Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.729
Πόντοι
46.232
Σίγουρα παίζει ήδη μία τρανς αυτόν τον καιρό αλλά ο συναγωνιστής αναφέρεται προφανώς και στις παλιότερες εποχές που τα τραβέλια έβριθαν εκεί μέσα.
για αλλη μια φορα σωστος.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.729
Πόντοι
46.232
Θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό με το νέο έτος.
Θα παίρνω σβάρνα τα μαγαζιά και δεν θα κάνω φασαρία σ' όποια δεν μου δίνει κώλο :)
να περνεις μαζι σου εμενα , θα κανω εγω φασαρια  :grin: :grin: :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
..Κατοπιν τριων μηνυματων(απο διαφορετικα μελη) που δεχτηκα να μην σταματησω να γραφω κριτικες( ειχα αποφασισει να σταματησω)..θα συνεχισω να γραφω!!!!...
...

Είσθε σίγουρος;

Αν τα ίδια μέλη σας ζητήσουν αύριο να σταματήσετε να γράφετε κριτικές, τότε τι θα κάνετε;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.729
Πόντοι
46.232
Άμα πηγαίνουμε μαζί θα μας κάνουνε και καλύτερες προσφορές... στους δύο κώλους δώρο άλλος ένας ;)
καλο μου ακούγεται....την μια θα τον περνεις εσυ τον κωλο δωρο και την αλλη εγω.......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ισως να παρασύρθηκα λιγακι και το εβγαλα στην φορα, αλλα ειναι κατι που δεν ισχύει????????
βεβαια ο καθενας εχει τα γουστα του , αν ηξερες τι μου γραφουν εμενα σε πμ αυτο που εγραψα εγω ειναι πταίσμα......
tnx παντως  ;)   
ολοι οι μεγαλοι διαλογιστες/φιλοσοφοι κανουν και καποιους αφορισμους στον λογο τους.....

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
ισως να παρασύρθηκα λιγακι και το εβγαλα στην φορα, αλλα ειναι κατι που δεν ισχύει????????
βεβαια ο καθενας εχει τα γουστα του , αν ηξερες τι μου γραφουν εμενα σε πμ αυτο που εγραψα εγω ειναι πταίσμα......
tnx παντως  ;)  
Προφανως παρεξηγησα το post σου και νομισα οτι "ειρωνευοσουν" τους θαμωνες του studio.
Απο το παρελθον παντως, τα πραγματα εχουν αλλαξει παρα πολυ.
Μην πας ομως, γιατι μπορει να θεωρηθει η παραπανω φαση διαφημιση.  :grin:

Σαφως αστειευομαι.

Ολα καλα, καλη χρονια  ;)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Τις αντιπαραθεσεις τις σταματαω εδω!!!Αν μου γραφετε ομως.... θα απαντω...δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα αναπαντητο!!!..Κατοπιν τριων μηνυματων(απο διαφορετικα μελη) που δεχτηκα να μην σταματησω να γραφω κριτικες( ειχα αποφασισει να σταματησω)..θα συνεχισω να γραφω!!!!...Το βραδακι θα υποβαλλω στους υπευθυνους του site την χτεσινη πουτανοεμπειρια μου!!!!Επισης χτες διαπιστωσα οτι πολλα στουντιο, που νομιζουμε οτι δεν εχουν ριξει τις τιμες ...σε τηλεφωνα που εκανα για να αποφασισω σε ποιο θα παω...χωρις να αναφερω οτι διαβαζω και παρακολουθω την ενημερωση στο Internet.....αλλα κανοντας μονο την ερωτηση που με ενδιαφερει για το απλο προγραμμα, αν το δινουν στα 40 ευρω ...μου απαντησαν ....Ναι, το δινουν!!!...Απο το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεραν, αν μιλανε σε πελατη τους .ειτε οχι...αρα το δινουν σε ολους(ειτε εισαι τακτικος πελατης,ειτε δεν εισαι) το απλο προγραμμα στα 40 ευρω,φτανει να μπουμε στο κοπο, να κανουμε την ερωτηση οπου πηγαινουμε!!!Ενα απο τα τηλεφωνα που εκανα ηταν και στο Φ104 και ρωτησα το ιδιο πραγμα...και μου απαντησαν οτι το δινουν και στα 40 το απλο προγραμμα!!!!..Αρα δεν υπαρχει λογος να γραφουμε συνεχεια να ριξουν τις τιμες...καθοτι εναρμονιζονται με την οικονομικη κριση ολα τα στουντιο πλεον και σιγα-σιγα κατεβαζουν τις τιμες!!!Καλο απογευμα να εχετε!Παω για καφε για να συνελθω καθοτι.. χτες το εριξα εξω ολη νυχτα(το πρωι μαζευτηκα..χαχαχα)!!!
ημουν τοσο μα τοσο σιγουρος οτι δεν υπηρχε περιπτωση να σβηστεις και οτι θα εβρισκες αλλη μια παπαρια να πεις για νακανεις αλλη μια κωλοτουμπα

Επισκέπτης
Ρε φίλε γιατί να το διαιωνίζουμε;
Τουλάχιστον ο ΠΑIΧΤΟΥΡΑΣ άλλαξε θέμα :dunno:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τις αντιπαραθεσεις τις σταματαω εδω!!!Αν μου γραφετε ομως.... θα απαντω...δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα αναπαντητο!!!..Κατοπιν τριων μηνυματων(απο διαφορετικα μελη) που δεχτηκα να μην σταματησω να γραφω κριτικες( ειχα αποφασισει να σταματησω)..θα συνεχισω να γραφω!!!!...Το βραδακι θα υποβαλλω στους υπευθυνους του site την χτεσινη πουτανοεμπειρια μου!!!!Επισης χτες διαπιστωσα οτι πολλα στουντιο, που νομιζουμε οτι δεν εχουν ριξει τις τιμες ...σε τηλεφωνα που εκανα για να αποφασισω σε ποιο θα παω...χωρις να αναφερω οτι διαβαζω και παρακολουθω την ενημερωση στο Internet.....αλλα κανοντας μονο την ερωτηση που με ενδιαφερει για το απλο προγραμμα, αν το δινουν στα 40 ευρω ...μου απαντησαν ....Ναι, το δινουν!!!...Απο το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεραν, αν μιλανε σε πελατη τους .ειτε οχι...αρα το δινουν σε ολους(ειτε εισαι τακτικος πελατης,ειτε δεν εισαι) το απλο προγραμμα στα 40 ευρω,φτανει να μπουμε στο κοπο, να κανουμε την ερωτηση οπου πηγαινουμε!!!Ενα απο τα τηλεφωνα που εκανα ηταν και στο Φ104 και ρωτησα το ιδιο πραγμα...και μου απαντησαν οτι το δινουν και στα 40 το απλο προγραμμα!!!!..Αρα δεν υπαρχει λογος να γραφουμε συνεχεια να ριξουν τις τιμες...καθοτι εναρμονιζονται με την οικονομικη κριση ολα τα στουντιο πλεον και σιγα-σιγα κατεβαζουν τις τιμες!!!Καλο απογευμα να εχετε!Παω για καφε για να συνελθω καθοτι.. χτες το εριξα εξω ολη νυχτα(το πρωι μαζευτηκα..χαχαχα)!!!
Παπάρια μεντολες.
Εδω στο 50αρικο για απλό πρόγραμμα, στα 10 λεπτά  σου λενε ελα μωρο μου, πρεπει να τελειώνεις.
Εγω στο μπουρδελο καθομαι πολλη περισσοτερη ωρα, οταν ανακαλυπτω καλές καινουριες, χωρις να μου τα πρηζουν.

Άλλο να κανεις σκαουτ σε αγνωστες με 10 20αρικα και να σου βγουν οι 2 με τρεις καλές και άλλο 10 50αρικα που φυσικα και δεν τους τα χαρίζω...

Σκεφτομαι στα 40τί προγραμμα θα κανουν, μαλλον αντιστοιχο μεταξιού στα 10ευρώ.

Όσο για το 104, πηγαινε πρώτα απο κοντά, δεν νομιζω οτι θα σου κανουν εντυπωση οι κοπελες, εκτος κι αν σου αρεσουν οι αρκετα παχουλες και οχι οπως εμφανιζονται με το φώτοσοπ που τις κοβει στο μισό.
Εγω ηθελα να παω να παρω αμαντα, αλλά 2 φορες που πηγα ηταν αλλες κοπελες και τελικα δεν μου εκανε κεφι να παω σε βαρδια της Αμαντας, γιατι σιχάθηκα το όλο παραποιημενο σκηνικό....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Παπάρια μεντολες.
Εδω στο 50αρικο για απλό πρόγραμμα, στα 10 λεπτά  σου λενε ελα μωρο μου, πρεπει να τελειώνεις.
Εγω στο μπουρδελο καθομαι πολλη περισσοτερη ωρα, οταν ανακαλυπτω καλές καινουριες, χωρις να μου τα πρηζουν.

Άλλο να κανεις σκαουτ σε αγνωστες με 10 20αρικα και να σου βγουν οι 2 με τρεις καλές και άλλο 10 50αρικα που φυσικα και δεν τους τα χαρίζω...

Σκεφτομαι στα 40τί προγραμμα θα κανουν, μαλλον αντιστοιχο μεταξιού στα 10ευρώ.

Όσο για το 104, πηγαινε πρώτα απο κοντά, δεν νομιζω οτι θα σου κανουν εντυπωση οι κοπελες, εκτος κι αν σου αρεσουν οι αρκετα παχουλες και οχι οπως εμφανιζονται με το φώτοσοπ που τις κοβει στο μισό.
Εγω ηθελα να παω να παρω αμαντα, αλλά 2 φορες που πηγα ηταν αλλες κοπελες και τελικα δεν μου εκανε κεφι να παω σε βαρδια της Αμαντας, γιατι σιχάθηκα το όλο παραποιημενο σκηνικό....

συμφωνώ απόλυτα στο πρώτο μέρος αλλα θα πρέπει να αναφέρουμε οτι δεν ισχύει για όλα τα στούντιο και όλες τις κοπέλες. Κάποιες που προφάνως δεν εχουν καταλάβει που δουλευουν τα κάνουν αυτά, αλλα στην πλειοψηφία τους οι στουντιοκοπέλες είναι φιλότιμες (εκτός και αν εχω πέσει εγώ μόνο σε φιλότιμες!!)

όσον αφορά το Φ104, δεν νομίζω οτι το photoshop κόβει και τόσο, εκτός και αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι δείχνει η φωτογραφία. Άλλωστε όλα τα στούντιο χρησιμοποιούν photoshop και στην τελική οι φωτογραφίες είναι για να πάρεις μια γενική εικόνα ωστε να ρίξεις ενα βλέφαρο απο κοντά. Τώρα αν σου φαίνεται παραποιημένο τι να σου πω, συμπέρασμα σου.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
συμφωνώ απόλυτα στο πρώτο μέρος αλλα θα πρέπει να αναφέρουμε οτι δεν ισχύει για όλα τα στούντιο και όλες τις κοπέλες. Κάποιες που προφάνως δεν εχουν καταλάβει που δουλευουν τα κάνουν αυτά, αλλα στην πλειοψηφία τους οι στουντιοκοπέλες είναι φιλότιμες (εκτός και αν εχω πέσει εγώ μόνο σε φιλότιμες!!)

όσον αφορά το Φ104, δεν νομίζω οτι το photoshop κόβει και τόσο, εκτός και αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι δείχνει η φωτογραφία. Άλλωστε όλα τα στούντιο χρησιμοποιούν photoshop και στην τελική οι φωτογραφίες είναι για να πάρεις μια γενική εικόνα ωστε να ρίξεις ενα βλέφαρο απο κοντά. Τώρα αν σου φαίνεται παραποιημένο τι να σου πω, συμπέρασμα σου.
Η Κέλυ ειναι χοντρή ή όχι?
Στο σάιτ την δειχνει αδυνατη ή όχι?

Δεν μπορουν να μας περνανε για τόσο μαλακες, εκτός κι αν εχουν υποστηρθξη απο ''εμας''.
Φώτοσοπ που να σου δειχνει καποια που ειναι γυρω στα 75-80 κιλά να μοιαζει για 50, ειναι σε σημείο ωστε να μπορουν να χαρακτηριστουν ψευτικες οι φωτό και όχι απλά φωτοσόπ.
Άλλο να κοβουν λιγες γωνιες, να δειχνουν πιο ομορφο το σωμα, πιο γυμνασμενο κλπ.
Εδω μιλαμε οτι μας κοροιδευουν μεσ τα μουτρα μας και πρεπει να λεμε και ευχαριστώ?

Ενταξει και στα κασσανδρας που παλιά επεφτε χοντρη διαφημιση, πηγαιναμε οι ανυποψιαστοι και τρωγαμε πολλάκις φώλες, αλλά τουλαχιτον ειχε γκομενες που οι περισσοτερες ηταν κορμάρες και πολύ δυνατά κομματια.

Ενω τωρα, να βλεπεις τις παχουλες και τα τραβελια και να λες δεν πειραζει μπορει να ειναι τελεια μέσα?
Ή πρεπει να λες, ψαξτε αλλού μαλακες εγω φευγω απο εδω?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom