Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Αναρωτιέμαι πώς θα είναι τα πράγματα σε 1 χρόνο από τώρα. Με μιά Ευρώπη καταχρεωμένη και μιά Ελλάδα τα ίδια αν όχι χειρότερα. Ανευ αντικειμένου συζήτηση. Ούτε ψαρέματα ούτε τίποτα, καθότι στο νερό δεν θα έχουν απομείνει και πολλά ψάρια. Προφανώς πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα μπορούν να πληρώσουν για σεξ. Αλλά θα είναι μάλλον λιγότεροι και θα διαθέτουν λιγότερα. Πελάτες, γυναίκες, στουντιο, διαφημιστές, site, κτλ. όλοι θα βάλουμε πολύ νερό στο κρασί μας.

Επισκέπτης
Πολλά φαινόμενα μπορεί να υπάρχουν. Στους διαδρόμους μπορεί να ακούσεις διάφορα. Αποδείξεις? μηδέν! Ιστορίες? μπορεί να φτιάξει κανείς πολλές. Έχει αξία να σού πώ τι ακούω? Στο φινάλε μπορεί να είναι και αυτό που ακούω (που κάποιος μού το σερβίρει ως αντικειμενική γνώμη) στημένο. Αρα να σού κάνω το παπαγαλάκι? Γι αυτό και μένω σ'αυτά που διαπιστώνω ιδίοις όμμασι. Αποτέλεσμα? βγαίνω διαφημιστής.
Εγώ είπα δύο θεμελιώδη πράγματα που όταν τα καταλάβει ο κόσμος (κάποιοι τα κατάλαβαν ήδη απότι διάβασα): 1) να μην υπερτιμούμε τις κριτικές & 2) να μην υπερτιμούμε τον εαυτό μας. Τώρα όλα αυτά θέλουν κάποια ανάλυση και επεξηγήσεις, αλλά ας τα σκεφτεί κανείς λιγάκι μόνος του πρώτα

Στο σεντόνι με το διευκρινιστικό και σαφή τίτλο ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ, έγραψα τόσο τη γνώμη μου για ένα θέμα (μούφες κριτικές και έμμεση διαφήμιση) αλλά και την εικόνα που έχω για το σάιτ και τη σχέση μου μαζί του.
Οι γνώμη μου είναι αυστηρά προσωπική και προέρχεται από την τριετή εντριβή μου στο σάιτ και όχι σε διάφορα που «λέγονται» ή άλλα που «δεν λέγονται» (σε διαδρόμους, σε πλατείες κ.λπ.).

Συνοπτικά εστίασα:
α) Στην έντονη παρουσία των στούντιο στο σάιτ.
β) Υπάρχει support μέσα από τις εσωτερικές σελίδες, Με την παρουσία τσατσάδω και εργαζόμενων και παρατρεχάμενων. Δεν είπα ότι ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες είναι ψεύτες).
γ) Μούφες κριτικές. Υπάρχουν, το πιστεύω. Φυσικά δεν είναι ΟΛΕΣ μούφες, ούτε, αν κάποιος γράψει ότι πέρασε καλά, λέει απαραίτητα ψέμματα (μακάρι να περνάμε όλοι καλά να είμαστε και εμείς και οι εργαζόμενες ευχαριστημένοι!).
δ) Κατέδειξα αυτό που βρίσκω θετικό στο σάιτ και έμμεσα τους λόγους της παρουσίας μου.

Διευκρινίσεις προς άρση παρεξηγήσεων:
Ο κανόνας της αγοράς (έγραψε ο GL), πιστέυω ότι ισχύουν και στο σαιτ όπως και σε όλα τα μέσα.
Δεν ανέλαβα (ούτε μπορώ, ούτε θέλω) το ρόλο του δικαστή, πολύ περισσότερο του Υπέρτατου Κριτή. Το «Οι κριτές κρίνονται» σημαίνει ότι όλα τα κρίνει ο καθένας. Δεν σημάινει την ύπαρξη κάποιας ανώτερης αρχής που μοιράζει δίκιο. Σημαίνει ότι αυτό που ακούμε δε το δεχόμαστε σαν χάνοι, αλλά βάζουμε και το μυαλουδάκι μας να δουλέψει. Μόνο οι ηλίθιοι δεν το κάνουν. Αυτά που γράφω εγώ, φυσικά, δεν εξαιρούνται.
Η παράθεση, στην αρχή του ποστ, αποσπάσματος από τον GL και το κλείσιμο του ποστ από μένα, συγκλίνουν στο εξής:
Μάτια έχουμε, μυαλό έχουμε και ο καθένας αποφασίζει σε τι θα δώσει σημασία και τι θα αγνοείσει.
Αυτό είναι και το δικό μου ρεζουμε στη φιλολογία περί κριτικών.
Νομιζω ότι σε αυτό συμφωνείς.

Το παραρίξαμε στη θεματογραφία.
Δεν έχω κάτι να προσθέσω.

Υ.Γ. Kάποιος σκηνοθέτης έιχε πει ότι το υποσυνειδητό μας είναι αμερικάνικο. Το δικό σου προφανώς δεν είναι. Οι αμερικάνοι κόβουν τα ονόματα σε δύο συλλαβές. Ίσως τόσες μπορούν να αποστηθίσουν. Εσύ επανέλαβες ένα τρισύλλαβο. :2funny: (Αστειεύομαι, μην το πάρεις σοβαρά.)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δεν βαρεθηκατε ? το κυπριακο θα λυσετε?

... :jerking:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Jopino

1) που να με δεις και στο έμμετρο 15σύλλαβο (αστειεύομαι, αλλά ενίοτε τα αστεία είναι σοβαρότερα από τα σοβαρά)

2) προφανώς κατάλαβες ότι με εξόργισε το ότι κάποιος με ενέταξε στην κατηγορία των διαφημιστών. Μπορεί να διαφωνεί κανείς μαζί μου χωρίς να θίξει την αξιοπιστία μου.

3) Υπάρχουν τρόποι και αρχές να περάσει κανείς καλά. Δεν είναι απαραίτητα τόσο δύσκολο να γίνει. Και όσο γερνάει/γεμίζει με εμπειρίες κανείς το κάνει περισσότερο αυθόρμητα και φυσικά. Το μυστικό είναι ο "τρόπος" που προσέρχεται κανείς για το σεξ πώς το προσεγγίζει δηλ. στο μυαλό/ψυχή του. Συσχετίζεται προφανώς άμεσα με την προσωπικότητα και το χαρακτήρα του καθενός. Δεν περιμένω από καμιά στουντιογυναίκα να καλύψει αυτά που δεν μπορώ να "κάνω" εγώ. Αυτή τα δικά της και εγώ τα δικά μου.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...της κολασης του φανουρη τζουρα....ε του δαντη ηθελα να πω  :grin: :grin: :grin:
Ω!...Ευχαριστώ πολύ. Η www.bourdela.com/forum/index.php?topic=137262.45]δουλειά μου[/url] ( η εικονογράφιση του θέματος του ΠΥΡΑΥΛΟΥ από εμένα, αλλά και από τον ''πόθο για την ζωή'') αναγνωρίζεται και δη από έναν από τους πιο έγκυρους κριτικογράφους και πορνορεπόρτερς του ιστοτόπου. Τί να πω; Μεγάλη τιμή.

Εγώ πάντως όταν βρίζω τα ποσά που ζητούν τα στούντιο και ζητώ να ρίξουν τιμές, να ξέρετε ότι δεν το κάνω για 'σας :P
Ίσως για τον Φανούρη Τζούρα βέβαια... :rolleyes:
Μην ανησυχείς διαδικτυακέ μου φίλε, όπως σου έγραψα, μόνο το 1/3 από το ποσό των 10550 ευρώ μπορώ να καλύψω, οπότε οι προσπάθειές σου όντως αφορούν και εμένα.

Συγγνώμη για το  :offtopic:

Επισκέπτης
Κριτική για για την Αναστασία (Φ104)

Δράστης: Sir7
Ημ/νία επίσκεψης: 01/01/12
Ημ/νία εγγραφής:  02/01/12
Hμ/νία κριτικής:  03/01/12

Επισκέπτης
Στο φινάλε μπορεί να είναι και αυτό που ακούω (που κάποιος μού το σερβίρει ως αντικειμενική γνώμη) στημένο. 

Δεν υπάρχει αντικειμενική γνώμη.Η γνώμη υπόκειται, είναι υποκειμενική.
Η γνώση είναι αντικειμενική.

Επισκέπτης
Το ενδιαφέρον είναι ότι πολλοί μπερδεύουν(; ) τη γνώμη με τη διαφήμιση.
Το να πεις καμιά καλή κουβέντα για κάποια κοπέλα μέσω μια κριτικής σου είναι απλά μια πρόταση προς τους συναγωνιστές σου κι ας είναι εντελώ προσωπική γνώμη.
Το να λες όμως, συνέχεια καλές κουβέντες με κατ' επανάληψιν κριτικές, είναι καθαρά διαφημιστική μέθοδος. Ασχέτως αν γίνεται με δόλο ή όχι.

Επισκέπτης

Δεν λέει τίποτα αυτό ρε μάστορα.Κι εγώ τα ίδια είχα διαβάσει όταν πρωτογράφτηκα και την την ίδια μέρα ανέβασα κριτική(για το φ104 by the way,τυχαίο; :grin:)
Από κάτι πρέπει να ξεκινήσει να γράφει κάποιος

Επισκέπτης
Δεν λέει τίποτα αυτό ρε μάστορα.Κι εγώ τα ίδια είχα διαβάσει όταν πρωτογράφτηκα και την την ίδια μέρα ανέβασα κριτική(για το φ104 by the way,τυχαίο; :grin:)
Από κάτι πρέπει να ξεκινήσει να γράφει κάποιος

Δίκηο έχεις.Η διαφορά είναι ότι για το συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχουν πολλές "κριτικές" ατόμων πού την μία μέρα γράφονται και την επομένη γράφουν ύμνους.
Η συστηματική επανάληψη δεν είναι ποτέ τυχαίο γεγονός.

Επισκέπτης
Το ενδιαφέρον είναι ότι πολλοί μπερδεύουν(; ) τη γνώμη με τη διαφήμιση.
Το να πεις καμιά καλή κουβέντα για κάποια κοπέλα μέσω μια κριτικής σου είναι απλά μια πρόταση προς τους συναγωνιστές σου κι ας είναι εντελώ προσωπική γνώμη.
Το να λες όμως, συνέχεια καλές κουβέντες με κατ' επανάληψιν κριτικές, είναι καθαρά διαφημιστική μέθοδος. Ασχέτως αν γίνεται με δόλο ή όχι.

Eίσαι ιδιαίτερα κομψός  :cheesy: Σε μία κριτική μπορείς καί να υμνήσεις μία κοπέλλα χωρίς τίποτα μεμπτό.Η θετική άποψη δέν έχει τήν παραμικρή σχέση με όσα γράφουν οι γυρολόγοι.
Ασφαλώς και κατανοούν όλοι αυτοί οι καλντεριμιτζήδες τής πουτανοπρώθησης την διαφορά γνώμης και διαφήμισης.Απλώς κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν.Τό κακό είναι ότι είναι χοντροκομμένοι καί κιτσάτοι.Καρακιτσαριό.Πολύ όμως.

Επισκέπτης
Μερικοί απ' αυτούς είναι κομψοί επίσης... αλλά τελικά κάνουν μπαμ ;)

Επισκέπτης

Δεν είδες καλά:

Ημερομηνία εγγραφής: 02/05/11, 15:03 (8 μήνες)
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 20:32

Σύνολο χρόνου σε σύνδεση: 7 ώρες και 57 λεπτά.
Σύνολο μηνυμάτων: 0 μηνύματα
Σύνολο θεμάτων: 0 θέματα
Σύνολο δημιουργημένων ψηφοφοριών: 0 ψηφοφορίες
Σύνολο ψήφων σε ψηφοφορίες: 0 ψήφοι

Kριτικές:
Γλαύκου 120  Πάτρα, 05-07-2011
Anastasia Ru  Girls, 10-10-2011
Το βασιλειο μεσα στα σκατα 01-01-2012

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom