- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.116
- Πόντοι
- 17.085
Φιλοκαλείτε μετ' ευτελείας και φιλοσοφείτε άνευ μαλακίας.
δεν ειναι θεμα ξεμωραμαρας αλλα προσωπικης αλλοτριωσης.....λαθος το εθεσες γιαυτο και δεν αντιλαμβανεσαι ουτε και ο ιδιος τι ειπες....ναι ναι δε καταλαβα τι ειπα
που διαφωνεις ;Φιλοκαλείτε μετ' ευτελείας και φιλοσοφείτε άνευ μαλακίας.
στο ανευπου διαφωνεις ;
δεν ειναι θεμα ξεμωραμαρας αλλα προσωπικης αλλοτριωσης.....λαθος το εθεσες γιαυτο και δεν αντιλαμβανεσαι ουτε και ο ιδιος τι ειπες....
ο γευσιγνωστης ειναι καταδικασμενος να κρινει γευσεις......ο μιστερ μονκ ειναι καταδικασμενος να ξεσκονιζει ή να τακτοποιει αντικειμενα......ο ψυχαναγκαστικος ειναι καταδικασμενος να περπαταει αναμεσα στις γραμμες απο τα πλακακια ή να πιανει 3 φορες το πομολο της πορτας πριν την ανοιξει......ο ψυχακιας με την καθαριοτητα να πλενει τριαντα φορες την μερα τα χερια του...
ο μπουρδελιαρης που γραφει κριτικες εστω και για να προσφερει στο κοινο γνωση οπως αυτος νομιζει ειναι καταδικασμενος ωσαν τον τανταλο να μην μπορει να πιει και να ξεδιψασει απο το νερο που εχει μεσα στα ποδια του.....κι αυτο γιατι η διαθεση του για διαρκη ενημερωση και ρεπορταζ εχουν μεταβαλλει και αλλοτριωσει την απλη του επισκεψη στον οικο ανοχης σε ιεροτελεστια ή διαδικασια αν το θες.....και μπορει να μην ζει την αγνη απολαυση της στιγμης.....
ακομα και οι επιλογες του που θα μπει ή δεν θα μπει δεν γινονται ενιοτε βασει της πυξιδας του πουτσου του αλλα ενος υπερεγω που τον ελεγχει και τον σπρωχνει στην εξερευνηση νεων εμπειριων που εν συνεχεια θα μοιραστει με τους αλλους μεσω της κριτικης του....
δεν ξερω αν με πιανεις... ;)
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Όμως αν υπάρχει τρόπος να μειωθούν αυτά τα κολπάκια στο ελάχιστο, προς όφελός μας δεν θα 'ναι;Φίλε Ροκαβλόν,επειδή διαβάζω τώρα τελευταία όλη αυτήν την φαγωμάρα που επικρατεί εδώ μέσα,παίρνωντας σαν αφορμή την ερώτησή σου(προς άλλο μέλος),ας μου επιτραπεί να γράψω 2 κουβέντες...αν δεν κάνω λάθος,είμαι μέλος από το ΄08.Έχω γράψει 32 κριτικές,έχω βαρεθεί να γράψω κάποιες άλλες,έχω πάει 2,3,4 φορές σε κάποια/ες που πέρασα καλά,αλλά ο κύριως λόγος που έγραψα,όταν έγραψα,ήταν για να προστατεύσω τα παιδιά που δεν ξέρουν τι παίζει και προσπαθούν να κάνουν μία επιλογή,ώστε να μην χάσουν τα λεφτά τους,βασιζόμενοι καλοπροαίρετα σε κάποιες κριτικές. Εγώ έχω φάει φόλες διαβάζοντας κριτικές από 'δω,ωστόσο έχω περάσει και πολύ καλά,πάλι βασιζόμενος σε κριτικές.Το ότι παίζονται διάφορα κολπάκια...ναι τελικά έτσι είναι,οπότε κι εγώ πλέον,αν και διαβάζω κάποιες θετικές κριτικές,δεν δίνω ιδιαίτερη βάση,πάω εισπράτω την αύρα του μαγαζιού και της κοπέλας και...η μπαίνω ή φεύγω...Περισσότερο πιστεύω σε μία αρνητική κριτική,οπότε και βγάζω την γκόμενα εκτός λίστας,παρά σε διθυράμβους.....
εγω δεν ειπα οτι ειμαι γευσιγνωστης ..... ;)αν πας να φας σε εστιατοριο του γαμας τα ραματα στην αναλυση ;
Ουσιαστικά έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα ε;δεν ειναι θεμα ξεμωραμαρας αλλα προσωπικης αλλοτριωσης.....λαθος το εθεσες γιαυτο και δεν αντιλαμβανεσαι ουτε και ο ιδιος τι ειπες....
.
.
.
δεν ξερω αν με πιανεις... ;)
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Όμως αν υπάρχει τρόπος να μειωθούν αυτά τα κολπάκια στο ελάχιστο, προς όφελός μας δεν θα 'ναι;
ουτε εσυ με πιανεις ακριβως....θα ελεγα μαλλον το εξης......Ουσιαστικά έχουμε κάνει το χόμπι μας επάγγελμα ε;
Ε..μα τωρα κοντα εχουμε αργιες!!!..Π.χ τα Φωτα!!!Εγω θα βαλω το μπουκαλακι ουισκι σε κανενα μαγαζι στην πλατεια Βαφης(Παρασκευη που εχει και θεαμα)...και εσυ θα με συμβουλευσεις με ποια θα παω!!!!!
Ναι...αλλα μου φυγαν χρηματα σε δυο μαγαζια για ποτο και διασκεδαση που πηγαμε, πριν παμε σπιτι της... που το γαμησι που εκανε ηταν μετριο ...που αν τα εδινα σε στουντιακι θα περναγα καλυτερα!!!..Σε καθε περιπτωση δεν το μετανοιωσα..καλουτσικα περασα!!!τυπε τελικα το μουνακι απο το φεησμπουκ
το έσπρωξες?
Ναι...αλλα μου φυγαν χρηματα σε δυο μαγαζια για ποτο και διασκεδαση που πηγαμε, πριν παμε σπιτι της... που το γαμησι που εκανε ηταν μετριο ...που αν τα εδινα σε στουντιακι θα περναγα καλυτερα!!!..Σε καθε περιπτωση δεν το μετανοιωσα..καλουτσικα περασα!!!
οχι ρε...ανημερα Πρωτοχρονιας ηταν...το ριξαμε λιγο εξω!!!ρε τυπε γιατι 2 μαγαζια? ειχε καλα ποτα το πρωτο και συ εψαχνες τις μπομπες για να γαμησεις? τοσο χαλια η γκομενα?
Έτσι...
ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ.
Γενικά το site, παρά την ονομασία του, είναι site προβολής των στούντιο. Οι διαφημίσεις τους καταλαμβάνουν αρκετό χώρο της οθόνης. Τα μπουρδέλα, αν και , όπως νομίζω, ενδιαφέρουν τα περισσότερα μέλη, έρχονται εκ των πραγμάτων σε δεύτερη θέση, με αιχμή την ημερήσια ενημέρωση και το σχολιασμό κριτικών. Τα στούντιο εκτός από τις διαφημίσεις, έχουν εκτενές support από νήματα για συγκεκριμένα στούντιο και εργαζόμενες. Το νήμα της ημερήσιας ενημέρωσης των στούντιο ανήκει πρωτίστως στις τσατσάδες και την Ανάρτηση Ημερήσιων Βαρδιών. Παρεμβάλλονται, κάπου-κάπου, ερωτησο-απαντησούλες και άλλα ψιλά.
Οι μούφες κριτικές αποτελούν ένα μόνο τμήμα αυτού του support. Το γεγονός ότι έχει λάβει κάποια έκταση το θέμα, οφείλεται στο ότι πολλοί ασπάζονται αυτή τη διαπίστωση. Δεν θα κάνω το κριτή άλλων μελών (σε 1-2 περιπτώσεις το έκανα, για κραχτές περιπτώσεις). Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Προσωπικά δύσκολα θα εμπιστευόμουν γνώμες ατόμων, που δεν γνωρίζω προσωπικά
Η κατάσταση δεν σώζεται. Θα σωζόταν αν υπήρχε site, χωρίς διαφήμιση, με έλεγχο των μελών, με μπαν κατόπιν κοινής συμφωνίας ικανού αριθμού μελών και χωρίς της παρέμβαση της κάθε κυρα-Λίτσας, κυρά-Γκλίτσας, κυρ-Αγγέλως και κυρα-Βαγγέλως.
Πολλά φαινόμενα μπορεί να υπάρχουν. Στους διαδρόμους μπορεί να ακούσεις διάφορα. Αποδείξεις? μηδέν! Ιστορίες? μπορεί να φτιάξει κανείς πολλές. Έχει αξία να σού πώ τι ακούω? Στο φινάλε μπορεί να είναι και αυτό που ακούω (που κάποιος μού το σερβίρει ως αντικειμενική γνώμη) στημένο. Αρα να σού κάνω το παπαγαλάκι? Γι αυτό και μένω σ'αυτά που διαπιστώνω ιδίοις όμμασι. Αποτέλεσμα? βγαίνω διαφημιστής.Ο GL σου έκανε κάποια σχόλια.
Ουσιαστικά πας πίσω από το προηγούμενο ποστ μου. Το να ξανα-απαντήσω θα σήμαινε επανάληψη του. Δεν έχει νόημα. (Με άλλα λόγια, σε αυτά που θέτεις, η απάντησή μου είναι το προηγούμενο ποστ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κύκλους). Περί «θολώματος» και διολίσθησης νοημάτων έχω ξαναγράψει.
Προφανώς διαφωνείς...
Ισως κατά τη γνώμη σου τα φαινόμενα που περιγράφουμε δεν υπάρχουν...