Επισκέπτης
Τύπε τώρα γνωρίζεις ώστε να πράττεις ανάλογατυπε κατι ειχε παρει το ματι μου για κοντρες μεταξυ μελων που γραφουν κριτικες
αλλα δε ηξερα οτι εχει γινει χοντρο σκηνικο
Τύπε τώρα γνωρίζεις ώστε να πράττεις ανάλογατυπε κατι ειχε παρει το ματι μου για κοντρες μεταξυ μελων που γραφουν κριτικες
αλλα δε ηξερα οτι εχει γινει χοντρο σκηνικο
γιατι να χωσεις 50αρι την στιγμη που κανεις την ιδια και καλυτερη δουλεια με 20αρι ?E NAI. Για 50αρες ειμαστε τωρα?
Βρε ουστ... Και παλι ρε και να δουλευα
το 50αρι δεν το δινω... θα το λυπηθω μετα
και δεν γουσταρω . 20 ευρω και ως εκει...
ναι αλλα τελικα η κελλυ ειναι σερβαΤύπε τώρα γνωρίζεις ώστε να πράττεις ανάλογα
τι σημασια εχει???????????ναι αλλα τελικα η κελλυ ειναι σερβα
ναι αλλα τελικα η κελλυ ειναι σερβα
για τον απολυτο εχει μπορει να ειναι καμια ξαδερφη του αμορε του του ναταλακιουτι σημασια εχει???????????
μπορει να ειναι οσο ιταλιδες ειναι και οι αλβανες....εεεεεεεε και τι εγινε ,σημασια εχει πως ειναι στο δωματιο....
πως δεν εχει ρε τυπετι σημασια εχει???????????
μπορει να ειναι οσο ιταλιδες ειναι και οι αλβανες....εεεεεεεε και τι εγινε ,σημασια εχει πως ειναι στο δωματιο....
για τον απολυτο εχει μπορει να ειναι καμια ξαδερφη του αμορε του του ναταλακιου
τυπε τα εχτρα 10ρικα ή 20αρικα που εδινες στη αγαθουπολεως τα ξεχασεςE NAI. Για 50αρες ειμαστε τωρα?
Βρε ουστ... Και παλι ρε και να δουλευα
το 50αρι δεν το δινω... θα το λυπηθω μετα
και δεν γουσταρω . 20 ευρω και ως εκει...
γιατι να χωσεις 50αρι την στιγμη που κανεις την ιδια και καλυτερη δουλεια με 20αρι ?
το υπολοιπο 30αρι το τρως αλλου εξω πινωντας ενα δυο ουισκακια με παρεα η οπως αλλιως νομιζεις καλυτερα.....
γιαυτο κι εγω τυπε μου σε λιγο φευγω για μπουρδελοτσαρκα εχοντας σκοπο να μπω σε δυο ζεστες τρυπουλες
λεω να ξαναρχισω να ενεργοποιουμαι ξανα οπως καποτε πολυ παλια .......... ;)
και το βραδακι λεω να την χωθω σε στριπ παιρνωντας 10-15 μαρκες και πινωντας 2-3 ουισκακια .... ;)
τυπε τα εχτρα 10ρικα ή 20αρικα που εδινες στη αγαθουπολεως τα ξεχασες
πως δεν εχει ρε τυπε
καποιος μπορει να θελει να γαμησει πχ σερβα για να δει τις διαφορες με μια ρομουνα πχ
οχι πια ψεματα στους μπουρδελιαριδες
Ναι ρε καλα εισαι! Πηγαινε να διασκεδασεις....
προσεξε ομως !!!!!!! Μην αποφευγεις τις ελλεηνιδες για να γινεις το πελατακι των ιεροδουλων
και να στα τρωνε αυτες... !!!!
με συνεση.
οκ πασο.....πως δεν εχει ρε τυπε
καποιος μπορει να θελει να γαμησει πχ σερβα για να δει τις διαφορες με μια ρομουνα πχ
οχι πια ψεματα στους μπουρδελιαριδες
η συλβια ειναι?Πολυφλεκτικά? Τι σημαινει αυτο?
Παλια δεν ξερω για στουντιο, τωρα όχι.
*Pη συλβια ειναι?
ειχαν πει οτι δουλευει και στουντο η συλβια...ιωαννινων ,καπως ετσι...*P
Ε ρε πουστη λειπει ο τυπος να γελασουμε.
Θα την ποσταρω αύριο αμα ειναι