Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
JOPINO  μικρος θεος....τα ειπε ολα με το ποστ του.....+1 και απο μενα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
JOPINO           et al.

1) Εάν κάποιος είναι ευνοημένος των στουντο, γιατί θεωρείς ότι θα τύχει κακής μεταχείρισης αλλά δεν θα το γράψει? ΔΕΝ θα τύχει ΠΟΤΕ κακής. Θα τον έχουν στα ώπα-ωπα, οπότε πάντα θα γράφει αλήθεια: την δική του υποκειμενική.υποκειμενικη αληθεια δεν ειναι αληθεια.....βεβαια φιλοσοφικα αν το δεις καθενας μας εχει μια ΔΙΚΗ ΤΟΥ θεωρηση των πραγματων αρα και μια δικη του αληθεα αλλα τεσπα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα
2) Η ερώτηση είναι πώς ξεχωρίζεις τις μούφα κριτικές? για στουντιο, για μπουρδέλα, για οτιδήποτε. Αυτή δεν είναι σε θέση ποτέ και κανείς να την απαντήσει. Πώς μπορεί να ξέρει εάν εγώ ή εσύ ή οποιοσδήποτε δεν είναι ο πραγματικός διαφημιστής ενός μαγαζιού? Εάν ενίοτε παριστάνω το μάγκα, ή μαυρίζω καποια άλλα μαγαζιά ή ακόμη και καποια «δική» μου νομίζεις ότι με πιστοποιεί ως μη διαφημιστή? Χρειάζεται να έχω πολλές κριτικές για να είμαι ο πραγματικός διαφημιστής? Μήπως ένα μαγαζί θέλει πολλούς και ανανεούμενους? Κλώνους ή μη κλώνους? ..κτλ.οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι
3) Ακόμη και διαφήμιση να μην υπήρχε στο banner πάλι θα υπήρχε θέμα αξιοπιστίας. Σκέψου το και θα καταλάβεις γιατί. αν δεν υπηρχε διαφημιση δεν θα υπηρχε και σαιτ.....με τετοια δυναμικη τουλαχιστον...νομος της αγορας....ειναι σαν να λες περιοδικο μοδας χωρις διαφημισεις οικων μοδας ή περιοδικο αυτοκινησης χωρις διαφημισεις αυτοκινητων
4) Το εάν θα εισπράξω φόλα από μιά επαγγελματία εξαρτάται και από μένα που πηγαίνω. Είναι πολύ απλό (και για άλλους πολύ δύσκολο) να προβλεφθεί και να απαντηθεί και δεν έχει καμιά σχέση με διαφημιστές, pets, κτλ. Εγώ αναφέρομαι στο μέσο πελάτη όλα τα άλλα είναι ακραία περίπτωση. Ο μέσος πελάτης εφόσον μπορεί να σκέφτεται εκ των προτέρων το ποιό κουδούνι χτυπάει και να έχει και την σωστή συμπεριφορά δεν θα χάσει ποτέ. Αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Είναι διαδραστική κατάσταση ακόμη και το αγοραίο σεξ, αυτό είναι το μοναδικό μυστικό. φολα θα φας ετσι κι αλλιως...ειναι κανονας του αθληματος.....εμενα εντυπωση μου κανει που μερικοι κριτικογραφοι δεν τρωνε ποτε φολα.....εσενα δεν σου κανει;

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Τα περί αλήθειας είναι όντως μεγάλη ιστορία. Αλλά εάν αυτόν τον έχουν σαν πασά επειδή τους εξυπηρετεί την αλήθεια θα γραφει ότι περασε καλά. Δεν ψευδεται! Ακόμη κι εάν είναι η μισή αλήθεια.

Η ιστορία με τα κεράσια-καλάθια ισχύει. Αλλά κάθε κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του. Τί εννοώ? Προφανώς οι γυναίκες μπορεί να περιμένουν καλή κριτική. Και μπορεί ναναι και θεμιτό αυτό. Εξαρτάται πώς γίνεται. Ας μην μπω σε λεπτομέρειες να μην μακρυγορήσω. Μπορούμε να φτιάξουμε 2-3 ιστοριούλες τουλάχιστον.

Σωστές οι παρατηρήσεις σου για τη διαφήμιση. Εγώ απλώς επισημαίνω ότι αυτά που έγραψε ο jopino δεν ισχύουν, δηλαδή ΔΕΝ θα διορθωνόταν το πράγμα ακόμη και χωρίς banner, ακόμη και με έλεγχο των μελών (αδύνατος!), κάποιοι θα τα έπαιρναν κάτω από το τραπέζι, ποιός θα τους εμπόδιζε? Αυτό λέω.

Καλέ μου άνθρωπε για να συνεννοούμαστε πρέπει να έχουμε την ίδια ονοματολογία. Ανάλογα πως ορίζουμε τη φόλα, εγώ δέχομαι ότι η φόλα είναι κανόνας του αθλήματος εξορισμού ή απορρίπτω ότι η φόλα είναι σίγουρη (συσταλτικά/διασταλτικά). Με εννόησες? Προσοχή, καταρχήν είναι παροχή υπηρεσιων και φόλα μπορεί να φας σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται στην οικονομία μας.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ανάλογα με τον ορισμό που δίνεις στη φόλα, εάν διαβάσεις αυτά που γράφω θα συμπεράνεις ότι κάποιες φορές έφαγα φόλα και κάποιες φορές όχι. Μπορεί να θεωρήσεις ότι έφαγα και όλες τις φορές.
Συμπεράσματα μπορεί να βγάλεις ακόμη και γι αυτούς τους οποίους θεωρείς διαφημιστές.

Επισκέπτης
Ο GL σου έκανε κάποια σχόλια.
Ουσιαστικά πας πίσω από το προηγούμενο ποστ μου. Το να ξανα-απαντήσω θα σήμαινε επανάληψη του. Δεν έχει νόημα. (Με άλλα λόγια, σε αυτά που θέτεις, η απάντησή μου είναι το προηγούμενο ποστ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κύκλους). Περί «θολώματος» και διολίσθησης νοημάτων έχω ξαναγράψει.
Προφανώς διαφωνείς...
Ισως κατά τη γνώμη σου τα φαινόμενα που περιγράφουμε δεν υπάρχουν...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Επειδή ήμουν ένας από τους 3 κατονομασθέντες διαφημιστές: Εάν χρησιμοποιήσω τα ίδια μέτρα και σταθμά που έχω για μένα και για τους άλλους δύο «κακούς» καταλήγω ότι δεν μπορώ να αποφασίσω ότι είναι διαφημιστές. Τί εννοώ? Θεωρώ ότι έγραψαν πάντα την αλήθεια. Θεωρώ ότι τους αρέσουν οι συγκεκριμένες ή/και οι υπηρεσίες τους. Εγώ έχω τη δική μου άποψη για τις γυναίκες και τις υπηρεσίες τους. Σε κάποιες περιπτώσεις συμπίπτει ή πέφτει κοντά στη δική τους και σε άλλες όχι. Δεν πηγαίνω δηλ. σε όλες αυτές που πηγαίνουν αυτοί. Όχι επειδή δεν τα «παίρνω» από αυτές άμεσα ή έμμεσα, αλλά επειδή δεν παίρνω αυτό που θέλω/δεν ευχαριστιέμαι σαν ένας κανονικός και απλός πελάτης όπως ο καθένας. Έχω γράψει αρνητικά για κάποιες που είναι στανταράκια τους. Το ίδιο έχει συμβεί και με εκείνους. Δεν θα πω ονόματα. Καποιος που διαβάζει (χωρίς προκαταλήψεις) το καταλαβαίνει ΑΜΕΣΩΣ. Δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάποια διαφήμιση ή δυσφήμιση κτλ., ή κάποια δολιότητα στις γνώμες που εκφράζουμε ούτε εγώ ούτε οι άλλοι (μας κρίνω όλους με τα ίδια μέτρα και σταθμά).
Προφανώς και οι κριτές κρίνονται. Όπως επίσης και οι κριτές των κριτών. Γι αυτό και το συζητούμε. Αλλά αυτές είναι ωραίες ατάκες που καλό θα ήταν να μην μείνουν μόνο στο ωραίες ατάκες και μόνο.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Ο GL σου έκανε κάποια σχόλια.
Ουσιαστικά πας πίσω από το προηγούμενο ποστ μου. Το να ξανα-απαντήσω θα σήμαινε επανάληψη του. Δεν έχει νόημα. (Με άλλα λόγια, σε αυτά που θέτεις, η απάντησή μου είναι το προηγούμενο ποστ. Δεν χρειάζεται να κάνουμε κύκλους). Περί «θολώματος» και διολίσθησης νοημάτων έχω ξαναγράψει.
Προφανώς διαφωνείς...
Ισως κατά τη γνώμη σου τα φαινόμενα που περιγράφουμε δεν υπάρχουν...

Δεν κατάλαβες αυτά που έγραψα.

Επισκέπτης
στην τελικη ολοι κρινομαστε,ολοι εχουμε νοημοσυνη,οσοι ειναι αφελεις δεν πειραζει (μακαριοι οι πτωχι τω πνευματι ειπε ο ιησους) και οι υπολοιποι δεν χρειαζομαστε ουτε μεσσιες,ουτε σωτηρες ουτε φαρους αληθειας να μας καθοδηγουν με πατερναλιστικες συμπεριφορες.....
Συμφωνώ φίλε συναγωνιστή αλλά γιατί ντε και καλά κάποιος που εναντιώνεται σε οτιδήποτε του φαίνεται στραβό να το κάνει επειδή σκέφτεται τους υπολοίπους; Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι καθοδηγούνται από εγωιστικά κίνητρα. Το γεγονός λοιπόν ότι πολλοί χώνονται και αναζητούν λόγους και αιτίες πίσω απ' το κάθε τι, το κάνουν πρωτίστως για τον εαυτό τους. Επειδή ως μέλη ενός συνόλου στο οποίο αφιερώνουν χρόνο, απαιτούν να είναι διαυγές σε όλα τα μήκη και πλάτη του αλλιώς νιώθουν ότι δεν αξίζει να προσφέρουν σ' αυτό το σύνολο. Αν κάποιοι συμφωνήσουν μαζί τους έχει καλώς, όμως δεν το κάνουν για τη σωτηρία όσων δεν καταλαβαίνουν ή δεν ενδιαφέρονται.
Ελπίζω να είμαι κατανοητός στο τι θέλω να πω επειδή οι πολλές μπύρες και το ακατάλληλο της ώρας δεν με βοηθούν ιδιαίτερα :)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
ΟΛΟΙ και όχι όλοι σχεδόν ...απο εγψωσιτικά ...

δεν αναζηταέι κανένας μεσίες

Καληνυχτα σας, έχουμε και δουλειές

Καλή χρονιά!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
500 ωρες σκεψης και γραφης ενω μια μεταβολη και εξοδο απο μπουρδελοστουντιο που δε σαρεσει διαρκει δευτερολεπτα  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Συμφωνώ φίλε συναγωνιστή αλλά γιατί ντε και καλά κάποιος που εναντιώνεται σε οτιδήποτε του φαίνεται στραβό να το κάνει επειδή σκέφτεται τους υπολοίπους; Όλοι σχεδόν οι άνθρωποι καθοδηγούνται από εγωιστικά κίνητρα. Το γεγονός λοιπόν ότι πολλοί χώνονται και αναζητούν λόγους και αιτίες πίσω απ' το κάθε τι, το κάνουν πρωτίστως για τον εαυτό τους. Επειδή ως μέλη ενός συνόλου στο οποίο αφιερώνουν χρόνο, απαιτούν να είναι διαυγές σε όλα τα μήκη και πλάτη του αλλιώς νιώθουν ότι δεν αξίζει να προσφέρουν σ' αυτό το σύνολο. Αν κάποιοι συμφωνήσουν μαζί τους έχει καλώς, όμως δεν το κάνουν για τη σωτηρία όσων δεν καταλαβαίνουν ή δεν ενδιαφέρονται.
Ελπίζω να είμαι κατανοητός στο τι θέλω να πω επειδή οι πολλές μπύρες και το ακατάλληλο της ώρας δεν με βοηθούν ιδιαίτερα :)
κατανοητο ειναι....απλα μαθαμε τοσο πολυ ως κοινωνια να ζουμε παρεα με την βρωμα και την λαμογια που οι τυχον αγνοι ιεραποστολοι που λες φανταζουν το λιγοτερο γραφικοι.....το περισσοτερο δε υποπτοι και εξοβελιστεοι εις το πυρ το εξωτερον της κολασης του φανουρη τζουρα....ε του δαντη ηθελα να πω  :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
κατανοητο ειναι....απλα μαθαμε τοσο πολυ ως κοινωνια να ζουμε παρεα με την βρωμα και την λαμογια που οι τυχον αγνοι ιεραποστολοι που λες φανταζουν το λιγοτερο γραφικοι.....το περισσοτερο δε υποπτοι και εξοβελιστεοι εις το πυρ το εξωτερον της κολασης του φανουρη τζουρα....ε του δαντη ηθελα να πω  :grin: :grin: :grin:
Εγώ πάντως όταν βρίζω τα ποσά που ζητούν τα στούντιο και ζητώ να ρίξουν τιμές, να ξέρετε ότι δεν το κάνω για 'σας :P
Ίσως για τον Φανούρη Τζούρα βέβαια... :rolleyes:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
Το λάθος είναι ότι δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στις κριτικές και εκέι βασίζονται πολλές (μα παρα πολλές) συμπεριφορές. Ένα απλό κείμενο είναι και τίποτα παραπάνω. Από εκει και περα πας βλεπεις κάνεις κουμάντο και τελειώνει το πράγμα. Αυτό έχω πει είτε σε ποστ είτε σε κριτικές και παρερμηνεύομαι. Και προσοχή: στο δωματιο μέσα έχουμε μαζί μας και τον εαυτό μας!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
500 ωρες σκεψης και γραφης ενω μια μεταβολη και εξοδο απο μπουρδελοστουντιο που δε σαρεσει διαρκει δευτερολεπτα  :2funny:
οταν ημασταν 18 μονο το κατω κεφαλι δουλευε στα μπουρδελα....τωρα στα οσα ειμαστε τεσπα,αρχισε να δουλευει και το πανω και αφου τα φαγαμε τα λεφτα  στις πουτανες(οχι μαζι με τον γνωστο πολιτικο βεβαια) γιναμε πουτανοφιλοσοφοι..... :2funny:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.239
Πόντοι
2.310
οι πουτανοφιλοσοπφοι ειναι καλό πραγμα υποθέτω ε?

οι φιλοσοφοι της πουτανας όμως εεεε?

Επισκέπτης
Το λάθος είναι ότι δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στις κριτικές και εκέι βασίζονται πολλές (μα παρα πολλές) συμπεριφορές. Ένα απλό κείμενο είναι και τίποτα παραπάνω. Από εκει και περα πας βλεπεις κάνεις κουμάντο και τελειώνει το πράγμα. Αυτό έχω πει είτε σε ποστ είτε σε κριτικές και παρερμηνεύομαι. Και προσοχή: στο δωματιο μέσα έχουμε μαζί μας και τον εαυτό μας!
Για ποιον λόγο γράφεις κριτικές συναγωνιστή;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οταν ημασταν 18 μονο το κατω κεφαλι δουλευε στα μπουρδελα....

ειναι το μονο που χρειαζεσαι στο μπουρδελιζειν. αρα στα 18 ησουν πιο εξυπνος απο ποτε για το αθλημα. μετα ξεμωραινεσαι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οι πουτανοφιλοσοπφοι ειναι καλό πραγμα υποθέτω ε?
οχι.....η υπαρξη του σαιτ και των κριτικων αλλοτριωνει την μπουρδελουπαρξη μας....οτι ειπε ο εκτωρ δλδ ....χωρις μαλλον να καταλαβει τι ακριβως ειπε ουτε και ο ιδιος ειπε κατι μεγαλο.....
ειναι το μονο που χρειαζεσαι στο μπουρδελιζειν. αρα στα 18 ησουν πιο εξυπνος απο ποτε για το αθλημα. μετα ξεμωραινεσαι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι.....η υπαρξη του σαιτ και των κριτικων αλλοτριωνει την μπουρδελουπαρξη μας....οτι ειπε ο εκτωρ δλδ ....χωρις μαλλον να καταλαβει τι ακριβως ειπε ουτε και ο ιδιος ειπε κατι μεγαλο.....

ναι ναι δε καταλαβα τι ειπα  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom