαφημιστής ενός μαγαζιού? Εάν ενίοτε παριστάνω το μάγκα, ή μαυρίζω καποια άλλα μαγαζιά ή ακόμη και καποια «δική» μου νομίζεις ότι με πιστοποιεί ως μη διαφημιστή? Χρειάζεται να έχω πολλές κριτικές για να είμαι ο πραγματικός διαφημιστής? Μήπως ένα μαγαζί θέλει πολλούς και ανανεούμενους? Κλώνους ή μη κλώνους? ..κτλ.
3) Ακόμη και διαφήμιση να μην υπήρχε στο banner πάλι θα υπήρχε θέμα αξιοπιστίας. Σκέψου το και θα καταλάβεις γιατί.
4) Το εάν θα εισπράξω φόλα από μιά επαγγελματία εξαρτάται και από μένα που πηγαίνω. Είναι πολύ απλό (και για άλλους πολύ δύσκολο) να προβλεφθεί και να απαντηθεί και δεν έχει καμιά σχέση με διαφημιστές, pets, κτλ. Εγώ αναφέρομαι στο μέσο πελάτη όλα τα άλλα είναι ακραία περίπτωση. Ο μέσος πελάτης εφόσον μπορεί να σκέφτεται εκ των προτέρων το ποιό κουδούνι χτυπάει και να έχει και την σωστή συμπεριφορά δεν θα χάσει ποτέ. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Είναι διαδραστική κατάσταση ακόμη και το αγοραίο σεξ, αυτό είναι το μοναδικό μυστικό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom