Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό με το νέο έτος.
Θα παίρνω σβάρνα τα μαγαζιά και δεν θα κάνω φασαρία σ' όποια δεν μου δίνει κώλο :)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό με το νέο έτος.
Θα παίρνω σβάρνα τα μαγαζιά και δεν θα κάνω φασαρία σ' όποια δεν μου δίνει κώλο :)
Εγω λεω να μην κανης φασαρια,να λες οτι εισαι ο ροκαβλον και ολες θα στηνωνται στα τεσσερα :2funny:!!

Επισκέπτης
Επικίνδυνο φίλε μου, το πιο πιθανό είναι να στήσουν εμένα στα τέσσερα και στο τέλος να με κουβαλήσουν τέσσερις :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Άγαπητέ παίχτουρα θέλετε νά σάς πριμοδοτώ
μέ ένα ποσόν τής τάξεως τών 400 εύρώ ......
κάθε μήνα γιά τούς συνουσιασμού σας ????

Έχω όλη τήν καλή διάθεση πιστέψτε με ,
άρκει νά σταματήσετε νά μπροστάρετε
τήν  καρμηριά σας !!!!!!!!

Τά σέβη μου !!!!!11
φιλε ο ΟΑΕΠΔ εισαι; :grin: :grin:παντως αν θες επειδη ειδα ο παιχτουρας απερριψε την προταση σου στειλε εδω το επιδομα.....ευχαριστω και καλες γιορτες.. :grin: :grin:
Εγω λεω να μην κανης φασαρια,να λες οτι εισαι ο ροκαβλον και ολες θα στηνωνται στα τεσσερα :2funny:!!
τιμημενε προεδρε μην συγχεετε την πραξη με την σταση ωσαν ενα παλιο ανεκδοτο με την εξυπνη πουτανα και τον στουρνο πρωταρη......ο ροκαβλον θελει κωλο ασχετως οπτικης γωνιας-στα τεσσερα,ιεραποστολικο κλπ...... :grin: :grin: :grin:

ΥΓ 1)ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ βαστα γερα τυπε......εμεις οι οπαδοι της θρησκειας σου μαζι σου....

2)αντισθενη σταματα να σπαμαρεις στο θρεντ του θεου.......

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τιμημενε προεδρε μην συγχεετε την πραξη με την σταση ωσαν ενα παλιο ανεκδοτο με την εξυπνη πουτανα και τον στουρνο πρωταρη......ο ροκαβλον θελει κωλο ασχετως οπτικης γωνιας-στα τεσσερα,ιεραποστολικο κλπ...... :grin: :grin: :grin:
Δεν το επιασες τζι,μολις λεη ροκαβλον η τυπισσα ιδη πρεπη να εχη βαλη κρεμα στο πρωκτο,τωρα την σταση την ανεφερα παραδειγματικα :grin: :grin: :grin:.

Επισκέπτης
Πρέπει πάντα να έχουμε σφαιρική άποψη των πράξεών μας :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Άγαπητέ παίχτουρα θέλετε νά σάς πριμοδοτώ
μέ ένα ποσόν τής τάξεως τών 400 εύρώ ......
κάθε μήνα γιά τούς συνουσιασμού σας ????

Έχω όλη τήν καλή διάθεση πιστέψτε με ,
άρκει νά σταματήσετε νά μπροστάρετε
τήν  καρμηριά σας !!!!!!!!

Τά σέβη μου !!!!!11
Στειλε εδω ρε φιλουναδα.....
Ο Απαιχτος απερριψε την προταση σου.... εγω την αποδεχομαι με ανοιχτες αγκαλες .....

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παντα,ωρα για τσαρκουλα,αλλα που να παω?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.349
Πόντοι
22.785
φιλε ο ΟΑΕΠΔ εισαι; :grin: :grin:παντως αν θες επειδη ειδα ο παιχτουρας απερριψε την προταση σου στειλε εδω το επιδομα.....ευχαριστω και καλες γιορτες.. :grin: :grin:τιμημενε προεδρε μην συγχεετε την πραξη με την σταση ωσαν ενα παλιο ανεκδοτο με την εξυπνη πουτανα και τον στουρνο πρωταρη......ο ροκαβλον θελει κωλο ασχετως οπτικης γωνιας-στα τεσσερα,ιεραποστολικο κλπ...... :grin: :grin: :grin:

ΥΓ 1)ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ βαστα γερα τυπε......εμεις οι οπαδοι της θρησκειας σου μαζι σου....

2)αντισθενη σταματα να σπαμαρεις στο θρεντ του θεου.......

Αλλαγη πορείας, τί θέλω καί όμιλώ :think:
μέ έψησε τό κομμούνι καί τό έπίδομα συνουσιασμού
θά καταχωρείτε σε λογαριασμό όρφανοτροφείου ....... >:(

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.669
Πόντοι
46.232
Πιστευω πως εισαι σοβαρος.
Δεν ταιριαζει στην ποιοτητα σου, τετοιο post.
ισως να παρασύρθηκα λιγακι και το εβγαλα στην φορα, αλλα ειναι κατι που δεν ισχύει????????
βεβαια ο καθενας εχει τα γουστα του , αν ηξερες τι μου γραφουν εμενα σε πμ αυτο που εγραψα εγω ειναι πταίσμα......
tnx παντως  ;) 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom