Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
μεσα απο τα ποστ .....

Για αποφορτιση της καταστασης τα λεω περισσοτερο.....

Απορησα και ρωτησα επεδη εγραψες,

Καμια σχεση τυπε !!!!!!!

Αν τον δεις θα ψαχνεις να κρυφτεις.....  :sunglasses:
οχι για καποιο αλλο λογο.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Επειδη μου το εγραψες αντρικια..... οτι σε ενοχλει οτι δεν θελω να αποκαλυψω κατι μου μου εμπιστευτηκε ενας αγνωστος προς εμε..... αλλα το εκανε προφανως γιατι με συμπαθει στο διαδικτυο και δεν θελω να προδωσω την εμπιστοσυνη του, αλλα και διατηρω αμφοβολιες κατα ποσο στεκουν αυτα που μου εγραψε....συντομα θα αποχωρησω απο τις συζητησεις του forum!!!...Καλο σου βραδυ!!!
τωρα και καλα αμφιβαλεις γιαυτα που σου ειπαν .σε βλεπω οχι να μην φευγεις αλλα να μας λες σε λιγο οτι τελικα δεν ηταν αληθεια αυτα που σου ειπαν και θα μεινεις.κουκουρουκου

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Επειδη μου το εγραψες αντρικια..... οτι σε ενοχλει οτι δεν θελω να αποκαλυψω κατι μου μου εμπιστευτηκε ενας αγνωστος προς εμε..... αλλα το εκανε προφανως γιατι με συμπαθει στο διαδικτυο και δεν θελω να προδωσω την εμπιστοσυνη του, αλλα και διατηρω αμφοβολιες κατα ποσο στεκουν αυτα που μου εγραψε....συντομα θα αποχωρησω απο τις συζητησεις του forum!!!...Καλο σου βραδυ!!!
Απαιχτε......

Κανε το κεφι σου και μην ασχολησαι .....
Την πλακα σου τον χαβαλε σου και μην δινεις σημασια....

Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σε φιμωσει στερωντας σου το δικαιωμα στην εκφραση .....

Στην τελικη οταν βλεπεις πολυ διαφημιση απο ενα ατομο σε καποια μην πηγαινεις !!!!!!!

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Απαιχτε......

Μην επιτρεψεις σε κανεναν να σε φιμωσει στερωντας σου το δικαιωμα στην εκφραση .....
εγω φιλε μου δεν τον φιμωνω απλα αναφερω αυτα που εχει δηλωσει.πιο πολυ τι σε πειραξε που του ειπα οτι ειναι ολη μερα εδω μεσα

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απαιχτε......

Στην τελικη οταν βλεπεις πολυ διαφημιση απο ενα ατομο σε καποια μην πηγαινεις !!!!!!!
Να σαι καλα....παντα!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΟΧΙ ΟΧΙ φίμωση....................................

Το σπάσιμο των αρχιδιών λίγο να μαλακώσει!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Απαιχτε......

Άλλο το δικαίωμα στην έκφραση που όλοι υπερασπιζόμαστε και προφανώς την έχει (για να γράφει εδώ και τόσο καιρό ότι γουστάρει...) και άλλο (με το συμπάθειο) η παπαρολογία.
Τελευταίο παράδειγμα παπαρολογίας: «οτι σε ενοχλει οτι δεν θελω να αποκαλυψω κατι μου μου εμπιστευτηκε ενας αγνωστος προς εμε..... αλλα το εκανε προφανως γιατι με συμπαθει στο διαδικτυο και δεν θελω να προδωσω την εμπιστοσυνη του, αλλα και διατηρω αμφοβολιες κατα ποσο στεκουν αυτα που μου εγραψε....συντομα θα αποχωρησω απο τις συζητησεις του forum!!!»  :think: :think: :think: :think:  Ανάθεμα αν κατάλαβε κανείς τίποτα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εγω φιλε μου δεν τον φιμωνω απλα αναφερω αυτα που εχει δηλωσει.πιο πολυ τι σε πειραξε που του ειπα οτι ειναι ολη μερα εδω μεσα
δικαιωμα του ειναι να κανει οτι γουσταρει ....
κι αν εχει δηλωσει κατι και του το υπευθυμιζεις σημαινει οτι ''ενοχλουνται'' μερικοι μερικοι
Αρα κατι βρωμαει πιθανον και δεν ειναι η αποχετευση .....
Αρα καπου εχουν και βαση τα οσα λεει κατα καιρους....

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει το ολο σκηνικο αλλα μου κανει εντυπωση η ολη κοντρα.....

Αν αναρωτιεσαι για την θεση που παιρνω στο παρον νημα ....

Λεω απλα την αποψη μου χωρις να προσδοκω τιποτα !!!!!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Περναω και στο facebook τις ελευθερες μου ωρες...μισες εδω και μισες εκει! :)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
δικαιωμα του ειναι να κανει οτι γουσταρει ....
κι αν εχει δηλωσει κατι και του το υπευθυμιζεις σημαινει οτι ''ενοχλουνται'' μερικοι μερικοι
Αρα κατι βρωμαει πιθανον και δεν ειναι η αποχετευση .....
Αρα καπου εχουν και βαση τα οσα λεει κατα καιρους....

Εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει το ολο σκηνικο αλλα μου κανει εντυπωση η ολη κοντρα.....

Αν αναρωτιεσαι για την θεση που παιρνω στο παρον νημα ....

Λεω απλα την αποψη μου χωρις να προσδοκω τιποτα !!!!!!!
καιρο ειχαμε να μιλησουμε και μολις βαρεθηκα

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Άλλο το δικαίωμα στην έκφραση που όλοι υπερασπιζόμαστε και προφανώς την έχει (για να γράφει εδώ και τόσο καιρό ότι γουστάρει...) και άλλο (με το συμπάθειο) η παπαρολογία.
Τελευταίο παράδειγμα παπαρολογίας: «οτι σε ενοχλει οτι δεν θελω να αποκαλυψω κατι μου μου εμπιστευτηκε ενας αγνωστος προς εμε..... αλλα το εκανε προφανως γιατι με συμπαθει στο διαδικτυο και δεν θελω να προδωσω την εμπιστοσυνη του, αλλα και διατηρω αμφοβολιες κατα ποσο στεκουν αυτα που μου εγραψε....συντομα θα αποχωρησω απο τις συζητησεις του forum!!!»  :think: :think: :think: :think:  Ανάθεμα αν κατάλαβε κανείς τίποτα.
Ολοι παθαινουμε σαρδαμ στην εκφραση .....

Δεν σημαινει οτι η σκεψη ειναι λαθος ομως......

Και δεν ειναι σωστο να καταδικαζεις καποιον απο τον τροπο εκφρασης της σκεψης του...
Δεν σε κανει καπου καλυτερο εσενα (γενικα το λεω)

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Αναρωτησου ο δικος σου ρολος ποιος ειναι εδω μεσα, που μου απευθυνεσαι με 35 ποστ μονο στο ενεργητικο σου!!!
Μου έκανες τα μούτρα κρεας τώρα ειμαι μελος πριν απο εσένα αλλα είμαι ντροπαλός(αληθεια λεω)
κ οι κριτικές δεν μου λένε τπτ λογοτεχνία είναι γιατί εσύ πχ μπορεί να είσαι ο τύπος της εκάστοτε κοπέλας κ να περάσεις καλά,ο άλλος να της έδωσε κάτι παραπάνω κ μην να το εγραψε,ο αλλος να ειναι μεγας τεχνίτης στο γαμίση κ παλι λέγοντας...κ να σου δωσω ενα παραδειγμα εγω φυλης71 με σαντρα δεν πέρασα καλά κ είχε καλές κριτικές πρέπει να κατηγορήσω τους άλλους οτι ειναι πληρωμένοι η οτιδήποτε άλλο λεγεται τις τελευταιες μερεσ στο φορουμ?
Γιαυτο ο ινδιάνος γραφει παντα στο τελος οτι γραφει κ καλά κάνει  τις διαβάζω όμως γιατι με διασκεδάζουν μην τις παίρνεις σοβαρα δινουν μια γενικη ιδεα οχι τον κανονα
καλο γαμησι κ χρονια πολλα

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Παίχτουρα μας τα 'χεις πρήξει με την περίπτωσή σου κι έχεις κάνει μπάχαλο το topic. Ως εδώ.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ποιο γαμήσι ρε που μπλέξαμε επί εικοσιτετραώρου δω μέσα ?

:headbang: :headbang:    :think:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ολοι παθαινουμε σαρδαμ στην εκφραση .....

Δεν σημαινει οτι η σκεψη ειναι λαθος ομως......

Και δεν ειναι σωστο να καταδικαζεις καποιον απο τον τροπο εκφρασης της σκεψης του...
Δεν σε κανει καπου καλυτερο εσενα (γενικα το λεω)

Δεν αναφέρομαι στο σαρδάμ...

Και επίσης τι γνωμη έχεις για αυτόν που υπερασπίζεται την ελευθερία έκφρασης αλλά ορίζει κανόνες αυστηρής λογοκρισίας «για το καλό του site», απαξιώνει τις κριτικές και τα μέλη που τις γράφουν και αν του πεις και τίποτα σε χαρακτηρίζει κλώνο, σου πετάει λάσπη και σε βάζει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας; Σόρρυ και πάλι, αλλά αυτό δεν είναι ελευθερία έκφρασης, είναι ασυδοσία έκφρασης, παπαρολογία και χυδαία λασπολογία.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν αναφέρομαι στο σαρδάμ...

Και επίσης τι γνωμη έχεις για αυτόν που υπερασπίζεται την ελευθερία έκφρασης αλλά ορίζει κανόνες αυστηρής λογοκρισίας «για το καλό του site», απαξιώνει τις κριτικές και τα μέλη που τις γράφουν και αν του πεις και τίποτα σε χαρακτηρίζει κλώνο, σου πετάει λάσπη και σε βάζει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας; Σόρρυ και πάλι, αλλά αυτό δεν είναι ελευθερία έκφρασης, είναι ασυδοσία έκφρασης, παπαρολογία και χυδαία λασπολογία.
Ωπ, εδω εχει ζουμι η κουβεντα.......

Οταν απευθυνεται κανεις με μαξ 150 ποστ σε καποιον, χωρις να εχει προηγηθει κουβεντα μεταξυ αλλων ποστ μεταξυ τους, το πιθανοτερο ειναι να ειναι γνωστος θιγομενος χρηστης, που μπαινει με κλωνο γιατι δεν θελει να εκτεθει περισσοτερο .... (πιθανοτερο λεω, οχι οτι ειναι και απολυτο... σε ποσοστο 90%)

Αν καποιοι δεν ενοχλουνται, μπορουν να μην λαμβανουν υποψιν τα οσα λεει....
Αλλα μαλλον το πιθανοτερο ειναι να ενοχλουνται...... γιαυτο και ασχολουνται !!!!!!

Ισως να υπαρχουν και βασιμες αληθειες που απλα δεν λεγονται.... (υποθετικα παντα)

Αλλο η ελευθερια της εκφρασης και αλλο οι κανονες σε ''εμπορικες'' διαφημισεις ..... (αυτο για τις επαναλαμβανομενες κριτικες απο ιδιο χρηστη)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν παιρνω το μερος κανενος .....

Και καλο ειναι να σταματησει η φαγωμαρα μεταξυ των μελλων καθως και οι δυο ειναι ευγενεστατοι στις εκφρασεις τους (Τσεγγιεν και Απαιχτος)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom