Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 699K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Eπειδή η αβρότητες κάποιων λέρωσαν (χωρίς εισαγωγικα) αρκετές από τις λευκές σελίδες του σεπτού αυτού θρέντ καταθετω τη συνεισφορά μου στην απαιτούμενη καθαριότητα (Μπουτάρη, σε φάγαμε!).
Κεφαλονίτης φίλος μου, έγειρε στον ώμο μου και έκλαψε σαν ερωτευμένη παιδούλα που την απάτησε ο εραστής της, γιατί, λέει, άκουσε πολλές βρισιές που δεν ήξερε και κάμφθηκε η αυτοπεποίθησή του (για Σουγκράνιες πάραυτα). Ευτυχώς επαναλήθφηκαν ικανές φορές και πλέον τις αποστήθισε και αυτός.

@ GL.
Eυρωπέε συναθλητή, κάτι χάπια που είχες αναρτήσει, (που να ψάχνω τώρα σελίδα για παράθεση....) είναι καλά; Τα έχεις δοκιμάσει; Κάνουν μήπως και για λίπασμα; Μου φαίνονται πιο ωραία από αυτά που μoυ δίνει ο δρ. Σουγκράνιες. Πιο καλά χρώματα, και έχουν και σχεδιάκια επάνω.

@ Ξάδερφος Joppino.

Kαλά τα λές. Δεν ξέρουν από μπάλα. Θα ανοίξουν οι δουλειές σου. Θα κάνεις [size=18pt]b'am!!!!![/size]
(Βλέπε σελ.482, post 7229, του παρόντος).

Συνημμένα

• tprolllll.jpg
    tprolllll.jpg
    36,8 KB · Εμφανίσεις: 44

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
@ GL.
Eυρωπέε συναθλητή, κάτι χάπια που είχες αναρτήσει, (που να ψάχνω τώρα σελίδα για παράθεση....) είναι καλά; Τα έχεις δοκιμάσει; Κάνουν μήπως και για λίπασμα; Μου φαίνονται πιο ωραία από αυτά που μoυ δίνει ο Σουγκράνιες. Πιο καλά χρώματα και έχουν και σχεδιάκια επάνω.
φιλε καλα ειναι για τις ελαφρες περιπτωσεις....εγω παιρνω πλεον κατι αλλα σαν παστελακια που μου χορηγει ο λουστ...... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τίποτα το σπουδαίο φίλε μου. Απλά κάποιος κρυφός θαυμαστής μου πήρε τις κριτικές μου μία, μία και ψήφιζε αρνητικά. Ίσως πάλι να του κόλλησε απλά το ποντίκι και αδίκως τον αδικώ :2funny:

τυπε οι πασοκοι ειναι εκδικητικα πλασματα  :grin:

Επισκέπτης
Εσύ και ο διαβολικός Jockerx ανήκετε στον 7ο κύκλο της κόλασης του Δάντη, στην 1η ομάδα (με αφορμή το πρόσφατο θρεντ του ΠΥΡΑΥΛΟΥ) λόγω βιαιότητας απέναντι στους άλλους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή βασανίζετε πόρνες.
Προβλέπω όταν την κάνετε απ'τον μάταιο τούτο κόσμο, να βασανίζεστε αιώνια από πόρνες, πατρώνες και προμότορες.  :2funny:
Λες δηλαδή να ξεκινήσω παθητικά μαθήματα αυταρχικού στο 104 για να συνηθίζει ο κώλος μου; :S

τυπε οι πασοκοι ειναι εκδικητικα πλασματα  :grin:
Από τούδε και στο εξής θα ρωτώ τις πολιτικές πεποιθήσεις κάθε κώλου που γαμάω και αν τύχει και βγαίνει πασοκικός θα αφήνω τη μερέντα έξω από την κριτική που θα γράφω τύπε :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε μια κριτικη με τιτλο...."Αλεξανδρα the Great"..... γραφω σχολιο ...αν η σταση 69 ειναι μεσα στα 50 ευρω???...Ναι μεν, η σελιδα του στουντιο, την εχει σε παραπανω τιμη απο τα 50 ευρω...αλλα θετω το ερωτημα,μημπως καποιες κοπελες απο το συγκεκριμενο στουντιο(Φ 104) την δινουν μεσα στα 50 ευρω(το 69)!!!Τελος, καλο ειναι να αναγραφουν στις κριτικες τους...οσοι συναγωνιστες συνεχιζουν να ασχολουνται με τις κριτικες και την τιμη του προγραμματος που παιρνουν,ωστε να ξερουμε..... αν παραμενουν ιδιες οι τιμες στα στουντιο!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Καλό θα ήταν να υπάρχει στις κριτικές υποχρεωτικό πεδίο για το αντίτιμο.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.804
Πόντοι
5.435
Σε μια κριτικη με τιτλο...."Αλεξανδρα the Great"..... γραφω σχολιο ...αν η σταση 69 ειναι μεσα στα 50 ευρω???...Ναι μεν, η σελιδα του στουντιο, την εχει σε παραπανω τιμη απο τα 50 ευρω...αλλα θετω το ερωτημα,μημπως καποιες κοπελες απο το συγκεκριμενο στουντιο(Φ 104) την δινουν μεσα στα 50 ευρω(το 69)!!!Τελος, καλο ειναι να αναγραφουν στις κριτικες τους...οσοι συναγωνιστες συνεχιζουν να ασχολουνται με τις κριτικες και την τιμη του προγραμματος που παιρνουν,ωστε να ξερουμε..... αν παραμενουν ιδιες οι τιμες στα στουντιο!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Σε παλιούς πελάτες το 69 πολλές το δίνουν και τσάμπα, και λογικό είναι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλό θα ήταν να υπάρχει στις κριτικές υποχρεωτικό πεδίο για το αντίτιμο.
Αν δεν αναφερεις το αντιτιμο για να βγαλει συμπερασμα ο αλλος που σε διαβαζει την σχεση μεταξυ των υπηρεσιων της εργαζομενης... με την τιμη που πληρωσες...τοτε ποιος ο λογος να γραφεις κριτικες???...Για να μας πεις οτι την Αλεξανδρα την ξερεις οπτικα και απο αλλα στουντιο και δεν θα διαφυγει την προσοχη του μεσου στουντιακια???Και μετα εξυπνα να το κλεινεις οτι "αυτη ειναι η εμπειρια η δικη μου...δεν ειναι απαραιτητα... οτι αν πατε θα ειναι και δικη σας"???...Μα σε ηλιθιους απευθυνεσαι????...ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ???...ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΚΑΒΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ!!!!....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ...ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!!!....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ(WONMANAHOLIC)...ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!!!ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΝΑ....  γραφει για ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ και οτι μετα κανονισαν να βγουν εξω(λες και απασχολει τον αναγνωστη, τα ασχετα προς την αξιολογηση της εργαζομενης)...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ....ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΕΙΡΕΣ!!!..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ!!!!...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.... ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ???

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Σε παλιούς πελάτες το 69 πολλές το δίνουν και τσάμπα, και λογικό είναι.
Να αναγραφεις το αντιτιμο...και κανενα προβλημα!!!...Αν δεν γραψεις τι πληρωσες...τοτε γιατι να γραφεις κριτικες???

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παιχτουρα σωστοι οι συλλογισμοι σου αλλα με δυο ενστασεις....

υπερτιμας και υπερεκτιμας την αξια των κριτικων εν γενει και της δυναμης επηρεασμου του κοινου απο αυτες και υποτιμας την νοημοσυνη και την αντιληψη των αλλων μελων

ειπαμε και οι κριτικογραφοι κρινονται και ο νοων νοειτω.......τωρα αν γραφει ο ενας πενηντα κριτικες για την ιδια και ο αλλος σεντονια αγαπουλιστικα αστους να γραφουν.....δικαιωμα τους

να σου πω και κατι;σε μια εφημεριδα τα διαβαζεις ολα τα αρθρα με την ιδια σπουδη;δεν ξεχωριζεις καποιους συντακτες που παρακολουθεις και καποιους αλλους τους προσπερνας αδιαφορα;ε κανε και δω το ιδιο....

αν καποιος γινεται ή δεν γινεται γραφικος με τις κριτικες που γραφει ειναι προβλημα του.....αν μεσω των κριτικων του εξαργυρωνει καλυτερες υπηρεσιες ή φτηνοτερες παροχες μαγκια του παλι....τι να κανουμε;ετσι ειναι η ζωη παντα και παντου

τωρα στο αλλο που ειχες προτεινει παλιοτερα να καταργηθουν οι κριτικες επειδη εκ φυσεως ειμαι πνευμα αναρχικο και ριζοσπαστικο θα ελεγα οτι τεινω εν γενει να συμφωνησω.....ισως παψουν καποια φαινομενα εκφυλισμου σαν αυτα που υπονοω παραπανω

δεν ειμαι σιγουρος ομως ουτε και για αυτο καθοτι η πληροφορηση στο ιντερνετ οπως και η παραπληροφορηση εχουν πλεον πολλα πλοκαμια......τουναντιον εκεινο που μπορει να συμβει ειναι να πνιγουν και οι πεντε δεκα ανεξαρτητες φωνες που ακομα υπαρχουν και γραφουν αληθειες

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα σωστοι οι συλλογισμοι σου αλλα με δυο ενστασεις....

υπερτιμας και υπερεκτιμας την αξια των κριτικων εν γενει και της δυναμης επηρεασμου του κοινου απο αυτες και υποτιμας την νοημοσυνη και την αντιληψη των αλλων μελων

ειπαμε και οι κριτικογραφοι κρινονται και ο νοων νοειτω.......τωρα αν γραφει ο ενας πενηντα κριτικες για την ιδια και ο αλλος σεντονια αγαπουλιστικα αστους να γραφουν.....δικαιωμα τους

να σου πω και κατι;σε μια εφημεριδα τα διαβαζεις ολα τα αρθρα με την ιδια σπουδη;δεν ξεχωριζεις καποιους συντακτες που παρακολουθεις και καποιους αλλους τους προσπερνας αδιαφορα;ε κανε και δω το ιδιο....

αν καποιος γινεται ή δεν γινεται γραφικος με τις κριτικες που γραφει ειναι προβλημα του.....αν μεσω των κριτικων του εξαργυρωνει καλυτερες υπηρεσιες ή φτηνοτερες παροχες μαγκια του παλι....τι να κανουμε;ετσι ειναι η ζωη παντα και παντου

τωρα στο αλλο που ειχες προτεινει παλιοτερα να καταργηθουν οι κριτικες επειδη εκ φυσεως ειμαι πνευμα αναρχικο και ριζοσπαστικο θα ελεγα οτι τεινω εν γενει να συμφωνησω.....ισως παψουν καποια φαινομενα εκφυλισμου σαν αυτα που υπονοω παραπανω

δεν ειμαι σιγουρος ομως ουτε και για αυτο καθοτι η πληροφορηση στο ιντερνετ οπως και η παραπληροφορηση εχουν πλεον πολλα πλοκαμια......τουναντιον εκεινο που μπορει να συμβει ειναι να πνιγουν και οι πεντε δεκα ανεξαρτητες φωνες που ακομα υπαρχουν και γραφουν αληθειες
Καλε μου διαδικτυακε φιλε..συμφωνω με αυτα που εγραψες!!!Αλλα αν δεν σχολιασουμε αυτα που αντιλαμβανομαστε.... τοτε ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του θρεντ????Αν δεν κανω λαθος, ο τιτλος αυτου του θρεντ ειναι....Σχολιασμος τελευταιων κριτικων!!!

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Αν δεν αναφερεις το αντιτιμο για να βγαλει συμπερασμα ο αλλος που σε διαβαζει την σχεση μεταξυ των υπηρεσιων της εργαζομενης... με την τιμη που πληρωσες...τοτε ποιος ο λογος να γραφεις κριτικες???...Για να μας πεις οτι την Αλεξανδρα την ξερεις οπτικα και απο αλλα στουντιο και δεν θα διαφυγει την προσοχη του μεσου στουντιακια???Και μετα εξυπνα να το κλεινεις οτι "αυτη ειναι η εμπειρια η δικη μου...δεν ειναι απαραιτητα... οτι αν πατε θα ειναι και δικη σας"???...Μα σε ηλιθιους απευθυνεσαι????...ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ???...ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΡΟΚΑΒΛΟΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ!!!!....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ!!!....ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ...ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ!!!....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ(WONMANAHOLIC)...ΘΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!!!!!ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΝΑ....  γραφει για ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ και οτι μετα κανονισαν να βγουν εξω(λες και απασχολει τον αναγνωστη, τα ασχετα προς την αξιολογηση της εργαζομενης)...ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ....ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΕΙΡΕΣ!!!..ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ!!!!...ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.... ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ???

Όχι μόνο για τι τιμή,  το χρόνο παραμονής της κοπέλας στο δωμάτιο, το πόσο τακτικός πελάτης  είναι ο κριτικογράφος στο μαγαζί και στην κοπέλα, τη κατάσταση του χώρου, καθώς επίσης  την εμφάνιση  της κοπέλας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες .

Όλα τα παραπάνω  να τα βλέπει ο αναγνώστης με μια ματιά χωρίς να είναι αναγκασμένος να διαβάζει το κείμενο, που κάποιες φορές είναι μακροσκελές, έχουμε πιο χρήσιμα πράγματα να κάνουμε. Έτσι και αλλιώς τα γούστα στις γυναίκες είναι υποκειμενικά, έχει δίκιο ο gl παραπάνω, δεν πρέπει να υπερεκτιμούμε τις κριτικές.

Διαβάζω εκφράσεις του τύπου “συνιστάται ανεπιφύλακτα“ η “οι πιπινολάτρες ας σπεύσουν” και λύνομαι στο γέλιο  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μα το ιδιο λεμε

αν δεν κανω λαθος ο σκοπος αυτου του θρεντ ειναι θεωρητικα ακριβως να δημιουργει δικλειδες ασφαλειας μπας και αποκτησουν τσιπα καποιοι ξετσιπωτοι,μεσω του σχολιασμου των γραφομενων τους.....γιατι και οι κριτικογραφοι κρινονται

ειδες εσυ επι της ουσιας να γινεται αυτο και να σταματα κανενας να γραφει παρολαυτα;ή να αλλαζει χαβα;

αρα οσοι ειναι επαγγελματιες κριτικογραφοι ή επι πληρωμη ή επ ανταλλαγματι οπως υπονοεις προφανως εχουν αλλες προτεραιοτητες στο σαιτ απο το να ακουν την κοινη γνωμη ή απο το να γινονται αρεστοι στο κοινο.....

σε απλα ελληνικα δεν ιδρωνει το αφτι τους που λεμε....
Καλε μου διαδικτυακε φιλε..συμφωνω με αυτα που εγραψες!!!Αλλα αν δεν σχολιασουμε αυτα που αντιλαμβανομαστε.... τοτε ποιος ο λογος υπαρξης αυτου του θρεντ????Αν δεν κανω λαθος, ο τιτλος αυτου του θρεντ ειναι....Σχολιασμος τελευταιων κριτικων!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μα το ιδιο λεμε

αν δεν κανω λαθος ο σκοπος αυτου του θρεντ ειναι θεωρητικα ακριβως να δημιουργει δικλειδες ασφαλειας μπας και αποκτησουν τσιπα καποιοι ξετσιπωτοι,μεσω του σχολιασμου των γραφομενων τους.....γιατι και οι κριτικογραφοι κρινονται

ειδες εσυ επι της ουσιας να γινεται αυτο και να σταματα κανενας να γραφει παρολαυτα;ή να αλλαζει χαβα;

αρα οσοι ειναι επαγγελματιες κριτικογραφοι ή επι πληρωμη ή επ ανταλλαγματι οπως υπονοεις προφανως εχουν αλλες προτεραιοτητες στο σαιτ απο το να ακουν την κοινη γνωμη ή απο το να γινονται αρεστοι στο κοινο.....

σε απλα ελληνικα δεν ιδρωνει το αφτι τους που λεμε....
Το θεμα ειναι να διαβαζουμε και το θρεντ αυτο, που σχολιαζουμε..... μαζι με τις κριτικες και ας βγαζει ο καθενας απο μας, τα συμπερασματα του!!!...Οπως ο καθε συναγωνιστης εχει το δικαιωμα της ελευθεριας εκφρασης στις κριτικες του....αλλα τοσο και ο καθε συναγωνιστης εχει το δικαιωμα να σχολιασει αυτα, που διαβαζει στις κριτικες!!!Αρα μεσες ακρες.... δεν διαφωνουμε...αγαπητε "gl"!!!

reactor

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
"φιλε" παιχτούρα εσύ τι ρολο βαράς εδώ? κούρασες αν το σαιτ έχει προβλήματα κ σε ζορίζει κάτι κοίτα το αβαταρ σου επίσης αφού φραγκάκια "κερδίζεις στο στοίχημα" έχεις αγόρασε ένα ντομειν κ κανε δίκο σου σαιτ οπως θες να είσαι οκ κ να χαλαρώσουμε κ εμείς  :) :)

φιλικά ο αντιδραστικός 

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
"φιλε" παιχτούρα εσύ τι ρολο βαράς εδώ? κούρασες αν το σαιτ έχει προβλήματα κ σε ζορίζει κάτι κοίτα το αβαταρ σου επίσης αφού φραγκάκια "κερδίζεις στο στοίχημα" έχεις αγόρασε ένα ντομειν κ κανε δίκο σου σαιτ οπως θες να είσαι οκ κ να χαλαρώσουμε κ εμείς  :) :)

φιλικά ο αντιδραστικός 
Εμενα ο ρολος μου, εδω μεσα..... ειναι ο ιδιος οπως και των περισσοτερων μελων.... που δεν εχουν κλωνους,δεν ειναι αγαπουληδες,δεν ειναι λαμογια,δεν ειναι διαφημηστες και δεν εξυπηρετουν συμφεροντα παρασκηνιακα....αλλα μας ενδιαφερει να διαβαζουμε για τις εργαζομενες, ωστε να επιλεξουμε που θα περασουμε την πουτανοβραδια μας!!!Ετσι και τωρα μπηκα για το λογο αυτο, καθοτι ειμαι φραγκατος σημερα και θα παω σε κανενα στουντιοκοριτσο να κανω σεξ!!!!....Αναρωτησου ο δικος σου ρολος ποιος ειναι εδω μεσα, που μου απευθυνεσαι με 35 ποστ μονο στο ενεργητικο σου!!!..Σε ευχαριστω που με διαβαζες και πριν γινεις μελος!!!!...Φροντισε να διαβασεις και την σημερινη κριτικη μου, για να μαθεις πως γραφονται οι σωστες κριτικες που δεν εξυπηρετουν συμφεροντα διαφημησης..... παρα την υποκειμενικοτητα που εχει ο καθε συναγωνιστης!!!!Μετα τιμης ο ενας και μοναδικος Παιχτουρας του διαδικτυου!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι υπηρεσιες της καθε κοπελας μπορουν να διαφερουν ανα ατομο περαν του καταλογου υπηρεσιων

Πχ υπαρχουν σπιτια που οι κοπελες εχοντας μια οικιοτητα με τον πελατη, προσφερουν απο μονες τους κατι παραπανω σε αυτον που θελουν, σαν ανταμοιβη για την συχνοτητα του
Στην τελικη μπορει να γουσταρουν καποιον σε μια δεδομενη στιγμη σαν ανθρωποι που ειναι και να κανουν κατι παραπανω και εκτος καταλογου

Εσενα δεν σου εχει τυχει κατι τετοιο σε τοσα σπιτια που πας ?
Σε ολους εχουν τυχει καταστασεις.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom