Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....
Ας σταματήσει αυτή η γκρίζα διαφήμιση της Adobe. Δεν γίνονται ΟΛΑ στο Photoshop.
Έλεος πια.... :headbang: :headbang: :headbang:
Αν ξερης να το δουλεψης σωστα,γινονται θαυματα,επισης μπορης να χρησιμοποιησης και την βοηθεια φοντομονταζ,και να κανης οτι θελης!!

Επισκέπτης
εσυ μωρο μου να συνεχισεις την δουλεια που κανεις συστιματικα-καθημερινα εδω και ενα μηνα
γιατι την κανεις πολυ καλα ;)
2 νεες τηλεορασεις θελαμε να αγορασουμε στο studio
μια για το κατω σαλονι
και μια για το πανω
και απο τοτε που ασχολεισαι με τοσο ζηλο μαζι μας
οχι μονο βγηκαν τα χρηματα να αγορασουμε τις τηλεορασεις
αλλα μας περισσεψαν για να αγορασουμε και εναν ηλιακο θερμοσιφονα ;)
(μη καιμε και ρευμα στις μερες μας ;))

τωρα για τις φωτογραφιες..........
η μια ειναι τραβηγμενη ιουνιο
η αλλη ειναι ημερων και τραβηγμενη απο ενα κινιτο τηλ
τιποτα αλλο?

υγ. και επειδη το αβαταρ σου θα μπαγιατεψει σε κανα 10ημερο
σου κανουμε δωρο για τις υπηρεσιες σου
ενα καινουργιο ;)

ειμαι συγουρη οτι θα σε ξετρελανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χαίρομαι "κούκλα" μου που συμβάλλω κι εγώ με τον τρόπο μου στην καταπολέμηση της ανεργίας :-*
Άντε με τη βοήθειά μου ελπίζω να αγοράσετε και καινούριους δονητές σιγά, σιγά. Με τόση χρήση θα έχουν φθαρεί βέβαια...

Υ.Γ. Ευχαριστώ για το άβαταρ, αλλά με τις φωτογραφίες δεν τα πηγαίνετε και πολύ καλά απ' ό,τι βλέπουμε... μην μου βγει και κάνα όνομα.

φιλικά πάντα :)

Καλά ρε δεν είχατε ηλιακό θερμοσίφωνα; :think:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

Επισκέπτης
ε καλά, όπως ξανάγραψα πρέπει να είναι βλάκας κάποιος για να πιστέψει οτι η Κέλλυ είναι 50 κιλά απο τις φωτογραφίες. Η έστω να εξαπατηθεί. Για μένα πάντως δεν λένε και πολλά οι φώτο: μια πολύ γενική ιδέα και το συμπέρασμα απο κοντά. Αλλωστε αν δείς σε όλα τα στούντιο οι κοπέλες κοιτάζουν να βγαίνουν σε λήψεις που να τις κολακεύουν, να τις κανουν να νιώθουν ψηλότερες ή πιο αδύνατες. 
Σοβαρά τώρα, οι δύο φωτογραφίες δεν σου φαίνεται ότι διαφέρουν κατά 10 κιλά τουλάχιστον; :huh:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τωρα για τις φωτογραφιες..........
η μια ειναι τραβηγμενη ιουνιο
η αλλη ειναι ημερων και τραβηγμενη απο ενα κινιτο τηλ
τιποτα αλλο?
Αρα απο τον Ιουνιο μεχρι των Δεκεμβριο......

Επισκέπτης
Εγώ; Ο γραφίστας πρέπει να είναι περήφανος για τις ικανότητές του :2funny:

Επισκέπτης
Τίποτα δεν έφαγε η κοπέλα. Απλά ισχύουν αυτά που είπε ο Ακόρεστος. Και γενικά προκειμένου να φτιάξουν βιτρίνα, του Photoshop του γαμούν τη μάνα, εθνικότητες αλλάζουν και ποιος ξέρει τι άλλα ψέμματα μας ξεφουρνίζουνε.
Εντάξει, είπαμε χάριν διαφήμισης να δείξουμε λίγο ζήλο παραπάνω, αλλά εδώ μας έχουν φλομώσει.

Επισκέπτης
Αν ξερης να το δουλεψης σωστα,γινονται θαυματα,επισης μπορης να χρησιμοποιησης και την βοηθεια φοντομονταζ,και να κανης οτι θελης!!
Η φωτο που συνόδευε to post mου είναι μείξη 6 άσχετων φωτογραφιων + κάτι ψιλοκατασκευές. Φυσικά αστειευόμουν. :)
Το Photoshop είναι αναντίρητα το καλύτερο (για πολλούς λόγους) αλλά υπάρχουν και άλλα, όπως το Gimp (free και αξιόλογο, αλλά δεν ξέρω αν το εξελίσσουν ακόμα).

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η φωτο που συνόδευε to post mου είναι μείξη 6 άσχετων φωτογραφιων + κάτι ψιλοκατασκευές. Φυσικά αστειευόμουν. :)
Το Photoshop είναι αναντίρητα το καλύτερο (για πολλούς λόγους) αλλά υπάρχουν και άλλα, όπως το Gimp (free, δεν ξέρω αν το εξελίσσουν ακόμα).
Συμφωνω,αν σκεφτης μεχρι και σπυρακια τριχες ραγαδες κλπ,εξαφανιζης με το Photoshop!!!

Επισκέπτης
Το Photoshop είναι αναντίρητα το καλύτερο (για πολλούς λόγους) αλλά υπάρχουν και άλλα, όπως το Gimp (free και αξιόλογο, αλλά δεν ξέρω αν το εξελίσσουν ακόμα).
Το Gimp δεν είναι απλά αξιόλογο αλλά επαγγελματικό πρόγραμμα και ελεύθερο ακόμα και για επαγγελματική χρήση.
Σε λίγους μήνες αναμένεται η καινούρια έκδοσή του η οποία ετοιμάζεται εδώ και πάνω από έναν χρόνο με πάρα πολλές αλλαγές :)
:offtopic:

Επισκέπτης
Το Gimp δεν είναι απλά αξιόλογο αλλά επαγγελματικό πρόγραμμα και ελεύθερο ακόμα και για επαγγελματική χρήση.
Σε λίγους μήνες αναμένεται η καινούρια έκδοσή του η οποία ετοιμάζεται εδώ και πάνω από έναν χρόνο με πάρα πολλές αλλαγές :)
:offtopic:
Ασε μας με το οφ τόπικ.... Eδώ έχουν γίνει σόδομα και γόμορα, το Gimp μας πείραξε; :2funny:
Χαίρομαι για το Gimp.

Επισκέπτης
Όντως, εφόσον μιλούμε για επεξεργασία εικόνας παραμένουμε εντός θέματος μιλώντας για το GIMP :2funny:

Συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στην καινούρια έκδοση, είναι και μία που είχε ζητηθεί από χιλίαδες χρήστες. Το να εμφανίζεται το πρόγραμμα σε ένα παράθυρο αντί σε πολλά όπως ήταν τόσα χρόνια.
Αλλά επειδή φυσικά είναι πρόγραμμα δημιουργημένο από χρήστες για τους χρήστες, παραμένει η επιλογή και της παλιάς του εμφάνισης όπως την προτιμώ κι εγώ :dancing:

gimp2.7-8.png
URL]]

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δυο φορες την εγραψα την κριτικη μου.... και τις δυο ομως, δεν μου εβγαλε την ενδειξη.... σας ευχαριστουμε για την υποβολη της κριτικης σας και γυρναγε σαν τρελλο το αστερακι διχως να σταματα!!!Μαλλον το site εχει καποιο τεχνικο προβημα και βαριεμαι να ξαναπροσπαθησω και τριτη φορα...οποτε θα γραψω εδω.... δυο λογια για την χτεσινη βραδυνη πουτανοεμπειρια μου, με την Ουκρανεζα μιλφ Χριστινα(30-34 στην ηλικια  της... την εχω κοψει, κανονικου αναστηματος,ξανθια με ωραιο προσωπακι και ωραιο φυσικο στηθος 2,5), που πηγα να παρω το προγραμμα των 50 ευρω που εχει συν........ το ακαποτο και το 69..... σε σχεση με το απλο των 30(υπαρχει κριτικη μου για αυτην την πουτανοεμπειρια μου) που ειχα παρει πριν μερες που ειχα παει στο στουντιο Λελας 35!!!Δυνατο σημειο το στοματικο της, που το κατεχει το αθλημα....και τα ρουφαει ολα!!!!Ανασταινει και νεκρους!!!!Παντως δινω δικιο, στον Ροκαβλον.... σε μπουρδελακια..... αν τα ψαξεις πετυχαινεις και με 20 ευρω και εμφανιση αλλα και αναλογες υπηρεσιες!!!Αρα δεν υπαρχει διαφορα.... στουντιο με μπουρδελο και ας μην μας κοροιδευουν!!!!Καλο σας βραδυ!!!

Επισκέπτης
Όντως, εφόσον μιλούμε για επεξεργασία εικόνας παραμένουμε εντός θέματος μιλώντας για το GIMP :2funny:

Συμπεριλαμβανομένων των αλλαγών στην καινούρια έκδοση, είναι και μία που είχε ζητηθεί από χιλίαδες χρήστες. Το να εμφανίζεται το πρόγραμμα σε ένα παράθυρο αντί σε πολλά όπως ήταν τόσα χρόνια.
Αλλά επειδή φυσικά είναι πρόγραμμα δημιουργημένο από χρήστες για τους χρήστες, παραμένει η επιλογή και της παλιάς του εμφάνισης όπως την προτιμώ κι εγώ :dancing:

Σε εργασίες για το web, δεν υστερεί (τουλάχιστον όχι σημαντικά) από το photoshop. Αλλά δεν υποστηρίζει CMYK (4χρωμία), που αφορά αποκλειστικά την τυπογραφία. Στον τομέα αυτό η abobe είναι μπροστά, όχι μόνο ως προς τις δυνατότητες του photoshop, αλλά επείδη παρέχει πλήρες σύστημα διαχείρισης για web και τυπογραφία, μέρος του οποίου είναι το photoshop. Έχει διεθνώς αποδεκτά standards.
To photoshop, το «ξέρει» πια και η κουτσή Μαρία, λόγω του ότι αναφέρεται στον τύπο, και στη συλλογική αντίληψη έχει ταυτισθεί με την επεξεργασία εικόνας. Κάτι σαν τη χλωρίνη Klinex. Βεβαίως κάνει πιο σημαντικά πράγματα από το να βγάζει, απλά, μπιμπίκια και ρυτίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom