Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με συγχωρεις που θα στο πω, αλλα δεν ειναι σωστο να τα λες αυτα ....
το οτι εχει κολληματα δικα του εχει οπως ολοι μας ......
Δεν ειναι σωστο να γινονται σημειο αναφορας ομως απο κανεναν !!!!!

Σε γενικες γραμμες ειναι ενταξει ατομο και το εχει δειξει πολλες φορες ......
Ασχετα αν δεν γραφω πια εκει δεν εχω να χωρισω κατι με κανεναν....

Με συγχωρεις και παλι Παιχτουρα......
Μα το εγραψα ....ειναι ωραιος τυπος, αλλα χανει ποντους που ασχολειται με τους εδω!!!!...που σημαινει οτι ειναι λαθος να συγκρινει το δικο του διαδικτυακο χωρο...που ειναι και αυτος αξιολογος...με τους εδω...που ειναι στην ουσια το πρωτοτυπο...

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
κωλος εχει γινει το thread γουσταρω!!! :2funny: :2funny: :2funny: ενα δεν εχω καταλαβει ακομα..η τεραστια μορφη που κ καλα σκαει με βραστα αυγα κ ταναλιες κ εκβιαζει τις τανες ποιος ειναι? :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κωλος εχει γινει το thread γουσταρω!!! :2funny: :2funny: :2funny: ενα δεν εχω καταλαβει ακομα..η τεραστια μορφη που κ καλα σκαει με βραστα αυγα κ ταναλιες κ εκβιαζει τις τανες ποιος ειναι? :grin:

τον εχουν μπαγλαρωμενο στα πμ τυπε...
περιμενουν τνα πεσουν τα οκ εντιμοτητας
για να τον δημοσιοποιησουν.

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για όσους πάντως είναι στην απ'έξω (δεν γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις), sorry που θα το πω, αλλά πραγματικά το κουράσατε το θέμα...

Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν τα προσωπικά σας, αλλά μήπως θα ήταν καλύτερα να φτιάχνατε ένα νήμα με τις προσωπικές σας παραθέσεις εκεί μέσα ?

:-

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Διχως να σε ξερω..... οι κριτικες που γραφεις πρεπει να ειναι παραδειγμα προς μιμηση για ολους τους υπολοιπους!!!...Διχως σαλτσες και σωστη ενημερωση!!!!....Εσενα δεν χανω κριτικη σου, αγαπητε....οτι γραφεις....εισαι 100% μεσα, σε αυτα που γραφεις!!!

θενκς μεν

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω αριστη λυση αλλα δε τη λεω γιατι θα πεταχτει κανας πονηριδης οτι παιρνω θεση χωρις να γραφω κριτικες  :birdman:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πες την .....ισως βοηθησει τους συνανθρωπους σου!!!!

δεν τους βοηθαμε τους συνανθρωπους μας
αλλα ουτε και τους βλαπτουμε... γιατι
ειμαστε σιγουροι πως μπορουν και μονοι τους να βοηθηθουν!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τυπε...στον ζηροου το λεει...
αντε βγαλε ακρη υστερα....μετα λεμε για κριτικες.....εδω δεν ξερεις απο που θα σου ελθει η τορπιλλα..χαχαχα!!!!!!!

δεν τους βοηθαμε τους συνανθρωπους μας
αλλα ουτε και τους βλαπτουμε... γιατι
ειμαστε σιγουροι πως μπορουν και μονοι τους να βοηθηθουν!
Τωρα πλεον ναι ....ολοι ακομα και τα νεα μελη, ξερουν και σου δινω δικιο....οτι ο καθενας μονος του θα βγαλει τα συμπερασματα του για το τι γινεται και στα τρια αυτα forum!!!!!!

is0vitis

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
αντε βγαλε ακρη υστερα....μετα λεμε για κριτικες.....εδω δεν ξερεις απο που θα σου ελθει η τορπιλλα..χαχαχα!!!!!!!
!

να σου πω την αληθεια μου εχεις ζαλισει ταρχιδια 2 μερες γραφεις οτι σου κατεβει . πολυ σοβαρα το πηρες το θεμα

μπεεε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τωρα πλεον ναι ....ολοι ακομα και τα νεα μελη, ξερουν και σου δινω δικιο....οτι ο καθενας μονος του θα βγαλει τα συμπερασματα του για το τι γινεται και στα τρια αυτα forum!!!!!!

Τα αλλα φορουμ δεν τα ξερω...μονο σε αυτο μπαινω... γιατι εχει πολυ πλακα.
Αλλα γενικα τυπε αυτο που καταλαβα τοσα χρονια και ευτυχως το καταλαβα μικρος
ειναι οτι οταν χαλας χρονος για υποθεσεις και προβληματα βοηθειας σε αλλους
κανεις ζημια σε σενα (αφενος η ανταπωδοση δεν ειναι σιγουρη γιατι η αχαριστια
εχει μεγαλη ιστορια) και αφετερου τρως χρονο απο τα δικα σου αλυτα ζητηματα.

ΕΠομενως δεν χρειαζονται υπερβολες... απλα δεν βοηθας αλλα δεν βλαπτεις κιολας.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
να σου πω την αληθεια μου εχεις ζαλισει ταρχιδια 2 μερες γραφεις οτι σου κατεβει . πολυ σοβαρα το πηρες το θεμα

μπεεε
Πλακιτσα κανω.... το διαδικτυο ειναι απροσωπο...αν το επαιρνα σοβαρα το θεμα δεν θα εγραφα συνεχεια...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ....ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ @@...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Π.Μ!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πλακιτσα κανω.... το διαδικτυο ειναι απροσωπο...αν το επαιρνα σοβαρα το θεμα δεν θα εγραφα συνεχεια...ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ....ΑΣ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ Π.Μ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ @@...ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Π.Μ!!!!

μεγαλο αρχιδιλικι αυτα τα ψου ψου ψου πιμι. ισα μωρη χαρικλεια πες του

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
μεγαλο αρχιδιλικι αυτα τα ψου ψου ψου πιμι. ισα μωρη χαρικλεια πες του
Ειμαι σιγουρος οτι διαβαζει αυτο το θρεντ...ας γραψει και ας τοποθετηθει!!!!....(εγω σε λιγες ημερες θα απενεργοποιησω τον λογαριασμο μου... και απο τα τρια αυτα forum..σιχαθηκα πολλα και εκτιμησα λιγα!!!)...Πως με εμπιστευτηκε, οτι δεν θα αποκαλυψω το μηνυμα του???....

Επισκέπτης
Αντισθένη, αν σου έστειλε π.μ. η λούγκρα  με τα στοιχεία που λέει, να το γράψεις αυτούσιο δημόσια εδώ.Είναι αυτονόητο οτι η αρχή του απορρήτου δεν ισχύει επί προσωπικού που δημιουργεί η ίδια.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αντισθένη, αν σου έστειλε π.μ. η λούγκρα  με τα στοιχεία που λέει, να το γράψεις αυτούσιο δημόσια εδώ.Είναι αυτονόητο οτι η αρχή του απορρήτου δεν ισχύει επί προσωπικού που δημιουργεί η ίδια.
Ο Αντισθενης δεν ειναι σε συνδεση...δεν το παρατηρησες???...Αλλα μιας και εισαι εσυ, θα ειχε ενδιαφερον να ακουγαμε και την δικη σου αποψη για το θεμα των κριτικων???..Ολα σχεδον τα μελη που γραφουν κριτικες, τοποθετηθηκαν σεβαστε συναγωνιστη!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ελα ρε τυπε μαστερ....νομισα πηρες τα πατηματα του σαρουμαν ακα σιλβα με τετοιον τιτλο..... :grin: :grin:

Ειμαι σιγουρος οτι διαβαζει αυτο το θρεντ...ας γραψει και ας τοποθετηθει!!!!....(εγω σε λιγες ημερες θα απενεργοποιησω τον λογαριασμο μου...
στανταρ ετσι τυπε; :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom