συμφωνώ απόλυτα στο πρώτο μέρος αλλα θα πρέπει να αναφέρουμε οτι δεν ισχύει για όλα τα στούντιο και όλες τις κοπέλες. Κάποιες που προφάνως δεν εχουν καταλάβει που δουλευουν τα κάνουν αυτά, αλλα στην πλειοψηφία τους οι στουντιοκοπέλες είναι φιλότιμες (εκτός και αν εχω πέσει εγώ μόνο σε φιλότιμες!!)
όσον αφορά το Φ104, δεν νομίζω οτι το photoshop κόβει και τόσο, εκτός και αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι δείχνει η φωτογραφία. Άλλωστε όλα τα στούντιο χρησιμοποιούν photoshop και στην τελική οι φωτογραφίες είναι για να πάρεις μια γενική εικόνα ωστε να ρίξεις ενα βλέφαρο απο κοντά. Τώρα αν σου φαίνεται παραποιημένο τι να σου πω, συμπέρασμα σου.
Η Κέλυ ειναι χοντρή ή όχι?
Στο σάιτ την δειχνει αδυνατη ή όχι?
Δεν μπορουν να μας περνανε για τόσο μαλακες, εκτός κι αν εχουν υποστηρθξη απο ''εμας''.
Φώτοσοπ που να σου δειχνει καποια που ειναι γυρω στα 75-80 κιλά να μοιαζει για 50, ειναι σε σημείο ωστε να μπορουν να χαρακτηριστουν ψευτικες οι φωτό και όχι απλά φωτοσόπ.
Άλλο να κοβουν λιγες γωνιες, να δειχνουν πιο ομορφο το σωμα, πιο γυμνασμενο κλπ.
Εδω μιλαμε οτι μας κοροιδευουν μεσ τα μουτρα μας και πρεπει να λεμε και ευχαριστώ?
Ενταξει και στα κασσανδρας που παλιά επεφτε χοντρη διαφημιση, πηγαιναμε οι ανυποψιαστοι και τρωγαμε πολλάκις φώλες, αλλά τουλαχιτον ειχε γκομενες που οι περισσοτερες ηταν κορμάρες και πολύ δυνατά κομματια.
Ενω τωρα, να βλεπεις τις παχουλες και τα τραβελια και να λες δεν πειραζει μπορει να ειναι τελεια μέσα?
Ή πρεπει να λες, ψαξτε αλλού μαλακες εγω φευγω απο εδω?