Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 690K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σωστα τυπε  :grin: δεν ειναι καθολου ευγενικο εκ μερους τους  :grin:
Κοψε το δουλεμα ρε....

Εσυ τωρα δηλαδη το βρισκεις πρεπον αυτο ?
Αυτες ειναι συμμοριτικες τακτικες εκφοβισμου και χειραγωγησης ....

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Λειπει η αποδειξη....πρωτα θα γινει και μετα θα τον συγχαρουμε τον σεβαστο Αντισθενη!!Στην ουσια αυτονοητα πραγματα...του προτεινες σεβαστε Ροκαβλον!!!!

ηρεμα
οτι εχει πει το κανει παντα ο αντμινας. ;)
αρκει να το πει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κοψε το δουλεμα ρε....

Εσυ τωρα δηλαδη το βρισκεις πρεπον αυτο ?
Αυτες ειναι συμμοριτικες τακτικες εκφοβισμου και χειραγωγησης ....

δεν σε δουλευω ρε τυπε  :S
σωστα τα λες... αλητεια παιζει πολυ
αφου τα χουμε πει. Θελει προσοχη

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ηρεμα
οτι εχει πει το κανει παντα ο αντμινας. ;)
αρκει να το πει.
Δεν τον ξερω προσωπικα, για να σου απαντησω σε αυτο που εγραψες,αλλα τον σεβομαι οπως τον καθενα εδω μεσα..... μεχρι αποδειξης του αντιθετου!Με τον διαλογο στο διαδικτυο, πιστευω να σχηματισε εικονα... στις αποφασεις που θα παρει!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δηλαδη με λιγα λογια ζητατε να ΜΗΝ υπαρχει ελευθερια εκφρασης!

Αν θελω να γραφω 500 κριτικες για μια κοπελα σε 1 μερα θα το κανω.
Αν ειμαι προμοτορας θα φανει!
Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να με διαβασει.

Απλα τωρα καποιοι τυχαιοι, τους την βαρεσε και την εχουν πεσει στον CHEYENNE.
Aυριο θα τους καβλωσει και θα την πεσουν σε μενα,
μεθαυριο θα την πεσουν στον Σμυρνη και παει λεγοντας!

Οποιοσδηποτε μπορει να γραψει οσες κριτικες θελει για μια κοπελα.

Δυστυχως υπαρχουν και οι κλαψιαρηδες που αν δουν πανω απο 2 κριτικες για μια κοπελα
φωναζουν στον Αντμινορα γιατι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!

Τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ?.... ή μαλλον δεν μιλατε! Κλανετε μερικοι!

Αν ο Αντισθενης κοψει αυτο το προνομιο απο τα νεα μελη που ερχονται/θα ερθουν θα χασει πολυ!
Και φυσικα θα χασει πολυ περισσοτερο απο εμας τους ιδιους (ολους τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ),
που θα θελησουμε να μεταφερουμε μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ απο το δωματιο στο Site.

Ο Ινδιανος ετσι κι αλλιως γραφει στο τελος οτι αυτο ηταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
Τι στο ΜΠουτσο περισσοτερο να γραψει για να το καταλαβουν τα βοδια οτι ετσι περασε ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Δηλαδη με λιγα λογια ζητατε να ΜΗΝ υπαρχει ελευθερια εκφρασης!

Αν θελω να γραφω 500 κριτικες για μια κοπελα σε 1 μερα θα το κανω.
Αν ειμαι προμοτορας θα φανει!
Κανενας δεν ειναι υποχρεωμενος να με διαβασει.

Απλα τωρα καποιοι τυχαιοι, τους την βαρεσε και την εχουν πεσει στον CHEYENNE.
Aυριο θα τους καβλωσει και θα την πεσουν σε μενα,
μεθαυριο θα την πεσουν στον Σμυρνη και παει λεγοντας!

Οποιοσδηποτε μπορει να γραψει οσες κριτικες θελει για μια κοπελα.

Δυστυχως υπαρχουν και οι κλαψιαρηδες που αν δουν πανω απο 2 κριτικες για μια κοπελα
φωναζουν στον Αντμινορα γιατι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ!

Τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ! ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ?.... ή μαλλον δεν μιλατε! Κλανετε μερικοι!

Αν ο Αντισθενης κοψει αυτο το προνομιο απο τα νεα μελη που ερχονται/θα ερθουν θα χασει πολυ!
Και φυσικα θα χασει πολυ περισσοτερο απο εμας τους ιδιους (ολους τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΡΙΤΙΚΟΓΡΑΦΟΥΣ),
που θα θελησουμε να μεταφερουμε μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ απο το δωματιο στο Site.

Ο Ινδιανος ετσι κι αλλιως γραφει στο τελος οτι αυτο ηταν ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!
Τι στο ΜΠουτσο περισσοτερο να γραψει για να το καταλαβουν τα βοδια οτι ετσι περασε ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ?
Ελευθερια εκφρασης δεν ειναι να γραφεις 16 κριτικες ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ολα τα ιδια και τα ιδια!!ΕΣΥ  ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ??...ΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Απλα ερωτηματα προς απαντηση.....

Σε τι παραπανω θα εξυπηρετησει τον καθεναν αν γινουν πανω απο δυο κριτικες απο καποιον οποιονδηποτε για την οποιαδηποτε κοπελα δηλαδη ?

Πως γινεται να πηγαινει κανεις ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ και να γραφει 3-4-5-10 κριτικες σε μια μερα, αν δεν επωφελειται απο καπου ?

Οποιοσδηποτε νοημων ανθρωπος θα καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα .....
Αρα χανεται και η αξιοπιστια της πληροφοριας ετσι......

Δεν αφορα τον Τσεγγιεν ουτε υπαρχει κατι να χωριστει απο κανεναν φανταζομαι με τον ευγενη ινδιανο

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
θα ηθελα και εγω να εκφερω την ταπεινη μου αποψη.
Γιατι πολυ απλα να μην κοβονται κριτικες οι οποιες δεν εχουν να πουν τιποτα. π.χ.
Πηγα, γαμησα, εφυγα. Κριτικες μπορουν να γραφονται για μια συγκεγκριμενη κοπελλα μεχρι εναν λογικο αριθμο βεβαια, αρκει καθε φορα να αναφερουν και καποια διαφορετικα στοιχεια που δεν ειχαν αναφερθει προηγουμενως ή καποιες νεες παρατηρησεις που ηρθαν στην πορεια π.χ. αλλαγες στην εμφανιση, στο λουκ, καλυτερη, χειροτερη συμπεριφορα, νεα κολπα στο κρεββατι κτλ.
Αν υπαρχει αυστηροποιηση των κριτικων με τον τροπο που αναφερετε πολυ φοβαμαι οτι θα χαθει και το ενδιαφερον των μελων γιατι στη τελικη πολλοι απο εδω μεσα γουσταρουν να διαβαζουν κριτικη για το στανταρακι τους. Γιατι το αξιζει. Αλλωστε ποσες καλες κοπελλες εχουν απομεινει? Αν καποιος απο εσας ηταν ιεροδουλη και καθε μερα διαβαζε αρνητικες κριτικες, παρατηρησεις, αντιδικιες κτλ τοτε με τι κεφι θα πηγαινε στη δουλεια? Και γιατι να προσφερει τον καλυτερο εαυτο της αφου δεν θα το αναγνωριζε κανενας?
Χαλαρωστε λιγο, γιατι την πλακα μας κανουμε εδω γραφουμε καποιες αποψεις και δεν πιστευω οτι τα μελη ειναι τοσο ηλιθια ωστε να παρασυρθουν απο μια κριτικη. Ολοι εχουμε κριση πιστευω.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τύπε, μη γράφεις τέτοιες ακραίες εκφράσεις γιατί θα βάλουν τα κλάματα ο ΡοΔΕΝκαβλόνΕΙ και ο αχαχούχας.

:2funny:

Εσύ είσαι τυχερός που ο αντισθένης είναι ευγενής. Έναν "τρελό" ήθελες να σε κάνει να τρέχεις και να μη φτάνεις.
Αντικειμενικα μιλαω και εκφραζομαι τυπε....
Να βαλω τα κλαμματα γιατι ? Δεν το καταλαβα αυτο ?
Θες να μου το κανεις λιγο πιο νιανια να το καταλαβω ?

Να τρεχει ο παιχτουρας για που και γιατι ?  (σαν απειλη διαβαζεται αυτο)
Σιγα μην κλασει μεντες ......

Τα αυτονοητα δεν σου αρεσουν φαινεται......

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντικειμενικα μιλαω και εκφραζομαι τυπε....
Να βαλω τα κλαμματα γιατι ? Δεν το καταλαβα αυτο ?
Θες να μου το κανεις λιγο πιο νιανια να το καταλαβω ?

Να τρεχει ο παιχτουρας για που και γιατι ?
Σιγα μην κλασει μεντες ......

Τα αυτονοητα δεν σου αρεσουν φαινεται......

τυπε νομιζω οτι δεν σε σεβεται σαν ανθρωπο
κατι πρεπει να κανεις για αυτο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θα ηθελα και εγω να εκφερω την ταπεινη μου αποψη.
Γιατι πολυ απλα να μην κοβονται κριτικες οι οποιες δεν εχουν να πουν τιποτα. π.χ.
Πηγα, γαμησα, εφυγα. Κριτικες μπορουν να γραφονται για μια συγκεγκριμενη κοπελλα μεχρι εναν λογικο αριθμο βεβαια, αρκει καθε φορα να αναφερουν και καποια διαφορετικα στοιχεια που δεν ειχαν αναφερθει προηγουμενως ή καποιες νεες παρατηρησεις που ηρθαν στην πορεια π.χ. αλλαγες στην εμφανιση, στο λουκ, καλυτερη, χειροτερη συμπεριφορα, νεα κολπα στο κρεββατι κτλ.
Αν υπαρχει αυστηροποιηση των κριτικων με τον τροπο που αναφερετε πολυ φοβαμαι οτι θα χαθει και το ενδιαφερον των μελων γιατι στη τελικη πολλοι απο εδω μεσα γουσταρουν να διαβαζουν κριτικη για το στανταρακι τους. Γιατι το αξιζει. Αλλωστε ποσες καλες κοπελλες εχουν απομεινει? Αν καποιος απο εσας ηταν ιεροδουλη και καθε μερα διαβαζε αρνητικες κριτικες, παρατηρησεις, αντιδικιες κτλ τοτε με τι κεφι θα πηγαινε στη δουλεια? Και γιατι να προσφερει τον καλυτερο εαυτο της αφου δεν θα το αναγνωριζε κανενας?
Χαλαρωστε λιγο, γιατι την πλακα μας κανουμε εδω γραφουμε καποιες αποψεις και δεν πιστευω οτι τα μελη ειναι τοσο ηλιθια ωστε να παρασυρθουν απο μια κριτικη. Ολοι εχουμε κριση πιστευω.
Πολλες κριτικες απο πολλα διαφορετικα μελη (οχι κλωνους) ΝΑΙ εχουν νοημα !!!!!!!
Απο ενα μελος συνεχως για την ιδια κοπελα τι νοημα εχουν ρε φιλε ?

Αυτο λεμε.....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Τύπε, μη γράφεις τέτοιες ακραίες εκφράσεις γιατί θα βάλουν τα κλάματα ο ΡοΔΕΝκαβλόνΕΙ και ο αχαχούχας.

:2funny:

Εσύ είσαι τυχερός που ο αντισθένης είναι ευγενής. Έναν "τρελό" ήθελες να σε κάνει να τρέχεις και να μη φτάνεις.
Τον Αντισθενη και τον καθε Αντισθενη, αστους στην ακρη!!!!...Εσυ θελεις να μου πεις τιποτα που δεν καταλαβαινω???....Προσεχε....γιατι σου το εγραψα χτες...αλλα θα σου το γραψω και σημερα...εγω δεν ειμαι Ροκαβλον να δεχεται τις προσβολες σου!!!!...Μην μου γραφεις αινιγματικα, γιατι αν συνεχισεις θα σε εντοπισω μεχρι να πεις κιμινο..και θα τα πουμε δια του ΝΟΜΟΥ, οτι θελεις να μου πεις!!!...Τελευταια φορα που σου επιτρεπω να μου γραφεις με αινιγματα!!!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Ελευθερια εκφρασης δεν ειναι να γραφεις 16 κριτικες ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ολα τα ιδια και τα ιδια!!ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΡΙΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ??...ΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ???

Αυτό ακριβώς είναι ελευθερία έκφρασης. Να γράφεις και 16 και 116 κριτικές για την ίδια. Και όσο ελεύθερος είσαι να γράψεις ότι θές, άλλο τόσο ελεύθερος είναι ο άλλος να σε διαβάσει ή αν δεν θέλει να μην το κάνει.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Πολλες κριτικες απο πολλα διαφορετικα μελη (οχι κλωνους) ΝΑΙ εχουν νοημα !!!!!!!
Απο ενα μελος συνεχως για την ιδια κοπελα τι νοημα εχουν ρε φιλε ?

Αυτο λεμε.....
Το σαιτ μπορει να εχει 100000 μελη αλλα αυτοι που ασχολουνται και εχουν ορεξη να γραψουν ειναι ελαχιστοι.
Οποτε...
"Κριτικες μπορουν να γραφονται για μια συγκεγκριμενη κοπελλα μεχρι εναν λογικο αριθμο βεβαια, αρκει καθε φορα να αναφερουν και καποια διαφορετικα στοιχεια που δεν ειχαν αναφερθει προηγουμενως ή καποιες νεες παρατηρησεις που ηρθαν στην πορεια π.χ. αλλαγες στην εμφανιση, στο λουκ, καλυτερη, χειροτερη συμπεριφορα, νεα κολπα στο κρεββατι κτλ."

Μονο σε αυτη την περιπτωση απο το ιδιο ατομο.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτό ακριβώς είναι ελευθερία έκφρασης. Να γράφεις και 16 και 116 κριτικές για την ίδια. Και όσο ελεύθερος είσαι να γράψεις ότι θές, άλλο τόσο ελεύθερος είναι ο άλλος να σε διαβάσει ή αν δεν θέλει να μην το κάνει.
Οταν γραφεις συνεχως για καποια οποιαδηποτε τοτε δεν ειναι ελευθερια εκφρασης οπως το λες πολυ ευκολα....
Σε τετοιες περιπτωσεις συντρεχουν και αλλοι λογοι ....

Ελα τωρα .... μην υποβιβαζεις την νοημοσυνη ολων οσων εχουν το θαρρος να πουν μερικα αυτονοητα πραγματα...

Ωραια δικαιολογια η ελευθερια του λογου σε πολλους τομεις ......
Ξερεις.... Ολο αυτο θυμιζει εντονα την δημοκρατια που χρησιμοποιηται ως δικαιολογια για τον ελεγχο των μαζων απο τα μεγαλα συμφεροντα....
Οπως ειχε πει ο μεταξας καποτε.....

Αρα κι εσεις γιατι αντιδρατε ετσι εφοσον δεν εχετε να χασετε κατι ?

Ο αλλος μονο καντηλια δεν εχει κατεβασει ακομη .....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το σαιτ μπορει να εχει 100000 μελη αλλα αυτοι που ασχολουνται και εχουν ορεξη να γραψουν ειναι ελαχιστοι.
Οποτε...
"Κριτικες μπορουν να γραφονται για μια συγκεγκριμενη κοπελλα μεχρι εναν λογικο αριθμο βεβαια, αρκει καθε φορα να αναφερουν και καποια διαφορετικα στοιχεια που δεν ειχαν αναφερθει προηγουμενως ή καποιες νεες παρατηρησεις που ηρθαν στην πορεια π.χ. αλλαγες στην εμφανιση, στο λουκ, καλυτερη, χειροτερη συμπεριφορα, νεα κολπα στο κρεββατι κτλ."

Μονο σε αυτη την περιπτωση απο το ιδιο ατομο.
Αυτο παλι θυμιζει παραθυρακι απο στημενο νομοσχεδιο ......

η ουσια μετραει φιλτατε......

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αγαπητε ειναι ελευθερια εκφρασης...οπως το παρουσιαζεις!!!...Τι εξυπηρετει ομως να γραφει καποιος επαναλαβανομενες κριτικες για την ιδια εργαζομενη, διχως να υπαρχει αλλαγη στην συμπεριφορα των υπηρεσιων της, στο δωματιο μεσα!!!...Και δεν εννοω για τον Ινδιανο...κι αλλοι το κανουν αυτο!!!..Εγω σου λεω.... καλης μου πιστης, οτι το κανουν γιατι τους ευχαριστει ...ειτε για χομπυ!!!...Μα τοτε οι κριτικες.... παλι χανουν την αξια τους και την ενημερωση τους!!!..Οπως και να το εξετασεις....θα δεις οτι υπαρχει θεμα....στο συστημα των κριτικων, αν δεν το βελτιωσει ο Αντισθενης!!!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Αυτο παλι θυμιζει παραθυρακι απο στημενο νομοσχεδιο ......

η ουσια μετραει φιλτατε......
Εγω απλα ειπα οτι η αυστηροποιηση θα φερει τον μαρασμο στο σαιτ.
Το ξερεις οτι εχω δικιο.
Αν ετσι νομιζετε τοτε πραξτε το...
Και θα δειτε πως θα πεσει η δημοτικοτητα του.
Δεν συνεχιζω αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom