alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
ελα ρε τυπε μαστερ....νομισα πηρες τα πατηματα του σαρουμαν ακα σιλβα με τετοιον τιτλο.....![]()
στανταρ ετσι τυπε;![]()
![]()
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
ελα ρε τυπε μαστερ....νομισα πηρες τα πατηματα του σαρουμαν ακα σιλβα με τετοιον τιτλο.....![]()
στανταρ ετσι τυπε;![]()
![]()
Τύπε μεγάλη κουβέντα είπες...Τα αλλα φορουμ δεν τα ξερω...μονο σε αυτο μπαινω... γιατι εχει πολυ πλακα.
Αλλα γενικα τυπε αυτο που καταλαβα τοσα χρονια και ευτυχως το καταλαβα μικρος
ειναι οτι οταν χαλας χρονος για υποθεσεις και προβληματα βοηθειας σε αλλους
κανεις ζημια σε σενα (αφενος η ανταπωδοση δεν ειναι σιγουρη γιατι η αχαριστια
εχει μεγαλη ιστορια) και αφετερου τρως χρονο απο τα δικα σου αλυτα ζητηματα.
ΕΠομενως δεν χρειαζονται υπερβολες... απλα δεν βοηθας αλλα δεν βλαπτεις κιολας.
Εκανα ενα μεγαλο λαθος και πρεπει να το παραδεχτω!!!...Δεν ειναι δικη μου υποθεση και ουτε κανενος αλλου... το τι θα γραψει ο καθε συναγωνιστης στην περιγραφη της πουτανοεμπειριας του και ποσες φορες θα γραψει για την ιδια εργαζομενη!!!...Την ελευθερια εκφρασης δεν εχουμε το δικαιωμα να την σταματησουμε απο κανενα εφοσον δεν ειμαστε σε θεση απο το διαδικτυο να καταλαβουμε τις προθεσεις αυτου που γραφει κατι(δηλ.αν γραφει για να διαφημησει..ειτε να περιγραψει την εμπειρια του)...κατα συνεπεια....Ειδοποιω απο το θρεντ αυτο....τον βαρεμενο που κανει την κοτα και στελνει μηνυματα σε ανθρωπους που δεν ξερει προσωπικα ....για να τους ενημερωνει διαφορα διχως να αποδεικνυεται τιποτα στο διαδικτυο, εφοσον στελνει τα μηνυματα σε ασχετους με τα προσωπα που αναφερει..οτι αν μου ξαναστειλει μηνυμα, θα τον βγαλω στην σεντρα!!!!!...Προσωπικα εγω εφοσον κατι καταλαβα για το συστημα των κριτικων.... δεν θα ξαναγραψω κριτικη...και ουτε θα ξανασχοληθω με κανενα συναγωνιστη!!!!
Απογευματινή στο μετάξι.
...
Ιάσωνος 31 ισόγειο_HOSTEL – Ξανθιά προτζιλφ με νεραντό σώμα, πιτσιλιές αίματος έξυπνα καμουφλαρισμένες ως φακίδες στο στήθος της, μέσα σε ολόσωμο βρακί. Βασικό στα 10.
...
Μικρή απογευματινή στο μετάξι, στα μπουρδέλα του 10άρικου.
...
Ιάσωνος 31_Μπουρδέλο Hostel ή σπίτι του Leatherface – Καστανομάλλα μιλφ σαν πρεζάκι, λευκό δέρμα με κανονικές αναλογίες. Ανακοινώθηκε το εξής πρόγραμμα: βασικό και αυταρχικό στα 10 και πρωκτικό στα 100 ευρώ!! Στο σαλόνι εξήγησα σε 2 αλλοδαπούς τι είναι το αυταρχικό.
![]()
![]()
Φεύγοντας έριξα και μια ματιά στο gift shop που άνοιξε πριν καναδυο βδομάδες. Έχουν φέρει πολλά καινούρια πράγματα για τον σύγχρονο μπουρδελιάρη αλλά και πολλά είδη δώρου για όλη την οικογένεια. Την προηγούμενη βδομάδα είχα αγοράσει για τον εαυτό μου ένα μπρελόκ-κομμένο δάχτυλο και για τον μικρό μου ανηψιό ένα αλυσοπρίονο για βρέφη έως 36 μηνών. Σήμερα λόγω συναισθηματικής φόρτισης περιορίστηκα στο ειδικό section για πουτανοαγαπούληδες, όπου βρήκα πολλά χρήσιμα πράγματα. Κάποια απ’αυτά ήταν: πλαστά χρήματα σε περίπτωση που η αγάπη σας μόνο, δεν είναι αρκετή για τις πουτάνες (προσοχή όμως γιατί οι τσατσάδες είναι λαγωνικά), ληγμένα σοκολατάκια (κατάλληλα για να φαγωθούν πριν το πρωκτικό) και ένα μπουκέτο πλαστικά τριαντάφυλλα με μυρωδιά πουτσίλας για να ξέρει ότι πάντα τη σκέφτεστε! Εγώ προτίμησα το ψηφιακό γραμμόφωνο όπου και κίνησα για το ιάσωνος 1 με σκοπό να κάνω καντάδα...
...
Άπο έχθές τό είπατε τρείς φορες άγαπητέ .......
Κάποια στιγμή κρατήστε τό ύψος τής γνώμη σας !!!!!
Όπως ο CHEYENNE είπα. Περιττά τα άλλα που γράφεις.
Το θέμα είναι να βάζεις σωστούς κανόνες - όχι προκειμένου να κόψεις τη δυνατότητα σε "προμότορες" να θεσπίζεις κανόνες κι "όποιον πάρει ο Χάρος".
Αυτό το 2 max όριο για τις κριτικές για ίδια κοπέλα είναι καλό πάντως.
Κύριοι, ζητώ συγγνώμη για το off-topic και ελπίζω στην καταννόησή σας.
[...]
Συγχωρείσαι λόγω προτέρου εντίμου βίου! Να μην επαναληφθεί όμως έτσι;Κύριοι, ζητώ συγγνώμη για το off-topic και ελπίζω στην καταννόησή σας.
Χαχαχα μόλις πήρα χαμπάρι κι εγώ ότι κάποιος μαύρισε όλες τις κριτικές μου στην αράδα! Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση το ότι άργησε τόσο πολύ έπειτα από τόσες και τόσες αντιπαραθέσεις εδώ μέσα.
Μάλλον την είχα σκαπουλάρει επειδή έχω καιρό να γράψω κριτική, αλλά τελικά η δικαιοσύνη έλαμψε
Καλή χρονιά τύπε![]()
Εγώ πάντως, θα συνεχίσω να είμαι ανθρωπιστής τύπε![]()
Εσύ και ο διαβολικός Jockerx ανήκετε στον 7ο κύκλο της κόλασης του Δάντη, στην 1η ομάδα (με αφορμή το πρόσφατο θρεντ του ΠΥΡΑΥΛΟΥ) λόγω βιαιότητας απέναντι στους άλλους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή βασανίζετε πόρνες.Εγώ πάντως, θα συνεχίσω να είμαι ανθρωπιστής τύπε![]()
Χαχαχα μόλις πήρα χαμπάρι κι εγώ ότι κάποιος μαύρισε όλες τις κριτικές μου στην αράδα!
Εσύ και ο διαβολικός Jockerx ανήκετε στον 7ο κύκλο της κόλασης του Δάντη, στην 1η ομάδα (με αφορμή το πρόσφατο θρεντ του ΠΥΡΑΥΛΟΥ) λόγω βιαιότητας απέναντι στους άλλους. Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή βασανίζετε πόρνες.
Προβλέπω όταν την κάνετε απ'τον μάταιο τούτο κόσμο, να βασανίζεστε αιώνια από πόρνες, πατρώνες και προμότορες.![]()
wellcome to the club...........να ξέρεις όποιος δεν μπορεί τα κάνει κρεμαστάρια ;)Χαχαχα μόλις πήρα χαμπάρι κι εγώ ότι κάποιος μαύρισε όλες τις κριτικές μου στην αράδα! Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση το ότι άργησε τόσο πολύ έπειτα από τόσες και τόσες αντιπαραθέσεις εδώ μέσα.
Μάλλον την είχα σκαπουλάρει επειδή έχω καιρό να γράψω κριτική, αλλά τελικά η δικαιοσύνη έλαμψε
Καλή χρονιά τύπε![]()
ναι να μας ελεγε και το ονομα της κοπελας..........