Επισκέπτης
Θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό με το νέο έτος.
Θα παίρνω σβάρνα τα μαγαζιά και δεν θα κάνω φασαρία σ' όποια δεν μου δίνει κώλο
Εγω λεω να μην κανης φασαρια,να λες οτι εισαι ο ροκαβλον και ολες θα στηνωνται στα τεσσερα !!Θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό με το νέο έτος.
φιλε ο ΟΑΕΠΔ εισαι; παντως αν θες επειδη ειδα ο παιχτουρας απερριψε την προταση σου στειλε εδω το επιδομα.....ευχαριστω και καλες γιορτες..Άγαπητέ παίχτουρα θέλετε νά σάς πριμοδοτώ
μέ ένα ποσόν τής τάξεως τών 400 εύρώ ......
κάθε μήνα γιά τούς συνουσιασμού σας ????
Έχω όλη τήν καλή διάθεση πιστέψτε με ,
άρκει νά σταματήσετε νά μπροστάρετε
τήν καρμηριά σας !!!!!!!!
Τά σέβη μου !!!!!11
τιμημενε προεδρε μην συγχεετε την πραξη με την σταση ωσαν ενα παλιο ανεκδοτο με την εξυπνη πουτανα και τον στουρνο πρωταρη......ο ροκαβλον θελει κωλο ασχετως οπτικης γωνιας-στα τεσσερα,ιεραποστολικο κλπ......Εγω λεω να μην κανης φασαρια,να λες οτι εισαι ο ροκαβλον και ολες θα στηνωνται στα τεσσερα !!
Δεν το επιασες τζι,μολις λεη ροκαβλον η τυπισσα ιδη πρεπη να εχη βαλη κρεμα στο πρωκτο,τωρα την σταση την ανεφερα παραδειγματικα .τιμημενε προεδρε μην συγχεετε την πραξη με την σταση ωσαν ενα παλιο ανεκδοτο με την εξυπνη πουτανα και τον στουρνο πρωταρη......ο ροκαβλον θελει κωλο ασχετως οπτικης γωνιας-στα τεσσερα,ιεραποστολικο κλπ......
Πρέπει πάντα να έχουμε σφαιρική άποψη των πράξεών μαςτιμημενε προεδρε μην συγχεετε την πραξη με την σταση ωσαν ενα παλιο ανεκδοτο με την εξυπνη πουτανα και τον στουρνο πρωταρη......ο ροκαβλον θελει κωλο ασχετως οπτικης γωνιας-στα τεσσερα,ιεραποστολικο κλπ......
Για αυτο ο κωλος ειναι στρογγυλος .Πρέπει πάντα να έχουμε σφαιρική άποψη των πράξεών μας
Στειλε εδω ρε φιλουναδα.....Άγαπητέ παίχτουρα θέλετε νά σάς πριμοδοτώ
μέ ένα ποσόν τής τάξεως τών 400 εύρώ ......
κάθε μήνα γιά τούς συνουσιασμού σας ????
Έχω όλη τήν καλή διάθεση πιστέψτε με ,
άρκει νά σταματήσετε νά μπροστάρετε
τήν καρμηριά σας !!!!!!!!
Τά σέβη μου !!!!!11
Προλαβαν αλλοι μητσο .Στειλε εδω ρε φιλουναδα.....
Ο Απαιχτος απερριψε την προταση σου.... εγω την αποδεχομαι με ανοιχτες αγκαλες .....
Πιστεύω ότι χάριν συζήτησης η σημερινή βόλτα πρέπει να έχει πρωκτικό στόχο ;)Παντα,ωρα για τσαρκουλα,αλλα που να παω?
Σιγουρα τυπε ? :'( :'( :'(Προλαβαν αλλοι μητσο .
Και αυτά μου φαίνονται τεράστια...Αν εννοης την κοντη με το ξανθο μαλακι,ειναι σιλικονε και ειναι προς 2,5!!
Ειναι πολλα τα λεφτα μητσο .Σιγουρα τυπε ? :'( :'( :'(
Τοτε αμα δης της ελενας στο Φωκαιας 27 θα εχης προβλημα .Και αυτά μου φαίνονται τεράστια...
Ας μου δωσει λιγοτερα τυπε......Ειναι πολλα τα λεφτα μητσο .
Τα γυρισα ολα τις δυο τελευταιες ημερες!!!Πιστεύω ότι χάριν συζήτησης η σημερινή βόλτα πρέπει να έχει πρωκτικό στόχο ;)
φιλε ο ΟΑΕΠΔ εισαι; παντως αν θες επειδη ειδα ο παιχτουρας απερριψε την προταση σου στειλε εδω το επιδομα.....ευχαριστω και καλες γιορτες.. τιμημενε προεδρε μην συγχεετε την πραξη με την σταση ωσαν ενα παλιο ανεκδοτο με την εξυπνη πουτανα και τον στουρνο πρωταρη......ο ροκαβλον θελει κωλο ασχετως οπτικης γωνιας-στα τεσσερα,ιεραποστολικο κλπ......
ΥΓ 1)ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ βαστα γερα τυπε......εμεις οι οπαδοι της θρησκειας σου μαζι σου....
2)αντισθενη σταματα να σπαμαρεις στο θρεντ του θεου.......
ισως να παρασύρθηκα λιγακι και το εβγαλα στην φορα, αλλα ειναι κατι που δεν ισχύει????????Πιστευω πως εισαι σοβαρος.
Δεν ταιριαζει στην ποιοτητα σου, τετοιο post.