Νέα

Σχολιασμός τελευταίων κριτικών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 691K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Επισκέπτης
Τιμημένε πρόεδρε τα σέβη μου! Μου ανοίξατε και την όρεξη παρεμπιπτόντως...
Ποια ήτανε η τυχερή κορασίδα με τη σφιχτή σουφρίτσα; :cheesy:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η Κέλυ ειναι χοντρή ή όχι?
Στο σάιτ την δειχνει αδυνατη ή όχι?

Δεν μπορουν να μας περνανε για τόσο μαλακες, εκτός κι αν εχουν υποστηρθξη απο ''εμας''.
Φώτοσοπ που να σου δειχνει καποια που ειναι γυρω στα 75-80 κιλά να μοιαζει για 50, ειναι σε σημείο ωστε να μπορουν να χαρακτηριστουν ψευτικες οι φωτό και όχι απλά φωτοσόπ.
Άλλο να κοβουν λιγες γωνιες, να δειχνουν πιο ομορφο το σωμα, πιο γυμνασμενο κλπ.
Εδω μιλαμε οτι μας κοροιδευουν μεσ τα μουτρα μας και πρεπει να λεμε και ευχαριστώ?

πραγματικά σου φαινεται αυτη για γυναίκα 50 κιλών:

http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/83.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/a116.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/aaa38.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/aaa31.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/aaa26.jpg[/img[/URL]]

πχ η Αλίκη που είναι κάπου τόσα κιλα (και ενάμισι περίπου κεφάλι κοντύτερη απο την Κέλλυ) είναι κάπως έτσι:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/Aliki/a4261.jpg[/img[/URL]]

οι δύο γυναίκες μοιάζουν ε;

Αν όντως σου φαινονται ίδιες ε τότε ρε φίλε όντως σε κορόιδεψαν.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/83.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/a116.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/aaa38.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/aaa31.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/kelly/aaa26.jpg[/img[/URL]]

πχ η Αλίκη που είναι κάπου τόσα κιλα (και ενάμισι περίπου κεφάλι κοντύτερη απο την Κέλλυ) είναι κάπως έτσι:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/Aliki/a4261.jpg[/img[/URL]]

οι δύο γυναίκες μοιάζουν ε;

Αν όντως σου φαινονται ίδιες ε τότε ρε φίλε όντως σε κορόιδεψαν.
[/quote]
Βασικά τωρα θυμηθηκα οτι ειναι και αρκετα ψηλή κοπέλα, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι τα μεγεθη που μιλώ, ηταν 10 κιλά λιγότερα από ότι με το παραπάνω ύψος.
Δηλαδή μιλάω για εμφάνιση στις φωτο 60 κιλών(αν αναλογιστουμε το υψος της) ενω στην πραγματικότητα ειναι γυρω στα 90.

Με το δεδομένο αυτό, έχω δίκιο ή μοιαζει για 80+ και όχι 60 στις φωτό?

Επίσης εχω να πω ότι και καποιοι αλλοι κορόιδεψαν εδώ μεσα, μιλωντας για εμφανιση που ειναι ειναι /10, 9/10 ή ακομα και 10 στα 10.
Φυσικά και δεν αναφερομαι σε εσενα, μιλω για καποιους που γραφουν συνεχεια διθυραμβους για το συγκεκριμενο στουντιο και μερικους που γραφουν και 10 κριτικες για ίδια κοπελα(όλοι ξερουμε σε ποιον αναφερομαι επι το πλείστον και δεν το εκρυψα ποτέ ότι δεν τον εμπιστευομαι).

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Βασικά τωρα θυμηθηκα οτι ειναι και αρκετα ψηλή κοπέλα, οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι τα μεγεθη που μιλώ, ηταν 10 κιλά λιγότερα από ότι με το παραπάνω ύψος.
Δηλαδή μιλάω για εμφάνιση στις φωτο 60 κιλών(αν αναλογιστουμε το υψος της) ενω στην πραγματικότητα ειναι γυρω στα 90.

Επίσης εχω να πω ότι και καποιοι αλλοι κορόιδεψαν εδώ μεσα, μιλωντας για εμφανιση που ειναι ειναι /10, 9/10 ή ακομα και 10 στα 10.
Φυσικά και δεν αναφερομαι σε εσενα, μιλω για καποιους που γραφουν συνεχεια διθυραμβους για το συγκεκριμενο στουντιο και μερικους που γραφουν και 10 κριτικες για ίδια κοπελα(όλοι ξερουμε σε ποιον αναφερομαι επι το πλείστον και δεν το εκρυψα ποτέ ότι δεν τον εμπιστευομαι).

δεν πας να παιξεις κανα...................

τωρα μερες πουναι?

α και πουσε..............
στην επομενη φωτογραφιση δεν θα ξεχασουμε να σε φωναξουμε να κρατας την............

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

κοίτα 90 κιλά δεν είναι έλεος, ουτε 80, έχεις δει γυναίκα 80 κιλών; Αλλα ναι όντως είναι νταρντάνογυναίκα, ψηλή και με ψαχνό αλλα δεν την λές χοντρη, αφου δεν εχει κοιλια. Ειναι ο σωματότυπος της τέτοιος. Τώρα για τις φώτος ενταξυ όντως εχει χρησιμοποιηθει photoshop αλλα όπως σου είπα παίρνεις μια γενική εικόνα και νομίζω οτι καταλαβαίνει κάποιος αν μια κοπέλα είναι μικροκαμωμένη ή μεγαλόσωμη.

Οσον αφορά την βαθμολογία στην εμφάνιση είναι πιστευω σχετικό αυτο. Η εξωτερική εμφάνιση είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και σέβομαι απόλυτα την κάθε βαθμολογία. Αυτο που θεωρείς εσύ ωραίο (οχι εσύ προσωπικά ετσι;  :cheesy:) κάποιος άλλος μπορει να το θεωρήσει ανέραστο και ξενέρωτο και το αντίθετο.   :cheesy:

πάντως με αφορμη αυτό που είπες θα ήθελα να ρωτησω αν πιστευετε οτι θα ήταν καλύτερο στις κριτικές να υπάρχει ξεχωριστή βαθμολογία για την εμφάνιση της κοπέλας και ξεχωριστη για την συμμετοχη στο δωμάτιο.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
δεν πας να παιξεις κανα...................

τωρα μερες πουναι?

α και πουσε..............
στην επομενη φωτογραφιση δεν θα ξεχασουμε να σε φωναξουμε να κρατας την............

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δυστηχώς εγω δεν παίζω με στημένη τράπουλα και δεν θα πω ποτέ σε καμιά κοπελα το νικ νειμ μου, ούτε θα υποσχεθώ κριτικές σε καμία για ιδιαίτερη μεταχείριση ή και κάτι παραπάνω.
Είπα οτι επισκεφτηκα το στουντιο μονο για την Αμάντα, αλλά εγω δεν θα δωσω ούτε 1 ευρώ σε μαγαζί που πουλαει ψέμα επανειλημμενως και με δόλο και έτσι θα πάω να την δοκιμασω σε άλλο στούντιο.
Απλώς σχολίασα, για να διαβασουν και καποιοι που πιθανως εχουν θαμπωθει και θελουν να δοκιμασουν το καλυτερο στουντιο της Αθήνας, ή κατ' εμέ την καλυτερη πατάτα της Αθήνας.

Και Φυσικά ειναι το μόνο μαγαζι στην Αθήνα που απαγορευονται οι αρνητικες κριτικες κι αν τολμησει καποιος να πει οτι δεν περασε καλά, του την πεφτουν οι υποστηριχτες σου και τα κλωνάρια σου κατηγορόντας ότι ολα ειναι ψεματα ή ο πελατης ειναι άπλυτος και άλλες παπαριές.  Κοιτα ποιος μιλάει δηλαδή για ψεμα στην συγκεκριμενη περιπτωση.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν την έχω δοκιμάσει δυστυχώς!
Θα ακολουθήσει κριτική; :grin:
Μολις τελειωσε ρον,οπου γινετε αναλυσις ποιοτικου ελενχου!!Επισης σημερα δεν θα γραψω ενημερωση,παροτι οτι πηγα φυλης και περιξ και μεταξι,απλα στον Ρομαντισμο θα δωσω ινφο για τα σπιτακια στο μεταξι που ηταν κλειατα,καθως και το Μαρακι θα την κανη με ελαφρια πηδηματακια!!

Επισκέπτης
Δεν το κατάλαβα αυτό!
Το θέμα εμφάνισης είναι καθαρά υποκειμενικό όσο μας συμφέρει δηλαδή; Μετά είναι ψέμμα;
Την άποψή του λέει ο άνθρωπος και είναι απόλυτα σεβαστή. Ένα σωρό μέλη έχουν την ίδια γνώμη και ομοίως παρατήρησε και ο Fantom12 στην κριτική του.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
κοίτα 90 κιλά δεν είναι έλεος, ουτε 80, έχεις δει γυναίκα 80 κιλών; Αλλα ναι όντως είναι νταρντάνογυναίκα, ψηλή και με ψαχνό αλλα δεν την λές χοντρη, αφου δεν εχει κοιλια. Ειναι ο σωματότυπος της τέτοιος. Τώρα για τις φώτος ενταξυ όντως εχει χρησιμοποιηθει photoshop αλλα όπως σου είπα παίρνεις μια γενική εικόνα και νομίζω οτι καταλαβαίνει κάποιος αν μια κοπέλα είναι μικροκαμωμένη ή μεγαλόσωμη.

Οσον αφορά την βαθμολογία στην εμφάνιση είναι πιστευω σχετικό αυτο. Η εξωτερική εμφάνιση είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και σέβομαι απόλυτα την κάθε βαθμολογία. Αυτο που θεωρείς εσύ ωραίο (οχι εσύ προσωπικά ετσι;  :cheesy:) κάποιος άλλος μπορει να το θεωρήσει ανέραστο και ξενέρωτο και το αντίθετο.   :cheesy:

πάντως με αφορμη αυτό που είπες θα ήθελα να ρωτησω αν πιστευετε οτι θα ήταν καλύτερο στις κριτικές να υπάρχει ξεχωριστή βαθμολογία για την εμφάνιση της κοπέλας και ξεχωριστη για την συμμετοχη στο δωμάτιο.
Εντάξει αμα πηγαινε ο Νώντας και εβαζε στην εμφανιση 10, δεν θα ηταν κακοπροαίρετος γιατι όλοι ξερουμε ότι του αρεσει το πολύυυυυυ ψαχνό(σόρρυ τυπε που σε χρηδιμοποιω για παραδειγμα, αλλά εισαι μπαζολάγνος  :grin: :grin: ).
Αλλά δεν μπορω να φανταστώ ότι όλοι εχουν το ίδιο γουστο, κατα την γνωμη μου δεν γινεται να συμβαινει αυτό.

Ξεχωριστη βαθμολγια για εμφανιση και για υπηρεσίες?
Αυτό υπάρχει, δεν ξερω αν εννοεις καποια διαφοροποίηση...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Εντάξει αμα πηγαινε ο Νώντας και εβαζε στην εμφανιση 10, δεν θα ηταν κακοπροαίρετος γιατι όλοι ξερουμε ότι του αρεσει το πολύυυυυυ ψαχνό(σόρρυ τυπε που σε χρηδιμοποιω για παραδειγμα, αλλά εισαι μπαζολάγνος  :grin: :grin: ).
Αλλά δεν μπορω να φανταστώ ότι όλοι εχουν το ίδιο γουστο, κατα την γνωμη μου δεν γινεται να συμβαινει αυτό.

Ξεχωριστη βαθμολγια για εμφανιση και για υπηρεσίες?
Αυτό υπάρχει, δεν ξερω αν εννοεις καποια διαφοροποίηση...

μα φυσικα και δεν εχουν ολοι το ίδιο γούστο, αν σε κάποιον δεν αρέσει μπορει να βάλει χαμηλό βαθμό, είναι απόλυτα σεβαστό αυτο.  :grin: Πχ προσωπικά θα έβαζα στην Κέλλυ ένα 8/10 γιατι γενικά μου άρεσουν τα νταρντανομωρά, ενώ αν κάποιος θέλει μικροκαμωμένες λεπτές κοπελτίτσες θα προτιμούσε πχ την Ελένη ή την Αλίκη.  :dancing:

αυτο που λες δεν το εχω δεί. Σημερα εγραψα μια κριτική και υπάρχει ενιαίος βαθμός για εμφάνιση/συμμετοχη/διάθεση κοπέλας. Εγώ είμαι υπέρ του να είναι ξεχωριστός βαθμός για εμφάνιση και ξεχωριστός για συμμετοχή/διάθεση.

Επισκέπτης
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ....
Ας σταματήσει αυτή η γκρίζα διαφήμιση της Adobe. Δεν γίνονται ΟΛΑ στο Photoshop.
Έλεος πια.... :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• libanistiria-3.jpg
    libanistiria-3.jpg
    285,1 KB · Εμφανίσεις: 28

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

Θέλω να αναφερθω εδω για την τελευταία κριτική στη Γιάννα.
Για τα παιδιά που σχολίασαν την κριτική του φίλου, να τους πω ότι όντως η συμπεριφορά της ειναι αλλαγμένη από το παρελθόν.
Κι εγω χαλαστηκα πριν λίγες μερες που συνευρέθηκα μαζί της, δεν νομιζω να εγινε βιαστική επειδή την ειδε ότι ειναι καποια και θελει να ξεπεταει κόσμο απο εδω και μπρος, αλλά δεν ξέρω και την αιτία.

Από την πρωτη φορα που πηγα μαζι της ηταν καταπληκτική, όπως ηταν καταπληκτική και με τους υπόλοιπους που γραψαν την εμπειρία τους με την κοπελα.
Απο την πρωτη φορά λοιπον, καθόμασταν κάθε φορά κανα 20λεπτο στο δωμάτιο, με αφθονα και χορταστικα προκαταρκτικά που σταματουσε οταν εγω της εδειχνα οτι θελω να μπουμε στο κυρίως πιάτο και εκανε τα πάντα για να με ευχαριστήσει.
Και όταν με εβλεπε στο σαλονι, την αγκαλιαζα και με φίλαγε και όποτε την εβλεπα υπέκυπτα στο καλεσμα της και εμενα κατευχαριστημένος.

Την τελευταια φορα λοιπον, ηταν πιο τυπικη και δεν ειχε ιδιαίτερη διάθεση.
Ενώ μετά από 2-3 λεπτά προκαταρκτικών μου ειπε οτι πρεπει να προχωρησουμε, ενω στο 10λεπτο μου εκανε νοημα οτι πρεπει να τελειώνω γιατί θα εχει προβλημα και επισης δεν δεχοταν ούτε δαχτυλο να της βάλω.
Μετα απο ερωτηση μου, μου ειπε οτι βαλανε καμερες εξω απο το δωματιο και βλεπει το αφεντικό πόση ωρα κανει σε καθε δωματιο και απαγορευεται να κανει πολλη ωρα, οποτε ισως να την ζορισαν στα αληθεια.
Η άλλη εκδοχη ειναι, ότι δεν την παλευει άλλο που κανει γιορτές εδω, ενω στην ουκρανία εχει το παιδακι της όπως μου εχει πει.

μα φυσικα και δεν εχουν ολοι το ίδιο γούστο, αν σε κάποιον δεν αρέσει μπορει να βάλει χαμηλό βαθμό, είναι απόλυτα σεβαστό αυτο.  :grin: Πχ προσωπικά θα έβαζα στην Κέλλυ ένα 8/10 γιατι γενικά μου άρεσουν τα νταρντανομωρά, ενώ αν κάποιος θέλει μικροκαμωμένες λεπτές κοπελτίτσες θα προτιμούσε πχ την Ελένη ή την Αλίκη.  :dancing:

αυτο που λες δεν το εχω δεί. Σημερα εγραψα μια κριτική και υπάρχει ενιαίος βαθμός για εμφάνιση/συμμετοχη/διάθεση κοπέλας. Εγώ είμαι υπέρ του να είναι ξεχωριστός βαθμός για εμφάνιση και ξεχωριστός για συμμετοχή/διάθεση.
:think: :think:

Μέσος όρος:
Εμφάνιση κοπέλας:
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:
Χώρος/καθαριότητα χώρου:
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου:
Πρόσβαση/Parking:
Σχέση απόδοσης/τιμής:

Επισκέπτης
@ GL.
Oι μελέτες μου είχαν λάθος προσανατολισμό.
Θα αρχίσω να μελετάω τη σκέψη σου. :)

Το ξαδερφάκι ο Joppino με ρώτησε αν ενδιαφέρεσε για συγγραφή βιβλίου στο πεδίο Advanced Cloning. Πληρώνει καλά απ' όσο ξέρω. Τώρα αν σου δώσει επιταγή τρίτου και βγει ακάλυπτη, δεν ξέρω. Τόσα γίνονται στην αγορά. :2funny:

Επισκέπτης
Η Κέλυ ειναι χοντρή ή όχι?
Στο σάιτ την δειχνει αδυνατη ή όχι?

Τι σχέση έχουν αυτές οι δυο φωτογραφίες μεταξύ τους;

a116.jpg
http://s12.postimage.org/6rc6eir7x/055.jpg[/img[/URL]]

Φυσικά δείχνουν την ίδια κοπέλα με διαφορά 10 κιλών.
Και τι είναι 10 κιλά θα μου πείτε; Εμ αν ξέρατε που έχει πάει το κρέας σήμερα δεν θα ρωτούσατε...

Προσοχή! Για να μην παρεξηγηθούμε κι άλλη φορά, κανένα πρόβλημα με την Κέλλυ! Οι στρουμπουλές αρέσουν σε πολλούς συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, όμως δεν είναι αυτή υπεύθυνη του site του 104...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
@ GL.
Oι μελέτες μου είχαν λάθος προσανατολισμό.
Θα αρχίσω να μελετάω τη σκέψη σου. :)

Το ξαδερφάκι ο Joppino με ρώτησε αν ενδιαφέρεσε για συγγραφή βιβλίου στο πεδίο Advanced Cloning. Πληρώνει καλά απ' όσο ξέρω. Τώρα αν σου δώσει επιταγή τρίτου και βγει ακάλυπτη, δεν ξέρω. Τόσα γίνονται στην αγορά. :2funny:
αν ενδιαφερεται πες του οτι θα πληρωσει απλα τα εξοδα επανεκδοσης.....το συγγραμα το ειχα  συγγραψει και εκδοσει προ πολλων ετων......

επισης μπορεις στην β εκδοση αν θες να προλογισεις.... ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

a116.jpg

Και τι είναι 10 κιλά θα μου πείτε; Εμ αν ξέρατε που έχει πάει το κρέας σήμερα δεν θα ρωτούσατε...

Προσοχή! Για να μην παρεξηγηθούμε κι άλλη φορά, κανένα πρόβλημα με την Κέλλυ! Οι στρουμπουλές αρέσουν σε πολλούς συμπεριλαμβανομένου κι εμένα, όμως δεν είναι αυτή υπεύθυνη του site του 104...
[/quote]

εσυ μωρο μου να συνεχισεις την δουλεια που κανεις συστιματικα-καθημερινα εδω και ενα μηνα
γιατι την κανεις πολυ καλα ;)
2 νεες τηλεορασεις θελαμε να αγορασουμε στο studio
μια για το κατω σαλονι
και μια για το πανω
και απο τοτε που ασχολεισαι με τοσο ζηλο μαζι μας
οχι μονο βγηκαν τα χρηματα να αγορασουμε τις τηλεορασεις
αλλα μας περισσεψαν για να αγορασουμε και εναν ηλιακο θερμοσιφονα ;)
(μη καιμε και ρευμα στις μερες μας ;))

τωρα για τις φωτογραφιες..........
η μια ειναι τραβηγμενη ιουνιο
η αλλη ειναι ημερων και τραβηγμενη απο ενα κινιτο τηλ
τιποτα αλλο?

υγ. και επειδη το αβαταρ σου θα μπαγιατεψει σε κανα 10ημερο
σου κανουμε δωρο για τις υπηρεσιες σου
ενα καινουργιο ;)
[URL=http://imagerous.com/][img]http://imagerous.com/images2/33052090774062743294.jpg[/URL]
ειμαι συγουρη οτι θα σε ξετρελανει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

a116.jpg

[/quote]

ε καλά, όπως ξανάγραψα πρέπει να είναι βλάκας κάποιος για να πιστέψει οτι η Κέλλυ είναι 50 κιλά απο τις φωτογραφίες. Η έστω να εξαπατηθεί. Για μένα πάντως δεν λένε και πολλά οι φώτο: μια πολύ γενική ιδέα και το συμπέρασμα απο κοντά. Αλλωστε αν δείς σε όλα τα στούντιο οι κοπέλες κοιτάζουν να βγαίνουν σε λήψεις που να τις κολακεύουν, να τις κανουν να νιώθουν ψηλότερες ή πιο αδύνατες. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom