Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Φιλοκαλείτε μετ' ευτελείας και φιλοσοφείτε άνευ μαλακίας.  :woldman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ναι ναι δε καταλαβα τι ειπα  :2funny:
δεν ειναι θεμα ξεμωραμαρας αλλα προσωπικης αλλοτριωσης.....λαθος το εθεσες γιαυτο και δεν αντιλαμβανεσαι ουτε και ο ιδιος τι ειπες....

ο γευσιγνωστης ειναι καταδικασμενος να κρινει γευσεις......ο μιστερ μονκ ειναι καταδικασμενος να ξεσκονιζει ή να τακτοποιει αντικειμενα......ο ψυχαναγκαστικος ειναι καταδικασμενος να περπαταει αναμεσα στις γραμμες απο τα πλακακια ή να πιανει 3 φορες το πομολο της πορτας πριν την ανοιξει......ο ψυχακιας με την καθαριοτητα να πλενει τριαντα φορες την μερα τα χερια του...

ο μπουρδελιαρης που γραφει κριτικες εστω και για να προσφερει στο κοινο γνωση οπως αυτος νομιζει ειναι καταδικασμενος ωσαν τον τανταλο να μην μπορει να πιει και να ξεδιψασει απο το νερο που εχει μεσα στα ποδια του.....κι αυτο γιατι η διαθεση του για διαρκη ενημερωση και ρεπορταζ εχουν μεταβαλλει και αλλοτριωσει την απλη του επισκεψη στον οικο ανοχης σε ιεροτελεστια ή διαδικασια αν το θες.....και μπορει να μην ζει την αγνη απολαυση της στιγμης.....

ακομα και οι επιλογες του που θα μπει ή δεν θα μπει δεν γινονται ενιοτε βασει της πυξιδας του πουτσου του αλλα ενος υπερεγω που τον ελεγχει και τον σπρωχνει στην εξερευνηση νεων εμπειριων που εν συνεχεια θα μοιραστει με τους αλλους μεσω της κριτικης του....

δεν ξερω αν με πιανεις... ;)

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Για ποιον λόγο γράφεις κριτικές συναγωνιστή;
[/quote]

Φίλε Ροκαβλόν,επειδή διαβάζω τώρα τελευταία όλη αυτήν την φαγωμάρα που επικρατεί εδώ μέσα,παίρνωντας σαν αφορμή την ερώτησή σου(προς άλλο μέλος),ας μου επιτραπεί να γράψω 2 κουβέντες...αν δεν κάνω λάθος,είμαι μέλος από το ΄08.Έχω γράψει 32 κριτικές,έχω βαρεθεί να γράψω κάποιες άλλες,έχω πάει 2,3,4 φορές σε κάποια/ες που πέρασα καλά,αλλά ο κύριως λόγος που έγραψα,όταν έγραψα,ήταν για να προστατεύσω τα παιδιά που δεν ξέρουν τι παίζει και προσπαθούν να κάνουν μία επιλογή,ώστε να μην χάσουν τα λεφτά τους,βασιζόμενοι καλοπροαίρετα σε κάποιες κριτικές. Εγώ έχω φάει φόλες διαβάζοντας κριτικές από 'δω,ωστόσο έχω περάσει και πολύ καλά,πάλι βασιζόμενος σε κριτικές.Το ότι παίζονται διάφορα κολπάκια...ναι τελικά έτσι είναι,οπότε κι εγώ πλέον,αν και διαβάζω κάποιες θετικές κριτικές,δεν δίνω ιδιαίτερη βάση,πάω εισπράτω την αύρα του μαγαζιού και της κοπέλας και...η μπαίνω ή φεύγω...Περισσότερο πιστεύω σε μία αρνητική κριτική,οπότε και βγάζω την γκόμενα εκτός λίστας,παρά σε διθυράμβους.....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ειναι θεμα ξεμωραμαρας αλλα προσωπικης αλλοτριωσης.....λαθος το εθεσες γιαυτο και δεν αντιλαμβανεσαι ουτε και ο ιδιος τι ειπες....

ο γευσιγνωστης ειναι καταδικασμενος να κρινει γευσεις......ο μιστερ μονκ ειναι καταδικασμενος να ξεσκονιζει ή να τακτοποιει αντικειμενα......ο ψυχαναγκαστικος ειναι καταδικασμενος να περπαταει αναμεσα στις γραμμες απο τα πλακακια ή να πιανει 3 φορες το πομολο της πορτας πριν την ανοιξει......ο ψυχακιας με την καθαριοτητα να πλενει τριαντα φορες την μερα τα χερια του...

ο μπουρδελιαρης που γραφει κριτικες εστω και για να προσφερει στο κοινο γνωση οπως αυτος νομιζει ειναι καταδικασμενος ωσαν τον τανταλο να μην μπορει να πιει και να ξεδιψασει απο το νερο που εχει μεσα στα ποδια του.....κι αυτο γιατι η διαθεση του για διαρκη ενημερωση και ρεπορταζ εχουν μεταβαλλει και αλλοτριωσει την απλη του επισκεψη στον οικο ανοχης σε ιεροτελεστια ή διαδικασια αν το θες.....και μπορει να μην ζει την αγνη απολαυση της στιγμης.....

ακομα και οι επιλογες του που θα μπει ή δεν θα μπει δεν γινονται ενιοτε βασει της πυξιδας του πουτσου του αλλα ενος υπερεγω που τον ελεγχει και τον σπρωχνει στην εξερευνηση νεων εμπειριων που εν συνεχεια θα μοιραστει με τους αλλους μεσω της κριτικης του....

αν πας να φας σε εστιατοριο του γαμας τα ραματα στην αναλυση και στην επιλογη και στην καχυποψια? απλα πραματα. αλλα οκ βασανιστειτε, γουστα ειναι και δικαιωμα αλλωστε  :grin:

Επισκέπτης
Φίλε Ροκαβλόν,επειδή διαβάζω τώρα τελευταία όλη αυτήν την φαγωμάρα που επικρατεί εδώ μέσα,παίρνωντας σαν αφορμή την ερώτησή σου(προς άλλο μέλος),ας μου επιτραπεί να γράψω 2 κουβέντες...αν δεν κάνω λάθος,είμαι μέλος από το ΄08.Έχω γράψει 32 κριτικές,έχω βαρεθεί να γράψω κάποιες άλλες,έχω πάει 2,3,4 φορές σε κάποια/ες που πέρασα καλά,αλλά ο κύριως λόγος που έγραψα,όταν έγραψα,ήταν για να προστατεύσω τα παιδιά που δεν ξέρουν τι παίζει και προσπαθούν να κάνουν μία επιλογή,ώστε να μην χάσουν τα λεφτά τους,βασιζόμενοι καλοπροαίρετα σε κάποιες κριτικές. Εγώ έχω φάει φόλες διαβάζοντας κριτικές από 'δω,ωστόσο έχω περάσει και πολύ καλά,πάλι βασιζόμενος σε κριτικές.Το ότι παίζονται διάφορα κολπάκια...ναι τελικά έτσι είναι,οπότε κι εγώ πλέον,αν και διαβάζω κάποιες θετικές κριτικές,δεν δίνω ιδιαίτερη βάση,πάω εισπράτω την αύρα του μαγαζιού και της κοπέλας και...η μπαίνω ή φεύγω...Περισσότερο πιστεύω σε μία αρνητική κριτική,οπότε και βγάζω την γκόμενα εκτός λίστας,παρά σε διθυράμβους.....
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Όμως αν υπάρχει τρόπος να μειωθούν αυτά τα κολπάκια στο ελάχιστο, προς όφελός μας δεν θα 'ναι;

Επισκέπτης
.
.
.
Ουσιαστικά έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα ε; :grin:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Όμως αν υπάρχει τρόπος να μειωθούν αυτά τα κολπάκια στο ελάχιστο, προς όφελός μας δεν θα 'ναι;

και βέβαια προς όφελός μας είναι,εγώ πολλές φορές έχω ρωτήσει για κάποιες κοπέλες και μάλλον έχω γλυτώσει από κάμποσες ξεπέτες....Έτσι ή αλλιώς,η γνήσια μορφή του σαίτ αυτή είναι,της πληροφόρησης και όχι της παραπληροφόρησης και της διαφήμισης.Αλλά απ την στιγμή που ο οποισδήποτε μπαίνει και γράφει,δυστυχώς ..θα υπάρχουν και αυτά...

Επισκέπτης
Το θέμα είναι να σταματήσουμε αυτούς που το κάνουν κατ' επανάληψιν και πιστεύω ότι αυτό που αποφασίστηκε πρόσφατα περί μάξιμουμ αριθμού κριτικών για μία κοπέλα από το ίδιο άτομο, θα εξυγιάνει κατά πολύ αυτόν τον τομέα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ουσιαστικά έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα ε; :grin:
ουτε εσυ με πιανεις ακριβως....θα ελεγα μαλλον το εξης......

καποιοι το καναν επαγγελμα, ναι ,και φαινεται αυτο.....στημενες και παραφουσκωμενες κριτικες....

καποιοι το καναν το χομπι τους μαρτυριο......τους κυνηγαει το εγω τους μεσα στο σαιτ και πασχιζουν διαρκως να αποδειξουν κατι.... :think: λεω εγω τωρα.....μπορει να μην τα λεω και καλα....

Επισκέπτης
Περί του πρώτου τα λες απολύτως σωστά.
Περί του δευτέρου απλά ίσως :grin:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το θεμα το εξαντλησαμε στο διαδικτυο και ολες οι τοποθετησεις ηταν χρησιμες!!!...Οσοι απο μας ειμαστε αμετοχοι στα παιχνιδια συμφεροντων και διαφημησεων που παιζονται........ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΦΕΥΓΑΝ!!!..Παραπανω συνεχεια του θεματος δεν λεει!!!..Τα στουντιο την χρονια αυτη εκτιμω οτι θα υπολειτουργησουν, καθοτι θα συνεχιστουν σε βαθος τα οικονομικα μετρα οπως εκτιμουν διαφοροι "Ειδικοι"!!!..Κατα συνεπεια τα 30 ευρω(το απλο) για ολα τα στουντιο ειναι πολυ κοντα!!!..Ας βγαλουν κανενα καινουργιο προγραμμα, οσα στουντιο εχουν στην ιδια βαρδια δυο εργαζομενες,ωστε να παιρνουν απ' οσους πελατες διαθετουν πλεον χρημα....παραπανω χρηματα!!!Π.χ λεσβιακο μεταξυ των τανων και after (πως το σπηκαρω το αγγλικο..χαχαχα) o πελατης αφου τις παιρνει ματι να γαμιουνται μεταξυ τους...να γαμαει και τις δυο!!!!Σημειωση το λεσβιακο να ειναι σωστο και αληθινο και οχι του κωλου!!!!..Και χρηματα να εχουν καποιοι απο μας πελατες ...ποιος ο λογος να δινουμε τα σαραντα και τα πενηντα ευρω(στο απλο)...οταν μαθαινουμε οτι αυξανονται τα στουντιο που θα δινουν το απλο με 30 ευρω???....Στα παραπανω που εγραψα εξαιρω τους συναγωνιστες που ενδιαφερονται να τρωνε πουτσα(στραπον) απο τις εργαζομενες και τα αυταρχικα!!!Αυτες οι ιδιαιτεροτητες δυστυχως οσο και να προχωρα η οικονομικη κριση θα πληρωνονται αδρα!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε..μα τωρα κοντα εχουμε αργιες!!!..Π.χ τα Φωτα!!!Εγω θα βαλω το μπουκαλακι ουισκι σε κανενα μαγαζι στην πλατεια Βαφης(Παρασκευη που εχει και θεαμα)...και εσυ θα με συμβουλευσεις με ποια θα παω!!!!!

τυπε τελικα το μουνακι απο το φεησμπουκ
το έσπρωξες?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τυπε τελικα το μουνακι απο το φεησμπουκ
το έσπρωξες?
Ναι...αλλα μου φυγαν χρηματα σε δυο μαγαζια για ποτο και διασκεδαση που πηγαμε, πριν παμε σπιτι της... που το γαμησι που εκανε ηταν μετριο ...που αν τα εδινα σε στουντιακι θα περναγα καλυτερα!!!..Σε καθε περιπτωση δεν το μετανοιωσα..καλουτσικα περασα!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι...αλλα μου φυγαν χρηματα σε δυο μαγαζια για ποτο και διασκεδαση που πηγαμε, πριν παμε σπιτι της... που το γαμησι που εκανε ηταν μετριο ...που αν τα εδινα σε στουντιακι θα περναγα καλυτερα!!!..Σε καθε περιπτωση δεν το μετανοιωσα..καλουτσικα περασα!!!

ρε τυπε γιατι 2 μαγαζια? ειχε καλα ποτα το πρωτο και συ εψαχνες τις μπομπες για να γαμησεις? τοσο χαλια η γκομενα?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ρε τυπε γιατι 2 μαγαζια? ειχε καλα ποτα το πρωτο και συ εψαχνες τις μπομπες για να γαμησεις? τοσο χαλια η γκομενα?
οχι ρε...ανημερα Πρωτοχρονιας ηταν...το ριξαμε λιγο εξω!!!

Επισκέπτης
Έτσι...

ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ
.

Γενικά το site, παρά την ονομασία του, είναι site προβολής των στούντιο. Οι διαφημίσεις τους καταλαμβάνουν αρκετό χώρο της οθόνης. Τα μπουρδέλα, αν και , όπως νομίζω, ενδιαφέρουν τα περισσότερα μέλη, έρχονται εκ των πραγμάτων σε δεύτερη θέση, με αιχμή την ημερήσια ενημέρωση και το σχολιασμό κριτικών. Τα στούντιο εκτός από τις διαφημίσεις, έχουν εκτενές support από νήματα για συγκεκριμένα στούντιο και εργαζόμενες. Το νήμα της ημερήσιας ενημέρωσης των στούντιο ανήκει πρωτίστως στις τσατσάδες και την Ανάρτηση Ημερήσιων Βαρδιών. Παρεμβάλλονται, κάπου-κάπου, ερωτησο-απαντησούλες και άλλα ψιλά.
Οι μούφες κριτικές αποτελούν ένα μόνο τμήμα αυτού του support. Το γεγονός ότι έχει λάβει κάποια έκταση το θέμα, οφείλεται στο ότι πολλοί ασπάζονται αυτή τη διαπίστωση. Δεν θα κάνω το κριτή άλλων μελών (σε 1-2 περιπτώσεις το έκανα, για κραχτές περιπτώσεις). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Προσωπικά δύσκολα θα εμπιστευόμουν γνώμες ατόμων, που δεν γνωρίζω προσωπικά

Η κατάσταση δεν σώζεται. Θα σωζόταν αν υπήρχε site, χωρίς διαφήμιση, με έλεγχο των μελών, με μπαν κατόπιν κοινής συμφωνίας ικανού αριθμού μελών και χωρίς της παρέμβαση της κάθε κυρα-Λίτσας, κυρά-Γκλίτσας, κυρ-Αγγέλως και κυρα-Βαγγέλως.

Kάπως έτσι έχουν τά πράγματα.Εφόσον η αρχική σελίδα έχει διαφημίσεις οι εσωτερικές σελίδες θα έχουν διαφημιστές.Αυτή είναι η θέση τού μπουρδέλλα.κομ και δέν αντιστρέφεται.
Η διαφορά τής πρώτης σελίδας από τίς εσωτερικές είναι, ότι τό πρωτοσέλιδο είναι καθαρών προθέσεων ενώ οι γυρολόγοι τών εσωτερικών σελίδων ψαρεύουν και θα ψαρεύουν στα θολά νερά.Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κρίση για να αντιληφθεί κάποιος, κάποια, κάποιο τό στήσιμο.
Τό γαμήσι δεν παράγει ποτέ το ίδιο έννομο αποτέλεσμα.Γιά κάποιους είναι υπέρτατος όρος ύπαρξης.Γιά κάποιους άλλους είναι αμαρτία πού ξεπλένεται μόνο με χρήμα.Πολύ χρήμα όμως.
Από τό μαγνητοφωνημένο μήνυμα τής Γαβριέλλας (Ναταλία Ουσάκοβα-Μ.Ευγενικού 14) μέχρι τα τραβελλοστούντιο πέρασαν πολλά χρόνια.Αργά και σταθερά η πουτανιά μετεξελίσσεται σε πουστιά.
Η πουστιά θέλει κράξιμο.Ο πούστης επίσης.
Για τό καλό τους. 

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ο GL σου έκανε κάποια σχόλια.
Ουσιαστικά πας πίσω από το προηγούμενο ποστ μου. Το να ξανα-απαντήσω θα σήμαινε επανάληψη του. Δεν έχει νόημα. (Με άλλα λόγια, σε αυτά που θέτεις, η απάντησή μου είναι το προηγούμενο ποστ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κύκλους). Περί «θολώματος» και διολίσθησης νοημάτων έχω ξαναγράψει.
Προφανώς διαφωνείς...
Ισως κατά τη γνώμη σου τα φαινόμενα που περιγράφουμε δεν υπάρχουν...
Πολλά φαινόμενα μπορεί να υπάρχουν. Στους διαδρόμους μπορεί να ακούσεις διάφορα. Αποδείξεις? μηδέν! Ιστορίες? μπορεί να φτιάξει κανείς πολλές. Έχει αξία να σού πώ τι ακούω? Στο φινάλε μπορεί να είναι και αυτό που ακούω (που κάποιος μού το σερβίρει ως αντικειμενική γνώμη) στημένο. Αρα να σού κάνω το παπαγαλάκι? Γι αυτό και μένω σ'αυτά που διαπιστώνω ιδίοις όμμασι. Αποτέλεσμα? βγαίνω διαφημιστής.
Εγώ είπα δύο θεμελιώδη πράγματα που όταν τα καταλάβει ο κόσμος (κάποιοι τα κατάλαβαν ήδη απότι διάβασα): 1) να μην υπερτιμούμε τις κριτικές & 2) να μην υπερτιμούμε τον εαυτό μας. Τώρα όλα αυτά θέλουν κάποια ανάλυση και επεξηγήσεις, αλλά ας τα σκεφτεί κανείς λιγάκι μόνος του πρώτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom