Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εγω απλα ειπα οτι η αυστηροποιηση θα φερει τον μαρασμο στο σαιτ.
Το ξερεις οτι εχω δικιο.
Αν ετσι νομιζετε τοτε πραξτε το...
Και θα δειτε πως θα πεσει η δημοτικοτητα του.
Δεν συνεχιζω αλλο.
Η δημοτικοτητα του εχει ηδη πεσει απο την στιγμη που πολλοι κανονες δεν τηρουνται
Κανονες που εχουν αναρτηθει προοριζομενοι για την ομαλη λειτουργια του φορουμ απο τους υπευθυνους......

Κανονες που αφορουν τον σεβασμο αναμεσα στα μελη και τους τροπους εκφρασης αναμεταξυ τους.....

Ο κυριος πιξι στον διαλογο που εγινε εδω μονο καντηλια και σογια δεν εβρισε και δεν του εγινε ουτε μια παρατηρηση απο κανεναν !!!!!!!!!

Ποιο ατομο θα εμπαινε στον κοπο να εκθεσει τις αποψεις του στο φορουμ βλεποντας τετοιες καταστασεις ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τον Αντισθενη και τον καθε Αντισθενη, αστους στην ακρη!!!!...Εσυ θελεις να μου πεις τιποτα που δεν καταλαβαινω???....Προσεχε....γιατι σου το εγραψα χτες...αλλα θα σου το γραψω και σημερα...εγω δεν ειμαι Ροκαβλον να δεχεται τις προσβολες σου!!!!...Μην μου γραφεις αινιγματικα, γιατι αν συνεχισεις θα σε εντοπισω μεχρι να πεις κιμινο..και θα τα πουμε δια του ΝΟΜΟΥ, οτι θελεις να μου πεις!!!...Τελευταια φορα που σου επιτρεπω να μου γραφεις με αινιγματα!!!

τυπε τι εγινε εχασα νεο νομο? θα καταθεσεις μηνυση με αιτιολογια οτι σου γραφει...αινιγματικα?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μηηηη μου ζητααας να ααλλαξω γνωμη

για εμας αποψε δεν υπαρχουν αλλοι δρομοι.  :grin:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Εσύ δεν ήσουν αυτός που κλαψούριζες προηγουμένως γιατί οι εκφράσεις που χρησιμοποιούσα σου πρόσβαλαν την αισθητική;

Και δεν απειλώ κανέναν, μην ψάχνεις για δράμα εκεί που δεν υπάρχει. Ο Παλαμοπαίχτουρας ξέρει πολύ καλά τι εννοώ, ασχέτως αν το παίζει χαζός.

Το μετά τιμής τελικά είναι για τα μάτια φαίνεται. Για πες μας τι έγινε σε άλλο φόρουμ όπου την έπεσες στον Ινδιάνο και ο αντμίν με τα υπόλοιπα μέλη σου έκαναν το πωπουδάκι μπλε μαρέν, "κύριε" παλαμοπαίχτουρα.
για πες μας εσυ καλυτερα σε αυτο το φορουμ που σε εκανα ρομπα και ετρεξες να κρυφτεις αφηνοντας πισω σαν τη σουπια χυσια και μεταχειρισμενες καποτες απο την κωλαθρα σου

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για πες μας εσυ καλυτερα σε αυτο το φορουμ που σε εκανα ρομπα και ετρεξες να κρυφτεις αφηνοντας πισω σαν τη σουπιαχυσια και μεταχειρισμενες καποτες απο την κωλαθρα σου
Τί γίνεται ρε κορίτσια ξεμαλλιάζεστε κ αλλού;;; :boobies:

Για δώστε λινκ να γελάσουμε λίγο. :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.669
Πόντοι
46.232
Προσωπικα το γραψιμο της κριτικης μου παιρνει πολυ περισσοτερο χρονο απο το γαμησι που περιγραφω στην κριτικη. Επομενως αισθανομαι ενοχλημενος οταν βλεπω καποιους να μηδενιζουν αυτην την προσπαθεια τσουβαλιαζοντας με εκφρασεις του στυλ "αυτοι που γραφουν κριτικες ειναι προμοτερες".

Οι κριτικες ειναι η ουσια του site. Διαβαστε τις προσεκτικα, βρειτε καποιο/καποια μελος/μελη που συμπιπτουν τα γουστα σας και καλα γαμησια.
μια προταση και τα ειπες ολα  ;)

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Η δημοτικοτητα του εχει ηδη πεσει απο την στιγμη που πολλοι κανονες δεν τηρουνται
Κανονες που εχουν αναρτηθει προοριζομενοι για την ομαλη λειτουργια του φορουμ απο τους υπευθυνους......

Κανονες που αφορουν τον σεβασμο αναμεσα στα μελη και τους τροπους εκφρασης αναμεταξυ τους.....

Ο κυριος πιξι στον διαλογο που εγινε εδω μονο καντηλια και σογια δεν εβρισε και δεν του εγινε ουτε μια παρατηρηση απο κανεναν !!!!!!!!!

Ποιο ατομο θα εμπαινε στον κοπο να εκθεσει τις αποψεις του στο φορουμ βλεποντας τετοιες καταστασεις ?

Το ξερεις οτι μιλουσα με μια κοπελα (επαγγελματια) αρχες ανοιξης και πανω σε κουβεντα με ρωτησε ψιλοφοβισμενη και με γουρλωμενα τα ματια της, αν γραφω καπου ?

Αν μη τι αλλο...... Αυτο λεει πολλα......

Εννοειται οτι δεν εγραψα ποτε τιποτα ουτε και προκειται να αναφερω ονοματα και τοπο εργασιας.....
γιατι σου φαινεται παραξενο που σε ρωτησε αν γραφεις καπου εμενα σε οποιο στουντιο εχω παει τους τελευταιους μηνες παντα με ρωτανε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Οταν γραφεις συνεχως για καποια οποιαδηποτε τοτε δεν ειναι ελευθερια εκφρασης οπως το λες πολυ ευκολα....
Σε τετοιες περιπτωσεις συντρεχουν και αλλοι λογοι ....

Ελα τωρα .... μην υποβιβαζεις την νοημοσυνη ολων οσων εχουν το θαρρος να πουν μερικα αυτονοητα πραγματα...

Ωραια δικαιολογια η ελευθερια του λογου σε πολλους τομεις ......
Ξερεις.... Ολο αυτο θυμιζει εντονα την δημοκρατια που χρησιμοποιηται ως δικαιολογια για τον ελεγχο των μαζων απο τα μεγαλα συμφεροντα....
Οπως ειχε πει ο μεταξας καποτε.....

Αρα κι εσεις γιατι αντιδρατε ετσι εφοσον δεν εχετε να χασετε κατι ?

Ο αλλος μονο καντηλια δεν εχει κατεβασει ακομη .....

Δεν προσπαθώ να υποβιβάσω την νοημοσύνη κανενός. Ακριβώς αυτό πιστεύω πως κάνει ο παίχτουρας. Σε όλες τις τοποθετήσεις μου του έχω πει ότι δεν είμαστε ζώα ούτε χρειαζόμαστε κάποιον να μας δίνει συμβουλές. Προσωπικά όπως πιστεύω και σχεδόν όλοι εδώ μέσα, ειδικά περίοδο κρίσεως, δεν διαβάζουμε κριτικές και πάμε σαν τα μοσχάρια. Θέλει μελέτη, εξακρίβωση της κριτικής, τσεκάρισμα του μέλους που την έγραψε, τι συμμετοχή έχει κλπ κλπ. Αν έρθει κάποιος και αρχίζει να λέει παιδιά να καταργήσουμε τις κριτικές επειδή υπάρχουν και μερικές που μπορεί να είναι μούφες, αυτό ακριβώς κάνει. Σε θεωρεί πρόβατο χωρίς κριτική σκέψη...υποβιβάζει την νοημοσύνη σου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μωρή ξετσίπωτη, πάλι εδώ είσαι; Εσένα δεν έπρεπε να σε πειράζει το κρύο αφού δεν έχεις πούτσα να δαγκώσεις. :fuck2:

τυπε γιατι σου ειπε η πουτανα τον πονο του βασανισμου της? τι ανεση εχει μαζι σου? πρεπει να απαντησεις σε αυτα τα ερωτηματα τυπε

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Αγαπητε ειναι ελευθερια εκφρασης...οπως το παρουσιαζεις!!!...Τι εξυπηρετει ομως να γραφει καποιος επαναλαβανομενες κριτικες για την ιδια εργαζομενη, διχως να υπαρχει αλλαγη στην συμπεριφορα των υπηρεσιων της, στο δωματιο μεσα!!!...Και δεν εννοω για τον Ινδιανο...κι αλλοι το κανουν αυτο!!!..Εγω σου λεω.... καλης μου πιστης, οτι το κανουν γιατι τους ευχαριστει ...ειτε για χομπυ!!!...Μα τοτε οι κριτικες.... παλι χανουν την αξια τους και την ενημερωση τους!!!..Οπως και να το εξετασεις....θα δεις οτι υπαρχει θεμα....στο συστημα των κριτικων, αν δεν το βελτιωσει ο Αντισθενης!!!

Για μένα οι κριτικές δεν έχουν μόνο αξία για την ενημέρωση που προσφέρουν. Πολλές από αυτές που έχω διαβάσει με διασκεδάζουν, με άλλες γελάω, άλλες είναι cult, με άλλες περνάω τον χρόνο μου και εννοείται πως την κάθε μία την βλέπω με διαφορετική βαρύτητα. Κάποιοι το έχουν χόμπι. Να τους το κόψουμε;

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εσύ δεν ήσουν αυτός που κλαψούριζες προηγουμένως γιατί οι εκφράσεις που χρησιμοποιούσα σου πρόσβαλαν την αισθητική;

Και δεν απειλώ κανέναν, μην ψάχνεις για δράμα εκεί που δεν υπάρχει. Ο Παλαμοπαίχτουρας ξέρει πολύ καλά τι εννοώ, ασχέτως αν το παίζει χαζός.

Το μετά τιμής τελικά είναι για τα μάτια φαίνεται. Για πες μας τι έγινε σε άλλο φόρουμ όπου την έπεσες στον Ινδιάνο και ο αντμίν με τα υπόλοιπα μέλη σου έκαναν το πωπουδάκι μπλε μαρέν, "κύριε" παλαμοπαίχτουρα.
Δεν την επεσα στον Ινδιανο...για δημοσιευσε ενα ποστ μου, απο το αλλο site που αναφερομαι στον ΙΝΔΙΑΝΟ???..Εκτος αν εσυ βρισκεις οτι αυτα που εγραψα για εναν "αγνωστο"....κολλανε στον Ινδιανο!!!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ.... ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΜΠΟΥ ΧΑΧΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.... ΧΑΧΑΧΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ... ΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ!!!!..Μονο που το π.μ,.... μου το εστειλε Τιμημενος απο το μπου....και αναφερει και για σενα ωραια θεματα...αλλα και για αλλους δυο....χαχαχα!!!..τεσπα ερχεται η παραγγελια με το φαγητο μου τωρα...καλη σου συνεχεια!!!!....Και μην μου επιτιθεσαι...δεν εχω προηγουμενα με κανενα...ουτε κανενα αλλο προβλημα!!!Απλα τους σωστους συναγωνιστες υποστηριζω!!!!!Και υπαρχουν πολλοι εδω μεσα....Αυτοι ειναι....... η αξια και το καμαρι του Μπου!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν προσπαθώ να υποβιβάσω την νοημοσύνη κανενός. Ακριβώς αυτό πιστεύω πως κάνει ο παίχτουρας. Σε όλες τις τοποθετήσεις μου του έχω πει ότι δεν είμαστε ζώα ούτε χρειαζόμαστε κάποιον να μας δίνει συμβουλές. Προσωπικά όπως πιστεύω και σχεδόν όλοι εδώ μέσα, ειδικά περίοδο κρίσεως, δεν διαβάζουμε κριτικές και πάμε σαν τα μοσχάρια. Θέλει μελέτη, εξακρίβωση της κριτικής, τσεκάρισμα του μέλους που την έγραψε, τι συμμετοχή έχει κλπ κλπ. Αν έρθει κάποιος και αρχίζει να λέει παιδιά να καταργήσουμε τις κριτικές επειδή υπάρχουν και μερικές που μπορεί να είναι μούφες, αυτό ακριβώς κάνει. Σε θεωρεί πρόβατο χωρίς κριτική σκέψη...υποβιβάζει την νοημοσύνη σου.
Πολυ ωραια και εξυπνη η τοποθετηση σου ..... Εξαιρετικα διπλωματικη θα ελεγα !!!!!!

Ο Παιχτουρας εχει καποιες ευλογες ενστασεις και παρατηρησεις, που ισως διαφευγουν απο πολλους ηθελημενα...

Μερικες τις επαννελαβε παλι σε καποιο ποστ του, οπως και ο μεμος και ο ροκαβλον !!!!!!!

Δεν θα τις επανναλαβω κι εγω, γιατι το θεωρω ανουσιο πλεον με αυτες τις προυποθεσεις, που γινεται ο οποιοσδηποτε διαλογος περι του αντικειμενου εδω.....
Διαλογος κατευθυνομενος απο εξυπνους διπλωματες .... δεν ειναι διαλογος !!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πολυ ωραια και εξυπνη η τοποθετηση σου ..... Εξαιρετικα διπλωματικη θα ελεγα !!!!!!

Ο Παιχτουρας εχει καποιες ευλογες ενστασεις και παρατηρησεις, που ισως διαφευγουν απο πολλους ηθελημενα...

Μερικες τις επαννελαβε παλι σε καποιο ποστ του, οπως και ο μεμος και ο ροκαβλον !!!!!!!

Δεν θα τις επανναλαβω κι εγω, γιατι το θεωρω ανουσιο πλεον με αυτες τις προυποθεσεις, που γινεται ο οποιοσδηποτε διαλογος περι του αντικειμενου εδω.....
Διαλογος κατευθυνομενος απο εξυπνους διπλωματες .... δεν ειναι διαλογος !!!!!!!

τυπε ολα ανουσια τα θεωρεις εσυ
αλλα ενα κεφαλαιο βιβλιου σεντονια
απο το πρωι εδω μεσα παιζει να το χεις συγγράψει.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε ολα ανουσια τα θεωρεις εσυ
αλλα ενα κεφαλαιο βιβλιου σεντονια
απο το πρωι εδω μεσα παιζει να το χεις συγγράψει.
το πρωι τυπε μου δουλευα μεχρι τις 4:30....

Αν με δειχνει συνδεδεμενο συνεχως το συστημα δεν φταιω εγω......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το πρωι τυπε μου δουλευα μεχρι τις 4:30....

Αν με δειχνει συνδεδεμενο συνεχως το συστημα δεν φταιω εγω......

κ εγω δουλευα ρε....
στο κρεβατι μου  :2funny: :2funny: :2funny:
σημερα ξυπνησα κατα τη 1 , σχετικα νωρις !
κααααλα ειναι , ζητω το κοπροσκυλιασμα  :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
...ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΑΝΤ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΕΤΣΙ...ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ.... ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΟ ΜΠΟΥ ΧΑΧΑ!!!ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΠΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.... ΧΑΧΑΧΑ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ...

οταν εφυγε η λατρεια μου ο πετροσυν και καποιοι αλλοι περυσι και πηγανε διπλα μπηκα στο τρυπακι να ριξω μια ματια στον χωρο μπας και παω για να βλεπω τη λατρεια. σα πονηρο κουναβι που ειμαι δε γραφτηκα φυσικα παρα εξετασα τον χωρο σαν επισκεπτης πρωτα να δω αν μου κανει να στησω την τεντα μου.
αυτο που με ξενερωσε και δεν πατησα τελικα ποδι ειναι οτι ο αντμιν συμπεριφεροταν και απο οτι φαινεται ακομα συμπεριφερεται σαν μπουλης κλαψομοιρης. ολη την ωρα κραζει το μπου  :crazy:  
αν μαρεσει κατι στον αντισθενη ειναι οτι γραφει ελαχιστα δεν ασχολειται ουτε κραζει τι κανουν 'οι αλλοι διπλα' και γενικα δεν επεμβαινει στη ροη του προγραμματος του καναλιου σαν απλος χρηστης. μπορει να το κανει με κανα κλωνο αλλα σταρχιδια μου, μαρεσει που κραταει τους τυπους και αποστασεις απο το καθημερινο ποσταρισμα. μαγκια.

πουστη αντισθενη παραμιλησα καλα τωρα, σου χρωσταω 30 μπινελικια για να ερθω στα ισια μου  :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
οταν εφυγε η λατρεια μου ο πετροσυν και καποιοι αλλοι περυσι και πηγανε διπλα μπηκα στο τρυπακι να ριξω μια ματια στον χωρο μπας και παω για να βλεπω τη λατρεια. σα πονηρο κουναβι που ειμαι δε γραφτηκα φυσικα παρα εξετασα τον χωρο σαν επισκεπτης πρωτα να δω αν μου κανει να στησω την τεντα μου.
αυτο που με ξενερωσε και δεν πατησα τελικα ποδι ειναι οτι ο αντμιν συμπεριφεροταν και απο οτι φαινεται ακομα συμπεριφερεται σαν μπουλης κλαψομοιρης. ολη την ωρα κραζει το μπου  :crazy:  
αν μαρεσει κατι στον αντισθενη ειναι οτι γραφει ελαχιστα δεν ασχολειται ουτε κραζει τι κανουν 'οι αλλοι διπλα' και γενικα δεν επεμβαινει στη ροη του προγραμματος του καναλιου σαν απλος χρηστης. μπορει να το κανει με κανα κλωνο αλλα σταρχιδια μου, μαρεσει που κραταει τους τυπους και αποστασεις απο το καθημερινο ποσταρισμα. μαγκια.

πουστη αντισθενη παραμιλησα καλα τωρα, σου χρωσταω 30 μπινελικια για να ερθω στα ισια μου  :birdman:
το ξερεις οτι εκει εχουνε φιαξει εμενα και τον ραφμαν και μιλανε μονοι τους?  :2funny: :2funny:

υ.γ. πιεξουλα, δεν εχεις απαντησει ακομη, οι πιπες που ειπες δε δικαιολογουν τιποτα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και ομως υπάρχει και για αυτο εξήγηση  :grin:
ο αντισθενης ειναι επιχειρηματιας και κοιταζει την δουλεια του
δεν του μενει καθολου χρονος να ασχοληθει με τις καθημερινες ιστοριες
μελων. Αν ημουν και εγω ετσι πχ και ειχα βρει τον δρομο μου παιζει να με ειχανε
χασει αρκετοι φιλοι εννοειται φυσικα πως δεν θα καιγομουν εδω μεσα!!!!!

Αν πας σε ενα εστιατοριο... περα απο τις κλεφτες ματιες και ενα καλησπερα
που θα σου πει ο ιδιοκτητης νομιζεις θα κατσει με τον καθενα να ανοιξει κουβεντολοι???? :grin:
δεν εχει χρονο ο τυπος ειναι αλλου το μυαλο του.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Ναι ο μαντ απο εκει εχει καποιο θεματακι με τον Αντισθενη!!!..Μου εχει δωσει την εντυπωση οτι ειναι σαν να βλεπει ταυρος ...κοκκινο πανι!!!...Καλο ειναι να καταλαβει ο μαντ απο εκει.....οτι το μπου ειναι το πρωτοτυπο site και φυσικα το καλυτερο σαν αρχικο,οπως εχω καταλαβει απο το διαδικτυο!!!!..και να μην στεναχωριεται!!!!....Ο ηλιος σε τελικη αναλυση βγαινει για ολους τους ανθρωπους!!!...Αλλα ειναι και κατι αλλο...ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ....ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ???...ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟΥ...ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom