Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Ρε σεις, η Ζωη στο Φ80κατι τι νουμερο βυζι εχει;

Επισκέπτης
Ομολογώ ότι παρά το ότι προσπάθησα ειλικρινά, δε μπόρεσα να καταλάβω ούτε ποιές ήταν οι αντιπαραθέσεις, ούτε γιατί δημιουργήθηκαν λεονταρισμοί.

Το μόνο που νομίζω ότι κατάλαβα, είναι ότι ο κ. Παίχτουρας είπε για πολλοστή φορά "εγώ παίρνω τη μπάλα μου και φεύγω, δεν παίζω άλλο"...
Θα σας κάνω μια σούμα από σεβασμό καθαρά κ. Πύραυλε.
Οι λεονταρισμοί δημιουργήθηκαν επειδή ο μπετόβλακας jockerx, όπως αποκαλέστηκε απο συναγωνιστή, βασανίζει ιερόδουλες κι εγώ είμαι δικηγόρος του και τον υποστηρίζω.
Ο Παιχτούρας, μπορεί να έγραψε πολλά post, αρκετά εκ των οποίων ήταν ειρωνικά και παρεξηγήθηκε, αλλά όπως και να 'χει δεν ήταν ο δημιουργός των λεονταρισμών.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Φτάνει είπαμε. Μη συνεχίσουμε τα ίδια.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φτάνει είπαμε. Μη συνεχίσουμε τα ίδια.
Οσες φορες και να το ειπες παλι τα ιδια γινονται!!Ολα τα θρεντ ετσι καταληγουν μπαχαλο.Θα προτινω να ανοιξω ενα θρεντ με θεμα Τσακωμοι για μπουρδελα και στουντιο.Να γραφουν ολοι εκει για να ηρεμησουμε!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και ποιος είσαι εσύ, και θες να κανονίσεις που και με ποιον θα μαλώνω Ε?
Δεν με ενδιαφερη φιλε αν θελης να μαλωνης,ουτε ποιοι θελετε να μαλωνετε,η παρεμβαση ειναι να το πω ετσι ωμα,το εχετε γαμηση το θρεντ,που ειναι ενα βασικο θρεντ που αφορα την μπουρδελοενημερωση.Αλλωστε το σαιτ λεγετε μπουρδελα,αλλιως να το λεγαμε,Τα ξεκατινιασματα,τραβηξτε χαροπα τα μαλλια σας κλπ.β :grin:,και εξακολουθηται να το πηδατε!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Δεν με ενδιαφερη φιλε αν θελης να μαλωνης,ουτε ποιοι θελετε να μαλωνετε,η παρεμβαση ειναι να το πω ετσι ωμα,το εχετε γαμηση το θρεντ,που ειναι ενα βασικο θρεντ που αφορα την μπουρδελοενημερωση.Αλλωστε το σαιτ λεγετε μπουρδελα,αλλιως να το λεγαμε,Τα ξεκατινιασματα,τραβηξτε χαροπα τα μαλλια σας κλπ.β :grin:,και εξακολουθηται να το πηδατε!!
Άγαπητέ βάλτε τονισμό στίς λεξούλες....μπερδευόμεθα
στήν άνάγνωση !!!!!!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Άγαπητέ βάλτε τονισμό στίς λεξούλες....μπερδευόμεθα
στήν άνάγνωση !!!!!!!!
Τα σεβη μου,ειναι το στυλ της γραφης μου :grin:,ευχαριστω για την κατανοηση,χρονια πολλα!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χρόνια πολλά άγαπητέ !!!

Δάσκαλεεεε , μήπως πρέπει καί έμείς νά βρούμε
ένα στύλ ( άγαπητέ sotirof) ούδεμία σχέση γιά χλευασμό έ ??
Αγαπητε μου δεν χλευαστικα ποτε κανενα και ουτε προκητε!!!Παρε για παραδειγμα το στυλ του πιτσιλιστη!!!

Επισκέπτης
Απ' ό,τι φαίνεται, τον καιρό που θα σταματήσουν οι διαπληκτισμοί εδώ μέσα, θα 'ναι όταν τα στούντιο βάλουν πρωκτικό στο βασικό πρόγραμμα :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Απ' ό,τι φαίνεται, τον καιρό που θα σταματήσουν οι διαπληκτισμοί εδώ μέσα, θα 'ναι όταν τα στούντιο βάλουν πρωκτικό στο βασικό πρόγραμμα :2funny:
Μπορουμε να το συζητησουμε στο νεο θρεντ,αγαπητε φιλε!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785

χα χα Θά σάς σταλεί π.μ έντός όλίγου
γιά χρόνια πολλά  ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τις αντιπαραθεσεις τις σταματαω εδω!!!Αν μου γραφετε ομως.... θα απαντω...δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα αναπαντητο!!!..Κατοπιν τριων μηνυματων(απο διαφορετικα μελη) που δεχτηκα να μην σταματησω να γραφω κριτικες( ειχα αποφασισει να σταματησω)..θα συνεχισω να γραφω!!!!...Το βραδακι θα υποβαλλω στους υπευθυνους του site την χτεσινη πουτανοεμπειρια μου!!!!Επισης χτες διαπιστωσα οτι πολλα στουντιο, που νομιζουμε οτι δεν εχουν ριξει τις τιμες ...σε τηλεφωνα που εκανα για να αποφασισω σε ποιο θα παω...χωρις να αναφερω οτι διαβαζω και παρακολουθω την ενημερωση στο Internet.....αλλα κανοντας μονο την ερωτηση που με ενδιαφερει για το απλο προγραμμα, αν το δινουν στα 40 ευρω ...μου απαντησαν ....Ναι, το δινουν!!!...Απο το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεραν, αν μιλανε σε πελατη τους .ειτε οχι...αρα το δινουν σε ολους(ειτε εισαι τακτικος πελατης,ειτε δεν εισαι) το απλο προγραμμα στα 40 ευρω,φτανει να μπουμε στο κοπο, να κανουμε την ερωτηση οπου πηγαινουμε!!!Ενα απο τα τηλεφωνα που εκανα ηταν και στο Φ104 και ρωτησα το ιδιο πραγμα...και μου απαντησαν οτι το δινουν και στα 40 το απλο προγραμμα!!!!..Αρα δεν υπαρχει λογος να γραφουμε συνεχεια να ριξουν τις τιμες...καθοτι εναρμονιζονται με την οικονομικη κριση ολα τα στουντιο πλεον και σιγα-σιγα κατεβαζουν τις τιμες!!!Καλο απογευμα να εχετε!Παω για καφε για να συνελθω καθοτι.. χτες το εριξα εξω ολη νυχτα(το πρωι μαζευτηκα..χαχαχα)!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Τις αντιπαραθεσεις τις σταματαω εδω!!!Αν μου γραφετε ομως.... θα απαντω...δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα αναπαντητο!!!..Κατοπιν τριων μηνυματων(απο διαφορετικα μελη) που δεχτηκα να μην σταματησω να γραφω κριτικες( ειχα αποφασισει να σταματησω)..θα συνεχισω να γραφω!!!!...Το βραδακι θα υποβαλλω στους υπευθυνους του site την χτεσινη πουτανοεμπειρια μου!!!!Επισης χτες διαπιστσωσα οτι πολλα στουντιο που νομιζουμε οτι δεν εχουν ριξει τις τιμες ...σε τηλεφωνα που εκανα για να αποφασισω σε ποιο θα παω...χωρις να αναφερω οτι διαβαζω και παρακολουθω την ενημερωση στο Internet.....αλλα κανοντας μονο την ερωτηση που με ενδιαφερει για το απλο προγραμμα, αν το δινουν στα 40 ευρω ...μου απαντησαν ....Ναι, το δινουν!!!...Απο το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεραν, αν μιλανε σε πελατη τους .ειτε οχι...αρα το δινουν σε ολους(ειτε εισαι τακτικος πελατης,ειτε δεν εισαι) το απλο προγραμμα στα 40 ευρω,φτανει να μπουμε στο κοπο, να κανουμε την ερωτηση οπου πηγαινουμε!!!Ενα απο τα τηλεφωνα που εκανα ηταν και στο Φ104 και ρωτησα το ιδιο πραγμα...και μου απαντησαν οτι το δινουν και στα 40 το απλο προγραμμα!!!!..Αρα δεν υπαρχει λογος να γραφουμε συνεχεια να ριξουν τις τιμες...καθοτι εναρμονιζονται με την οικονομικη κριση ολα τα στουντιο πλεον και σιγα-σιγα κατεβαζουν τις τιμες!!!Καλο απογευμα να εχετε!Παω για καφε για να συνελθω καθοτι.. χτες το εριξα εξω ολη νυχτα(το πρωι μαζευτηκα..χαχαχα)!!!

Άγαπητέ παίχτουρα θέλετε νά σάς πριμοδοτώ
μέ ένα ποσόν τής τάξεως τών 400 εύρώ ......
κάθε μήνα γιά τούς συνουσιασμού σας ????

Έχω όλη τήν καλή διάθεση πιστέψτε με ,
άρκει νά σταματήσετε νά μπροστάρετε
τήν  καρμηριά σας !!!!!!!!

Τά σέβη μου !!!!!11

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Τά σέβη μου !!!!!11
Το να μην πετας τα λεφτα σου αλογιστα, αλλα να κανεις ερευνα αγορας, που θα τα τοποθετησεις... δεν το θεωρω "καρμηρια"....απεναντιας σαν ανθρωπος, δεν ειμαι τσιγγουνης..ειδικα με ανθρωπους που σεβομαι και αγαπω!!!Και τα δικα μου σεβη!!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
400??????????

:think:  :think:  :think:

Μήπως ειν πολλά????????

:think:  :think:  :think:

Μη έχουμε καμιά κρίση οβερντοζ??????????????????????????????

Επισκέπτης
Άγαπητέ lithin θέλετε νά σάς πριμοδοτώ

Τά σέβη μου !!!!!11
Ευχαριστώ :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τις αντιπαραθεσεις τις σταματαω εδω!!!Αν μου γραφετε ομως.... θα απαντω...δεν μου αρεσει να αφηνω τιποτα αναπαντητο!!!..Κατοπιν τριων μηνυματων(απο διαφορετικα μελη) που δεχτηκα να μην σταματησω να γραφω κριτικες( ειχα αποφασισει να σταματησω)..θα συνεχισω να γραφω!!!!...Το βραδακι θα υποβαλλω στους υπευθυνους του site την χτεσινη πουτανοεμπειρια μου!!!!Επισης χτες διαπιστωσα οτι πολλα στουντιο, που νομιζουμε οτι δεν εχουν ριξει τις τιμες ...σε τηλεφωνα που εκανα για να αποφασισω σε ποιο θα παω...χωρις να αναφερω οτι διαβαζω και παρακολουθω την ενημερωση στο Internet.....αλλα κανοντας μονο την ερωτηση που με ενδιαφερει για το απλο προγραμμα, αν το δινουν στα 40 ευρω ...μου απαντησαν ....Ναι, το δινουν!!!...Απο το τηλεφωνο φυσικα δεν ξεραν, αν μιλανε σε πελατη τους .ειτε οχι...αρα το δινουν σε ολους(ειτε εισαι τακτικος πελατης,ειτε δεν εισαι) το απλο προγραμμα στα 40 ευρω,φτανει να μπουμε στο κοπο, να κανουμε την ερωτηση οπου πηγαινουμε!!!Ενα απο τα τηλεφωνα που εκανα ηταν και στο Φ104 και ρωτησα το ιδιο πραγμα...και μου απαντησαν οτι το δινουν και στα 40 το απλο προγραμμα!!!!..Αρα δεν υπαρχει λογος να γραφουμε συνεχεια να ριξουν τις τιμες...καθοτι εναρμονιζονται με την οικονομικη κριση ολα τα στουντιο πλεον και σιγα-σιγα κατεβαζουν τις τιμες!!!Καλο απογευμα να εχετε!Παω για καφε για να συνελθω καθοτι.. χτες το εριξα εξω ολη νυχτα(το πρωι μαζευτηκα..χαχαχα)!!!
καλησπερα φιλε μου και χρονια πολλα  :) καλη χρονια να εχεις..

τελικα η ζωη ειναι μια ροδα.. πριν κανα χρονο η δυο σε θυμαμαι που φωναζες οτι θα πεσουν οι τιμες και δικαιωθηκες  ;) ;)

να σαι καλα..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.320
Πόντοι
22.785
Ρεεεεεεεεεεεεεεεε νά είσαστε άρχοντες ρεεεεεεεεεεεεε

Καρμηργιά καί συνουσιασμός ...............

Ξυνό γαμμμμμμμμήσι  :headbang:

Δέν ξανα άσχολούμε  .......ΤΕΛΟΣ !!!!!!!111

Επισκέπτης

τήν  καρμηριά σας !!!!!!!!

Τά σέβη μου !!!!!11
Φίλε μου, όλοι μπορούν να δαπανήσουν πέντε ευρώ. Αν σου έλεγαν όμως ότι ένα σουβλάκι κοστίζει πέντε ευρώ θα το αγόραζες;
Προσωπικά θα τους το έχωνα στον πρωκτό!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom